Last news in Fakti

21 Април, 2023 07:11 2 786 29

Румен Петков: Ако ГЕРБ подкрепи правителство на ПП, ще бъде само, за да ги досмачка

  • румен петков-
  • герб-
  • правителство-
  • пп-
  • подкрепа-
  • смачкване

"Хора, които допреди две седмици, ако ги бяхме затворили в една стая, щяха да дадат жертви - жива сила, днес говорят за законодателна програма, но очевидно говорят за други неща. Всеки с появата си пред медиите започва със зоологически ентусиазъм да декларира как не се говори за правителство. Важно е да се види едно падение. Законодателната програма е такова лягане от страна на ПП и ДБ, че чак е признак за нищета", коментира лидерът на АБВ

Румен Петков: Ако ГЕРБ подкрепи правителство на ПП, ще бъде само, за да ги досмачка  - 1
Снимка: NovaNews

"Надявам се обществото да вижда грозотата на пазарлъка. Хора, които допреди две седмици, ако ги бяхме затворили в една стая, щяха да дадат жертви - жива сила, днес говорят за законодателна програма, но очевидно говорят за други неща. Всеки с появата си пред медиите започва със зоологически ентусиазъм да декларира как не се говори за правителство. Важно е да се види едно падение. Законодателната програма е такова лягане от страна на ПП и ДБ, че чак е признак за нищета".

Това каза пред БНР Румен Петков от АБВ.

И допълни, че ако ГЕРБ подкрепи правителство на ПП, ще бъде само, за да ги досмачка
"Една от големите "заслуги" на ПП е, че реанимира Бойко Борисов. Той в момента се радва на медиен интерес, на какъвто не се е радвал, когато беше главен секретар на МВР".

В предаването "12+3" Петков коментира и актуалната външнополитическа среда, като във връзка с американския проектозакон за сигурността в Черно море той посочи, че с него САЩ казвали къде искат война:

"САЩ не искат мир, искат войната в Украйна тук и сега. Казват, че не искат разширяване на войната. В този законопроект САЩ поставят България и Румъния в деликатна ситуация - противодействие на принудителните икономически стремежи на Китай остава важен политически императив. Искат да ни направят страна в конфликта САЩ - Китай. Министерството на отбраната на САЩ ще се занимава с укрепване на икономическите връзки на САЩ с региона. Черноморският басейн за САЩ е част от войната. Втрещен съм, че нито един от нашите депутати не е видял този законопроект. Това е опасен за България законопроект".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Другарят

    30 18 Отговор
    от шадравана знае ли , че който гроб копае , сам влиза в него !
  • 2 Бойко е мръсна лесичка

    42 15 Отговор
    Тука бат Румба си тотално и абсолютно прав .

    Коментиран от #22

  • 3 Софиянски

    28 28 Отговор
    Пикльото двуграмов отново ръси антибългарски тези - гурута на копейката
  • 4 Само питам

    29 28 Отговор
    Защо всички руски подлоги са се загрижили за ПП и ДБ?

    Коментиран от #5, #18

  • 5 Грозни

    26 13 Отговор

    До коментар #4 от "Само питам":

    опити за манипулация на лековерните хора . Нищо значително !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Рони

    25 21 Отговор
    За съжаление е напълно прав. Уж протестираха с месеци да гонят Герб, сега ПО и др. оли.гифрени с мазния, неизмит Христо преговори ще ми правят. Сами се закопават.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Народът

    21 12 Отговор
    Палячото на Луканов със нови амбиции?? Това е лицето на което е забранено да влиза в САЩ и то по време когато политическата мафия го направи министър! Не помним този индивид да е бил радетел за доброто на всички които живеем в Бг ,освен че е рекетьор на мутрите и “успешните”бизнесмени с раздадените пари от Луканов ,то друга роля няма лицето Петков
  • 11 Електорална единица

    20 10 Отговор
    Няма угода и това си е. Като се чепкаха ГЕРБ и ПП-ДБ и казваха, че няма да се подкрепят, всички аутсайдери като тоя ревяха, че държавата и народа са по-важни от личното его на партиите. Сега когато ГЕРБ и ПП-ДБ се споразумяха, относно бюджет и законодателни реформи, пак същите обърнаха плочата, че видиш ли партиите са си плюли в лицето.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Благой от СОФстрой

    13 13 Отговор
    Плевенския пpoпаднал ceлендyp пак се и3хожда де му падне!
  • 14 Тъмен субект

    13 10 Отговор
    ГЕРБ ЩЕ подкрепи правителство на ПП и ЩЕ приемат първо закона за сваляне на гешев и истамбулската конвенция, защото това са интересите на америка. Пакета закони за да ни дадат парите по плана за възстановяване обслужват чужди интереси. Всичкото театро е за да се пробутат американските интереси. Сгащили са т.нар.ни политици в мъртва хватка.
  • 15 един

    8 8 Отговор
    Руменчо да не се тревожи за ПП и ДБ!От тук нататък обществото все повече ще се консолидира около двата полюса в българската политика,т.е. от едната страна на полюса са българските посткомунисти,а от другата са българските демократи!Това което Симеон разби преди 21 години,сега постепенно ще се възвръща!
  • 16 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 8 Отговор
    Не виждам нещата ,така.Гроб са бита карта.В момента им дадоха карт бланш да направят правителство.итн бяха вкарани само за да са подкрепа на гроб,а дпс са принципна дс подкрепа.Ако тези пп и дб са "Морални"ще има правителство без тях.останалото до 121 и нагоре ще го дадат бсп.Всичко е сметната доста добре,така както са сметнати и даването на пенсиите за гоите,като мен както и "увеличението" на минималната ,но НЕ УВеличението за ДОО И ЗОО,което ще направят от 1ви юли.По този начин пре......ват пак пенсионерите и ще имат една година карт -бланш да наместят швейцарското правило.това,което очаквам:Понеже гроб и заместниците им са от една кочина на дс ще бъде съставено правителство от квотата на пп и дб с подкрепата на Гроб.Лека полека гроб ще се скрие в миманса с това,което прибра и няма да бъдат гонени законно.новата партия ,която ще ви води и направлява ще са пп и дб и вие пак ще си ги пс....вате!

    Коментиран от #28

  • 17 Дааа

    5 7 Отговор
    Пикаещия във фонтани въобще в най-голямата грешка в живота си.
    Гербавите и мутрите им идва края, тая есен падне ли София, стане ли кмет някой от ДБ или ПП, може и Бонев, ще се разкрият огромните далавери на учительницата и мутрите от герб.
    Народа в София се усети и идва началото на промяната.
    Края на дпс-герб-бсп се вижда. Пиянде!

    Коментиран от #23, #26

  • 18 1020

    3 8 Отговор

    До коментар #4 от "Само питам":

    Не са се загрижили за ПП, а за това че тикат България към война, но може би ти нямаш нищо против да ходиш на фронта.
  • 19 сара

    4 6 Отговор
    За смачкването на ПП от герб съм напълно съгласна. На път съм да се разочаровам тотално от ПП, а тези джентълментски споразумения са един голям смях и подигравка с гласувалите за тях.
  • 20 Гепард

    8 4 Отговор
    Герб са мутри 12 Години Стига
  • 21 Тома

    4 2 Отговор
    На този му викат глъвъта и има защо
  • 22 Знае ли се

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бойко е мръсна лесичка":

    Кои е наи голямата лисица АБВ ЛЕВИЦАТА ИЛИ БСП Една партия и много мераклии да я яхнат От леви по леви патриоти
  • 23 Бреи бреи

    2 5 Отговор

    До коментар #17 от "Дааа":

    От борисов ги е страх защото им разбра за кражбите и връзката и мафията в българия / парите от Белград и дубаи кои ги взема / За две години България се върна в комунизма благодарение на ПП / посредническата подмята /:

    Коментиран от #24

  • 24 Макак

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Бреи бреи":

    А той бойко няма никаква връзка нито с кражбите, нито с мафията. Изобщо няма връзка.
  • 25 хе хе

    1 0 Отговор
    С дупе таралежи не се мачкат.
  • 26 За да види

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Дааа":

    Човек нещата,трябва IQ то му да е по голямо от номера на обувките му. За съжаление при вас реалността е друга.
  • 27 Отвратителен

    2 0 Отговор
    комуняга, яд го е, че той не се сдружи с мутрата, тъй като те двамцата отдавна си крадат парички, пък и си бяха коалиция с АБВ. Шадраванчо, не реви на чужд гроб.
  • 28 Дълбоко

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    си неграмотен. Запиши се в първи клас.
  • 29 дедо Герчо

    1 0 Отговор
    ТИ,КОЙ БЕШЕ,ЧЕ НЕ МОЖЕМ А СЕ СЕТИМ?АААА,ТИ БЕШЕ ТОА,ДЕ ПРАЩАШЕ ПОЛИЦИЯ ДА БИЯТ АТАКА,ЩОТ СПИРАХА ТУРСКИТЕ АВТОБУСИ НА КАП.АНДРЕЕВО И ДЕТ ПИКАЕШЕ,ПИЯН ПО ФОНТАНИТЕ,ДААА СЕТИХ СЕ.А ВИЕ !!!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол