Last news in Fakti

5 Април, 2023 15:04 2 232 56

Мая Манолова: Надявам се Нинова да не се подреди до Борисов, ДПС и ИТН

  • мая манолова-
  • корнелия нинова-
  • итн-
  • дпс-
  • бойко борисов

"Тревожно за българските граждани е, че се очертава дясна коалиция и правителство", коментира лидерът на „Изправи се, България“

Мая Манолова: Надявам се Нинова да не се подреди до Борисов, ДПС и ИТН - 1
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов е готов на всичко, за да влезе в изпълнителната власт и да получи индулгенция. Това заяви пред БНР Мая Манолова, лидер на „Изправи се, България“. "Интересно е кои са партиите, които ще предадат избирателите си и ще се наредят до Борисов, за да съставят правителство, доминирано от ГЕРБ".

Думите на Кирил Петков и Асен Василев отдавна са изгубили достоверност. Не изключвам възможността да се скрият зад маскировката на експертен кабинет, обясни още тя в предаването "12+3".
"По-тревожно за българските раждани е, че се очертава дясна коалиция и правителство. То няма да има скрупули да продължи да ни вкарва във военния конфликт, който е на неколкостотин километра от България. Очертава се заплахата от кабинет, който ще следва интересите на чужди държави".
Тревожно, според Манолова, е и заявеното намерение на Борисов за максимум 3% дефицит.

"Това би означавало рязане на социални придобивки и липса на подкрепа за бизнеса".

Не сме доволни от резултата на изборите, призна Манолова.

"Но очертахме успешен модел за обединение на лявото. Все по-малко хора гласуват за БСП. Не сме в БСП, защото не смятаме, че с това ръководство партията е лява"

Надявам се, че Нинова няма да се подреди до Борисов, ДПС и ИТН, заяви лидерът на „Изправи се, България“.

"Макар че, гледайки нейната коалиционна всеядност, би могло да очакваме и подобно развитие на нещата. Ако се интересува от мнението на левите избиратели, подобна възможност не би трябвало да ѝ минава през ума".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    32 8 Отговор
    Корнелия за власт е готова на всичко.

    Коментиран от #4, #11, #21

  • 2 И до

    32 7 Отговор
    Дявола би се подредила !
  • 3 Я верно ли

    42 2 Отговор
    Значи викаш ГЕРБ са създали ДПС навремето?След това Борисов и Доган са се целували на площада?ГЕРБ и ДПС са правили също и тройната коалиция.Мая Манолова никога не е предлагала Пеевски за шеф на ДАНС, а пък БСП и ДПС никога не са го избирали за шеф на ДАНС.

    Коментиран от #36

  • 4 Мераклия

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И аз на всичко съм готов за един месец на Малдивите с Мая и Корнелия на държавна сметка! Искам да отслабна по хубавия начин, с две майки!
  • 5 ХА ХА ХА

    40 5 Отговор
    АБЕ ГАЛЕВИЦЕ , ТИ АКО ИМАШЕ КЪСМЕТ ДА ВЛЕЗЕШ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА , ЩЕШЕ ДА СИ ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ КОИТО ЩЯХА ДА СЕ НАРЕДЯТ ! КОЛКОТО И ДА ТИ Е ЖАЛНО ТУЙ Е БУЛКА ПОЛОЖЕНИЕТО !
  • 6 да де

    33 4 Отговор
    Аре скрий се някъде едни и същи до болка омръзнали физиономии вече 30 години се прескачате по изборите и телевизиите, зора е да се доберете до кокала.
  • 7 Град Симитли

    30 5 Отговор
    Черната радиостанция "Маяма" се разбуча, вместо да си гледа изборния резил, въпреки яките кинти!
  • 8 УРА,, Ура

    25 3 Отговор
    На Нинова предложат ли и министерски пост ще се съгласи с всичко. След това ще обяснява, че е постъпила последователно и държавнически в интерес на хората.
  • 9 уведомление

    26 5 Отговор
    ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ВЕЛИКДЕНСКИ КУПОНИ ЗА ХРАНА НЯМА. ЗА ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ. ДЕПУТАТИ=ЗАПЛАТИ.
  • 10 бягай бе

    23 4 Отговор
    Леваци !Пайдос и макара !Там при Румбата общо да пикайте...

    Коментиран от #40

  • 11 Хи хи хи . Голям майтап !

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А ти кръчмарино още ли храниш ония тримата глупака ( хаджията , минека о другия ) от измислените
    протести ?

    Коментиран от #14

  • 12 БЪЛГАРИН

    24 4 Отговор
    И АЗ СЕ НАДЯВАМ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ДА ГЛЕДАТ ПАРЛАМЕНТА ВИНАГИ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН !!!!
  • 13 ПСР

    22 4 Отговор
    Взехте 2.3%,нали така?Чудесно за вас-ще имате субсидия за всеки глас.Левите избиратели нещо не ви припознаха,май.Нинова,вече по традиция,загуби още няколко хиляди гласа.За"всеядността"й съм съгласен-само и само и да е начело,е готова на всичко.Е,особена разлика с вас,не намирам.
  • 14 Последния Софиянец

    11 5 Отговор

    До коментар #11 от "Хи хи хи . Голям майтап !":

    Бабикян има да ми дава.Пратил жена си да пазарува в заведението ми а той се скрил зад едно дърво.Излязох а той избяга.

    Коментиран от #19

  • 15 Бацо Гацов

    23 3 Отговор
    Мая доста ще кибичи по спонтанни протести да събира избиратели. Нинова може да се обединява с КостоФ, Слави, КирчоКокорчо, а с ГЕРБ и ДПС не!? Тя забрави ли, че ГЕРБ и ДПС я направиха омбудсман. Беше управляваща с ДПС. Аман от улични политици.
  • 16 Герчо

    20 10 Отговор
    Абе ти се надяваш, но Нинова, ще си управлява с Борисов и Карадайъ а Промяната отива в дълбока опозиция.
    На следващите избори Промяната са под чертата 4%
  • 17 Прост народ

    13 17 Отговор
    Пак да си гласувате за на бойко 12 сантиметровия.... асфалт

    Коментиран от #23, #24, #31

  • 18 кофти

    18 3 Отговор
    Ще карате с голата субсидия....

    Коментиран от #42

  • 19 Хи хи хи . Голям майтап !

    13 5 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Не му се сърди на Бабикян той е един от честните , справедливите , учените , скромните ......които ще УУправят България!!!!!!!
  • 20 Валерко

    29 2 Отговор
    И това го казва човек, който предложи Пеевски за шеф на ДАНС! Какво двуличие Манолова! Как бързо забравяш какви си ги вършила с ДПС!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 готовинавсичко

    12 0 Отговор
    Пари и власт.. че нали това е целта им в живота а народа е параван за пропагандата им че уж видите ли за него се закахарили и хорицата вярват ли вярват а те лапкат ли лапкат но само то да беше а хапартаменти , вили и коли те не се броят ца унуците да имало , мамини сладки грижовници !
  • 23 гиго

    15 11 Отговор

    До коментар #17 от "Прост народ":

    По-добре 12см асфалт отколкото никакъв и по-добре двайсет процента увеличение на заплатите на народа, отколкото 100% увеличение на депутатските заплати още на първо заседание на МС.
    И така ПП оставиха за народа подигравка и торбички с шпек и лютеница, опитаха се да купят народа с жълти стотинки> Гледам при теб и доста други се е получило
  • 24 ГЕРБ

    17 12 Отговор

    До коментар #17 от "Прост народ":

    За ПП ли да гласувам които откраднаха за един месец 9 милиарда и съсипаха държавата за 7 месеца не мерси
  • 25 Ха ха ха

    17 5 Отговор
    На тая мъ..р.ш. а злобата и няма граници
  • 26 ГЕРБАР

    3 7 Отговор
    Дайе честито новата коалициа герб и дпс почва демокрациата на българите.ште почнем новия строеж на метрото във варна оште новата кола на българгари ние штего на правим със име ГЕРБ ТОВАЕ СИЛАТА НА ГЕРБ АНЕ ЛЪЖИ КАТО ДРУГИТЕ ПАРТИИ

    Коментиран от #29

  • 27 гацо

    12 7 Отговор
    Как може промяната да е втора политическа сила и как може изобщо да влезат в парламента, след като за времето в което управляваха станаха безброй гафове. Изтекоха снимки, компромати, хотели, парапети, пици с кристали и разни разходки със служебни - народни средства. Още имаме депутат квартален гамен - рапър. Имахме премиер дето не може да се изказва гладко и уместно, говориме, ходиме, твориме... и тн. От там му излезна и прякор - Тъпото!
    Не ми се ще да вярвам, че има гласували за тази пасмина, която не е способна на нищо друго, освен лично да се облагодетелства. Нравственост и морал не търсете там - има само корупция, спекула и интрига!
  • 28 А аз се

    13 3 Отговор
    надявам Курнела,която да ма повече мозък от твоя пилешкия, да подкрепи правителство, че иначе служебниците съвсем ще ни затрият.
  • 29 така е

    8 9 Отговор

    До коментар #26 от "ГЕРБАР":

    ГЕРБ оставят нещо след себе си и оставят нещо за ХОРАТА !
    Не си вдигат със 100% заплатите нагло и публично и хората са ОК - това не го вярвам, да има толкова заблудени хора по нашите ширини.
  • 30 Да питам

    14 2 Отговор
    Лая с какво я черпи черепа в кабинета си?

    Коментиран от #33

  • 31 Да ти кажа

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "Прост народ":

    Северната дъга си е много добре.За 6-7 години ,при огромно натоварване(всичкият трафик от Турция за Сърбия) минават камиони безброй.Казват,че след 10 години,при нормално натоварване се ремонтира.Испанска надзорна фирма е инспектирала,ама сега дай да търсим кусури.Пътувай малко,бе човек,и тогава вярвай.За Нинова--ако е хитра,ще се коалира.Борисов ще й угажда и ще си прави социалната политика.Ще гледа да я котка, че да вървят нещата.
  • 32 Андрей

    8 10 Отговор
    Кирил Петков и Асен Василев са единствените, които могат да оправят България и да я вкарат реално в западния свят, там където и е мястото. Това са хора учили в най-елитните университети в света, хора с огромен опит и позиция в западния цивилизован свят. Хора, които са патриоти и искат България да се развива по друг начин, ако не бяха патриоти, защо да се връщат тук? Там си живееха по-добре. Мислете хора и гласувайте правилно

    Коментиран от #37, #53

  • 33 кой

    0 3 Отговор

    До коментар #30 от "Да питам":

    Кой е Черепа?
  • 34 Ком

    6 6 Отговор
    Като слушам Мая най-доброто правителство ще е коалиция "К" (Кирчо, Кокорчо, Карадая и Корни). Че и гласовете им стигат. Горският Бойко,. Ако го изпързалят така. Че и в затвора могат да го вкарат.

    Коментиран от #39

  • 35 цербер

    5 0 Отговор
    Мая Манолова-лидерка на „Изправи се, България“
  • 36 Прав си

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Я верно ли":

    Но това за Галева е минало Тя не познава Борисов Сега иска нови избори Мисли за народа Когато беше в парламента и заплатите бяха високи и пенсиите Помним и красивата луканова зима и богатото видиново време
  • 37 Пет пари

    9 4 Отговор

    До коментар #32 от "Андрей":

    Пет пари не дават Кирчо и Кокорчо за българите.Тук са да кешират. Мая Манорова е същата.Там ни е проблемът.
  • 38 само питам

    7 1 Отговор
    маиче ма и ти от сестра галевица сега стана голяма комуниска това се казва фурнаджииска лопата или върти опашка или преди всичко кокала защото келипир има в тая работа казаб бай ГАНЮ
  • 39 Недей

    5 4 Отговор

    До коментар #34 от "Ком":

    Не слушай Мая Манолова, че досега не е много прокопсала. Нинова си е стабилна и,въпреки,че и от ляво и от дясно и подливат вода,тя оцелява.Абсолютно сигурна съм,че ако се коалира с ГЕРБ, ще успее да вземе няколко министерсва и ще си запази кметовете за местните избори.Иначе ще я смотат от нейната партия.Как се бори само,с един куп хора,които искат да седнат на мястото й.Ама мъжки се бори.Дано да стане като с избора на Вежди Рашидов.
  • 40 Добрата новина

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "бягай бе":

    от 2 април е, че предателите, които опитаха преврат в БСП, приключиха скоропостижно с политиката, въпреки хилядите билбордове, мръсотии и заигравки със служебните пионки на Радев и оплетени в корупционни схеми и кадруване.

    Това обаче не означава, че Корнелия не трябва да продължи с изчистването на соросоидните ядки на “Позитано“.
  • 41 Минева

    6 1 Отговор
    Ти не се ли подреди до Бабикян, Хаджигенов и Капон?
  • 42 Ветеран от Протеста

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "кофти":

    Ами време е да се спрат Субсидиите на всички Леви партии,за да има пари за пенсии и Великденски надбавки на пенсионерите.Много Ляво ,хуманно
    и човеколюбиво решение ще е...Спрете субсидирането на Партиите от Държавата!!!Като имат Партия - да се издържат САМО от членски внос на партийните членове!!!
  • 43 хммм

    6 1 Отговор
    Надяваш се, но напразно! Нинова е втори Борисов в пола и е верен козяк.
  • 44 незнайко

    3 1 Отговор
    Омръзна ми да слушам за ЛЯВО и ДЯСНО !!! Има саво една посока НАПРАВО . Който мисли за БЪЛГАРИЯ да остане като държава а не колония на САЩ е в ПРАВАТА ПОСОКА !!! Всичко друго е игра на думи , обещания без покритие и печелене на ПАРИ !!! За тези 5 пъти гласувания сме изхарчили безсмислени 800 милиона лева ако не и повече ! Вече на всеки е ясно що за организация е ЕС под ръководството на САЩ . Мечтата на Хитлер явно се мъчи да се осъществи а именна да нападне РУСИЯ .Отбранителния съюз НАТО от кого се пази ? Да не го нападнат ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ли ?

    Коментиран от #52

  • 45 пенко

    4 0 Отговор
    АЗ МОСКОВСКАТА - Д Р ИИС ЛА /ВЕРБУВАНА ОТ КГБ --ЕЕЕХЕ ОТ КОГА / СЕ НАДЯВАМ !?!?!?!?!?
  • 46 Защо бе ленче?

    5 1 Отговор
    Кюстендилската джанка пак започна да се прави на "много умна"!
  • 47 И какво общо

    4 2 Отговор
    имат борисов ДПС и ИТН бре майче? Само с лъжи и интриги се занимавате!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 1221

    2 2 Отговор
    А ние се надяваме на обратното - да не се подреди.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Грую

    1 0 Отговор
    То ти се надяваше пак да влезеш в парламента ама ,друг път.Хич не е важно на какво се надяваш.Виж ако се надЕнеш на някой ,това друго.
  • 52 Ами елементарно е

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "незнайко":

    Виж ,какво стана с Украйна. От това се пази ОТБРАНИТЕЛНИЯ СЪЮЗ.От рашистите а не от извънземните.
  • 53 Андрейчин, голям

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Андрей":

    Си наивник.Тези ,които хвалиш са отрочета на червените олигарси ограбили българския народ.Учили са в престижни университети с крадени народни пари.И хич не им пука за,такива като теб.А се върнаха тук да продължат да крадат,защото в чужбина не могат да си разиграват коня.
  • 54 пенко

    1 0 Отговор
    ЗАЩО КГБ - Д РИ С ЛО !?!?!?!?
  • 55 Мая Манолова

    0 0 Отговор
    Аз съм острието на БСП, а не Нинова. Мястото ми е в НС заедно с Ангел . Лявите хора нямат търпение да им говоря от трибуната.След като Галеви и Божков ги няма ще ме подкрепи бизнесмена Илчовски/ смешен е , но няма друг /
  • 56 Астролог

    2 0 Отговор
    Бях те посъветвал преди 2 години да не се занимаваш с политика, защото хороскопът ти показваше пълно фиаско на избори и за властта. Не ме послуша. Твоя воля. Но прогнозата ми се оказа вярна, нали?

    Сега те информирам да внимаваш още повече - на само заради ретроградния Меркурий, но ососбено на 5 май и след това, защото ще бъдеш неприятно изненадана от събитията.

    Съветът ми е: Спри да се занимаваш с политика и се покай.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол