Last news in Fakti

17 Декември, 2022 18:07 1 074 24

Биков: Предложението на ПП за правителство на малцинството е висш пилотаж, за който те нямат потенциал

  • тома биков-
  • пп-
  • правителство на малцинството-
  • висш пилотаж-
  • потенциал

Възможността да отидем на нови предсрочни парламентарни избори е 90%, каза още депутатът от ГЕРБ

Биков: Предложението на ПП за правителство на малцинството е висш пилотаж, за който те нямат потенциал - 1
Снимка: NovaNews

Възможността да отидем на нови предсрочни парламентарни избори е 90%. Това смята Тома Биков от ГЕРБ. “48-ото НС пропусна сериозна възможност за България”, каза Биков в студиото на “Офанзива”, визирайки проваления проектокабинет на проф. Николай Габровски. “Целта ни беше да бъдем максимално отворени към всички, да дадем позитивни сигнали към всички политически формации и да покажем, че целите на този кабинет са надпартийни и идеологически”, посочи Биков в отговор на въпрос защо от ГЕРБ са подкрепили хора, участвали в тройната коалиция. “И Плугчиева, и Танчева бяха сред успешните политици на това правителство”, каза още депутатът.
Биков коментира и думите на президента Радев, който каза, че с кандидатурата на проф. Габровски за министър-председател “ГЕРБ заложи на амнезията на българските граждани”. “Не знам какво има предвид под “амнезия”, отговори Биков и нарече изказването на президента “абстрактно”.

“Бойко Рашков беше изваден от нафталина на миналото и беше настанен в МВР, за да се сложи близка на Васил Божков за шеф на кабинета”, допълни още Биков.

Възможно ли е да бъде съставен кабинет с втория мандат? Според Биков предложението на ПП за правителство на малцинството “е висш пилотаж, който те нямат потенциал да изпълнят”.

“Ако това се случи, те не могат да се справят”, категоричен е Биков.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гейчо

    10 5 Отговор
    Георг има по хубави очи
  • 2 Сменям си ник-а

    17 6 Отговор
    Гледам мача.
    Няма да се занимавам с тоя.
  • 3 Висш политически мелез

    23 6 Отговор
    От БСП в ГЕРБ и после в ДПС.
  • 4 Доячката Бикоф

    23 5 Отговор
    Дава ъкъл?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ала бала

    26 3 Отговор
    Биков,спокойно.Не се газирай много че ще тресне някои инфаркт,пък останаха малко добри артисти.
  • 8 оня с коня

    7 9 Отговор

    До коментар #5 от "Един БЪЛГАРИН":

    Чакай малко - Бълзаш!Би трябвало да ти е известно че РАЗМЕРИТЕ на Партиите в НС са огледало на Народната воля.Затова и първо обърни внимание колко е "Народът" на ГЕРБ,колко е на ДПС,на БСП и т.н. и чак тогава решавай дали с Твоя "народ" ще се пробвате да бесите който и да е.Анадън му?

    Коментиран от #12

  • 9 тцъ тцъ

    28 3 Отговор
    В тоя ГРОБ само професионалистки и висши пилотажници по дисциплината лява ръка десен джоб.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пипи

    17 1 Отговор
    Абе теле! Ти космонавтка ли си?
  • 12 а ъъъ

    14 2 Отговор

    До коментар #8 от "оня с коня":

    А този народ дето не иска да ги вижда тези изброените никой не го брои.

    Коментиран от #15

  • 13 Еееее ,

    17 2 Отговор
    щом тая злобна и жалка махленка го казва , значи е точно обратното ! Но тя не спира да се напъва до пълно оси .ане !
  • 14 Алооооо

    11 2 Отговор
    Краварката в левия ъгъл
  • 15 оня с коня

    3 3 Отговор

    До коментар #12 от "а ъъъ":

    Ами естествено - той не е и за Броене:)
  • 16 Деций

    15 2 Отговор
    Ефремоваааааа,спестила си някой неща от участието на Биков в Офанзива???Защо,защо не са удобни ли?Този хлъзгав индивид ,нямал амнезия,и че Денков бил техен зам министър,и едва не е номад който ходи от партия в партия,но забрави за себе си?Точно той да говори за това е цинизъм!И аз нямам амнезия,помня го какви ги говореше когато беше при Кунева!Той е същият като Антон Тодоров.Първо плюят,и накрая ближат,че даже и лапат!Ивайло Дичев им каза много точно,какво,как и защо!
  • 17 Бамбука

    14 2 Отговор
    Лицемера Биков много добре знае, целта е нови избори, без машини защото за тях няма осигурена хартия. Последното е от изявление на БНБ. Това което не знае подскачайки като заек от партия на партия е, че никой не е вечен, а края е нелицеприятен.
  • 18 Да бе...

    11 2 Отговор
    А тая мъжка политическа кува къде е тръгнала?
  • 19 Рог

    10 2 Отговор
    Боклук
  • 20 Политическия хамелеон Биков

    12 2 Отговор
    "Какво можем да очаквами от представител на народа, който получава пари от боса на мафията. Той има тъмно минало. А ние му се кланяме." - реплика от филм, а колко е актуална за нашата действителност!
    А този политически хамелеон Биков на кого се кланя? На онзи, за когото през 2013 година твърдеше, че трябва да лежи в затвора?
  • 21 мдда

    6 2 Отговор
    Актьорът от кукления театър в Бургас сигурно има повече шанс... СМЯХ!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Мнение

    2 1 Отговор
    Да,от ПП нямат потенциал.Подиграха се на гласоподавателите на ГЕРБ как не били "потентни".Грозно!И не само на тях...Кой ли не очерниха.Аз за ГЕРБ не гласувах,но имам познати,които гласуваха за тях и се възмущават.
    Никакво уважение нямат един към друг тези политици,само сеят омраза,а ние обикновените хора страдаме.
  • 24 КОПЕЙКИН

    0 0 Отговор
    А картела за дърва кой го създаде а от 80 лв на 200 лв кубика...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол