Last news in Fakti

6 Май, 2023 10:35 1 262 31

Искрен Митев, ПП-ДБ: При нас няма хора от списъка "Магнитски", които се правим, че не познаваме

  • искрен митев-
  • пп-
  • политика-
  • избори-
  • магнитски

На следващите избори нашите избиратели не биха подкрепили ГЕРБ

Искрен Митев, ПП-ДБ: При нас няма хора от списъка "Магнитски", които се правим, че не познаваме - 1
Снимка: БГНЕС

Интересно е как нашата изключителна откритост да покажем кабинета си преди да дойде нашият ред се смята за арогантност. Нашата програмата, по която имаха възможност да дадат обратна връзка и ГЕРБ, я използваха на следващия ден. Това каза в ефира на Euronews Bulgaria депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев. Човекът, който управлява 12 години не може да състави правителство, каза той.

Според мен на следващите избори нашите избиратели не биха подкрепили ГЕРБ. Ние сме партия, която излезе от протеста. Ние в нашите редици нямаме хора от списъка "Магнитски", които се правим, че не познаваме. Интересно е защо господин Борисов отказва да подкрепи втория мандат, когато ще има възможност да контролира всеки ден всичко, което се прави в парламента.

В българската общественост много хора са свикнали да виждат как политиците преди избори казват едно, а после правят друго. Ние на правим така. Ние не можем да подкрепим правителство на ГЕРБ. Какво означава експертен кабинет? Той не може да бъде такъв, когато е предложен от една политическа сила. Знаете, че нашата коалиция е изградена от политически лица, които са знакови фигури в борбата срещу Борисов. Истината е, че който и да бяхме сложили в този проектокабинет, ГЕРБ пак нямаше да го подкрепят, коментира Митев.

Не знам дали гледахте оплюването на нашата програма. Шегичките, които си правеха, че имало нов виц, като отидеш в пощата, че ще те преглежда лекар. Те не разбират, че за нас е изключително голям компромис като хора, които са в Народното събрание, за да се борят с ГЕРБ, дори само да си говорим с тях. Аз не си представям как ще получим подкрепа от Възраждане. Не си представям как ще получим подкрепа и от БСП, като виждам позицията на Корнелия Нинова. Те, които предложиха хартиената бюлетина и направиха възможни едни от най-компрометираните избори в историята, няма какво да очакваме от тях.

Ако трябва, ще направим още едни избори, и още едни, и още едни, докато имаме шанс за промяна. Това, което аз виждам в социологията рейтинга на Кирил Петков расте с 10%, категоричен е Митев.

Моята позиция по случая с атентата срещу главния прокурор е "опит да се сплашат зайци с пиратка", заключи той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    21 10 Отговор
    Борисов си играе с ПП и ги шантажира, манипулира. Съжалявам ги!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Съвет

    25 15 Отговор
    Бойко Борисов си играе с ПП на "морков и тояга", за да ги накара да правят каквото той иска! Ту им подава морков, че едва ли не ще се съгласи с техните искания, ту обръща тоягата и ги разгромява с оплюване, за да ги унижи! Борисов е подлец! А с подлец не може да се преговаря! Той ги сваля на своето ниско ниво! Препоръчвам на ПП да имат достойнство и да не преговарят с рекатьор и мутромилиционер от тъмния преход!
  • 6 7777

    24 19 Отговор
    Списъка на ПП е от Карлуково.От олигофрен нагоре.А този малоумник е в челните позиции.

    Коментиран от #7

  • 7 Напротив

    15 19 Отговор

    До коментар #6 от "7777":

    Това е долна мръсна лъжа срещу образованите, и достоъни умните млади българи! Те са надеждата! А не необ.азованата сикаджиска мутра и ортак на мафията.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Право на мнение

    14 18 Отговор
    Борисов притежава душите на безнадеждно глупавите си избиратели. Жал ми е за хората които мислят че тай е нещо повече от мутра!

    Коментиран от #11, #27

  • 10 Оттръннаглок

    15 13 Отговор
    Въпреки че ви няма в списъка магнитски пак сте нищожества няма разлика между вас и герберастите.
  • 11 Тикви и Кратуни ☻

    8 10 Отговор

    До коментар #9 от "Право на мнение":

    Избирателите на бай Ви Ганя не са глупави. Това са хора с връзки в администрация, олигарси и подчинените им, групи престъпници с обещанието като гласуват за бай Ви Ганя да не се закачат!
  • 12 Простото Киро

    18 10 Отговор
    Да, да!
    Няма хора по Магнитски, но има съдени за измама и откупили се, има лъжци и измамници, попълвали неверни документи и нарушавали Конституцията, има такива, дето са си правили оргии с "весели" пици в МС, такива, които са ползвали правителствения самолет за една любовна нощ в Гърция, такива, които са назначавали министри в замяна на "дарения", такива, взимали по левче от всеки литър гориво, такива, "обикнали изведнъж" ПП срещу 6-цифрена сума и такива, които от некадърност хвърлиха България в инфлационна и дългова криза. И те са много повече, много по-настъпателни, нагли и дебелоочливи от тези по Магнитски. И със сигурност някои от тях ще влязат в някои от следващите списъци.
  • 13 Младите хора ще ни спасят!!!

    12 20 Отговор
    В парламента да има млади и образовани хора като
    Искрен Митев! Каквото и да говорят, присъствието на младите, на новото поколение е ценно! "Те са интелигентни, те са идеалисти, те са иновативни." - както казва Обама!

    Коментиран от #18

  • 14 Доротея

    11 14 Отговор
    Естествения процес е бъдещето да е на младите, въпреки, че не са много стока, но затова пак вие, дъртите сте виновни! Значи, без иновативност, идеалисти и Обама, когато лозаро - овощаря подрязва лозата и овошката, премахва старата пръчка и дава възможност на младата да точи сок и светлина, прави фотосинтеза и се плоди! А вие какво правите! Оставили сте едни дърти гюрлуци /плевели/, бутраци, в лицето на Йордан Цонев, тикви с огромни ластуни и листна маса да задушават прогреса!
  • 15 Само ПП е спасението!

    10 21 Отговор
    Вие младите, образованите и културните, до кога ще се вързвате на евтините шантажорски номера на една одъртяла мутра от 90-те? Имайте достойнство и го отрежете този рекетьор Боко!

    Коментиран от #23

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Доктор

    14 6 Отговор
    Вие сте клика продажни, амбициозни и малокултурни селски парвенюта.
  • 18 Простото Киро

    16 4 Отговор

    До коментар #13 от "Младите хора ще ни спасят!!!":

    Млад и образован, а!
    Като Харвардските шмекери, дето не познават нито историята, нито географията на България? Дето не знаят дори български език като хората.
    Дето нямат морала и възпитанието да не се захващат с неща, които не разбират и от които си нямат понятие. Защото алчността, бесният кариеризъм и липсата на истинско образование и възпитание ги е деформирала и заслепила.
    Колко образован трябва да си за да обвиняваш някого по писания в Гугъл, например. Може да имаш диплома от къде ли не, но нямаш елементарна житейска образованост и интелигентност. Житейският опит не може да го замени никоя диплома. И ако сам не съзнаваш, че не ставаш за нещо, трябва други да ти го кажат и покажат.
    Нелка "младите и образованите" постажуват на нески нива в политиката и властта, нека понатрупат опит и да покажат какво знаят и могат и тогава да се опитват да правят закони и да управляват държавата. Парламента и МС не са детска градина и начално училища за прохождащи политици. Там трябва да са хора, с доказани знания, опит и МОРАЛ.
  • 19 Ком

    11 2 Отговор
    Доносите на Харвардската пародия доведоха до "разрастването" списъка до сегашния му вид. От този списък нищо няма да излезе.
  • 20 нннн

    15 2 Отговор
    Вие свършихте, когато започнахте преговори.с ГЕРБ... А за ,,Магнитски" - не сте включили свои хора в списъка, който дадохте на ,Козяк". Случайно сте забравила..
  • 21 Жоро

    5 15 Отговор
    Много завист и злоба срещу младите, изучили се в чужбина. Друго си е Шишо, Томата шайката, Десито флашката, фъфльото Нанков, експертът по пътни карти Теменуга, намагнитеният финансов гений Горанов, хостесата от Варна, Лъчо мозъка, Мануил темплиера, Росито от Видинско и д-р. Знайни и незнайни мутренски герой. Всеки тъп народ си заслужава ужасната съдба.

    Коментиран от #29

  • 22 Хаха

    13 0 Отговор
    От Просто Предай Държавата България нямат,защото помагат при създаването на този списък чрез доноси.Логично си е.

    Коментиран от #24

  • 23 Пръц Киро

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "Само ПП е спасението!":

    За какво достойнство да говори К. П. като направи на Маймуна жена си и най-добрия си приятел Миро като галеше катеричката под полата на жена му пред цяла България?
  • 24 Простото Киро

    11 1 Отговор

    До коментар #22 от "Хаха":

    Продължаваме Продажбата ;)
  • 25 мдда

    1 10 Отговор
    При ГЕПП пълно с такива. От дружките на Гумен Крадев също.
  • 26 Шиши се смее

    10 2 Отговор
    Извън любимия ти краварник измисленият "закон магнитски" няма абсолютно никакви правни последници.
  • 27 Живков

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "Право на мнение":

    И на мен ми е жал за тези които избраха новите ШАРЛАТАНИ . Направете си сметка какво е да ги нарече така един президент който ги направи политици
  • 28 Пенсионер

    4 0 Отговор
    И ,какво като няма хора от Магнитски!?При вас станах два пъти по беден и гладен.Вземайте си дърмите и да ви няма.
  • 29 Грую

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Жоро":

    Толкова "изучени",че сега народа е докаран до просешка тояга.По скоро са завършили някакъв тримесечен курс към Харвард.И то пак с народни ,крадени пари.Май повече са наблягали на парапети и пици с кристали.Ако бяха по добри от ГЕРБ сега народа би трябвало да живее по добре. А всъщност е обратното .Живеем още по зле.
  • 30 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 0 Отговор
    ТА НАЛИ ВИЕ НАПИСАХТЕ СПИСЪКА "МАГНИТСКИ"....... ЗАЕДНО С ..... МУСТАФАТА И КОНГРЕСМЕНА ОТ САЩ ...... ФАКТ !
  • 31 Хайл

    0 0 Отговор
    Не помня в коя страна беше но народа влезе в парламента и ошамари техните политици.явно само бой ще оправи тия дебили
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове