Last news in Fakti

5 Декември, 2022 08:22 8 047 75

Иван Бакалов: Смешен плач за Шенген! Няма какво да се ежат президентът и кохортата му

  • иван бакалов-
  • шенген-
  • нидерландия-
  • бойко борисов-
  • съд

Нашата граница наистина може да се мине с участие на подкупни гранични полицаи

 Иван Бакалов: Смешен плач за Шенген! Няма какво да се ежат президентът и кохортата му - 1

Смешен плач е този на президента, вицето му и служебни министри, че Нидерландия не пуска България в Шенген. Не само Нидерландия, и Австрия и Швеция имат съмнения да ни допуснат. А то не подлежи на съмнения.

Нашата граница наистина може да се мине с участие на подкупни гранични полицаи.

Но не това е най-важното, заради което Хърватия я отделиха от България за гласуването за Шенген. Това написа във фейсбук Иван Бакалов.

Хърватия отправи пет обвинения за корупция към бившия си премиер Иво Санадер, осъди го по две, готви се да го съди и по другите. Веднъж на 10 години, намалени на 8, веднъж на 4,5 и т. н. Два мандата премиер, лидерска партия като ГЕРБ. Доказа, че е правова държава като го осъди.

Точно през 2010 г., когато арестуваха Санадер, Борисов даде първия публично известен повод да бъде арестуван - скандалът с Мишо Бирата. Нарежда на шеф на митница да прекрати проверка в алкохолен завод, който работи нощем с отнет лиценз. И чийто собственик е взел кредит от 1,5 млн. от тогавашната жена на премиера. Длъжностно лице и т. н., до 15 години затвор по НК. И да не изреждам всички поводи за съд на Борисов, по-тежки от тези, по които осъдиха Санадер.

И накрая същият този блесна като мафиот с пищов, пачки и кюлчета в чекмеджето, и компаньонки в резиденцията на премиера. И докато нас ни будалкат с някаква Мата Хари, дето му внесла пачки и кюлчета за снимка, по света не са толкова прости да разберат каква корумпирана власт е у нас. И как я пазят не по-малко корумпираните медии.

Докато не го осъдят този, това ще е авторитетът на България, няма какво да се ежат президентът и кохортата му на Нидерландия.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 132 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрото

    57 64 Отговор
    А Холандияхе известна с проститутките си , легално пушетехна дрога навсякъсе , красиви интелигентни хора от колониите и меки меки меки местни ергени ........с бирени кореми и бозав тен.

    Коментиран от #8, #10

  • 2 Хаха

    26 96 Отговор
    Тоя Бакалов изплу като започнаха протестите срещу Бойко и всичките му статии са конкретно срещу него.
  • 3 Жорката

    131 9 Отговор
    Министър председателя да се обръща към председателя на Конституционния съд с "Братиньо" ..... ами нормално е да не ни пускат в къщата си!
  • 4 Нашийник

    82 7 Отговор
    Сакън! Въпросният "този" вика, че бил най-доброто за българите. Ега туй богохулство!

    Коментиран от #29

  • 5 Така г-н Бакалов,

    71 4 Отговор
    не щат да влизат в пътя,за Шенген ревът..

    Коментиран от #31

  • 6 Гост

    88 13 Отговор
    Прав сте, но донякъде... Дали на Хърватия главен прокурор им е Гешев? Нали разбирате и знаете чий човек е?! Така че проблемът идва от прокуратурата,а не от Президента!
  • 7 Тракиец🇩🇪🇮🇹🇯🇵🇧🇬🇺🇦🇮🇷

    100 19 Отговор
    Изключително точен коментар. Браво
  • 8 Дали е точно така?

    36 6 Отговор

    До коментар #1 от "Хитрото":

    Комай няма да ги стигнем,а?
  • 9 Бравус

    22 44 Отговор
    Иванчо,трябвало е маме прокурор да станеш!Ма то колкото можеш,като журналист,толкова ще можеш и в правосъдната система маме.

    Коментиран от #33, #69

  • 10 Лудия касапин

    78 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хитрото":

    Даааа, тука въобще няма проституция,дрога хич, меки китки не съм и виждал...Но пък си имаме корупция,никаква свобода на словото,свободно купуване на гласове и т.н.,неща все които ги нямат "лошите" холандци.
  • 11 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    62 14 Отговор
    Когато преминават през поляната - ние сме виновни , че не пазим границите на ЕС, а когато същия ЕС ги превозва с кораби през Средиземно море до Италия и Гърция е хуманист 🤔🤔🤔🤔
  • 12 гост

    65 10 Отговор
    Прав е, спор няма. Шайка престъпници ни управлява, държи властта и който и да дойде не успява да покаже нещо различно. Но хората, ние самите, не сме го заслужили, защото единственното, което може да направим, за да се противопоставим, е тежко криминално деяние.
  • 13 Някой

    34 59 Отговор
    Аман от плювачи, дето изпадат в екстаз да злословят по държавата и народа си. На западна хранилка, разбира се.
    И все пак, само една държава от 27 налага вето. Редно е да отговорим и ние с такова по въпрос, засягащ силно Холандия. Не е нормално държава, в която проституцията и наркотиците са издигнати в култ, да ни спира по този грозен начин. Още по-грозно е такива елементи, пишещи се българи, да подкрепят тези пропаднали държави.

    Коментиран от #24, #27, #70

  • 14 Перо

    57 1 Отговор
    С това ръководство на МВР и особено на гранична полиция, БГ никога няма да влезе в Шенген!
  • 15 Руccкий 🇷🇺🇷🇺🇷🇺 Z

    36 23 Отговор
    От днес - забрана за продажба на петрол в ЕС. Нито капка петрол за враговете на Русия, като България!

    Коментиран от #19, #58, #61

  • 16 Меси

    26 5 Отговор
    Абе Ганчо,вци имал съм двойник в БГ, некакво толупче?
  • 17 Госあ

    30 23 Отговор
    Планктона от козяк никога няма да застане зад държавата ! Вътрешните проблеми ги има, но когато трябва да се отстоява държавната позиция в международен план е чисто предателство да се нахвърлят върху държавата си. Иначе, за шенген изобщо не ми дреме, но е забавно да наблюдавам реакциите на безгръбначните предатели.
  • 18 Европеец

    36 32 Отговор
    Интересно ? А когато простотоКиро , излъга за българското гражданство ? Когато извърши национално предателство съвместно с президента Радев. Превърнаха се в ОРГАНИЗИРАНА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ ГОТВЕЩА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ! Какви ще бъдат наказанията ?
  • 19 Госあ

    30 9 Отговор

    До коментар #15 от "Руccкий 🇷🇺🇷🇺🇷🇺 Z":

    Правилно ! Разрухата в енергетиката, индустрията, здравеопазването, образованието и науката може да не интересува българина, но за нафтата и бензина предполагам ще скочи 😄
  • 20 един

    67 5 Отговор
    Холандия била такава Холандия била онакава,а бе как не го снимаха тоя "мошеник" Рюте с пачки евра и кюлчета злато и пистолет до тях,няма ли тоз човек нужда от някоя знойна красавица да му опипва мускула за сметка на холандските данъкоплатци,а след този масаж да и купи една къщичка на някой екзотичен остров/може и в Барселона/,питам и отговор не искам!
  • 21 Еййййй

    23 36 Отговор
    От два дена мафията зад лъжеца кирил петков, изкара всичкият продажен боклук в страната, да плюе срещу Президента. Много ли пречи на мафията майкопродавци?
  • 22 Братя

    52 5 Отговор
    Тия дето ни управляват се изгавриха за пореден път с нас. Казаха ни в прав текст че ще ни изфалшифицират изборите и ние си траем. Благодаря за реалната преценка на Холандия!
  • 23 бушприт

    39 22 Отговор
    Влезем ли в Шенгена ,с България ще се свърши. С еврото ще обеднеем,като при Костов,когато вкара нулите на банкнотите. Ще е бедност до шия. ЕК ще ни вземе парите и ще ни вкара бежанците от Африка. Както стана с Францата и с Германия. В Англия тъмните отдавна са си там.
  • 24 Иван

    55 10 Отговор

    До коментар #13 от "Някой":

    В какво е излъгал Иван Бакалов, аман от защитници на крадците.
  • 25 оня с коня

    9 39 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е да се приеме Прадложението Решенията в ЕС да не изискват 100% съгласие от Страните - членки,а Обикновено мнозинство от 51%.Не може някакви холандски Правителствени дрисльовци отиващи на Работа ядосани че не успяват да задоволят Жените си "по обективни причини" да си го изкарват на България - ПРОТИВОУСТАВНО Е!

    Коментиран от #30

  • 26 Търновец

    41 4 Отговор
    Да го кажа по друг начин това което чужди ченгета са проучвали за Баце - фирма Ипон подизпълнител на СИК за специални поръчки, 30 криминални убийства и нито едно разкрито, други 150 криминални убийства на наркотрафиканти и нито едно разкрито докато Баце е бил главен секретар на МВР - как така Първанов го направи генерал и как стана кмет?
  • 27 Само казвам

    39 1 Отговор

    До коментар #13 от "Някой":

    Никъде не видях,да плюе по държавата просто даде пример,как се справят с корупция в Хърватска и как го правим ние,при ясни доказателства. Тая опорка за проституцията и наркотиците се хващат хора,които никога не са излизали извън България. Хората са го измислили,има си места и за двете,където и само единствено могат да се практикуват и всичко е регламентирано. Отделно,че правят маса пари от това.Там тези пороци са бизнес тука са издигнати в култ,пусни си Планета или отиди в някой МОЛ,да видиш как се обличат девойките,а за дрогата може да погледнеш статистиката на МВР.Да не говорим, че голяма процент от труженичките,сводници и дилърите в Холандия са българи.
  • 28 Някоя си

    10 20 Отговор
    Не стига че тия ни имат за втора ръка хора... Длъжни само да им слугуват...ами има и нашенци де им пригласят....

    Коментиран от #59

  • 29 БХК

    19 2 Отговор

    До коментар #4 от "Нашийник":

    Точно така е! Обаче колко хора му гласуваха на изборите и го качиха на бел кон... Там е проблема, не само в него...
  • 30 един

    30 2 Отговор

    До коментар #25 от "оня с коня":

    Проблема е,че не е само Нидерландия,същата позиция заемат и Австрия,Швеция а вероятно и много други държави които за сега дипломатично си мълчат по-случая!
  • 31 "И ти ли,Рюте"

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Така г-н Бакалов,":

    Тоя не знае ли,че никой не е по-голям от хляба
  • 32 БОЦ - ко

    13 2 Отговор
    Съюзници ни бомбандираха,
    Руснаците ни окупираха,
    Векове под ятаган,
    Народ от кой ли не..... ?
  • 33 Колега,ти журналист ли си?

    16 2 Отговор

    До коментар #9 от "Бравус":

    Напиши нещо,да го прочетем.Само да не е вето за тва,вето за онова.Щот ши стане смешно най-бедната и зле организирана държава в ЕС все на първо място по даване на акъл.
  • 34 Няма българин,

    14 17 Отговор
    който работи от много години в чужбина ЕС и да иска въвеждане на еврото в България.Еврото е равносилно на самоубийство

    Коментиран от #46

  • 35 Оракула

    22 7 Отговор
    Бакалов ,адмираций за истината !
    Тъкмо зачена темата за жена му, уж бившата ,ама то друга няма ,
    която да се класира, да дели чекмеджетата с него, тя тази жена събира чекмеджетата ,
    защото по моя преценка,от информацията, която аз имам, едно такова чекмедже се пълнило, за има няма седмица!
    Тук не включвам Божковите 50 милиона,които са биле нещо, като дневни за разходи ,в Барцелона!
    После трябва, доста голям трезор на някоя банка ,да ги събира всички " чекмеджета" на годината ,а и накрая, някой да ги изпира!В офшорка близо до каймака на офшорковците.
    Премиера си има и лична банка разбира се няма да ходи" пет за четири"!
    Та бившата му жена ," комунистическото дете" дето пораснало в саксия за цветя в чужбина ,
    е пералната от България към офшорките на Драган Шолак и Българската "Хунта"!
    Дали е възможно за Иван Гешев да докаже тези наши съмнения?
    Защото ако може , Иванчо, може някой ден и в Шенген да ни пуснат?
  • 36 Верно ли

    10 10 Отговор
    Бакалов, унижението си е унижение, а за Бочко и ГешеФта ги питай малките "евроатлантичета" от ПП и ДБ що не са предприели мерки в предишното правителство, ами само изпълняваха поръчаното отвън!!!
  • 37 БеГемот

    6 6 Отговор
    Долу ръцете от Меситу ,неблагодарници!
  • 38 НЯКОЙ

    22 13 Отговор
    Имаме си една приказка "Со кротце, со благо и со малко кютек" ! Българите сме с корави кратуни и понякога трябва да ни цапардосат здраво, за да се освестим ! Е това се случи сега - заявиха ни че не сме европейци и не принадлежим към съвременна Европа ! ЧЕСТИТО !!! Ако и сега не се опомним и не дадем отпор на мутрите, с нас е свършено - ЗАТЪВАМЕ !!! Продължавайте да плюете по Промяната и подкрепяйте камъка на шията ни, именуващ се Тиквата от Банкя !!!

    Коментиран от #40, #41

  • 39 Истината

    13 12 Отговор
    ББ бил сниман с пачки и кюлчета за колко - 100 000, милион...Урсула само покрай ваксините открадна милиарди. ББ бил сниман с проститутка, ами че Рюте всеки ден приема такива и то съвсем законно, финландската министърка пък се друса и се натиска с джендъри най редовно по барове. Били сме пускали наркотици през границата си, ами че пускаме ги за Нидерландия където наркотиците са легални и меките китки зобят яко.
  • 40 Хахаха

    12 8 Отговор

    До коментар #38 от "НЯКОЙ":

    Не сме били европейци...че то в Западна Европа европейци почти няма бе дженди - 70% са африканци, сирийци и афганистанци, даже няма смисъл да прибавяме 20-те милиона турци:)

    Коментиран от #45

  • 41 Верно ли

    19 5 Отговор

    До коментар #38 от "НЯКОЙ":

    Хайде стига с тази "Промяна"!!!!! Нали я видяхме точно каква промяна е! Първата им работа беше да се погрижат за Бочко и ГешеФта - направиха ли го??? НЕ!!! Щом не са, значи не могат да изпълнят поставената им задача от обществото и нямат място в политиката и точка! Ама за сметка на това бързо и в съвкупност с банкянския много бързо предадоха интереса ни за Македония!
  • 42 Чекмедже Банка "Толуп"

    26 3 Отговор
    Истината в тази статия е болезнено конфронтираща !!! Кратко точно и ясно! Само един пример е даден от помиите на банкянския тиквоч, а списъка е срамно дълъг ! Няма какво да ревем и всеки път до обвиняваме "лошите европейци" и техните "дискриминиращи" позиции. Румънците доказаха не само на Европа, но и на целия свят , че смеят и не търпят ! Кьовеши даде истинско лице на статуята на Темида. А ние какво - ми имаме си Гешеф, Боко, ГРОБ, Пеевски и т.н.
    Срам и позор !!!!!
  • 43 Жорж

    8 11 Отговор
    Няма нужда от Шенген. Така си е добре.
  • 44 Професор

    13 0 Отговор
    Абе крадлив и грабливо племе сме. Дори на турците им писна от нас. Искат да цакат турчин в бензиностанция и той решава да плаща с кредитна карта и нашите се ядосват защото с кредитна карта не могат да му вземат повече отколкото дължи. Искат в кеш за да го излъжат. Не в Шенген а дори и в Африканския Съюз няма да ни приемат.

  • 45 Това ли ти е аргумента ?

    12 1 Отговор

    До коментар #40 от "Хахаха":

    Демографски данни от какво се състои Европа ?!?!?!? Ти сигурно си горд българин, непримирим патриот, за който е по-важно какви хроблеми имат старите европейски членки за решаване, а не нашите ?!?!? Нашите проблеми ще ги оправдаем с някакви нелепи сравнения ?!?!? Ако това е начина по който мислим, НИКОГА няма да станем европейци !!!! Срам и позор !!!
  • 46 Невен

    12 2 Отговор

    До коментар #34 от "Няма българин,":

    Прав сте.Това обаче го знаем ние,които от дълги години работим в чужбина. Сънародниците ни в България си мислят,че с въвеждането на еврото заплатите ще станат европейски, но истината е съвсем различна.Колкото до цените, много от стоките в България са по-скъпи,отколкото в Австрия например-краве масло, прясно мляко,сирена и др.
  • 47 Радев и мушмороците му

    8 7 Отговор
    са виновни за Шенген и обединяването на народа, но от военните какво друго освен простотия ?!
  • 48 Хаха

    15 2 Отговор
    Един подлизурко който е на хранилка към едно посолство разсъждава, а ма по скоро каквото са му написали предава. ТА за този пусти шенген не са холандците те са едни маши, а Франция и Германия не ни искат ама ще е грубо ако го кажат в прав текст. И хорица вие какво искате ние като общество не сме дорасли за нищо, след като се трепим в мирно време като пилци и горките ви дечица като ги напънат малко да учат ходите да биете учителите, което едно време не можеше и да си помислиш камо ли да го направиш. Едно общество на страхливци и неграмотници сме станали, то и политическия елит ни е такъв. ТА все някой ни е виновен, но сме си виновни ние самите и разберете никой няма да ни оправи като месии политици и тем подобни те идват всички такива да усвоят някой лев и си заминават. Всичко зависи от нас самите докато не го разберете ще тънем в тъмната дупка и мизерия докато не изчезнем като народ и държава.
  • 49 Nехиs

    9 12 Отговор
    Тази червена проститутка е отблъскваща! Кой образован човек ще повярва на приказки за кюлчета и пачки? Само простолюдието и троловете на БКП!
  • 50 Лафонтен

    3 1 Отговор
    Скум...та на гранични войски,незабавно да подава оставка и не не само тя.Да не идвам с лопатата.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Пако

    8 4 Отговор
    ЗА ЖАЛОСТ ВСИЧКО КАЗАНО Е ВЯРНО.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Бай Иван

    11 2 Отговор
    Бакалов прав си, но пък не пречи в същото време да си едно голямо кравешко лай но.
  • 55 И БАКАЛОВ И ПРЕЗИДЕНТА СА ЕВРО НАКЛОНЕНИ

    4 2 Отговор
    НИЩО ДОБРОНЕ НИ ЧАКА .................. НИЩОООООООО !
  • 56 НИКАКЪВ ШЕНГЕН , НИКАКЪВ ЕС И НАТО

    6 3 Отговор
    ХИЛЯДИ ГОДИНИ СМЕ БИЛИ ДЪРЖАВА И БЕЗ ТЯХ .......... ЕТО ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХА СТАНИШЕВ БОКО И КИРО !
  • 57 врял и кипял

    6 0 Отговор
    Глупави политици забравихте ли че меркел покани мигрантите така че товарете ги на автобуси и на влакове на турската граница и по живо и по здраво ги изпроводдете на румънската и на сръбската граница това е джендъри
  • 58 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭✰

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Руccкий 🇷🇺🇷🇺🇷🇺 Z":

    Пълно ембарго на алкохолната дупка, съдраните ушанки тая зима и форевър ще кушат въглища, а бегерублоподлогите да се стягат за сменището, ще падне ровене и бой за парче хляб!
  • 59 Циник

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "Някоя си":

    Каквото човек си постеле на такова ще легне. С какво точно сме заслужили да ни имат за първа ръка народ? Заради корупцията ни, циганията ни, престъпността ни, власто-обслужващата и прогнила съдебна, полицейска, че и всякаква друга, система или за разбитите ни пътища, по които се избиваме ежедневно в 25-годишните бараки, които караме? Нещата, с които се гордеехме преди, отдавна са унищожени или покварени - култира, спорт, собствена силна икономика. С какво точно сме заслужили да сме в Европа, освен с географията си, а и там сме общо-взето на ръба.
  • 60 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭✰

    2 0 Отговор
    Някой виждал ли е скоро 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️ и Адам Хилтън, че снощи ходих при мутрофани на чайче със самагон и се заговарихме за тях, скоро не са ходили да си взимат взятката и или са почнали да тролят за врага или са загинали геройски на сметището, нали обявиха преди време, че двама пияни клошари са били затрупани с отпадаци от разтоварващ камион, най вероятно са те, но не са ги вадили изобщо да ги установяват кой са! Поне живяха един достоен живот и им се сбъдна мечтата в края на дните им!
  • 61 иван

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Руccкий 🇷🇺🇷🇺🇷🇺 Z":

    хорошо козел обучий
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Стеф

    5 3 Отговор
    Как може да си такъв Тъпак бе Бакалов Е С Обявява че сме изпълнили критериите Точка каква корупция какви глупости Смешен си ти Тук трябва да сме единни а не да твърдиме че европеиците са прави ние не ставаме за там и тнт

    Коментиран от #71

  • 64 Българин

    2 3 Отговор
    Ей заради такива нихилисти като това недоразумение Бакалов никой не ни взима на сериозно. Най-големият нарко канал минава през Ротердам, но на запад може
  • 65 Симо

    2 2 Отговор
    Всичко казано в статията е вярно.И сега пак Балканския вол ще бъде нвласт. Пълно българско безумие
  • 66 Докато имаме нашия Меси и партията му...

    3 0 Отговор
    Пък и Догановата, с тарикатлъка, с грабежа, не ще видим Шенген и нищо свястно не ще омесим!
  • 67 Гражданин

    4 1 Отговор
    Да Радев се оказа най голямото разочарование за българите.Той уби и последната надежда на хората в Бг за някаква справедливост и правосъдие.Радев стана част от статуквото.Не съм фен на Герб но ако трябва да избирам между Радев и Борисов ще избера ББ.Той е по малкото зло .
  • 68 Другият един

    3 0 Отговор
    Преминаването на границата без съгласието на тези дето я пазят не става То камери сотове кучета всичко има но там е работата че мигрантите плащат А българина за пари Всичко прави И няма начин да няма начин но по нишката много народ папка и големи началници включително А за Шенген че кой е питал българите искат ли ЕС искат ли НАТО Тъжна история Представителната демокрация била решила Тя онзи ден реши да праща оръжие Утре може да реши от тук да гръмне веднаж към Русия и да видим какво ще стане Алоооо вас в този парламент са ви пратили хора за които да се грижите и да им давате отчет ако трябва и да ги питате с референдум Не ви е пратила нито Урсула нито Байдън нито Путин И ако ни насадите на някой развалени яйца пред този народ ще отговаряте и няма да свари те да избягате при платежоспособните си работодатели
  • 69 Баро

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бравус":

    Цел живот да подскачаш па немое стъпиш на малкия пръст на Бакалов маме
  • 70 Баро

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Някой":

    Тебе некой те е излъгал че ес е белот или сантасе
  • 71 Баро

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Стеф":

    Кое си изпълнил бе умник факултета абисиния татарли столипиново и още стотици гета и умрели села или разрухата по пътищата или социалната пенсия от 170 лв 85 евро и повсеместната мизерия накъдето и да се обърнеш, безкрайната разпродажба на общински и държавни терени и имоти срещу подкупи и безграничната корупция.
    За те зи критерий ли говориш?
  • 72 Болярин

    1 1 Отговор
    Тоя бъгнатия в главата БАКА лов сигурно знае и за тунели под границата, но ... ще ни направи коледна изненада !
  • 73 Маринов

    1 1 Отговор
    БРАВО на Господина
    че има ГРАЖДАНСКАТА Съвест
    и ДОСТОЙНСТВО
    да КАЖЕ
    ГОЛИ ИСТИНИ
    на САМОЗАБРАВИЛИТЕ се
    наши ВЛАСТИМАЩИ!!!
  • 74 Путин

    0 0 Отговор
    Прост народ сте си заслужавате си робската съдба.измекяри андрешковци толупи тикви русороби стоите си в азия ква европа бе нещастници .
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове