Last news in Fakti

20 Ноември, 2022 09:53 4 605 25

Близък до семейството на Сашко: Изкарал е в гората сам

  • сашко-
  • марио антонов-
  • дете-
  • планина-
  • момче-
  • александър

В един момент аз загубих надежда, разказа Марио Антонов

Близък до семейството на Сашко: Изкарал е в гората сам - 1
Снимка: Facebook

Близкият до семейството на Александър - Марио Антонов, е на мнение, че всички конспиративни теории са отпаднали след откриването на детето. Той смята, че момчето не е било държано от някого, а е изкарало дните в гората, предаде NOVA.

„В един момент аз загубих надежда. Защото осем дни в гората, само дете да оцелее, е наистина подвиг. Имайки предвид, че Александър е аутист и има инстинкт за самосъхранение, тайно се надявах, че е жив и здрав. Скоро ще бъде изписан от болницата и всичко ще бъде наред”, каза още той.

По думите му сега всеки прави догадки, затова призова: „Смятам, че хора, които не са запознати със ситуацията, не е нужно да коментират и да внасят някакъв смут. Аз имам своята версия, но мисля че сега не е моментът да говорим за тези неща”, добави Антонов. Сашко е в добро състояние, неговият баща и баба му са при него и вече спокойни.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 В КАКЪВ

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Смисъл🤔 НА ....КАКВО

    Коментиран от #6

  • 3 Владимир Путин ауспуха

    6 21 Отговор
    Любовна педофилска драма.Изкарал е в хижата на Киро жарта на вино и наденица

    Коментиран от #14, #18

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българка

    14 4 Отговор
    Най-важното е, че детето е живо и не е в тежко здравословно състояние, като изключим основното му заболяване. Време е чиновниците ,които уж мислят за народа поне малко да пердприемат мерки за подпомагане семействата на хора с тежки заболявания, а не да се правят, че такива у нас няма или те са невидими.
    А относно това, че детето не е отвличано и е преивяло 9 денонощия почти само в планинската гора без храна, вода, на студ и е оцеляло това си е чудо. И все пак е подозрително, че то е намерено часове след като баща му обяви 100 000 лв. награда
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 валци

    28 3 Отговор
    Човек трябва да е много наивен и глупав , за да вярва , че може да оцелее в гората 9 дни без вода и храна . Няма как ! Още на 3 тия част без храна и вода корема почва да стържи , а до следващия ден няма да има капка енергия . А какво остава за 9 дни ... 100% е бил отвлечен за откуп и е бил прибран някъде и не са го къпали нарочно , за да изглежда уж ,че е бил в гората давали са му малко храна и вода колкото да не умре . След като бащата обяви сумата от 100 000 лв. веднага Сашко се появи . Да не забравяме ,че бащата беше доста спокоен за човек който си е изгубил детето . Най-вероятно се е разплатил където трябва и са му върнали Сашко . Също и бащата кажа ,че детето се намира най-вероятно в радомирско село . Но как ли се чувстват хората които го обиждаха , и обвиняваха ,че той е убил детето си . Сигурно са скрити по дупките си . Радвам се ,че Сашко е жив и здрав. Но не се заблуждавайте няма как да оцелее човек на минусови температури без храна и вода 9 дни .

    Коментиран от #17

  • 9 Реалност

    19 2 Отговор
    Тоя Марио Антонов май ще се окаже замесен в отвличането.

    Коментиран от #24

  • 10 Истински българин

    4 6 Отговор
    Като Левски и Ботев българския дух е несломим борбата за живот ни прави още по силни
  • 11 Мдаааааа

    23 1 Отговор
    Тези които твърдят, че детето е оцеляло 9 дни в планината без храна и вода при тези ниски температури им предлагам да направим следния експеримент. Те ще излязат на балкона на дома си, а аз ще затворя вратата отвътре и ще я отворя не след 9 дни, а след 9 часа. Гарантирам ви, че още на втория час ще почнете да викате за помощ.

    Коментиран от #25

  • 12 Шляхтиц

    20 1 Отговор
    Светът съвсем обезумя. Единадесет годишно дете през ноември месец на нашите географски ширини в планина без подходящо облекло, храна, вода да живее осем, девет дни без каквито и да било последствия ??????????
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Зеленски с дамските токчета!

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Владимир Путин ауспуха":

    Отвлечен е за пари, тато обеща 100 бона и го пуснаха горкото дете!
  • 15 Реалист

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    На матряла в България, който вЕрва, че Сашко е оцелял сам без да яде и пие вода, а не е бил пуснат срещу 100 хиляди лева на едни наивни спасители
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Вонбон

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "валци":

    Точно така
  • 18 дойче зеленски

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Владимир Путин ауспуха":

    Айде стига си писал за детството си, муци!
  • 19 Матей преображенски

    10 0 Отговор
    А,ти се опитай да изкараш 9 часа нощем в гората,по това време и при тая надморска височина,недобре облечен и пр.На сутринта ще си изкристализирал и изукуригал.Детето е било отвлечено и държано някъде,навярно в София или околностите,за откуп.Сега и да разказва,ще кажат че не е добре с главата и си измисля,всичко е предвидено.Пък и никой няма да се заеме да разчопля случая ,защото кой знае на какво може да се натъкне и на никой не му е омръзнал живота,но е чудно че цяла страна хората се правят на у-ла-ви и крякак като жаби в блатото.
  • 20 Анонимен

    3 1 Отговор
    Пусни в балкана животно и за нула време ще се простите с животното, същото е и с човек, а той е малък и крехък. Марио бил ли е там и днес по бтв заплашителни към криминалисти известни личности. Спрете да наслагвате.
  • 21 Анонимен

    3 2 Отговор
    Отвличане на вниманието. По бнр от герб деси.. Няма да има увеличение на заплати и пенсии, дпс и пп били против. Старите хора си дават пенсиите на децата и тоалетните им, чиниите наредени, пестят от вода, разбирам ги, но.. Като знам на запад нашите колко пари хвърлят. Купиха си къщи, обзаведоха ги, от до и дойде кризата, войната и.. И много пари загубиха, а тук се стискаме за стотинките, и на студ. ПП са живяли учили навън и знаят стандарта на живот. На 60 г си поръчат бабите им тоалети, пи сладкарници. ПП Асен Василев е уродит, знае панелката в Хасково, но знае и на запад как живеят.
  • 22 Венци

    2 2 Отговор
    Тоя Марио мислех че е по в час,голяма грешка,явно е вътре във цялата схема,жалко че се проточи и неуспя да вземе някой лев от приятеля си
  • 23 Венци

    3 0 Отговор
    И веднага може да го пуснете като алпинист,ште покори света,9 дни си седи на студа,без храна,вода,никой не би го доближил дори на половина,пак доказахме че сме страшна държава
  • 24 Петя

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Реалност":

    Големи злобата сте884ц
  • 25 От теб да мине

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мдаааааа":

    Сложи им и по една ходеща пътека да не трамбоват на едно място и да се движат.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове