Last news in Fakti

11 Март, 2023 17:55 2 904 31

Методиев: "Магнитски" може да е лепило, а не разделителна линия между ПП и ГЕРБ

  • калоян методиев-
  • списък магнитски

Според него служебното правителство е конструирано като корупционен орган

Методиев: "Магнитски" може да е лепило, а не разделителна линия между ПП и ГЕРБ - 1

БСП е желан партньор от всички групи заради диалогичността си. Единствените нежелани от всички са "Възраждане". Списъкът "Магнитски" може да е лепило, а не разделителна линия между ПП и ГЕРБ. Те нямат особено големи различия. Това заяви за "Офанзива" политологът Калоян Методиев.

"Служебното правителство е конструирано като корупционен орган, който да краде. Август и септември се занимаваха с изчегъртване на държавната администрация. ДФ "Земеделие" в Пловдив на 13 септември разтрогва договор до 2025 г. за 5,30 евро на кв. метър и сключва договор до 2030 г. за 8,30 евро на квадратен метър с фирма, която е създадена току-що. Фотосесия на директора на "Ел Би Булгарикум" Николай Маринов е струвала 9000 лева", разкри Методиев.

Относно споровете покрай премахването на Паметника на Съветската армия той открои две групи. "Принципната - ДСБ, СДС и БСП, както и безпринципната - на ГЕРБ и Борисов по-специално. Имаше цялата власт и не направи никаква стъпка, за да премахне монумента. Използва се ситуацията за предизборна цел, за да се откъснат няколко гласа от ДБ. Към ГЕРБ се причисляват и "Възраждане'', които ескалират, твърдейки, че ще се стигне до Гражданска война", коментира той. И потвърди, че ще гласува на хартия.

По думите му ПП и ГЕРБ се замерят с компромати. "Не се знае как ще се разместят местата на партиите, така че е трудно да се прогнозира. Паметникът може да мобилизира нови групи за гласуване. Скептичен съм колко от изкуствените проекти ще влязат - те или са свързани с Дубай или с президента. Те са част от разкалването на терена. Ако първият мандат се провали, не се знае дали вторият и третият няма да се получат", смята Методиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Моля ?

    26 10 Отговор
    БСП била желав партньор ?! И абсурда "Магнитски" лепило на ПП с шайката ? Хайде стига лудости !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 аеее

    18 12 Отговор
    Няма нищо случайно в комунистическия свинарник.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 истина ти казвам

    16 5 Отговор
    Методиев: "Магнитски" може да е лепило, а не разделителна линия между ПП и ГЕРБ. Абе ше се сдушкате вие ама първо малко циркаджииски номера!
  • 10 Българка

    15 13 Отговор
    Не разбирам как санкциите по Магнитски мове да са лепило между ГЕРБ и ПП. От ПП искат всички грабители на десетките милиарди да са изправени пред съд ,осъдени, а ограбеното върнато. От ГЕРБ защитават върхушката си, т.е. виновниците за разрухата, саботират всякакви реформи за законова България, в която се носи наказателна отговорност. В момента по основни преоритети ПП и ГЕРБ са диаметрално противоположни

    Коментиран от #15

  • 11 хммм

    6 16 Отговор
    Умно момче... е Калоян!
  • 12 Българка

    10 19 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Благодаря, че ни казваш, че имаме прокремълски служебен кабинет. България с тях начело потъва в Евразия
  • 13 Тиква

    25 6 Отговор
    Главата ти е лепкава, ПолиТолозе. Чудите се какви пристотии да измисляте всеки ден!
  • 14 оня с коня

    17 3 Отговор
    Тоя човек напира да лепи ПП и ГЕРБ ,т.е. иска да залепи Борисов ЗА индивида който нареди Ареста му - Петков. Само туй като прочетем - нататък не си струва,ама ний сме упорити и ще продължим!"БСП е желан партньор поради Диалогичността си"...Е как така,следкато тая Партия имаше Мандат,но НИКОЯ от останалите Партии не прояви желание да "Диалогизира" с тях?По-нататък Методиев философства на тема "Коя Партия е по-Принципна",докато накрая ОТКРОВЕНО ЗАЯВЯВА че НЕ МОЖЕ ДА ПРОГНОЗИРА каквото и да е,щото лило много Трудно и НЕ Е ПО СИЛИТЕ МУ.За Финал Методиев пък Дълбокомислено заключава че ако първият мандат не се случи,не се знае дали И втория и Третия няма да се получат.Което е аналогично на Прогноза за времето от типа"Ако утре не вали,не се знае пък дали Вдруги ден или ПО-вдруги ден няма да прокапе".
  • 15 Ха ха

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Ами помисли,ако има нещо между ушите ти.
  • 16 Иво

    10 17 Отговор
    Ако огледаме партийте за парламента виждаме туморите на Радев които се увеличават. Това са ПП ДБ БКП ИТН БВ Левица Възраждане. Този тумор разяжда държавата отвътре. Единственото спасение е изрязването на това комунистическо образувание наречено ДС. (добри сили)

    Коментиран от #20, #23

  • 17 Наведени

    17 4 Отговор
    Лепилото е козяк. Каквото кажат, това ще направят нашите наведени. Измучи ли кравата да рушат паметници, ще рушат. Измучи ли кравата да се коалират, ще се коалират. Измучи ли кравата да влизаме във война, тези наведени ще ни вкарат във война. Ние сме новата Индия. И си имаме свещена крава зад океана, която ни нарежда и мученето и е ЗАКОН! А тиквун и киряк са нейните пророци
  • 18 Братята Кабабик

    18 5 Отговор
    Айде признайте си го - чегъртащи и чегъртани ще се гушнете под строгия поглед на кураторите от козяк. Ако българите допуснат вие да поведете държавата, жална им майка
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 666

    6 17 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Русофилската чума се опитва да превземе България но заедно с Радев не са повече от 10 %.
  • 22 Не става така

    11 2 Отговор
    На Методиев му се ще да се лепне в парламента, както може!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 681

    8 5 Отговор
    Пп и Герб заедно след изборите... българино мисли разумно.
  • 25 Kиpо пpостото

    13 3 Отговор
    вече не чегъртаме дойде време да се слепим с другата мафия
  • 26 Иван

    11 2 Отговор
    Защо постоянно се натрапват разни хора с научни съчинения ми тоя човечец няма нищо в главата
  • 27 Иван

    6 0 Отговор
    Млого елит събраха у София от селията.
  • 28 статията е нагледен продукт

    9 1 Отговор
    Много наумнехте и не можете да си управлявате мозъците , та почнаа да прозвеждат всякакви глупости в състояние на неуправляемост .
  • 29 То е ясно,

    5 0 Отговор
    че има лепило и то се казва Мафия.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 нормален

    0 0 Отговор
    Заповедта на американците е ппд д б и герб на всяка цена да направят правителство това не трябва да се допусне ще ни превърнат в плацдарм на войната в украйна гласувайте за възраждане за да пази мира и националния суверенитет на нашата скъпа родина
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове