Last news in Fakti

18 Септември, 2022 13:42 10 487 134

Трифонов: Подигравката с българската история и памет е една от причините да падне правителството на Петков

  • слави трифонов-
  • подигравка-
  • българска история-
  • памет-
  • кирил петков

За този резултат - 3:1 за Северна Македония, в българския парламент гласуваха “Продължаваме промяната”, ГЕРБ, ДПС, “Демократична България”, а БСП йезуитски се въздържа.  “Има такъв народ” гласува “против”, написа Трифонов

Трифонов: Подигравката с българската история и памет е една от причините да падне правителството на Петков  - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира на страницата си във Фейсбук изказването на северномакедонският външен министър Буяр Османи за резултата от преговорите с България за падане на ветото за започване на преговори от страна на РСМ за влизане в ЕС.
Ето думите на шоумена:

Пред телевизия “Сител” северномакедонският външен министър Буяр Османи е заявил следното:
“Изходът от преговорите с България приключи с 3 на 1 за нас. Ние запазихме езика, започнахме преговори за членство в ЕС и оставихме историческите въпроси извън пътната карта. България получи промяна на Конституцията някъде по средата на процеса - след започването на преговорите. Поради тази причина смятам, че това бе един добър компромис“.
За този резултат - 3:1 за Северна Македония, в българския парламент гласуваха “Продължаваме промяната”, ГЕРБ, ДПС, “Демократична България”, а БСП йезуитски се въздържа.
“Има такъв народ” гласува “против”.
P.s. Не забравяйте, че подигравката с българската история и памет и отказът веднага да бъдат защитени правата на българите в Северна Македония, а не някъде в далечното бъдеще, е една от причините, заради които падна правителството на Кирил Петков.


Бел.ред.
Цитат на Иво Сиромахов:
Убеден съм, че ако влязат в парламента, депутатите от ИТН ще се борят за президентска република така сърцато и всеотдайно, както в предишните три парламента се бориха за мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    125 76 Отговор
    Подигровка си ти славуца
  • 2 Пич

    59 98 Отговор
    Причините са много , и всички да търпи , и крадливи , като ПП и ДБ !!!

    Коментиран от #72, #131

  • 3 Поредният

    120 60 Отговор
    разказвач на лъжи ! Резил български !
  • 4 сила

    116 39 Отговор
    абе патрЕоте защо парите ти са в американска офшорка.....питам
  • 5 Румен

    105 46 Отговор
    Тоя кривия колец на ДПС пак неподготвен
  • 6 Марш

    122 55 Отговор
    Тоя дето се подигра с целия българси народ и засили държавата по нанадолнището седнал морал да чете.
  • 7 Член

    45 70 Отговор
    Тоя Славун със зор ще влезе в парламента.
  • 8 Сталин

    94 18 Отговор
    Българина е кръгъл глупак ако си мисли че глобалната финансова мафия ще го остави да живее добре.Чрез безкрайно печатане на пари , първо чрез инфлация и после чрез дефлация ограбва парите и труда на работника.
    В България всички предатели,диверсанти ,банкери ," бизнесмени" и политици които работят за глобалната финансова мафия трябва да бъдат изпратени в Белене за храна на прасетата,а другите безполезници като певачки,футболисти , политически прос титутки и други чужди агенти да чукат камъни на магистрала Хемус

    Коментиран от #53

  • 9 Последния Софиянец

    80 79 Отговор
    Народа иска да не се бъркаме във войната,да не пускаме Македония в ЕС,да се спрат Ковид мерките.А ПП и ДБ и БСП правеха точно обратното.Който не слуша народа си заминава.

    Коментиран от #18, #82

  • 10 Оффф ,

    81 43 Отговор
    Страхопъзльо изплува като мръсна пяна на повърхността !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Дааа

    78 38 Отговор
    Скрии се ве диванче-наркоманче, като си дал задните части на мафията дпс-герб, никой не те търси вече, няма смисъл да мислиш всякакви глупости за да насочиш прожекторите към теб. Бита карта си, никой не ти верва вече.
  • 13 НЯКОЙ

    58 12 Отговор
    Хората трябва да се убеждават не със средствата на принудата и насилието, а със средствата на разума и доброто! Това, което е казал Османи, цели и той да си спаси поста, а не че е истина! Ползата от това, че РСМ ще влезе в ЕС, ще се види на по-късен етап и тогава ще видим дали някои "патриоти" ще си признаят грешката?

    Коментиран от #26

  • 14 А подигравката с българите

    62 26 Отговор
    Ви осъжда на забвение. До тук бяхте.

    Коментиран от #15

  • 15 Последния Софиянец

    34 65 Отговор

    До коментар #14 от "А подигравката с българите":

    Ако не беше Слави сега щеше да гниеш в окопите а семейството ти да гладува под бомбите.

    Коментиран от #20

  • 16 Боже

    75 27 Отговор
    Ти си най-голямата подигравка,за нас,хората,които ти вярвахме и гласувахме за теб.И не само веднъж,а ни се подигра 3 пъти,македонски космонавте.

    Коментиран от #17

  • 17 оня

    28 31 Отговор

    До коментар #16 от "Боже":

    с тази опорка счупи тъпомера и спечели лукче от Америка за България
  • 18 Ддд

    54 33 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Защо бе пич да не пускаме Македония в ес с какво право
    Обеснете ми да знам и аз

    Коментиран от #27, #32, #38, #103, #106

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 УЖАСНО УЖАСЗ

    21 13 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    ......пак ли сме 1942 година....боже ...😱ти рене артуа ли си

    Коментиран от #29

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Селяк

    38 37 Отговор
    Ееее за съжеление колко си прав Слаи, въпреки, че не те харесвам нито теб нито партията ти, но истината си е истина! Жалко, че българина не осъзна предателството и показа, че не го е грижа какво се случва с историята на третата най-стара държава в Европа след Гърция/Италия... сега вече ще сме 4-та най-стара държава в Европа след Македония/Гърция/Италия с измислен диалект произлязал от Македония и македонски цар Самуил... скоро ще дойде и промяната в учебниците на децата ни. Иначе, за българина си остава най-важното да не ни управляват чалгари, но може да има турчаля и цигани в парламента, и такива с измислени дипломи от Харвард и Виена.. българин=@вца!
  • 23 мани мани

    45 23 Отговор
    cлaвyнякът тоя път няма да изпее дори 2-3 песнички ей тъй прeдизборно със семпло концертче, което да пробуди патриотизма на бaлaмитe :) oсрaxте ли се, слaвуняк? - ocрaxте се! ами то с тва сценаристко грoзнo гнoмчe не се получават нещата, само oсира всичко ... прoтивни сте, но отказвате да го проумеете ... никой не ви желае, понеже сте пoдлоги, лoбиcти и само прокарвате гнyснитe идеи на кpaдци пpестъпници, които ни oграбиха с милиарди лв. и дoлари!
  • 24 Красимир Петров

    25 44 Отговор
    Не бих гласувал за Трифонов,но ИТН със сигурност ще присъства в следващият парламент.и ПП колкото и да се надуват,без ИТН отново няма да съставят правителство.
  • 25 Чалга

    47 23 Отговор
    в политиката не ни е нужна. ИТН са отдавна аутсайдери.
  • 26 наблюдател

    56 24 Отговор

    До коментар #13 от "НЯКОЙ":

    Стига с тая Македония! По-важното е какви ги свършиха Славчу и партията му за България. Точно нищо. Затова ще гледат парламента отвън.
  • 27 Последния Софиянец

    31 30 Отговор

    До коментар #18 от "Ддд":

    А защо да я пускаме?Кажи една причина?

    Коментиран от #94, #98

  • 28 Наблюдател

    13 40 Отговор
    Господин Трифонов е най-големият български патриот и в негова чест е крайно време патриотичната песен "Шат на патката главата" да стане новият български химн.
  • 29 Последния Софиянец

    25 32 Отговор

    До коментар #20 от "УЖАСНО УЖАСЗ":

    По заповед на Козяк Соросите ни бутат във Войната.Украинците вече са на свършване.Вчера гледах последните пленени от руснаците укри .Бяха само старци и деца.

    Коментиран от #39

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Дъртикурти

    40 19 Отговор
    Спри се наборе. Лъжец си, лъжец като тия които те създадоха и те спонсорираха. Заради теб падна правителството, защото не ви дадоха да откраднете няколко милярда. Останаха да ти вЕрват две момета, кое от кое по грозни и заблудени. Ива Митева и Тошко Йорданов.
  • 32 Селяк

    42 4 Отговор

    До коментар #18 от "Ддд":

    “Пич” малко история да прочетеш и ще разбереш защо, на кратко ще ти поясня: 1. Македония винаги е била частот България до присъединяването и към Югославия (днешна Сърбия), 2. Македония работи срещу България още от тогава с помощта на Сърбия и Албания, заличаване на общата история, култура и език е най-малкото което са сторили, не пръскана ти изтезавания на всеки който се смита за българин след прознаването на Македония като държава, гонки, съдилища, затвори, заплахи от полиция и държавни служители на всеки дръзнал да се нарече българин! 3. Нон-стоп пропагандата срещу България и българите в Македония. 4. Промяна на историята в учебниците, крадене на литературните ни автори и царете ни! 5. Натиск да се защити крадлива и лъжлива история и език за сметка на друга държава - нас! Това малко ли ти е, мога още да изкарам.. унищожаване на исторически български паметници от години...

    Коментиран от #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Българка

    33 16 Отговор
    Престъпно, дори не е само неморално е бизнесменът, който се прави на политик да внушава инсинуации и да се заиграва с най-голямата болка и рана за България- Македония за свите задкулисни схеми
  • 35 Гьонсурат

    44 19 Отговор
    А ти бре чалгар, опростачи две поколения слугувайки на приятеля си Меди !
  • 36 Пропускаш нещо...

    31 21 Отговор

    До коментар #32 от "Селяк":

    Македония е дървена тема за малоумници и братската роля на еротичния ганювски блян в Кремль !
  • 37 Стефан

    37 20 Отговор
    Чалгаджия, понятие си нямаш даже от елементарна политика, ако сме продали българските интереси защо оня дебил Мицкоски реве като магаре че Северна Македония е клекнала на България, погледни малко по напред от носа и ще разбереш че ако няма няма отстъпки и от двете страни пак Кремъл и Белград ще диктуват условията, ама нали трябва да си покажеш егото, по скоро си шут на повикваване.
  • 38 Тия дето не пускат МК в ЕС

    28 19 Отговор

    До коментар #18 от "Ддд":

    Са същите дето искат да излезем от ЕС, не могат без руска гаZ, воюват с джендъри, конструират курници, преследват норвежки гей двойки и т.н., завършили са история, микробиология, политология, патрЕотлистика и бълват омраза към целия свят.

    Коментиран от #96

  • 39 Въйййй...

    18 13 Отговор

    До коментар #29 от "Последния Софиянец":

    И аз гледах опулената физиономия на джуджето...

    Коментиран от #45

  • 40 ИмаТаковаДвижениеZаВъзражданеНаГЕРБ

    34 16 Отговор
    Маке-дооо-нияяя !
    КПКОМПИ, Газпром и Таки е причината ! Уволни сценаристите, за нищо не стават вече, а тошко никога не е ставал !
  • 41 А КАК ПАДНАХТЕ ВИЕ?

    27 11 Отговор
    Я КАЖИ КАК СЪБРА ТОЛКОВА ПРЕДАТЕЛИ, С КОНКУРС ЛИ? КАК СЕ ГУШНАХТЕ ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА С ТЕЗИ Б-ЦИ? БЯХТЕ ЛИ ЕДНА КОАЛИЦИЯ ОТ КОЯТО ПОСЛЕДДСТВИЯТА СЕГА НИЕ ПЛАЩАМЕ?

    Коментиран от #47

  • 42 Тото

    29 12 Отговор
    Чудя се кой ли и. диот повече ще му се върже на този клоун бездарен
  • 43 12340

    28 12 Отговор
    "...Учиндол е, братче центърът на просветаТа,
    в Учиндол са,братче най-патриоти чалгийчЕтата,..."
    ........по тошо колевата чалгийка
  • 44 поуки

    19 1 Отговор
    "Който владее миналото, владее бъдещето. Който владее настоящето, владее миналото." - Оруел 1984
  • 45 Последния Софиянец

    26 25 Отговор

    До коментар #39 от "Въйййй...":

    Аз Зеленски не мога да го гледам.Унищожи народа си заради чужди интереси.
  • 46 Радко

    21 30 Отговор
    Възраждане също гласува “против”, но това е пропуснато. Явно ИТН и Възраждане са единствените партии милеещи за Родината.
    За тях ще се гласува.

    Коментиран от #58

  • 47 демократичен цирк

    23 18 Отговор

    До коментар #41 от "А КАК ПАДНАХТЕ ВИЕ?":

    Предателите се преместиха от ИТН в ПП. Сега са водачи на техните листи! "Купуването и продаването на гласове е престъпление".... Но, на депутати не е!
  • 48 НЕЩАСТНИЦИ ДРЕБНИ

    12 25 Отговор
    15 И ПОВЕЧЕ ПАРТИИ ЧЕГЪРТАХТЕ ГЕРБ И НАКРОЯ ТЕ ПАК ПЪРВИ, А ВИЕ В КАНАЛА? ПАРТИИТЕ НА ЧЕРЕПА, СОФИЯНСКИ, ЛУПИ, КАПОН, ТАТЯНЯ-21, АБВ, МАЯ, БАБИКЯН, КУНЕВА, АНАНИЕВ,ЗЕЛЕНИ, ДСБ, БСП, ПП, ДБ И ИТН? ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ И ... НИЩО!

    Коментиран от #76

  • 49 Айде бе...

    21 5 Отговор
    Ако тоя има изобщо някаква представа от истинската история и памет щеше да млъкне завинаги. Поне да беше чел Паисий Хилендарски, Раковски, Христаки Павлович, Спиридон Габровски, а да не говорим за византийски, гръцки или други автори, които все още не са унищожени поради връзката на текста им като възхваляваща други личности или недостъпни за манипулации.
    Най много ме тревожат патрЕоти като този, дето нямат идея за какво говорят, но се опитват да го представят "професионално". Подигравката с българската история реално е още от дълбока древност, защото българите реално тръгват от Балканите, а след векове с Аспарух се завръщат на полуострова и заедно с тези роднини, които не са се месили, основават Дунавска България.
    Може да е трудно да равишшоу, но още по трудно е в това шоу да представиш истината, такава каквато е.
  • 50 Боби

    30 11 Отговор
    Тоя боклук Трифонов ще върне мафията на власт. Добре, че няма деца, да берат срам с години...
  • 51 Тошко тъпия

    31 9 Отговор
    А който гласува за учиндолския чалгар и тошо-тъпото е кръгъл идиот.
  • 52 София

    29 9 Отговор
    Чалгару за 4ти път отиваме на избори и искаш да кажеш че македонците са ни виновни или Ви?!?! Пълен смешник си ти
  • 53 По правописа се познават ..

    24 15 Отговор

    До коментар #8 от "Сталин":

    въИзрожденец !
    Живота ти ще стане още по мизерен !
    Кремъл скоро ще остане без стопанин, а РФ ще се разпадне !
  • 54 Нострадамус от Злокучене

    26 9 Отговор
    Златният пръст на ДПС номер 2,Чалгаря от Учиндол,се опитва отново да прилъже някаква част от бившите си безмозъчни фенове.Съмнявам се,че ще му се вържат на псевдопатриотичната риторика,след като лъснаха зависимостите му от ДПС и ГЕРБ.Но той и неговата дружина от селски олигофрени,отново бяха активирани от "Сараите" с ясната цел,да не се допусне промяна на корупционната схема,която ПП,ДБ и дори БСП в някаква степен поразклатиха.От нас зависи,дали този противен субект и неговата измет ще останат извън Парламента.
  • 55 Бамбука

    33 7 Отговор
    Този е прочел, точно толкова книги, колкото оня, дето е отворил първа страница на "Винету". Историята не е чалга концерт, където да се плезиш е акт на върховен екстаз. Излъга "суверена" че ще се бори с корупцията, а тръгна с главата напред към постовете, следвайки директивите на ДПС.
  • 56 Ако Белата Златка

    26 6 Отговор
    Се прави на улав,тоя си е улав.
  • 57 Мики Маус

    30 9 Отговор
    Подлога на Доган Пеевски и Борисов!!!
  • 58 Отряд1

    26 7 Отговор

    До коментар #46 от "Радко":

    Радко , Радко ... използват името и родовата принадлежност, за да се докопат до властта. Ти ще им дадеш зелена светлина, и България ке пропадне. Заради такива невежи като теб, партий като Атака и Възраждане влизат в парламента и практически не правят нищо, освен да облагодетелстват себе си.

    Помниш ли "Атака" Радко? Помниш ли?
  • 59 Бай Дън Сяо Пън

    20 9 Отговор
    Патерицата на дъпъсъ-то да си мисли за собствена патерица че господ бави но не забравя !!!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Да влизат в ЕС

    11 20 Отговор
    Доста ми е интересно кой ще иска да остане в ЕС, когато дойде сметката от Украйна. Добре че не продавахме оръжие директно, че тогава щеше да е много зле. Който е вземал после може да се наложи да плаща тройно.
  • 62 анонимен

    21 7 Отговор
    Тези двама космонавта кога кацнаха на земята, ч успяха и да се снимат пред рекламно табло на БТА ? А Чалгаря със скафандър пиле още или това му е главата ? Направо ми прилича на кльощаво извънземно със стойка на борче !
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Бобец

    26 7 Отговор
    Подигравка е самият той патриот който върти ханша на кючеци ,в България такива патриоти с лупата да го ринеш
  • 65 Чочо

    22 8 Отговор
    Славчо......видяхме те,върви си със здраве.
    Политиката не е за теб,дори да ти е хоби!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 емигрант

    22 10 Отговор
    Ако този чалгарски плъх имаше съвест и достойнство никога нямаше да влезе в политиката само защото е "дUпе и Gащи" с всички бандити от 90-те, което го е доказал със снимков материал и гръмогласното му реване на погребението на Васил Илиев ! Жалка чалгарска мутра вече и отвратителна и измамна ! Измами стотици хиляди българи дал им надежда за добри времена, а сега продължава да мами останалите му само глупаци и кючекчии !
  • 68 Това сапълни глупости маниполативни

    14 13 Отговор
    Слави е срещо ПП заради приателя му Бойко другото е изкривяване на истината с цел заблуда на хората
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Критик

    24 15 Отговор
    Щом всички муцуни с мръсно минало критикуват Продължаваме промяната значи това е верния път. Не съм чул критика, лоша дума от Трифонов за ГЕРБ, ДПС, Възраждане. Защо ли?

    Коментиран от #83, #109

  • 71 Ех тази история бе

    11 15 Отговор
    Дайте да спрем с тази история защото цял свят ни се смее вече ставаме банални македонци имат повече подкрепа от нас защото твърдят че са местни хора европейци само ние се бием в гърдите и твърдим че сме диви турци от средна Азия никой в Европа не иска да е турчин
  • 72 Ама, че пич

    19 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    То пък дъртия комунист и неговата партия ГЕРБ, ама никак не са крадливи, смешници
  • 73 Славчоооо....

    19 8 Отговор
    Природата се е подиграла с теб братле...
  • 74 Вълк единак

    9 5 Отговор
    Не предателте ни убиват мухал.
  • 75 Казуар

    14 11 Отговор
    Чалгаря пак каза някаква небивалица.
  • 76 оня

    19 1 Отговор

    До коментар #48 от "НЕЩАСТНИЦИ ДРЕБНИ":

    Държавната администрация е окупирана от калинки. Те за това:))
  • 77 пламен

    20 9 Отговор
    Лъжеш чалгар. Удариха ти далаверата на кап. Андреево
  • 78 Иван Радоев

    13 16 Отговор
    В повечето страни националното предателство се наказва със смърт а мошениците от Харвард обикалят свободно из милата ни родина

    Коментиран от #81

  • 79 славуцо

    13 8 Отговор
    ти си подиграфка с природата
  • 80 Гаргамел

    16 9 Отговор
    Опа,, ти пак се появи.значи че има още месо по кокала
  • 81 тогава

    9 6 Отговор

    До коментар #78 от "Иван Радоев":

    изпий шише сода каустик
  • 82 Кой народ?

    11 6 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Необразованя и непросвения народ иска тези глупости.
  • 83 Правилен въпрос

    15 9 Отговор

    До коментар #70 от "Критик":

    Не съм чул критика, лоша дума от Трифонов за ГЕРБ, ДПС, Възраждане. Защо ли?

    Коментиран от #85

  • 84 Цуца

    9 11 Отговор
    Скрий се, бе чалгар! Аман с тоя популизъм за С. Македония! Петков и Макрон ”скроиха шапката” на макетата без да обръщат внимание на всичките простотии изговорени от теб и глупаците дето те подкукуросваха

    Коментиран от #87

  • 85 оня

    10 5 Отговор

    До коментар #83 от "Правилен въпрос":

    тази опорка колко пъти ще я пускаш а соросоиде мислиш че е много умна ли
  • 86 За пътя до урната

    10 14 Отговор
    Явно че е започнало вече пълното унищожаване на страната ни,
    с помощта на платени краварски шпиони /Банкяра и Кирчо/ по върховете
    на власта.
    Започна се с газа, ще продължи с електроенергията, водата и храната.
    Съсипахме и дългогодишните си братски отношения с Русия.
    На финала - продадохме и братятна си в Македония.
    И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено,
    ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР
    воглаве с украинската Жана ДАрк - Наталия Вовк !
    За да си основат "новата" държава, защото от старата им няма да има
    и помен !?
    ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !!!
  • 87 оня

    7 3 Отговор

    До коментар #84 от "Цуца":

    значи родолюбците са популисти ли соросоидке продаваща националните интереси за едно лукче
  • 88 Ким Чен Ун

    7 4 Отговор
    Казвам ви няма по голям боклук
  • 89 Борислав

    3 14 Отговор
    Слави,ти жена нямаш,деца нямаш,пък си взел държава да управляват,и то от дивана,вземи се скрий,с твоята глупава логика,на 03.10Борисов ще вземе пак властта.

    Коментиран от #124

  • 90 Слави

    10 10 Отговор
    Стига си търсил девиденти хората казаха край.Преди година ти и Копейкин влязохте като аннтиваксери сега си за президентска република връщаш се към Македонияяяя и си търсиш място в парламента. Твоята партия по нищо не се различава от Възраждане гласуват заедно с тях и дпс.За разлика от депутатите на итн всички депутати на ПП бяха успели млади хора а не Тошковци и Балабанки чакащи заплата.Слави ти сэщо беше успял но преди много време а сега просто не знаеш на кой свят си.Единственото което ти остана е да мразиш хора като Кирил Петков Асен Василев Лили Иванова и много други.
  • 91 009

    10 7 Отговор
    Жалък си, Слави. Неслучайно си сам. Какво самочувствие. Не е възможно да си така глупав. Парите в леглото топлят ли?
  • 92 Соцоилог

    12 7 Отговор
    Слави раздели положителните коментари на всички коментари и ще получиш процента на ИТН на предстоящите избори.Ако случайно влезете с Копейкин ще сте ръка за ръка тъй като сте от едно тесто.
  • 93 Македонски космонафт

    10 6 Отговор
    Абе Слави защо вярваш на Бояр Османи?и той като тебе иска само да прави впечатление затова се изказва.
  • 94 Дипломат

    12 2 Отговор

    До коментар #27 от "Последния Софиянец":

    Защото не всички имат първично кръчмарско мислене като теб.Не забравяй че във форума пишат и интелигентни хора.
  • 95 Перо

    6 6 Отговор
    Къде отидоха червените линии на най-лицемерната партия БСП и Нинова?
  • 96 Арно Мустаков

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "Тия дето не пускат МК в ЕС":

    Не на всички. Само на ватници и пед@..!
  • 97 Анонимен

    10 4 Отговор
    Боклук на празно си дадохме гласа за теб
  • 98 Баро

    6 0 Отговор

    До коментар #27 от "Последния Софиянец":

    Имам много но ще ти кажа само три:
    1 и те са хора
    2 зада не сме последни
    3 искам да видя дали сме по тъпи от тях и ще успеят да ни задминат
  • 99 На вниманието на Слави Трифонов

    9 3 Отговор
    На този свят простите и умрелите хора си приличат.Простите не знаят че са прости а умрелите също не знаят че са умрели.Но ти си жив бе Слави.
  • 100 КИРИЛ ПЕТКОВ

    12 5 Отговор
    НЯМА НИКАКВА ПОДИГРАВКА , А ВИ ПРЕСЯКОХМЕ СХЕМИТЕ НА КАПИТАН АНДРЕЕВО , ЗА ТОВА ПОДРИПВАТЕ КАТО ЗАКЛАНИ ПЕТЛИ ЗАЩОТО ГО ИГРАЕХТЕ ЗАДКУЛИСНО С ДРУГИТЕ ПАРИЙ ИЗВЪН КОАЛИЦИЯТА , СИГУРНО СА БИЛИ ДОСТА НА ЛАПАЧКАТА ОТ ТОЗИ КАПИТАН АНДРЕЕВО , РАЗБРАХМЕ ВИ С НАРОДА ЩО ЗА СТОКА СТЕ СЛЕД КАТО С БОРИСОВ СТЕ ХОДИЛИ ДВАМАТА В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ НА СПЯВКА ВСЯКА ВЕЧЕР .

    Коментиран от #101

  • 101 Aсен Василев

    4 10 Отговор

    До коментар #100 от "КИРИЛ ПЕТКОВ":

    Кирчо тая лъжа трябваше аз да я кажа защо ми взе опорката

    Коментиран от #105

  • 102 Знаем Слави

    7 11 Отговор
    националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС и БСП! Българите с достойнство, ще помнят и никога няма да дадат глас за тези национални предатели, обслужващи чужди интереси и продаващи България!
  • 103 Защото

    7 4 Отговор

    До коментар #18 от "Ддд":

    са ти откраднали история, език и тормозят българите в Северна Македония! Държава без история, не е държава!
  • 104 Гост

    3 1 Отговор
    100 коментара ... Ей нема почивни дни ...
  • 105 КИРИЛ ПЕТКОВ

    7 3 Отговор

    До коментар #101 от "Aсен Василев":

    НЕ СИ АСЕН ВАСИЛЕВ НЕ ЛЪЖИ , ГЕРБАВА ОПОРКО.

    Коментиран от #108

  • 106 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ддд":

    То и да ти се обясни, няма да разбереш. Като чета правописа ти български ...
  • 107 !!!?

    13 3 Отговор
    Книги за смет !!!?

  • 108 Aсен Василев

    3 6 Отговор

    До коментар #105 от "КИРИЛ ПЕТКОВ":

    Бъркаш Кирчо Асен Василев съм и не знаеш ли че има само наши опорки на нас соросоидите

    Коментиран от #112

  • 109 Защото

    5 8 Отговор

    До коментар #70 от "Критик":

    не са ти фърлилилукчи, за да чуеш! Предателите и продажниците са така! ПП са такива и плащат заз лъжи! Благодарение на вас, видяхме това! Няма мислещ човек, да гласува за лъжец! Такива си имаме 30 години! Ново паднали долни лъжци като тези, на българите не трябват!
  • 110 Този е

    12 6 Отговор
    един меркантилен цървул, който няма място в политиката.
  • 111 Не може да се отрече че

    7 3 Отговор
    Слави Трифонов остава най добрия политик от всички чалгари.Неговата партия спечели избори веднъж а Луна и Светльо Врътков само могат да се учат от Слави.
  • 112 КИРИЛ ПЕТКОВ

    2 10 Отговор

    До коментар #108 от "Aсен Василев":

    БЪРКАШ В КАЦАТА С МЕДА НА ГРОБ , НЕ СИ ТИ КОГАТО СИ ГЛАДЕН КОРНИ ВАФЛА .

    Коментиран от #113

  • 113 Aсен Василев

    7 7 Отговор

    До коментар #112 от "КИРИЛ ПЕТКОВ":

    Кирчо как забрави че с Корни крадяхме заедно а

    Коментиран от #114

  • 114 КИРИЛ ПЕТКОВ

    1 9 Отговор

    До коментар #113 от "Aсен Василев":

    КАЗАХ ТИ ЗА ВАФЛА КОРНИ , НЕ СИ ТИ КОГАТО СИ ГЛАДЕН , КОЙ Е КАЗВАЛ ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА .НЕЩО ? ИЗТЪРКАТ ТИ СЕ ОПОРКИТЕ ГЕРБАВ.

    Коментиран от #116

  • 115 Просто човек

    6 6 Отговор
    Скрий се, наркоман!
  • 116 Aсен Василев

    8 6 Отговор

    До коментар #114 от "КИРИЛ ПЕТКОВ":

    Кирчо пак си на пица с кристали щом ти се привиждат вафли Корни и разни гербави спри с пиците с кристали не ти действат добре

    Коментиран от #118

  • 117 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    10 7 Отговор
    Слави, ти си жалък и недостоен! Разруши всичко, с което ни заблуждаваше, че си голям! Скоро никой няма да си затормозява мислите с теб!
  • 118 КИРИЛ ПЕТКОВ

    1 6 Отговор

    До коментар #116 от "Aсен Василев":

    ВИЖ КАКВО ПИЧ , ЗНАМ ЧЕ НЕ СИ АСЕН И НЕ МИ ГУБИ ВРЕМЕТО И ДА МЕ ЗАНИМАВАШ С ТВОЙТЕ ГЛУПОСТИ ,ДЪРПАЙ С 200.

    Коментиран от #119, #120

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Е как да не е

    1 3 Отговор

    До коментар #118 от "КИРИЛ ПЕТКОВ":

    Виж, че лъже и говори мазно като асен василев! Няма как да сбъркаш продажната смет!

    Коментиран от #121

  • 121 КИРИЛ ПЕТКОВ

    4 4 Отговор

    До коментар #120 от "Е как да не е":

    ДА БЕ , А ТИКВУН НЕ ЛЪЖЕ КАТО СВЕТА ВОДА НЕ НАПИТА Е.

    Коментиран от #122

  • 122 Абе лъже

    2 4 Отговор

    До коментар #121 от "КИРИЛ ПЕТКОВ":

    Ама на малкият пръст не може да стъпи на простокирчо! Хем национален предател, хем и шампион по лъжи! Уникална смет!
  • 123 Боко

    4 3 Отговор
    А какво ще кажеш за Капитан Андреево, за приятелят ти от Дубай?
  • 124 Баро

    1 1 Отговор

    До коментар #89 от "Борислав":

    Ше ми земе онува
  • 125 Наско

    3 5 Отговор
    Очилатата бабичка от ИТТ продаде България.
  • 126 Бечев ъндъртейкър

    3 3 Отговор
    Гусин Трифонов,Горталово ви бие с 5На нула,хахахаааа
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Ти кого

    4 3 Отговор
    лъжеш ,бе келеме?Никой не ти вярва,скрий се,отврат!
  • 129 Калбо

    0 2 Отговор
    Не съм чалгар но когато се казва истината независимо кой я казва а слави казва в момента истината тези партии предадоха българската история и език ето това е най-важното за по-нататъчните поколения ще се говори за тези предатели но вече ще бъде много късно
    Не мога да разбера как можеш да бъдеш против това да се запази българският език и история да бъдат хвърлили в боклука както направиха тези партии
    И то защото ни харесва слави тук нищо общо няма със слави само той напомня на българите какво се е случило а проблемът е за цяла българия за по-нататъчното съществуване на българия
  • 130 Заекващия Кулеков

    2 0 Отговор
    Къв е тоя ходещ труп на екрана?
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 БТВ

    3 0 Отговор
    Този боклу.к явно сме пропуснали да го сложим в чувала вчера.
  • 133 Добре...

    2 0 Отговор
    А каква е причината за отлива на твоите избиратели? Ти май не си способен да си направиш самооценка !
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол