Last news in Fakti

29 Април, 2023 18:46 2 236 49

Харалан Александров: Опитът да бъде преборен Борисов чрез конфликт е обречен на провал

  • правителство-
  • борисов

Той е вълк с много белези, който отнася другите. Нямат шанс малките, сладки, пухкави кученца, смята културният антрополог

Харалан Александров: Опитът да бъде преборен Борисов чрез конфликт е обречен на провал - 1

Борисов кани ПП да станат част от неговата глутница. Той се опитва едновременно да ги наставлява, поучава, да флиртува с тях и да ги учи. Това каза културният антрополог Харалан Александров за Nova News.

По думите му връщането на Борисов на власт би значело реабилитация. "ПП биха спечелили само, ако управляват с ГЕРБ и ДБ, така ще се научат на политика. Крехкият и труден процес, в който двете партии се въвлякоха, е породен от това, че са достатъчно интелигентни, за да видят полза от разговорите помежду си, не само за себе си, но и за обществото. Всичко, което ПП казаха, че ще постигнат с революция, се проваля драматично", заяви той.

Според него опитът да бъде преборен Борисов чрез конфликт е обречен на провал. "Той е вълк с много белези, който отнася другите. Нямат шанс малките, сладки, пухкави кученца. Партиите опитват да излязат от ситуацията на конфликт и да влязат в нормалната. Има обнадеждаващи признаци за това, да приемем, че политиците са добронамерени и загрижени от ситуацията", заяви Александров.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 36 Отговор
    Бойко Борисов Ви “изработи” всички МАНИПУЛАТОРИ и МАНИПУЛАТОРКИ и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност „РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА“ В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е СЪОБРАЗИТЕЛЕН ШОП, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.

    Коментиран от #33

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Светлина

    55 9 Отговор
    Голямо венцехвалене на най-опитния и най най най. А за какво е опитен? Да лъже, манипулира и краде. Почти съм убедена, че и да убива. Ама това си иска българина, да си сърба попарата. ПП и ДБ да спират изобщо да се занимават с тези мафиоти.
  • 8 АЛФА КЕНТАВЪР

    56 8 Отговор
    Борисов е доказан лъжец двуличник крадец Престъпник мутра но има Провидение

    Коментиран от #10

  • 9 Закона на джунглата казаха

    35 7 Отговор
    Аве антрополога говори ми като на бял пълнолетен гражданин..то и аз съм вълк и мога да ви премажа и двамата но не ме правят министър председател
    Вие не разбрахте че тия пари с които ви пълнят гушите не отиват за пошли литературни разработки до ден днешен
    слезте малко на земята съсипахте народ на 1300 години по най-безумия начин
  • 10 любопитен

    9 25 Отговор

    До коментар #8 от "АЛФА КЕНТАВЪР":

    Защо, провидението го изпрати на първо място на изборите ?

    Коментиран от #12, #16

  • 11 Град Симитли

    20 7 Отговор
    ".... Борисов....... "Той е вълк с много белези, който отнася другите. Нямат шанс малките, сладки, пухкави кученца.... "
    ..... Белезите му са само от Мата харита, защото имаше късмет да е срещне наистина свиреп политически противник!
    На Бою му върви, късметлия е.
  • 12 АЛФА КЕНТАВЪР

    22 5 Отговор

    До коментар #10 от "любопитен":

    Вие Подигравате ли се ПРОВОКАТОРЕ с пари може всичко да купиш но Провидение Съдба Карма Съдба Бог са Неподкупни Разбрахте ли Моля
  • 13 Харалан

    30 5 Отговор
    Де охрани по времето на и от Герб. Но скоро се очаква да поотслабне
  • 14 Токмакти Джун

    13 10 Отговор
    Боко Тиквата е вълк а народа офса за стригане затова и го избират винаги просто това е манталитета и липсата на избор не че Простото и Бойкикиев са по добре просто са същите и затова народа над 60 % не гласува
  • 15 Тиква

    36 5 Отговор
    Харалане, хараланее.. кой къде те хване…
  • 16 АЛФА КЕНТАВЪР

    24 2 Отговор

    До коментар #10 от "любопитен":

    пак Ви го Пиша има Видов Ден и Всичко се Връща
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ХАРДАЛАН Е ПЛЪТНО ПОД ШЛИФЕРА НА БОКО

    34 3 Отговор
    ВЪПРЕКИ МИРИЗМАТА ОТ БОКОВИЯ ХЪБ !
  • 19 Румен

    30 3 Отговор
    Борисов е криминален тип. Само дето трябва да влезе в затвора за 20 години.

    Коментиран от #23

  • 20 бай Ставри

    30 4 Отговор
    Стига циркове ,докарайте мутрагена при мен та да миряса страната. Сал ръси тъпи лакардии пред по талавизиите при които мисирките цвилят от възторг и си мисли че ке му се размине за престъпното 12 годишно управление де профука 40 милиарда суха народна пара!!!
  • 21 ха ха

    20 2 Отговор
    досиета , ушаци , опрасквания , нагли до безобразие бизнесмени и служители , това е българия на борисов , олигарси . задкулисие и политики за грабеж и терор , това е неговата среда , затова е акула сред херинга
  • 22 Васил

    19 7 Отговор
    Амиииии Баце е натирен в ъгъла и такива прошляци като тебе разнасят лъжлива пропаганда времето му е отминало.
  • 23 АЛФА КЕНТАВЪР

    13 2 Отговор

    До коментар #19 от "Румен":

    Вярно от Съд ще се измъкне от Съдбата Никога
  • 24 Бамбука

    13 2 Отговор
    Дали не се е подмокрил от вълнение ?
  • 25 Безплатно мнение

    15 5 Отговор
    Харалампи, грешно проповядваш - ПП да се научели на политика?! От кого да се научат - от сикаджията комунист Буда ли? Това ще бъде пагубно за ПП! ГЕРБ да си управлява сама, или да прави коалиция с БСП, ДПС, ИТН и т.н.
  • 26 Метафизичната свиня

    14 2 Отговор
    Хари Александров.
  • 27 ZеЛЕвСКИ

    18 3 Отговор
    Бащата на Хараланби е член на Българската комунистическа партия от 1969 година. Министър е в първото и второто правителство на Андрей Луканов, демек от хората с куфарчетата, ЗАТОВА, КОГАТО НЯКОЙ КАЖЕ "ЛУСТРАЦИЯ" НА хАРАЛАНби МУ НАСТРЪХВА КОЗИНАТА.... МУ-ХА-ХА

    Коментиран от #32

  • 28 Ама как

    11 3 Отговор
    Ще имат шанс като такива кучки масти- като тебе го величаят.Доган с него,Шиши с него,Гешев с него,задкулисието.Тя мафията е настръхнала да отмъщава ,че ПП-ДБ иска съдебна реформа.Как спиш спокойно мръсник,ти преди изборите в твоя офис облъчваше хартиените как да действат.Заради продажници като теб и купени мисирки и анали демокрация в България няма.Какво безумие да ми хвалиш този шарлатанин.ПП показа изключителни резултати икономически растеж и други социални,но посредствените и некадърни политици не могат да им простят.На какво да ги научи -на схеми за крадене ,на ритане на министрите си-Найденов в Япония и копчето на сакото му хвръкна.Или как си ветрееше сакото в Брюксел да се вентилира примата.Той щял да ги научи как се пълнят чекмеджета ли?Ходи да се прегледаш безсрамнико хараланчочичака само на хранилка чака.
  • 29 Този

    12 2 Отговор
    Нали знаете държи на Бою х-я да се преобуе в смисъл от бандит ще го изпере в голям политик.А той Тиквата е циник.Вижте есемесите,които пращаше на непълнолетната Сесил Каратанчева,Ами Мата Хари,Ами изоставената с дете Мис бикини.Тоя ли ще ни лансираш за годен???????
  • 30 Димитър Георгиев

    12 2 Отговор
    Подлога на мафията ДПС-ГЕРБ си Харалане! Кажи за среднощните срещи в твоя офис!

    Коментиран от #45

  • 31 озпозп

    9 0 Отговор
    ПП не трябваше да се мърсят с преговори с ГЕРБ. Кой и защо се съгласи да преговаря с коварен и подъл човек като ББ? Докога ПП ще търпят ГЕРБ да се гаври с тях?
  • 32 озпозп

    9 0 Отговор

    До коментар #27 от "ZеЛЕвСКИ":

    Всички политици в Бг са с комунистическо или милиционерско/ДС минало. Или са деца на комунисти. Нямаше лустрация в Бг. Затова сме на дъното.
  • 33 Почти

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Един хитър Андрешко, достоен син на простия народ. Нищо повече. За хората въобще никога не му е пукало. Добре храни само своите авери и кучетата си.

    Коментиран от #40

  • 34 Мъка мъка

    2 1 Отговор
    Нещо друго трябва но не и това да управляват заедно.Всъщност трябва действително всички първи да се дръпнат.В един момент все са се отърквали около Борисов ГеРБ и СДс
  • 35 Емигрант

    8 1 Отговор
    Колкото са престъпни и некачествени герберугите толкова вредни за България са и журналистите и медиите ! Постоянно се канят за интервюта пропаднали политици, някакви платени "врачки" като този клоун на снимката, бивши бандити, КРАДЦИ на милиони ( Вл.Горанов, М.Велчев и т.н.), всякакъв вид пропаднали чалгари се радват на микрофона, всякаква известна престъпна паплач акъл дава, нито един свестен политик, икономист или специалист не е поканен за интервю, това не е журналитика, а слугинаж на престъпниците ! Ако тук на Запад беше така отдавна да бяхме "спрели" до България ! Светът е определил 112 место за българската журналистика и това е все пак голям "успех" за некадърниците ви !
  • 36 Минева

    6 2 Отговор
    ПП - ДБ искат ББ да управлява, защото е спечелил изборите, а не да го " преборват" чрез конфликт. Съчинявате си глупости
  • 37 Казуар

    11 1 Отговор
    Харалане, забрави ли как големия и много знаещ политик сутринта казваше едно, вечерта друго. И сега наставлява и поучава, само че трябва някой да му вярва.
  • 38 Леля Гошо

    12 2 Отговор
    Бойко Методиев е прост. Той се самоопредели като такъв. Лошото е че по душа той не е добър човек. Злобен, завистлив, отмъстителен, страхлив. Нарцисист. И много лъже. Затова той няма приятели, а е заобиколен с кариеристи, които му целуват ръка докато имат изгода, но ще го изоставят в момента в които новият американски посланик му тегли шута.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 7 Отговор

    До коментар #33 от "Почти":

    За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати от „протестиращи” въобще няма да се учудя, ако един ден се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че би станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото. Много от нас виждаме това според последните социологически проучвания...
  • 41 Тоя е като Матросов!

    9 1 Отговор
    До последно на амбразурата,защищавайки Борисов...!
    Ами Да...!Бая годинки е на хранилка при него...,задължен му е ...!

    Коментиран от #44

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Обладан Александров

    5 1 Отговор
    Културният животновъд Харалан има доста въглехидратен вид, трябва диета: ходене пеш, да яде малко- главно риба и чисто месо, никакъв хляб, питки, пици, мекици, никакво сладко.И да се дегерберизира. Ояден , лаком, самодоволен, прилича на руснак от Ростов на Дон, който яде пирожки по 30 ден.
  • 44 Александър Хараланов

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "Тоя е като Матросов!":

    Едва ли му плащат за едното ядене, макар че за този "антополог" и това е от голяма важност.Продал се е за една паница леща.
  • 45 Гочоолу

    2 2 Отговор

    До коментар #30 от "Димитър Георгиев":

    Така е. Но той по начало е една подлога, един типичен помияр.
  • 46 Лаком дол

    5 1 Отговор
    По колко кюфтета на ден яде тоя? Освен тях: пръжки, луканка, кебапчета, качамак, яхния, чорба с овнешко месо, пирожки, мекици, пици, хляб, баници, кексове, торти, пача, сланина, врътни пържоли- владишки.Понякога прислужниците ядат повече от господарите си.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове