Last news in Fakti

19 Април, 2023 12:44 9 127 86

Диана Русинова пусна клип от безумна катастрофа ВИДЕО

  • бус-
  • катастрофа-
  • софия

За КАТ бусът е самокатастрофирал

Диана Русинова пусна клип от безумна катастрофа ВИДЕО - 1
Снимка: Фейсбук

Изгледайте този клип внимателно и сами си направете изводите за това колко толерантни и отговорни сме.

Това написа във "Фейсбук" председателят на Европейския център за транспортни политики Диана Руснова.

Какво прави впечатление:

1. От Червената сграда с надпис "Автомивка" излиза сив автомобил - вероятно Мазда. Друг автомобил (черен) движещ се по улицата отбива и спира и така закрива видимостта на идващите зад него, че отпред от паркинга на сградата излиза МПС. Сивият автомобил отнема предимство на движещия се по пътя с предимство зелен бус, като за да избегне челен удар водачът на буса предприема спасителна маневра и предизвиква ПТП като се удря в стълб на улично осветление и в последствие в дърво. Официално според МВР зеленият бус е "самокатастрофирал"

2. След пътния инцидент нито един друг водач не спира, за да окаже помощ на пострадалия. Сивият - виновният автомобил дори си тръгва. Едва 2-3 минути по-късно хора от жилищната сграда тръгват към пострадалия в буса.

Линейките и пожарните са пристигнали на 12-тата минута.

Съгласно ЗДвП: Чл. 124. Водач на моторно превозно средство, който не е участник в пътнотранспортно произшествие, когато пристигне на мястото на произшествието, съобразно необходимостта е длъжен:

- да вземе мерки за осигуряване безопасността на движението и да окаже помощ на пострадалите, ако това не представлява опасност за него;

- да уведоми за произшествието органите на Министерството на вътрешните работи или администрацията на общината, на чиято територия е станало произшествието, ако при произшествието има пострадали хора.

Сами можете да видите кой как се държи в такава ситуация. Пълни очи и празни души - бездушието и безхаберието са повсеместни.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    81 10 Отговор
    Ми какво да кажа?!?! Нямам думи просто.
    Колкото до катаджиите. Те си знаят "не сложил колан", "не пуснал фарове". До сега не съм чул някой да е наказан за това, че е спрял/паркирал в зоната на кръстовище или в зоната на пешеходна пътека. Редовна гледка е две коли да спрат в кръстовище, за да могат шофьорите да си поприказват. И не само, ама не ми се пише толкова.

    Коментиран от #23, #40

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 24 Отговор
    СРАМ
    33 Години погубена Държава
    Малко са Хората дано няма жертви
    някога бяхме
    Хора Човецш
    Човеци
    сега ДОБРОТАТА Е мАЛКА

    Коментиран от #6, #18

  • 3 очевидец

    50 13 Отговор
    Ами ако е ром този зад волана и взема да му помогна да оцелее и после братчедите ме нападнат,че съм го пипнал,КО ПРАЙМ ???
  • 4 колумб

    114 10 Отговор
    Буса е много засилен.
  • 5 Тошко

    60 11 Отговор
    И тримцата са виновни, и тримцата.
  • 6 Кимбо

    29 7 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Никога не е било по-различно. Останалото е Носталгия

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ННН

    126 5 Отговор
    Все ми се струва, че и шофьора на буса не кара със съобразена скорост...

    Коментиран от #37

  • 9 Да бе

    58 10 Отговор
    А зеленият бус понеже не можа да спре и влезе в насрещното за "спасителна маневра".Жена шофьор и негър скиор....
  • 10 То какво излиза

    50 4 Отговор
    Дървото е най-умното и най-невинно пострадало.
  • 11 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Кимбо":

    Може би сте Прави господин Ник Кимбо
  • 12 Чичо Манчо

    71 7 Отговор
    "Спасителната маневра" в случая при разрешената скорост щеше да е да спре и да изчака а не да влиза в насрещното!Само че понеже беше поредният ниско летящ не успя...Добре поне че не се натресе в другият малоумник!

    Коментиран от #22

  • 13 Всички са виновни

    65 9 Отговор
    Буса беше яко засилен, колата пред него спря, за да пропусне тоя от автомивката, така че сивия не съвсем е отнел предимството, а тая камера дет снима, па е ептен незаконна.

    Коментиран от #29

  • 14 Жоро

    33 9 Отговор
    Този Русинов какво разбира от безопасност на движението?Кръсти си фирмата с това гръмко заглавие и вече много разбира!Перач на гербаджийте!!!
  • 15 Георги

    83 2 Отговор
    Сивата кола иска да се включи в движението и изчаква трафика,както се вижда от клипа. Колата,която според дамата, спира и блокира видимостта на движещите се зад нея, вероятно го прави, за да пропусне сивия автомобил,чакаш да излезе от автомивката. Забележете,че колите отпред се движат много бавно и вероятно там има здръстване, светофар,пешеходна пътека или нещо подобно. Черната кола постъпва колегиално, спирайки и пропускайки сивита. По никъв начин сивата кола не е отнела предимството и. Сивата кола,излизайки от отбивката на главния път навлиза в движението в нейна посока,когато насреща и връхлита зеления бус, който в случея се движи в насрещното. Той вероятно иска да изпревари черния автомобил,спрял да пропусне сивия. При тази маневра зеления бус минава в насрещното,където обаче се оказва сивия. Черният автомобил не е виновен никак. Ако на изхода от отбивката няма знак,че може да се завие само надясно и маркиворка с непресечена линия на главния път, то сивия автомбил не е в нарушение и извършва нормална маневра, без заплаха за околните. При тези обстоятелства виновен е зеления бус,че навлиза в насрещното. Ако обаче от отбивката има знак само надясно или маркировка с неоресечена линия на главния,то виновен е сивия автомобил. Председателят на Европейския център за транспортни политики Диана Руснова, трябва да разясни повече подробности в заснета ситуация,за да се даде обективно мнение.

    Коментиран от #21, #27

  • 16 Гост

    54 1 Отговор
    А нещо за скоростта на буса? Или европейската хранилка на русинова не изпада в подробности...
  • 17 Тая па

    63 2 Отговор
    Некомпетентната Диана, която по някаква неизвестна причина и най-вече случайност е сложена за председател на въпрсния "институт", от който нищо не зависи, но за сметка на това пък хаби доволно много медийно време, пак се изказа крайно некомпетентно за въпросната ситуация. В случая бусът катострофира заради няколко неща, които водачът му не направи:
    1. Със сигурност водачът си е отклонил вниманието от пътната обстановка я чатейки във Фейса, я с нещо друго. Иначе щеше да забележи, че пред него има спрял автомобил, а пред него има колона от такива, движещи се твърде бавно или почти спрели. Демек не намали своевременно скоростта, макар че се движеше и без това с очевидно по-висока от разрешената за въпросния път скорост;
    2. Не отчете преминаването на пешеходец през пътя. Ако го беше направил, щеше да намали скоростта;
    3. Не отчете мократа настилка на пътя, иначе щеше да намали скоростта, защото дори на начинаещите шофьори им е известно, че на мокра настилка спирачният път е по-дълъг;
    4. Не отчете, че далеч преди да наближи достатъчно тъмния автомобил пред него, излезлият от отбивката сив автомобил вече се беше включил в движението в съответната лента, ами тръгна да го заобикаля с висока скорост, вместо да я намали и/или да спре. Че скоростта му беше прекалено висока може да се съди от това, как отряза металния стълб - все едно самурайски меч отряза папур. И какви щети понесе от удара в дървото, въпреки, че преди това премина през металния стълб.
    Единствен

    Коментиран от #28

  • 18 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    СРАМ
    33 Години погубена Държава
    Малко са Хората дано няма жертви
    някога бяхме
    Хора Човецш
    Човеци
    сега ДОБРОТАТА Е мАЛКА================================================================= Така е колега.Сигурно ЗНАЕТЕ ,ЧЕ ИМА ЕДИН ИЗРАЗ,,ХОРА МНОГО,ЧОВЕЦИ МАЛКО,,.

    Коментиран от #38

  • 19 Митко

    53 4 Отговор
    Колата която уж "спира", всъщност дава път на излизащите от автоматиката.
    Тук единственият виновен е зеленият бус. Кара с несъобразена скорост и не можа да спре.

    Коментиран от #25

  • 20 Тая па

    53 3 Отговор
    Единствено някакъв луд късмет спаси пешеходеца и водачите на тъмния и сивия автомобил от сигурна смърт, до която щеше да ги доведе безумното шофиране от страна на водача на буса.

    Скъпи редактори, най-горещо ви моля да не давате трибуна на тази бездарна женица, която очевидно нищо не разбира от пътища и безопасното движение по тях, но пък за сметка на това се чуди как да изкарва парици от ежедневното ръсене на мозък във всевъзможни медии. Същото се отнася и до подчинените ѝ бивши кадри на МВР, които също дават акъл как да се подобри ситуацията по пътищата ни, но нищо не направиха в тази посока докато заемаха високи постове във ведомството и то по-специално в КАТ.
  • 21 Абсолютно

    11 3 Отговор

    До коментар #15 от "Георги":

    Точно!
  • 22 ха ха

    10 10 Отговор

    До коментар #12 от "Чичо Манчо":

    Тази камера според ГДПР - европейският регламент за опазване на личните данни - би следвало да отнесе глоба до 20 млн. евро... Ама, няма страшно! НАП за милиони ЕГН отнесе нищо глоба...
  • 23 Aлфа Bълкът

    53 3 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Каква гледка бе? Човекът намали за да пропусне тоя дето излиза, цялата колона се движи бавно.
    И с Русенова си сложете очилата, сивия автомобил не отнема предимството защото зеления апаш дето кара с 90км/ч вече отнел неговото и става челен удар ако сивия не влезе в неговото платно.
    Зеленягата си е виновен, че кара като луд.

    Коментиран от #65

  • 24 Eххххххх

    47 4 Отговор
    Зеленият бус бърза в насрещното да се нареди най-отпред на сфетофара, че скоро пускат зеленото и тия отсреща ще тръгнат. Двете коли не са виновни. Бусът е безумец.
  • 25 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    32 3 Отговор

    До коментар #19 от "Митко":

    Точно сте описали ситуацията.Напълно съгласен с вас!Микробусът е длъжен да се съобрази със спрялата кола в платното му за движение.Може да я заобиколи само,ако няма друга кола в насрещното!

    Коментиран от #33

  • 26 ПСР

    27 2 Отговор
    Зеленото бусвозило,респ."водачът"му,беше с лекинко мнооого висока скорост,изцяло несъобразена с градските условия.Категорична вина.
  • 27 Aлфа Bълкът

    33 2 Отговор

    До коментар #15 от "Георги":

    Точно така е, ама много професори като Русенова не го виждат това. И тая ми била "председател на Европейския център за транспортни политики".
  • 28 Георги

    27 3 Отговор

    До коментар #17 от "Тая па":

    Като се замисля, дори и сивия автомобил да е извършил нарушение, то няма връзка с нарушението на зеления бус, който очевидно не кара със съобразена скорост,за да може да спре зад черния или извършва маневра навлизане в насрещното. Зеленият си е виновен.
  • 29 Какво ти е незаконното

    19 3 Отговор

    До коментар #13 от "Всички са виновни":

    Камерата е на частен дом, на балкона.

    Коментиран от #36

  • 30 Валерко

    23 2 Отговор
    Диана Русинова явно не е чела правилника за движение! Първо от тук не се вижда маркировмката, да не се окаже, че е непрекъсната бяла линия... Но даже и да не така - движение с несъобразена скорост на мокър път. Поредния селски бек с бус, дето много бърза!
  • 31 Ветеран от Протеста

    28 1 Отговор
    Тази Диана Русинова ,като Председател на Европейския комитет за транспортни политики има ли шофьорска книжка?? Ако има,що дават на Слепи шофьорски книжки??? Ми зеления Бус се движи
    с много Над позволената скорост от 40 км в населено място,изпреварва в лентата за Насрещно движение и е изцяло Виновен за ПТП то си....Транспортни Политики ,а???Политики....

    Коментиран от #50

  • 32 бай Иван

    16 2 Отговор
    Ами ние виждаме на клипа нещо друго. Този със сивият автомобил който излиза от кръстовището след инцидента /първо е спрал на мястото на платното/ а след това тръгва и не си отива, а отбива в дясно и спира. Логично е ,че няма да остане по средата на платното. Второ вижте каква е скоростта на буса .Просто проследете движението на другите коли в платното на буса преди катастрофата и вижте имаше ли критична ситуация. Ми никаква! Трето синият автомобил както скрива видимостта на буса така и на излизащият сив автомобил. Четвърто да предположим ,че го нямаше сивият автомобил и само синият беше спрял с такава ли скорост /буса/ ще го заобиколи ? Ами ако се отвори врата?Междувпрочем гледайки клипа няколко пъти съм убеден ,че той спира за да не затвори кръстовището от което излиза сивият автомобил ако продължи и спре непосредствено зад предходният. В тази ситуация съм убеден ,че вината си е само на водача на буса. Ако обаче имаше знак пред сивият /такъв не се вижда/ ,че излиза на път с предимство и се бяха ударили със сивият в 100% законът щеше да отсъди ,че виновен е водача на сивият автомобил. Иначе е неурегулирано кръстовище с предимство на десностоящият.

    Коментиран от #66

  • 33 мнение

    18 2 Отговор

    До коментар #25 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Освен това, водачът на буса стои по-високо от леките автомолиби, и независимо от спрялата черна кола, е трябва да вижда сивата в наслещното платно. Черният автомобил не би трябвало да му епречиб, защото е по-ниско и не му закрива видимосттал Просто, видно се е разсеял и карал доста бързо.
  • 34 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    9 1 Отговор
    Чувам Демерджиев пак обявил акция.......
    При последната му акция се изтрепа сума народ....

    Коментиран от #76

  • 35 Кочо

    7 1 Отговор
    Тоя отначало спря не за да пропусне сивия, а защото пред него другите бяха спрели и току що изкъпания използва създалата се пауза! Но, само един не е достатъчен и в случая партньорът се оказа бус на куриерска фирма вероятно! Те се движат с подобен ритъм! Ако не му бе правил реверанси, щеше да се случи следващия път при този манталитет! Затова пътищата трябва да са само за ,,толерантни" и отделно само за бързащи и експедитивни,,състезатели"!
  • 36 Има една книжка

    5 8 Отговор

    До коментар #29 от "Какво ти е незаконното":

    викат и Конституция на РБ, та там в чл.32 пише "Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи”. Според теб всички в кадъра ли са си дали съгласието. Ясно е, че на никой не му пука принципно, но има доста такива камери дето са премахнати. Иначе нищо лошо, хората си пазят паркинга...

    Коментиран от #39, #84

  • 37 Ония с Фордо

    10 4 Отговор

    До коментар #8 от "ННН":

    Термина "несъбразена скорост" е измислен за да могат от КАТ да те изкарат винаги виновен , дори когато някой ти отнема предимството - случая с Местан .
  • 38 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ":

    Истина е
    колега понеже сте от Странджанско знаете ли кой е Доктор Бодуров понякога се обажда когато има Ефир със Слушателите по Програма Хоризонт Бнр

    Коментиран от #41

  • 39 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 4 Отговор

    До коментар #36 от "Има една книжка":

    Я,прочети и по надолу....Алинея 1 и 2 за да видим колко члена и алинеи нарушиха по време на Ковид,аа!Браво,винаги я нося в раницата тази книжка!
  • 40 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    господин Ник Механик Знаете ли в Индонезия има ГЛУХОНЯМ Механик справка вестник Тишина
    също има глух Човек който има Авто сервиз в Трад Асеновград има клип в Ю ТУБ
  • 41 Кочо

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Знам! Уволнен ветеринар, с малко име Доктор! Преди години се е казвал Петър!

    Коментиран от #49

  • 42 Кво

    16 3 Отговор
    Авторката какво иска да ни втълпи? Не вижда ли че този с буса караше като състезател? Ако караше с 40 км нямаше да катастрофира а той летеше поне с 80 км. По тази уличка има ограничение на скороста до 40 км в населено място е.
  • 43 Сатана Z

    3 11 Отговор
    Зеленият е виновен,че не си кара в платното,а оня РОМ с маздата къде зяпа ,след като няма видимост предприема опасна маневра но можеше да спре за да пропусне микробуса.
    Дори и не се притече на помощ а офейка.
  • 44 Мнение

    1 10 Отговор
    Май има голяма локва...буса кара с превишена скорост, сивият автомобил е виновен, както и черния(трябва да се види знака, дали има забрана за спиране). Иначе пътят абсолютно не прилича на европейски, а на някакъв неподдържан от десетилетия някакъв си път.

    Коментиран от #85

  • 45 деЦката даскаличка

    11 1 Отговор
    какво разбира от транспортни политики? Експерт? Ко не!
  • 46 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    дано няма жртви
  • 47 Между другото

    4 4 Отговор
    Сивият автомобил не е виновен.

    Коментиран от #53

  • 48 Винкело

    13 2 Отговор
    Не знам мазда ли, газда ли, ама бусаджията го беше набримчил поне със 100 км/ч.
  • 49 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #41 от "Кочо":

    Благодаря ВИ за Инфото господин Кочо
  • 50 Тази

    11 2 Отговор

    До коментар #31 от "Ветеран от Протеста":

    Диана е гепи кадър, т.е. калинка. Нахална и нагла. И по професия е педагог. Та глей и ума, и и крой шапка.
  • 51 Ямболски Селяндур 👨🏻‍🌾

    10 1 Отговор
    ОСТАВКА РУСЕНОВАААА!
  • 52 майко каква председателка

    11 3 Отговор
    Е щом председателката на тоя "Европейски център" е толкова некомпетентна или неопитна като шофьор, та не може да оцени правилно тази ситуация, какви смислени решения и предложения да очакваме от институцията...
    Срамота бе, Дианче... престани да "наторяваш" ефира с присъствието си, моля!
    А това, че хората не помогнаха своевременно на пострадалия, действително е много тъжно :((((
  • 53 Токайто

    6 5 Отговор

    До коментар #47 от "Между другото":

    Да, бе! Пътят е с две ленти, дясна и лява! Бусът се движеше в лява лента, а сивата кола дори не се изнесе в пътя който е за нейната посока на движение. Караше точно срещу буса. Иначе нормално да си тръгне селската овца която въобще не знае какво се случва. Може да държи волана и да натиска педалите, толкоз!
  • 54 Хъм, те тва требе

    4 1 Отговор
    да е у Ляолин... всеки ден минавам оттам по два-три пъти...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Никой

    2 6 Отговор
    Ха,ха колко идиота коментират ,без да разбират и познават ЗДП.99 % са скъсани . Няма нищо ,чешете си езиците. То и от футбол ,жени ,автомобили от всичко разбира това племе .Ма що тогава са толкова бедни и изостанали ?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 СОВА

    13 2 Отговор
    Русинова няма книжка и категорично не може да вземе отношение по казуса.
    ОЧЕВАДНО е от записа!

    п.п.
    бусаджията е за затвор, защото на метри има автобусна спирка, пешеходна пътека и няколко знака за скорост 30 км/ч.
    “КАКТО КАРАМЕ, ТАКА И ЖИВЕЕМ!”
  • 60 Невинни

    5 0 Отговор
    няма, но тези които причиняват тази катастрофа трябва да бъдат линчувани. Иначе безумието по пътищата ще продължава до безкрай…
  • 61 Германец

    7 1 Отговор
    Българите са най-големите джигити!
  • 62 реален

    8 0 Отговор
    А буса,който се движи с несъобразена скорост??
  • 63 коко

    10 0 Отговор
    изгледах ного внимателно видеото и прави впрчатление че БУСА се движи с много голяма скорост !
  • 64 Смях

    11 0 Отговор
    Всички пълзят, а буса лети - финална дестинация Бакърена! Като шофьора пред спре и нямаш видимост, а продължиш да летиш, трябва и да съчувстваме ли. Ами, ако беше пропуснал майка с количка и я отнесе пак ли ще си чешем езиците?! Няма никаква култура на шофиране и пълната безнаказаност в комплект с И сега? Какво правим?
  • 65 Механик

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Aлфа Bълкът":

    Нещо да кажеш по повод на тия дето спират в кръстовищата за да си говорят?
    Нещо да каше на спрелите малко пред/зад пешеходна пътека?
    Нещо да кажеш за тия дето цял ден кибичат пред нон стопа и колите им са паркирани в самото кръстовище?
    Нещо да кажеш за наспиралите по тротоарите?
    Нещо да кажеш за тия, дето размазват телесни секрети по телефоните си докато шофират?
    Нещо да кажеш за ....
    Нищо няма да кажеш, щото нищо не разбираш.
    Чети до край коментарите, защото си вадиш погрешни изводи, пишеш глупости и се излагаме пред чужденците.
    Приятен ден.

    Коментиран от #68, #75

  • 66 Ония с Фордо

    4 0 Отговор

    До коментар #32 от "бай Иван":

    Бае , след ПТП е нарушение на закона да преместват автомобила без присъствието на компетентен орган който е направил оглед и снимка на произшествието особено ако се предполага че има и пострадали.
  • 67 Добо

    11 0 Отговор
    Тая с къв акъл написа такава велика глупост? Уж идеята на коментара е с укор към апашите на пътя, а защитава точно такъв!!!! Тоя караше изключително бързо. Добре, че само той е пострадал заслужено, а не е някой невинен! Има ли смисъл да обяснявам, че най-голямо предимство има колата, която пропуска сивия автомобил, а най-малко предимство има този зад нея (в случая буса), затова се казва "спазвай дистанция", щом тя дава своето предимство, автоматично предимството е на този със сивия автомобил. Ама тая женица къде толкоз логика да вкара батко, по нейната логика, даваш предимство на някой, и тоя отзад влиза в насрещното, гази го и няма проблеми....
  • 68 гуньо простия

    9 0 Отговор

    До коментар #65 от "Механик":

    Механик, нещо си се превъзбудил. Черният автомобил не е спрял в кръстовище, а спира да пропусне сивата мазда. Колегиалност, на която вие механиците не сте свикнали. Я сега обясни защо зеления бус заобикаля, в насрещното черната кола? Трудо ти е нали?
  • 69 Анонимен

    7 1 Отговор
    Диана Русинова, ако позволите малко по-различна гледна точкам, като не се съгласвам с вашето мнение :) Разгледайте отново ситуацията, но без предваритено негативна емоция и жажда да съдим обществото - "вероятно маздата" спира, за да пропусне сивия автомобил. Бусът определено кара с превишена скорост и в конкретната ситуация изпреварва неправомерно маздата - за спазване на дистанция да не говорим. Колкото до празните души, бездушни и безхаберни, само аз ли виждам една камара народ, които се втурнаха да помага? Сивата кола не спря, а трябваше, което също е за порицание.
  • 70 Иван

    9 1 Отговор
    Тъкмо я храних тази женица за неадекватните коментари на видеото и гледам как са я захапали здраво хахаха. Дианче, очила мила, очила................
  • 71 TV Бобов дол

    6 2 Отговор
    На всички тук експерти по пътна безопасност и сигурност на транспорта не ви ли направи впечатление че само една единствена жена се затича към местопризшествието с цел да помогне а другите бяха просто сеирджии . Не е важно кой е крив и кой е прав (всеки прави грешки по една или друга причина) важното е че човечност и готовност да се помогне остава някъде по трасето .

    Коментиран от #80

  • 72 редник

    7 1 Отговор
    Както обичайно - информацията е непълна!

    Катастрофата е станала преди повече от денонощие преди публикацията - нима редакцията не можеше да изпрати екип от шофьори с опит, които точно да заснемат кръстовището - знаци, маркировка и др., и тогава да коментираме, защото медия, уважаваща читателите си, би трябвало да го направи...
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Към писателката на статията

    13 2 Отговор
    "За КАТ бусът е самокатастрофирал" - само да не изкарате полицията виновна, че не е отразила правилно ситуацията..... Не видях друга кола да е ударена от ниско прелитацият с микробуса!!!
  • 75 Aлфа Bълкът

    6 0 Отговор

    До коментар #65 от "Механик":

    Нещо общо от написаното с видеото?
    Тръгна да говориш по принцип, а направи напълно погрешно заключение на видеото. Нито спряла кола на кръстовище, нито на тротоар! Бялата баничарка си е спряла в градинката на обекта.
    Нещо май взе да ми мязаш на Русенова по акъл и писане?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 сноу

    8 1 Отговор
    Който си го търси ,рано или късно си го намира...Най доброто в случая, че сам си катастрофира и сам да си ближе раните...За такива говеда не си мръдвам и пръста даже..защото това не са човеци...Хиляди пъти съм спирал и му казвам като човек -остави тоя телефон бе човек,виждаш движението вече е една лудница ...Веднага започва със заплахите ,ако слЕза,ако те почна и т.н. А кифличките пък са така надъхани че се чува едно нечленоразделно пищене ,врякане "ти знаеш кой е моя ,пък мама е в общината пък тати има 150 фирми, а дядо е личен приятел бай дън..
  • 78 КАТ аванта

    4 5 Отговор
    Сивиятпеераc как се измириса и после що имало бой по улиците
  • 79 123456

    1 0 Отговор
    кармата забавя , но не забравя ....
  • 80 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор

    До коментар #71 от "TV Бобов дол":

    Преди Много години се връщам от вилата,през зимата и катастрофа,пред мен.Натоварих една жена на задната седалка.Форд се бе ударил с тези руски коли като ..подобие на микробусче,които още се виждат по болници в провинция.Закарах я в костин брод.Докато я карах ,лицето и се наду...уплаших се,закарах я в Костин брод пред болницата.Дадох си данните и никой не ме уведоми ,какво стана с тези хора бяха от Враца книжари.Ако мжеш по добре не спирай!Няма Добро Ненаказано.А,тази дет я гледам по медиите е мнооого т.......ПА!То и е написано на суратя
  • 81 дру

    2 0 Отговор
    Тоя с буса на рали ли е тръгнал? Колите едва се движат, а тоя с буса се движи поне със 70 км. После друг му виновен.
  • 82 хитлер

    2 0 Отговор
    Стига сте ни занимавали с това чудовище Диана Русинова.Не се знае от кой европейски пол е.Нахална и брутална.Пишете че това е НПО финансирано от друга държава и получава пари за да защитава чужди интереси.Моля ви освободете ни от това същество /не знам мъж ли е жена или друго/.
  • 83 ценко

    1 0 Отговор
    Диана ако имаш книжка си я заври знаеш къде, явно според нея тоя само тоя с буса не е извършил нарушение. Сигурно са променили закона и трябва да се лети, за да не нарушаваш правилата.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Мммммм, дааааа

    1 0 Отговор
    Преди време Дианка си беше купила една машинка, дето мереше колко боя са сложили по маркировките на пътищата и обикаляше с нея да мери... пред камерите на телевизиите. Телевизиите плащат за участие в такива репортажи. Та Дианка така си изкарва парите. Другата хватка е да им се оплакват разни негодници, които са сгазили лука и ги чака наказание, а тези от "Европейския институт..." да им ходатайстват индиректно с повръщни като статията, която обсъждаме. Като цяло на тях, а и на доста други "капацитети" трябва да се отказва достъп до медийно представяне. Което обаче няма да се случи, защото всички журналисти работят на принципа "колкото по зловеща и брутална е една новина, толкова повече хора ще искат да я видят, а това носи печалбите". На това ги учат сега в университета.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове