Last news in Fakti

16 Септември, 2022 19:44 2 530 18

Кой е виновен за катастрофата с автовоз на "Струма"- техническа повреда или пътят?

  • катастрофа-
  • автовоз-
  • магистрала струма-
  • път-
  • техническа повреда

Семейството на шофьора и властите се разминаха в позициите си имало ли е разлив на масло на платното

Кой е виновен за катастрофата с автовоз на "Струма"- техническа повреда или пътят? - 1
Снимка: bTV

Пътят или техническа повреда са виновни за катастрофата с автовоз на АМ „Струма“? Семейството и властите се разминаха в позициите си имало ли е разлив на масло на платното, съобщават от bTV.

Превозното средство полетя от близо 10 метра, а шофьорът по-късно почина в болницата.

Денят след катастрофата започна с разчистване на мястото и втори оглед на произшествието. Според семейството на шофьора основната причина за инцидента е пътната настилка.

На кръговото има разсипано масло, което никой от институциите не отиде да провери и опесъчи и да бъде безопасно. С минимална скорост на кръгово движение той кара автовоз и пада от ето там“, твърди дъщерята на починалия Георги Петров.

„Не е установен разлив на гориво и смазочни материали. Категорично няма. Пътното платно е чисто“, каза Александър Рангелов от „Пътна полиция“.

Водачът има разрешително за шофиране от 2003 година. Не е употребил наркотици и алкохол. Няма и спирачен път.

„Версиите са много, не трябва да навлизаме в детайли, няма да е почтено към семейството, нито към институции, собственик на пътя и така нататък. Имаме технически неизправности, поведение на водача и много други фактори“, обяснява Рангелов.

Мантинелите и сигнализацията на мястото на инцидента ще бъдат възстановени след края на огледите, казаха за bTV от „Пътна полиция“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИНОВЕН Е -

    10 1 Отговор
    БО-КО !
    Боко е виновен !!!
    Той е ВИНОВЕН, че всички примати евулюирираха !!!
  • 2 На българите все нещо ни пречи !

    11 4 Отговор
    НО НАЙ ВЕЧЕ БЕЗОТГОВОРНОСТТА , НЯМА ТАКИВА МЪРЛЯЧИ, КАТО НАС , ВСЕКИ ДРУГ ЩЕ ОБВИНИМ САМО НЕ И САМИТЕ НАШИ НЕПОЗНАВАНИЯ НА ПРАВИЛНИКА И БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ НА ПЪТЯ !
  • 3 Де жа вю!

    19 2 Отговор
    🧧Ако мантинелата беше оразмерена да задържи автобус с пътници, щеше да задържи и автовоза.
    Ако проекта за кръгово кръстовище на натоварена магистрала с отклонения за Перник и за столицата, беше по-отговорно замислен с не толкова остри криви и виражи - също щеше да е по-безопасно (дори само една детелина)🧧

    Коментиран от #6

  • 4 Трябва да е било

    6 3 Отговор
    Силен страничен вятър. Или менте уиски 😂🤣😅..друга причина няма..
  • 5 Перничанин

    19 1 Отговор
    Най- тъпото кръгово което правено.Няма никаква видимост,обратни виражи ,място където стават катастрофи всеки ден.Откраднати много пари и нищо не направено.
  • 6 Там ускоряваш

    13 0 Отговор

    До коментар #3 от "Де жа вю!":

    за да избягаш от тирове, които би трябвало да те пропуснат (ако съумеят да спрат) , а после стръмно завиваш към Перник, спускайки се стръмно надолу и губиш контрол. Но пък проекта е спестил средства.
  • 7 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    18 1 Отговор
    Всички виновни се скриват зад шофьора. Особено е удобно, както в случая!
  • 8 брей

    17 0 Отговор
    Щели да възстановят мантинелата чак, уау. За който не пътува по Струма - има един куп места с помляна мантинела, която си седи така от месеци, та това че щели да възстановят си е събитие направо.
  • 9 Пъци

    16 1 Отговор
    Да почива в мир човека!Качил се е този автовоз да си храни семейството.Други обаче правейки такива "пътища" хранят депутати и любовници.
  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 10 Отговор
    По-вероятно е да е имало разлив и той да е причина за катастрофата.ругия вариант е да е починал по време на движение и затова да е станала катастрофата!

    Коментиран от #17

  • 11 Деси Банева

    8 3 Отговор
    Нито пътя строен от тиквоча, нито водачите ни са в ред. С извинение този човечец може да е невинен в този случай. Или някое мутре (син на незаконно забогатели родители) му е направило номер че да напусне водача пътя.
  • 12 го шо

    10 0 Отговор
    това нещо, което е плод на болната фантазия на някои "архитект" и "строител", е толкова калпаво и толкова опасно, че не е за вярване. при дъжд и особено при сняг постоянно има произшествия. ако не ги е срам, мвр да вземат и да дадат статистика, да се види!
    но сега ще припишат всичко на шофьора, лека му пръст.
  • 13 Шляхтиц

    4 1 Отговор
    Виновен ВИНАГИ е водачът на МПС. Това го заявявам и декларирам съвсем отговорно, съзнателно и искрено. Като обвините пътя или МПС как ще ги осъдите ????????
  • 14 Господ е виновен

    0 0 Отговор
    Той изпрати дъждът.А при природно бедствия никой не носи отховорност.Нека се изкаже патриархът,нали е неговв представител.
  • 15 Колега

    0 0 Отговор
    Съжалявам, за близките ти! Съболезнования!!!! Но ТИ си в България......тука нямаш нищо общо със света......очаквай неочакваното.... Лек ти път!
  • 16 Боко Престъпникът

    1 0 Отговор
    Каква катастрофа? Нещо сте се объркАли! По МОЙТЕ магистрали катастрофи НЕМА!
  • 17 Боко Престъпникът

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    А, те това също е добро! Сам си е умрел!
  • 18 КурадиМио

    0 0 Отговор
    Според мен кака Минка е виновна.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол