Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 05:51 2 069 44

Борисов от Враца: Хаос, разруха,застой

  • боко борисов-
  • герб-
  • враца-
  • хаос-
  • разруха-
  • престъпност

Смятайте какви „килъри“ се отглеждат в момента. Каква организирана престъпност е, заяви лидерът на ГЕРБ

Борисов от Враца: Хаос, разруха,застой - 1
Снимка: БГНЕС

Две години нито стотинка по европроектите. Хаос, разруха, застой. Досега не съм имал по-лесна кампания. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

„Какво стана с инфлацията - чудовищна е. Ние давахме по 50 лева и те ги усещаха. Сега инфлацията е 100%“, посочи той. "Сега спекулата цъфти", допълни той.

„Миграцията - разградиха всичко. Тя тази ограда не е предпазно съоръжение, тя е да помага на граничарите. Имаме воля, чудесна Гранична полиция. Само техника ни трябва. Две години стъргане, чегъртане, брулене. И накрая обрулиха границата. И чуждестранните медии гледат. Смятайте какъв чудовищен трафик! Вместо да изловят каналджиите... А ние ги правихме тия работи с нашите партньори от Турция. Загинаха полицаи, Бог да ги прости! За каква охрана по границата говорят?“, не спести критики лидерът на ГЕРБ по повод мигрантския натиск през последните месеци.

„По време на войната се зароди най-голямата организирана престъпност. Помните югоембаргото. Смятайте какви „килъри“ се отглеждат в момента. Каква организирана престъпност е“, предупреди Борисов.

Борисов изтъкна, че министърът на икономиката и президентът Радев трябва да излязат и обяснят защо са такива цифрите на инфлацията, защо хората вече не смогват да плащат сметките си.

"А само говорят: "Съдебна реформа, та съдебна реформа". А за две години защо не я направиха тая съдебна реформа?! Проблемът, понеже вие сте елитът на партията ни в Северозападна България, искам да го знаете. Това, което тези причиниха на България, османлия не го е причинявал. С този мразещ се народ. Те не искат да печелят изборите. Дори невъзможното да стане, да са малко преди нас, ще изпаднат в изолация. Такава, в каквато бяхме и ние, когато спечелихме изборите. На 30 април пак ще се озовем в същата ситуация и юни ще са новите избори. И тогава народът ще ни вика: „За какво сте ни вие?“. Това го направи вдигнатият юмрук, който те си го избраха. Сега ни питат, защо не му искаме импийчмънт. Представете си, че той успее – тогава Илияна Йотова ще прави служебните правителства. Президентът за толкова години се научи. Хубав-лош, вие го избрахте“, обясни лидерът на ГЕРБ.

„Проблемът е, че хората очакват да стъпим здраво и да им решим проблемите. Затова мен ме интересуват сметките и бюджетът“, призна Борисов. И добави, че това не му дава сън: „Жал ми е за хората!“

Борисов прогнозира, че януари 2024 г. няма шанс да приемем еврото и призова: "Да се мобилизираме, да покрием дупките и тогава може да стане". Сега ни чака тежка ситуация... Най-реалистичният сценарий е ГЕРБ да е първа политическа сила и хората да заявят, че искат промяна. А ние ще си носим отговорността".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наистина

    73 8 Отговор
    С една дума ТИКВА 🎃 !
  • 2 обективен

    72 10 Отговор
    Тоз трябваше да е в затвора за 1000 год , за убийството то на държавата и народа.

    Коментиран от #5

  • 3 Мими

    65 8 Отговор
    Абе тикво п…..а и нагла , а 12 години кражба и разруха с крадци по всички райони. 6 пъти по две години безхаберия кражби лъжи и разруха, е и много лъжи разбира се заедно с много простотия !!!!!!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нагъл..по-нагъл..Най

    51 8 Отговор
    За сведение на тиквата инфлацията в Унгария е 30 процента при другаря Орбан

    Коментиран от #34

  • 7 Този ТЪПАН

    56 8 Отговор
    трябва да бъде въдворен там където му е мястото, в затвора, час по-скоро! Но преди това да мине през психиатричен кабинет, че вече не се усеща какви глупости говори при всяко свое изявление пред публика... Хубаво поне, че публиката е само неговата овчедушна маса, но пък СМИ не пропускат случая да ни уведомят какви "мъдрости" пак е дробил...
  • 8 Сашко

    37 6 Отговор
    Хайде бате Боко заминавай за регата Ориноко да агитираш лапетата и кокошарниците ,че си много хитър и за 801дена ще управите битието на българите с чичо ти Симеона от Мадрид
  • 9 Т О Ч Н О така

    52 6 Отговор
    Когато за ДВАНАДЕСЕТ години си градил ФАЛШИВ темел , разрухата е неминуема , както при земетресението в Турция . За СЪЩИТЕ 12 г. Орбан направи ДВЕ Унгарии , дава 33 000 евро за трето дете и ЩЕСТ години платено майчинство . НАШ боко само се П О О Ш О П А Р И . Народа помни и ще тегли от магистрали с пепел , саниране с евтини материали и спортна зала Бургас с проектна цена 39 милиона , похарчени над 80 мил. и НЯМА зала / СИГНАЛЕН стартов пистолет - 240 000 лв. /. .
  • 10 ИСТИНА Е

    50 6 Отговор
    Тиквата не влезе ли в затвора и крачка напред няма да мръднем. Намерил кой да говори за организирана престъпност, защото той е създаде и опоска държавата.
  • 11 Лост

    39 6 Отговор
    Борисов, Борисов като сочиш с пръст 👆виж другите три пръста 👆 към кого сочат!
  • 12 Хиена

    8 27 Отговор
    Браво Баце. Точно в десетката. Радевата зима е факт. Но като взема властта отново ще по текат реки от мед и газ. Ще построят ноеия северен поток 3,но ще се казва балкански 2,ще има аец, магистрали. Щепостроя и метро във Враца..... Ще видите как се гради държава
  • 13 Филип

    26 5 Отговор
    Благодарение на вашите законни мафиоти
  • 14 5577

    6 31 Отговор
    За съжаление Борисов е прав. Тъй ли не се пръкна един политик с т@пки та на 50% да може колкото Борисов. Веднага бихме го забравили. Пак ли тоя ще ни оправя. Дано има истинска предизборна кампания да излезе някой за да му повяваме, инък пак тоя. Дори и да ни излъже пак ще му повяваме... Ма няма.
  • 15 Гост

    27 5 Отговор
    Чибаааа бе марш в зайчарника,....тръгнал да ръси акъл. Ами 12 години кво прай бе, несретник. Чекмеджета и много Мата Хари ли пълни бе. Толуп нагъл. Марш при бай Ставри, той е строг, ноооо...справедлив. И всеки ден по филийка мас, за гладък косъм.
  • 16 Браво

    10 40 Отговор
    Единственият кадърен политик, който би върнал България отново на релсите по пътя на благополучието е Бойко Борисов. Дано повече българи се вразумят и да гласуват за Бойко Борисов. Всеки един вижда положението на България откак Борисов не е на власт. Гласувайте Българи, гласувайте за България, иначе ще продължава мизерията и да се въртим в кръг от избори на избори
  • 17 Ред в хауса

    25 5 Отговор
    Тикволандия в ЕС след три тиквени правителства - хаос, разруха, застой.
  • 18 Ристе

    23 4 Отговор
    Бегай Бойко през глави от България щото лошо пише за лъжците ,крадците разбойниците и руските агенти след изборите.
  • 19 Да бе да

    26 4 Отговор
    "орисов от Враца: Хаос, разруха,застой

    😂😂😂
    Месианина в политиката и футбола , ни остави на последно място в ЕС по всички показатели!
    Днес критикува тези които бяха на власт 6 месеца за собствените си провали 😁 ! Ама другарю меси ти беше на власт 16 г като кмет на София и мин председател ? Пак ли някой друг ти е напълнил памперса 😁😘
  • 20 комунистче

    25 5 Отговор
    хаос, лъжи, манипулации, описва неговите 12 години управление, само трябва да добави застой и липса на развитие, заради пропуснатите години, сега инфлацията удари толкова силно, 12 години говореше глупости и простотии, и не направи нищо за икономиката, живота, и доходите на хората
  • 21 Красимир Петров

    29 4 Отговор
    Наглеца е станал много активен
  • 22 Викентий

    24 6 Отговор
    От твоята 10 годишна управленска ръчна още се таркаляме по корем сити, нахранени и богати. За теб мазнинките (кюлци и евронки) за нас диетата (празни обещания и голи надежди)!
  • 23 бойко

    22 4 Отговор
    а трябваше да е в затвора този герой с голяма глава
  • 24 Прост,крадлив,гнусен,

    25 5 Отговор
    Тулуп!
  • 25 Каун

    24 5 Отговор
    А кой ни докара до тук мистър шкембе
  • 26 АзСъм

    19 4 Отговор
    Цървул!
  • 27 УРА,, УРА

    20 4 Отговор
    Някой тук виждал ли е в цял свят политик по време на брифинг да се кълне в Господ и да се кръсти? Ако е виждал нека да каже.
  • 28 Въпрос

    20 5 Отговор
    Буци, а КОЙ разреши и научи бандитите с лекота и ненаказаност безпроблемно да си крадат толкова, колкото си искат от нас? Ти им разреши, оградил си се с бандити, мошеници, прости хора. Това е обкръжението ти и е жалко за народ, който допусна почти 20 години един толкова явен крадец да е начело на държавата. Жалко за нас!

    Коментиран от #33

  • 29 234

    17 1 Отговор
    Хаос,разруха,застой вече 30 години.
  • 30 Допълнение до 20

    17 3 Отговор
    12 години министър-председател, кмет на София - 5 години, гласен секретар на МВР - 4 години. Е, колко му стана "прекрасното управление"? Всеки може да смята. Крадене, крадене, крадене...
  • 31 Катинара

    20 2 Отговор
    За дванадесет годишното му управление- свинско със зеле, за Народа има зеле! Гърците правилно го нарисуваха като Бай Ганьо. Чудно ми е как все още има хора, който да му слушат глупостите. Трябва да са много отчаяни!

    Коментиран от #32

  • 32 За неграмотници

    3 10 Отговор

    До коментар #31 от "Катинара":

    Не е дванайсет годишно управление,а десет годишно!
    Запомнете го най-после невежи!

    Коментиран от #39, #43

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Наркос

    15 3 Отговор

    До коментар #6 от "Нагъл..по-нагъл..Най":

    В Унгария 30% , в България е 100% е инфлацията.
    Иначе Борисов отдавна трябваше да е в затвора.
  • 35 Скритата реалност

    12 3 Отговор
    Днес берем плодовете на твоето псевдоуправление. "Псевдо", защото не можеш и не знаеш да управляваш държава. Имаш дефицит от много съществени качества и познания. Но можеш "друго" и го показа!
  • 36 Адио ИТН

    2 8 Отговор
    Тия след ГЕРБ ни видяха сметката тотално.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Т рекс

    11 1 Отговор
    Баце,бегай,че идва Магнитски 3.
  • 39 Катинара

    7 1 Отговор

    До коментар #32 от "За неграмотници":

    Десет били, а! Кръгъл ….
  • 40 Лафонтен

    7 1 Отговор
    На тоя толуп, ако знае че от окръга му събират държавни чиновници да го слушат как бръщолеви глупотевини,ще се самоубие
  • 41 НЯКОЙ

    6 0 Отговор
    Предстои нов национален празник, когато ненаситната ламя от Банкя най-после влезе в затвора - поне за 30 години !
  • 42 Пунта Мара

    5 0 Отговор
    Бойко - булка на бай Ставри
  • 43 Супата

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "За неграмотници":

    Нали знаеш
  • 44 Най-накрая си призна

    6 0 Отговор
    Борисов от Враца: След мен остана - Хаос, разруха,застой
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове