Last news in Fakti

11 Март, 2023 06:31 3 605 82

Радостин Василев: Предсмъртните политически конвулсии на Слави Трифонов са достойни за съжаление

  • радостин василев-
  • слави трифонов-
  • итн-
  • продължаваме промяната

Кандидатът за народен представител от ПП отговори на лидера на ИТН

Радостин Василев: Предсмъртните политически конвулсии на Слави Трифонов са достойни за съжаление - 1
Снимка: БГНЕС

'''Слави Трифонов отново се прояви като приятел на мутрите и верен и дългогодишен защитник на ъндърграунда. Това негово качество се прояви в пълен блясък, когато Слави свали правителството на Кирил Петков, което беше затиснало мафията за пръв път от 30 години. Ех, това не се хареса на приятеля на Васил и Жоро Илиеви, на Илия Павлов и на повечето мутри от 90-те и нататък знаете историята".

Това написа кандидатът за народен представител от "Продължаваме промяната". Ето и останалата част от изложението му:

Днес /б.р. вчера/ Слави Трифонов блесна с пост във фейсбук, в който защитава купувач на гласове, наркодилър, лихвар и схемаджия, който открито провокира мен и колегите от ПП в Плевен на 8-ми март.

Малко предистория:

На 8 март бях спрял колата си пред частен гараж, защото заедно с колегите от ,,Продължаваме промяната" подарявахме цветя на дамите по случай празника и пренасяхме цветята до нашия офис, който е в непосредствена близост. След около час се върнахме и до колата ми ни чакаше някакъв човек, който наричат Ицко Малкия с още няколко здрави татуирани момчета и започна да крещи защо сме се бавили, защо сме спирали пред частен гараж и каза, че ни чака от повече от час. Същият ни обижда в присъствието на двама полицаи. Попитах го в какво качество е там и кой е той. Оказа се, че нито гаража е негов, нито го ползва, но е "съвестен гражданин". Същото лице беше повикало полиция и градска мобилност и беше там единствено с цел да търси скандал с мен. По никакъв начин не отговорихме на явно подготвената провокация и агресия от страна на това лице, но ние пред мутри не се гънем. Това беше платена и организирана провокация и за целта беше използван някакъв местен футрафон с километрично досие в МВР, което чета в момента. Така нареченият Ицко се обърка, че може да ме заплашва. Аз за разлика от Слави не понасям мутри и не пея на техни партита. Аз искам да изчистя Плевен от такива като Ицко.

Заплатих глобата си за неправилно паркиране в размер на 30 лева и продължихме да подаряваме цветя на дамите в град Плевен. Всичко това, разбира се, бе променено от жълтокафявата клоака ПИК, Трибюн, Pleven utre и още няколко представители на тротоарната журналистика на високи токчета, с цел да бъда дискредитиран. Били сме заплашвали Ицко, той се притеснявал за семейството си. Ицко бил бизнесмен. Всъщност Ицко наистина трябва да го е страх, защото такива като него трябва да живеят в страх, а не да обикалят улиците спокойно. Липсата на държава кара хората да изпитват ужас от Ицко и неговите приятели. Страх ги е дори полицаите и магистратите. Мен не ме е страх от Ицко и той го разбра при срещата си с мен.

Поредният неадекватен и злобен коментар на Слави от днес, само затвърждава, че той е в един отбор с бухалките на задкулисието от ГЕРБ и ДПС. След Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова, Христо Иванов, Корнелия Нинова и др, дойде и моят ред да бъда очернен от Дългия. Човече, та ти мразиш всичко и всички. Агресия срещу Бойко Борисов и Ахмед Доган от твоята уста не сме чули.

Приемам този пост на Слави като израз на абсолютната му политическа и морална безпомощност. Това е пореден отчаян опит за реабилитиране на тотално агонизиращия и дискредитиран бизнес проект ИТН. Този проект съществува вече само и единствено с цел да очерня ПП и всички възпротивили се на неговия лидер.

Предателят на мечтите за промяна на близо 700 000 българи и изчегъртване на модела ГЕРБ няма право да говори за чест и достойнство.

Ти си на нивото на ПИК, Соня, Недялко, Кралев и др....

В последните месеци, ти Слави, тотално затвърди убеждението на всички, че си политически импотентен и ужасно зависим човек, който подлъга много честни и почтени хора. А накрая си направи публично самоубийство, действайки в пълна симбиоза с ГЕРБ и ДПС.

Предсмъртните политически конвулсии на Слави Трифонов са достойни за съжаление.

Най-страшен е адът на гузната съвест!

Скъпи Слави, не ти, а аз се извинявам на всички български граждани, че късно разбрах и не сложих по-рано край на твоя корпоративен проект ИТН. Днес ти обещавам, че дори в твоя роден град ще бъдеш разгромен и победен! Надявах се да си водач на листа в Плевен, но аз знам, че те е страх. Тошето е полезния идиот, който прати на терен. Понеже си ми завел дело срещу мен, защото се чувстваш наранен и страдаш много, че съм казал на 13.06.2022г, че мафията е пробила в ИТН, днес искам да ти го повторя. Мафията проби в ИТН, а днес вече ИТН е мафията.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    50 29 Отговор
    Радо и баща му се прехранваха като събираха наеми за Вълка.

    Коментиран от #39

  • 2 Даже

    58 19 Отговор
    и съжаление е много и излишна енергия ! Злобен комплексар , страхливец с бюлюк охрана , фурнаджийска лопата , винаги търсещ гръб от силните на деня включително и мутри !

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    39 21 Отговор
    Руди Гела с Мецидеса.
  • 6 ХАХАХА

    51 24 Отговор
    Незнам как я определят коалицията като първа политическа сила ? - може би ,защото там е събран гнилоча на българите.

    Коментиран от #10

  • 7 плюс минус

    58 11 Отговор
    Много неприятен човек.
  • 8 Последния Софиянец

    38 14 Отговор

    До коментар #2 от "Даже":

    Понеже е ратай на мутри си мисли че те ще го защитят.Затова е толкова отворен и все с мутри плаши.
  • 9 Пучо Капучо

    63 24 Отговор
    Дългия не е стока, но този конкретно олицетворява падението на човечеството.

    Коментиран от #14

  • 10 Последния Софиянец

    66 30 Отговор

    До коментар #6 от "ХАХАХА":

    В ПП се събра цялата измет.Радо Гела, предателя Божанков и Цв .Цв.

    Коментиран от #12, #26

  • 11 Асан

    66 19 Отговор
    Храни куче да та лае. Ако не беше дългия комплексар на теб нямаше да ти знае зализаната гелосана физиономия никой в територията. Ама е илъга го да те дигне от земята и като се изправи му заби ножа в гърба. Предателя си остава предател за винаги. Мразен от всички.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Прокопий

    18 9 Отговор
    Тоя сайт редактори няма, нали?
    Същата публикация от друг журналист я има преди 10 часа...
    https://fakti.bg/bulgaria/762599-radoslav-vasilev-slavi-otnovo-se-proavi-kato-priatel-na-mutrite-i-zashtitnik-na-andargraunda

    Коментиран от #16, #17, #27

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Каскет

    14 16 Отговор
    Абсолютно правилно. Агресия и нападки срещи БорисоФФФ и Доганя не сме чули.

    Коментиран от #35

  • 21 Мим33

    21 5 Отговор

    До коментар #14 от "Прокопий":

    Ей,човече,ама ти се появи бе!Ами отдавна те чакаме да си дадеш тежката дума,като ,,най компетентен,,кое е така и кое не.Е браво!!!
  • 22 Да бе да

    11 18 Отговор
    Радостине , нещата са по различни !
    салафи няма няма шанс за парламента , той го знае !
    Единствената полза от него е да люспи от ПП и затова митева създаде партия ! Всеки глас който може да бъде отклонен е в полза на гроп и дпс !
    Те го изсмукват като сборджиска чушка , те знаят че той е политически покойник!! Все пак са си платили масрафа

    Коментиран от #33, #38

  • 23 гост

    12 9 Отговор
    Чалгарите са д-о-л-н-а и-з-м-е-т!
  • 24 до : г-н Руди

    37 12 Отговор
    Гелче ,преди време (случайно) попаднахме в заведение ,където беше и ти ,и по мутренско поведение (от това ,което демонстрира там) аз не бях виждал. Беше в компанията на три питеканропообразни индивида (бръснати глави и поглед издаваш пълна липса на интелект) и една "мома" с вид на ... практикуваща свободна професия , а виковете ,кикотенето ,господарското държане ,цинизмите ,фанфаронското самочувствие и арогантността която демонстрирахте ме върна в деветдесетте (години на 20 век) ,когато третокласните мутри се държаха също като вас. Сл. Трифонов ми е крайно неприятен ,но ти - ти си гнусен !
  • 25 единдолдренки

    14 10 Отговор
    сте и двамата,няма нужда да цапате с душевната си помия и медийното пространство
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Мисир!

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "Прокопий":

    Е не е баш същата. Онази беше за Радослав, а тази е за Радостин.
    😂
  • 28 Такива като

    16 5 Отговор
    този въртигазко,ще завлекат Промяната на дъното! За случая в Плевен е демонстрирал наглост и безнаказаност от всякъде!
  • 29 защо

    14 5 Отговор
    ЗДП Чл.98 ал.2.Освен в посочените в ал. 1 случаи паркирането е забранено:
    1. пред входовете на паркове, училища, театри, кина, предприятия, както и на други места, където е възможно да влизат или да излизат пътни превозни средства;
    Обаче:"Продължаваме промяната" подарявахме цветя на дамите по случай празника и пренасяхме цветята до нашия офис"
    Та някакъв ЗДП???? Кое е по-важно?
  • 30 Много е жалко

    17 4 Отговор
    да си жалък продажник и лъжец като теб! Ти си едно нищо, но поне си намери мястото в партията на мафията лъжците ПП.
  • 31 Радостин Василев?? Кой си ти??

    17 5 Отговор
    Какво си направил през Живота си!!??? Поредното Недарузомение изскарано да плюе на ляво и дясно!! Никой си Плюнчо!!
  • 32 Ламбо

    7 11 Отговор
    Браво пич долу мутрите.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ДААааа К

    6 3 Отговор
    Колкото плевенчани съм срещал и познавам е няма по гадни хора
  • 35 Не си чул

    13 5 Отговор

    До коментар #20 от "Каскет":

    че такава е опорката на лъжците от ПП и за такива простотии и лъжи плащат.

    Коментиран от #36

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Слави е лъжец!

    9 11 Отговор
    ИТН са сателит на мафията!
  • 38 Абе

    13 5 Отговор

    До коментар #22 от "Да бе да":

    в тази партия на мафията ПП, освен простотии и лъжи, друго не ви ли спускат? Само с простотии и лъжи се занимават
  • 39 Мдаа

    9 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Чалгарят е "перачът" на пари на мафиоти.

    Коментиран от #40

  • 40 Ако слушаме

    8 8 Отговор

    До коментар #39 от "Мдаа":

    платените глупаци на лъжите спуснати от мафията зад ПП, може и на марсианците да е.
  • 41 Много ясно

    6 6 Отговор
    ВИСаджии го спонсорираха чалгаджията навремето със сериозни суми за клипове, албуми и концерти. Не се чудете от къде са му парите на тоя, дето пищеше, че няма да подава имотна деклапация!
  • 42 Тоя на снимката

    7 7 Отговор
    е олицетворение на дъното което може да удари човек! Прибраха го при другите ударили дъно, в партията на мафията ПП.
  • 43 Размисли

    7 5 Отговор
    Слави може да е имал в началото и добри намерения, но в последствие Мафията проби в "Има такъв народ", получиха нагиск, а той им е задължен и се огъна, промени рязко курса и събори редовното правителство. Всичко е за това, че Продължаваме Промяната започнаха да разкриват мръсните схеми на мафията, например на границата Капитан Андреево.

    Коментиран от #46

  • 44 Казват

    6 5 Отговор
    че имало дъно за всеки! За този май дъно няма! Копае надолу. Мниго е фнусно да си толкова жалък лъжец, но поне го прибраха при другите отпадъци като него, в ПП. Сега дружно към сметището, за да освободят България от лъжите си.
  • 45 Стоян Александров

    1 3 Отговор
    Чорбари, чорбарииииии всочки сте такова като тези двамата. Античовеци и антибългари. Егоисти...
  • 46 И пак лъжи от ПП

    5 7 Отговор

    До коментар #43 от "Размисли":

    Не ПП разкри капитан Андреево, а ИТН. Още на 30 октомври 2021, по НТВ Каримански каза и че е уведомил асен василев, който не обърнал внимание. Дори лъжите са ви без факти в ПП! Партията на лъжата.

    Коментиран от #49

  • 47 Миш маш

    6 4 Отговор
    Слави Трифонов не става за политик, той няма компетенциите за политика. Партията мелу беше еднодневка. Парламент няма да види вече, но е включил оплюващата мръсна машина срущу борците срещу мафията, вместо да е обратното.
  • 48 Как

    7 6 Отговор
    Слави Трифонов е чалгар. Той не става за политик.
  • 49 Не лъжи!

    5 3 Отговор

    До коментар #46 от "И пак лъжи от ПП":

    Престъпната схема във връзка с контрола на ГКПП „Капитан Андреево Копирано я разкри заместник-министъра на земеделието Иван Христанов от Продължаваме промяната!!!

    Коментиран от #52

  • 50 Слави Трифонов

    4 3 Отговор
    Итн напуснаха парламента безславно сега гледаме долнопробното шоуто на Славчу
  • 51 Истината

    7 5 Отговор
    Интелекта на Слави Трифонов стига само до тъпи чалги, политиката му е много висока топка и той го знае, затова се крие в тъмната си дупка и току илезе с някои написани думички да ги изрецитира като мало..ник!

    Коментиран от #79

  • 52 Не лъжи

    5 2 Отговор

    До коментар #49 от "Не лъжи!":

    В ПП само за лъжи ли плащат? Всеки може да види в нета от кога Каримански е казал за Капитан Андреево! ПП използваха за лъжи, 6 месеца по късно! Дори сега, Слави им е завел дело за тази лъжа, а ти ги закопаваш! :)) Друго освен лъжи, няма ли в тази гнусна партия ПП?
  • 53 Страшно падение е

    7 4 Отговор
    да си долен лъжец и продажник като този на снимката. Сигурно затова мафията го купи в партията си ПП! Там събират лъжци и плащат за лъжи! Форумите са им пълни с простотиите и лъжите на платените им глупаци! Гнусна партоия, бореща се с лъжи за власт и кражби.

    Коментиран от #54

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Като погледна снимката на този

    6 4 Отговор
    виждам човешкото дъно и падение, всичко пошло и гнусно, събрано в образа на този! Лъжец, крадец, лицемер, подлец. Няма по гнусно същество! Явно затова си го купиха в проекта на мафията ПП, за да го съберат с другите безродници като него.

    Коментиран от #57

  • 56 Аз пиша факти

    2 3 Отговор

    До коментар #54 от "Обидите са липса на аргументи!":

    А ти нлъжи платени от ПП! Кой плаща за лъжи, ако не е дъно? А да ги драскаш, е страшно падение.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Хеее

    2 2 Отговор
    Гнида до гнида, коя от коя по-наглопроста
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Човешкото падение

    4 2 Отговор
    събрано в образа на този на снимката и в партията на задкулисието ПП.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ТИР

    1 1 Отговор
    Не поддържам единият или другият, но този гелосаният защо не го подведоха под одговорност за дето заплашваше съпартийката си,,,,,,
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ЧАЛГАРЩИНАТА е порок

    2 1 Отговор
    прихващащ като "Ковид" всяко българче със слаба "имунна мозъчна система" ! Доказано медицински в научно изследователски институт по психиатрия !
  • 69 Този

    1 1 Отговор
    си намери мястото в партията на лъжците и безродниците като него ПП. Само лъжи и измами, за да обслужат задкулисето зад ПП.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Цуца

    0 1 Отговор
    Чудесно аргументирано и за разлика от лидера на ИТН интелегентно изявление.
  • 77 Да си лъжец, си нищо

    3 0 Отговор
    Този на снимката, е олицетворение на нищо. Жалък подлец, лъжец, лицемер, ударил дъното, с всички долни качества познати на човечеството! Затова и го купиха, като чувал с картофи, в проекта на мафията ПП, за да го ползват да твори подобни гнусни лъжи! Дъно! Утайка на обществото!
  • 78 радостин василев

    3 0 Отговор
    никой не познаваше това момче преди да се включи към хората на Слави. Всички видяхме що за стока е - натегач и кариераджия. Добре, че отиде при ПП (които напълно му прилягат, защото са от един дол дренки), та още му чуваме името. Както е казва една мъдра мисъл - и това ще отмине
  • 79 след бате Бойко

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Истината":

    политиката е до колененте на всеки, който иска да се занимава с нея. Тъжното е, че читави хора не щат да стават политици. Сигурно и това е наследство от времената на Б.Б. - то като си видял какъв материал ни управляваше, бяха и са в политиката - да ти се отще, по-скоро е срам да се наредиш до такива!
  • 80 Бацо прецедател

    0 0 Отговор
    Четеме политновините од Факмакиа и од них разбираме каде отайката продалжава да се отаява! Докога? Стига!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове