Last news in Fakti

13 Май, 2023 11:10 894 36

Гълъб Донев: Властта има смисъл, когато е в интерес на гражданите

  • гълъб донев-
  • ден на отворени врати-
  • министерски съвет

Премиерът посрещна първите желаещи да се включат в инициативата Ден на отворени врати, в рамките на която кабинетът му и Голямата заседателна зала на правителството бяха разгледани от посетители

Гълъб Донев: Властта има смисъл, когато е в интерес на гражданите - 1

Властта има смисъл, когато е в интерес на българските граждани, каза служебният премиер Гълъб Донев пред първите посетители в сградата на Министерския съвет, където започна инициатива за Деня на отворени врати.

"Тази сграда за първи път отваря врати за граждани. Вярвам, че България може да има открито и честно управление", каза Донев и допълни: Струва ми се, че българските граждани все повече губят доверие към институциите и това е причина да се намираме в тази политическа ситуация днес".

Премиерът Гълъб Донев посрещна първите желаещи да се включат в инициативата Ден на отворени врати, в рамките на която кабинетът му и Голямата заседателна зала на правителството бяха разгледани от посетители.

Опознавателната обиколка за посетители включва още партерния етаж, който впечатлява с визията си, заимствана от Рилския манастир и с внушителните 10-метрови полилеи от чешки кристал от Бохемия, какъвто е използван и в редица европейски дворци.

В коридорите и залите на правителствената сграда посетителите могат да разгледат и картини на големи български творци като Владимир Димитров – Майстора, Димитър Гюдженов и други. Последна точка от опознавателната обиколка в сградата на МС е обновената постоянна изложба с част от подаръците, които през годините българските премиери са получавали от чуждестранните си гости.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минева

    8 1 Отговор
    Лошото е, че рр и бб не са в интерес на гражданите

    Коментиран от #4

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 0 Отговор
    "Властта има смисъл, когато е в интерес на българските граждани..."


    Чудно защо само властта усеща този интерес , а не и гражданите❗❗❗
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Минева":

    За 34 години кой беше в интерес на гражданите 🤔❗❓
  • 5 Българка

    5 0 Отговор
    Нима за пернатия е гордост МС да е музей? Определено ГЕРБ, а сега и болшинството служебни министри с безполезността си за българите в Министерски съвет, го превърнаха в музей на безхаберието. И сега гражданите могат там да ходят на разходки, а не с искания за решаване на болезнени проблеми!
    Срам !!! МС не трябва да е музей, а място, в което да се чува гласа на гражданското общество

    Коментиран от #14

  • 6 Шопо

    8 1 Отговор
    Ние не сме държава а територия, Американска територия.
    Властта е в ръцете на хората от Козяк, останалите са марионетки.
  • 7 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 1 Отговор
    34 години ни водят
    НАГОРЕ
    по стълбата която води
    НАДОЛУ
    ❗❗❗❗
  • 8 Коментар

    1 0 Отговор
    Когато някой гледа интересите на гражданите директно го обявяват за "популист".Ето затова кандидатите да захапят кокала не ни харесват...искат всъщност да ни завладеят,а не да се съобразяват с гражданите.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 да покажем с пример

    4 1 Отговор
    Лъжата е истина.
    А войната е мир.
  • 11 Сталин

    7 0 Отговор
    Алоо стига с тези заучени и празни приказки, всички предателски и политически нищожества на въжето като във Франция,там всеки ден има бунтове,кръв и пожари по улиците,кога и в България
  • 12 това да не е изложбена зала бе

    3 0 Отговор
    Кокошкари
  • 13 БОЙКО Шкафа

    4 0 Отговор
    Властта има значение само когато аз съм на власт...
    Избирайте Мария ГаРГАмЕл, негодници такива....
  • 14 любопитна

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    На мен идеята ми харесва. И понеже не мога да посетя "музея", искам да видя снимки на картините!
  • 15 Има смисъл вашата власт...

    2 1 Отговор
    Когато е в интерес на русия.
  • 16 Сух

    5 0 Отговор
    На кои граждани бре гугутко? На по-нашите ли?
  • 17 Непоносими

    4 0 Отговор
    са клишетата на служебните другари , както и действията им !
  • 18 Натовска пудро

    2 0 Отговор
    Само на гражданите ли, ами селяните!
    Кой според те е гарода?????
    Задник!
  • 19 Име

    1 0 Отговор
    Всичко с властта ми носи неприятности, все нещо - стар автомобилен номер, узаконяване на имот, каквото и да се сетиш.

    Но е - нашо, какво да правя. Отнема години понякога. Чак да се сърдим - е - няма.
  • 20 Анонимен

    0 0 Отговор
    Думи, а дела, саниране платено, премахване на безплатни лекарства, загубени младости, лечение нула, всеки лъже паметта помни, от едното перо на другото, отчитане на дейност, лъжииии
  • 21 Истината

    0 0 Отговор
    77 г загубени при някои. Завършил, имаш кетапа, но изкарват картончето и виждат, тя, той, враг на народа, белене, дай да я или него ударим, да го оставум без работа за назидание, същите тия хора ченгетата постъпиха с децата на майка уж българия. Кой разбрал разбрал. Сал майка която е носила 9 месеца и чакала на бял свят 15 г, какво е, гълъб и той, като предишните, ден дадойде, друг да мине и така ще продължава докато всички минат твхните првз НС с торби пари. Да, прости сме, бризнат грях не е грях, грях е да ходиш нечистоплърен на църква, нямам предвид само бб, а тия, които ги назначаваха за членове на бкп, а и там е мътна и кървава, кога айти бе бкп, черпеше, а тати управител осъден условно за кражби, и идва при мен шерка му и кълне съдията, а съдията, много повече е откраднал, дори ефективно следваше, и днес е в герб, но синчето й умно, не може да се отрече, 1989 замина за щатите, 2 деца и щасливо женен. Гълъбе, с кражби имате, но не и с честен труд, и въпросната разведена дама на младини пребъркваше чантите и пари им липсваха на служителите, но нищо ченгетата навремето, била клептоманка ли се казва през нощта ходеща, но бе на първата редица с преватизаторите от софия6от бкп и откраде палто на златвто и в колата на софиянеца, но мвр мълчи и нищо, та всичко е до възпитание, поне златето бе пи честен от при търсач на чанти и искали главата на Гешев, смешни сте
  • 22 Що trиеш

    2 0 Отговор
    Здр@veiKurмодеR@ToРche
    K@k e как е ??trиешLи.починисиMalkoИзвадиСи NegarskiятКиR Ot Zadника Мсмичk@Ta Ти мрусенс kozяшкимирислиффф ДjендаRe
  • 23 111

    0 0 Отговор
    Той затова амет от ДС ги докара от балкана, за да не знаят отдолу селото какво е било по живково и след живково комунягите на бкп в герб. Като овце ни гледат милите на амет и бойко от системата
  • 24 Гост

    1 0 Отговор
    Стига плямпали глупост след глупост бе! Властта е да богатеете, така щото да не можете да ги изхарчите за 100 живота по 100 години. За гражданите била! Само лаладжии сте инсталирани по горните етажи!
  • 25 ...

    1 0 Отговор
    Щото сте убийци
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    На пернатия ще кажа следното, всички горе сте едни лъжливи татфтолози. Явно на народа му харесва да го приспиват с такива благи приказки, за това колко е умен, незаменим, за това колко сте загрижени за него!?🥸 По всичкото това което виждам през годините се оказва, че мислите единствено и само за личното си благоденствие!!!
  • 28 Хаха

    1 0 Отговор
    Mad@Rф@кър Здр@veiKurмодеR@ToРche
    K@k e как е ??trиешLи.починисиMalkoИзвадиСи NegarskiятКиR Ot Zadника Мсмичk@Ta Ти мрусенс kozяшкимирислиффф ДjендаRe
  • 29 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор
    Да, както се казва в едни древни писания: " Пътят към Ада е покрит с добри намерения!" Не желая да се впускам в подробности, ще си разваля уикенда. Този пернат, стар, хитър бухал с неприятно излъчване , поставен там за да ни казва всеки ден, колко сме важни започва да дразни с повтарянето на едни и същи звучени фрази.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Мухъл

    1 0 Отговор
    В последните три години няма никакъв смисъл за гражданите.
  • 32 Гълъб

    1 2 Отговор
    Възраждане са вредни за България.
  • 33 хммм

    2 0 Отговор
    Искаш да ни кажеш, че нямаме нужда от теб ли? Последните 20 години сами такива типигьози ни управляват.
  • 34 донев вицове ли разправяш бе

    0 0 Отговор
    Туй някакъв не особено удачен анекдот ще да е .
  • 35 Гай Юлий Цезар

    3 0 Отговор
    Правителството не работи в интерес на гражданите. Велкова обяви, че повишаването на пенсиите от 1 юли ще бъде въведено, защото такъв е законът. Те трябва да скочат с 12% и това ще струва още над 1 млрд. лв. на хазната". - край на цитата на селската магазинерка. Да, ама НЕ, така казваше на времето господин Петко Бочаров. Вече няколко месеца стават от как се прави МОЩНА загрявка в медийното пространство, относно бюджетният дефицит от 6.4%. За да се сведе цифрата от 3% бюджетен дефицит, мощната кохорта от пишман икономисти, социолози и прочие номенклатури посочих, че изхода е един: СПИРАНЕ АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА ПЕНСИИТЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЮЛИ 2023г. Така 5 милиарда лева ще бъдат икономисани и решен въпросът с дефицита. Жалка работа. Според някои източници, кабинета най вероятно ще индексира с 12% ниските пенсии за да не изглеждат нещата толкова груби. Това прави около 1 милиард лева, за които говори Велкова! Кабинета вече има опит в грозните постъпки с Народа! Така се постъпи с Великденската добавка. На едни пенсионери добавка бе дадена на други не. БЕЗ КОМЕНТАР. Срамна работа.
  • 36 Пенсионер

    4 0 Отговор
    "Само през последния месец от резерва са изхарчени 1,8 млрд. лв. за изплащане на пенсии", цитат на Велкова!? Госпожо Велкова за безконтролните многомилионни харчове, които Правителството направи тези 5 месеца от началото на годината, не са ви виновни пенсионерите. Министърът на икономиката Стоянов наскоро заяви че ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ПОДПОМАГАТЕ БИЗНЕСА, КАТО ГО ФИНАНСИРАТЕ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ!? Това е нонсенс!. Който може да прави бизнес остава на пазара, който не може фалира. Това е пазарната икономика. А вие какво правите? Финансирате ги и в момента! ТОВА Е БЕЗЗАКОНИЕ! Спрете да се оправдавате с ПЕНСИОНЕРИТЕ. Те нямат грам вина за некадърната ви политика.. Засрамете се.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове