Last news in Fakti

31 Август, 2022 10:05 4 443 27

Антоний Гълъбов за ПП: Ако не променят "Промяната", най-вероятно няма да продължат

  • антоний гълъбов-
  • продължаваме промяната-
  • промяна-
  • продължение

"Кампанията ще бъде разделена на две - русофили и русофоби. Проблемът е, че от самото начало не се виждат истински политически послания от партиите. Има купчина от червени линии", коментира ПР експертът Георги Куртев

Антоний Гълъбов за ПП: Ако не променят "Промяната", най-вероятно няма да продължат - 1
Снимка: NovaNews

В политическата кампания липсват ясни послания, а това може да доведе до ниска избирателна активност. около това мнение се обединиха политическите експерти Велислава Попова, Георги Куртев и доц. Антоний Гълъбов в студиото на “Здравей, България”.

“Ще има неизвестни до края на кампанията. Прогнозите също ще окажат влияние на избирателите. Притеснява ме, че ще видим не политици, които искат да водят послания за това какво трябва да се случи, а ще видим политици, които се съобразяват и ги е страх как хората ще действат с гласа си. Не виждаме лидерство. Трябва доста ясни послания, за да има ориентация накъде ще ни заведе тази кампания”, каза главният редактор на “Дневник” Велислава Попова.

“Това, което очакват избирателите е какво ще се прави оттук-нататък. Политическите партии влизат вяло в тази кампания. Нивото на разговор, което се опитват да предложат на гражданите, остава много ниско. Опасявам се, че ще имаме ниска избирателна активност, ако продължи така кампанията”, каза доц. Антоний Гълъбов. По думите му хода на кампанията ще се отрази и при съставянето на мнозинство в парламента.

“Кампанията ще бъде разделена на две - русофили и русофоби. Проблемът е, че от самото начало не се виждат истински политически послания от партиите. Има купчина от червени линии. Една кампания не може да тръгва с ограничения от самото начало. Кампанията е време за дебат между политиците и между политиците и хората”, смята ПР експертът Георги Куртев. “Тъжното е, че няма нова партия или сдружение на тези избори. Всички са маскари и са участвали в управлението”, допълни още той.

Според доц. Гълъбов “Продължаваме Промяната” имат нужда от различна стратегия, за да останат в управлението. “ПП явно ще повтарят през цялата компания това, което вече повтарят - атаките си срещу ГЕРБ, борбата с корупцията, това, че са направили много добри първи стъпки. Ако не променят промяната, най-вероятно няма да продължат. Перспективата да получат резултат, близък до този през ноември, не е голяма”, смята той. “В същото време ГЕРБ-СДС стоят стабилно. От тях зависи дали ще продължат с критиките си към управлението или ще имат достатъчно компетентна експертиза, за да са в състояние да застанат по-скоро в позитивна кампания”, поясни политологът.

Възможна ли е отборна игра между ГЕРБ, ДПС, ИТН и президента? Доц. Гълъбов е категоричен, че няма такава вероятност. “става дума за различни стратегии, подход и цели”, заяви той.


Бел.ред.
Цитат на Иво Сиромахов:
Убеден съм, че ако влязат в парламента, депутатите от ИТН ще се борят за президентска република така сърцато и всеотдайно, както в предишните три парламента се бориха за мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    34 10 Отговор
    ПП ще го разберат по трудния начин проблема е, че няма Българофилска партия всички други обслужват чужди и лични интереси.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ясно ооо

    22 19 Отговор
    Антоний, ти в Москва ли се дипломира?

    Коментиран от #19

  • 4 така е

    31 31 Отговор
    Ако (и) след всички кражби , золуми , съсипии и простотии извършени от ПП и Коалиция (пак) се намери кой да гласува за тях - то , това ще значи , че българинът е загубил чувството си за оцеляване и само-съхранение .

    Коментиран от #5, #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нямат спирка

    12 3 Отговор
    Защо така всички компрометирани като професионалисти и хора, ни ги натрапват по централните телевизии.Да не е, за да кажат на хората, че голяма част не искат да гласуват и тези които искат няма смисъл да ходят да гласуват.
    Това не е ли престъпление което внушават.В България май не е.
  • 7 Господин

    15 15 Отговор
    Гъ.лъбов,колко ти е заплатата от Боката.....все пак има нужда от тебе,да се облечат в мъгла и фрази простите истини....СИК,Капитан Андреево,далавери...те за мили...арди,....и да се баламос...ва електората.
  • 8 Точен

    15 13 Отговор
    Защо лъжете, че всички са участвали в управлението? Възраждане не е участвала и не само затова ще гласувам за тях.
  • 9 Дани

    3 3 Отговор
    Забавлявам се...
  • 10 Винету

    7 9 Отговор
    Този много здраво го мъчи рефлукс-ът, трябва да си вземе Гавискон!
  • 11 мой

    12 11 Отговор
    ГРOБ имат няколко говорителя, които са УЖ социолози, или анализатори. Този е един от най-верните. Други такъв е Райчев, но той е много скъп и се появява рядко.
  • 12 Наблюдател

    9 8 Отговор

    До коментар #4 от "така е":

    Успяха ли ПП и коалиция да направят повече золуми, простотии и кражби за една година, отколкото ГЕРБ и сие за 12 години. Всички са маскари. Отиваме на избори без избор...
  • 13 истина е

    10 7 Отговор
    Гълъбе , с парите дадени от герб те направиха на бухал !!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 реалист

    8 18 Отговор
    Всички трябва да гласуват За ПП за да има пълно мнозинство а с коалиционните партньори и конституционно мнозинство и се промени съдебната система и да има справедливост и правила. Стоп на корупцията и съдебна защита на олигарси и не разследване на ББ и компания.

    Коментиран от #25

  • 16 Казуар

    4 8 Отговор
    Този другар по каква причина се е поставил в услуга на еднокнижника Борисов.
  • 17 Бесен

    4 8 Отговор
    На тоя погребален агент на заплата при ГЕРБ пак му се дава/плаща трибуна да плюе опонентите на Боко. Голям платен аналлизатор , няма що .
  • 18 Този скоро

    4 12 Отговор
    Последни напъни на този,след голямата загуба на изборите вече край с тъпите анализи.ПП ще са първи
  • 19 мър сула гн.ом слу чаен

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ясно ооо":

    Че какво лошо има ако се е дипломирал там? Ти като не си се дипломирал въобще виждаш ли какви простотии ръсиш?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 5 Отговор
    Къш бе, рубладжия такъв.

    Ало медиите, като пускате статии и интервюта до името на автора напишете, коя партия му плаща хонорарите.

    Гълъбов, нещо критично за ДПС, ГЕРБ, БСП, ВМРО, "Възраждане" ... или за президента Радев. Поне веднъж няма ли да кажеш?
  • 23 нннн

    8 1 Отговор
    ,,Кампанията ще бъде разделена на две- американофили и американофоби." Може да се каже и така, нали!
  • 24 Истинският

    4 1 Отговор
    България отдавна е превзета от мафията и никой не трябва да се заблуждава че нещо може да се оправи. За съжаление това е самата реалност.
  • 25 Прогледни

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "реалист":

    Когато си все още на хранилка,при мама и тати е така реалист да се наричам първа радост е за тебе,твоето по за осем месеца ,приватизираха има няма двайсетина милиарда,тия заеми ти ли ще ги връщаш,забравих че си реалист и си на разноските на ваште
  • 26 Слави Владимиров

    2 0 Отговор
    Този " ДОЦЕНТ" още като се появи и е ясно какво ще изговори : ГЕРБ СТОЯТ Стабилно, там е единствената Експертиза, при това ГЪБЪЛОВ е експерт по всичко, също като дъртия КОМУНИСТ от Банкя. Как така комунист???? Ами ей така ей - върнете се малко назад и ще си спомените, че в НС бе гласуван закон за деполитизация на МВР, а по това време ТИКВАТА, ВЪЗТОРЖЕН член на БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ - БКП, работеше като пожарникар - структура на МВР. Закона гласеше : хвърляш партийния билет в кошчето за боклук и оставаш на работа или си го поставяш в златна рамка и напускаш работа. Бойко ТИКВАТА избра партийния билет напусна работа и с още юнаци като него /запазили партийните билети от БКП /, се обявиха за " АНТИКОМУНИСТИ" и учредиха престъпната групировка ГЕРБ.
  • 27 Абе

    2 1 Отговор
    Абе много гълъби станахте и много доценти, професори.!Хората тънат в мизерия, а Вие получавате бонуси и за титлите си.Сега по-сериозно, по темата.И тука издишате в анализите си, защото партиите имат послания.ПП предлагат реформи в КПКОНПИ ,повишаване на образованието,реформи в здравеопазването,повишаване на доходите на младите семейства, на средната класа и на пенсионерите.И най- важно борбата с корупцията и смяна на Гл.Прокурор.ДБ предлагат основно стабилни промени в Съдебната Система.БСП се фокусират върху соц.сфера ,помощ за инвалиди,безпл.дет.градини и помощ за бизнеса, заради инфлацията.Герб ще намалява цените на газа.тока,водата и храните.ИТН ще подменя с референдум парламент.строй с президентска рупублика.Възраждане ще влизат в преговори с Газпром за намаляване цената на газа и ще предлагат свой кандидат за КПКОНПИ.ДПС ще променят правилата за пенсиониране,като предлагат нови форми и наредби .Ще облекчават по нов стереотип заплащането на малкия и сред.бизнес. Ето всяка партия има свой план за действие.Така че, не е честно да се нападат партиите, че нямат перспективи за промяна. Не е истина, че малко хора ще отидат до урните.Тези арогантни внушения са архаични и неползотворни,груби,недействителни,старомодни .,нелепи и безотговорни.Те работят в полза на Служ.кабинет.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол