Last news in Fakti

7 Януари, 2023 18:48 9 125 91

Полк. Николай Марков: България е най-големият износител на оръжие за Украйна

  • николай марков-
  • украйна-
  • руска агресия-
  • русия

Редовно правителство може да вкара България в поредната национална катастрофа

"В религиозния християнски разказ е записано – сухата смоковница се отсича и се хвърля в огъня. Няма да измислим нещо по-голямо от това. Когато едно дърво не ражда плодове, дори в един селски двор, се отсича и се хвърля в огъня. Ако имаме някаква класа, която носи отговорност за държавното управление – единственият индикатор за качествено управление са резултатите. Ако ние, които сме страна по обществения договор, не ги усещаме тези резултати, означава, че нещата не са добре."

Този коментар направи в интервю за БНР полк. Николай Марков, експерт по национална сигурност, университетски преподавател, бивш служител на НСО.

"Идеята беше да бъдем демократична държава. Една идея, за да стане усещане за всички – ако страните по обществения договор, всички членове, нямат усещане, че нещо се случва, то не се случва."

"Аз не знам българин, който да е усетил по нещо, че е член на Европейския съюз", заяви Марков в предаването "Политически НЕкоректно". По думите му "тук следват някаква европейски вдигната вълна за ограбване на европейски капитали, която се случва в цяла Европа".

Честните избори не могат да бъдат произведени от тези, които в момента наричаме статукво, смята Марков. "Оформи се един много добре обучен елит, който овладя политическата технология и чрез нея се възползва да върши криминални действия".

Не трябва да имаме редовно правителство, подчерта експертът, който застъпва тази позиция от месеци.

"Ако имаме такова, има много външни фактори, международни, които българският среден избирател не ги знае, ако имаме редовно правителство, то ще бъде принудено – по силата на определени договори и споразумения, да вземе решения, които могат да вкарат България в поредната национална катастрофа."

Марков поясни, че става дума за "това, което се подготвя като инвазия на НАТО на украинска територия".

"Когато президентът ясно каза, че в България има политически сили, които са готови да въвлекат България във война, никой не трябва да се съмнява, че президентът има информация, придобита по линия на специалните служби. (…) Имаме късмет, че имаме една мъртва Конституция, донякъде е късмет, защото тези неща трябва да се изпълняват от редовно правителство."

И сега служебното правителство много надвишава своите правомощия по Конституция, допълни той.

"И в САЩ, и в Русия има хора, които са разумни. Има и неразумни. Украйна не ги броя в това число, защото те са просто публиката, участниците, пушечното месо. Когато се разберат големите играчи на тази сцена, войната ще приключи толкова бързо, колкото и започна. Не зависи от украинците, какво оръжие имат и т.н. Зависи от преговорите. И сега се преговаря. И сега се търсят решения", посочи Николай Марков относно хода на войната в Украйна.

След изборите ще се повтори това, което сега се случва, за още един период – няма да имаме правителство, консенсус не може да се състои, прогнозира Марков.

Политическата система осъзнава опасността, пред която е поставена, смята анализаторът.

"Хитри са нашите. Те искат да усвояват, много обичат да усвояват финансови средства, в спокойна среда, ако може. Тоест да няма такива кризи, международни, от които да последват тежки неща за тях. Искат да контролират напълно съдебните и охранителните органи, както и полицейските. Искат да имат пълна хегемония по отношение на управлението. Не искат да управляват демократично тази страна."

Според Марков е била изградена "стройна система - бързи правителства, невзрачни комбинации, които за кратко време да направят големи глупости и след това да изтекат в канализацията" и служебният кабинет е част от тази игра.

"И той взе решения, които няма право да взема - с изпращането на оръжия за Украйна. По Конституция не е възможно редовно Народно събрание да задължи служебен кабинет с нещо. Дефинитивно, императивно е казано какво може служебният кабинет, какви са му правомощията. Оттук нататък не следва, че може всичко, щом парламентът го задължава. Може да задължат редовно правителство, но не и служебно правителство."

"България е най-големият вносител на оръжие в Украйна – не САЩ, нито Европа. Нашият военнопромишлен комплекс, с който се гордеят дори умнокрасивите, той е много мощен. То се произвежда денонощно, на три смени, 24 часа и всичко се изпраща за там и не от вчера, не от онзи ден", изтъкна експертът по национална сигурност.

Вече има подписан указ на руския президент за спиране на доставките на суровини за българския военнопромишлен комплекс и след 3 месеца ще си загубим пазарите в Африка и Близкия изток, "които можехме да ползваме още поне 100 години", предупреди той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    134 59 Отговор
    Това е истината.
    Браво, Марков!

    Коментиран от #83

  • 2 Русофил

    72 125 Отговор
    Това е последната скрита лимонка на руснаците.

    Коментиран от #17, #55, #73

  • 3 12340

    26 70 Отговор
    Не е малко луд, ама има проблясъци.
  • 4 пак ли изкопахте

    43 85 Отговор
    лудото коле 😄
  • 5 И колко изнесе Нинова?

    75 6 Отговор
    За Украйна
  • 6 Не съм

    81 18 Отговор
    специалист в областта, но не знаех, че само с руски суровини се произвеждат оръжия и боеприпаси. Също и, че даваме на Украйна повече оръжия отколкото САЩ.
  • 7 ПОЛК АЗОВ СИЛА

    57 88 Отговор
    Марков е пета колона на Русия. България е троянският кон на Русия в Европа и третият най-голям вносител на руски нефт след Китай и Индия и контрабандно вкарва руски газ през Турция!

    Коментиран от #59

  • 8 Пор.нац.катас..

    93 31 Отговор
    Прав е автора,ама много е прав.
    Преди няколко години,по една от националните телевизии гледах интервю с един вече бивш шев на една американска много известна агенция и той каза приблизително по памет следното:
    ,,Когато избраните от вас политици дойдат при нас,на наша земя те даже не се срещат с политици от висок ранг а ,хора от нашите служби им дават по един два чувала с пари и те вече слушат нас,правят каквото им се каже,,
    С такава демокрация ние вече сме в Нац.катаст...

    Коментиран от #40

  • 9 име

    7 32 Отговор
    тук следват някаква европейски вдигната вълна за ограбване на европейски капитали, която се случва в цяла Европа"

    това не е вярно - парите се пращат където трябва
  • 10 Майна

    70 19 Отговор
    Възмущават се от песента за Лена, значи трябва да мълчим,,възпитано,, срещу това мерзко поведение на тези в управлението и това ще означава ,че сме възпитани и над ,,тяхното ниво,, , така ни втълпяват..
    С тези ,които нямат ни срам , ни чест , нито достойнство човешкото поведение отпада...
    Марков много точно е ,,описал,, това, което ,,върви,, в България..

    Коментиран от #21

  • 11 Ами то

    79 8 Отговор
    Лудите сме ние дето търпим тези, които ни грабят.
  • 12 Супер

    24 39 Отговор
    Дай боже да закрият всички военнопромишлени предприятия. Не е християнско да се сее смърт. Не е ясно как спят спокойно работещите в тези предприятия и търтеите оръжейни олигарси. Срамота.

    Коментиран от #16, #77

  • 13 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    37 73 Отговор
    Аз съм много доволен,че съм в ЕС,а за този на държавна хранилка не знам!Убеден съм ,че милиони Българи работещи в ЕС и по света също са доволни.Колкото до войната с нас и без нас русия е загубена!Ако много държите,путинофили руснаците търсят доброволци...уж...плащали.......Проверете!

    Коментиран от #15, #20

  • 14 Просто човек

    34 57 Отговор
    Аман от путински слуги...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    18 26 Отговор

    До коментар #12 от "Супер":

    искаш само руските да работят,нали???

    Коментиран от #19

  • 17 Умен по цялата глава

    34 35 Отговор

    До коментар #2 от "Русофил":

    Марков го знаем отдавна.Не очаквах,да застане на тази позиция относно Войната в Украйна,но явно има лични основания..По принцип е възпитаник на БКП идеологията...После подава рапорт до президента Първанов,че НСО,охранявайки политиците им правят видео и аудио записи,които отивали "Нагоре."...И това "Нагоре" изнудвало записваните политици да изпълняват зададените задачи безропотно....Н.Марков тогава е подполковник от НСО...Началник на НСО е самия получил рапорта президент Първанов от БСП...По- Нагоре от него няма..Ето кой бил "Нагоре",дето изнудвал политици....Първанов ,разбира се,след една седмица го уволнява и Н.Марков се явява нещо като Дисидент...Обаче с това интервю,явно дава заявка,че вече ще е послушен...

    Коментиран от #31

  • 18 007

    29 53 Отговор
    Поредния руски агент изпълзя от дупката!🇧🇬🇺🇸🇪🇺🇺🇦🇧🇬
  • 19 Това са кървави пари

    20 9 Отговор

    До коментар #16 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    не ни трябват.
  • 20 Майна

    12 6 Отговор

    До коментар #13 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ехт?
    Голям майтапчия си, ха ха..

    Коментиран от #22

  • 21 анализатор

    21 2 Отговор

    До коментар #10 от "Майна":

    В България майна нищо не върви, освен простотията ! Сега пусни ВЕФА да чуим Кидика !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 !!!?

    36 58 Отговор
    Вацев, Дърева, Карбовски, Иво Христов и Иво Христов, Нешка Робева, Копейкин, Марков,.... - съветски и постсъветски фосилни изкопаеми, вечно мъркащи тунеядци, медийни клошари на повикване за да проповядват заупокойна литургия на Запада, САЩ, ЕС, НАТО и Световния капитализъм !!!?
  • 24 Майна

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "Утка майна":

    Българин, такъв съм

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 🇪🇺🇧🇬💯

    49 14 Отговор
    Полк. Николай Марков го е казъл мо та мо!
    Няма какво да се добави.
  • 27 Ушанков

    24 56 Отговор
    Поредна руска подлога.
    Все едно слушаме Мутрофанова.

    Коментиран от #48, #75

  • 28 БСП на Бунището

    19 52 Отговор
    Как да ви се обясни,че България е част от НАТО и поради това държавите от НАТО - Америка и ЕС са ни партньори,а Русия ни е ВРАГ...Цялата Демократична Общност е Изумена от безчинствата и престъпленията на Червената руска армия в една независима държава ,над един невинен Народ...Само Н.Марков прави тънки сметки...Разбира се,че изнасяме боеприпаси и оръжие за Украйна,което те заплащат,защото това е Бизнес...Гнусарите от БСП в лицето на Нинова блокираха сделки за един милиард лева с Украйна...Неуспешно,разбира се...

    Коментиран от #72

  • 29 Оракула

    16 46 Отговор
    Ако един чавек се нарича" експерт по сигурността",
    но не създава сигурна среда за гражданите на България , то
    той трябва да бъде отрязън от възможността да произвежда,
    деструктивна и негативна Путинова слуз!
    И като "експерт по сигурността" ,да не разбираш ,мястото и предимствата на България,
    и защо е член на ЕО...?Това вече си е пропуск в живота!
    Нещо не ти се вързва ,образователния ценз с всичко казано,
    от теб до сега!
    Има огромна и тъмна дупка в живота ти, която ти явно не осъзнаваш!
    Оставям на читателите да определят,
    дали не те "хапят все още , кучетата" денонощно!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Оракула

    8 20 Отговор

    До коментар #17 от "Умен по цялата глава":

    А бе кажи го направо както си е," хапе го кучето "и не става за тази длъжност!
  • 32 Майна

    16 4 Отговор

    До коментар #25 от "Утка майна":

    Сам ли си се освободил, ха ха ха.

    Коментиран от #38

  • 33 Васил

    13 22 Отговор
    Да бе повярвах ме ти само един HIMARS струва колкото завода и целият град а на Украйна повече от патрони и гранати и РПГ нищо друго технологично и скъпо не можем да дадем. А и защо да не даваме за да изколи кремълският главорез мислите ли че ако поиска България няма да постъпи като Украйна?

    Коментиран от #79

  • 34 Павел

    46 15 Отговор
    Марков винаги е говорил самата истина и е осветлявал тъмните игри на продажните евроатлантици, които всячески се опитват да ни набутат във войната и да се разпореждат с нашата благодатна територия, за която имат други планове, но без нас. Българинът обаче неистово се съпротивлява на евроатлантическите манипулации, защото е надарен с природна мъдрост и инстинктите започнаха да му проговарят. Евроатлантиците ни мислят за стадо, но не са познали!
  • 35 Волгин направи от БНР

    19 28 Отговор
    Радио " Гаварит Масква"

    Коментиран от #49, #56

  • 36 !!!?

    24 23 Отговор
    От "експерта" Марков сега разбрахме, че България е достатъчна да бие кремълския окупатор в Украйна !!!?

    Коментиран от #80

  • 37 Урюрвкос

    22 6 Отговор
    Дунав мост е почервенял от срам като вижда какво минава по него
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Майна

    18 8 Отговор

    До коментар #38 от "Утка майна":

    Знамето на ЕС в средата, ха ха ха ха....
    Майко , мила...
    Те те освободиха, ха ха ха...
  • 40 шишо бакшишо

    13 14 Отговор

    До коментар #8 от "Пор.нац.катас..":

    Аз национална катастрофа не виждам народа препива и преяжда като за световно

    Коментиран от #66

  • 41 Кочо

    15 21 Отговор
    Този тарикат винаги е бил много обтекаем в бръщолевенията си, зависещо от това кой какво иска да чуе.
  • 42 НСО

    14 23 Отговор
    Тоя научи ли се да прави лицеви опори?Некадърник.

    Коментиран от #44

  • 43 напомням

    8 20 Отговор
    това л на снимката е защитник на гешефТ
  • 44 Като гледам

    6 20 Отговор

    До коментар #42 от "НСО":

    Се е научил да пълни тоалетната чиния.
  • 45 Анти трол

    13 32 Отговор
    Още един предател, който си мисли, че Русия е силна или , че са ни приятели! НЕ СА СИЛНИ И НЕ СА НИ ПРИЯТЕЛИ!!!!!!!! Всички лоши неща за България идват от Русия!

    Коментиран от #47

  • 46 Този е"експерт",ама

    12 17 Отговор
    Бивш експерт .Щото не е издържал физическата подготовка по правене лицеви опори.Бухаха
  • 47 Нищо не мисли

    8 9 Отговор

    До коментар #45 от "Анти трол":

    Чака подаянията .
  • 48 Еми да

    4 13 Отговор

    До коментар #27 от "Ушанков":

    слушаме тогава Украинската Митрофанова !

    Коментиран от #76

  • 49 !!!?

    14 21 Отговор

    До коментар #35 от "Волгин направи от БНР":

    Говорит Москва !!!?

  • 50 колко е жалък този

    11 29 Отговор
    ...жалко от нейде изпълзяло червено полковниче , се опитва да ни пробутва недъгава болшевишка пропаганда по жалка и от самия него , направо си е жив московски клоун ....

    Коментиран от #51

  • 51 Де факто

    7 21 Отговор

    До коментар #50 от "колко е жалък този":

    Разбирам, че е този е безработен.Бо 4 000 са си 4 000.Трябва да яде.
  • 52 дядото

    12 3 Отговор
    ясно,честно казано.и какво.като те подкрепяме в коментарите,платената журналистика с бруталната си цензура подменя мнението ни,а и твоето.не знам дали казването на истината е достатъчно.на кой му пука,кой се впечатлява.депутати,политици и власт раболепничат,не се интересуват от истина и бъдеще.важно е да изпълняват наставленията и да лапат.държавата и народа да вървят по дяволите
  • 53 Стамболов

    9 13 Отговор
    Бързичко ги е оправял такива.

    Коментиран от #63

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 БЪЛГАРИН

    25 7 Отговор
    Истински човек Кандитирай се за ПРЕЗИДЕНТ ти отговорен и разумен Българин.Има и други Богомил Бонев .Можете да Върнете самочувствието на Българите и Стандарта на живот. НЕ МОЖЕ ОТ вън някой да командва народ на 1342 годишна история.Когато нашите прадеди са говорели език.и пишели писмо .Тези от Британия са били на звуци и мимики. мисля че Българите са разбрани и отговорни и ще ви Изберат. Довиждане.

    Коментиран от #69

  • 58 морски

    6 17 Отговор
    Има дар слово ,добре се изразява и може да манипулира масата чрез видео ,особено тези ,които не са съвременници на прехода .Тези негови качества не са останали незабелязани от когото трябва ...Жалко ,много жалко .
  • 59 Човека КоZа

    11 6 Отговор

    До коментар #7 от "ПОЛК АЗОВ СИЛА":

    Полк азов отиде на концерт на Иън Стюарт, бандера се върти в гроба. Пълен резил



    💤

    Коментиран от #71

  • 60 Ха ха ха

    9 27 Отговор
    Някакъв нищожник , никому не нужен, се напъва до изхвърляне на син жлъчен камък , само и само да заработи нЕкоя дребна неконвертируема рубличка , а всички знаят къде отиват един ден непотребниците като него - в депото за непотребници .....
  • 61 Пропаганда за напреднали

    34 4 Отговор
    Напоследък всеки който изкаже малко по открито и честно мнение е обявяван едва ли не за Руски шпионин и предател! Абе май се превръщаме лека полека в тотална демокрация (Тоталитаризъм) ! Винаги съм се чудил как се прави това в САЩ, сега вече знам! Със агресивна пропаганда и налагане на цености и морални норми! Накрая просто си избират политиците и си програмират машините и избирателната система спрямо исканият от тях резултат! Има и друг много важен фактор, трябва да разделят хората на враждуващи фракции и идеи, след това и бог не мже да помогне на такава държава!
  • 62 морски

    8 20 Отговор
    Господин "Българин " ,не ставай смешен..Тези от Британия ,когато са правили ,радари и автомобили ,Ние сме били единствено при козите и сме се чифтосвали с тях.Моля те недей ...И аз също съм патриот ,обаче реален.
  • 63 Никола

    11 3 Отговор

    До коментар #53 от "Стамболов":

    А Стамболов го оправиха още по-бързичко !
  • 64 Истина

    20 4 Отговор
    Прост народ слаба държава. Още по- лошо ако този народ има предатели и продажници т.н.евроатлантици.

    Коментиран от #90

  • 65 Мнение

    24 6 Отговор
    България е също така и основен спонсор на запада!
    Тонове злато (с подарък останалата руда) от Челопеч и Ада тепе се изнасят извън граница, с концесионна такса за нашата страна от "гигантските" 1.5%???!!!

    Отделно чертежи за милиарди, тецове с гарантиран ток на завишени цени и военни бази само с права, без задължения над нашата страна???!!!

    И после евроатлантиченцата ще ни уверяват колко лош бил Путин и колко милички били краваропитешките кукловоди?!

    ПП: Преди някой да ме репликира, че Дънди Прешъс е канадска, да провери фирма от коя държава е основен акционер!!!

    НАРОДЕ СЪБУЖДАЙ СЕ, ГОТВЯТ ТЕ ЗА КУРБАН!!!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Тиква

    4 18 Отговор
    Този Псевдо полковник от сайта Афера, и той се появи да дава акъл. Аджеба - кажи поне какво оръжие се изнася от България и какво се произвежда в България. Иначе простотията няма край!
  • 68 Румен

    5 15 Отговор
    Един неудачен ластикар си, и нищо повече. Едно е да знаеш, а друго е да се прайш че знаеш. Ама треба се еде, и затова се пенявиш по телевизията
  • 69 Иван

    9 5 Отговор

    До коментар #57 от "БЪЛГАРИН":

    Да многооо си прав - върнете и СИК и Вис, царя нескопосан и Бойко! Та да вържем и цъфнем по 3 пъти в годината.
  • 70 Да бе да

    7 13 Отговор
    Този мишкодав е колкото експерт , толкова и полковник 😂
    Мозък без кислород 😁

    Няма да оспорвам глупостите които говори , просто се надявам хората са го третират със съжаление ! Той не е виновен 😅..... природа кво да правиш! Тъпотата не е порок😘
  • 71 ПОЛК АЗОВ СИЛА

    9 10 Отговор

    До коментар #59 от "Човека КоZа":

    АЗОВ се биха в съотношение 1 към 10 3 месеца. Избиха 6000 орка. Подвига им ще отеква през вековете! Днешните батальони в Днипро, Харков и Киев, продължават да унищожат болшевики безпощадно и със страст!

    Коментиран от #78, #86

  • 72 Толкова ти е празна

    0 5 Отговор

    До коментар #28 от "БСП на Бунището":

    кратуната,че чак кънти!К ре тен!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 сноу

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "Еми да":

    Не го величай толкова с това ушанков,щото си е най обикновен ташанков..
  • 77 Сух

    0 4 Отговор

    До коментар #12 от "Супер":

    Това е едно не малко перо в бюджета на държавата. Отиваме към пълен фалит. Тогава тежко и горко ни..
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 прогноза за времето

    6 2 Отговор

    До коментар #33 от "Васил":

    Дали разбра , че всеки един 152мм снаряд , един от 10-15- те хиляди изстреляни всеки ден , с които НАТО поддържа своя фронт в Украйна да не рухне , защото в Украйна хилядите оръдия са точно тези.Другите все още са екзотично малко. От Украйна , и бившият Соц . Лагер. Такъв снаряд в момента , може да се произведе само на 3 места . Русия , България ,Чехия. Лекото стрелково оръжие , патроните , оборудването униформите , също идва от нас , на 80% , защото българският Калашник , има славата на качествено оръжие . Доставяме на Украйна горива , по специално дизелово гориво . Това което казва Полк. Марков , изобщо не е лишено от истина. Въпроса е до кога ще бъдем оставени от руснаците да го правим? Когато стане тук напечено другарката КУрнелия ще избяга при сина си в Америка , ние тука с гайдите , какво да правим ?

    Коментиран от #91

  • 80 пояснение

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "!!!?":

    Забравяш стотиците хиляди избити украинци , поляци ,др. . И зад оръжието трябва да застане някой , който да умре .
  • 81 Керът

    4 4 Отговор
    Поредния маскиран кремълски фашист петоколонник! Да не говорим за тъпотиите, които ръси. Мъка и смЕх.
  • 82 Какъв полковник е този?

    2 4 Отговор
    Той е бивш полковник. Дори не е в резерва (запаса). Няма ли си научни титли, та да се налага да се кичи със звания, при това получени в службите? Комплексарщина.
  • 83 Маиничка

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Няма връщане на комунизма Ще Ви остане една мечта
  • 84 Синоптик

    1 3 Отговор
    Препоръчвам на някои хора да не стоят на слънце Че не им се отразява добре
  • 85 СЛОНА

    4 1 Отговор
    ПРИ РАЗРАСТВАНЕ НА КОНФЛИКТА ЗАТОВА ДЕТО ПРАВИТЕ ЗАД ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ,НИКОЙ НЯМА ДА СЕ БИЕ И ДА ПРОЛИВА БЪЛГАРСКА КРЪВ ЗА БЕЗДАРНИЦИ И ИЗМАМНИЦИ!!!

    Коментиран от #89

  • 86 Чичо Дончо каза

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "ПОЛК АЗОВ СИЛА":

    Посмали ма нго.
  • 87 Раковски

    0 2 Отговор
    КОЙ МУ ДАДЕ ЗВАНИЕ НА ТОЯ РАЗБИРАЧ🦧
  • 88 така така

    1 0 Отговор
    А нали всички сделки за износ на оръжие били подписани от Нинова,както тя твърди, и не са за Украйна,поне формално отиват в Полша,която обаче не е във война и очевидно не се нуждае от тях - и всички знаем,вкл и тя, колкото и да се кълне в противното,че са за Украйна,т.е и вълкът сит, и агнето цяло за БСП! и ВПК ще трябва да се пренастрои за производство за западните оръжия, с които ще се модернизираме евентуално, ако наистина Русия ни отреже от суровини(?!??)странно...
  • 89 споко

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от "СЛОНА":

    българска кръв няма да се пролива,защото нямаме армия,направо ни прегазват и забравят за нас,както вече стана преди около 80г
  • 90 хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "Истина":

    сбърка посоката - откъм изгрева на слънцето са,в пряк и преносен мисъл
  • 91 Холи

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "прогноза за времето":

    Как какво? Ами ще свирим.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове