Last news in Fakti

27 Септември, 2022 08:12 1 331 26

Йордан Цонев очерта 5 стъпки на ДПС, ако влезе в управлението

  • йордан цонев-
  • дпс-
  • сърница

Той направи това от Сърница

Йордан Цонев очерта 5 стъпки на ДПС, ако влезе в управлението - 1
Снимка: ДПС

Как ще изглежда България, ако ДПС участва в управлението? Отговорът на въпроса даде заместник-председателят на ДПС Йордан Цонев на предизборна среща в Сърница.

Поне 5 стъпки ще направи ДПС, влизайки в управлението на страната:

Първо. Ще овладеем инфлацията, ще спре този растеж на цените.

Второ. Ще направим така, че да има сигурни енергийни доставки за хората и бизнеса на поносима цена. Става дума и за газ, и за ток, и за петрол, и за дърва за отопление. Това ще стане не след година или две, а още тази зима.

Трето. Ще престанат институциите да бъдат камшик, тояга, бухалка в ръцете на управляващите срещу хората. Това означава, че отсега нататък горски, социални и всякакви други работници ще си гледат работата, а няма да има нужда да агитират, наказват или да принуждават хората да правят едно или друго действие.

Четвърто. Ще стабилизираме бюджета така, че да има достатъчно пари за пенсионерите и то без да вземаме огромни заеми и да заборчляват децата и внуците ни.

Пето. Ще направим така, че институциите да работят нормално. Да има сигурност за всеки български гражданин, за всяка българска община и за цялата страна в този размирен свят.

Това са нещата, които ние ще направим и ви обещаваме, че ще ги направим, защото знаем стъпка по стъпка как да го постигнем, защото сме ги записали в програмата на ДПС, каза още Йордан Цонев.

Когато свършим всичко това, ще дойдем в Сърница октомври догодина, за да си изберем отново кмета, а заедно с него и още 50 кмета за България от ДПС. Така ще продължаваме да решаваме проблемите на хората, на общините и на населените места, каза още Йордан Цонев.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    18 5 Отговор
    Само вижте колко хора има на площада. Данчо Ментата е за панделата от години. Надявам се все повече от твърдият електорат на ДПС да го осъзнаят, че ги търсят и мислят за тях само по време на избори, а през останалото време си плетат кошницата и въртят схемите.

    Коментиран от #15

  • 2 Не, мерси

    18 4 Отговор
    Данчо келнера ли ша ни оправи? Ко - нйе!
  • 3 Мишел

    15 4 Отговор
    Най много се лъжи на лов и преди избори.
    А за Цонев - при лов на избиратели.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ментата

    14 2 Отговор
    Вервайте !
  • 6 Боби

    23 4 Отговор
    5-те стъпки са както досега

    1. Крадене
    2. Поголовно крадене
    3. Нагло и поголовно крадене
    4. Нагло, поголовно и безнаказано крадене, щото Гешев ни пази
    5. Още малко крадене
  • 7 незнайко

    15 2 Отговор
    Ще , Ще, Ще !!! Специално за горивата е ясно, че ще падне цената и те го знаят и затова се изхвърлят . Институциите си работят нормално с изключение на съдилищата !!! Инфлацията ВЕЧЕ Е СПРЯЛА така, че това обещание е популистко !!! За достойно ЕВРОПЕЙСКО възнаграждение изобщо не се казва нищо !!!
  • 8 Бамбука

    17 2 Отговор
    Пет пъти "ЩЕ", нито едно "КАК". Ако си свикнал да крадеш, няма никога да градиш.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хаджигенов

    14 2 Отговор
    Малеейй, Ментата определя стъпки за развитие. Докога грозно компрометирани лица ще ни дават път в живота.
  • 11 црррр

    11 3 Отговор
    ДъПъСъ защо още не е закрита? В ЕС сме вече,за какви права и свободи става въпрос?! До кога тия ще се мотаят в изборите? И седесе-то също трябва да е на историческото и политическо бунище.
  • 12 УВ лампа

    6 2 Отговор
    Мента с водка ИТ.Н.
  • 13 Наблюдател

    7 1 Отговор
    Слетват точките 6, 7, 8.... крадене, краден, крадене....
  • 14 Българските турци

    8 2 Отговор
    Възможно е и всичките " 5 стъпки" да се осъществят: Достатъчна е само "1 стъпка" с протегната ръка към Анкара !
    На нас тук ни е много интересно и забавно как някои "хора"...бивши мижитурки и двулични доносчици... въртят политиката на България ,.
  • 15 гражданка

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    Много правилно обръщаш внимание на броя на присъстващите на площада. Групата вдясно явно е компанията на данчо ментето (от ДПС), а групата зад него - хора от общината, на които е поръчано да бъдат там.

    Смешно и жалко, че докарахме данчо крупието до 1989 г. (и съответно съгледвач какво се случва в скъпите хотели), който си купи висше образование във Варна и започна лъжливия си непочтен живот на еничар да битува и днес - в 2022 г. ДА ГИ ИЗМЕТЕМ -ОПГ ГЕР(БКП) и дъпъсъ,за да ни стане по-светло.
  • 16 Гласуващ за ДПС

    3 5 Отговор
    Само ДПС напред 🇹🇷
  • 17 Данчо ментата

    3 1 Отговор
    този крадлив продажник се спаси в дъпъсъ-то 30г, иначе щеше да гние в панделата. В дъпъсъ-то са само крадци и заблуждават бедните и честни мюсолмани да ги изберат и окрадат за пореден път.
  • 18 Опа

    5 1 Отговор
    Интересно защо Ментата не идва в Бургас, за да агитира!?!?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Анонимен

    0 1 Отговор
    Ако го пратят при Местан и бисеров какво ще говори предателя на българския народ
  • 22 1111

    1 1 Отговор
    Време е заспалият електорат да се събуди! "Умората" от избори дава надежда на такива като Цонев!
  • 23 ЧИЧО СТАМАТ ШУМОВ

    2 1 Отговор
    Поне 5 стъпки ще направи ДПС, влизайки в управлението на страната:============================== И кой го казва това.ДАНЧО МЕНТАТА,, СУПЕРПРИВАТИЗАТОРА ЗАЕДНО С КОСТОВ И БИСЕРОВ,,.МЕНТА не се ли наяде вече.Този човек има изключителен нюх къде може да паднат парички.Нагуши се под крилото на СДС и КОСТОВ и след това заедно с КАРДИНАЛА минаха към ДОГАН.АМАН ВЕЧЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗМЕКЯРИ ПОМИЯРИ И КЕЛЕПЕРДЖИИ
  • 24 Либерал

    2 0 Отговор
    Дпс когато е в управлението 2001-2009 България е с най добрите икономически показатели с най малко външен дълг и най висок икономически растеж нека хората да си припомнят за кого да гласуват.малко са крали
  • 25 Анонимен

    0 0 Отговор
    Он еди души.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове