Last news in Fakti

9 Юли, 2022 12:23 7 586 101

Борисов: Щяхме да подкрепим правителство на ПП

  • бойко борисов-
  • избори-
  • герб

Лидерът на ГЕРБ отправи критика към правителството в оставка от Бургас

Борисов: Щяхме да подкрепим правителство на ПП - 1
Снимка: Нова ТВ

От ГЕРБ няма да вземат втория мандат. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов в Бургас. От думите му стана ясно още, че са щели да подкрепят правителство на „Продължаваме Промяната", ако бяха изпълнили техния.

„Няма кой да преговаря за третия мандат. Имаме решение да не управляваме с БСП. Ако го даде на тях и да искам, Конгресът ме е задължил, да не го правя. Христо Иванов каза, че си търси други приятели. Той ще сяда с мафията на една маса, а с ГЕРБ им било рано, учили се”, каза той в Бургас.

Борисов отправи критика към правителството в оставка. „Една къщичка за птици не с направили, една велоалея. АМ „Тракия” година и половина вече не се поддържа. Тя вече е опасна за вашето здраве и живот. Средната лента не е ремонтирана, тировете карат в аварийната, а всички бягат в лявата. Това донесоха. Това не им беше достатъчно. Цяла предизборна кампания изградиха върху АМ „Хемус”, каза лидерът на ГЕРБ.

„Те знаят какво са направили. Знаят за пълния си провал и знаят, че трябва бързо да избягат”, посочи Борисов.

„Тяхната правосъдна реформа беше това да намерят пост на Бойко Рашков. За седем месеца има внесени три законопроекта от цялата им мащабна реформа. Само един от тях е прие от управляващата коалиция. Тези момчета са от година и половина министри и се оказва, че при всяка проблемна ситуация има замесени полицаи и коли със специален режим на движение”, добави той.

По думите му от ГЕРБ няколко пъти са помогнали на „Продължаваме Промяната”. „Най-тежкият въпрос за това правителство беше изборът на шеф на БНБ. Помогнахме. После Украйна – помогнахме. След това беше Северна Македония. Ние не само не ги атакувахме, а внесохме предложението. След това бяха аматьорски изгонените руски дипломати. Въпреки всичко, ние пак ги подкрепихме, за да могат БСП да излязат чисти. Щяхме да ги подкрепим и за правителство. Все трима депутати щях да намеря”, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Нека малко да се смирят. Вярно, пак се канят да правят измами с машините. Да се надяваме, че този път ще сме по-бдителни”, продължи той.

„Радев причини много щети. Той доведе тези хора и животът ще му го върне сега за служебното правителство. Как ще оправя тиняка, който оставиха? Аз с моя опит не се наемам. Мога само да му пожелая успех”, посочи Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бе,

    94 11 Отговор
    СЕДИ МИРЕН !

    Коментиран от #86

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Последниа Софианец

    25 93 Отговор
    От есента бойко и доган пак ще са на власт а българете спат

    Коментиран от #92

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Абе

    37 11 Отговор
    използвай 2 -я мандат и направи хах!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Нито

    99 16 Отговор
    те , нито българите искат да ви чуват повече , НИКОГА ПОВЕЧЕ ! Щял бил да подкрепи той , превърнал България в най - бедната и най - корумпираната в ЕС ?!
  • 9 Анти -Мафия

    92 16 Отговор
    Благодаря бойко, не искаме твоята подкрепа . По-добре окъсани и бедни отколкото роби на мафията !
  • 10 Помощ 112

    79 13 Отговор
    До ден днешен ти гледаме престъпноста, комунистически отрочета надрусани, корумпирани уредени куки, стърчащи спирки над платното по 100К.... всеки ден нещо излиза от теб и така 1000 години, Бойко ти ще си единствения дето и след 100 години някой може да умре на улицата от нещо създадено от теб.
  • 11 НАЕСЕН

    19 76 Отговор
    Бай Бойко на бял джип !

    Коментиран от #73, #81

  • 12 Сорос

    21 86 Отговор
    ГЕРБ първа сила!

    Коментиран от #28, #82, #93

  • 13 Tутанкамон

    77 15 Отговор
    Патологичен лъжец
  • 14 Митрофанофчета

    43 29 Отговор
    Непочтено и крайна наглост и показване на враждебност спрямо България е това, което стори мафията и кремълската агентура чрез корумпираните си лица Борисов, Пеевски, Костадинов, Трифонов, Митрофанова. Пиша за свалянето на правителството на европейска държава просто с един СМС! Но трябва да признаем, че Митрофанованова на няколко пъти се извиняваше за глупостите, които сътворяваха нейните колеги-агенти и джуджето путин, за антибългарските си нагласи и политики, които провеждаха на балканите. И за Бога ми, на това трябваше да се отговори. Дори трябва да бъдат изгонени още трийсетина агента заедно с Митрофанова. Така е редно, това не може да се търпи, мина всякакви разумни граници, отдавна са прескочени всякакви разумни граници.
  • 15 Тома

    52 13 Отговор
    Този който не го е хванал той не го е осъдил за лъжа
  • 16 Абе верно,ли

    23 11 Отговор
    Сидеров пак бил пребит!?Ще живее,ли?

    Коментиран от #52, #58

  • 17 баба Дора

    35 12 Отговор
    Бочее баба бегай си при детенцето баба в Барселоня и при женичката ти и се мааани от тия дииваци покрай тебе

    Коментиран от #94

  • 18 Наистина ли

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "АДВОКАТ":

    Отново ли са го направили. Не ги гледам. Това е неворятен слугинаж, зависими корумпирани служители. Още малко, ще тормозите държавата и народа.
  • 19 Бай Онзи

    44 15 Отговор
    Чао , баце , чао баце чао чао чао ! И при бай Ставри ще ти оправят неправилното коленичене(менискусчетата) .....обичаш да коленичиш тиквуний ! Ще ти ползват задницата !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Боко

    18 8 Отговор
    иска да е първи и да парадира с това, иначе щеше още сега да направи силно евроатланическо мнозинство!
  • 22 КИРО брейка

    40 8 Отговор
    къдее са паритее къде е Мата Хари
    ЗАТВОООООООР
  • 23 Просто човек

    37 11 Отговор
    Бай Ставри те чака, Мутро!
  • 24 Кажи ми пиленце

    38 18 Отговор
    Баце, как е да знаеш, че въпреки бутането на правителството, ПП пак ви задминаха? И патериците ви Възраждане и ИТН, ще са вън от нов парламент. Личи ви злобата. Бива ви да настройвате хората срещу себе си, обичайна кремълска практика. Да ви се чуди човек, как толкова лесно и успешно настройвате хората срещу себе си. Да си мисли човек, че е по сценарии. Искате си милиардите, но няма да ги получите, не са ваши. Искате държавата отново да е в тинята ви, но няма да я бъде!
  • 25 Тулупе

    37 8 Отговор
    какво се хвалиш, нали Цв. Цв. ти изгради партията а ти само дерибействатш?!
  • 26 го шо

    41 10 Отговор
    хубаво е, че бацю боцю се появява от време на време в медиите. за да ни напомня какво е било и какво никога не трябва да бъде. верно, сегашните прислужници на един бункер в южен парк го надминаха в някои отношения, сякаш да докажат още веднъж, че сме територия, не държава. но бацю боцю - мерсим!
  • 27 Борисов подкрепя днес ПП като

    35 7 Отговор
    въжето обесения !
  • 28 НЕЛИ

    38 13 Отговор

    До коментар #12 от "Сорос":

    ГЕРБ НЯМА ДА ВИДЯТ ВЛАСТ ПОНЕ ОЩЕ 7-8 ГОДИНИ ПОМНЕТЕ

    Коментиран от #95

  • 29 Дуньо простия

    36 10 Отговор
    Бойкооо... Остави ги тия ПП. Знам точния човек. Бай Ставри, централен софийски. Задава се зима студена, ама при него има топли килии.
  • 30 3.14К

    39 12 Отговор
    Каквито и еквилибристики да прави толупа, той вече е политически труп изхвърлен на бунището.
  • 31 Психолог

    29 8 Отговор
    Ганьоса е нагъл само заради това че главният прокурор е негов човек и му пази гърба. Иначе ще се разтрепери сякаш вижда син форд пред къщата в Банкя.
  • 32 Българка

    32 8 Отговор
    Божкеееееееее, 12 години са ни управлявали професионални лъжци и крадци. ГЕРБ обиколиха по няколко пъти всички медии, за да кажат, че всичките им 59 депутати ще бъдат в залата на НС, за да гласуват ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВО НА ПП . Да разбирам ли, че Борисов от страх, че рано или по-късно ще се сблъска челно с правосъдието и пред български съд трябва да отговаря за десетките си престъпления, се опитва да се изкара невменяем и има раздвоение на личността. Стотици пъти при обиколки из страната твърди, че ще има предсрочни избори, че сваленото правителство е в историята и няма да подкрепят никакво правителство на ПП, ДБ и БСП, а сега като гве.дия се извърта, че ГЕРБ щели да подкрепят правителство на ПП
    Борисов е позор! Конфискация, съд, затвор!!!!

    Коментиран от #34, #35, #96

  • 33 ОПГ ГЕРБ-ДПС

    20 8 Отговор
    Не се и съмнявам, че ако от козяк ги натиснат, и двете партии ще се прегърнат с ДБ и ПП. Правилиса го преди, 2014г. след платените потести, пак ще го направят, не вярвам краварите да изпуснат толкова важна по положение държава да не е ползват за фронт срещу Русия. Проблема на краварите е че народа мрази боко и ще скочи ако направят такава коалиция. Ама боко до някъде си е тяхно творение.

    Коментиран от #97

  • 34 Нарича

    18 3 Отговор

    До коментар #32 от "Българка":

    Казва се стратегия. Похват за абсолютно объркване и отвращаване на хората от политическия и обществено-икономическия живот на страната си. Похват да бъдат отблъснати и натикани обратно в пашкулите си, за да си правят далаверите мафиотите, какво винаги е било.
  • 35 ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕЦАКВАНЕТО

    6 23 Отговор

    До коментар #32 от "Българка":

    БОЖЕЕЕЕ, ТИЯ И ШЕСТ МЕСЕЦА НЕ ИЗКАРАХА...БОЖЕЕЕЕ
  • 36 просто

    21 1 Отговор
    Възмездието го гони престъпника!
  • 37 отвратен от боко

    24 3 Отговор
    Това е най- големият оклук , крадец и лицемер от всички до сега !!!Само да каже защо не взе маната за съставяне на правителство, и защо е му дава депутати ,след като им поиска оставката
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 БОЙКО СВАЛИ НИНОВА

    8 4 Отговор
    От Банкя я свали......

    Коментиран от #98

  • 40 Иван ешев

    18 3 Отговор
    Във тия кражби на толупа и хората му от гроб участва и прокуратурата в лицито на гл.п....ст. Няма как цяла България да ги вижда тези престъпления ,а прокурата не.Извода е че крадат заедно.
  • 41 РАДЕВ СА ВАЙКА

    13 6 Отговор
    Бойко на свобода, Гешев главен, БСП падна от власт, изгонихме руските дипломати......народа масово обеднява и пак на....избори.

    Коментиран от #99

  • 42 ТОШКО КОЗАРЕВ

    24 2 Отговор
    ЛЯТНОТО ТУРНЕ НА ЦИРКА ГЕРБ ПРОДЪЛЖАВА
    СЛЕД МОНТАНА ТЪРНОВО НОВА ЗАГОРА СЕГА И В БУРГАС,,,,,
  • 43 БСП В ШОК

    6 22 Отговор
    Паднахме от власт...само след шест месеца..а Бойко оцеля цели 12 години......има кво да учим от Борисов.

    Коментиран от #75

  • 44 Опонент

    7 17 Отговор
    ✔Тяхната правосъдна реформа беше това да намерят пост на Бойко Рашков.✔
    ПП с лозунги и гръмки обещания спечелиха изборите, но за ефективно управление трябва държавнически подход и задълбочен управленски анализ, а не авантюристични маневри за пред телевизионните камери.🙄

    Коментиран от #100

  • 45 ПУТИН

    4 21 Отговор
    Бойко, връщай се, да ви пусна газа....
  • 46 НИНОВА

    8 8 Отговор
    Бойко, какво да направим, че да управляваме 12 години....
  • 47 Тулуп

    19 2 Отговор
    Тулупът ка своите избиратели спи до обед и после се изока:
    -Исках да гласувам ама нямах желание.
  • 48 да ама

    18 8 Отговор
    Киро им бръкна здраво като върна мандата. На есен патериците ИТН, Възраждане, ДБ са пътници, а Боко е наполовина
  • 49 ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕЦАКВАНЕТО

    4 6 Отговор
    Прайм Рашков шеф на КОМПИ, и Гешев ше го действа да разследва.....
  • 50 ОТ БАНКЯ

    8 9 Отговор
    Лежа си в хамака. Мата Хари ми сервира кафе...гледам по БСТВ как Нинова оклюмва след като свалих правителството......
  • 51 БОЙКО СВАЛИ НИНОВА

    5 8 Отговор
    Нинова ще преговаря с Борисов за правителство.....ако получи мандат от главнокомандващия.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    6 9 Отговор
    Ей тоя Бойко...спука ни от бой на избори....сега се очертава пак да отупа прахта от столетницата...
  • 54 не искаше ли да водиш киро в апартамента

    11 2 Отговор
    И без да го афишираш знаем , че си мръсник . Броблемът е , че другият некадърник те беше обявил за основна цел , поне престъпленията ти и беше някак не удобно , но ти неудобства нямаш , а сега поквичи малко " искат до ме убиват , искат да ме убиват " , много си ми сладък с този си номер.
  • 55 СДС е минало

    25 2 Отговор
    Бойко, твоята парламентарна шпага - Деси Атанасова каза, че групата на ГЕРБ ще влезе в парламента и ще гласува против. Бойко, това което сега казваш кога го сънува? "Твоите" пари за магистрали загубиха битката с народните пари за пенсии за народа.
  • 56 ПЕТКОВ

    5 13 Отговор
    Бойко, има много да учим от теб.....белким изкараме поне една година на власт...
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 В КАКЪВ

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Абе верно,ли":

    СМИСЪЛ🤔
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 БОЙКО СВАЛИ НИНОВА

    6 14 Отговор
    БСП КОМУНЯГИТЕ в шок....Бойко пак ша ги мачка....изборно де...
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 нннн

    14 5 Отговор
    Ама разбира се, че Борисов би подкрепил ,,меките китки" ! Тия сладури от ПП се изпиkaxa в огъня на протестите и промяната, реанимираха ГЕРБ и върнаха Боко в бял костюм и на бял кон. Да им е честито на 600-те хиляди, гласували за една красива усмивка и две хубави очи! И на негласувалите, разбира се.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 охлюв

    19 1 Отговор
    Тоя скапан интригант му дай саде интриги да плете , ама кво да очакваш от пазач на мутренски автопарк .Сложиха го във властта заради некадърността му , сраха му , глупостта му , защото освен да лази друго не може , а им трябваше пълзяща гадина дето ще изпълнява безусловно нареждания против България.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 буци тъпака

    15 3 Отговор
    В едната статия плющи , че са пълни некадърници били , в съседната , че щял да ги подкрепи .

    Коментиран от #101

  • 67 Госта

    21 2 Отговор
    Стига вече! Непоносимо е да се слушат, четат и гледат глупостите, лъжите и поученията на този примат.
  • 68 Идиот

    13 1 Отговор
    Голям смях...!
  • 69 така си ги маа тоя бандит

    16 2 Отговор
    При Буци определено не може да се говори за връзка с главния мозък поради ..............отсъствие на такъв.
  • 70 Борисов: Щяхме да подкрепим правителство

    16 2 Отговор
    Скъсахте се да им саботирате работата а сега щели да ги подкрепят! То бива лицемерие и гьонсуратлък ама чак толкова......! Намразихме държавата заради Вас продажни и корумпирани твари!
  • 71 Природен талант

    19 3 Отговор
    Изключителен популист и манипулатор. Няма равен! Но все още има шарани, които му вярват??? Другите, които гласуват за него, не му вярват,но имат интерес.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Дам..

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "НАЕСЕН":

    На 4-ти километър....
  • 74 Тикво проста банкянска,

    16 3 Отговор
    не сме забравили за чекмеджетата,кюлчетата,къщата в Барселона,КТБ и .....
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Едераз

    6 0 Отговор
    Олен, колко трябва да си рост, че да се учиш от шебека?
  • 77 ХОХО

    3 2 Отговор
    Баце си иска КПК бкпгерб. Колкото си по прост в БГ, толкова си по желан. И гласувайте. Ще гласуваме, когато дойде на власт някой от Велика Британия или някой със синя кръв, а не кърмъзъ бате
  • 78 Баце

    10 1 Отговор
    Е тъпкато гьон!
  • 79 Морски

    7 2 Отговор
    Защо в Германия не се прави ремонт на магистралата 20 години след като я построят. Или пак пари за наши хора.
  • 80 КИРО ЖЪРТЪ

    3 3 Отговор
    КРАДЛИВ. БА НКЯНСКИ.
    МУТРАК ,ЗАЩО. КАТО. КАЗА. ЧЕ НЯМА. ДА ОСКАШ. ВОТ. НА. НЕДОВЕРИЕ. ГО. ПОИСКА, АМА
    МУТРОФАНКАТА. ТИ СКРЪЦНА
    СЪС. ЗЪБИ. И. ТИ. ЛЪЖЕЦО
    ПОДВИ. МИРИЗЛИВАТА. СИ. ОПАШКА.ОТ. ТЕБЕ. ПО ГОЛЯМА
    МУШАНДУРА. НЯМА, КАК. ДА ВЯРВА ЧОВЕК. НА. ТАКИВА. КАТО. ТЕБ, ТРИФУНЬОВ, ТОШКО
    АФРИКАНСКИ, И. ОНЯ. ДЕТО. МУ
    ЗАЧЕНАХА. ШАЙКАТА. В. МОСКВА ( КОПЕЙКАТА), А. ЗА
    ГЕНЕРАЛЪТ ЯНЕВ ДЕТО. ЛЪСКА
    БОТУШИТЕ. НА. РАДЕВ НЯМА
    КАКВО. ДА СЕ. КАЖЕ.
    ВСИЧКИ. СТЕ. ЕДНА ИЗМЕТ.
  • 81 Антигербер

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "НАЕСЕН":

    На бялуй.
  • 82 българин

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Сорос":

    Как първа, ами Израждане?!
  • 83 Омерзен

    10 2 Отговор
    Боко, Мутро, не разбра ли че никога, ама никога повече няма да позволим омразната и крадлива Шайка от подлоги и калинки да ни управлява?! - вън завинаги от живота ни!!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Пипи

    3 0 Отговор
    Имаше при социализъма един виц, че бай Тошо толкова бил шумкарин, че никой не го търсел, но той геройски се криел. Банкянския тулуп същата работа, никой не го брои за нищо, но той щедро се предлага.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Гост

    4 0 Отговор
    Бате Бойко, ама много те апат щъркелите!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Ясно

    1 0 Отговор
    От както Промяната спечели изборите и се заеха да управляват, Бойко не може да си намери място! Не спря да обикаля и да ръси лъжи и да обещава какво ли не само и само да занимава народа със себе си Толкова е уплашен от тях че , много му личи!За това не спря да хапе и плюе!
  • 91 Гергана Георгиева

    1 0 Отговор
    Всички знаем, че Киро Тъпото не е с всичкият си, но Бойко Борисов в последно време се нарежда след него. Повече никога няма да гласувам за ГЕРБ, както съм се зарекла и за БСП. Позорно поведение! Да искаш оставката на кабинета и да си съгласен с неговата политика? Не го разбирам...
  • 92 Дадох плюс

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последниа Софианец":

    заради фактът, че българите наистина СПЯТ!!! И така спейки, ще се събудят облени в пот, ще се огледат и с ужас ще установят, че то не било сън... Събудете се, братя българи!!!
  • 93 Да, но отзад

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Сорос":

    напред! До есента има много време и ако имаме късмет, възможно е точно преди изборите Кьовеши и екипът й да стартират ПРОЦЕДУРАТА! Това би било Божи дар за българския народ!!! Пожелавам си наесен ДА СЕ СМЕЕМ последни!!!
  • 94 Бабо Доре,

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "баба Дора":

    къде да бяга човечецът и при кого? Та нали самият той ожени женичката и детенцето вече си има друг татко. Единствен изход е да се примоли на шмеркел в името на доброто минало да му похадайства малко в Европата. Я чиновник да го назначат, я съветник по руските въпроси даго го назначат към нЕкой евродепутатин. Вече е оформен полиглот и работата ще потръгне...
  • 95 7-8 години са малко!

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "НЕЛИ":

    Поне 15 години ИЗВЪН властта!
  • 96 ПОДКРЕПЯМ!

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Българка":

    ПОДКРЕПЯМ!!!
  • 97 Хибрид на Козяк

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "ОПГ ГЕРБ-ДПС":

    и на шмеркел! Но пък понеже народът го мрази, козяците не са толкоз прости да натискат буре с барут!!!
  • 98 А Нинова пък

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "БОЙКО СВАЛИ НИНОВА":

    ще му подпише билета за Софийския!
  • 99 Да се вайка, щом се надупи

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "РАДЕВ СА ВАЙКА":

    на итн. И да внимава до протести пред президентството да не се стигне!!! В Панорама онзи шибек Делян Добрев твърде много жалеше президента. Много съмнително поведение между герб и президента. Какво става ЗАД завесата, моля? Г-н Президент, има ли задкулисие между вас и герб???
  • 100 А държавническият подход изисква:

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Опонент":

    къщи за тъщи, апартаменти на специални цени, чували за магистрали, Барселона гейт, ало ганьо и много други приоми, които всеки НЕ е готов да прилага!
  • 101 Да, напоследък много

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "буци тъпака":

    странно поведение демонстрира. Много шизофренично ми звучи веднъж "гласуваме срещу тях", втори път "ще ги подкрепим". Е, ние твоите избиратели на кое да вярваме? Повелителю наш, не ни обърквай! Ще буташ или ще подкрепяш ПП? Пак излез утре на екран и кажи окончателно кое е вярното!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове