Last news in Fakti

30 Април, 2023 15:18 2 723 97

Делян Добрев не иска да управлява с ПП и ДБ, предпочита правителство с ДПС, БСП и ИТН

  • правителство-
  • парламент

Много бих се радвал, ако успея да вбия клин между ПП и ДБ, потвърди депутатът

Делян Добрев не иска да управлява с ПП и ДБ, предпочита правителство с ДПС, БСП и ИТН - 1

"Аз лично не искам да управлявам с ПП и ДБ. Не виждам с какво те могат да допринесат в един кабинет". Това заяви пред БНР Делян Добрев, ГЕРБ

"През последните две години видяхме на какво са способни. Имаме рекорден брой бързи кредити за всички времена. Положението е трагично. Не виждам варианти, в които ние бихме могли да си сътрудничим. Техните политики са грешни"

ПП и ДБ са много объркани, защото не виждам как ще обяснят на своите избиратели, че изработват управленска програма с ГЕРБ, отбеляза Добрев.

"По време на цялата кампания обясняваха ,че сме лошите и трябва да останем извън властта. Сега използват ГЕРБ, за да се докопат до властта. Това е много шизофренно поведение. Не може да спечелиш 600 хиляди гласа на база на тази реторика и след това да стоиш на една маса и да правиш съвместни пресконференции. И това ако не е измама?"

Ако те искаха наистина нещо да се случи и бяха конструктивни, това означаваше да се търси общ кабинет, а не да предлагат Асен Василев, Кирил Петков и Рашков за министри, смята Добрев.

Делян Добрев посочи, че темата за бюджета е ключова.

"Последните три бюджета на България са правени от Асен Василев. Има си ясен отговорник за тези дефицити. 13.5 млрд. нови дългове за 2023 година. През последните 30 години сме теглили средно по 1 милиард. 12 милиарда дефицит. Асен Василев се опитва да ни изкара пералня - да изперем неговия провал. Той иска ние да отхвърлим бюджета на първо четене, да кажем, че служебния кабинет е сбъркал в сметката и да го върнем да оправя кашата, т.е. да реже разходи"

От ПП настояваха да запишем в правилника на НС, че невъзможността да се разглежда 3 месеца отхвърлен законопроект не важи за бюджета.

"Те поръчваха, ядоха и се веселиха през последните две години, а сега пристигна сметката и те започнаха кавгата. Правилният подход е НС да не отхвърля бюджета и да се направят промени между първо и второ четене"

Надявам се този парламент да успее да състави правителство, но без ПП, заяви още той.

"Нови избори ще са най-лошият изход от ситуацията. 5 пъти получаваме един и същи резултат. Нищо по-различно няма да се случи. Ако не се намери сега изход, то няма да може и в 50-тото НС. Хората искат да съставим коалиция и да управляваме заедно. Трябва да се говори с всички останали партии, без „Възраждане“. Съжалявам, че този път ДБ е в коалиция с ПП и сякаш те не участват във взимането на решенията там. В 48 -то НС имахме добра комуникация с тях"

Много бих се радвал, ако успея да вбия клин между ПП и ДБ, потвърди Добрев.

"Не виждам какво правят заедно от самото начало. Едната има лява, другата дясна икономическа политика. Те винаги са гласували различно. Нямат нищо общо, освен амбицията им да имат кмет на София. Заради тази жажда да превземат местната власт в София, те правят противоестествени коалиции. Не може да жертваш държавата, за да имаш кмет на София"

ГЕРБ направи всички компромиси, заяви той.

Добрев смята, че е правилно заложеното служебния кабинет 50 - процентно събиране на дивидент от държавните дружества.

Той коментира и наличието на газ в Черно море.

"Турция и Румъния откриха огромни находища. България трябва да разговаря с консорциума „Тотал“ и ОМВ и да придобие процент".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мафиоза

    83 12 Отговор
    за теб Магнитски, крадлива гнидо
  • 2 Разумен

    30 27 Отговор
    "НЕ" НА ПРАВИТЕЛСТВО НА ВСЯКА ЦЕНА!
    "НЕ" НА ПРАВИТЕЛСТВО НА ВОЕНОЛЮБЦИТЕ!
  • 3 Жипка

    39 4 Отговор
    Който не иска да управлява, ще се вози, може и в багажника.
  • 4 Ефектът

    73 5 Отговор
    Сега стана ясно,каква роля са дали от ГЕПИ на младото, наг..ло хас..ковско милио...нерче,да извърти работата така,че с ДПС да управляват......ХАРТИЕНАТА коалиция,....и това хитро хас.ковско лек.енце издаде зад..кулисието.В ГЕПИ всеки има да играе роля....само Боката да не отиде на топло.....

    Коментиран от #58

  • 5 Али Баба

    70 3 Отговор
    Ти си мисли за панделата а не за управление сладуранко.
  • 6 Уикипедия

    65 3 Отговор
    Определение за Хасковски каунь-Дилян Добрев.
  • 7 Минева

    43 2 Отговор
    Айдук дельо не искал! Ами да го вземе другарката или карадуюто, или туше. А и ББ може да не го направи управляващ, не е от " умните" гербуля
  • 8 Бърньо

    51 2 Отговор
    вместо да е в ареста , точи лиги за още милиони , че се гласи и да управлява ? И за капак , селчо дори с претенции ! Жалък екземпляр !
  • 9 Тома

    42 2 Отговор
    Той бай Ставри отзавна те чака да ти набие един голям клин
  • 10 гого

    10 30 Отговор
    Наистина не разбирам учудването на много хора по повод некултурното поведение от трибуната на онзи депутат от ДъБъ. Защо изначално приемаме, че тези хора са възпитани и интелигентни? Май само защото те се представят за такива. Истината е, че именно най-силно претендиращите за възпитание и интелигентност, са най-далеч от тези качества. Говорим за най-обикновени кариеристи, които използват политическата конюктура, за да просперират. Ето на това се дължи фактът, че имаме депутати, които преди години са пеели до премала руски песни, а днес трескаво трият тези си изпълнения от интернет, понеже искат да минават за яростни русофоби и правоверни евроатлантици. Между другото, бъдете сигурни, че тези лица може и да са изтрили клиповете от интернет, но от личните си компютри не са. Защото в бъдеще може да потрябват. Нали знаете, че ако руснаците отново минат Дунава, метафорично казано, днешните евроатлантици и русофоби за отрицателно време ще се метаморфозират в стопроцентови русофили. И не само ще наводнят интернет със старите си клипове, на които пеят руски песни, ами и нови парчета ще запишат.

    Коментиран от #15, #32

  • 11 Напълно съгласен

    29 6 Отговор
    Правилно и ние не искаме да набиваш клин между вас и останалите комунисти..само ако може включете и Възраждане във правителството моля
  • 12 Румен

    33 3 Отговор
    Гушка мафиот си Добрев. Идеа ти и на теб края. Иначе от много лапане- диабет.
  • 13 Реалист

    32 2 Отговор
    Старите крадци пак в един кюп:)
  • 14 Цуца

    34 3 Отговор
    Ехааааа, нали трЕбва да покрият загубите! Хартиената коалиция със зъби и нокти ще се бори да овладеят печелившите позиции и да ни покажат КОЙ пак ще кара джипката и колко см няма да го има от асфалта....
  • 15 Точно така

    13 1 Отговор

    До коментар #10 от "гого":

    Аве мой кой ще минава Дунава със тия лодки еднодръвки дето даже ги нямате в наличност
  • 16 Бамбука

    31 4 Отговор
    Този ли е новия "Капо де тути капо" определен от баничаря ? Той ли ще дели баницата, определена от него, като Българска държава ? Не му завиждам. Само след месец на кабинет на Герб заедно с"хартиената" плюс бастуна ИТН, ще се псуват, скарат, сбият за парите по фондовете. Не щял правителство на знаещите, искал на келеперджиите, сиреч техните хора. Тоя на изток или на запад да отиде, дори и за един месец и ще се върне посинен от бой. Никой навън не прощава на мошениците.
  • 17 УРА,, УРА

    33 2 Отговор
    Чудя се как този не особено интелегентен индивид е събрал такова огромно количество злъч и злоба в себе си?

    Коментиран от #23

  • 18 Българка

    32 4 Отговор
    Да си дойдем на думата. Явно Д.Добрев открито казва какви са нагласите на ГЕРБ. Та ГЕРБ вече 15 години реално управлява в съдружие с ДПС. А ИТН си е малкото ДПС. Фарсът ,който разиграват от ГЕРБ за разговори, преоритети и политики с ПП-ДБ е за пред българите и най вече ЕС. И те единствено целят да избелят, преперат, легитимират и амнистират върхушката за разграбването на държавата и узаконяване на беззаконията

    Коментиран от #46

  • 19 САТЪРА НА ХАНА

    12 2 Отговор
    ВЧЕРА ЗАТОЧИХ СВИНЕРЕЗА ...
    И ГО ПРОБВАХ НА ЕДНИ МРЪВКИ
    ....
    ИДЕАЛНО ГИ ПРАВИ НА ПЪРЖОЛКИ ПО РАЗМЕР
    ....
    МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ - ТОВА ЕДИН ГРОБАР
    ЩЕ ГО ТРАНЖИРАМ ЗА 10 МИНУТИ

    Коментиран от #40

  • 20 Живков

    22 2 Отговор
    Соамо имайте едно на ум От комунистите и Възраждане по големи отрепки НЯМА
  • 21 Васил

    29 3 Отговор
    Делянчо гроздето е кисело нали?
  • 22 Българин

    29 2 Отговор
    И тоя ша го намагнитят скоро, ама яко ще го намагнитят
  • 23 Пълна

    28 2 Отговор

    До коментар #17 от "УРА,, УРА":

    карикатура ! А като тръгне от мястото си към Парламентарната трибуна да изкаже поредната си порция лъжи и жлъч , стъпва бавно - бавно , като чорбаджия ! Срам и позор от такива субекти отровни !
  • 24 Делян е Педал

    20 3 Отговор
    Делян е педал
  • 25 Хахаха

    23 2 Отговор
    Мошеник с мошеници се събира!
  • 26 Енергото

    30 4 Отговор
    Дялън Добрев не беше ли министър на Енергетиката, който тълпата свали?
  • 27 Паднал

    22 2 Отговор
    да го видя , ще го прескоча !
  • 28 Реалист

    22 3 Отговор
    С коалиция Магнитски този ще забави влизането си в затвора. Като е толкова нагъл нека разцепи ГЕРБ/да вие клин м/у него и Борисов/.
  • 29 Истината

    29 5 Отговор
    Делянчо Кумгейта пак се изходи. Той го играе лошото ченге в пасквила на ГЕРБ. Така опипват почвата за настроението на хората, дали няма да ги пометат като ураган след бруталната коалиция ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН. То беше ясно още отначало, че това ще е коалицията. Мешеник с мошеници се събира. ПП никога няма да се коалира с ГЕРБ! Никога!
  • 30 емека

    26 5 Отговор
    ГЕРБ ДПС БСП ИТН
    Тоалетно хартиената коалиция е многопластова.
  • 31 Помним, помним!!!

    25 3 Отговор
    Делянчо Кумгейта го помним преди 4 години като беше подал оставка след статия на сайта „Биволъ“, който писа, че близки на Делян Добрев са купували луксозни жилища в София на цени много под пазарните. Злоупотреба с власт, шуробаджанащина, корупция - как му казват още на тази постъпка на този безцеремонен наглец?! И седнал сега мнение да дава. Не го е срам! Вместо да е разследван!
  • 32 Българка

    11 6 Отговор

    До коментар #10 от "гого":

    Нима ти очакваш и подкрепяш руснаците отново да преминат Дунава и ни "освобождават" по руски, че питаш какво ще правят нормалните човеци, които са против руския тероризъм?

    Коментиран от #41

  • 33 Народе, защо спиш

    4 16 Отговор
    Ами прав е, защото представяте ли си премиер с "красивата" външност и вътрешност най-вече, като този дето го гласят за вторник?!🤣Не стига, че сме последни в ЕС, не стига, че 5 пъти не можем да си изберем правителство, а на всичкото отгоре и това, което ще наложат някои страхливци, НЯМА да е българофилско, ще е некадърно и алчно, толкова, колкото и предишните!

    Коментиран от #48

  • 34 Траллала

    20 3 Отговор
    Делянчо Фалшивия Оставкаджия два пъти уж подаваше оставки, докато утихнат скандалите около него. Първата оставка, която Делян Добрев подава като депутат бе депозирана след скандала, придобил известност като „Кумгейт“, по който Добрев бе обвинен от БСП в роднински назначения в Хасково. Тогава обаче депутатите отказаха да премат подадената от Добрев оставка. Конституционният съд излезе с решение, че отказът да бъде приета оставката е противоконституционен. По-късно Делян Добрев сам оттегли оставката си. Цирк ГЕРБ!
  • 35 Вън корупционерите и връзкарите!

    26 4 Отговор
    Този корупционер е срам за Българския парламент!
  • 36 НЯКОЙ

    23 4 Отговор
    Нямаш представа пък ние колко бихме се радвали, ако вие с Борисов си намерите друго забавление, а не да тероризирате народа ! Пари си имате в изобилие, така че махайте се !
  • 37 Платен ром избирател

    14 3 Отговор
    Е то пак сте си вие! ГМО продукти на БКП.
  • 38 Хахахаха

    4 13 Отговор
    даже крадеца не ще с крадците от менте харварда
  • 39 Палячо

    11 3 Отговор
    Имитация на еманципация
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 гого

    3 18 Отговор

    До коментар #32 от "Българка":

    В момента основната драма на тази прослойка е как хем да направят коалиция с Бойко Борисов, с човека, когото обвиняваха във всичките грехове на света, хем да продължат да минават за олицетворение на принципното политически поведение. Сигурно помните, че преди десетина години тези лица или техните предходници, удобно се сгушиха под шлифера на Борисов, наричайки това мишкуване „исторически компромис“. Обясняваха, че в името на „великата съдебна реформа“ го направили. Абсолютно същата сценка наблюдаваме и днес.
  • 42 нннн

    12 9 Отговор
    Невероятно, но този път Делян Добрев е прав. От двете злини неговата е по- малката. Все пак, най- добрият вариант са нови избори!
  • 43 Марис

    18 2 Отговор
    Прав е Добрев, не иска да управлява, иска да усвоява !!!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Айде

    13 1 Отговор
    Най - добре с бай Ставри! Ще ти отива!
  • 46 Каква полза

    3 9 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    да лъжеш за дребните на мафията зад ПП и ДБ? Страшно дъно е някой толкова да се мрази, че да се търгува!
  • 47 Гост

    15 1 Отговор
    А беше време, когато да искаш управление на България с агите се считаше за национално предателство.
  • 48 НЯКОЙ

    13 2 Отговор

    До коментар #33 от "Народе, защо спиш":

    Ало "Възраждане", не се навирайте където не ви искат !
  • 49 хммм

    13 2 Отговор
    Предпочита и много да краде и да не дели с други...
  • 50 Дебелянчо

    12 3 Отговор
    Аз пък не искам Ти и твоите авери да ми нареждат как да живея!
  • 51 Добрев

    11 2 Отговор
    защо се лутате като муха без глава ?! Нали само вие можехте, нали само вие знаехте как, нали вие имате най-подготвения и можещ премиер, действайте или нещо май не ви стиска !!!!
  • 52 Вихо

    12 2 Отговор
    Този индивид явно не се съобразява със суверена.Да подава оставка и да търси друго поприще!
  • 53 Именно

    9 2 Отговор
    Нищо чудно, с тях нямаш далаверки, а?
  • 54 Гепард

    9 2 Отговор
    Герб Сдс 12 Години Стига Герб Сдс Желаят да Овладеят Държавата и да Решават Съдбите на Хората
  • 55 Ван дер Любе

    6 2 Отговор
    Прав е човекът. Това, което ПП показа в предишното управление е барба с корупцията и крадливите практики на ГЕРБ. Очевидно, че съответните кръгове в ГЕРБ не го искат това. Борисов циркът не успя. Действайте по истинския план А за вас, който наричате план Б. Не се стеснявайте, работете.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 време е

    5 2 Отговор
    Аckoвcka мaнгa, какъвто и цвят да са раиетата на костюмчето все ще му отива, готов е за пандиза, ако и да словоблудства всякакви простотии.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Казуар

    9 1 Отговор
    Делянчо дебелобузко, тези неща ги говори в Хасково.
  • 60 Начо

    6 0 Отговор
    Вий 12 години управлявайте с ДПС
  • 61 кочо чистеменски

    7 0 Отговор
    ППДБ, този Боклук ,ако не предава посланието и намерението на Борисов досега това хасковско говедо ,както и биков щяха да бъдат заличени отгерб и списъците на есграон.Всичко е координирано и стратегически и политически с
    турската дпс
  • 62 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 2 Отговор
    ШАРЛАТАНИТЕ ........ ВЪН ....... ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ..... ВЪН .......

    Коментиран от #65

  • 63 Хахаха

    7 2 Отговор
    Целият бг народ не те ще,нещастник.Мисли за номер 3.
  • 64 Кокоркиро

    0 6 Отговор
    Правилно.Далеч от слугите наЧичо Сам!
  • 65 Кви чорапи

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    бе първолак? Нямаш чорапи ли?

    Коментиран от #66

  • 66 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 2 Отговор

    До коментар #65 от "Кви чорапи":

    МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ..... КОЙ ДОВЛЕЧЕ ШАРЛАТАНИТЕ ....... ФАКТ ! ...... (П)РЕЗИДЕНТА ФИГУРАНТ (МУНЧО) .......

    Коментиран от #67

  • 67 Знам

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Прокопиев и кръга капитал!

    Коментиран от #69

  • 68 пашата

    5 1 Отговор
    Сикаджииското гербераско крадливо ко---е в затвора заедно с Мутрата
  • 69 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Знам":

    УМИШЛЕНО ЗАБРАВЯШ ........ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП(МУНЧО) ....... ФАКТ !

    Коментиран от #70, #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Алооо

    6 0 Отговор
    И аз не искам въобще да сте в Парламента. Искам да ви видя всичките в затвора.
  • 72 Нищо не забравям

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Просто не се мразя, да се продавам като евтина магистралка и да тиражирам детска простотия! Тъпо занимание! Има книжки, има и кукли! В пъти по полезни за едно дете, от евтините тъпотии на банкянският крадец и лъжец!

    Коментиран от #75

  • 73 Лош

    2 1 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца.
  • 74 Не искал да управлява...

    2 0 Отговор
    Не се притеснявай, няма. Крадец долен, схемаджия ненаяден.
  • 75 ЕДГАР КЕЙСИ е

    1 1 Отговор

    До коментар #72 от "Нищо не забравям":

    ЯВНО ЧЕ СЕ ........ ПРОДАВАШ НА ......... ЛЪЖИТЕ И МАЙМУНДЖИЛЪЦИТЕ НА ШАРЛАТАНИТЕ И ........ ТЕХНИЯ ПАТРОН ...... (П)РЕЗИДЕНТ ФИГУРАНТ (МУНЧО) ....... ФАКТ !

    Коментиран от #89

  • 76 Кой си ти бре?

    3 1 Отговор
    Кой го пита пък Делян Кумгейта с кой искал да управлява. Българският народ пък тебе изопщо не иска да ти гледа противната физиономия и да ти чете глупавите словоблудспва.
  • 77 Избори до дупка!

    3 2 Отговор
    Абе ГЕРБерско малоумно плямпало, ПП ви каза 100 пъти, че с ГЕРБ коалиция Няма да правят!!! Кое не разбрахте? Гласувайте пакета закони, които са нужни по Плана за възстановяване и устойчивост и се махайте!
  • 78 Решението

    5 1 Отговор
    ГЕРБ да върнат властта на ПП, за да тръгне България напред!
  • 79 ГЕРБ некадърници!

    4 1 Отговор
    ГЕРБ само с ПП се оправдават заради некадърността си да излъчат правителство! Пълни аматьори са от ГЕРБ.
  • 80 ГЕРБ са саботьори!!!

    6 1 Отговор
    ГЕРБ ако не бяха съборили правителството на ПП, сега България щеше да е и в Еврозоната, и в Шенген!!!
  • 81 ГЕРБ махайте се!

    4 1 Отговор
    Борисов и шайката му трябва да си ходят!
  • 82 Петър Костов

    3 1 Отговор
    Лично тебе никой не те пита, мишко!! Толкова много глупости надрънка за няколко дена, че почна сам да се оплита в лъжите си!
  • 83 Пффф

    3 2 Отговор
    Делянчо Кумгейта много платени статии днес изсипа, няма ли почивка този наглец.
  • 84 Хахаха

    4 1 Отговор
    Делянчо, те пък ПП боб фърлят за теб.
  • 85 Пфуй!

    3 2 Отговор
    Палето на Бойко да не мисли че те искат да управляват с него и Тисвата от Банкя.
  • 86 6нтщ5ж

    4 2 Отговор
    ...хасковският схемаджия да замълчи...

    Коментиран от #90

  • 87 Лъжеш!

    6 1 Отговор
    Лично аз изобщо не желая такива мръсни човеци като тоя да ни управляват.
  • 88 Тетовае

    4 1 Отговор
    Лично ти трябва да си в затвора с останалота опг.
  • 89 Май не схвана

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "ЕДГАР КЕЙСИ е":

    там пишеше, че не се мразя толкова! Чети книжки първолаче и не си продавай бъдещето на оня боклук в Банкя! Пази си достойнството! То не е за продан!
  • 90 Какво е

    0 6 Отговор

    До коментар #86 от "6нтщ5ж":

    да си нищо на лъжеца кирил петков? Каква гадост! Някой да лази!

    Коментиран от #93

  • 91 Палячо

    3 0 Отговор
    Имитация на еманципация
  • 92 Дуньо простия

    2 0 Отговор
    Тва момче, малко акъл да имаше... барем за една диагноза да стигне...
  • 93 Хахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "Какво е":

    Така ли ти диктува чичо слави чалгаджията от дивана?

    Коментиран от #95, #96

  • 94 ГЕРБ са мошеници!

    4 2 Отговор
    ГЕРБ продължава да играе театър със сигналите към ПП-ДБ.
    Т.е. ГЕРБ шантажира ПП и им дава разнопосочти сигнали.
    ГЕРБ искат за пореден път да използват ПП за изтривалка и да хвърлят собствената си вина за некадърността си да съставят правителство върху ПП.
    ГЕРБ са жалки манипулатори и некомпетентни политици.
    ГЕРБ шикалкавят като лъжат, говорят без синхрон, изнудват ПП да им дават имена без да е техен ред за съставяне на правителство!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Истината се диктува

    1 1 Отговор

    До коментар #93 от "Хахаха":

    от онова, дето продажните глупаци на ПП и ДБ, са продали! Достойнстовото!
  • 97 Трифон зарезан

    1 0 Отговор
    ГЕРБ+ДПС = ВНЛ. Няма пари 💸💰 действай .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове