Last news in Fakti

16 Юни, 2022 12:17 4 399 78

Асен Василев към ДПС: Борим се срещу хората, на които пълните банковите сметки. Ще продължим да ви пречим

  • асен василев-
  • дпс-
  • банкови сметки-
  • борба

Вицепремиерът се закани, че този диалог няма как да продължи, както и „безпардонното и безцеремонно крадене“

Асен Василев към ДПС: Борим се срещу хората, на които пълните банковите сметки. Ще продължим да ви пречим - 1
Снимка: БГНЕС

"32 години ДПС е в политиката и най-бедните краища на държавата са там, където са избирателите на ДПС. А най-богатите хора в държавата са членове на ДПС. „Ние се борим срещу хората, чиито банкови сметки вие пълните“, обърна се Василев към депутатите от опозицията, съобщават от Dariknews.bg. "Вие говорите с надеждата за нашето пребиваване на политическия терен. С надеждата, че ние сме нещо временно, което ще отмине. Ето ви новина – няма да отмине. Това е началото на една промяна, която българското общество поиска и ще иска по площадите всеки ден и която ще се случи, независимо от опитите да се сформират изкуствени мнозинства, които са абсолютно безпринципни. И да знам, че много ви пречим. Ще продължим да ви пречим, независимо дали сме на власт или не. Ще останем тук и ще си отвоюваме държавата безплатно". Василев не скри емоциите си от трибуната, а думите му предизвикаха аплодисменти от едни и скандирания „оставка“ у други.

"Аз не искам да живея в държава, в която дебатът за председателя на Народното събрание не е за човека, който ще е заеме този пост. Дебатът за председателя на Народното събрание е и трябва да бъде за това кой е най-достоен да води това Народно събрание. До момента, до който постовете са функция на хора, които не присъстват в това Народно събрание, България няма да бъде свободна от точна тази мафия, за която вие говорите". С тези думи се обърна вицепремиерът Асен Василев към лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.
"Г-н Карадайъ, вие казахте, че сме направили призив за етническо противопоставяне. Не, нашият призив е за противопоставяне на фирмите и хората, които грабят тази държава, независимо от тяхната етническа принадлежност. Диалогът, който вие от ДПС искате е за това как да се краде безпардонно и безцеремонно и това да продължи. Няма да продължи", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 137 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КГБ ДС ДПС

    52 13 Отговор
    "Голямата сила на върхушката в ДПС е връзката с Русия. Мантрата, че ДПС е агент на Турция в България е създадена от хората на ДС. Целта е да се отклони вниманието от реалните обвързаности."

    Коментиран от #25

  • 2 ………

    21 27 Отговор
    направо ти повярвах … !!!
  • 3 гражданин

    32 31 Отговор
    Айде поредна статия какво казали в дебата тези от ПП. Как няма една статия какво казаха опозицията в залата. Аз слушах дебата и гледам, че показвате от час само едната страна!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пич

    22 44 Отговор
    Малииии.....страх !!! Като загубят властта , и разследването срещу Кирчо и Кокорчо започва !!!

    Коментиран от #38

  • 6 сила

    57 15 Отговор
    ПО ДОБРЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ......това е истината за ДПС И за техния така наречен електорат БРАВО
  • 7 Аре изчезвай!

    15 36 Отговор
    Свършиха ви брифингите,Коцето да идва!

    Коментиран от #65

  • 8 Повече

    12 10 Отговор

    До коментар #4 от "Матрософ":

    От китайците , са само глупаците !
  • 9 Данчо ментата

    38 10 Отговор
    ДПС е органически свързано с „Мултигруп“ и с групировките, нароили се от тази олигархична корпорация след убийството на Илия Павлов. „Мултигруп“ с кого беше свързана? С „Газпром“. Трябва ли да обяснявам, че търговията с газ се командва от Кремъл? Оттук произтичат и връзките на ДПС с влиятелни кръгове в Русия.
  • 10 гражданин

    10 8 Отговор

    До коментар #4 от "Матрософ":

    Докато разбереш, че Хасан ти е измамник, който е сложен да прави дългове и да фалира държавата ще е късно. Дори ви се каза предварително от чуждестрания съдружник на Хасан, че последният е много хитър измамник и вие пак не разбирате какво се случва!
  • 11 Въпрос

    37 13 Отговор
    Чакам коментар от феновете на Костадин Костадинов.Как ще обясните заиграването му в един отбор с мафиотите от ГЕРБ и ДПС?

    Коментиран от #18, #23, #26

  • 12 Гласуващ

    43 13 Отговор
    Верни думи и достойна позиция от Василев! Срам за Герб и ДПС.
  • 13 Интересен детайл

    13 36 Отговор
    Психически неустойчив, не може да работи под стрес... Изпуска си нервите - време е за смяна! Оставка!
  • 14 Психиатър

    14 29 Отговор
    Хора с погледа и поведението на Кокорчо имат нужда от специфично лечение което задължително се провежда под лекарско наблюдение.

    Коментиран от #21

  • 15 Маймун

    6 6 Отговор

    До коментар #4 от "Матрософ":

    Ти колко човека си?

    Коментиран от #45

  • 16 Наталия Кобилкина

    8 17 Отговор
    ОСТАВКА! ЕС иска да включат и Украйна в списъка с Албания и Северна Македония.
  • 17 Браво !

    33 6 Отговор
    Каза го съвсем ясно и незавоалирано - живата истина , която никой , години наред , не е казвал в Парламента ! И те избесняха !
  • 18 Наталия Кобилкина

    2 5 Отговор

    До коментар #11 от "Въпрос":

    С Украйна
  • 19 Две МаФии

    6 10 Отговор
    Се униЩожават в момента. Едната е на СвеТовно ниво-Концесионирането на България, другата е на местно, завладяло земеделие и животновъдство, енергетика, строителство, ВИК. Но и двете мафии продават Националните Интереси на България. Да се махат всички. А Василев да обясни защо частни фирми ще строят детски градини? И не е ли "купуване" на съсловни олигархати подобна практика? Данирането трябвало да продължи? А не трябва ли първо вертикалните тръби да се преустроят на хоризонтални, за да намалеят загубите и сградната инсталация да отпадне? Какво правим с Техническите паспорти, като потребителите ще стават длъжници на банките, за да изпълнят предписания на Комисии, и отново облагодетелстване на Строителната МаФия.. И защо не се започна постепенно, а не наведнъж. Да идват патриотични партии с силно държавно присъствие във важни отрасли.
  • 20 КГБ

    28 0 Отговор
    Разкриването на сътрудничеството на Доган

    Човекът, който за първи път публично разкри агентурната принадлежност на Доган е зам.-директорът на Националната разузнавателна служба полк. Радослав Райков. През 1991 г. той заяви, че лидерът на ДПС е работил за Първо главно управление на ДС (външнополитическото разузнаване) под псевдонимите „СЕРГЕЙ” и „САВА”. Не последва опровержение от страна на Доган, но разузнавачът Райков получава заплахи за живота си и напуска България, като не се връща в нея.

    Коментиран от #31

  • 21 сила

    9 5 Отговор

    До коментар #14 от "Психиатър":

    Я ПРОКОМЕНТИРАЙ СУБЕКТА Б.Б. ......айде давай , къде беше 12 години
  • 22 Българка

    11 26 Отговор
    Кокорчо се разрева. Споко Кокоране, тепърва ще ревеш. Ти хора на площада ще видиш самотакива които викат твоето име и думата ОСТАВКА след него. Ще ревеш и когато Гешев те пита, къде са 9 милиарда похарчени (окрадени) за 9 дни. Ще ревеш и когата хората от площада ви питат, защо жената на единия работи като скъпоплатена кампанионка на другия и къде отидоха обещанията ви да изкорените шуро-баджанащината, като сте намърдали родата си до 9-то коляно? ОСТАВКА!!!!!
  • 23 Отговор

    9 13 Отговор

    До коментар #11 от "Въпрос":

    Това, че си срещу цезпринципната и крадлива коалиция НЕ означава, че си с ДПС и ГЕРБ. Тази ви опорка издиша , измислете друго !!!

    Коментиран от #37

  • 24 Мнение

    11 3 Отговор
    Ох ох сега още едно служебно правителство на Радев може би ще свърши добра работа. И яко камери и полиция в ромските махали. Продаването и купуването на гласове да се наказва моментална присъда от 1година затвор.

    Коментиран от #48

  • 25 Пешо

    13 16 Отговор

    До коментар #1 от "КГБ ДС ДПС":

    Тоя Василев (гьонсурат) на кой пълни банковите сметки? Толкова милиарди за 3 месеца не са харчени дори от ГРОБ за 4 години и да не се знае къде отиват. ДПС ли ги взима? Стига се оправдавахте с ДПС. Банално е.

    Коментиран от #50

  • 26 гражданин

    11 17 Отговор

    До коментар #11 от "Въпрос":

    Много силни думи са това мафия. Не се ли сещата, че обиждате от 700 000 до 1 милион българи в тази държава, които гласуват за ГЕРБ и още 400 000, които гласуват за ДПС? Вижате ли до каква омраза и какви думи довежда говоренето на ПП. Не разбрахте ли какво ви се каза днес ясно в НС - с омраза може да вземете властта, но с омраза не може да управлявате. Спрете се малко, че както сте тръгнали това е първа стъпка към гражданската война. Хората обедняват с бързи темпове заради некадърното управление на ПП и това е големия проблем. Държавата не върви на добре и колко по-бързо се промени това щетите ще са по-малко!
  • 27 Това са хората

    19 4 Отговор
    ,напук на всички идиоти които подкрепят миризливите крадци и изроди герб,ДПС,итн.Няма да се върнете нещастници.
  • 28 ИТН ПРЕДАДОХА ХОРИЦАТА

    23 8 Отговор
    Гласували за тях . Получиха отново Доган
    ТИКВАТА И МАФИЯТА
    Хак да му е на простия народ

    Коментиран от #67

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Попов

    18 6 Отговор
    Доказа се кой е човека с топките на политическата сцена. В момента всичката мафия е впрегната да се бори срещу този герой. Героя Асен Василев! БРАВО!

    Коментиран от #39

  • 31 Люлин 5

    12 9 Отговор

    До коментар #20 от "КГБ":

    Ако Доган е бил от ДС, значи е работил за Държавната Сигурност на България, а не за Турция или хАмерика и не е долетял от Канада.
  • 32 нова мафия

    14 11 Отговор
    Да, Асене. Вие се борите да не пълните сметките на едни хора, но ги пълните на други! Моделът е същия! Нищо не се променя! Един читав конкурс няма проведен! И един осъден няма! Къде са 9-те милиарда, раздадени през декември? Къде ще отидат и тези "помощи за бизнеса", предложени в новия бюджет? Защо най-много увеличавате най-високите пенсии? Какви са тези пенсии 3400 лв? Колко хора ще ги получават и каква категория са те? Банкери? Политици? Мафиоти?
  • 33 Бат Пешо

    7 8 Отговор
    Айде, тия щом изкарват "ДПС реториката"(с гласът на Карадайъ), значи наистина потъват. Как да разберем дали дадена партия в България губи властта? Ами изведнъж започват да се борят с ДПС-то и да плашат гаргите с тях. Изтъркахте се с това ДПС. ДПС-то да същите номенклатурчици като вас всички там в НС. И без тихото одобрение на съответните служби и органи един лев не могат да присвоят, както сте всичките и в това НС и в предните.

    Коментиран от #75

  • 34 Мамул

    10 11 Отговор
    С нищо не се борите! Абсолютно с нищо! Само празни харУардски приказки.
  • 35 Така е

    8 6 Отговор
    Вярно ! Лидерите на ДПС са ядрото на Мафията в България !
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 555555

    9 7 Отговор

    До коментар #23 от "Отговор":

    Да ама те са по малкото зло и ако ги свалиш идва руската мафия начело с ГЕРБ ДПС и копейкин.

    Коментиран от #53

  • 38 дааа

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Няма да изгубят.Тези които ти мятат стотинки ще ядът камъни този път.Няма го и шофьора и слугата на къро и таки-М.Маринов и мутрягите от делта гард да ги пазят.Време е да излизаме срещу Доган.
  • 39 Българка

    4 3 Отговор

    До коментар #30 от "Попов":

    Земи си го у вас! На човек не прилича.
  • 40 .......................

    5 8 Отговор
    Язък Асене , поне да се беше оженил

    Коментиран от #52, #54

  • 41 Матрософ

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "Мулти вселена":

    Погледни ми плюсовете и твоите и коментирай.
  • 42 Гледащия

    5 6 Отговор

    До коментар #36 от "Мулти вселена":

    Скоро тебе и приятелчетата ти ще те гледаме с прангите. Не се бой.
  • 43 Изненадан

    6 3 Отговор
    Копейката се събра със хубавите хора май..така става обикновенно
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Матрософ

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Маймун":

    Виж ми плюсовете и ще разбереш.
  • 46 Опааа

    8 7 Отговор

    До коментар #4 от "Матрософ":

    Тоз пък! 🤦‍♂️ Кои вие сте тоя бе? Кокорчо веднага оставка!

    Коментиран от #51, #59, #68

  • 47 Културяга шпеци

    6 3 Отговор
    Кокорчи миличко довечера ще те дyмкам на почивки
  • 48 555555

    5 1 Отговор

    До коментар #24 от "Мнение":

    Не Радев е рупор на статуквото няма как зелен чорап да има собствено мнение той може само да изпълнява команди.
  • 49 Ицо Гладното

    6 1 Отговор
    Че... пречите е ясно, Леба стана 3 лв, кашкавало 30лв а Луканката..50лв.

    Коментиран от #55

  • 50 Обяснителя

    4 3 Отговор

    До коментар #25 от "Пешо":

    Той каза човека 1 млн. пъти къде са парите, но трябва малко и акъл. Не става само с ядене..
  • 51 Кой кой е

    4 3 Отговор

    До коментар #46 от "Опааа":

    Ще ти стане ясно след изборите палячо..да не мислиш че от герб ще отлепите повече от 20 процента
  • 52 За дани Митова и томи бикова

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от ".......................":

    Има избор много са у вашите редици
  • 53 Българка

    5 11 Отговор

    До коментар #37 от "555555":

    И как разбра, че Кокорчовците са малко зло???? Боко за 12 години не успя да ни натресе три пъти по-висоа инфлация от колкото в останалите страни от ЕС, Кокорчо успя. Боко за 12 г е взел толкова заем, колкото Кокорчо за 3 месеца. Част от заема на Боко(4 милиарда) ,беше да платим загубеното дело за АЕЦ (грешка на Станишев и БСП). Та кой е малкото зло!??! Тоя при който хляба за 12 г се вдигна с 20 ст. или тоя при който хляба поскъпна ТРИ пъти?

    Коментиран от #56, #58, #71

  • 54 Българка

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от ".......................":

    Омъжил е по-правилно да кажеш.
  • 55 ЛАПАЙ мухи и бело течно

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "Ицо Гладното":

    От ТИКВАТА И доган и КОПЕЙКИН
  • 56 Ну где тиквичка

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "Българка":

    Споко той тиквата пак ще направи бензина лев и пеесе..айде вадете го не го крийте че ми е забавно да го слушам
  • 57 !!!?

    4 1 Отговор
    Корпцията е слънцето и въздуха за прокремълската Мафия в България !!!?

  • 58 Русокосия

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "Българка":

    Лумпи, инфлацията у нас е изкуствена и е благодарение на фирми, близки до тиквата. И от алчност на останалите. Щото сме андрешковци. Ти си типично даказателтво. Както ти се продаваш за стотинки, пишейки тук, така и те изпълняват команди от бащицата ти.
  • 59 Матрософ

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "Опааа":

    Виж във форума. Този с плюсовете

    Коментиран от #66

  • 60 Василев

    5 1 Отговор
    Сега ще пълним нашите сметки!
  • 61 Ани

    5 3 Отговор
    Самата идея че някой трябва да работи, а обществото да има надстройка която да преразпределя е порочна. Поради това социализма като идея е корупция. Факта че правителството преразпредели значителен ресурс (прословутите 9 милиарда) говори че това правителство е тръгнало по социалистически път на развитие. Самата подкрепа на БСП за това правителство подкрепя горния факт.
    Народа иска да се радва на труда си и сам да определя на кого да "раздава" парите. Правителството което може би не перфектно, но в значително по добра степен се справяше с този въпрос, беше правителството на ГЕРБ.
    ИТН на Слави постоянно иска държавата да преразпределя: (лайтмотива на Слави - няма такава държава) е в дъното на проблема. По тази причина нещата в България не вървят и няма да вървят докато има индивиди които подкрепят социалистическите идеи.
  • 62 Ани

    6 1 Отговор
    Бандата на Румен може само да руши и изчегъртва. Тя не е способна на градивен труд. Така ще живеят на самоизяждане, докато се превърнат в един труп.
    Тези които искаме да оцелеем заминахме да работим в странство. Ще се върнем един ден и ще възкресим България след като и последния социалист в родината е ритнал камбаната.
  • 63 30г.

    6 2 Отговор
    ЕТНИЧЕСКИ РЕКЕТ НАД ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО В БГ .... ако не получат най тлъстия пай изкарват етническия мир на масата и всички клякат
    - 30 г. поголовна сеч на българската гора
    - 30 г. контрабанда на капитан андрево
    - 30 г. приватизации....съсипаха булгартабак, бтк и т.н.
    - 30 г. хидроинжинерство което дори и швейцария не може да си позволи
    - 30 г. купуване на гласево
  • 64 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    дпс герб мафия
  • 65 нееееееее

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Аре изчезвай!":

    Ще дойде Коцето на КУКОВ ДЕН!!
  • 66 Опааа

    6 3 Отговор

    До коментар #59 от "Матрософ":

    🤣 Плюсове. 🤣 Д-р Гълъбова те очаква! На 4-ти км.🤣 Какви плюсове бе ЖМУЛЬО?!? 🤣 Кокорчо веднага оставка!
  • 67 даааааааа

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "ИТН ПРЕДАДОХА ХОРИЦАТА":

    Хак да му е на простия народ?...... Е ти си най ярък представител!
  • 68 Чичо дядко

    3 3 Отговор

    До коментар #46 от "Опааа":

    Другият път гласувай за ДПС и ГЕРБ и разграбването ще продължи постарому. Работа работа работа мотото на Винету

    Коментиран от #73

  • 69 ОставкаНастъпен и посока затвора

    3 3 Отговор
    15 милиарда дългове за няколко месеца,а 9мил. за 10 дена??????Като го слушам настъпения какви ги плещи, все едно слушам нашмърканотоЗеленочовече,как разтега лакардиии унищожава народа си.
  • 70 българин

    1 3 Отговор
    "... вие от ДПС искате е за това как да се краде безпардонно и безцеремонно и това да продължи. Няма да продължи" Браво на г-н Василев, най-смелият и открит политик понастоящем.
  • 71 555555

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "Българка":

    Ти наистина ли не разбираш че сегашната инфлация е една договорка между държавите за фалита на собствените си народи.Как биха приели иначе новия световен робски ред.
  • 72 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 1 Отговор
    Стига си протакал бе!
    Сладък тоя кокал!
  • 73 АбеСеляндур!

    3 2 Отговор

    До коментар #68 от "Чичо дядко":

    Няма да гласувам нито за ДПС нито за Герб.Много ти е плитка опорката.Това ли са всички варианти та ми изтъкваш само един.Тези американски лакеи от ДБ и ПП заедно с патерицата БСП изтекоха в канала.Герб ги чака в канала и няма никакъв шанс да управлява в близките 10 години.ДПС никога не може да управлява,но може да бъде патерица на някой.Само Възраждане ще оправи предателите и лакеите.

    Коментиран от #78

  • 74 виж сега

    2 1 Отговор
    Асенчо, има една приказка за птиченцето, дето каца на рамото ти, ама ти не си схванал основното - че това се случва само веднъж. Сега стига си ревал на умряло, живота продължава и без вас. Организирайте се с Кирето, съберете малко багаж в една торбичка там, четка, паста, чехли и др. Имай предвид, че колани и връзки за обувки не се разрешават. Не се шашкай и там е за хора.
  • 75 Вергина

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Бат Пешо":

    Може би става така, защото след като са влезли във властта са установили, че оня с порциите изобщо не е излъгал.
  • 76 ха ха

    1 0 Отговор
    даже да се обнародва списъка с милионерите и партийните зависимости , а не да се крият престъпления зад ;банкова тайна ;
  • 77 Антикомунист

    2 0 Отговор
    Опорки, Опорки, опорки, какво да каже завалията, кражби и корупция за опозицията, на сън да ги бутнеш само това повтарят. За да скрият некадърност и некомпетентност разчитайки на ниски страсти. За кражбите не съм още достатъчно сигурен но по корупция бият яко!!!!!!
  • 78 Антикомунист

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "АбеСеляндур!":

    Тарикат- гражданина, ще ме умориш бе човек с тоя копейкин, залагаш на куц кон и то с четирите крака. По големи популисти, неграмотници и без всяка компетентност хора не съм виждал. Не си ли им гледал хората в някое предаване по телевизия?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол