Last news in Fakti

11 Май, 2022 09:02 11 984 30

Иво Инджев: И сега водим политиката на Борисов

  • иво инджев-
  • аец белене-
  • путин-
  • бойко борисов

Причината е да не дразним Путин

 Иво Инджев: И сега водим политиката на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Много хората започнаха да се съгласяват с моята теза, че България не е разделена толкова на ляво и дясно, колкото на изток и запад, говоря за манталитета и това вече се видя от всички. За малко да падне правителството, защото едни хора искат да угодят на Москва у нас. От отношението към това да внимаваме да не дразниме Русия, което беше беше политиката на Борисов през цялото време. Това заяви Иво Инджев пред Телевизия 7/8.

Аз лично съм го чувал от Борисов по телефона, когато ми се обади 2012-а да ми съобщи, че АЕЦ "Белене" ще се закрие и че иска аз да съм първият, който ще го научи, за да го разпространи чрез своя блог. И аз го попитах, защо ми се обаждате на мен, а той ми каза, за да не ми ядеш повече кокалите. Тогава аз се възползвах и го попитах какво правим с този монумент на Червената армия. Той каза: А, не, това съм го оставил на Фандъкова.

Освен това ние сега преговаряме за газа и не искам да дразниме Путин. Ето това е еманацията на неговата политика през цялото време - не искам да дразниме Путин. За съжаление, аз го виждам и в днешно време това като политика, каза още Инджев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 баба Злата

    28 7 Отговор
    А спомняш ли си Т.Живков какво ти каза?!
  • 3 Българка

    30 35 Отговор
    Русия/ СССР винаги е презирала българите. За нея България е прилежаща територия, в която могат да си веят байрака. Още в началото на войната ние бяхме обявени за враг/ неприятелска държава. В същото време робите на Кремъл са плонж след плонж пред агресора. Те организират всякакви саботажи, протести с надежда да съборят правителството, което не е безвъзмездно за тях. Трябва спешна депутинизация в България. Да се започне от МВР и БА

    Коментиран от #7

  • 4 ГГГ

    34 10 Отговор
    Някой се появи от нафталина :) Ивчо Инджев
  • 5 Зззз

    32 10 Отговор
    Непрекъснато се дава думата на изявени грантояди! Та за този завършил в Русия и другите като него краварските форумци казват ,че имат чест и достойнство?
  • 6 Коментар

    31 16 Отговор
    Що бе Иве, другите соросопитеци не ти ли допадат???!!!

    Инджев, Плевню, Паси, Киро, Кокоро, Тиквю, Доган, Корня, Славун, Христо Иванов и да не забравяме Радев (който издигна Киро и Кокоро), са все послушници на Мустафата!!! Всички те са национални предателити и трябва да бъдат опандизени!!!

    Коментиран от #15

  • 7 Уффф

    29 10 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Вземи се скрий!
  • 8 122

    28 6 Отговор
    Няма бивш доносник,той за цял живот.
  • 9 Селяк

    13 8 Отговор
    Най умната и вярна политика е да не дразниш никого и да си гъвкав с всички до като работиш за интереса на своята държава!!! България не се научи на това! Обича да трие носове, да къса въжета, да взима страна в конфликти и пр. Това не е добра политика! Сега виждаме как затваряме напълно една врата за да покажем на света, че нямаме нищо общо с Русия, но в същото време руски агенти продължават да си движат нещата в държавата. Т.е., опитваме се да се самозалъгваме, че правим нещо, но всъщност не правим нищо и водим политика ден за ден, без да мислим за бъдещето и какво може да се случи след 5-10год.!

    Коментиран от #21

  • 10 Вечно

    12 6 Отговор
    си контра , мрънкало !
  • 11 Като го слушам тоя

    5 12 Отговор
    и почвам да си мечтая за времената на тиквата....
  • 12 Моряка

    15 6 Отговор
    Такива изроди народа ги нарича бояджии или фурнаджийски лопати .По научному-ренегати.А за наглостта им-гьонсурати.Като правило още от невръстни гимназисти го даваха много партийни и заминаваха да учат в СССР без приемни изпити.Завръщаха се добре образовани,а специално подбраните,като Иво Инджев- и агенти на КДС.Е,познайте кой положи основите на Атлантическия клуб.И кой най злобно лае зад обувките на Пасито,пазейки се от ритник.
  • 13 Мисля

    4 1 Отговор
    И ако изразя мнение противно но ,, противното,, веднага ми изтриват коментара.
  • 14 мекере

    6 6 Отговор
    Марш в раклата с нафталин!
  • 15 Моряка

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Коментар":

    Моля моля,само опандизване ли.Стига с тази благотворителност.
  • 16 Мамул

    5 2 Отговор
    Еманация на ментална нечистоплътност
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Джигарханян

    8 2 Отговор
    От такива вербувани бивши комунисти най- ме е срам. Клел се е в Партията, а сега е най- върлия антикомунист. Това е като да си от Левски и изведнъж да припознаеш фанатично ЦСКА.
  • 20 иво

    7 3 Отговор
    инджев агента, винаги ще си остане доносник и агент.
  • 21 Радо Калинов

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Селяк":

    Селяк си, абсолютно вярно! За манталитет говорим и за казани (написани) глупости!
    Хахахахах
  • 22 Перо

    8 2 Отговор
    Тоя е метреса на всеки режим! През соца е бил агент на ДС,после активен “демократ”, борещ се със зъби и нокти за кокъл, един от многото! Проблемът му е че коментира теми, от които нищо не разбира и има ниско интелектуално ниво,но се мъчи да се доказва като човек от “новото” време!
  • 23 Платена подлого

    7 1 Отговор
    учила в Москва. наглец
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 chi

    5 1 Отговор
    Факти, мнението на това леке си го задръжте, на нас не ни трябва!
  • 27 Иван

    4 1 Отговор
    Дядо белобради, ряпа взе да вади. Но от умчето му излизат само малки, сбръчкани репички.
  • 28 Българин

    1 1 Отговор
    Путин , путинофилите и руските олигарси трябва да се дразнят. Да се ядосат и да пукнат.
  • 29 Я, се скрий!

    1 1 Отговор
    Инджев, не можеш да зачеркнеш големия електорат на ГЕРБ, това са българи, които работят, произвеждат блага, плащат данъци, пълнят хазната, а не възсухари като ПП, ДБ, или теб, който се чудиш как да вържеш двата края, с някоя антипутин статия. Като си руски възпитаник, трябва да те обвиним в путинизъм?

    Коментиран от #30

  • 30 Никой вече не ти се обажда, Инджев.

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Я, се скрий!":

    Инджев, не можеш да зачеркнеш големия електорат на ГЕРБ, това са българи, които работят, произвеждат блага, плащат данъци, пълнят хазната, а не въздухари като ПП, ДБ, или теб, който се чудиш как да вържеш двата края, с някоя антипутин статия. Като си руски възпитаник, трябва да те обвиним в путинизъм?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове