Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 12:35 7 072 219

Майката на Иванчева: Ще гледам внука си, имаме една съвременна инквизиция на Борисов

  • десислава иванчева-
  • затвор-
  • помилване

Вярвам, че ще има Видовден, каза Любка Иванчева

Майката на Иванчева: Ще гледам внука си, имаме една съвременна инквизиция на Борисов - 1

Някъде към 7:05-7:10 часа кучето започна да лае. Погледнах през шпионката и видях хора пред вратата, облечени в черно. Отворих я и видях, че са полицаи. Попитах ги какво става, те не ми отговориха, влязох вътре, те разбраха, че съм майката и ми казаха, че са дошли да приберат Десислава. Шокирах се. Никой нищо не ти казва, видях Десислава за половин час да си подготви багаж за шест години.

Това разказа пред майката на Десислава Иванчева Любка Иванчева. В четвъртък стана ясно, че бившият кмет на столичния район „Младост“ влиза за в Сливенския затвор. Върховният касационен съд (ВКС) ѝ даде 6-годишна ефективна присъда по делото за получаване на подкуп, която е окончателно.

Майка ѝ допълни, че ще гледа внука си и че много хора и помагат и допълни: "Вярвам, че ще има Видовден".

„Непрекъснато идват хора да ни помагат, имам помощ от много хора. Трябва да се грижа за детето и ще го направя“, добави Любка Иванчева.

Взела е SIM карта от някой друг затворник и се чухме. Казва, че са с Биляна в една стая. Повече нищо не обясни. Само каза, че след десетина дни или две седмици няма да са заедно, защото тя била осъдена за строг (режим), а Биляна за нормален и тогава ще ги разделят. Не знам толкова опасна ли е, че да отиде да лежи с убийците? Албена Белянова заяви, че това е чудовищна несправедливост.

„Две невинни жени са в затвора. Имаме една съвременна инквизиция на Борисов. Целта е да се сплашат абсолютно всички, които се борят с корупцията. Ще сформираме международен екип от правозащитници, заедно със студенти по право от Софийски университет, които ще подготвим защитата“, добави тя.

„Искаме ново разследване, за да изплуват всички лъжи по това дело“, заяви Татяна Христова.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрата сврака

    70 150 Отговор
    Нещо сметките на Иванчева излезнаха криви защото реши,че като роди дете това ще я застрахова от престой в пандиза но Ваклин е платил достатъчно където трябва за да и отмъсти за унижението на което се е опитала да го подложи.

    Коментиран от #3, #27, #58, #131, #182

  • 2 Бащата неизвестен ли е?

    43 108 Отговор
    Или е заченала като Дева Мария?

    Коментиран от #8, #9, #64, #127, #180

  • 3 Ей боклук мръсен

    159 52 Отговор

    До коментар #1 от "Хитрата сврака":

    Тиво банкянска проста, а ти защо не си в затвора с цялата си шайка за окрадените милиардер ... Некви диви селяни постоянно те връщат, мутро злобна на власт , докато не окрадеш всеки един българин, не го убиеш или не го изгониш от държавата...

    Коментиран от #12, #20, #34

  • 4 Сиганка от Сливен

    35 78 Отговор
    Чакаме новата шпакла с нетърпение

    Коментиран от #41

  • 5 АУУУУУ

    111 29 Отговор
    А далавераджиев е целият в бяло ,дори акъл дава само преди 3,4 статии,че и обвинява ! Това е правосъдие по български! Както и каквото да доказвате, че на три инстанции е осъдена няма да убедите 80 % от българите ,че тя и заместничката й са корумпирани.

    Коментиран от #203

  • 6 Българка

    124 44 Отговор
    Присъдите на Иванчева и Петрова са доказателство, че ВКСъд е превзет от мафията и цялата ни правосъдна системя е проядена от зависимости, корупция, продажност и безгръбначна некомпетентност.
    Не се ли направи правосъдна реформа, изгони , разследва и съди Гешев и всички гешевчвта, то всичко останало е обречено на неуспех
    Искрено се надявам адвокатите на двете несправедливо обвинени и осъдени жени да внесат иск в Съда по правата на човека в Хага за безобразията по това обвинения от самото му начало

    Коментиран от #14, #174

  • 7 Жените

    102 36 Отговор
    на свобода , а виновниците скалъпили подхвърляне на "подкуп" и целия този гнусен престъпен сценарий и мафиотска поръчка - в ареста !!!
  • 8 Българка

    66 15 Отговор

    До коментар #2 от "Бащата неизвестен ли е?":

    Да си чувал за инвитро?.....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Аз Иванчева снимана до чекмеджета пачки

    112 37 Отговор
    ...не видях, видях мутрата гробарска на такива снимки, странно що той не е в затвора, една жена вкарват вместо него!?!?

    Коментиран от #63

  • 12 Факти

    37 31 Отговор

    До коментар #3 от "Ей боклук мръсен":

    Първо се доказва това,иначе е само приказки!!

    Коментиран от #15

  • 13 Сък Май Дик

    60 79 Отговор
    Защо Иванчева трябва да помилват? Нека си седи на топло където са и другите крадци
  • 14 Ромка

    40 43 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Права си!В сливенския до една сме НЕВИННИ!
  • 15 Кво ще ти доказвам снимания боклук

    67 47 Отговор

    До коментар #12 от "Факти":

    Банкянски до пачките с милиони евра в чекмеджетат МУ..ти кво доказа за Иванчева бе нещастен скопен укрокраварски фашист!?

    Коментиран от #32, #190

  • 16 Гледам много защитници на крадлата!

    51 74 Отговор
    Явно и те са в игратга!
  • 17 Сали

    39 11 Отговор
    Разкажете му за ГЕШЕВ .БОРИСОВ
  • 18 Тома

    79 13 Отговор
    Ако тези които ни крадът не ги хване божие наказание то ще отиде при децата и внуците им.Винаги се връща тъпкано
  • 19 А бе имам чувството че

    47 62 Отговор
    и през 2082 г. всичките престъпници и крадци от политическата класа ще се жалват че ги е вкарал в затвора Бат Бойко! Та и майката на Иванчева и тя се чуди кой да изкара виновен за това че дъщеря и я хванаха с един сак пари в колата! Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!
  • 20 Българин

    58 66 Отговор

    До коментар #3 от "Ей боклук мръсен":

    Защо сипеш обиди? Иванчева е осъдена на три инстанции . Така е, защото е виновна........ стига ревахте!
  • 21 сила

    43 45 Отговор
    Биляна е дърта далавера , а на старата мома и набутаха младо тарикатче да омотае в схеми......че са взели парите е ясно , проблема им беше , че Ваклин и Гешев са съседи и се познават от деца , от един блок са в Младост
  • 22 бсфн

    77 37 Отговор
    Мутрата,Каскета и съдебната мафия трябва да е в затвора,а не Иванчева и др.
  • 23 ддд

    25 55 Отговор
    Иванчева си помисли,че може да изнудва и краде без да внася в Чекмеджето ,ама явно Борисов не дава !
  • 24 Реалист1

    79 28 Отговор
    В основата на сготвянето са лъжите на Александър Ваклин.
    Никога не бих правил бизнес с Ваклин груп.

    Коментиран от #26

  • 25 Читател

    67 25 Отговор
    Ако помилват Иванчева , трябва да вземат отношение по групата Гешев, Борисов, Фандъкова , че и главния свидетел Ваклин , дето беше снабдявал с апартаменти клечки от ГЕРБ като ЦвЦв .Небъдна работа .
  • 26 Айде сега

    35 28 Отговор

    До коментар #24 от "Реалист1":

    Да допуснем, че е "сготвена" за отмъщение. Защо тогава в кюпа са другите двама?... съмнителна работа

    Коментиран от #143

  • 27 А този Ваклинчо

    68 16 Отговор

    До коментар #1 от "Хитрата сврака":

    който плащал сериозно, за да са двете жени в затвора, защо никой друг не е вкаран в затвора. А самият той, след като дава подкупи, защо не е в затвора. Е тя каква стана- всички взимат подкупи, всички плащат и само 2 жени в затвора? Нещо не е наред системата

    Коментиран от #35

  • 28 Мая М

    17 29 Отговор
    Ма те невинни бре ,за кма няма там някакви си 50000€ ще ги съдят .Ама и тя ,всеки неможе да взима има си определени хора те взимат и дават на правилните хора
  • 29 Да обясним на невежите жълтопаветници,

    39 46 Отговор
    , пардон, политически престъпници и мафиоти, че 1. ИВАНЧЕВА Е ЗАЛОВЕНА НА УЛИЦАТА В КОЛАТА И, С ЧАНТА С ПАРИ ВЪТРЕ В КОЛАТА И! ТОВА Е БЕЗСПОРНО! 2. Бойко Борисов НИКОГА не е сниман да спи на спалня, до ШКАФЧЕ С отворено чекмедже пълно с евро и кюлчета. НИКОГА! Има една снимка на която вероятно Борисов спи, гол и по очи, а чекмеджетата на шкафчетата са затворени, най-вероятно защото са празни. Иначе щеше да ги отворят и всичко да е на една снимка. Но не е така! Отделно има няколко снимки правени по различно време на които има отворено шкафче и в него някакви пари и кюлчета, но пак повтаряме НА ЛЕГЛОТО НЯМА НИКОЙ, КАМО ЛИ БОЙКО БОРИСОВ. ЛЕГЛОТО Е ОПРАВЕНО СЪС СТЕГНАТА ЗАВИВКА, ОПЪНАТИ ВЪЗГЛАВНИЦИ.

    Коментиран от #55, #134

  • 30 От Варна

    59 20 Отговор
    Даже обявеният за фашизъм режим преди Девети септември е помилвал осъдената на смърт Цола Драгойчева в името на роденото дете! И друго, личности за които е публично известно какви пари са откраднали по различни схеми са на свобода под “ чадъра” на властимащите. Набедената Иванчева ще лежи ефективно, защото само някой я обвини в искане на подкуп. Едни убиха хора и са под домашен арест. Може ли това да е по-леко деяние, да отнемеш човешки живот, защото си пил и дрогиран? Особено цинично звучи “ строг тъмничен затвор”! Позар за изричащият такава присъда за предполагаем подкуп за мизерни пари, сравнени с откраднатите милиарди от знайни герои! Темида отдавна е заменила везните с торбичка за прибиране на пачки подкупи. Корупцията е особено страшна и греховна, когато засяга човешка съдба! Дано Бог се мили над дененцето и да върне майка му. И другата майка Петрова, да се върне при децата си

    Коментиран от #72, #211

  • 31 Дааа

    22 25 Отговор
    Тия па немат срама.Лакомията е лощо нещо.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бойко Българоубиец

    40 18 Отговор
    Чухте ли бе матриалии да си траете, че да не ви пусна 1 млн.лв белязани пари в колата хехе ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!
  • 34 АЙДЕ ХОЛАН,

    12 21 Отговор

    До коментар #3 от "Ей боклук мръсен":

    Не се усещаш.
    САМИЯТ ТИ подлежиш на РЕЦИКЛИРАНЕ !!!
  • 35 Хитрата сврака

    27 21 Отговор

    До коментар #27 от "А този Ваклинчо":

    За милиони няма закони,за кокошка няма прошка но жена с потенциал на фризьорка от салонче във вход на панелен блок може да го научи само по трудния начин.
  • 36 Да бе, да

    35 5 Отговор
    Системата ги сготви.
  • 37 Анонимен

    31 25 Отговор
    Има ли некорумпиран кмет?Няма такова животно!Представям си тази истеричка как е викала на хората,които са посещавали общината за някаква работа.Та тази забременя нарочно за да използва детето си след това за да я съжалят.Малкоминдадоха!
  • 38 а стига бе

    46 14 Отговор

    До коментар #32 от "Да обясним на невежите жълтопаветници,":

    А чантата с парите в колата на Иванчева кой я видя . 8 часа правиха обиск на колата насред улицата ???!!!
    8 часа ли търсиха тая чанта !
    То на митницата щяха да я разглобят и сглобят тая кола за толкова време .

    Коментиран от #44

  • 39 Макс

    42 21 Отговор
    А на Толупа ареста станал пред бременно дете , каза самият той. Видяхте ли как си промени физиономията за един миг ? Това е неговото истинско злобно и отмъстително лице.

    Коментиран от #51

  • 40 Хахаха

    40 10 Отговор

    До коментар #32 от "Да обясним на невежите жълтопаветници,":

    Хахаха ти взимаш българите за идиоти....искаш ли да дойда те те заловя и тебе с белязани от мене пачки в джоба ти без ти да имаш по пръстите си следи от белязаното и парите после да изчезнат безследно...

    Коментиран от #50

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Мръсната

    28 39 Отговор
    нагла крадла не стига че е извършила престъпление а и иска на свобода трябваше доживот да я затворят

    Коментиран от #49

  • 43 шундурко

    10 6 Отговор
    НА КЕЛЕШО ЧЕРНИ ХОРА ДА ИЗВЕЖДАТ ДЕЦАТА МУ ОТ ДОМА
  • 44 И нямаше един свидетел освен Гешев и

    35 14 Отговор

    До коментар #38 от "а стига бе":

    ..и наемницата му,дето бъркаше в колата, който да е видял вътре тия пари, преди да бъдат поставени от оная фашистка от видеото с палеца нагоре
  • 45 Всъщност политиката която провеждаше

    20 29 Отговор
    Иванчева и заради, която я избраха хората от Младост, по своя замисъл и смисъл беше КОРУПЦИОННА СХЕМА! Тя дойде на власт с обещанието да не дава разрешителни за строеж на никой, дори в нарушение на закона и това и правеше. При нея отиваха бизнесмени, собственици на терени, инвеститори с документите си и разрешителните си за строеж и тя месеци наред не им връщаше документите и не им издаваше разрешението, което тя е длъжна да им даде веднага, тъй като тя не е инстанция, която може да забранява, а е само на уведомяване, Щом като го задържа и бави бизнеса с месеци, т.е. което искаха от нея жителите на Младост, тя получава прекрасна среда и уникално "разрешение" за изнудване, което е одобрено от хората в Младост. И така месец след месец, тя е върнала един, върнала втори, един и е предложил пари, отказала е, втори и е предложил, и на третия сама си е поискала! Случайно това е бил Ваклин, тя го е изнудила групо и просташки, по протестърски и той отишъл по полицията! Сори! Толкова е просто! Тя макар да е една обикновенна фризьорка, не е толкова проста, че да не разбере, че колкото и да изнудва бизнеса и да го граби, народът е с нея и ще я защитава до дупка! Ха-ха-ха-ха-ха!
  • 46 помним

    45 13 Отговор

    До коментар #32 от "Да обясним на невежите жълтопаветници,":

    Еди месец преди да я сготвят Иванчева - беше на строителен обект по сигнал на граждани заради големия шум след 22 часа . Имаше и ТВ екип който снимаше . Показа се само охраната която не говореше и Български език а само турски . Отказа да ги допусне до обекта.
    Така че възможно е да са я сготвили от бизнеса с помощта на сегашния главен прокурор.
  • 47 ПОСЛЕДНИЯТ СОФИЯНЕЦ

    23 33 Отговор
    Пожелавам и прекрасно прекарване в Сливен!
  • 48 ВъZрожденец

    22 31 Отговор
    Хитрата сврака с двата крака!
  • 49 Ама на снимките до пачките спи Тиквата

    36 19 Отговор

    До коментар #42 от "Мръсната":

    А не Иванчева...

    Коментиран от #54

  • 50 а защо да не одйда да ти сложа на тебе

    20 21 Отговор

    До коментар #40 от "Хахаха":

    едни пачки и да ги снимам докато те няма и да обявя на цяла България ще си мошенник? А то няма да е грешно защото ти си такъв!

    Коментиран от #52

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Тия фашисти кешев и тукупа

    25 21 Отговор
    Ако могат и детето й ще убият....

    Коментиран от #189

  • 54 До жълтопаветниците,

    19 29 Отговор

    До коментар #49 от "Ама на снимките до пачките спи Тиквата":

    пардон, политически престъпници и мафиоти, че 1. ИВАНЧЕВА Е ЗАЛОВЕНА НА УЛИЦАТА В КОЛАТА И, С ЧАНТА С ПАРИ ВЪТРЕ В КОЛАТА И! ТОВА Е БЕЗСПОРНО! 2. Бойко Борисов НИКОГА не е сниман да спи на спалня, до ШКАФЧЕ С отворено чекмедже пълно с евро и кюлчета. НИКОГА! Има една снимка на която вероятно Борисов спи, гол и по очи, а чекмеджетата на шкафчетата са затворени, най-вероятно защото са празни. Иначе щеше да ги отворят и всичко да е на една снимка. Но не е така! Отделно има няколко снимки правени по различно време на които има отворено шкафче и в него някакви пари и кюлчета, но пак повтаряме НА ЛЕГЛОТО НЯМА НИКОЙ, КАМО ЛИ БОЙКО БОРИСОВ. ЛЕГЛОТО Е ОПРАВЕНО СЪС СТЕГНАТА ЗАВИВКА, ОПЪНАТИ ВЪЗГЛАВНИЦИ.

    Коментиран от #68, #167

  • 55 Бибитко

    42 15 Отговор

    До коментар #29 от "Да обясним на невежите жълтопаветници,":

    Остава и да кажеш кой сложи парите в колата и то белязани банкноти. Нали онези, които разиграха шоуто с показния арест твърдяха, че те били "светнали" от мастилото? Иванчева ли е най-глупавата жена на света, че да отива посред Бял ден на пъпа на града да получава подкуп и всички да гледат?! За тази цел си има лични сметки в банката, превеждат се пари, например под формата на "консултантски услуги" и готово! Питайте Цветан Цветанов - той най-добре знае как стават тия работи. Скалъпиха това дело, за да отчетат
    актив от прокуратурата, а никой от политиците или висшите държавни служители не е осъден за корупция у нас. Ето защо никой не вярва, че Иванчева и Петрова са осъдени справедливо!

    Коментиран от #61

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Макс

    18 3 Отговор

    До коментар #32 от "Да обясним на невежите жълтопаветници,":

    А, бе , ти да не си самата Мата Хари ?
  • 58 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    41 13 Отговор

    До коментар #1 от "Хитрата сврака":

    Дрогарю, Иванчева има право да има деца! Даже, чест й прави, че на 48 години е родила дете - първа рожба! За кога да чака - не е било ясно колко години ще умува съдът. При едно некорумпирано правосъдие, Ваклин щеше да влезе в затвора за клевета!
  • 59 стоян

    19 33 Отговор
    Престанете да давате думата на тия корумпирани крадли - доказани в съда с белязали 35000 евро в багажника на колата им -много ясно е че ще опитват по всякъкъв начин да се оправдаят и да плюят по власта

    Коментиран от #62

  • 60 Не Иванчева, а фашиста Тиква изпраща

    29 12 Отговор
    ...оръжия за убийства на деца
  • 61 Бибитко

    28 4 Отговор

    До коментар #55 от "Бибитко":

    И да добавя още един известен факт: покойният Жорж Ганчев нали също бе хванат с подкуп от 20 000 долара в белязани банкноти. Е, осъдиха ли го после? Не, разбира се.

    Коментиран от #208

  • 62 Само дето Не са били в колата й

    34 15 Отговор

    До коментар #59 от "стоян":

    А в чекмеджета на тулупа в Банкя ...цял свят ги водя как "светят" с кюлчетата до тях
  • 63 Мунчо

    22 33 Отговор

    До коментар #11 от "Аз Иванчева снимана до чекмеджета пачки":

    Да де.. Тя не беше снимана с пачки, а просто бяха в колата ѝ, а ръцете и светеха като Коледна елха при натривките от парите.... Само наивник може да твърди, че няма нищо общо и са и скроили номер...

    Коментиран от #65

  • 64 внбм,./

    38 12 Отговор

    До коментар #2 от "Бащата неизвестен ли е?":

    Какви злобни глупости говориш? Иванчева не е омъжена, просто е искала да си има детенце. Родила е след инвитро процедура. Яйцеклетката е нейна, донорът е неизвестен и остава такъв по закон. Гарантира се само, че няма наследствени заболявания, за което преди дарението на генетичния материал преминава обстоен медицински преглед. Да е жив и здрав малкият и майка му да излезе и да му се радва дълги гидини. А на онези, които я сготвиха, пожелавам Господ да ги накаже ѝ– всичките! Винаги идва Видовден!
  • 65 Светнал му е корумпирания мозък на

    34 8 Отговор

    До коментар #63 от "Мунчо":

    Кешев и съдружничката на Ваклинов - тая танцьорката на пилон, за която е женен кешев, само за това има доказателства
  • 66 Имате ли право да снимате детето

    31 6 Отговор
    И да ми показвате лицето, корумпирани боклуци
  • 67 Митко

    8 8 Отговор
    А Биби защо не роди?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Aлфа Bълкът

    15 31 Отговор
    Бабо, бабо, щерка ти от инат го роди това дете за да не влезе в затвора по-рано. Сетила се на 48г да ражда тя от майчински възбуди, как пък не.
    Жалко за детенцето, ако не ѝ свърши работа, ще го намрази.

    Коментиран от #80

  • 70 В какво

    12 29 Отговор
    ще възпитава детето? Как се взима подкуп без да те хванат. Невинни с прибрани яки и белязани мангизи. А колко е прибрала без да я хванат?
  • 71 Балканджия с ракия

    9 19 Отговор
    За кокошка нема прошка, макар,че 1-2 милиона са си пари въпреки инфлацията. Добре е ,че е осъдена с ефективна присъда, обществена тайна е ,че доста е гепила. И аз ще лежа за 50 бона на ден. Проблема е, че българското правосъдие доколкото го има е избирателно, само неудобните лежат. Те този с милиардите и другите наши олигарси се подиграват с народа. Народееее само една ракия ни остана.
  • 72 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    16 7 Отговор

    До коментар #30 от "От Варна":

    Даже обявеният за фашизъм режим преди Девети септември е помилвал осъдената на смърт Цола Драгойчева в името на роденото дете!========================================================================= ==== Наистина е помилвана.Заменят смъртната с доживотна присъда.На 25.дек.1925.г. в затвора ражда сина си ЧАВДАР ДРАГОЙЧЕВ(БЕШЕ ХИРУРГ)В затвора прекарва до 1932.г.когато е освободена и емигрира в СССР. КОГАТО СЕ ПИШАТ НЯКОИ ФАКТИ ТРЯБВА ДЕ СА ПЪЛНИ ,а когато се спестяват се получават някои внушения.
  • 73 Стоян Александров

    15 13 Отговор
    Козяк, Козяк, Козяк е проблема на Майка България. ЦРУ, ФБР, МИ6 и МОСАД КОЛЯТ И БЕСЯТ В БЪЛГАРИЯ. ПОЗОР. НИЕ СМЕ РОБСКА СТРАНА. НЯМАМЕ И НЯМА ДА ИМАМЕ НИКАКЪВ ШАНС ЗА КАКВОТО И ДА Е. САЩ, АНГЛИЯ И ИЗРАЕЛ СА СВЕТОВНОТО ЗЛО, ВСИЧКО ЗАПОЧВА И СВЪРШВА С ТЯХ, ОСТТА НА ЗЛОТО. БОРИСОВ И ГЕШЕВ СА АБСОЛЮТНИ ТЕХНИ РОБИ, ВСЯКО ЕДНО ТЯХНОДЕЙСТВИЕ ГО ДОКАЗВА, А ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ СА ТОТАЛНО ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ. ИВАНЧЕВА Е ЗА НАЗИДАНИЕ НА НЕПОСЛУШНИТЕ.....САМО ГОСПОД ВЕЧЕ НИ ОСТАНА БЪЛГАРЧЕТА, НИЕ СМЕ ТОТАЛНО НЕСПОСОБНИ И НЕКАДЪРНИ ДА СИ ИЗВОЮВАМЕ СВОБОДАТА.

    Коментиран от #75

  • 74 ЛОШО СЕДЛАРОВ ЛОШО☝

    12 26 Отговор
    ....НЕ ГЕШЕВ....А СЪД ПРАЩА В ЗАТВОРА☝ ЦИТАТ :КОНФУЦИЙ.....

    Коментиран от #78, #96

  • 75 Дядо ви Курти от село Пиперково

    32 10 Отговор

    До коментар #73 от "Стоян Александров":

    Проблема на България,е съдебната система,ГешеФ,и разбира се мутрата-БорисоФ....

    Коментиран от #81

  • 76 У бре

    6 18 Отговор
    Ех,бабе! Чии "кунки" бяха закопчани на оградата? На Борисов или на щерката? Когато сама се "представиш" на Инквизицията, и Жана Дарк да се казваш... Все тая!
  • 77 Освободете Иванчева, тя е невинна!!!

    27 9 Отговор
    Той и Борисов има внуци, нека той си представи своите внуци без майка им!!!

    Коментиран от #107

  • 78 Кой съд бе, фашист мръсен

    28 7 Отговор

    До коментар #74 от "ЛОШО СЕДЛАРОВ ЛОШО☝":

    Тоя висш съдебен състав, който гласува против отстраняването на престъпника Кешев , който освен че опасен корумпиран хладнокръвен , лишен от всякакви човешки чувства сериен престъпник, е и без диплома за юрист!!!
  • 79 Прибрала

    15 27 Отговор
    мангизите ама била сготвена! Ха, ха! Голям гаф е да попаднеш на белязани мангизи. А колко е прибрала преди това? И още е трябвало да вземе. Те за такива боклуци гласуват овцете.

    Коментиран от #99

  • 80 факт

    27 9 Отговор

    До коментар #69 от "Aлфа Bълкът":

    До каква низост сте способни да стигнете, направо не е истина. Ходите ли редовно на прайда? А иначе - на всички, които одобряват решението на ВКС, пожелавам да дойде ден, в който Спас Иванчев да им решава съдбата. Същият Спас, който е близък с Трактора още от полицейското училище в Пазарджик. Същият Спас, който е написал решение, което ще влезе в учебниците по наказателно право като пример за некомпетентност, предубеденост, демострация на високо самочувствие и злоба. Това решение няма нищо общо с правото и се налага да допълня думите на покойния Кристиан Таков - пазете правото не само от закона, но и от съда. Най-вече от съда. Особено от върховния.

    Коментиран от #84, #97, #198

  • 81 Мнение

    29 7 Отговор

    До коментар #75 от "Дядо ви Курти от село Пиперково":

    Цялата мръсна машина, която са сглобили ГЕРБ за 12-годишното си управление, смачка две невинни жени и ги направи жертви на корумпираната ни държава! Който подава сигнали до прокуратурата за големи финансови инвеститори, бива унищожен живота му!

    Коментиран от #85

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Гомемата МАРА от сливенс.....

    4 20 Отговор
    Тая направо си е седморазрядничка ! Как завърте шпаклата - РАВНА НЕМА.
    НЕ СИ Я ПУЩАМЕ !!!
  • 84 Въпрос?

    24 5 Отговор

    До коментар #80 от "факт":

    А не е ли същият съдия Спас Иванчев, който осъди невинните Иванчева и Петрова, а Маргините ги оневини?

    Коментиран от #89

  • 85 Не само

    13 11 Отговор

    До коментар #81 от "Мнение":

    Мен щяха да ме убият по времето на убиеца от Банкя само за подаване на сигнал срещу незаконна сеч и втори път срещу А1 и канцерогенните нива на антената им над спалнята им, която ме разболя , като живеех на последен етаж...

    Коментиран от #111

  • 86 Хехе

    7 14 Отговор
    Що имам чувството,че Борисов ходи и раздава пари на всички,желаещи да влезят в пандиза? А те, с тез меки души,как да му откажат?

    Коментиран от #93

  • 87 Браво

    9 24 Отговор
    на бабата! Да я види цяла България на какво е възпитала дъщеря си, а сега и внучето. Жалиме за прецакалото се камилче! Ха, ха! Тези, които живеят с минимални доходи и мизерстват ще ви ожалят. Добре, че тази крадла не е в Китай, че вече да са я опаткали.

    Коментиран от #90

  • 88 Парадокс

    19 3 Отговор
    Нашето правосъдие работи така, който няма пари е виновен, който има е невинен. На това се казва - Корупцияяяяя!!!
  • 89 Да, тези съдии са по опасни и от Мутрата

    20 2 Отговор

    До коментар #84 от "Въпрос?":

    Щот в повечето случаи са анонимни за обществото...това корумпирани боклуци - набедени за съдии трябва да почнем публично да ги оплюваме, после и нещо друго ще им се случи, за което парите от курупцията им няма да им помогнат
  • 90 внимавай

    17 2 Отговор

    До коментар #87 от "Браво":

    Не знам бабата, ама теб явно родителите не са те възпитали, щом пишеш такива постащини из нета.

    Коментиран от #102

  • 91 Деси Банева

    18 5 Отговор
    Това е действителността българска. Мутрите обвиняват и съдят за кокошкарски работи, а те крадат с милиони и дори не ги разследват. То май и в европата е вече така. Това е новата глобалистка политика: големите крадат собствения си народ ненаказано, а още по-големите евроантлантици от всички народи наред.

    Коментиран от #95

  • 92 Бамбука

    18 3 Отговор
    Това дете ще порасне и ще стане много по-достоен българин от другите расли в лукс благодарение на корумпираните си родители и дядовци !
  • 93 Тая мутра раздава оръжия на фашисти

    11 3 Отговор

    До коментар #86 от "Хехе":

    А пари никога не е дал, само прибира виж го как се освинил целия, а мутрата му изкривена от престъпленията му, щит от съвестта си нищо не можете да скриете ...
  • 94 Обективен

    7 21 Отговор
    Нагли, по-нагли... Дъщерята ти е парцал. 6 години е като помилване. Ореваха света. А като е лапала кинтите, всичко беше ок, а! Боклук нещастен. Пък и майка стана, ей така пак по схема. Видовия ден ще дойде, но ще е и за щерката ти!

    Коментиран от #98

  • 95 Те не разследваха магистратите с имоти

    17 1 Отговор

    До коментар #91 от "Деси Банева":

    В чужбина ..е питай Диков колко искаше тоя списък с имената на тия корумпирани съдии, откъде са им доходите са тия имоти!?
  • 96 Пламен

    26 6 Отговор

    До коментар #74 от "ЛОШО СЕДЛАРОВ ЛОШО☝":

    В България съд няма,има една мутра,която е в ролята на съдия, прокурор и бащица едновременно....

    Коментиран от #106

  • 97 Разбирач

    0 7 Отговор

    До коментар #80 от "факт":

    Не го одобрявам! Твърде малко е! Смешник
  • 98 Парцалите сте в гроб

    14 4 Отговор

    До коментар #94 от "Обективен":

    токсични Политически трупове, само методите приложени за Пабло ескопар, ще ви оправят вас и ще ни отърват нас
  • 99 мдаааа странно

    23 8 Отговор

    До коментар #79 от "Прибрала":

    Никакви мангизи не е прибрала, подхвърлиха ѝ ги в общинския автомобил, до който имат достъп и други, докато пие кафе с още двама и колата е на паркинг. Никога не е искала пдкуп директно от този, който я набеди, държаха я като сериен убиец с тежки пранги, скалъпиха ѝ безумно обвинение.
  • 100 ...

    17 19 Отговор
    Сега,ако може и Кокорчо да вкарат в Сливенския, а инфантила Кирчо в лудница много добре ще се получи!

    Коментиран от #128

  • 101 Деб

    24 6 Отговор
    Добре де
    А за далият подкуп колко години затвор се полага???? Или се съди само приелият го??? Що ни правят на луди???

    Коментиран от #126

  • 102 Първо

    3 18 Отговор

    До коментар #90 от "внимавай":

    се научи да пишеш и второ няма как да те хванат с белязани пари и да не те осъдят. Маймуната преди да изяде бананчето си го мери отзад дали може да го изкара.
  • 103 Бареков

    7 20 Отговор
    Аз съм присъствал на делата й и мога да ви кажа на 100%, че Иванчев и нейна заместника са виновни, както изнудва ха и турската фирма "Гаранти коза" и точно заради това турците спряха проекта на място на "Ако-Деница"
  • 104 Кв. Младост

    27 6 Отговор
    Знаеше се още в началото, как ще завърши такъв кмет. Не може да спреш почти всички строежи в квартал, като Младост и мафията да не те подгони. Иванчева искаше да се строи според нормите, но строители искат да си строят, не на 40% плътност, а на почти цялата площ от парцела, искат да изкупуват общинска земя под масата, височината на сградите да не е според кинта. Първо трябва да се почне от корумпираните политици, от главата на ламята и тогава да има честни кметове.
  • 105 Тулуп

    23 6 Отговор
    А ваклия защо не е осъден?

    Коментиран от #109

  • 106 истината

    25 8 Отговор

    До коментар #96 от "Пламен":

    Има един тип, без юридическо образование, а с милиционерско от времето на комунизма, който си направи PR на гърба на Иванчева и Петрова, за да се докопа до длъжността "над която е само Бог"! Той присъства на цялата постановка с тъмни очила и си правеше знаци с полицайката, която уж "намери" подкупа. Записите от 4-те камери се иззеха, но ...
  • 107 Дааа

    5 13 Отговор

    До коментар #77 от "Освободете Иванчева, тя е невинна!!!":

    Тъжно е, че кухи лейки като теб, стъпват по земята!

    Коментиран от #114

  • 108 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    22 7 Отговор
    Ако Иванчева беше виновна за подкуп и правосъдието беше чисто и некорумпирано, освен показният й арест и унижение, трябваше по още по-демонстративен начин, да бъде арестуван и съден собственика на Артекс за много по-голям подкуп и търговия с влияние - за 2 милиона лева, подарени на Цв. Цветанов като апартамент! Помните скандала, заради който Цветанов напусна ГЕРБ. Това доказва, че е било истина и трябваше да има разследване!

    Коментиран от #119

  • 109 Размисли и страсти

    17 6 Отговор

    До коментар #105 от "Тулуп":

    Ваклия не е осъден, защото той е главния "свидетел" по делото, защото е представител на финансовите интереси, които настъпиха Иванчева и Петрова. Той казва, че му искали подкуп, а всъщност те никога не са искали директно подкуп от него. Има един псредник, който казва, че уж те "искали подкуп", но дали е така наистина, или този посредник си измисля?

    Коментиран от #118, #139

  • 110 Явно Иванчева взимала подкупите

    16 11 Отговор
    А после Севда на Тиквата и счетоводителят на гроб- мафията Горанов с тия пари си построиха палатите за милиони в Бистрица и на Ярема!?!? Иначе откъде са и м милионите на севда и Горанов!?!

    Коментиран от #117

  • 111 Ма още

    8 1 Отговор

    До коментар #85 от "Не само":

    ЛИ ШАВАШ БЕ ???
  • 112 А га вземаше

    8 18 Отговор
    Парите ,не ревА.Сега ти е тежко.

    Коментиран от #116

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 хахаха

    14 1 Отговор

    До коментар #107 от "Дааа":

    Обидите са присъщи на комплаксарите и хората без аргументи и възпитание. Така че сам обиждаш себе си@ Лошо възпитание са ти дали родителите ти, направо са те изтървали.
  • 115 666

    8 19 Отговор
    Ха ха борци с корупцията искат подкуп 250 хилки в евра. Това са новата промяна на България чисти като сълза. Едните променкаджии са източили 100млн.и са нанесли щети за 5млд.лева. Иванчева гордо позира до свойте учители по корупция Кокорчо и Кирчо, а сега очаква техния бащица Радев да я помилва без да е излежала и ден в затвора. На това му се вика нов морал.

    Коментиран от #120

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Ами откъдето

    8 8 Отговор

    До коментар #110 от "Явно Иванчева взимала подкупите":

    Са парите и на Дамаджаната,Импекса и сие.
  • 118 Изтече запис на разговора на Ваклинов с

    23 5 Отговор

    До коментар #109 от "Размисли и страсти":

    Иванчева ...беше достъпен за всички, тя сто пъти повтори, че трябва да си направим збвре да поправи троар или да направи детска площадка....това ли е "изнудване" на инвеститор според гробаря Гешев и главатаря му от Банкя , който нарича "шефе"....

    Коментиран от #137, #212

  • 119 Не,бе

    9 21 Отговор

    До коментар #108 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Тя Иванчев е самата майка Тереза.
  • 120 хахаха

    19 10 Отговор

    До коментар #115 от "666":

    А бай Тиква гордо спи до чекмеджето с пачки евраци и кюлчета злато.

    Коментиран от #166

  • 121 Едни си построиха къщи с милионите от

    23 10 Отговор
    Хемус, те според българския съд са честни и почтени граждани като банкянския тулуп

    Коментиран от #140

  • 122 Бля,бля

    10 3 Отговор

    До коментар #116 от "бля бля бля":

    Само в червената ти кратуна,другарю.
  • 123 Лошото е,

    9 18 Отговор
    че в сливенската пандела краставиците ги дават нарязани. Невинна е въпреки,че я хванаха с белязани мангизи. Ха, ха!
  • 124 Мнение

    26 10 Отговор
    По-грозен и зле скалъпен съдебен процес, като този срещу Иванчева и Петрова, не е имало в страната ни!
  • 125 хахаха

    18 12 Отговор
    Важното е Боко да трупа пачки в чекмеджето!

    Коментиран от #172

  • 126 Иво

    13 17 Отговор

    До коментар #101 от "Деб":

    Този който е дал подкупа преди това е подал жалба за рекет в полицията. Затова двете алчни парцалани ги гепиха по бели гащи умнико.
  • 127 Ти гледай себе си

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бащата неизвестен ли е?":

    Ако обичаш. Сигурен ли си, че твоето дете е от теб? И как може да си сигурен?
  • 128 Пешо

    6 12 Отговор

    До коментар #100 от "...":

    Дай боже и това ще стане скоро. Гешев бави но не забравя.
  • 129 Биби Кинг

    0 5 Отговор
    З=8,целиу!
  • 130 65896643

    10 14 Отговор
    Какво общо има Борисов с хваната за подкуп г-жа екскметица?Бабата с опорките на задкулисието?,Подкуп за 70 000 евра само да предвижи един документ което е нейно задължение.Хваната с белязани пари с нейни отпечатъци защото ги е броила преди това в заведение.И на всичко отгоре с претенции и натиск от марионетки на олигарси върху магистрати.Също е странно дете родено ин витро по време на процес и уж имаше приятел,а се оказа че е без баща.Къде е бащата на детето,защо го крият?Няма лошо да роди дете,но ако е с цел да го ползва заради присъдата е неприемливо.Всички олигарси от криминалния контингент се изредиха да я ползват срещу правосъдието,за да пресекат разследване на техни далавери , беше платена добре,защото алчността е на първо място.А искането за помилване означава че е виновна,тези които го искат са наясно, че е доказано корумпирана и фактите са срещу нея.

    Коментиран от #138, #164

  • 131 ВАКЛИН И ГЕШЕВАТА БУЛКА

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Хитрата сврака":

    Съвсем ,,случайно " са съдружници
    Дори не специалист може да види несъответствията в делото
  • 132 Петър

    7 3 Отговор

    До коментар #32 от "Да обясним на невежите жълтопаветници,":

    Да бе... И шкафчето всъщност е фикус, ама изглежда като шкафче! А ти си на кон!
  • 133 Анонимен

    5 2 Отговор
    Подсъдимите. Как да открадна, като открадна, дали ще ме хванат, като ме хванат на колко ще ме осъдят, та и на двете дами толкова им е сивото вещество, хората не ядат трева, ако си честен и си лягаш честно, няма как да ви осъдят. За дребни неща хора лежаха по затворите, а вие сумата е огромна, помним и знаем много неща от Живково. Но имаше съд справедлив, може с малки изключения, но ги съдеха без да се занисли съдията. Бяха се сбили по живково, известен музикант на Вили Казасян, бях в стаята на съдията, влиза Вили и с обръщение към съдията Бънков, аз съм Вили Казасян и съдията, Е, какво като сте вили Казасян, не му даде да каже.. И обратно към вратата. Музиканта бе осъден за дребно хулигансрво, да чисти снега 15 дни пред мвр и съда, днес съда е в сградата на цк на бкп. И накрая музиканта им раздал на милиционерите за бладодарност пи една руска шапка. Хохо музиканта набил някое провинциално момче, набил или пребил и младежа е бил целият в кръв...
  • 134 ТИ МАТА ХАРИ ЛИ СИ

    13 6 Отговор

    До коментар #29 от "Да обясним на невежите жълтопаветници,":

    Та си толкова убеден/ а !
    Няма по- голям крадец от тиквата банкянска в бг историята

    Коментиран от #142

  • 135 хихи

    7 2 Отговор
    Е затвора е пълно с невинни.
  • 136 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    7 4 Отговор
    ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА.
  • 137 Не подценявай фризьорката

    7 11 Отговор

    До коментар #118 от "Изтече запис на разговора на Ваклинов с":

    Ами за площадка,хубаво.Идва инвеститор за разрешително,което на практика следва да е символично административно действие, всичко друго е одобрено и тя изисква той да дари една площадка за р- н Младост.Или разрешително срещу детска площадка да кажем.Но при положение,че за района отпускат средства за детски площадки се оказва двойно финансиране,едното отива на друго място.На практика обаче има ли толкова детски площадки в Младост или площадката е само формален разговор за да се поиска друго много сериозно финансиране на кметските апетити,което е престъпно.Защо бави преписки с месеци и години,крие се за срещи,след като срока е месец?
  • 138 Отвратително

    19 5 Отговор

    До коментар #130 от "65896643":

    Такива нещастници без мозък като тебе са съучастници в тежката корупция,наложена от Борисов.Само човек,който се е облажил и няма никакъв морал,може да защитава този мафиот и да харесва инквизицията му и да е напълно бездушен към страданията на майка,детенце и баба.Гади ми се,че такива живеят сред нас.

    Коментиран от #141, #171

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 А бе каУн

    11 12 Отговор

    До коментар #121 от "Едни си построиха къщи с милионите от":

    Банкянския "толуп" живее в бащината си къща за разлика от разните дамаджани и сие с палати за стотици милиони. Но нали си обратното на остър не осъзнаваш ,какво плещиш.
  • 141 Нещо се увлече

    7 20 Отговор

    До коментар #138 от "Отвратително":

    Някакви бръщолевения без никакъв смисъл.Тирада от глупости без никакви доказателства.Да,Иванчева е виновна доказано на три инстанции и да лежи където и е мястото.Стига циркове !

    Коментиран от #169

  • 142 5432

    8 19 Отговор

    До коментар #134 от "ТИ МАТА ХАРИ ЛИ СИ":

    80 процентов ,като теб може само да повтаря опорките на комундрелите. Каквото е построил Борисов харвардските негодници не могат да го постигнат и за 100 години. По добри са единствено в кражбите.Само за шест месеца откраднаха толкова, колкото Боко не успя за 10 години. Милиарди изтеглени заеми и опразване на хазната а в същото време не са построили дори и един курник.

    Коментиран от #168

  • 143 ти сериозно ли

    6 1 Отговор

    До коментар #26 от "Айде сега":

    Защото са пътували в една кола.
  • 144 Голем смях

    13 13 Отговор
    Да бе...Борисов е виновен..Сигурно,чак не е бил чувал и за тази .Че и Борисов да командори прокуратура,че и съд..Щото тази другарка ..голяма заплаха за ГЕРБ.И ..хахахха. Борисов наредил да и направят капан.Не е Борисов...Иван Костов е виновен,а може би Луканов или Васко Кръпката.

    Коментиран от #181

  • 145 Факти без доказателства

    19 6 Отговор
    Факти, каква е разликата м/у еногодишното детенце на Иванчева и бебето внуче на Борисов?
    Малки невинни същества, само че едното остава без майка, а другото ще расте в охолство!да отделиш дете лт майка му е най- голямото престъпление!
    Всичко се връща!
    И НЕ ТРИЙТЕ

    Коментиран от #146, #157

  • 146 Разликата е

    9 9 Отговор

    До коментар #145 от "Факти без доказателства":

    Че на едното майка му не е вземала подкуп. Елементарно е.Ако не схващаш ,това говори лошо за теб.

    Коментиран от #179

  • 147 Миличкото

    20 8 Отговор
    Защо мълчите бе, български народе!
    Тия, които причиниха това на майката и детенцето, да бъдат разпнати!

    Коментиран от #148, #186

  • 148 Тя сама

    7 20 Отговор

    До коментар #147 от "Миличкото":

    Си го е причинила.В момента, когато е взела парите.
  • 149 Всичко

    11 8 Отговор
    Всичко се връща. На деца и внуци....
  • 150 нено

    12 14 Отговор
    Демокрацията от американски тип ни унищожи държавата, но гаврата с две смели жени опълчили се срещу корупцията са най потърпевши от мутро-гешевският фашизъм.Хора помогнете да се спре този геноцид,, Моля Президента и Вице Президента незабавно да помилват измъчените жени и върнат майката на детето за което тя се бори, роди и сега отново искат да и го отнемат.Това може да се случи само в България.Света трябва да разбере за този терор , да не плачат ДСБ за мюсюлманка, да плачат за позорната ни съдебна система!

    Коментиран от #152, #155

  • 151 Да родиш дете

    7 17 Отговор
    За да отървеш затвора е много болна работа. А за простата схема с маркираните пачки да не говорим

    Коментиран от #154

  • 152 Всъщност

    7 15 Отговор

    До коментар #150 от "нено":

    Пропаганден коментар в стил Гошо Тъпото Боеца на Цецо Беглеца в Сръбско. Цинично е да използвате две доказано корумпирани жени ,наречени " смели жени" ,да ги ползват се не за друго,известно е на всички,че са виновни,а да обслужват спонсорите си олигарси което имат дела в съда.Цялата работа е да се навреди на борбата с корупцията,защото грабители от прехода са засегнати.
  • 153 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 13 Отговор
    И...не разбрах какво общо има Б. Борисов с издевателствата на Гешев над Иванчева...?
    А бабата да е чувала за "разделение на властите" и , че съдебната система е независима? Гаден капан за ГЕРБ и Бойко Борисов... Сега всички плюят по ГЕРБ, а никой не иска разследването на "скритата бомба-лимонка", Цацаров. Спомнете си "Костинбродската афера"...Президентът ни е въздух под налягане, а той всъщност е с по-големи правомощия по случая с това съдебно беззаконие...
  • 154 факт

    17 5 Отговор

    До коментар #151 от "Да родиш дете":

    Да мислиш, че можеш да родиш дете, когато си поискаш, ей тъй - да си го проръчаш и то да се появи, значи си много болен. Малко след като задържаха Иванчева, тя помоли да я пуснат за няколко часа за поредната процедура ин винтро. Зачеването по този метод обикновено не става от първия или втория път, а понякога изобщо не става. Да хулиш една жена, че е търпяла болки, понякога нечовешки, за да стане майка, трябва да си с толкова болен мозък, че заслужаваш да бъдеш съден от български съд.
  • 155 9876

    5 12 Отговор

    До коментар #150 от "нено":

    Ега ти опълчването.Да искаш подкуп с хиляди евро за да свършиш работата за ,която получаваш пари от измъчения и беден народ.Явно защитниците на корупцията са същите ,като нея.
  • 156 Младост 3

    19 4 Отговор
    Факт беше, че докато тя беше кметица много малко имаше действащи строежи. Откакто я смениха в Младост стана бетоновия ужас

    Коментиран от #158

  • 157 Е несериозно

    4 10 Отговор

    До коментар #145 от "Факти без доказателства":

    Има много майки с малки деца,защо се хващате с внучката на Борисов Неговата дъщеря също преживя стрес по време на незаконния арест на баща си тогава беше бременна.И всички медии предупредени от Кирчо любовника бяха пред тях.А за Иванчева защо имаше медии в тях,нали нищо не знаела и не очаквала,та и пак разговори и тинтири монтири,вместо да се каже къде и е мястото
  • 158 А бе селянин

    2 10 Отговор

    До коментар #156 от "Младост 3":

    И други селяни искат да станат "софиянци " ,като теб.Защо мислиш, че само ти имаш право да живееш в Младост!?Нормално е да има строителство.

    Коментиран от #162

  • 159 младен иванов

    13 4 Отговор
    Цялата тази история с Иванчева е мътна,по- скоро изглежда като разчистване на сметки.Вероятно България ще бъде осъдена по този случай за пореден път,след като изпечен мошеник като Николай Банев успя да я осъди.И да попитам,защо не видях с пранги на краката убиеца на Милен Цветков,пернишкото прокурорско синче и дрогирания малоумник Семерджиев,покриван от корумпирани ченгета.А те и сменените шефове на полицейски управления,ще бъдат ли съдени???А крадливите ни политици и оня,с кюлчетата злато до главата???
  • 160 Протестиращ

    5 9 Отговор
    Иванчева и Семерджиев са невинни и набедени! Убили хора, взели подкуп - голяма работа! Да се помилват! Направо пускайте всички от затворите...
  • 161 Хаджидебилов

    4 9 Отговор
    Такава е съдбата на всички крадливи курници.

    Коментиран от #165

  • 162 Младост 3

    3 1 Отговор

    До коментар #158 от "А бе селянин":

    Гражданино щом коментрираш така хал хабер си нямаш какво е представлявал този квартал преди години...Кой знае и ти коя нива си продал на баба си.
  • 163 Има доказателства,

    4 9 Отговор
    Българският съд трева ли пасе, че тук разни коментатори ще пишат глупости, тая открива офис на промяната с кирил и асен, борците с корупция, потрес, хорааааа

    Коментиран от #170

  • 164 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 2 Отговор

    До коментар #130 от "65896643":

    C тeзи прoфaнcки рaзcъждeния, aкo бяхтe OР (oпeрaтивeн рaбoтник) щяхтe дa cтe пълeн прoвaл. Пocтaнoвкaтa бeшe мнoгo дoбрe изпипaнa, нo имaхa грeшнa инфoрмaция зa физичecкaтa и пcихичecкa уcтoйчивocт нa рaзрaбoтвaния oбeкт...тeбe дa тe държaт 5 чaca нa улицaтa, CЛEД OБЯД, прaв в цeнтърa нa Coфия, c БEЛEЗНИЦИ, БEЗ ДA ТИ ДAДЪТ ДA ПИEШ ВOДA, кoгaтo вcички oкoлo тeб дeмoнcтрaтивнo нaдигaт шишeтa c минeрaлнa вoдa, бeз дa мoжe дa пoлзвaш тoaлeтнa, дa тe пaзят цялo oтдeлeниe пoлиция, кaтo caмo кaчулaтитe ca 5 чoвeкa... ЩE CE ПРEЧУПИШ, да-а-а ама не познаха!!!
  • 165 Аааа, в грешка си май

    8 2 Отговор

    До коментар #161 от "Хаджидебилов":

    Не на всички, категорично не! Искаш да кажеш че тя е единствената? И изобщо не е доказано при нея! Чисто и просто е една изкупителна жертва, но явно нямаш толкова сиво вещество, за да го проумееш
  • 166 666

    4 6 Отговор

    До коментар #120 от "хахаха":

    Болния ти мозък е родил тези пачки и кюлчета.
  • 167 Какво им

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "До жълтопаветниците,":

    Обясняваш, някои вярват в това, в което искат да вярват, липса на мисловна дейност, от такива сме на тоя ред
  • 168 Реалист

    11 5 Отговор

    До коментар #142 от "5432":

    Банкянския негодник нищо не е построил. Само кражби и лъжи. За 12-годишното управление на Тиквата, България е в разруха и хаос!!!
  • 169 Напротив

    9 3 Отговор

    До коментар #141 от "Нещо се увлече":

    Нищо не е доказано, а скаръпено от корумпираната ни съдебна система.
  • 170 Хахаха ;-)))

    7 2 Отговор

    До коментар #163 от "Има доказателства,":

    От ГЕРБ ли ти спуснаха да тиражираш тази лъжа?!
  • 171 Егати

    5 6 Отговор

    До коментар #138 от "Отвратително":

    Заприлича на слъзно сантиментален сериал.Ама то и другите осъдени имат я майка,я дете.Хайде да вземат да освободят всички.Хаджигенов й е адвокат,а той е хитър.Щом той не е успял да докаже ,че е невинна....И стига с клетви,защото,когато са несправедливи се връщат.
  • 172 ЕИИИИ,

    7 4 Отговор

    До коментар #125 от "хахаха":

    Това ЗАВИСНИЦИТЕ - КРАЙ НЕМАТЕ !
    НЯМА снимка на която е Боко и до него пълно чекмедже с......
    Толкова ти е промит мозъка, че и една гънка нямаш. Гладък - КАТО СТЪКЛО !!!
  • 173 Иванчева е Невинна!

    12 4 Отговор
    Мутро милиционерската машина скалъпи този нечувян, брутален и лъжлив процес срещу тези, които не се подчиняват на строителната мафия.
  • 174 Проблемът е!!!

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Проблемът е, че следователи, разследващи полицаи, прокурори и ВСС е конституиран от болшинство Милиционери, които са завършили факултет „Държавна сигурност“!!! Проблемът на тези хора е, че те живеят във времената, в които са обучавани!!! Целият процес срещу Иванчева и Петрова напомня за едни репресивни отминали времена на комунизъм!!!

    Коментиран от #178

  • 175 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 9 Отговор
    ДА ГЛЕДА ДЕТЕТО , КОЙТО ГО Е НАПРАВИЛ ....... КРАДЛАТА МОЖЕ ДА ........ КАЖЕ С КОЙ СЕ Е ЕХАХЛА В ЗАТВОРА ....... ФАКТ !
  • 176 стига

    8 2 Отговор
    Много гербави тука скочили да хулят Иванчева. Сайта прелива от тях.
  • 177 Мнение

    7 1 Отговор
    Съдебната система са се вкопали хора от ДС и всичко е гнилоч.
  • 178 стига

    5 2 Отговор

    До коментар #174 от "Проблемът е!!!":

    Проблемът е, че Бг правосъдие, прокуратура, следствие и пр. са по стар съветски, тоталитарен модел. Сталинизъм в действие. Разгледай НК, който е от 1968 год. или някъде там от този период. Нищо европейско, нищо демократично, суров азиатски, сатрапски модел. Пълно смазване на човешката съдба, смърт по заобиколен, бавен, мъчителен начин. Европейското правосъдие не цели смърт. Но Бг прокуратура и съд не са европейски.
  • 179 Факти без доказателства

    5 1 Отговор

    До коментар #146 от "Разликата е":

    Затва пък дядо му окраде всичко каквото можа!
    Тия милиядди не са изкарани с лопата
  • 180 а бащата

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бащата неизвестен ли е?":

    на боковите внуци известен ли е? Известен ли е бащата на Ема, дъщерята на мис гащи, на която боко подари вила и още нещо?????
    Що за долни същества сте едно да знаете (което ви е казано) и за всичко друго да си трпайката.
    Така само показвате колко позорни са мутрите у нас.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 хитирия тулуп

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хитрата сврака":

    Сметките на Иванчева не излезли. ВАЯЖНОТО е, че на БГКО изрязоха чрез каскета Каренин. Ако Иванчева трябва да лежи в затвора 6 години, боко при неговите кражб, зулуми и чекмеджета трябва да не изллезе от зайчарника СТО И ШЕСТ ГОДИНИ!
    Но у нас няма въобще правосъдие, което отлично знаят в ЕС и затова не ни приемат нито в Иенген - боко им се кланя от 2009 г.,от когато сме единствените в ЕС с най-висока корупция.
  • 183 Гледахте ли клипа

    5 1 Отговор
    с детектора, на Иванчева

  • 184 Гледахте ли клипа

    5 1 Отговор

    До коментар #139 от "Умен по цялата глава":

    Иванчева нали има резултат от пилиграфа, дето се яви по собствено желание. Заглавието е " Корумпирана или нагласена? ДЕТЕКТОРЪТ на лъжата " в Youtube.

    Коментиран от #214

  • 185 Мнение

    12 1 Отговор
    Според мен арестът на Иванчева беше показно от българската мафия, да не вземат и други независими кметове да им хрумне да разтурят схемите на мутрите и в него се видя, че прокуратурата може да сготви всеки неудобен.
  • 186 не мълчим

    5 1 Отговор

    До коментар #147 от "Миличкото":

    От самото начало смятаме, че този случай е много съмнителен, но не можем да се бъркаме в работата на съда. Да се надяваме, че ще я помилват, или поне ще и намалят присъдата!

    Коментиран от #187, #213

  • 187 Вицепрезидента

    3 1 Отговор

    До коментар #186 от "не мълчим":

    И. Йотова каза че предстои разглеждане в президентството на казуса, заедно е екипа от юристи.
  • 188 585Орио

    6 8 Отговор
    Вижте сега, Иванчева е осъдена на три инстанции. Това е сериозно нещо, има томове по делото. Обаче Хаджигенов и Хелзинския комитет викат - невинна е. Ей така. Очевидно не е успяла да досаже невинноста си, факт! Да се благодари, че щедро й дадоха само 6 години, вместо 20, това си е сериозен подарък. А тя разбира ш ли иска да излез цялата в бяло. Чий го е търсилиа в кафенето с Ваклин, то имаше и видео и разговор - именно за подкуп!!! Не знам за каква невинност се говори тук!

    Коментиран от #191, #192

  • 189 и твойто

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "Тия фашисти кешев и тукупа":

    и твойто
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Лъжеш!

    8 3 Отговор

    До коментар #188 от "585Орио":

    Иванчева Не е била в никакво кафене с Ваклин!!! Парите ги слага посредник в общинскшя автомобил. Ваклин е ходил с белязатите пари в офиса й само веднъж, но не успява да й ги "подхвърли" там. Защо??? Защото Иванчева Не е исщала никакъв подкуп!

    Коментиран от #206

  • 192 Хахаха ;-)))

    9 1 Отговор

    До коментар #188 от "585Орио":

    Тази история смърди отвсякъде! Кой ще тръгне да взема такъв подкуп с толкова много свидетели - посредник, па и заместничка, в центъра на София, в картонено кашонче в общинката си кола, до която имат достъп и други?!
  • 193 Милиционерщина от комунистичесщо време!

    9 1 Отговор
    Случаят "Иванчева" прилича на показна акция за сплашване и назидание от страна на корумпираните гербери! Милиционерска постановка с привкус на ДС. Това могат да го скалъпят само токива, които са завършили завършили факултет „Държавна сигурност“. Проблемът на тези хора е, че те живеят във времената, в които са обучавани. 

    Коментиран от #219

  • 194 Истината

    10 1 Отговор
    Иванчева понеже не им дава да строят където им скимне и измислиха как да я махнат за да не им пречи. Това е българския бизнес, далавераджии и мутри перат парите си в строежи където им падне.
  • 195 Тетовае

    11 2 Отговор
    Иванчева е кмет, кмет който се опълчи на презастрояването. Затова й съсипаха живота.
  • 196 Постановка е

    11 2 Отговор
    Арестът на Иванчева беше абсурдно мутренски и демонстративен. Затова Не вярвам.
  • 197 Бенг бенг

    8 3 Отговор
    Всички тези бутафорни институции обслужват герберите и бизнеса, който не е в техните схеми, изгаря като Иванчева
  • 198 Aлфа Bълкът

    5 6 Отговор

    До коментар #80 от "факт":

    Прайдовете са типични за поддръжниците на тази корумпирана бивша кметица и електората на ДБ.
    Като онзи къдравия джендър дето ходеше като кудук
    след Иванчева, дето наби една баба на протеста и като го лепнаха куките, взе да вика: "Помоооощ, помоооощ...".
    Такива сте вие🏳️‍🌈, като ви падне някой по-слаб, рекет и бой колко може, ама като ви барнат веднага оревавате орталъка: "Ама имаме права, репресират ни, бият ни, невинни сме.
  • 199 Aлфа Bълкът

    4 6 Отговор
    Ако ѝ качите една снимка на Иванчева в близък план, никой честен човек няма да я подкрепи, защото всичко на лошия човек е изрисувано на лицето му!

    Коментиран от #200

  • 200 алфа вълчица

    5 3 Отговор

    До коментар #199 от "Aлфа Bълкът":

    Недей така. Тогава само за мутрата на боко трябва за му дадат 120 години.

    Коментиран от #201

  • 201 Aлфа Bълкът

    2 1 Отговор

    До коментар #200 от "алфа вълчица":

    И все пак изглежда по-човек от нея!
  • 202 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 3 Отговор
    КРАСИВАТА КРАДЛА Е "ПОСЪВЕТВАНА" ОТ .......... АДВОКАТА МОШЕНИК ...... ХАДЖИ ГЕНЧО , ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ ....... ИНВИТРО ........ СТАР ТРИК ДА ...... СПАСИ "КОЖАТА" ...... ФАКТ !
  • 203 Мариан

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "АУУУУУ":

    Абе няма угодия!
    На 3 инстанции осъдена( не от гл прокурор , а от съда) Има неоспорими доказате
    лства казва зам. Гл. Прокурор.
    Нали искаме да бъдат наказани ккорумпираните управляващи???? Или без да знаете доказателствата вземате отношение!
    Хак ви е като отидете в администрация да ви мотаят и изнудват!!!!
  • 204 Антикомунист

    1 1 Отговор
    Ще го гледаш, като не си пълнила, когато е трябвало главата на крадливата си щерка.
  • 205 Антикомунист

    3 3 Отговор
    Значи , като е за иванчева са и ги подхвърлили, а когато е за Борисов ги е откраднал. Да ва е..ба в тъпите зелени реформатори!
  • 206 Събудете се

    0 4 Отговор

    До коментар #191 от "Лъжеш!":

    Айде стига глупости.Била е в кафене,защото тя това разбира под кметуване,да влачи подкупи от инвеститори в комбина с бившото корумпе кмет на района,да изнудва.Тя е най долното нещо от прехода!Потрес!Всички олигарси, крадци от прехода са накупиха марионетки да я защитават.Вижте нещата под повърхността ,не се ловете като риби както с кирчовците спекуланти.Има доказателства и е осъдена въпреки натиска върху магистрати.То бива прост народ ,но вече е диагностично.
  • 207 Бабата се бърка нещо

    0 4 Отговор
    Ново разследване може да има след нови факти. Фактите са причината, следствието е разследването. Не може следствието да предизвика причината. Ама те ако бяха толкова умни нямаше да ги хванат с белязани пари в работно време насред центъра на София. И да си наемат Хаджигенов за адвокат. Сигурно циганките в Сливенския ги побъркват с подигравки.

    Коментиран от #210

  • 208 обаче не е факт

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Бибитко":

    Това е изявление на Арлин Антонов. В крайна сметка няма разледване, няма обвинение. Не забравяй, че Жорж Ганчев беше бивш сътрудник на Второ главно управление на Държавна сигурност между 1970 и 1990 г. с псевдоним „Жорж“. И да е имало нещо сещай се кой го е покрил.
  • 209 бабаит Петко

    0 0 Отговор
    Хаджи Генчо кога ще го забременим?
  • 210 абе противници на Иванчева,

    2 1 Отговор

    До коментар #207 от "Бабата се бърка нещо":

    я се вижте какви ги разправяте. Боко ли ви казата така да говорите? На него КОЙ МУ ЗАКАРА парите до Барселона?????И тая "проста" фризьорка НИКОГА НЕ Е ЧУВАЛА за прехвърляне на пари по банков път, ами ще ги тътри със себе си. Друго си е да си учителка по СЪВЕЦКИ език като фандъчката, която ни оправяше сума ти години в кражби и ремонти на ремонтите на ремонтите. За въздуха в Софияь и тротоарите в центъра на града - ДА НЕ ГОВОРИМ. Важното е гроб да си осигурява кметуване. СВЪРШИ СЕ!
  • 211 Цензура

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "От Варна":

    То тия убийци - пияни и дрогирани - поне са извършили неумишлено убийство. А какво да кажем за случаите, когато отвратителни хъхpeци, извършили УМИШЛЕНИ зверски убийства, получаваха по 3-4 години затвор? И преди съм казвал, че ако искаме да си оправим държавата, първо тия с тогите трябва да избесим !!!
  • 212 Коки

    0 1 Отговор

    До коментар #118 от "Изтече запис на разговора на Ваклинов с":

    Какво сте и забравих грижа на Иванчев след 3 години е навън за добро поведение съдят те на 6 г. а те пускат след 3 това е правосъдие по Български нашите закони са най либерални затова и престпноста избухва и никой не се плаши ни от съд ни от прокурор ако я съдена в щатите щяха да и отнемат най малко 50 годинки и да ги лежи а не 25

    Коментиран от #217

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 не съм гледала клипа,

    1 0 Отговор

    До коментар #184 от "Гледахте ли клипа":

    но не съм гледала КЛИП и с боко за чекмеджетата.
    Как ли щеше той да се държи с дебелия си корем и къс пожарникарски мек маркуч?

    Или на тебе не ти пука, когато се крадат с милиарди????
    Да не говорим, че детекторът не се приема за надеждно доказателство в съда.
    За всеки случай - това, което правят с ИВАНЧЕВА, е ГАВРА над човешкото природа, ЖЕНА И МАЙКА!!!!!!
  • 215 ало от факти,

    1 1 Отговор
    Не ви ли е грях да сте оставили лицето на детето открито???? Това е нечовешко. А на боко унуците (ли са, деца ли са), винаги им затъмнявате лицата. НЯМА култура, няма човечност! Нискоразредни журналя.
  • 216 Бомби

    1 1 Отговор
    А какво стана с задържаните по случая с магистралите.
    Борисов защо излиза пак да ръси лъжи..Защо не е в затвора.Гешев ли го зощитава.
  • 217 Съвсем не си прав, но като

    1 0 Отговор

    До коментар #212 от "Коки":

    всеки ограничен и предубеден човек си категоричен. Нищо няма да ти кажа, въпросът е принципен, само ти желая да изпаднеш в подобна ситуация и хората около тебе да те утешават, че само няколко години ще ти вадят нервите и ще лежиш в затвор. Давай!
  • 218 112

    0 0 Отговор
    Иванчева е не стока. По тая логика дай да оберем банка и до там, да ни се размине. Умни са и двете, но за далаверите де.
  • 219 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #193 от "Милиционерщина от комунистичесщо време!":

    Кога пък е имало по ОНОВА време такива нагласени показни,унижаващи задържания.Ами прангите,когато я водеха?Като че ли беше рецидивист -убиец.И всички камери на ТВ предварително там с всичките си такъми,асистенти,осветители и т.н.Не жълти,а ла...й...яно жълти всичките ни медии.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове