Last news in Fakti

25 Февруари, 2023 08:55 4 719 201

Левон Хампарцумян: Сега Русия е една средно голяма бензиностанция с ракети

  • войната в украйна-
  • империя-
  • ссср

В Русия има десет града, в които хората са що-годе интелигентни и космополитни. Останалите не са разбрали, че съветската власт е дошла и си е отишла, казва банкерът

Левон Хампарцумян: Сега Русия е една средно голяма бензиностанция с ракети - 1

Как годината на войната промени войната? На тези въпроси отговарят анализаторите Левон Хампарцумян, Антон Иванов и Чавдар Стефанов, които бяха специални гости в студиото на Euronews Bulgaria.

„За съжаление това е война, аз не очаквах да се случи, камо ли да е толкова дълга“, заяви Иванов.

„Общото мнение беше, че ще свърши много бързо с парад в Киев. Разбира се, грешни очаквания, но ние сме военни експерти“, добави Хампарцумян.

„Нека да започнем с главното – Русия, а преди това и СССР, вече 43 години водят войни. Като започнем с Афганистан, след това войните на Путин, и т.н. Създадена е една суб-култура на военни в Русия, те са навсякъде там. Силите на мрака надделяха в Русия, а аз не мисля, че и тази година ще приключи тази война. Путин строи империя“, каза пък Стефанов.

„Едно от нещата, които трябва да имаш, когато строиш империя, са средства. Те са нужни, за да можеш да я издържаш, да подхранваш войни, и т.н. Русия няма такова нещо. Русия не е СССР. Съветският съюз беше една изостанала икономика, но самодостатъчна, докато сега Русия е една средно голяма бензиностанция с ракети“, включи се и Левон Хампарцумян, като разкри, че през последните години страната е загубила 4 трилиона долара и 30 милиона души. „Русия е загубила, много преди да започне горещата фаза на войната. Не може да възстанови индустриалната мощ на СССР, дори географски да успее с чеченци, татари, и всякакви други“, категоричен бе той.

Енергийният експерт Антон Иванов пък говори за енергийната инфраструктура на Украйна. „Въпросът за нея е интересен. Украинците демонстрираха, че с една малка организация и ограничени ресурси можеш да поддържаш енергийната си инфраструктура, за да покриеш базови нужди. Това противопоставяне на идеята, че тя може лесно да бъде разрушена, а трудно направена, ние трябва да си извадим нашите уроци и да се поучим от опита на Украйна“.

На въпрос защо сред българските общество и политици продължава да цари разединение относно войната, Чавдар Стефанов каза: „Ако говорим за идеите на България за миролюбие, ако говорим за господин Путин, с него не може да се преговаря. Начинът му на мислене е такъв“.

А Хампарцумян добави: „Имам колега в Русия, който казваше, че там има десет града, в които хората са що-годе интелигентни и космополитни. Останалите не са разбрали, че съветската власт е дошла и си е отишла. Няма хомогенна маса."


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 138 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    233 39 Отговор
    Сега България не е държава а територия, с губернатор Херо Мустафа.
    Хора с подобно фамилно име са ни управлявали 500 години, нищо ново под слънцето!

    Коментиран от #105, #172

  • 2 Хахаха

    46 93 Отговор
    ,,С чеченци, татари и ВСЯКАКВИ ДРУГИ"!!!!!

    Хора.....ако това не е падение......
  • 3 пак

    186 22 Отговор
    Хампарцумянщини, сър.
  • 4 РЕАЛИСТ

    252 24 Отговор
    Каква ухилена грозна и нагла физиономия. Това е лицето на евроантлантизма.

    Коментиран от #8

  • 5 Какво е Русия

    171 26 Отговор
    времето ще покаже, а не прости кирчовци, не интриганта САЩ.

    Коментиран от #6

  • 6 Ами освен бензин

    87 22 Отговор

    До коментар #5 от "Какво е Русия":

    Имат и ръждиви кюнци с уран.

    Коментиран от #70

  • 7 Хасковски каунь

    155 13 Отговор
    На арменец ще повярвам когато ми докаже , че е имало негов сънародник работел като миньор.
    /арменец кирка не фаща/
  • 8 123

    67 9 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛИСТ":

    Много вярно.
  • 9 ДС активист

    26 104 Отговор
    Путин все още си мисли, че работи за КГБ.

    Коментиран от #18, #56

  • 10 Перо

    168 11 Отговор
    Тоя химик и костовистки боклук трябваше отдавна да е в кауша, още като костовистки шеф на агенцията за приватизация, а не да променят закона за него и да се вкарва като директор, в условията за продажба на БВТБ /Бивша Булбанк/! Мошеник и некадърник, държавен милионер!

    Коментиран от #30

  • 11 Точен!!!

    138 19 Отговор
    Тя Русия разката икономиката на целия ЕС, Разрарцумян обяснява колко била слаба Русия. Този е срам за арменците у нас, а и по света.

    Коментиран от #35

  • 12 ОТ СОФИЙСКОТО ЛЕТИЩЕ

    135 10 Отговор
    ЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С БРЪШОЛЕВЕНЕТО НА ЕДИН .....СПЕКУЛАНТ.??
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ЛЕВОНА ХИЧ НЕ ГО ПРИТЕСНЯВА ТОВА ЧЕ БЕШЕ

    112 7 Отговор
    ПОСТАВЕН В БУЛБАНК ЗА ДА НИ КРАДАТ НАЧАЛНИЦИТЕ МУ БЕЗ ДА ИМАТ ПРОБЛЕМИ , И ДНЕС ТОЙ НЕ ЗНАЕ НИЩО ЗА БУЛБАНК !
  • 15 693

    110 6 Отговор
    А защо ни заливате с мнението на всякакви откачалки.
  • 16 Анализатор

    117 13 Отговор
    След 1 година истерия и над 120 милиарда лизингово задлъжняване с американско оръжие и техника,
    логистични и енергийни доставки, НАТО стигна до под кривата круша в Украйна.

    Русия постигна целите си още в първите месеци в Украйна. Постави Европа на колене, присъедини важни черноморски пристанища, измести нефтения и газов маршрут и доведе двуцифрена инфлация в ЕС.


    Казано в прав текст - докара до фалит самовлюбената германска, английска и френска икономики, изхвърли либералния отпадък от територията си истартира мащабна трансформация на икономиката си.

    Коментиран от #20, #24

  • 17 Памперспълен

    102 6 Отговор
    Тъпашко изказване но според мене сам не си вярва защото тая така наречена бензиностанция с ракети може да го свали от върха на хранителната верига и да го прати при обикновените хора.
  • 18 Хахаха

    76 6 Отговор

    До коментар #9 от "ДС активист":

    И? Путин ти е никакъв и ти на него. Може да мисли каквото си иска. Той даже не знае, че ти съществуваш, и ,по принцип, мислиш за него, защото си никой. Въпросът, защо ти непрестанно мислиш за Путин?
  • 19 Родолюб фон Барух Ал Сабах дьо Муажон

    65 4 Отговор
    Сега България е едно голямо Казино без печеливши. Добре е че има заложни къщи и БАНКИ ,разбира се. Нашите лихви са най изгодни. Нали Левчо! Сега всички идете да си платите сметките и ако ви останат парички ги яло във бързо в замразени храни ,че са най евтините. Благодаря.
  • 20 Ивайло

    82 8 Отговор

    До коментар #16 от "Анализатор":

    За 1 година Русия е купила злато за над 150 милиарда долара, увеличила е износа на газ в нетно изражение със 110 милиарда долара приход. В същото време САЩ и ЕС са емитирали нов дълг за съответно 1,6 трилиона долара и 1.1 трилиона евро от 2021 до днес.

    Щандовете за зеленчуци в Лондон са празни, а милионерите в Австрия и Германия стоят с ушанки вкъщи, за са пестят енергия. Фонтаните и баните в Германия ги спряха и затвориха, докато в Киев и Лвов живеят безплатно. Там заведенията са пълни и светят и това е видно от Инстаграм и Тик-Ток, където украинките показват несъзнателно вечерния военен уют.

    Коментиран от #34

  • 21 Мнение

    84 5 Отговор
    Това е поредното жалко нищожно създание.
    Това е поредното арменско унижение към българския народ ,подплатено с много грантове от соросоидните краварски господари.
  • 22 Само питам

    70 3 Отговор
    Пак ли този арменски гнусил нещо се изс...?
  • 23 Факман

    78 3 Отговор
    Защо давате думата на продажните изроди,които продадоха майка си и баща си за жълти стотинки и да дрънкат врели некипели.Ако дойдат руснаците тука друго ще приказват или първи ще избягат във ФАЩ.

    Коментиран от #170

  • 24 Я ни разкажи нещо

    6 32 Отговор

    До коментар #16 от "Анализатор":

    За "руската икономика"

    Коментиран от #25, #33

  • 25 Западът и НАТО

    59 6 Отговор

    До коментар #24 от "Я ни разкажи нещо":

    стигнаха дотам, че да молят Китай и Индия да омилостивят Кремъл, а и започнаха да плашат гаргите в Африка и Латинска Америка. Резултатът от резолюцията на ООН за спиране на войната не беше подкрепена от 40 държави, между които Пакистан с 230 миллиона население, Китай с 1,5 милиарда, Индия, Южна Африка 61 милиона, 2/3 от Африка, 2/3 от бившия СССР и Централна Америка, които обаче представляват 52% от населението на планетата Земя.
  • 26 дядото

    51 4 Отговор
    колкото е красив,толкова е и умен,но е много нагъл.
  • 27 Мим

    46 4 Отговор
    Абе събрали сте се един пърцучо и още няколко пърцочовци и вие се мислите за по умни от Путин.Ама ,че сган със сган е това вашето...
  • 28 ЗАРАДИ ТАКИВА БОКЛУЦИ КАТО ТОЯ НЕКАДЪРНИ

    52 2 Отговор
    И ПРЕДАТЕЛ АРМЕНЦИТЕ СА ИЗБИВАНИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ !
  • 29 Павел пенев

    52 4 Отговор
    Гнусен арменски престъпник.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Башхой

    57 3 Отговор
    За съжаление ти си толкова икономист, колкото и "анализатор"! Но това не е пречка господарите ти да те бутат да дрънкаш глупости на простолюдието!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Припомням

    56 2 Отговор

    До коментар #24 от "Я ни разкажи нещо":

    Останалите 10 милиона туристи от Украйна в Европа и България, живеят за сметка на държавите, за разлика от смазаните сирийци и кюрди, на които и един аспирин е забранено да им се изпрати!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Хахаха

    54 7 Отговор

    До коментар #11 от "Точен!!!":

    Русия е страната, която е самодостатъчна във всичко. Разбирам, за разрушителите силата е в рушене, в унищожаване, в килимните бомбардировки. И въобще не разбират, че Русия може да го направи, но не приема този начин на водене на военни действия в роднинската и Украйна. Налага се, с болка в сърцето и със сълзи на очите от жалост към обикновените украински граждани . Но със стоманена воля и непримиримост към укрохунтата и бендеровците. Русия е единствената страна , на която и пука за украинците.
  • 36 Азер от Нагорни Карабах

    38 3 Отговор
    А вие и една туба бензин не сте..

    Коментиран от #68

  • 37 Жорж

    52 1 Отговор
    Учили сме за общочовешки,религиозни,семейни ценности,но какво е евроатлантически ценности не мога да дефинирам.Може би ,защото Атлантика е твърде далеч от нас.А по БНР вчера една журналистка разпалено говореше за ЛГБТ ценности.Днес много не различават ценности от цена.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Особено

    38 5 Отговор
    комични са възторжените шапки във въздуха и патетичните възхвали как Украйна - разбирай НАТО, ЕС, Австралия, Канада и Япония, барабар с Турция - успели да удържат Киев да не бъде превзет.

    Истината е, че никой не е искал да влиза в Киев. Целта беше Чернобил.
    Никой в Кремъл не си е и помислял, че напудрените до несвяст нослета на “Банкова” и техните господари зад Ламанша и Океана, ще предпочетат до унищожат цяла Украйна, за да създават дискомфорт на Русия.

    Уж подвизите на украинската армия се измерват в буквално самоунищожение.

    Коментиран от #40

  • 40 Припомням

    42 5 Отговор

    До коментар #39 от "Особено":

    Нашите предатели също ги подкрепят с две ръце и два крака. Борисов, който вече е готов да изтъргува и Гешев, за да отърве собствената си кожа, решил да събаря паметника на Съветската армия, т.е. на Трети Украински фронт, който начело с маршал Толбухин, освободи България от монархо-фашисткото присъствие, както се оказва вече.
    С тези си напъни Борисов вече не е смешен, а по-скоро жалък.
  • 41 Реалист

    40 4 Отговор
    Този какъв е смешник. Руската Федерация е 180 милиона души, а родината му Армения скоро няма да съществува точно защо от Кремъл ги освириха продажните арменци

    Коментиран от #50

  • 42 12345

    49 3 Отговор
    САЩ - 40 милиона на купони за храна, 2.5 милиона затворници, 22 трилиона дълг, всеки трети американец няма $400 да покрие основни нужди при спешност.

    Тоя тръгнал да ми говори за Русия.

    Бензиностанцията си е самодостатъчна и ви разказа играта.

    Коментиран от #155

  • 43 Българин🇧🇬

    45 2 Отговор
    Какво каза тоя какво Русия е загубила.??? Левон не може да изкара 5 лв с акъл, а това което има е крадено по времето на СДС
  • 44 Кресна

    56 1 Отговор
    Какъв лъжец трябва да си за да изречеш следното;Русия 43 години води воини .Къде са тези 43 година би воини и къде са тези войни на Путин ???? Такива като мен ли не живеят в света на този човек или той не живее в реалния свят ?? Русия нападна и Виетнам и Югославия и Ирак и Сирия и Либия ,Русия се разшири до Сащ и вече е в Мексико,Венецуела ,Куба ,Бразилия ,Аржентина .Русия налага санкции на държавите за да живеят народите на тези държави зле само защото не могат да ги крадат ,Русия прави вече 75 години преврати в целия свят и сваля правителства ,Русия има над 700 бази а те бедните и мирни Сащ само 1-2 по света.Що за човек трябва да бъдеш за да излезеш и говориш лъжи по телевизия и радиа ,по вестници ????Срам и позор .

    Коментиран от #69

  • 45 зъболекар

    31 1 Отговор
    Тоя има нужда от зъбна корекция определено .
  • 46 ежко

    42 2 Отговор
    Химикът, по образование Левон, предпочете да не се занимава с това което е учил,а се намести с протекции в комисията по приватизация, продаде БНБ на италианците, а после се исули и стана шеф на същата тази изнституция.Май не е действал в най-добър интерес на България,като е продавал ,та щефското място му е един вид плащане за услугата....И никой не видя проблем в цялата тази работа.Сега се хили и ти дава акъли!
  • 47 ВНИМАНИЕ

    41 2 Отговор
    ФАКТИ СНИМКАТА Е НАПРАВЕНА ОТ АГЕНТ НА ПУТИН ПОКАЗВА ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА КРАДЛИВИЯ БАНКЕР И КОМПРОМЕТИРА
    /РАЗКРИВА/ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ
  • 48 А, ти си тъпанар

    23 1 Отговор
    който каквото е казал тищо не се е случило, та тъпите си коментари си ги запази за тъпия си мозък.
  • 49 Урюрвкос

    33 1 Отговор
    след 1990г МВФ нареди на Русия да произвежда само горива останалото трябва да го купува от Запада. Правителството на Гайдар само това приказваше, италианците правят обувки, испанците мебел, японците телевизори, немците коли. Нищо не можем да направим по добре от тях затова няма да произвеждаме а само ще купуваме. Така беше до 2008г когато дойде финансовата криза. След това всичко се обърна на 180гр. Тези анализатори работят със старите учебници.
  • 50 Българин

    4 24 Отговор

    До коментар #41 от "Реалист":

    Не лъжи бе .рассия са 140милиона .Това е с всички чеченци ,буряти ,татари ордмури и кви ли не още.Батковото
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Уве Зелер

    36 2 Отговор
    Левон Хампорцумян трябва да бъде в затвора!
  • 53 Българин🇧🇬

    29 2 Отговор
    Какво каза тоя какво Русия е загубила.??? Левон не може да изкара 5 лв с акъл, а това което има е крадено по времето на СДС
  • 54 Реалист

    21 2 Отговор
    Този какъв е смешник. Руската Федерация е 180 милиона души, а родината му Армения скоро няма да съществува точно защо от Кремъл ги освириха продажните арменци
  • 55 9689

    27 2 Отговор
    А ти си един от престъпниците на прехода........
  • 56 Смотльо,

    24 2 Отговор

    До коментар #9 от "ДС активист":

    По добре това отколкото да се ръкуваш със сянката на първия президент на САЩ и да твърдиш ,че си бил на вечеря с него преди 2 дни.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Неразбрали

    3 26 Отговор
    Другари..САЩ наляха трилион в Афганистан..парите им няма да свършат..но ако ватниците почнат да печатат рубли утре пенсиите ви ще са 5 долара
  • 59 778

    23 3 Отговор
    Този защо не имигрира някъде, например в Дубай?
    Ние пък сме по-зле и от времето на комунизма!
  • 60 Селкооп банк

    17 2 Отговор
    А в тикволандия отдавна вече няма нито един такъв град.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Професора

    27 2 Отговор
    Демографския срив в България почна от Иван Костов и Левон момента в който докраха МВФ в България дениграфски срив.
  • 63 пешо

    29 2 Отговор
    За 30+ години целия боклук изплува на повърхността, като тоя българомразец. Негодник със самочувствие придобито от безнаказания обир на труда на милиони българи.
  • 64 Божо

    16 2 Отговор
    Гнусняк алчен . Карабина половинка.
  • 65 Шерлок Холмс

    17 2 Отговор
    Този нали знаете, че си плаща за да го публикуват и да го канят, и показват по телевизията.
  • 66 Някой

    18 2 Отговор
    Абе той и Кирчо каза, че Русия е бензиностанция с ракени, ама като спряха достъпа до бензиностацията на демократичните европейци - Европа пострада. В днешно време като имаш ресурса, ти си вземаш решенията, голяма територия голям пазар. Тия не разбраха, че Русия си е самодостатъчна. Само петата колона още се гъне, но и на нея ще и намерят цаката.
  • 67 Ами има едно

    18 2 Отговор

    До коментар #32 от "Русороб":

    предаване по руската Время покажет, та и аз такя ще ти отговаря, но историята показва, че Русия винаги побеждава. Справка Париж и Берлин.

    Коментиран от #75

  • 68 РЕАЛИСТ

    20 2 Отговор

    До коментар #36 от "Азер от Нагорни Карабах":

    Тоя трябва да е благодарен, че Русия спира азерите иначе за Армения щяхме да говорим в минало време. Тоя наглец е бил в Канада 5 години и е работил по проекти с Русия, а сега плещи глупости, за да се хареса на началниците.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Имат

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ами освен бензин":

    Техни са си! Ти ко имаш?

    Коментиран от #98

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Гост

    11 2 Отговор
    А ти си един средно голям олиго… н с претенции, че видиш ли, знаеш нещо! Ама то мисирките днешно време интервюират дет квот видят!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Яне Сандански

    23 3 Отговор
    Само за сведение на "банкера"за интелекта на Русия и САЩ .В Русия от 100 човека едва ли ще можеш да намериш и 1 човек да не знае къде е Германия и коя е нейната столица в Сащ със сигурност едва ли ще намериш на 100 човека ,2 да знаят това .В Сащ едва ли ще намериш на 100 човека и 1 да ти изброи 10 държави в континента Америка ,в русия съм убеден че от 100 ,100 ще ти отговорят правилно .В Сащ от 100 човека попитани кой е над Бог ще ти отговорят Сащ в русия ще ти отговорят от 100,100 че няма по голям от Бог .Примери за интелекта на руснаци и американци на този "банкер" мога да давам до другата събота но едва ли има смисъл като виждам неговия интелект .

    Коментиран от #80

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Химика Финансист

    14 3 Отговор
    Този завършен нетрадиционно умственно изостанал индивид, който разбира от всякаква гнуус пак се изказа
  • 77 Чочко

    12 2 Отговор
    Доста гнусен арменец.
  • 78 С.П.

    13 3 Отговор
    Левончо, хайде да си гледаш пенсията и си стой в кухнята да кулинарстваш. Най-много ми харесваш в "Челешката на тортата" при Иван Манчев. Това е единствената сфера, в която си компетентен.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Българин

    2 12 Отговор

    До коментар #74 от "Яне Сандански":

    Знаеш ли годишно ,колко руснаци напират за Америка.Знаеш ли каква емиграция има.Явно искат да станат тъпи,за това им се ходи там.Ти как мислиш.

    Коментиран от #112

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Петров

    7 2 Отговор
    Този какъв е скорбут
  • 84 Доста нагъл и прост човек

    14 2 Отговор
    Разкарай се с тъпите си смешки?
  • 85 Гуцанчо

    11 2 Отговор
    Събрали се трима смотльовци да потвърдят за сетен път , че са тикви!
  • 86 Никой

    10 2 Отговор
    Не мога да разбера докога публични личности, в стремежа да се докажат пред "новият бащица", ще ни демонстрират своето историческо и политическо невежество.Така изпадаха във" възторг и умиление" "болшевишките другарчета", пред вождовете .
    Псевдо демократчетата-либералчета , са същите безгръбначни Андрешковци.
    Жалка история.
  • 87 Миндо

    10 3 Отговор
    Време е да върнете откраднатото от България и да се връщате в Армения.
  • 88 Русофоб

    3 12 Отговор
    " Факти" ме развеселиха рано сунтринта!
    Русия е вече само едно блато с бензиностанция.
  • 89 Скрий се бе

    11 2 Отговор
    И.д.и.о.т
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 9003

    9 3 Отговор
    Русия не се продава на МВФ бе левоне, обаче МВФ ще купи Армения!
  • 92 Хххххх

    16 3 Отговор
    Това идва от устата на паразит за който плащат другите. Нека позная - за мен капитализъм, а за теб държавен социализъм, нали?
  • 93 Марш

    17 3 Отговор
    Най-елементарната официана статистика, с източник МВФ - за 2022 година Русия има положителен търговски баланс 220 милиарда долара... а САЩ има търговски ДЕФИЦИТ над 900 милиарда !!!!

    Грoзният бай левон грамотен ли е, поне да чете?

    Коментиран от #96

  • 94 човек от народа

    15 3 Отговор
    познавам много свестни арменци, ама този не е от тях, как Сийке !
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 арменците сa

    9 1 Отговор
    православни евреи
  • 98 Добре де,ами ти ко имаш

    3 9 Отговор

    До коментар #70 от "Имат":

    Руснаците вода газят,жадни ходят.Глей кво се говори,че изклюкая десет града,навсякъде другаде хората не са разбрали,че съветското време е отминало.

    Коментиран от #120

  • 99 Гай Турий

    14 2 Отговор
    тоя идиот ни омръзна. Самодоволен тупан, пълен с долари и фашкии в келешката си. Ами като имат оръжия, а само пачки, кой е по-силен в момента на срещата ви? Престанете да ни показвате тая подла гнида, която краде българите 25 години.
  • 100 Кольо

    17 2 Отговор
    Един самодоволен арменски простак, оставен да краде безотговорно, въртящ се като палачинка зависи кой е на власт. След някой ден може да тръгне с червеното знаме и да ръси още простотии.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 66тр

    10 3 Отговор
    За войната сте пуснали 15 статии. Бива ли такова нещо? Някакво натрапчиво състояние ли е това? Или запълване на празно пространство?
  • 103 Майко мила,

    12 3 Отговор
    Писна ми от оли-гофрени!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Стойчев

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Шопо":

    Коя е Херо Мустафа?
  • 106 Как

    3 9 Отговор
    Средно голяма бензиностанция с ракети. В края на годината ще бъде малка бензиностанция с ракети.

    Коментиран от #110, #123

  • 107 СЕВЕРОДВИНСК

    8 2 Отговор
    А ти не си и среден, а голям глупак
  • 108 Полк.Марков

    3 3 Отговор

    До коментар #101 от "Руски трол във факти":

    И аз се чудя какво да напиша!Нещо по-така,русофилско.Обаче нищо не ми идва в празната тиква.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Над Балтийските републики

    3 1 Отговор

    До коментар #106 от "Как":

    Заснели бомбардировач Б 52.Може да носи термоядрено оръжие.(?)
  • 111 между редкото зъбче

    5 1 Отговор
    Кряйно време е да се изработват тоалетни чинии с тази ехидна усмивка, барем да има смисъл в тоя е?ан български живот!
  • 112 Ало

    4 3 Отговор

    До коментар #80 от "Българин":

    Ти защо още не си запалил зад океана?

    Коментиран от #121

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 стоян георгиев

    2 8 Отговор
    Интелигентните българи са наясно кво я очаква Русия след поражението и като русофили това ги прави още по негативни към путлер.та банкерите са наясно със ситуацията и нямат илюзии за Русия бензиностанцията с ракети се превръща в Африка със сняг.
  • 116 124

    6 0 Отговор
    Българските политици/т.нар. елити са нагли, мразят народа и обичат само себе си и парите. Всичките им действия са подчинени само на техните интереси, нямат скрупули и задръжки, народът е само пълнеж, който трябва да легитимира отвреме навреме властта им. Не се нуждаят от добродетели и съвест, това само им пречи да забогатяват...

    Коментиран от #124

  • 117 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    7 2 Отговор
    Скоро ще стане една селска бензиностанция

    Коментиран от #119

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Мдаа

    2 4 Отговор

    До коментар #117 от "УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха":

    Скоро всичко в нея ще е китайско. Си ще остави някой заблуден руЗЗнак да се прави на "лидер", и хайде, от него да мине, ще им остави да имат национален флаг. Но ще правят каквото и когато им нареди. До това доведе напъна на фашиста в Кремъл.
  • 120 Имам си чест и достойнство

    3 3 Отговор

    До коментар #98 от "Добре де,ами ти ко имаш":

    Не мразя истината, ценя я и я търся! Не блея по лъжите и пропагандата на САЩ и не се мразя. Мисля, че имам повече от достатъчно, което болшинството от тук драскащите нямат.
  • 121 Българин

    2 10 Отговор

    До коментар #112 от "Ало":

    Защото съм българин и трябва да браня държавата от русофилски предатели.И не мога да разбера хората които са срещу НАТО и ЕС.Свободни сте заминавайта за рассия ,китай може и сев .корея.

    Коментиран от #125, #161

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 само да кажа

    6 2 Отговор

    До коментар #106 от "Как":

    Като спряха "бензиностанцията"да зарежда европата,вече не е бензиностанция-останаха ракетите и виждаме как действат в Украйна,а и в целия свят!Затова ви боли,ама като не знаете на какъв...ще седнете....ще боли,я!
  • 124 Късно е, няма обратен път назад

    1 4 Отговор

    До коментар #116 от "124":

    Другарю, закъснял си само с около 40 години с класовите лозунги на Пролетариата.
  • 125 Мдаа

    1 4 Отговор

    До коментар #121 от "Българин":

    Е, те са като Копейкин - само на приказки. Иначе на никой от тях и през ум не му минава да се прецака така.
  • 126 Б.Б

    1 1 Отговор
    Егур, егур, чончон бидас !
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 защо

    5 1 Отговор
    Браво Краси. Много хубава снимка си поставил. Красавец ...
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Минго

    5 2 Отговор
    Тоя като го видя и целият ден ми е карък!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 АРЕС

    9 2 Отговор
    Това е лицето на мръсника,лъжеца,крадеца,некадърника и простака.
  • 133 Мутата

    1 2 Отговор
    Какви са тия цървули?
  • 134 като си прост е лесно

    5 2 Отговор
    1/6 от сушата на земята
    1/3 от всички ценни природни ресурси
    Абе не могат да се мерят с нас...

    Коментиран от #138

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Мдаа

    3 2 Отговор

    До коментар #127 от "Зелен Демократ":

    Петата са морално банкрутиралите. Това са хората, които са направили толкова много престъпления срещу морала и добрите нрави, че са изгубили всякакво човешко лице. На тях Западът им е “виновен”, че не са им дава възможност да живеят в паралелната реалност на лъжите, с които са принудени да “обясняват” моралния си провал и от който не могат да излязат, защото им липсва характер и личност. Те се занимават с най-позорните атаки срещу добрите нрави и ценности, и защитават най-долните и позорни действия. Общото между всички тези групи е, че отказват да отговарят за собствените си действия.

    Коментиран от #143

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 А като имат всичко това

    3 7 Отговор

    До коментар #134 от "като си прост е лесно":

    ... защо са една от най-мизерстващите нации в цивилизования свят?

    Коментиран от #139

  • 139 Хахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #138 от "А като имат всичко това":

    Ти си го видял с очите си ли?

    Коментиран от #151

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 хасан

    3 2 Отговор
    господ вижда,такива отиват в ада
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 12345

    3 1 Отговор

    До коментар #136 от "Мдаа":

    Петата са морално банкрутиралите. Това са хората, които са направили толкова много престъпления срещу морала и добрите нрави, че са изгубили всякакво човешко лице. На тях Русия им е “виновна”, че не са им дава възможност да живеят в паралелната реалност на лъжите, с които са принудени да “обясняват” моралния си провал и от който не могат да излязат, защото им липсва характер и личност. Те се занимават с най-позорните атаки срещу добрите нрави и ценности, и защитават най-долните и позорни действия. Общото между всички тези групи е, че отказват да отговарят за собствените си действия.
  • 144 ТРЕНД

    5 1 Отговор
    Руснаците биха си представили 10 такива като Навални и Елцин да управляват 10 независими държави разцепени парчета от руската федерация??!! НО?! Ако Елцин не беше управлявал, ако България беше благоденстваща. Те знаят, че дори да изпълнят мокрите сънища на психодеесните и американофилите, либералите-десни... Те ще унищожават и тези парчета от разпарчетосана Русия, както правят с Украйна, и с България.. Руснаците са зле когато ги обичат, с меката сила, когато ги хвалят. Винаги стават първи в светът когато ги натиснат, ВИНАГИ. Първи в светът стават след наполеоновото безчинство. Първи стават след фалита и предателството при първата световна война, после след втората световна и Хитлер. Руснаците са меки хора, наивни, дашни, но когато няма път назад дават всичко от себе си и кризата ги кара да се променят и да въведат това което отдавна отлагат - за да станат перфектни, и Господ тогава им помага. Да се разцепят, либерализират, вече го преживяха, и виждат в Украйна и България, и всяка надупена на САЩ държава, дори Франция е вече нищо. Чили, Мексико и Поерторико, Колумбия да не би да е Швейцария... колонии са..
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Без нерви

    2 1 Отговор

    До коментар #142 от "Мдаа":

    Истината не трябва да те дразни, щото ще си нищо! И не трябва да се продава на америка за България, защото бъдещето ти е всичко и не струва няколко монети.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Само да попитам

    4 3 Отговор
    Само да попитам: И през фашизма ли пак толкова жестока е била пропагандата против Русия?

    Коментиран от #154

  • 154 Винаги

    4 4 Отговор

    До коментар #153 от "Само да попитам":

    В тоталитарна (и фашистка) РуЗЗия пропагандата винаги е била на макс.
  • 155 зоя

    4 5 Отговор

    До коментар #42 от "12345":

    1рубля0,02лв

    Коментиран от #159

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Владимир Илич

    4 3 Отговор
    До Урал Русия е почти в XX-ти век, След Урал са в XVIII - IX-ти век.
  • 158 хампарцуне,

    4 2 Отговор
    виж кво вика блумберг, на него или на теб да вярвам, или да не вярвам и на двама ви?!? „"Блумбърг": Русия и Китай държат в мъртва хватка осигуряването на световните храни“
  • 159 зойче,

    4 2 Отговор

    До коментар #155 от "зоя":

    1 Японска йена =0,014 Български лев още по зле, нали така?!? откъде ви копат такива компетентни не знам!

    Коментиран от #163

  • 160 Гъбарко

    7 2 Отговор
    Защо си тук? Лихварството е грях. Твоето мнение и съвети не са ни необходими. Заминавай за Карабах и помогни финансово на сънародниците си.
  • 161 Някой

    2 3 Отговор

    До коментар #121 от "Българин":

    Хубаво е човек да има самочувствие, ама да е обосновано. При теб това е под голямо съмнение. Ако напиша за каво става въпрос ще ме изтрият. Не, че сега няма да го направят.
  • 162 Браво

    6 4 Отговор
    Кажи им го бе Левоне, не че някой ще те разбере, то за да си русороб трябва и да си доста тъп.
  • 163 Обаче

    3 6 Отговор

    До коментар #159 от "зойче,":

    Японската йена е така от близо 100 години, а само преди 30 рубличката и левчето бяха с горе долу една и съща стойност, та наистина, къде ви копат такива?

    Коментиран от #166

  • 164 Левон

    3 4 Отговор
    ... хубаво го казва, но как да го приемат другарете? :))) Те всички са от професор нагоре. В няколко области :))))
  • 165 Чичо Дончо каза

    7 2 Отговор
    Този що не ходи да се бие в Армения.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 И този,

    8 3 Отговор
    арменец не случи на добрия тон.
    Не съм очаквал,че от такъв
    героичен народ,ще има такова
    изказване.И за да му стане гот,да го
    попитам, в Армения има има ли
    бензиностанция и ако има,откъде
    се зарежда.
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Всичко руско на сапун

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Факман":

    Сапунджиев
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Сталин

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "Шопо":

    "Сега България не е държава а територия, с губернатор Митрофанова". Ако не беше така, досега Нефтохим-Бургас, да е платил полагаемата му се по български закон част от Печалбата. Нефтохим внася - НУЛА. Дължи 10 милиарда лева !!! Ако губернатор на България не беше Митрофанова,сега да сме дали ненужната част от българско оръжие на Украйна и като Словакия да са ни въоръжили в Натовска техника. Ние ще плащаме за превъоръжаване- УВИ.

    Коментиран от #177

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 От Варна

    9 2 Отговор
    Този самодоволен наглец на Марс ли живее? Ами същото важи и за България! Колко хора извън София и 3-4 големи града са разбрали, че са ги нарекли”европейци”? Напротив, такива като този безродник върнаха държавата на ниво 40-те години! Да, той и определен брой” наши хора” станаха супер богати с кражби и далавери! И защо не обясни, как неговата платена теория (агитация)за смяна на лева нещо не издържа на оценката от Европа! Шарлатанин с шарлатанин такъв!
  • 176 Най-голямата

    4 4 Отговор
    Бензиностанция с ракети са съединените щати
    Има и други по малки бензиностанции с ракети
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 УДАВИСЕ РУСНАКО

    4 0 Отговор

    До коментар #177 от "От Варна":

    УДАВИ СЕ РУСНАКО ВЪВ ВОДИТЕ КРАЙ ВАРНА. ВЪН УБИЙЦИТЕ КАКТО НА УКРАИНЦИ, ТАКА И НА РУСНАЦИ.

    Коментиран от #185

  • 179 ха ха хааа

    7 1 Отговор
    Бензиностанцията може и да закъсва вече за гориво , ама нашите "анализатори" тука - никогиш ...🤭😁
  • 180 Минева

    10 2 Отговор
    Тоя изобщо не е добре
  • 181 Така така

    8 1 Отговор
    Азербейджан ще ви направи космополитни и вас наглите арменци. Турците опитали, но не са успяли. Азерите са по добри учители. Първо обаче ще си върнат откраднатият от армение Карабах

    Коментиран от #183

  • 182 ШЕФЧЕ

    5 3 Отговор
    АЛОООО ФАКТИ СМЕНЕТЕ СНИМКАТА БЕ ГЛЕЙТЕ КВО СТАВА САМО МИНУСИ ЛЕВОН ЩЕ НИ СЪДИ ЗА УРОНВАНЕ НА ДОБРОТО МУ ИМЕ ЧРЕЗ РАЗКРИВАНЕ НА ИСТИНСКОТО МУ ЛИЦЕ И СЪЩНОСТ
  • 183 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #181 от "Така така":

    Той е българин.
  • 184 Хахаха

    0 2 Отговор

    До коментар #171 от "А като имат всичко това":

    Значи си слепец.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Мухаа,хаа! -

    3 0 Отговор
    Когато се е родил първия Хъмпърцур, всички Мошета цяла година са плакали! Приютихме ги със хиляди.Стихове за тях писаха.И какво: далаверджииска нация.Все по тънкото лекото и мекото.Дюкянче( през царско) часовници, адвокатче, нотариусче, златце, и лихварче като хъмпърцур.Аз лично не съм срещнал до сега в живота си стоманолеяр,заварчик,бетонджия,минъор- с една дума истински бачкач от тази народност.Отдавна се питам: Защо ли единствено те,в огромната Османска империя са били изритани със шутове,при толкова разнородна маса население? Сигурно и там са превземали тихичко бизнеса - изтласквай местния! Те са огледалния образ на Мошето по начин на мислене и поведение.Доказва го и днешната им Държава.Смуче ресурси от Кремъл,но зад гърба му играе със Запада.Докато на Вовата му писне,и или ги размаже за седмица- политически,или ще ги остави на Азерите,като им даде картбланш.Познавам и азери и хъмпърцури на терен- там.И ви гарантирам,че азера е в пъти по честен,гостоприемен и държи на думата си до последно.Едно ръкодтискане с азер е по силно от всеки подписан договор.Хъмпи ще ти стисне ✋ и ще ти свие няколко пръста,докато се усмихва.
  • 187 ганев

    2 0 Отговор
    Е ТО БИВА ПРОСТО И ТЪПО ИЗКАЗВАНЕ НООООО Е ТАКА Е КАТО НА МЛАДИНИ Е БИЛ ПАЗАЧ
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 тоя пък Хампарцумян,

    0 0 Отговор
    ама никак ли, не е ли цуцкал, и той от кгбТУ? Кво се прави на клоун, та да замаже работата?
  • 190 случаен

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Путинофил и антиваксър":

    правилно си започнал"аз ако мислех,ОЧЕВАДНО НЕ МИСЛИШ
  • 191 ако не беше Армения,

    0 1 Отговор

    До коментар #188 от "тоя бих думнал с кеф":

    да къта и тя по свой начин християнството, да не говорим за Арменските династии въ Византийската империя, която, чрез Българските царства е дала "туй онуй", та да се създаде и да оцелее славянска християнска държава по руските земи, и вас нямаше да ви има....................... чети история, и малко по-скромно........
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Олицетворението

    2 0 Отговор
    на богаташите и какво мислят за останалите.
  • 194 Провидец

    2 1 Отговор
    Този наистина ще изпусне последен дъх, а звукът ще бъде Хърпцух, с което тялото му ще се разтвориш и червата му ще се разпилеят на земята пред лицето на огромно множество народ, които после ще го влачат докато се изпили от това и остане само въжето.
  • 195 Анибал Лектър

    3 1 Отговор
    Погледнете тази гнусна физиономия, а сега си представете, че в устата му е напъхана бухалка до половината, а очите му са изскочили от орбитите и висят пред муцуната на това животно.
  • 196 пенко

    2 1 Отговор
    "КЛАН -КЛАН - НЕДОКЛАН ---ДОНАТРЕСЪЛ НИ СЕ - ХАМПАРЦУМЯН " !!!!!!! РУСИЯ ТРЯБВА ДА ВИ ОСТАВИ НА АЗЕРИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 197 Наглец

    4 0 Отговор
    Тоя що не си затваря плювалника! Знаем как с Костов разграбиха банковата система. Ама, че НАГЛЕЦ!
  • 198 Надежда

    1 1 Отговор
    Вижте го тоз грозник, изпълзя от миша дупка, евреин
  • 199 Кадир

    1 1 Отговор
    Харпун теб кой те знае капут
  • 200 Кадир

    1 1 Отговор
    хармуцоблизец гнидо говежда марш от дето си изпълзала хемароид
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове