Last news in Fakti

15 Април, 2023 17:38 2 676 21

Жертва след тежка катастрофа между два автомобила на пътя Русе - Бяла

  • катастрофа-
  • две коли-
  • русе-бяла-
  • жертва

На мястото са изпратени два екипа на Спешна помощ и полиция. Движението по пътя Русе – Бяла при разклона за Иваново се осъществява двупосочно в една лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Жертва след тежка катастрофа между два автомобила на пътя Русе - Бяла - 1
Снимка: btvnovinite.bg

Тежка катастрофа между две коли взе жертва на пътя Русе - Бяла, съобщава кореспондентът на bTV Новините в региона. Инцидентът е станал около 13 часа на разклона за Иваново.

Автомобил, в който са пътували възрастно семейство със сина си и снаха си, е спрял на знак „Стоп“ на разклона, за да пропусне автомобилите по главния път Русе - Бяла.
По думите на сина на водача баща му е видял и е пропуснал първия автомобил, но не е видял втория. Навлязъл е в кръстовището и е последвал сблъсък с кола, движеща се от Русе към Бяла.

В резултат автомобилът с възрастния водач се е завъртял на кръстовището, а при удара съпругата му е загинала на място. По-младата жена е получила политравма и е откарана в болница.
В другия автомобил, който е бил на главния път, е пътувало младо семейство. При сблъсъка колата им е излетяла извън пътя в нивата. Водачът и спътничката му са пострадали леко, но тъй като жената е бременна, е откарана в болница за преглед.
На мястото са изпратени два екипа на Спешна помощ и полиция. Движението по пътя Русе – Бяла при разклона за Иваново се осъществява двупосочно в една лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    38 1 Отговор
    Мили хора, за къде бързате, защо превръщате всеки национален празник в НАЦИОНАЛНА ТРАГЕДИЯ с рязко увеличаване броя на катастрофите и загиналите? Рано или късно всички ще се отзовем на оня свят, втория вариант винаги е по-добър. До сега РЕЛИГИЯТА говори САМО ЗА ЕДИН ВЪЗКРЪСНАЛ. Втори случай няма! Празниците са празници, но всичко с мяра ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕМ ОЩЕ МНОГО ПРАЗНИЦИ !
  • 2 Баба

    15 16 Отговор
    Жалко за катастрофата, за загиналата жена, за ужаса на младото семейство, ноооо четем : въз остин мъж шофира и не видял втората кола !!!???? До кога възрастни хора карат коли на скоростни шосета ???? На село е друго...до нивата, до магазина

    Коментиран от #5, #8, #19

  • 3 Българка

    25 9 Отговор
    Колко още време ще е нужно, за да се разшири и реконструира пътя-убиец Русе-Бяла. Боко да върне част от ограбените десетки милиарди и в тази отсечка може да има направо магистрала

    Коментиран от #4, #10

  • 4 Ферибот

    15 7 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    А пътя Мездра-Ботевград кога ? Да не би само вие да имате мост ?
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    18 6 Отговор

    До коментар #2 от "Баба":

    Той като е сгрешил,шофьора на другата кола не е ли могъл да избегне удара???Вероятно е имал не една и две възможности ,но той се е нахендрил защото кара като на Рали!
  • 6 оня с коня

    2 18 Отговор
    Е затва карам БМВ-то си както се кара БМВ е не понясям разни да се мотаят пред мене- ако Вторият беше Първи,нямаше да му се случи Случка!

    Коментиран от #7, #9, #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 българи маЛо уМници

    17 2 Отговор

    До коментар #2 от "Баба":

    Бе и ти ще остарееш бе отворен . Възрастните хора карат бавно . Обаче със сто процента сигурен че младото семейство са хвърчели по шосето , за да им хвръкне колата в нивата .
    На тоя разклон има ограничение 70км/ч . При 70км няма да има толкова жертви и да хвръкне в нивата !
  • 9 оня с палката

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    Май скоро ще те оставим на трупчета .
  • 10 Гражданин

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Беше важно да се направи Тракия, за да могат софиянци по думите на Боко да ходят за три часа на море. Нищо, че извън сезона трафикът е никакъв.И естествено да гласуват за него. А най-натоварения международен път, за Боко е без значение.

    Коментиран от #13

  • 11 Манчо

    9 2 Отговор
    Този път трябва да се построи наново, като се помисли за друго трасе. Много хора загинаха там. Променете нещо.
  • 12 Строителя от Банки

    7 1 Отговор
    За толкова години на власт не направи нищо за тази отсечка. Дано дойдат нормални хора на власт вече.
  • 13 Гражданино

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гражданин":

    Видяхме как построи пътя до морето. Чирпан - Стара Загора. Ако помните изказване по телевизията, че не желае да направи ремонт на тази отсечка. Та не е за софиянци, а за кефа му и фирмата строител.
  • 14 пенсия

    3 5 Отговор
    Трябва да се върнат опреснителните над 65г. и да се съкрати валидноста на свидетелството на 2г. след 70г. възраст

    Коментиран от #15

  • 15 всички карат като Шумахер по тоя път

    12 1 Отговор

    До коментар #14 от "пенсия":

    Често пътувам през този участък . Там има ограничение 70км . Освен това ако правилно си спомням има и остров зебра . Направо се чудя как оня мало умник с бремената си жена се е нанизал отзад , че да загине и човек ако е шофирал със 70 км . Ако е спазвал ограничението , а пенсионера се е изнизал с 20 км/ч - то удара щеше да е с 50км/ч и то попътно . Нямаше да има такива щети .
  • 16 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор
    карайте Разумно стигнете Навреме Невредими
  • 17 ОСМАНАГИЧ⭐🌙

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    😅Прав си.Аз пък се чудя защо не срещам две BMW та едно след друго.😲
  • 18 НЕВЕРОЯТНО ,НО ФАКТ

    0 1 Отговор
    НО В ЕДНО СА ПРАВИ
    В МОСКОВИЯ
    КАТО СИ ЗНАЯТ ...„МАТЕРИАЛА”
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЪВЕДОХА
    ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИТЕ.....☝
  • 19 сноу

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Баба":

    То това 59 год като го пишат възрастен ,как ли ще го пишат на 79...А това 22 год млад шофьор като какъв ще да е...
  • 20 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Не можахте да познаета № 11 "Манчо". Около столична София / вярно, там живее и твори 1/3 от българското народонаселение и най-вече ЕЛИТ-ът ни е там/ могат да направят още два околовръстни пътя !! Да се чуди човек, защо се стремят да прекарат половината трафик на Републиката през "голямото село" !?
    НО ,АМ "Хемус" няма да стане това столетие!! После още три /3/ АМ :: Видин - Ябланица, Русе - на юг до връзка с АМ "Хемус" и АМ "Черно море" никога няма да направят, ако ще всичкия "лошав мат,рял" да се изтрепее !! Важно е лесно , бързо и удобно някои хора да ходят на море /черно -Бяло / и по "Европа" за Европа за Брюксел и за ЕВРО-то !!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол