Last news in Fakti

6 Юни, 2022 11:37 4 118 30

Близначета тормозят цяла забавачка, душат, бият и дупчат с молив в челото деца

  • близначета-
  • насилие-
  • забавачка

Родителите обясняват, че близнаците са преместени от друга детска градина. Писали са множество жалби и сега очакват реакция от институциите

Близначета тормозят цяла забавачка, душат, бият и дупчат с молив в челото деца - 1

Синини и следи от забит молив в челото. Родители сигнализираха, че шестгодишните им деца са тормозени от две момчета - близнаци, на същата възраст в детската градина в София, която посещават. Снимки показват синини по ръцете, гърба и следи от забит молив в челото. Много от децата са били душени от момчетата, твърдят още родителите.

„Разбрах, че един от близнаците е хванал дъщеря ми за гушата. Опитал се е да я удуши”, обясни родител на пострадало дете.

„Синът ми стои на една масичка с един от близнаците, който забива молив малко над окото му. Искрено се притеснявам за всички деца, защото агресията ескалира”, каза майка на друго дете пред Нова ТВ.

Родителите обясняват, че близнаците са преместени от друга детска градина. Писали са множество жалби и сега очакват реакция от институциите.

Директорката на детската градина обясни, че в момента текат проверки. От своя страна тя посочи, че след подаден сигнал е назначен помощник на учителя в групата, а психолог работи постоянно с децата.

„Децата не са на ресурсно подпомагане. Наистина са с поведенчески проблеми. С тях към момента работи логопед. Аз нямам правомощията да ги изключа от градината”, добави Медарова.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тизе

    43 6 Отговор
    Тук бързо някой трол трябва да направи връзка на темата с войната, Русия , Украйна, Сорос и управляващият кабинет.

    Коментиран от #4

  • 2 Децата -

    25 3 Отговор
    близнаците , явно не получават нужно внимание и грижи , както в къщи , така и в детската градина и за това са агресивни ! Ако е така !
  • 3 Един

    80 0 Отговор
    "...Аз нямам правомощията да ги изключа от градината”, добави Медарова ... А какви правомощия имаш тогава? Да усвояваш пари ли? А другите деца да ги бият и тормозят всеки ден, докато стане някоя беля ли?
  • 4 Българин

    22 61 Отговор

    До коментар #1 от "тизе":

    Явно са деца на русофили подкрепящи руските мародери и убийци.

    Коментиран от #29

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 шам фъстък

    65 2 Отговор
    А учителките на децата и възпитателките къде зяпат? Така от градина на градина не могат да ги местят тия беладжийчета. Плесници трябва да има за тях. Едно време учителките ни пляскаха за такива работи. Ще душиш друго дете,ще го бодеш по главата....Друг път! Ще ядеш бой,та пушек ще се вдига. Пак повтарям:Сега в България е безхаберие. Няма закон и ред,затова е така. В градини,училища,социални домове,болници,в Народното събрание също.

    Коментиран от #11, #21

  • 7 честен ционист

    3 58 Отговор
    Невинни детски игри. Мен като деца един хавер ме удари с една тояга и ми сцепи веждата на игра. Само на половин см над окото. 2 седмици ми дразнеше на окото и какво, дори и белегът не се вижда, днес с хавера сме още по-големи приятели.

    Коментиран от #10

  • 8 Макрон

    47 0 Отговор
    Родителите на потърпевшите деца да направят едно подхлъзване на лед посред лято на родителите на близнаците и проблемите ще се решат скоростно.
  • 9 ИВАН

    60 1 Отговор
    Да, не им се отдава нужното внимание на горките деца, но те не са толкова виновни, трябва малко внимание и на родителите /с малко по дебеличка сопа/, да видим как си възпитават келешите, или само ги глезят, ми те днес с молив дупчат, утре с бухалки и пищови ще тръгнат да се правят на велики и без уважение към останалите
  • 10 Текирда Ракъ

    29 0 Отговор

    До коментар #7 от "честен ционист":

    На чужд гръб и 100 тояги са малко. Едно е на теб да ти направят нещо, съвсем друго е на ТВОЕТО ДЕТЕ.
    Някои хора може за себе си да не се застъпят, но за детето ще направят чудеса.
  • 11 истината

    8 30 Отговор

    До коментар #6 от "шам фъстък":

    Насилие с насилие не се превъзпитава! Трябва им психолог и лекарства.
  • 12 очевидно

    38 0 Отговор
    Екзорсист им трябва на тия изчадия.
  • 13 пфуй

    47 0 Отговор
    Може да са с психически заболявания децата, трябва ли да увредят някое чуждо дете, за да реагират възпитателите?

    Коментиран от #23

  • 14 Корги

    41 3 Отговор
    Близнаците римлянчета ли са?
  • 15 Жоро

    33 5 Отговор
    След като Бойко и ДПС инвестираха да се увеличи индийската популация от нас /за гласоподаватели и покорна рая/ ей това е резултата
  • 16 Госпожо Медарова молете се да не ...

    38 0 Отговор
    Стане голямата беля с тези моливи,че живота е руска рулетка,днес си директор,а на другият ден в Сливенският!Вземете веднага някакви мерки,малките тиквеничета да се озаптят или пратят в специално заведение за превъзпитание!
  • 17 кмета

    39 0 Отговор
    Два шамара и работите ще си дойдат на място . Разгащена история .
  • 18 Мемфис

    6 24 Отговор
    Браво, истински бъдещи комунисти! Закърмени в семейство на мутри- русофили! Бъдещите Рублов и Копейкин!
  • 19 В тях виждам

    10 19 Отговор
    Бъдещи главорези за армията на Путин!
  • 20 Макаренко

    13 0 Отговор
    Извикахте екзорсист, после ги бийте много.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Майката

    5 1 Отговор
    По повод статията се сещам за един сашко който беше преди години с детето ми заедно в една Софийска детска градина,нямаше оправия както с детето така и с родителите да не говорим за персонала.Детето ми се реализира успешно в чужбина,дано и сашко да се спряха някакси успешно 😏
  • 23 Мдааа

    24 1 Отговор

    До коментар #13 от "пфуй":

    Абсолютно това, че са деца не значи, че не може да са психопати? Понякога не става въпрос за родителски грижи, възпитание и пр.! Темата е тегава и много хора и родители с такива деца си затварят очите за очевидното, докато не стане най-лошото, а дори и след това!
  • 24 Някоя си

    21 1 Отговор
    По 2 шамара на ромчетата и ше препикат в гащите 😉
  • 25 Родител

    27 2 Отговор
    Хора не сте запознати с подобни случаи и обвинявате кого ли не, но не и главния виновник-ЕС. Всичките разпоредби идват от там, включително и закриването на училищата у нас за хиперактивни деца, или деца със специални потребности.
    Тази деца, някои с аутизъм или даже с ментално увреждане не може да ги мръднете, защото имат защита и привилегии. Моят син като ученик изкара с подобно дете 6 години и бе някакъв ад за класа. Виждал съм родители и учители да реват от нерви, яд и безсилие. Какво ли не сме правили ние родителите да го преместим- не става и не става. Единствения начин е вдеки един родите да премести от този клас своето дете в друго училище-както направиха мнозина. Но под определена бройка класа се разпада и проблемното дете отива в друг клас или училище. При което не е изключено да попадне пак с едни и същи деца избягали от него. Имам чувството, че с подобни европейски закони нарочно се подтискат и тормозят ученолюбивите деца.

    Коментиран от #28

  • 26 Сребърният бушмен

    29 0 Отговор
    По мое време подобни келешлъци се лекуваха с профилактичен бой. Бий дупе,за да не биеш дупище са казали хората.
  • 27 Баба яга

    10 0 Отговор
    Казват , че боят не оправял , ама помагал. По един солиден шамар на двамата келеши, и по един солиден бой на двамата родители и нещата ще си дойдат на място. Ще ходят като мушички и ще викат само- да госпожо, да господине.Та така с еврогейските ценности.
  • 28 то сите русофили

    1 5 Отговор

    До коментар #25 от "Родител":

    сте аутисти
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Сердновековието ще се върне в ЩАтите

    1 0 Отговор
    Баба ми и дядо ми навремето се на психолог са ходили тоягата трябва да ограе по тези деца от родителите и се оправят.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове