Last news in Fakti

9 Октомври, 2022 13:41 6 542 62

Проф. Константинов е сигурен, че правителство ще има, ето с чий мандат

  • проф. михаил константинов-
  • правителство-
  • партии-
  • мандат

Българският народ е талантлив, няма да успеят да ни утрепят толкова лесно. Само ние и франките сме си запазили името на държавата над 1000 г.", каза още той

Проф. Константинов е сигурен, че правителство ще има, ето с чий мандат - 1

Смятам, че правителство ще има с мандат на генерал Янев. В момента бих се обзаложил по-скоро за това. Нито може да има ГЕРБ начело на правителство - това няма да се допусне. Нито ГЕРБ ще тръгне да прави правителство с ПП". Това каза математикът проф. Михаил Константинов в ефира на БНТ.

"Ген. Янев каза, че партията му е готова на коалиция с всички", припомни проф. Константинов. "В момента всичко зависи от това, какво ще каже посолството", поясни той.

Българският народ е талантлив, няма да успеят да ни утрепят толкова лесно. Само ние и франките сме си запазили името на държавата над 1000 г.", каза още той.

"Трябва да има правителство. Натискът, на който сме подложени, се влошава. В Украйна положението се влошава. Още не се знае как ще реагира Путин на поредната гавра срещу държавата му. На западняците не им харесва нападението над Кримския мост. Защото при една война и те ще умрат, както всички други. Но пък в същото време правят всичко възможно да настроят всички срещу Русия, което е пагубно", каза проф. Михаил Константинов.

По думите на математика няма значение, че данните от преброяването са излезли след изборите.

"Нищо нямаше да е различно. Големите приказки, че София е ощетена, в числа изглеждат така: В момента столицата излъчва 42 депутати. Ако бяха отчетени резултатите от преброяването, щяха да са 47. Думата "ощетена" не е точна. Партиите си взимат същите брой мандати на национално ниво, независимо как са разпределени по райони", каза още проф. Константинов.

"По целия свят, включително в България, българите сме общо 8,3 милиона", каза още той.

По думите му през 1989 г., когато комунизмът е паднал, населението ни е било близо 9 милиона.

"Намалели сме със 700 000, но на територията на България сме намалели много", каза още той. И обясни, че 70-80 хиляди души губим годишно, част от които заради разлика в раждаемостта и смъртността, а другото - заради отрицателния прираст.

"Голяма част от българите в чужбина са си запазили гражданството и те са в нашите бази данни", поясни математикът.

Според него етническия профил в страната се влошава и вината на това е на по-големия и по-умния. Коренните българи сме повече и по-умни, така че ние сме виновни, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доц.Врачка Шашкънлиева социаленпроктолог

    61 7 Отговор
    на всяко гърне мерудия
    е проф.мишо

    Коментиран от #11, #48

  • 2 Госあ

    63 10 Отговор
    Тоя май не е гледал новото преброяване или ? Къде са 6,5млн, къде са 8,2 млн ве клоун ?

    Коментиран от #46

  • 3 един

    52 8 Отговор
    Вероятно има информация от кухнята,все пак му дават насоки какво да говори!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Разочарован

    66 4 Отговор
    Янев се отъркаля като магаре на мегдан ! Всичките му депутати са минали най- малко през 3 партии, а някои през N на брой. И те вече не помнят през колко.
  • 6 БЪЛГАРЧЕ

    52 2 Отговор
    Намалели эсме със 700хил. като част от намалението е отрицателния приратст а другата част е заради разликата в раждаемостта и смъртта.Това са думи на господина наречен ПРОФЕСОР. Ами нали точно отрицателния прираст е разликата между по-висаката смъртност и по-ниската раждаемост бе уважаеми.Та нещото наречено ПРОФЕСОР според мен е лице със завършен осми клас/може би/.
  • 7 браво бе

    45 3 Отговор
    и ти си един математик сметаш само в своя полза
  • 8 Том Митрофанов и Джери Мустафа

    48 4 Отговор
    Мишката пак почна да мишкува медийно затънал в пачки ит Г€РБ-трици!
  • 9 Мушанги каза

    35 1 Отговор
    От хранилката на зайчарника.
  • 10 Наравено

    43 0 Отговор
    Ха ха ха, разбира се, че сме талантливи. Нека си спомним за твойте гимнастики, при обработка на минали избори. Спечелени от разбойническата шайка на така наречените граждани, развити европейци!
  • 11 Хам Хум

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "Доц.Врачка Шашкънлиева социаленпроктолог":

    Имаше си гърненца, когиш правеше резултатите, накрая си требе гърненце. Няма безплатен обят... нема да гладува... я
  • 12 Херовима Мустафова

    20 11 Отговор
    Как няма да е сигурен, като още преди два месеца съм спуснала плана и директивите за изпълнение от колониалната ми администрация!
  • 13 Пламен

    28 21 Отговор
    Я го вижте големия демократ Константинов, Украйна извършила извращение с Русия.Професоре и тебе ли активираха кремълските подлоги.

    Коментиран от #30

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бамбука

    21 2 Отговор
    Как така няма да има правителство на Герб начело с вожда ? Той каза, че ПП са крадци, сега няма с тях да се коалира.
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 2 Отговор
    32 ГОДИНИСЪСИПАНА ДЪРЖАВА

    Коментиран от #39

  • 17 мда

    23 1 Отговор
    На тея бokлуци в парламента им се вижда края. Народната любов ще се изсипе върху тях.
  • 18 Червената линия

    20 2 Отговор
    На М.К. значи е любимец на факти. Защо българите, които живеят в чужбина, и си запазили българското гражданство, са български граждани. А, да, за да си нагласявате резултатите.
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 1 Отговор
    ПОЛИТИЦИТЕ не мислят ИСКРЕНО за НАРОДА

    Коментиран от #37

  • 20 завод

    12 0 Отговор
    Трепят българите по пътищата лесно.
  • 21 УРА,, УРА

    31 2 Отговор
    Този противен и антипатичен човек кой и откъде го излюпи? Трябва сега до болка да гледаме платените глашатай на ГЕРБ,дълго и скучно. Ще видим как стремглаво атакуваме много назад след стотното място по свободата на медиите. Тия платени дъртаци не разбраха ли, че само пречат? На тази страна и трябват млади и талантливи хора.
  • 22 Той

    17 7 Отговор
    Аааа, велик, безаналогов анализатор! От всичко разбира, за едно е прав, обаче: на любимото му бункерно тиранинче, едно нещо му остана - подигравките на цивилизования свят!
  • 23 Ехо

    23 1 Отговор
    Този се компрометира достатъчно, за да му се дава думата!
  • 24 СЗО

    10 0 Отговор
    Гербаджии помпят!
  • 25 Ххх7

    10 5 Отговор
    Посолството какво щяло да каже мале мале робиии
  • 26 4рррр

    17 1 Отговор
    Тоя измамник беше разобличен от Валери Найденов по канал 1 на БНТ
  • 27 Анна

    8 10 Отговор
    Само не разбрах кое посолство визира професора. Иначе съм притеснена. Като жена и майка. Защото във вестник Стандарт тази сутрин излезе статия доказваща че слуховете за призовки на българи да се яват във военните окръжия са истина. И много ме притеснява тая военна помощ на Украйна как биха я дали! Особено ако има управление в което са ДБ! Ужасно е че ще го кажа, но те са опасни за живота на българите с тая тяхна мания да се хвърлим напред с главата в конфликта. Бих предпочела управление на Янев и всички русофили и неутрални, но не и тия дето биха ръкопляскали на мъжете ни, които биха практики на фронта.
  • 28 Този измамник, пак Изпълзя! Стефчо

    9 0 Отговор
    Усмивката мин Председател?? Тоя като кмет на София Приватизира , голяма част от Активите наСофийската община, остана му Топлофикация да Вземе с поставени лица!! Свата Божков какъв ще го правиме!?? Янев дано не се продаде, но то не зависи от него, Софиянски и Божков ще търгуват Партията, да се спасява Кожата, на Борисов!! Дано не се случи подобен Цирк!!!
  • 29 Коштадин Субсидиев

    12 3 Отговор
    Искам да съм премиер, ще анексирам Варна и Бургас от американските окупатори! За да я има България - силна и независима!
  • 30 Реалист

    14 9 Отговор

    До коментар #13 от "Пламен":

    Истина е. Това да взривиш мост по който се доставя храна и вода на обикновения човек е извращение. Но Украйна е специалист по нацистките гаври. Тия още от време оно са си нацита, само дето сега го виждат всички. Интересно е защо великия запад се прави на треснат? Това, което направиха укрите е терористичен акт на територия на която не се водят никакви военни действия! Но да не забравяме че гадините 8 години бяха стопирали с бент водата до Крим. 8 години хората там получаваха вода от Русия чрез съоръжения специално изградени за целта. Но запада и това не вижда. Интересно ми е ако на немците им се спре водата и нямат и 1 глъдка за децата си как ли ще реагират? А франсетата? Англичаните? Американците? Лесно е да обричаш на смърт от жажда деца, които наричаш полу-човеци, особено ако си нацист. Но утре може да ти се случи на теб. И тогава как ще се чувстваш? Замисляли ли сте се? Защото ако не сте, е време да го направите!

    Коментиран от #51

  • 31 Матей преображенски

    5 7 Отговор
    Така ли бе,гл-упч-о без-дънс-ски,виновни ли сме ,пред тебе ли,че те търпим?Много верни неща изреди,напоследък политиците ги редят все такива негативни факти,за да въздействат деморализиращо върху българския народ.Тоя също е за позорната стена,да му виси образа с надпис ВАНТЕД,търси се жив или мър-тъв.Значи като се каже че американците ще назначат бас-тунджи-ба-шията янев за чери-башия и всичко е на ред,безкритично,дори благосклонно,. или пък боко искал друго парвителство с джамбазина и Швейк,.говори се волно за война срещу Русия,зер ук-ри-те доста дадоха фира,та не само боеприпаси ,ще им пращат и подкрепления.Нямат ли съмнения дали тия ще се прехвърлят при руснаците и даже ще се бият редом с тях.Или си мислят ,че за 33 г. на българската младеж достатъчно са им подменили самосъзнанието и да са станали заклети западняци.Все пак ние не сме западно-украинци или поляци и всякога в България сме чакали благодеяние от руснаците.
  • 32 мисирка

    7 4 Отговор
    Мишо професорчето е по-тъп и от добре захранващите го мутраци /гербери/.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Демагогия

    12 1 Отговор
    Пак ли тоз дъртофел? Какво общо има името на държавата с продажните политици? То няма светлина в тунела, той да мандати говори!
  • 35 Одит

    8 1 Отговор
    Стига с тия математици-пророк!
    2+2 в политиката не е 4!
  • 36 Посолството

    4 0 Отговор
    Одобрено. Действай!
  • 37 Отец Силвестър

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Какво НАПРАВИ проповеднико за РЕАЛНОТО подобрение на НАШЕТО и МЕЖДУНАРОДНО положение
  • 38 Хахаха

    8 1 Отговор
    Кое посолство да каже бе п. у. м. и. яр нещ. астен?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 марги

    4 1 Отговор
    Е, "евроатлантиците" ако направят правителство, наистина ще ни утрепят! Първата им работа ще е, да ни хвърлят във войната...
  • 41 Именит

    7 2 Отговор
    константинов, вониш на Тиква
  • 42 Смях

    6 1 Отговор
    Нерде франките,нерде ГЕРБ?!
  • 43 Читател

    3 0 Отговор
    По добре да си гледа старините.Достатъчно го слушахме и достъпно го гледахме.
  • 44 Деций

    7 1 Отговор
    Старият шаман на ГЕРБ изпълзя отново на припек.Тъкмо го бяхме позабравили!Нагла работа!
    А относно Янев не ми се говори,за зеленият чорап също.Това са лицемери и конформисти.България я чака страшен "Възход",още 2 милиона ще заминат,тук ще останат пенсионерите и лилавите с Индийски произход!
  • 45 пье шу

    3 0 Отговор
    "в момента всичко зависи от това, какво ще каже посолството"
    и никого, апцалутно никого, включително гусина, това не го притеснява. е, нема такава територия!
  • 46 Само напомням

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Госあ":

    "По целия свят, включително в България, българите сме общо 8,3 милиона", каза още той.

    Той говори за българите в ЦЕЛИЯ СВЯТ. А не за тези, които сме в България.





    😉
  • 47 Хахаха

    3 0 Отговор
    ГЕРБера с много надежди да има правителство ….
  • 48 Само коментирам

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Доц.Врачка Шашкънлиева социаленпроктолог":

    "Смятам, че правителство ще има с мандат на генерал Янев."

    Подготвят почвата и хорското мнение за поредния бушен, вкаран в парламента, за да "опере пешкира".






    😉
  • 49 Коментатор

    3 0 Отговор
    “ част от които заради разлика в раждаемостта и смъртността, а другото - заради отрицателния прираст.”
    Това не е ли едно и също или човекът още не е изтрезнял?
  • 50 Цуца

    2 2 Отговор
    За първи, надявам се и последен път се съгласявам с проф. Константинов! Да, това е прездентската партия, която ще сложи прът във вншнополитическата ориентация на Българив и ще има президентско правителство с абсолютни популиски ала бала цели, уж за излизане от кризата. Предлагам да се анулират последните избори заради скритите резултати от последното преброяване!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Фалшификатори

    4 0 Отговор
    Доколкото си спомням Мишока преди около 30 години повдигна въпроса за 500,000 мъртви души в избирателните списъци. Така започнахме честните демократични избори. След като стана единствения преброител на изборни резултати всичко заглъхна.Сега има очевидна фалшификация , базирана на брой избиратели преди 11 години - 6,602 млн.НСИ обяви сега население,не избиратели, 6.5 млн, 850,000,българи са напуснали България за тези 10 години.Сега математикът да каже колко са избирателите и то по райони. Около 2 млн. са новородени и непълнолетни,които трябва да се извадят от 6,5 млн., т.е. 4,5 млн.избиратели. Математикът да направи точната сметка и официално да я обяви. Като главен и незаменим брояч да касира този фалшификат наречен избори и да престанат да си играят със съдбата на България.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ЕХ професоре

    3 0 Отговор
    Това за партията на Янев го разбрахме още в деня на изборите. С 2,7% изведнъж мина бариерата. Не сме за първи път на избори за да ни лъжете на дребно. Ясно е, че са го определили за министър-председател, със всичките тежки последствия за България. Ако имаше по-малко мнения на политолози, социолози, журналисти и тв. водещи щеше да е друго. Водещата на новините по БТВ Виктория Петрова кудкудякаше вечерта след изборите все едно е снесла яйце. Примери много.
  • 57 ......

    1 0 Отговор
    Тази пародия на информационна агенция, платена и зависима, наема такива като гладко мозъчната юрдечкъ, защото няма ценности и се излага на воля.
  • 58 .......

    1 0 Отговор
    Тази пародия на информационна агенция, платена и зависима, наема такива като гладко мозъчната юрдечкъ, защото няма ценности и се излага на воля.
  • 59 .......

    1 0 Отговор
    Тази пародия на информационна агенция, платена и зависима, наема такива като гладко мозъчната юрдечкъ, защото няма ценности и се излага на воля.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове