Last news in Fakti

16 Юни, 2022 05:34 3 934 83

Радостин Василев: ИТН е в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Мафията проби в моята партия

  • радостин василев-
  • има такъв народ-
  • мафия-
  • дпс-
  • герб

Партията, която учредявах с огромна надежда за промяна и с огромна вяра в лидера никога повече няма да бъде част от Народното събрание

Радостин Василев: ИТН е в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Мафията проби в моята партия - 1
Снимка: БГНЕС

"Мафията наистина проби в ИТН. От днес, това е видимо за цяла България. Случва се пред очите ни в НС. ИТН е в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Мафията проби в моята партия. Партията, която учредявах с огромна надежда за промяна и с огромна вяра в лидера".

Това написа спортният министър в оставка Радостин Василев в профила си във Фейсбук. Ето и останалата част от изложението му:

"Всъщност, за голямо мое съжаление, се оказа, че мафията винаги е притежавала ИТН. Съжалявам, че се усетих толкова късно, защото имаше знаци още в 45-то и особено в 46-то НС.

Отдадох повече от 2 години от живота си в изграждане на структура, офис, програма и ми повярваха толкова много хора. Бях председател на правната комисия, когато коригирахме изборния кодекс и отрязахме купувачите на гласове с машинното гласуване. В последните 6 месеца дадох най-доброто от себе си като министър на младежта и спорта. Отправна точка ми бяха само законът и моралът.

През последните 2 години изхабих огромна енергия да убеждавам всички, че това е партията, която ще промени България. Извинявам се от цялото си сърце на всички, които съм подвел. Бях излъган заедно с вас. Аз никога не се отказвам и ще участвам в промяната на България, заедно с всички вас, които ми вярвате, каквото и да ми струва това.

Сега разбирам защо никога не заприличахме на нормална партия, защо беше провален предишният парламент и защо сега Тошковци и Балабановци опитват да унищожат държавата.

ИТН не е партия, а бизнес проект на мафията. За мафията, държавата е дойна крава и нейните граждани нямат никакво значение. Дойната крава спря да дава мляко и това е причината за всичко. В момента, в който държавата си върна контрола над ключови сектори и щеше да се работи в КПКОНПИ се активира ИТН.

На този проект на мафията не му трябват мислещи и смели хора с интелект, а трима или четирима верни сценаристи от телевизията, двама лакоми за постове, много умни и ужасно бедни и алчни фронтмени, доста натискачи на бутони в НС и брокери-изпълнители, каквото е цялото ръководство на МРРБ и свързаните структури. Аз не се вписвах в тази картина от самото начало. Усещаше се във въздуха. Затова слугите на шефа и фронтмените ги беше и още много ги е страх от мен. Има защо. Държа много козове в ръкава. Бях и съм много смел, не съм алчен и не признавам фалшиви авторитети и мними пророци. Това нарушава основното правило в ИТН,че има един бог и Тошко е неговия пророк. НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ПРЕДАТЕЛ. Предатели са тези, които лъжат народа и една година разрушават парламентаризма и държавността.

На този проект не му трябва политическа програма и затова експертите ни с изумление разбираха, че на обществото при представяне на правителство се презентират непознати програми от непознати хора. На този проект му трябват слепи гласове. Лидерът се оказа легендарен певец и водещ, но предаде(ПРОДАДЕ) народа си в качеството на политик.

Поради факта, че се намериха 5-6 смели и независими хора, от днес мафията е прегърната и заедно като юмрук. ИТН, ГЕРБ и ДПС открито застанаха заедно. Горди, смели и усмихнати. Утре ще предложат Ива Митева за председател на НС и тя пак ще е важна и щастлива.

Възраждане ще страдат от тази прегръдка на следващите избори. Хората не са глупави.

С голяма болка наблюдавам как Тошко Йорданов и Балабанов, заедно с Тома Биков заедно крещят: “ОСТАВКА” и са първи приятели в парламента. Помиярско и отвратително е. Подигравка с протестите и очакванията на народа е. Вие сте срам!

Останалите в групата депутати на ИТН са тъжни, защото осъзнават, че вече са инструмент за връщане на мафията.

Призовавам ги за смелост и решителност в името на България! Не заставайте редом до вашите врагове за тази пуста власт и пари.

ИТН НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

Единственият шанс на сценаристите е да управляват, прегърнати с мафията с връчването на третия мандат на ИТН. Знам, че това няма да се случи. Аз знам от къде знам.

А АКО СЕ СЛУЧИ ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ, КОИТО НИКОЙ НЕ Е ВИЖДАЛ.

ДНЕС Е ВИДОВДЕН!"


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 141 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 9 Отговор
    до кога у нас мафията ще има ДЪРЖАВА в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #5

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    49 6 Отговор
    НАРОДЕ СЪБУДИ се до кога други ще решават СЪДБАТА ни

    Коментиран от #7, #59

  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 4 Отговор
    няма независима ПАРТИЯ ПОЛИТИК ДЕПУТАТ КМЕТ МИНИСТРИ ПРОКУРАТУРА ПРОКУРОРИ МВР
  • 4 Дааа

    48 47 Отговор
    Най-страшното е, че ИТН казваха, били партия на протеста, а се коалират с ГЕРБ...

    Коментиран от #44, #50, #82

  • 5 Хахаха..

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    До края на света..Ти да не искаш по-рано?

    Коментиран от #11

  • 6 Зззз

    72 28 Отговор
    Откакто е "демокрация " ,когато си предател винаги си обект на внимание от страна на медиите. До края на това НС ще има да обикаля и медиите с удоволствие ще му дават думата после ще потъне в небитието откъдето изпълня.

    Коментиран от #53, #70

  • 7 Е,събудих се..

    23 10 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И пия кафе..Какъв ти е проблема?

    Коментиран от #19

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 немил-недраг

    44 5 Отговор
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
  • 10 Така така

    37 47 Отговор
    Така е! Благодарим за честността, народа вижда как ИТН от партия на протеста се превърна в патерица дпс. Чалгаря и африканския е малко да се линчуват!

    Коментиран от #54

  • 11 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 8 Отговор

    До коментар #5 от "Хахаха..":

    ДА ама НЕ всяко НАЧАЛО си има КРАЙ

    Коментиран от #12

  • 12 Айнщайн

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Само Вселената е Безначална и Безкрайна,Както и Той.Всичко останало Започва и Свършва,има Начало и Край.Мафията започва с хората и ще си отиде с последния човек..

    Коментиран от #20

  • 13 Добре сме със зрението и слуха

    66 32 Отговор
    Радо Гела за кви ни взема? Ясно е че е марионетка като Киро Лъжата. Всички го чухме на записа как заплашва и казва на депутатката да напускала Парламента ако не искала да се отцепи от ИТН. За какъв се взема този мазен селяндур?
  • 14 5577

    45 18 Отговор
    Кой. Къде кога. Все въпроси на които няма отговор. Мафия вече се изтърка, не хваща декиш, както се казва. Особенно ако ти я обяснява някой гелосан. И като не ви хареса някой го пришивате за ДПС и Пеевски и хората вече са ориентирани. Дела трябват гелосани, дела. От краткото ти присъствие в спорта мога да ти кажа че не ставаш и за това дето спира зелевата чорба.
  • 15 Гост

    52 22 Отговор
    Гелче,никой не обича напазаруваните предатели,но ти тепърва ще го разбереш.Жалко е да нямаш бъдеще на тези години.
  • 16 Оставки, затвор и избори

    49 17 Отговор
    Най изтъркания ход в БГ политиката е да наречеш тези които не ти играят по свирката "мафия" и "задкулисие". Време е за измитане на този парламент, повредиха държавата за няма и година.
  • 17 Ти си мафията, бе радостинчо

    48 21 Отговор
    И ти е изписано на лицето, освен че стартира като министър с обиди на жени-Ил.Раева,К Дафовска, за теб тези имена нищо не значат, доказа се като кариерист, за пари, пост и влияние майчиното си мляко продаде, мекотело безгръбначно си, лигаво като вида на перчема ти, прЕдател
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 5 Отговор

    До коментар #7 от "Е,събудих се..":

    А кои ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ мутрите рекетьорите изнудвачите
  • 20 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Айнщайн":

    ВСЕЛЕНАТА е НЕОБЯТНА но ХОРАТА саДОБРИ или лоши

    Коментиран от #27

  • 21 цезар

    31 18 Отговор
    ИТН ще изчезне на следващите избори като партията на Мая Манолова!

    Коментиран от #23, #26

  • 22 КГБ

    29 13 Отговор
    Този мошеник е един от виновниците за фалита на истинското ЦСКА беше приятел с лупи гърнетата от титан
  • 23 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 25 Отговор

    До коментар #21 от "цезар":

    ТАКА е а СЛАВИ е патерица на герб и дпс някои помнят ли когато убиха ВИСАДЖИЯТА ВАСИЛ ИЛИЕВ тои пътуваше за среща с ТРИФОНОВ когато го убиха

    Коментиран от #66

  • 24 ЕДГАР КЕЙСИ

    25 22 Отговор
    ПРЕДАТЕЛИ СА ТЕЗИ ..... КОИТО ТРЪГНАХА СЛЕД ....... ВДИГНАТИЯ ЮМРУК НА МАФИОТА-ПРЕZИДЕНТ И ....... БЕГЛЕЦА-МАФИОТ ОТ ДУБАЙ....... ФАКТ !
  • 25 Айай

    34 13 Отговор
    Каква подлога си тиииии ама Слави сам си е виновен да беше вземал хора от улицата щяха да свършат повече работа
  • 26 5577

    20 1 Отговор

    До коментар #21 от "цезар":

    Грешиш. Те се прочистиха. Пратиха отпадъка на мафията. Ма тая мафия от другата кръчма.
  • 27 Прокопи Коня

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да такива са.И тревата е зелена а Океаните солени..

    Коментиран от #32

  • 28 Ицо

    26 13 Отговор
    Чалгара си е в мафиятя още откакто се маймунджосваше и пееше на Васко Илиев и други мутри в Мираж
  • 29 Така тока

    30 5 Отговор
    И аз като дръпна кучето от храната и то така лае.
  • 30 Фен

    33 14 Отговор
    Защо изобщо се дава трибуна на този мургав мазен елемент ???
    ( Не съм фен на чалгаджията )
  • 31 Ето го българският зеленски,

    18 11 Отговор
    еднакво прости са! И този хленчи за ...!?
  • 32 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 6 Отговор

    До коментар #27 от "Прокопи Коня":

    ПРИРОДАТА съсипана океаните замърсени

    Коментиран от #39

  • 33 Сух

    24 13 Отговор
    "мафията проби в моята партия" от коя партия си ти, че не разбрахме..
  • 34 Относно мафията

    20 1 Отговор
    Тошко африкански нарече Росица Кирова -мафиотка!На другият ден молеше за прошка.Помните,ли?
  • 35 мъни мъни

    27 15 Отговор
    Мазен предател! Никому неизвестен! Никой не е прокопсал с такива постъпки!
  • 36 Коко

    15 20 Отговор
    Не оставяйте дългуча чалгар дпс и гроб да обсебят държавата
  • 37 Аз от нашето Село

    25 9 Отговор
    До раследващите журналисти: поразровете малко, и ще видите кои са зад ,,господина" ! И между другото: какво става със самолетчето, което толкова шумно кацна в някои местенце в България? Май нещо се крие? А възможно ли е някой да е дошъл от Дубай?
  • 38 Българин

    15 6 Отговор
    твоя ,ама я предаде за пари.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Селяк

    24 9 Отговор
    Един честен, некорумпиран и точен политик, никога няма да направи това което нашите политици правят! Ще напусне парламента и няма да участва в политиката! А този шут, като останалите, видя, на къде духа вятъра и напусна партията си, сега бил независим депутат, но чака за да се прехвърли към ПП! А пък от ПП сега твърдят, че ИТН били искали пари за да дават на фирми свързани с мафията, абе ако това е вярно, защо не говорехте преди до като ИТН бяха коалиционни партньори, или щяхте да продължават да си мълчат?! Излиза, че ако не правиш техните схеми и се откажеш, започват да изливат помия срещу теб - ей това е истината! Всички сте еднакви, корумпирани до костите си, и чакащи като кучета с висящи езици парите от ЕС - това е истината! Били те увеличи пенсиите за 6м повече от това което ГЕРБ били увеличи за 12г - а инфлацията броят ли я?! Щот с тая инфлация излиза, че изобщо не са увеличили пенсиите. Още няма обяснение къде са онези 9 милярда дето изчезнаха в първата седмица от управлението на коалицията…
  • 41 пейо

    17 11 Отговор
    Гелосаният е станал депутат да назначи роднините на вакантни постове.
  • 42 Предател

    20 11 Отговор
    С това ходене от медия в медия ,и едно и също до припадък,започва да намерисва.А и хората от ИТН,не говорят,а показват документи.
  • 43 Красимир Петров

    12 15 Отговор
    Василев е напълно прав.
  • 44 Дядо

    19 12 Отговор

    До коментар #4 от "Дааа":

    Кога са се коалирали с ГЕРБ? Приказваш глупости като Кирчо тъ пото и си изсмукваш от пръстите. А тоя бабаит заплашва хора по телефона. С какъв акъл някой ще го слуша? Той е за прокурор. Тука пълно с тро-л ове на ПП. Да падат, че не се траят.

    Коментиран от #45

  • 45 Пипи Чорапчето

    10 3 Отговор

    До коментар #44 от "Дядо":

    Деде, добре ли си със слуха?;)
    Защото, ако си наред с чуването, не е като да не си чувал един бивш премиер да заплашва "тоя ще го изгоря..". и т.н. в този ред...
    Какво се случи откъм действия на прокуратурата по този "кейс"?;) - нищо!
    Сега пък току-виж са се задействали;) - а дано и по ДВАТА "кейса";)

    Коментиран от #52

  • 46 Мафия

    12 6 Отговор
    Много точно казано ! Срамувам се от делата на ИТН ! Срам !
  • 47 БОЙКО

    6 5 Отговор
    Оставка давайте и сдавайте. На Нинова и изстива министерското кресло....
  • 48 Цампуков

    9 2 Отговор
    Разбиването на коалицията беще въпрос на време каза Карадуи. Много гладни и задлъжняли в партията на кючекчията. Най- гладния ренегат Йордан Караджов- кукувицата на ДПС в гнездото на песнопойците поде кампанията на унищожение. Той беше и троянския кон в преговорите с "Нема кой да ги догони" и "Пари Има Малко Курсове"!
  • 49 НИНОВА В УПЛАХ

    7 6 Отговор
    Падне ли правителството повече власт няма да видим...
  • 50 Едеее

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Дааа":

    А възраждане?
  • 51 До кога

    7 4 Отговор
    Ах колко си гнусен продажен и подмолен...
  • 52 Дядо

    5 4 Отговор

    До коментар #45 от "Пипи Чорапчето":

    Добре съм със слуха, дедовото. Темата е, че има хорица (или тр олчета), които подкрепят такъв тип поведение. Съгласи се, че нищо добро не ни чака, ако управляват такива мишки. То е ясно, че прокуратурата нищо няма да направи, макар че този си призна.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 рт987

    7 7 Отговор

    До коментар #10 от "Така така":

    ИТН винаги са били Троянският кон в НС. Само наивници им повярваха. Лошото е, че ПП се коалираха с тях. Трето НС разтуриха. Уж за доброто на народа.

    Коментиран от #76

  • 55 Ти си

    11 4 Отговор
    типичен пример, че паднал човек на дъното, може и да копае на долу! Гнус ме е, че в България има подобни същества, без грам ценностна система, без грам достойнство и чест! Жалка картина!
  • 56 Гого

    10 6 Отговор
    Радостин Василев е една от най големите отрепки в Българската политика!Абсолютен мошеник и продажен човек!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Бгг

    7 2 Отговор
    Парите които взеха продажноците пробиха твоята партия, Руди погледни се в огледалото.

    Коментиран от #63

  • 59 Помак

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Евалла Родостине...мажко момче излезе !..освен смел ,си честен и директен, казваш нештата с истинските имена, не уварташ. Фен сам ти!

    Коментиран от #61, #67

  • 60 Гелосан предател

    6 4 Отговор
    Този мафиот голям отворко. Все едно жена ми да се чу...а със съседа и аз да продължавам да я обичам и издържам. След това брутално купуване на хора кам могат ИТН дори да си говорят с ПП.Та те всеки път като говорят ги преценяват за колко да ги купят. ПП са най-големият срам за България. Първо си напазарува структури от БСП, сега и депутати.Кирчо Кирчо не всичко е пари и не всички са предатели и мижитурки като този гелосания.
  • 61 Заплюи гела

    5 4 Отговор

    До коментар #59 от "Помак":

    Хага предателите и продажниците станаха герои. Нормално за хора продали вярата си, видиш ли предател като този с гела заплюи го.
  • 62 Геша

    6 4 Отговор
    Този нарцис наистина е за лудНица. Неговата партия,той я бил учредява. .....
  • 63 Не може

    4 3 Отговор

    До коментар #58 от "Бгг":

    Не може срам го е да се гледа в огледалото нали е предател. Затова си гледа парите за които се продаде на ПП и се успокоява .
  • 64 Aлфа Bълкът

    0 7 Отговор
    Има си поговорка - "Плъховете първи напускат потъващия кораб.
    Първоначално си мислех, че ПП ще откраднат и гербаджии, но всъщност ГЕРБ и ДПС са си вкарали най-лоялните хора в парламента. Никакъв шанс за оцеляване на ПП. Славчо може да им пусне още депутати от ИТН, ако се разберат за парите, затова Балабанчето и Тошко пускат партенки, че може да са им купели още депутати!

    Коментиран от #73

  • 65 Машала

    4 5 Отговор
    Другарчето комсомолец Учиндолски си показа езика! Близал е здраво от кацата с медеца! Учиндолеца така излъга всички, че свят да ти се завие! Но само с език не става! Трябват и други атрибути! А както се вижда от десетки години те му липсват!
  • 66 Ами

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    За среща с баба ти от галактическият съюз бързаше! Теб в коя детска градина та фанаха? 😊
  • 67 Тъй я

    4 4 Отговор

    До коментар #59 от "Помак":

    Предатели и глупаци съ надушват! Кът ПП, проекта на мафията на прокопиту! 😊
  • 68 Мима

    5 5 Отговор
    Браво ,Радостине!
    Гордея се с теб!
    Дано всички българи да се осъзнаят и постъпят като теб и другите петима народни представители.
    Успех и напред!
    Трезвомислещите българи сме с Вас!
    Успех!

    Коментиран от #75

  • 69 Хюстън,

    4 2 Отговор
    Тошко и Балабанов, нямам думи,....
    Простотията е в ход, заедно с мафията! 8425
  • 70 За Предателя-Учиндолски...

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Зззз":

    ...говориш-нали...!Само дето той няма да обикаля студия,а ще си пуска ,,патриотични постове" във фейсбук от диванчето...!Такава гнус като него-рядко се случва...!!!

    Коментиран от #72

  • 71 Иванчо

    3 5 Отговор
    Чест му прави на Василев казването на истината и формулирането на моментното състояние на ИТН.
    А африкански, ала-балабанчо и кекемето са си ДПС мекерета.

    Коментиран от #74

  • 72 Охлюв

    4 4 Отговор

    До коментар #70 от "За Предателя-Учиндолски...":

    Слави е избран от народа и си следва програмата. Руди гела никой не ги е избрак още повече да му е казал продай се та дори и не за жълти стотинки а за милиони. Такива предатели като Руди гела никой не ги харесва, дори и тези които го купуват му се присмиват, употребяват го като тоалетна хартия и после дърпат водата. Продажен гелосан охлюв.

    Коментиран от #77

  • 73 Пипи Чорапчето

    5 1 Отговор

    До коментар #64 от "Aлфа Bълкът":

    Айде, бе?;)
    Първият депутат на ГЕРБ беше Лъчо Мозъка - влезе като депутат от НДСВ и се отлюспи към ГЕРБ! Лоялност ли му викат на люспенето?;)
  • 74 Заплюи го

    4 4 Отговор

    До коментар #71 от "Иванчо":

    От кога продажните за пари хора имат чест? Тези хора нямат чест, нямат морал, нямат достоинстви само банкова сметка. Всички които подкрепят предателите рано или късно и те ще бъдат предадени защото харесват нищожества като този гелосания. Видиш ли предател заплюи го, не оставай безразличен.
  • 75 Велика БГ

    3 4 Отговор

    До коментар #68 от "Мима":

    То затива сме на това положение, защото българите се гордеем с предателите. Нашата религия вече са парите да се продадеш за пари е голяма гордист. Дайте му медал на този предател, че си е напълнил банковата сметка. Освен това си взема и бонуси да превърне другарчето си в предател. Гнусна работа, а навремето пррдателите са наказвани жестока и България беше велика.
  • 76 Гелисан охлюв

    6 4 Отговор

    До коментар #54 от "рт987":

    Най-големите отрепки са ПП. Първо откраднаха структури от БСП сега си напазариха предатели. А Кирчо ши... а секретарката си и прави за смях жеба си и децата си. Тези хора нямат морал и съвест. Цяка България знае че Руди Гела е човек на мафията на Вълка и Ганчев и Кирчо го използва да си напазари депутати.
  • 77 А бе Охлюв!

    5 6 Отговор

    До коментар #72 от "Охлюв":

    Слави го избра народа,защото уж се бореше срещу мафията-,,ГЕРБ-ДПС"...!А на практика това е било,само за да яхне гребена на вълната-народното недоволсрво от тази мафия...!Добре си изигра картите!А сега лъсна истинското му лице!Направи де факто коалиция с мафията-,,ГЕРБ-ДПС"...!Вече си имаме официална мафия-,,ГЕРБ-ДПС-ИТН"...!!!Честито...,Народе вечно лъган и ограбван...!

    Коментиран от #79

  • 78 Крис

    2 1 Отговор
    Чудя се и коя е неговата партия.
  • 79 Ти си охлюв

    7 1 Отговор

    До коментар #77 от "А бе Охлюв!":

    Най-долните хора са предателите. Когато хора ти къпуват депутатите, не ще гласувам против него ше го заплюя. Тези хора от ПП виждат във всеки човек предател които се купува с пари, защото самите те са предатели. Кирчо затова ли беше избран, да нарушава конституцията, да чу.. ка секретарката си, да купува депутати на други групи, да продава България за Македония, да взема 10 милиарда дълг и т. н.
  • 80 Простия

    4 0 Отговор
    Аз като прост българин не разбирам мафията кого е яхнала но начина по който говориш г-н Р. Василев на депутати който не искат да се присъединят към Вас е типично мафиотски а това ми говори че имате много стаж в гореспоменатата структура.
  • 81 Лорер

    6 1 Отговор
    Ако този мазник може да се нарече политик значи аз отдавна да съм станал президент на страната....
    Клоун научил се поне да говори смислено но никога не говорейки по същество.
    И с толкова чрезмерно его че от него можеш да чуеш "аз" и "моя" десетки пъти в рамките на 2-3 изречения........
    Типично за такива шарлатани е да се вземат прекалено на сериозно и да си вярват на измислената слава независимо от действителността.
    "Моята партия"...... дреме ми на фаса за Слави, но не знаех че този алчен тип Руди гела имал и партия----- кога и как я създаде обаче и той самият не знае.
  • 82 Слави

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дааа":

    ДБ ИТН също казаха че няма да се коалират с БСП друго нещо да напишеш
  • 83 Смех

    1 2 Отговор
    Много късно го видя и слепите разбраха вече, итн не са уволнили една мисирка на борисов във подопечните министерства и предприятията до които успяха да се докопат
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове