Last news in Fakti

10 Юли, 2022 21:27 72 907 90

Ген. Васил Василев: Не искам да съм лош пророк, но вървим към средно елементарното

  • генерал васил василев-
  • георги семерджиев-
  • полиция

Няма какво да ме изненада след толкова години служба, заяви бившият директор на Националната полиция

Ген. Васил Василев: Не искам да съм лош пророк, но вървим към средно елементарното - 1

Осъждан за наркоразпространение, свидетел по дело, човек с отнета книжка и близо 50 нарушения по пътя уби две жени след като шофира с близо 200 км в час в центъра на София. Оказа се, че негова спътница в автомобила е била униформена служителка от Първо районно. Въпросът с липсата на контрол върви паралелно и с този за скритите и явни връзки на полицаи с организирани престъпни групи.

Темата коментира пред БНТ бившият директор на Националната полиция ген. Васил Василев.

Мен няма какво да ме изненада след толкова години служба, заяви генералът относно информациите за "полицейски чадър" над обвиняемия за катастрофата Георги Семерджиев.

Той обясни, че най-важният принцип е контролът върху работата на полицаите, но в конкретния случай, всички принципи на системата в МВР са нарушени.

Познаваме го - беше футболист. Осъдиха го за черно тото. Бил е юноша на "Левски", след това в "Спортист" - Своге, на такова ниво. През 2010 г. всичко приключи. Този човек го създаде системата, ние го създадохме - цялото общество. Той воюва с всички и не признава нищо. Кой му позволи?, попита ген. Василев.

Не искам да съм лош пророк, но вървим към средно елементарното. Няма да се стигне докрай. Ще извадим десетина служители, които са си миели колите в неговата автомивка. Това ли е полицейският чадър - не, допълни ген. Василев.

Според него, всичко за незаконната дейност на Семерджиев се е знаело и контрол не е имало. Тези, които е трябвало - са знаели, допълни той.

Това е крайно опасен човек - който воюва с обществото, подчерта ген. Василев. Въпросът е кое е това, което кара полицаите са му "приятели".

Аз 30 години съм работил с информатори. Не може един общопознат разбойник да е информатор, категоричен е ген. Василев.

Като го няма контролът, всеки започва да прави каквото си иска, не се съобразяват със заповеди и с нищо, коментира още той. Според него, министърът на вътрешните работи е политическа личност, която може да обяви и даде заповед за акция, но това е "дим в комина".

Той е категоричен, че цялото МВР трябва да се реформира и да се раздели на по-малки сфери, за да се обхване контролът върху дейността им.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 293 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 УТОЧНЯВАНЕ

    161 21 Отговор
    На нито една дума не ти вярвам ! И на такива като теб - от ВАШАТА безконтролна система ! Не се прави на загрижен .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ХИХИ

    73 13 Отговор
    Директор срещу беседката, виждаше преди години, 3,4,5, как се друсат младите и нищо. Тъжно, когато ни казаха, че младото момче, едно на майка и баща на улицата в квартала от свръх доза. Майката рускиня, бащата турпин покойник. 18 годишно. И полицаите си мисля, че имат страх, да не останат без работа. Радват се, че ще работят до 52 г 6 м, а сега им увеличили до 60 г. Живот ли е със страх да живееш. Мерси баку. Пенсионерска БГ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 пешо

    147 39 Отговор

    До коментар #1 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    има в обществото едни к.у.хи лейки, на които все комунизЪмът им е виновен, повече от 30 години вече. дори самите комунисти не са приписвали толкова дълго време причините за неуспехите си на царска България.

    Коментиран от #63, #81

  • 7 Г,н генерал,

    165 5 Отговор
    Когато ,вие имахте прозореца от 10-15 г. ..Възможности да въведете ред, правила и да бъдете Държавата с цялата и мощ и сила ! ...защо не го направихте ..а излизахте всяка вечер по телевизора да се обяснявате като политик ...всичко лошо в Бг, започва от такива слаби полицай и политици като вас!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Анонимен

    96 24 Отговор
    Да сте видели децата им на дс да не са устроени. Навсякъде са те и затова циганите от града псуват българите, в очи им го казват. Вие крадете и много лъжете. Мързеливи сте. А мохамеданина строител раdи, като умрат старите и ще ви изкупим къщите строени преди. Излишни са коментарите. Българите са малцинство и са пенсионери 99.99 % в провинции.
  • 11 т-п трол соросоиден

    128 32 Отговор

    До коментар #1 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Браво, 33г. демокрация и пак комунистите и руснаците са виновни на бай ганя! Те всички престъпници са все синове на комунистически функционери, нали?!

    Коментиран от #27, #32

  • 12 Тотото

    174 22 Отговор
    Не, не го е създало цялото общество! Създаде го управляващото мнозинство от последните 13-14 години. Това е продуктът на разрухата и хегемонията на простака. Това е продуктът на господстващия телевизор и изкривената реалност. Затова пращаме децата си в чужбина и се молим да имат късмет да се състезават в чиста конкурентна среда, защото идат избори и ги фабрикуват. Не само тук. Но тук доминантата на татуираните орки е чудовищна. Има и друг сценарий това общество -Европа, дори и най-изрудената част от него - България са пред катаклизъм и за да оцелее ще трябва да се отърве от хегемонията на чичо сам и кралицата. Има го шанса, а достигането до идеята за конкурентен съюз между Европа и Русия, чука на вратата (и според Кисинджър) Това е единствения вариант Европа заедно с Русия да останат на картата на световната икономика. Всичко останало е мерене на пИ.ки, а то води до разруха в европа и танци на задоволство на орките в Сащ и бай китаец

    Коментиран от #55, #88

  • 13 Волен

    138 6 Отговор
    А бе цървул, точно ти ли говориш за това. Ти, който все още те помним като генерала със скъпите костюми и пурата, която струваше колкото една полицейска заплата. Ти, който въпреки, че нямаше никаква работа там освободи кораба с контрабандните цигари. За теб, за който се носят легенди че си бил по голям айдук от тогавашните айдуци.Ти,който трябваше да излежава 20 годишна присъда. 7834

    Коментиран от #25, #28

  • 14 Анонимен

    91 17 Отговор
    Глезени са децата на Дс. Защото всичко получават на готово... Що да не е правнук на др. Атанас Семерджиев. Има ли значение. При свършен факт. Не искам да съм на родителите на момичетата. Искрени съболезнования!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Чудя се

    64 27 Отговор
    този Семерджиев дали не е бързал със стоката към Кирчови
  • 17 Гледах интервюто

    22 48 Отговор
    Те тоя човек требваше да е МВР министър .На нас само вилата на врата иначе никва работа не вършим .Железна дисциплина си требе
  • 18 Анонимен

    60 5 Отговор
    До 12. Чел си доста, за разлика от нас простите. И на запад не е ок. Било е в 60те години на миналия век. Лошото е, че в Бг и по света работят без да ги осигуряват и недай си боже да се разболеят... За пенсии никогаш. Молим се за здраве, че и лекарите едни... Някои повечето гледат, но джоба празен, виж сега ще спестим от хляба 0.20 стинки, 6 лева, ще им го дадем
  • 19 Позитивен

    32 2 Отговор
    Защо напуснахте МВР.
    Корупция и др.
  • 20 Анонимен

    52 3 Отговор
    Ред и законност трябваше, но минало свършено. Народа се изроди, дойде друг народ, а явно е трябвало да бъдат убити българите и го направиха, крайните ченгесари от дс, тъмночервените. Който е живял сред тях, той най добре знае. Един стигаше за всички Коларов от бкп в сдс под номер 64. Мразещи юристи, защо той прост, добре, ще беше стария, той по ларш беше. И днес ги има, с високо вдигнати глави. Викат отвън и всеки се свил в черупката и не смее. Свободния пазар го превърнаха роми и пиянки. Българи няма, турци и момаци уморени и в леглото и от там съдя, че викат ромите. Да стане бай Тодор за един ден да види кво сториха неговите от ДС деца, внуци и на минутата ще иска да си ходи в отвъднито.
  • 21 БЪЛГАРИН

    67 3 Отговор
    Кажете КОЙ ОТ ВАС СЕ ОБАЖДА НА 112 ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.Всеки си мълчи.

    Коментиран от #48

  • 22 Не, ген Василев, него е създало

    106 6 Отговор
    Обществото въпросния Семерджиев, Съсдадохте го вие и го отглеждахте, Ченгетата!! Не Разхвърляй вината върху Обществото, То нее знаело, че съществува такъв екземпляр за разлика от вас!!
  • 23 Бойчев прасковка

    68 4 Отговор
    Този всичко знае от опит. Особено за чадърите как се правят.
  • 24 Анонимен

    46 2 Отговор
    Обади се на стената по добре ще те разбере, а не на мвр. И там едни млллллладдддди. Да пази бог България. Хаха
  • 25 Лост

    32 1 Отговор

    До коментар #13 от "Волен":

    И после отиде в БФС при Б.Михайлов.

    Коментиран от #26

  • 26 Феликс Дж

    31 4 Отговор

    До коментар #25 от "Лост":

    "Правилните" хора на правилното място и сега - в правилната медия. АШКОУЛСУН.
  • 27 Да това е истината

    79 10 Отговор

    До коментар #11 от "т-п трол соросоиден":

    90-та трябваше до корен! Комунистите са виновни,те създадоха групировките, Луканов раздаде куфарчетата и каза,че те трябва да са капиталистите,те разделиха народа на стотици партии и ни доведоха до просешка тояга!!! Трябваше като в Румъния,до стената!!!
  • 28 Да,така е.

    46 2 Отговор

    До коментар #13 от "Волен":

    Мутрите го замеряха с топчета и фунийки по заведенията!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Фъф Франция полицаите живеят в

    23 5 Отговор
    Казарми със семействата си сега сме във феодална Европа където васалът на моя васал е и мой васал Полицаите искат например Документ за самоличност който е Лична карта и трябва да се легитимираш и те да проверят във базата данни по радио станцията дали си този за когото се представяш Принципа на Европа и в космоса е свободно движение на Хора стоки капитали попипайте защо има столове и масички и сергии със стоки по Тротоарите които не се движат и пречат където децата в детските колички още не знаят че са се родили Сред Високи сини планини реки и златни равнини
  • 32 ИМПЕРИАЛИСТ

    33 21 Отговор

    До коментар #11 от "т-п трол соросоиден":

    Лошото е, че вирусът на комунизЪмЪ мутира и отново ни нападна...
  • 33 а че как

    47 2 Отговор
    ще се изненадаш след толкова години служба, нали си знаеш как стават нещата "генерале"? И аз не съм изненадан, защото помня как борехте престъпниците всяка седмица след футболните мачове в преки излъчвания от Орлов мост по телевизиите , ти, застанал плътно до шефа ти, банкянския корифей, с черни кожени палта, нахлупени черни бомбета, строг и решителен поглед и ако валеше дъжд, става още по-така...аве, пълен цирк, да ви в артистите.
  • 34 Сега

    34 7 Отговор
    Да извикат веднага РАШКОВ в Парламента да дава обяснения, тъй както извикаха ония полицаи от протестите !!!!!!!
  • 35 Пешо

    64 3 Отговор
    Точно този ли говори за чадъри в полицията. Той самия беше част от веригата за кражби на коли и пушеше пури за 100$. и носеше скъпи костюми. Наглец.
  • 36 Петко

    48 3 Отговор
    Възможно най-корумпирания от всички тръгнал да ни поучава
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Уса

    42 1 Отговор
    Полицията също воюва срещу народа примери бол.Полиция и престъпници са от едно котило едните хранят другите и се нарича "приятелство"
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Евтините издания

    46 1 Отговор
    Така и не разбрах от медиите какво точно е станало. Първо Симона била в колата, после пък избягал при нея и тя лично му дала стълба. В трета версия отишъл в районното при нея и цялото районно дружно му помогнали. А медиите използват трагедията за повече кликове вместо да ни информират. Гнус ме е от българския журнализъм, или липсата му.
  • 47 Помним

    35 2 Отговор
    Помним те т-н Василев....Ниския генерал дето пуши скъпи пури за по 100$.
  • 48 Филип Георгиев

    51 5 Отговор

    До коментар #21 от "БЪЛГАРИН":

    И КАТО СЕ ОБАДЯТ КВО ЩЕ СТАНЕ?! ТОЧНО ТАКИВА И3РОДИ ЩЕ БЪДАТ ПОКРИТИ. ПРЕДИ 21 ГОДИНИ ПЕТЪР СТОЯНОВ РАЗПИСА НАЗНАЧЕНИЕТО НА ЕДИН И3РОД ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР. ЕДНА ГОДИНА ПО КЪСНО МУ ДАДЕ ГЕНЕРАЛСКО ЗВАНИЕ. ПО КЪСНО СЕДЕФЧОВ МУ ДАДЕ ВТОРО ГЕНЕРАЛСКО ЗВАНИЕ. ОБЩЕСТВОТО 15 ПЪТИ ГЛАСУВА ЗА НЕГО, ВЪПРЕКИ ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕХА ЗА ПРИЯТЕЛСТВОТО МУ С ПАШАТА, МАДЖО, ТРАКТОРА. ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ВИНАГИ Е БИЛА ПАЗЕНА ОТ НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ. В МАЛКА БЪЛГАРИЯ СА НА СЛУЖБА 60 ХИЛЯДИ МИЛИЦИОНЕРИ. ВСИЧКИ ТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ПО 20 ХИЛЯДИ БРУТНИ ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ.ЗАЩО ? НЕ МОЖЕТЕ ДА ИМ ПРЕБРОИТЕ ПРИВИЛЕГИИТЕ. УРЕЖДАТ ДЕЦАТА СИ НА СЛУЖБА В СЪЩОТО ТОВА МВР. СЪВСЕМ СКОРО ПАРЛАМЕНТА ГЛАСУВА ПОРЕДНОТО 20-% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ИМ. ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНА СРЕЩУ ТИЯ ПРИМАТИ.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Чичо Дончо каза

    13 5 Отговор
    Демокрацияяя.
  • 51 Обикновена Пунта Мара

    30 1 Отговор
    Е, как няма да вървим НАТАМ, "Другарю" Василев, след като Вие Сте още ТУК?!
  • 52 дедо Коле

    28 22 Отговор
    Към номер 1: не може да пишете така. Лично познавах генерал Атанас Семерджиев, той беше един почтен и достоен човек. Вероятно сте млад човек и не знаете, че в Комунистическата партия мнозинството редови членове бяха честни трудови хора от градовете и селата, които всеотдайно работиха за съграждането на България. И няма нищо увредено в мозъците им. Да се плюе така безотговорно общо към едномилионната БКП не е достойно. и много изопачаващо.

    Коментиран от #87

  • 53 Полицай

    31 1 Отговор
    Точно ти - Васко пурата с какви очи излизаш и говориш. По твое време проститутките работеха пред дирекцията на полицията на лъвов мост. Всеки бандит се отчиташ на началниците и така до най - високо място в полицията, тоест до теб. Знаем и някои бандити на които лично правеше чадър, а за колко не знаем. Стой си на село , живей си старините и не се излагай да говориш глупости. Дори като директор беше слаб ръководител , не познаваше в детайли работата на полицията, а съм сигурен и че в момента не я познаваш и ни караше да правим глупости, когато се активизираше, добре че беше редко.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Много гневна

    12 7 Отговор

    До коментар #12 от "Тотото":

    Много точен и интелегентен коментар-адмирации!!!Дано повече хора го прочетат и се замислят.Малка искрица надежда,че все още са останали здравомислещи хора,но за съжаление не са там,където трябва и гласът им не се чува.
  • 56 Йеронимус БОШ

    36 4 Отговор
    А може ли човек с псевдоним Буда , да управлява 12 години България ? Да не мислите , че той е по-малък простак и наглец от този Семерджиев ?
  • 57 Автомивката да не муе в Люлин до12 та

    6 0 Отговор
    Поликлиника???
  • 58 Ккккк

    25 6 Отговор
    Бойко Борисов направи МВР да мачка обикновенният трудещ се човек.А такива нашарени маимуни,като семерджийев биячи и разпространители на дрога.
  • 59 Гост

    22 1 Отговор
    Било е ,е и ще бъде ..Наши, ваши ,и бащите им богаташи ,и изобщо шиб...та бг система не ги плаши.Пък и в МВР изобщо няма разместване и размърдване от онова убууу Бай Тошово време.Същото е в съдебната система .Същото е в Общ.администрация и при Военните .Изобщо целият държавен апарат ,а искаме хората да са рахат.Ще се промени нещо ,ама на върба в сряда ,когато ми цъфнат налъмите.
  • 60 Гост

    15 0 Отговор
    ....ще махнат един, ще назначат друг,който ще се окаже внук на трети ,и керванът ще си върви по старому ,а какво от това ,че кучетата са разлаяни.
  • 61 Голям прос

    23 0 Отговор
    То лесно се говори отстрани. То и аз сега мога да ги мачкам мутрите по интернет и да събера всички чадъри, и да ги уволня или осъдя. Дребните риби хващат. Трябва като Румъния да ги започнем от главата, министри, депутати, че надолу. И не показни акции само ами ефективна дейност. Тази показност е да плашат конкуренцията и на следващия ден ги освобождават. Май сбъркали. А хората си умират. Обикновените.
  • 62 Безумна държава

    13 2 Отговор
    Трябва да им се вдигнат заплатите на полицаите,че виждате ли едвам свързват двата края горките!Също така на учителите и медицинските работници.При нас е така-образование -0,Всяка година бълваме негромотници,За медицината не ми се говори-достатъчно е да кажем,че сме първенци по смъртност!И МВР-родната полиция ни пази!
  • 63 Ха така

    12 4 Отговор

    До коментар #6 от "пешо":

    И комунизма много допринесе за шуробаджанащината.Кои хора дойдоха на нвласт 1944г.и с помоща на кого да те питам
  • 64 Ха така

    11 3 Отговор
    И комунизма много допринесе за шуробаджанащината.Кои хора дойдоха на нвласт 1944г.и с помоща на кого да те питам
  • 65 1944

    7 5 Отговор
    кой дава думата на простите комунисти да ръсят мозък дето немат? давността не е изтекла дрогарииии ....
  • 66 Ходите ли да играете тенис на Кортовете

    16 2 Отговор
    в Банкя ГЕНЕРАЛЕ?? Сребристия джип и бейзболна та шапка над очите!! ХУБАВИ КОРТОВЕ???!!!
  • 67 Петър Иванов

    7 4 Отговор
    Думи, думи, думи. Думи без смисъл, без да казва нещо съществено.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ген Семерджиев и ген Нанка Серкеджиева

    16 2 Отговор
    Отговаряща за Архивите на ДС - МВР, преснеха, качиха всичко интересно на дискове, флажки и памети от тези архиви, и унищожиха една част от тях, другото остана в такива като Гоцев и "приятелските" пенсионер ски кръгове! Тези кръгове и тези архиви управляват България 32год!? Та ген, Семерджиев бил много ПОЧТЕН???? Да ама Не!!
  • 71 ормв

    8 3 Отговор
    Генерале не сме го създали ние Мутрата още като секретар го създаде и при първият мандат след избори се отчитаха на нунев в блока му срещу Руското консулство мафиотите
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Алито от София

    12 1 Отговор
    Трудно може да се вярва на този генерал който си подкъсяваше панталоните на костюмите, и се пенсионира преждивременно след една неочаквана среща на Бургаския порт с Б. Б. Цв Цв и други отгорни хора от власта чакащи контейнерите си със стока, и на всичко отгоре последствие го направиха отгорник за сигурността на стадионите във минестерство на спорта
  • 75 Лъзнах се

    2 4 Отговор
    Оставете момчето на мира. Семерджиев си има родословие и опит да е бъдещия премиер на кочината. Кой не скача е червен бе дебили...
  • 76 Лъзнах се

    2 5 Отговор
    Оставете момчето на мира. Семерджиев си има родословие и опит да е бъдещия премиер на кочината. Кой не скача е червен бе дебили...
  • 77 Стоян

    7 1 Отговор
    БОГ ВИСОКО , ЦАР ДАЛЕКО !
    ТЕЖКО НИ ! БОГ ЗДРАВЕ ДА НИ ДАВА !
  • 78 Николай

    12 2 Отговор
    Такива като този индивид от мвр от деветдесетте няма право да говори и да дава съвети защото те са виновни за всичко гадно в тази държава
  • 79 тъпия

    8 0 Отговор
    Това е крайно опасен човек - който воюва с обществото, подчерта ген. Василев. Въпросът е кое е това, което кара полицаите са му "приятели"." - Това, което ги кара е факта, че не им се бачка, както нормалните хора и мечтата за бързо забогатяване без труд. Затова ченгетата се гъзят на бандитите, с надеждата да забогатеят покрай тях. Сега стана ли ти ясно, другарю старшина? /пардон - генерал/
  • 80 МВР

    6 0 Отговор
    ПУРИТЕ СА МУ ЗА ПО 3000 ЛЕВА.ОТКЪДЕ ПРЕСТЪПНИК? И ПО ТЕЛЕВ. ХОДИ. ДЗАНДАН ЗА ГЪЗЕРАЛА.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Гражданин

    6 0 Отговор
    Голяма е бюрокрацията в Бг. Кой ги храни тия хора, питат ви задавайки си въпроси сами. Къде са младите, защо ги изгонихте от Бг, за да угодите на шефовете си извън Бг. Време е грешниците да се оттеглят и да дадат на умните властта за управление.
  • 86 Нямам думи

    1 1 Отговор
    Бащата милиционер, бизнесмен, сина полицай, майката чиновник в бюро по съдимост, от селата пловдивски в града, по тж с татус, но явно вербуван, и днес маман раздава присъди на изгонените, на юристи, а тя простовата, но от кучкарника храна и при бизнесмена кучето. Така се живее. Нищо лично, но кога някой те нападне неоснователно, чивек и да е не конфликтен става конфликтен с конфликтните, но си имат гръб и ми казва юриста да ходи да пасе крави. Простака си е простак колкото и пари с далавери да има. Скромен ли си днес, па макар и прост, или юрист, ти се казват на главата тия от съда, бюро съдимост, и дали има средно, но така си продължават нещата в тая измъчена България от години. Наглите все те пави, убави, а всипко друго е на ниво нула, според бабаитите. Лошо сме, когато говорите несвързани неща, за хора, които не познавате... Щял да яде х на диалект бой, нещо от тоя род.ЛОБУТ, бой демекВсе бой им са в главите. Споко, остаряха, няма кой да ви бутне стола у мвр, и за бебчо не ви бива. Всеки гледа кусурите, а не си си види ряхните трески. Всеки е срещу всеки и Короната вируса още по войствени работещите над 54 годишните. Заканва се мама на полицай с лобут. Прости хора останаха в бг и затова не издържаха на Кирил и Асен. Може и без публикация. Не искам да си имам работа с клюкари и простовати с его голямо, останали с връзки в бг и града разни селяни от татово

    Коментиран от #89

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Ало ало

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Тотото":

    Че той и Господ като се е качил на Синай да вземе Божите 10заповеди като е слезъл от там е намерил само разколници и сега е същото няма защо само 14-15 години това е векове
  • 89 Ххи

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "Нямам думи":

    Шуребаджанащина се наричаше май като филма двойникът
  • 90 7777

    1 0 Отговор
    Като чета коментарите май нашата полиция е голяма мафия.Далавери подкупи какво ли не.А пък да не говорим за съдебната система ,там е пълна катастрофа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове