Last news in Fakti

16 Декември, 2022 11:47 1 335 102

Депутатите приеха на второ четене законопроекта за военна помощ за Украйна

  • депутати-
  • второ четене-
  • законопроект-
  • оръжия-
  • украйна

Той бе приет със 166 гласа "За“, 48 "Против“, нямаше гласували с "Въздържал се“. "За“ гласуваха от ПГ на ГЕРБ-СДС, "Продължаваме промяната“, ДПС, "Демократична България“ и "Български възход“. "Против“ гласуваха от БСП и "Възраждане“

Депутатите приеха на второ четене законопроекта за военна помощ за Украйна - 1
Снимка: БГНЕС

Депутатите приеха на второ четене законопроекта за ратифициране на споразумението между Министерство на отбраната на Република България и Министерство на отбраната на Украйна относно безвъзмездното предоставяне на въоръжение, техника и боеприпаси, съобщи репортер на Агенция "Фокус“.

Той бе приет със 166 гласа "За“, 48 "Против“, нямаше гласували с "Въздържал се“. "За“ гласуваха от ПГ на ГЕРБ-СДС, "Продължаваме промяната“, ДПС, "Демократична България“ и "Български възход“. "Против“ гласуваха от БСП и "Възраждане“.

Народните представители отхвърлиха предложението на Манол Генов и Кристиан Вигенин от ПГ на "БСП за България“ да се създаде нов чл. 2-ри от законопроекта, в който бъдат направени промени в количеството или вида на безвъзмездно предоставянето на въоръжение, техника и припаси.

Депутатите гласуваха против предложението заседанието за гласуването на законопроекта да бъде открито. "За“ предложението бяха от ПГ на БСП, "Възраждане“, "Български възход“ и един народен представител от ГЕРБ-СДС.

"Против“ бяха от ПГ на ГЕРБ-СДС, четирима депутати от "Продължаваме промяната“, трима депутати от ДПС и десет от "Демократична България“.

С "Въздържал се“ гласуваха от ПП, ДПС, петима от ГЕРБ-СДС и шестима от ДБ.

Министърът на отбраната обясни, че причината да бъде класифицирани списъците е, че те са част от доклад, който съдържа цялостната информация за въоръжението на българската армия. По думите на министъра право да декласифицира тези приложения има този, който е съставил документът, а министър Стоянов каза, че не той го е съставял.

Кристиан Вигенин от БСП направи предложение гласуването на законопроекта да бъде отложено за следващо заседание, за да може министърът на отбраната да разсекрети само приложенията, в които са вписани оръжията, които ще бъдат изпратени към Украйна, но то бе отхвърлено при гласуването му в залата.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЪЛГАРИН

    68 6 Отговор
    ЕВРО БОКЛУЦИ ДА ГОРИТЕ В АДА
  • 2 Българин🇧🇬

    51 4 Отговор
    Колабороционистите пращат подарени руски оръжия на БНА от СССР за защита на нашата
    държава
  • 3 Окраин4е

    51 5 Отговор
    Поповския генерал Янки също е гласувал за пращане не оръжия за фашиската хунта.
  • 4 Гледай народе какво си избрал

    50 4 Отговор
    Вкарал си в парламента проектите на прокопиев ПП и ДБ, вкарал си и на доган ГЕРБ, БСП и ДПС! Откакто е този парламент, те лъжат по медии и убеждават с пропаганда и за няколко месеца, гласуваха да се дава оръжия на Украйна! Това ли е проблема на България? Да обслужва чужди интереси и интриги! Пак гласувай за мафия и лъжци народе! Пак блей!

    Коментиран от #11

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ротшилд от моя частен Федерален резерв

    26 2 Отговор
    Аз съм вашето Народно събрание. Аз съм свободните световни медии. Аз съм независима Улрайна.
  • 7 ЕИРЕ

    10 26 Отговор
    Забелязвате ли как БСП е разкрачена Ту с ПУтин Ту с ЕС.
    Няма друга такава измет в парламента.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Комуниста

    45 3 Отговор
    Тези козаци 166 на брой по заповед от Вашингтон са готови да направят втора Окрайна в България.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 провинциалист

    28 2 Отговор
    "причината да бъде класифицирани списъците" - ами да ги класифицират като несекретни, лесно е
  • 13 За неуките Историята се повтаря

    27 3 Отговор
    Из стенографския протокол:
    ХХV Обикновено народно събрание
    Втора редовна сесия
    Стенографски дневник на 61 заседание, неделя 2 март 1941 г.
    Мининистър-председател д-р Богдан Филов: (От трибуната. посрещнат с бурни и продължителни ръкопляскания)

    Г-да народни представители! По силата на събитията, които се развиха в Европа и около нас, се създаде едно ново положение, за което ние трябваше да държим сметка и да вземем съответното решение, за да запазим жизнените интереси на българската държава и българския народ.

    Съзнавайки тежката отговорност, която носи в този съдбоносен момент, правителството обсъди всестранно положението и взе своите решения с оглед преди всичко на жизнените интереси на България, без да се отклонява от основната линия на водената досега от нас външна политика, която се въодушевява от миролюбието на нашия народ и от желанието му да остане верен на договорите, които сме сключили с нашите съседи.

    Тези решения на правителството се отнасят до присъединяването на България към Тристранния пакт и до свързания с него въпрос за допущането на германски войски в България.
    Тържественият акт за присъединяване на България към Тристранния пакт се извърши , както ви е известно, на 1 март т.г. във Виена..."

    Коментиран от #15

  • 14 Казването на истината

    23 1 Отговор

    До коментар #11 от "Кво хленчиш ти, бе???":

    не се нарича хленчене! Почни от тук! Що те дразни истината! Тя е само в твоя полза, въпреки, че няма с какво да осъзнаеш! 😃

    Коментиран от #20

  • 15 Ъхъ

    33 2 Отговор

    До коментар #13 от "За неуките Историята се повтаря":

    После що имало наредба -закон за Народен съд!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Пфуу

    35 2 Отговор
    15 милиарда помощи за бизнеса, милиарди за подпомагане на братята американци, милиард за украинските братя... Осигурени безсрамни печалби на всякакви пазарни кърлежи и никакво подпомагане за ограбените българи, нищо срещу галопиращата спекула! Българомразци! Лозето не иска молитва, копане си трябва, без копане няма да стане!
  • 18 Българин 🇧🇬

    33 3 Отговор
    На закрито заседание ! Турско-американските слугини не искат да се виждат мутрите им , докато пращат оръжие за разпалване на война между православни славяни !

    Коментиран от #22

  • 19 така де

    33 3 Отговор

    До коментар #11 от "Кво хленчиш ти, бе???":

    Проблемът е, че по-голямата част от тези, които искат да дават оръжие, са в парламента, а извън парламента е една много, много малка част. Голямата част, която не иска да се дава оръжие на Украйна, е извън парламента. Значи между народа и представителите му има огромна пропаст - народните представители не представят народа, а себе си и личните си интереси. Всеки един от гласувалите за е зависим по един или друг начин от тези, които държат компроматите срещу тях в ръцете си. Мръсна пяна, изплувала повърхността на измъчената ни родина. А работата е проста - искаш да помагаш на Украйна, отиваш на място и помагаш. Плюеш по руснаците, отиваш и се биеш срещу тях. Кой им пречи на мераклиите да го направят?

    Коментиран от #21

  • 20 Що те дразни истината!??

    0 26 Отговор

    До коментар #14 от "Казването на истината":

    Повече трябва.. и кораби и пво системи също.Ей така за кеф... и малко по сериозно обезпаразитяване на гну сни пут лерус тки хлеcбарки,решили че България им е бащиния

    Коментиран от #23, #98

  • 21 Я па тоА

    3 27 Отговор

    До коментар #19 от "така де":

    айде пак изтърканата русофилска плоча. Все една да слушаш на Киркоров песньовките докато не се пръснеш! Сменете рефрена, русофиле! Въпреки че, ще дадем оръжие, така че, пейте каквото искате. По тъжно да е! Защото Путин "ще ви намрази"! Той понеже някога ви е "обичал" жалкия българомразец.

    Коментиран от #32, #34

  • 22 нека

    24 2 Отговор

    До коментар #18 от "Българин 🇧🇬":

    разпалват, ще си я водят сами тая война, всеки запасняк, ще откаже да вдигне оръжие, тогава ще видят кон боб яде ли, и магаре в джамия пърДи ли...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 АУУУУУ

    3 12 Отговор
    ДАВАЙТЕ ОРЪЖИЕТО, ЧЕ ДА ИМА НОВИ ПАРТИДИ ГРУЗ 200..... БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
  • 25 Българин

    31 2 Отговор
    Просто чудесно - досега продавахме оръжие и то стигаше през посредник в Украйна. Сега вече директно ще го подаряваме, при това не само муниции, ами каквото още е останало и годно за употреба. Звучи като "изгодна" за нас сделка.
    Определено има нужда от Народен съд. Твърде много "цвят на нацията" паразитира на наш гръб...
  • 26 Безсрамници

    30 1 Отговор
    Господ да накаже фамилиите ви!!!! Кои сте вие, че да решавате дали ще давате и колко ще давате(малко било оръжие на стойност 20 млн.) - ваши лични средства ли са това? 90 %от хората не искат да се дава и един патрон. Кой ви е избирал вас-ЕС, Украйна, НАТО? Безсрамници не заслужавате нищо добро да ви се сличи.
  • 27 Коментар

    31 3 Отговор
    Да пратиш оръжия срещу същите тия, чиито деди проливаха кръвта си, за да може сега ние да имаме държава, е като да приемеш едни 30 сребърника!!!

    Най-интересното в тая ситуация е, че на никой управляващ/вал и парламентарист (от евроатлантиците), не му дреме за мнението на народа???
    Ами тогава за какво се кълнете в името на народа???
    Може би новата клетва в следващия парламент от евроатлантиците, трябва да бъде "срещу интересът и против народа"???!!!

    Чудно ми е каква ли "мисловна дейност" преминава в главите на националните ни предатели?!
    -"Сега аз да се оправя, да оправя и родата, пък народа кучета го яли! А ако пък тръгнат след мен, аз ще офейкам зад океана, или в Дубай..."?!

    НЕУВАЖАЕМИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ!!!
    АЗ, МОИТЕ БЛИЗКИ, МОИТЕ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ (ПЪК И МНОООГО ДРУГИ ХОРА), СМЕ ТВЪРДО ПРОТИВ ПРАЩАНЕТО НА ОРЪЖИЯ ЗА УКРАЙНА, ЗАЕМАЙКИ СТРАНА В ТОЯ КОНФЛИКТ И ОСТАВЯЙКИ СТРАНАТА НИ БЕЗ НИКАКВО ВЪОРАЖЕНИЕ!!!
    СЛЕД КАТО ФРАКЦИИТЕ ПОДЧИНЕНИ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, ПРЕНЕБРЕГВАТЕ ВОЛЯТА НА НАРОДА, ВИ ЧАКА НАРОДЕН СЪД!!!

    НАРОДЕ, СЪБУЖДАЙ СЕ И СИ ВЪРНИ ОБРАТНО ДЪРЖАВАТА, ЩОТО МОЖЕ ДА Я ИЗГУБИШ!!!
  • 28 Язе Сам

    15 3 Отговор
    Най-добре е, да обявим война на Русия.
    Така те ще имат моралното право да ни дойдат на гости.
    Аз вече съм в Русе и ги чакам, този път ще ги помоля да останат да ни пазят .
  • 29 Тъпанар

    23 1 Отговор

    До коментар #11 от "Кво хленчиш ти, бе???":

    Кой иска да се дава оръжие бе единици бавноразвиващи се като теб-след много кратко време ще запееш друга песен, но няма да ви се получи продажници.

    Коментиран от #33

  • 30 Забележете

    24 2 Отговор
    Има парламент с мнозинство - ГЕРБ-СДС, "Продължаваме промяната“, ДПС, "Демократична България“ и "Български възход“.
    Но не подписват споразумение за управление помежду си. и си мислят, че ще избягат от отговорност при евентуален Народен съд-2
  • 31 8976

    2 23 Отговор
    Цяла Европа изпраща въоражение на украинците, само нашите из мекяри руб ла джии долни се ослушват.Веднага пращайте оръжие, червени предатели.
  • 32 тоА па Я

    13 0 Отговор

    До коментар #21 от "Я па тоА":

    Седни, преди да прочетеш, че ще те шокирам. В територията има и мислещи индивиди и те не попадат нито в категория "русофили", нито в категория "русофоби". След уикенда ще поглена дали си го сдъвкал и отговорил нещо.

    Коментиран от #37, #101

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Братле

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "Я па тоА":

    Киркоров е българин. Прави си сметка колко си прав за другото, щом дори това не ти е ясно..
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 БРАВО

    1 20 Отговор
    Трябва още оржие за да бъдат спрени тези варвари.Нормалните държави гледат да се развиват ,да имат по добър стандарт на живот.Тия все ги напада някой,били най-великата нация а реалноста се вижда каква е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ.И какво няма да доставят оръжие на Украина ми то тия ЗВЕРОВЕ ще убият и пеленачетата.Нали хората трябва да се защитават.
  • 37 тоя

    9 1 Отговор

    До коментар #32 от "тоА па Я":

    е соросоидно гмо, няма смисъл да му се обяснява.

    Коментиран от #41

  • 38 Фашисти и мръсници

    13 1 Отговор
    На услугите на Вашингтон, безмозъчни и зли

    Коментиран от #55

  • 39 България подкрепя нацизма !

    12 1 Отговор
    Генералната асамблея на ООН е приела внесената от Русия резолюция - «Борба с героизацията на нацизма, неонацизма и други видове практики, които способстват ескалацията на съвременни форми на расизъм, расова дискриминация, ксенофобия и свързаната с нея нетърпимост».
    За са гласували 120 страни, против - 50, въздържали - 10. Сред тези против са – Украйна, САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада, България, Хурватия, Румъния, Латвия, Литва, Естония, Грузия и Молдова.
    България е гласувала против резолюцията и за нацизма !!!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Минго

    5 1 Отговор
    Каквото кажат господарите!
  • 43 Додо

    18 1 Отговор
    Българското Народно Събрание се превърна в Долна Камара на Върховната Рада на Yкрайна.
    Не искам да давам мнение по въпроса,защото съм възпитан,
    а ми идват наум само цитати на Христо Стоичков...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Токсик

    14 1 Отговор
    Сега стана ли ви ясно кой "цвят" на нацията е изчистил народният съд през 1944г. ?? Ето този същия, който процъфтява сега на наш гръб, обслужвайки чужди интереси и работещ против собствените си поданици! Същите тези боклуци ги имаме и днес и утре заслужават да бъдат изчистени по същия начин без милост!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Интересно

    3 0 Отговор

    До коментар #41 от "9999":

    Какво общо има истината с рублите? Със сигурност си простокирчовец! 😂
  • 49 Някоя си

    13 1 Отговор
    За мен това решение е нелигитимно....не отговаря на исканията на народа .... 90% от Българите сме против това ..... Аз лично не познавам човек Българин който ще вдигне оръжие против Русия....това решение е долно и в услуга на краварите ...

    Коментиран от #52, #56, #60

  • 50 Бесен- _Язовец

    3 11 Отговор
    Русофилите да не негодуват ами да помогнат на любимата си Русия. Да закупят чували за трупове, че матушката им изпитва огромен дефицит.
  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор
    СРАМ
    ПОЗОР
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този парламент

    12 2 Отговор
    от продажници и задкулисници, намери време да промени изборният закон, така, че да може да се възпроизвежда и гласува да даваме оръжия, за да се убиват хора и обслужим интересите и интригите на САЩ! Това се оказаха най наболелите проблеми на България! Утре пак изберете тези майкопродавци!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Най важна им е

    12 0 Отговор
    военната помощ за Украйна. Българите кучета ги яли.
  • 58 А боц боц

    4 0 Отговор
    Отивайте и да се биете вие бе що÷пари с вратовръзки
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Честно ли?

    0 6 Отговор

    До коментар #49 от "Някоя си":

    Ами руснаците не нападат с кифли и бонбони,с оръжие нападат...затова и жертвите им трябва оръжие..аман от продажници....

    Коментиран от #99

  • 61 Госあ

    1 7 Отговор
    Невъзможно е човек да бъде едновременно
    инmелигенmен, почmен и рус офил. Ако е инmелигенmен и почmен, никога няма да бъде русофил. Ако е почmен но симпаmизира на Русия, то инmелигенmносmmа му е под въпрос. А ако е инmелигенmен и подкрепя Русия, значи е всичко друго но не и почmен!

    Коментиран от #66

  • 62 Дааааааа

    5 0 Отговор
    И вписани оръжията, които ще бъдат изпратени към Украйна, остават тайна дори за депутатите. Страшна демокрация ей. Живков пасти да яде.
  • 63 Българин

    2 7 Отговор

    До коментар #59 от "Някоя си":

    Кога русофилите сте били българи? Когато за да угодите на Русия свалихте княз Батенберг и правихте бунтове във войската? Или когато по заповед от Москва взривихте църквата Света Неделя? Или когато признахте московското творение "македонска нация" и биехте българите в Пиринско да се запишат като македонци в паспортите? Или когато хранехте прасетата с българи? Или може би когато искахте България да стане 16 република на СССР? Никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

    Коментиран от #86

  • 64 Истината

    4 4 Отговор

    До коментар #59 от "Някоя си":

    По-неприятен и отвратителен от обхванатият от манията за величие и уникалност руснак е неговият покорен и доброволен задунайски роб!
  • 65 Асоциален Примитив

    1 4 Отговор
    НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА КОПЕЙ КОВЦИТЕ КОИТО МРАЗЯТ ЕВРОПА! ВСИЧКИ КО ПЕЙ КИ ДА ВЪРВЯТ В МАСКВА! ПРИЯТНО ПЪТУВАНЕ!!!!
  • 66 Госあ

    0 3 Отговор

    До коментар #61 от "Госあ":

    Невъзможно е човек да бъде едновременно
    инmелигенmен, почmен и русофоб. Ако е инmелигенmен и почmен, никога няма да бъде русофоб. Ако е почmен но симпаmизира на САЩ, то инmелигенmносmmа му е под въпрос. А ако е инmелигенmен и подкрепя САЩ, значи е всичко друго но не и почmен!

    Коментиран от #71

  • 67 Истина

    2 0 Отговор
    Все някога ще дойде Видовден . 166 последователи на Юда Искариотски . Предатели на собствената си вяра и кръв.
    Колко хора ще загинат заради тях, колко деца ще осиротеят .Бог всичко вижда и може да забавя ,но не забравя. Имайте страх от Бога!
  • 68 Наблюдател

    4 3 Отговор

    До коментар #59 от "Някоя си":

    Има огромна разлика е между нас българите и русофилите - путинисти. Ние българите сме тези, които приютихме бягащите от геноцида арменци, ние сме тези, които приехме бягащите от болшевиките руснаци, ние сме тези, които спасиха своите евреи от пещите в концлагерите и ние днес помагаме на украинските жертви на руската агресия. Русофилите сте тези, които по заповед от Москва взривявахти църкви, хранехте прасетата с българи а сега по заповед на Москва мразите украинските бежанци!

    Коментиран от #72

  • 69 Дааааааа

    3 1 Отговор
    България е похарчила 523 млн. лв. за украинските бежанци от началото на войната.... Колко средни пенсии са това, се пита в задачата. Колко пари отидоха при майките с деца ? Колко ремонта на язовири са и т.н.......

    Коментиран от #74

  • 70 киро

    0 2 Отговор
    Е те сега вече ще се разбере коя партия лиже руски задници за пари!
  • 71 Госあ

    5 3 Отговор

    До коментар #66 от "Госあ":

    Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против
    маниакалната идея, че Русия има мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 киро

    0 2 Отговор

    До коментар #69 от "Дааааааа":

    Тез пари не са български,а от Европейския съюз! Парите за майките,язовирите и т.н. ги окрадоха отдавна,па и продължават!

    Коментиран от #80

  • 75 Наблюдател

    1 3 Отговор

    До коментар #72 от "Дааааааа":

    Руските к...и сте просто к...и, не българи!
  • 76 Тези боклуци

    1 1 Отговор
    Сигурно си подариха жилищата и автомобилите и чак след това почнаха държавно имущество да подаряват нали? 100% така ще да е....
  • 77 Българин

    1 5 Отговор
    Русофилите трябва ясно да разберат, че защитавайки фашистка Русия поемат лична отговорност за престъпленията извършвани от Путин и армията му в Украйна. Подкpeпяйки Путин, те подкрепят yбийството на ykpaински деца и тяхната кръв ще бъде по ръцете им! Подкpeпяйки Русия, те подкрепят държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mях зависи дали ще сmанат съyчасmници на агресори и yбийци!
  • 78 Лаврентий Берия

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Някоя си":

    И като помниш историята си, помниш ли кой подари на Сърбия Тимошката околия 1833? Заедно с още 5 други, за съжаление вече бивши български околии? Вероятно никога не си знаел/знаела. Или ще го отречеш. Но ми е любопитно да разбера, какво е било отношението на Император Николай I към българите според това което ти "знаеш"? И защо така 1829 - 1833 Гърция получава свобода, Сърбия - автономия, а България - още по дълбоко, черно и непрогледно робство? Какво е твоето виждане щом толкова помниш?
  • 79 Истината

    0 8 Отговор
    Пymuнucma е смъртно обuден на нopмалният свят и иска той да бъде победен и унищожен.
    Защото му е внушено, че ЕС, НАТО и САЩ или накратко koлekmuвния 3апад е виновен, че не е могъл са се peaлuзupa.
    Че заради тях той е беден и нещастен нeyдачник. Затова са и изпълнените със 3лоба и омpa3а коментари на путинистите и cmpacmната им защита на Русия и Путин, от които очакват да накажат вuновнuците за пpoваленият им живот.

    Коментиран от #83, #84, #87

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 От 523 млн. лв. за бежанците

    1 0 Отговор
    по малко от 100 са от Европа.... Това е истината !

    Коментиран от #82

  • 82 И сега кво

    0 1 Отговор

    До коментар #81 от "От 523 млн. лв. за бежанците":

    Кой е виновен?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Моля за точен отговор

    2 1 Отговор
    523 млн. лв. за украинските бежанци от началото на войната.... +27 милиона + 13 милиона......колко средни пенсии са се пита в задачата ?
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 мдаа

    4 0 Отговор

    До коментар #79 от "Истината":

    А байдънистите са като едни паразити, на които като им хвърлят някой грант, за да плюят по род и родина, отпускат едни шкембета, гледат важно-важно и се вземат за голямата работа, а всъщност са просто едни дребни и много вредни мизерници, на които като им спрат грантовете ще пукнат от глад, защото за нищо не стават. Това е истината, колкото и да не ти харесва.
  • 88 Какво направиха за българите

    3 0 Отговор
    Този парламент пълен с продажници? Това е въпроса.
  • 89 Моля за точен отговор

    3 1 Отговор
    523 млн. лв. за украинските бежанци от началото на войната.... +27 милиона + 13 милиона......колко минимални работни заплати от 710 лв са ? Задача за трети клас?
  • 90 Дааааааа

    3 0 Отговор
    "вписаните" оръжията, които ще бъдат изпратени към Украйна, остават тайна дори за депутатите. А стойността им поне няма ли да разберем или и тя е тайна а?.....

    Коментиран от #92

  • 91 Лаврентий Берия

    0 4 Отговор
    Интересното е, че българския русофил не поднава историята си и не желае да чете това което излиза от хипотезата "съществувам само заради благоволението на Русия". Това не е толкова важно, лошото е, че техните виждания водят след себе си национален нихилизъм, липса на вяра в собствените си възможности и комплекс за малоценност и незначителност. Това е нещо, от което всяка осъзната нация бяга с писъци. Сърбите примерно също са освободени от Русия, но не развиват комплекси. И не са посветили на това националния си празник. Въобще - русофилска работа.
  • 92 Лаврентий Берия

    0 1 Отговор

    До коментар #90 от "Дааааааа":

    Защо, дял ли искаш? Да не си Нинова?

    Коментиран от #93

  • 93 Дял имам

    3 0 Отговор

    До коментар #92 от "Лаврентий Берия":

    От данъците ми! Но го харизват с лека ръка, заради интересите на САЩ, без да ме питат дали съм съгласен!

    Коментиран от #94

  • 94 Лаврентий Берия

    0 1 Отговор

    До коментар #93 от "Дял имам":

    Това е демокрацията. Ти, аз, въобще - всеки с право на глас е изпратил в Парламента депутати. Според разбиранията си. И ето, че тези които помагат са повече от тези които не искат. Принципи. Така работи политическата и обществената система.

    Коментиран от #95

  • 95 Ами това е изродена демокрация

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "Лаврентий Берия":

    Да имаш "избор", но колко са мислещите, които не се влияят от лъжите, манипулацията и пропагандата!? Гледайки как медийно променят мненията на хората, за мен лично, не е избор! Реално избора е на друг! Който има повече и по добра медийна пропаганда! Докарали са народа, до едно не мислещо стадо и така, то избира който му кажат! И не е нужно да вярваш на мен! Просто поглеждаш в парламента "избора" на хората от крадци и лъжци, бивши и настоящи, мафиотски политически проекти!
  • 96 БгТопИдиот

    2 0 Отговор
    Избрахте ли си ги ?
    Радвайте им се на тях и решенията им !!!!
    И тези дето браха гъби също..
  • 97 !!!?

    2 0 Отговор
    Сега ги запомнете кои как са гласували. На следващите избори не ходете за риба и гъби, а гласувайте.
  • 98 Няма

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Що те дразни истината!??":

    по - нагъл, тъпипрост отсороспиянеца. Могат да се сравнят само с осРайнец и мингян.

    Коментиран от #100

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Я,стига се напъва !ЧервенШибанЧервей!!!!

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "тоА па Я":

    Долен путл ериски изр од!
  • 102 Гай Турий

    1 0 Отговор
    Значи има милиони български пари за пръскане по чуждоземни интереси в Украйна, а за българските села в Карловско, пометени от порои заради тем подобните негодници, зачеркнали стари закони, няма?!?!? Днешната измет, гласувала това престъпно нещо, след време ще трябва да плаща с лихвите, а най-напред с картуните си. Историята ще се промени и вие негодяи ще съжалявате, че се продадохте за 5 сребърника на Козяк. Който се заял с руснаците, винаги е ял бой и е съжалявал за това.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол