Last news in Fakti

13 Април, 2023 09:26 1 491 21

Журналист: Огромното желание на ГЕРБ е да не поемат отговорността, а да оцапат някой друг

  • герб-
  • отговорност-
  • желание-
  • оцапване

Виждам рекет. Най-голямата политическа сила излъчва председател на НС, като бяха от ПП - не виждах желания за ротация, коментира Емил Димитров- Ревизоро 

Журналист: Огромното желание на ГЕРБ е да не поемат отговорността, а да оцапат някой друг - 1
Снимка: Нова телевизия

Виждам рекет. Най-голямата политическа сила излъчва председател на НС, като бяха от ПП - не виждах желания за ротация. Това заяви в ефира на Нова телевизия Емил Димитров - Ревизоро.

Виждам пълна липса на мъжество у Бойко Борисов. Ива Митева беше избрана, когато ИНТ бяха втори, но само Слави Трифонов е забравил това. Огромното желание на ГЕРБ е да не поемат отговорността, а да оцапат някой друг, заяви журналистът Владимир Йончев, цитиран от novini.bg. Той е на мнение, че ще се ходи на избори октомври, заедно с местните.
В ефира се включи и доц. Наталия Киселова, която бе категорична, че трябва да се избере председател на НС, за да може да се пристъпи към която и да е друга стъпка за функционирането на нормален парламент.

Димитров е категоричен, че има две основни неща - сред които е спазването на Конституцията, а някой умират да не я спазват. "Ако сега президентът дава мандати на кого връчва - първо на първата политически сила, после на втората. Второто нещо е, че понеже няма нови правила - действат старите, та трябва да се избере председател на НС, за да може той да даде ход на всичко, което може да се случи", обясни той.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 През 1989год

    21 3 Отговор
    всички българи мечтаеха за Америка сега Козяк та Козяк
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Муфаса

    15 3 Отговор
    Аз пък виждам огромно нежелание в някои анализатори да се състави правителство.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Град Симитли

    12 11 Отговор
    Те това правят, откакто са поникнали:
    "... комунистите, станишев, орешарски, Радев, киро и асен...."
    ..... На кривия Бою-космоса му пречи!
  • 6 Двойка по математика

    18 7 Отговор
    е имал тоя Рунтю - как да поемат самостоятелно отговорност с 69 депутата, като трябват 121
  • 7 хаберих

    14 2 Отговор
    Съпругата: - Колко пари ми трябват само - за маникюр, за педикюр, за епилиране и за козметика?! Съпругът: - А на мен ми провървя-родих си се красив!
  • 8 Предателката Ива Митева

    11 5 Отговор
    беше избрана, когато имаше парламентарно мнозинство без първия (с хартиен вот), което мнозинство беше разбито от Хр. Иванов, Маяма и Корнела, щото не получиха парчета от баницата!!!
  • 9 Електра

    14 4 Отговор
    Какъв морал трябва да има човек, за да се коалира с гнусния опулен Г.ном. Човек трябва да има някаква хигиена минимум, за да седнете до тоя противен комунистически прокурор...
  • 10 Това не е ревизоро!

    8 5 Отговор
    това лъжливо бкп същество, не знам какво е...
  • 11 един

    11 7 Отговор
    Много точен е Владимир Йончев за Герб!
  • 12 Електра

    9 3 Отговор
    Какъв морал трябва да има човек, за да се коалира с гнусния опулен Г.ном. Човек трябва да има някаква хигиена минимум, за да седнете до тоя противен комуняшки прокурор...
  • 13 Демократ

    13 4 Отговор
    Това,което се случва в България,доказва ,че не се очертава промяна на статуквото и че не можем да се отървем от мутрата Бойко и присъдружните му мутри Пеевски, ИТН. 70 % от българите 2 години викаха "Бойко и Гешев вън" ,а те се циментираха и се оказа,че 30% ще управляват.Нищо няма да се промени,ако ние обществото,честните и родолюбиви българи не се активизирането и не забраним на тези наглеци,лъжци и крадци да са във властта. Нечестни избори създадоха поредния нечестен парламент и няма какво добро да очакваме,ако си мълчим.Мафията се е вкопала навсякъде и ние трябва да я изкопаем.
  • 14 Така е!

    10 5 Отговор
    ГЕРБ искат с ПП, първо за да си изчистят името. Щом се коалират с ПП, ще кажат: ето на, ние не сме крали щом те са с нас и ви лъгаха! И второ - за да хвърлят вината за всички грешни решения върху ПП и да разрушат партията им, както направиха на времето с Реформаторския блок. Продажните и алчни душици останаха с Бойко Борисов, а моралистите като Христо Иванов и ДСБ се разграничиха от него, отцепиха се и се оттеглоха от властта.

    Коментиран от #19

  • 15 интеуект жълтопаважен с една вежда

    7 2 Отговор
    къв в тоо рунтавия кроманьон веееееее?!
  • 16 Само рекет

    4 3 Отговор
    И крадене , знае и може Тиквун. И с парите купуване на изборите.

    Коментиран от #17

  • 17 Оди легай БЕ!

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Само рекет":

    И кой е Тиквун??? Сигурно Мунчо от с. Славяново???

    Коментиран от #20

  • 18 Ддд

    1 1 Отговор
    С такива журналисти, нямаме нужда от медиите.
    Ярко окрасен фен на ПП(дб).И такива ли ще дава "рецепти" за властта?!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Почти улучи

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Оди легай БЕ!":

    мунчо, от село БанкИ.
  • 21 Ха ха ха

    2 0 Отговор
    То пък един журналист набеден , по пък едни опорки смешни от селски вечеринки дрънка ......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол