Last news in Fakti

17 Май, 2023 09:52 3 930 18

Ревизоро: ГЕРБ се самопростреляха стреляйки по Гешев

  • емил димитров-ревизоро-
  • емануил йорданов-
  • герб-
  • иван гешев

ГЕРБ за пореден път спечелиха изборите и се чудят как да ги провалят и да не управляват. Доведоха една жена от чужбина, която няма поглед върху нещата у нас, съветниците й казаха – кажи това, кажи онова. Тя поиска главата на Гешев, в резултат на което от БСП прецениха, че в тази война не искат да участват

Ревизоро: ГЕРБ се самопростреляха стреляйки по Гешев - 1

„ГЕРБ за пореден път спечелиха изборите и се чудят как да ги провалят и да не управляват. Доведоха една жена от чужбина, която няма поглед върху нещата у нас, съветниците ѝ казаха – кажи това, кажи онова. Тя поиска главата на Гешев, в резултат на което от БСП прецениха, че в тази война не искат да участват. В момента сме в ситуация стреляйки по Гешев се самопростреляха ГЕРБ“, каза бившият министър на околната среда и водите Емил Димитров в предаването „Тази сутрин“.

Той подчерта, че не виждаме, че Гешев е сам срещу всички. „Виждаме, че има опит той да бъде сплашен и да му бъде въздействано с взрива. Виждаме, че после се активизираха разни парламентарни квоти да му искат оставката, хората които бяха зад него и за една нощ размислиха. За това дали се развали възможността да има кабинет, смятам, че определено да и искането беше главата на Иван Гешев“, категоричен е Димитров.

Според него нормална коалиция ще е ГЕРБ, БСП и ДПС.

„Това, което се вижда в последните две години е, че партиите се явяват неподготвени както на изборите, така и след тях. Проглушиха ни ушите да обясняват кой е най-добрият и кой е най-подготвеният, а в същото време се оказва, че месец и половина след последните избори между партиите не е имало никакъв диалог. Накрая резултатът е предизвестен“, заяви Емануил Йорданов, бивш министър на вътрешните работи.

„Съюз между първите две политически сили е абсурден“, каза той. По думите му те са се разбрали и са се излъгали.

Според Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията подобни войни сме виждали и преди, но не с такава интензивност.

„Още първият прокурор след 1990 г. имаше сблъсъци между политици и магистрати. Понеже фигурата на главния прокурор е безпрецедентна в Европа като влияние и причината е, че нашата прокуратура копира съветски модел на Вишински (Андрей Вишински – бивш генерален прокурор на СССР – б.р.) от Сталиновите времена. Главният прокурор е по-силен от премиер и министър“, каза Безлов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    32 5 Отговор
    ГЕРБ и ДПС направиха атентата срещу Гешев да го предупредят да не ги предава но явно от Козяк са му гарантирали безопасност.

    Коментиран от #16

  • 2 гост

    26 1 Отговор
    Всяко едно "Ъъъъъ" в мънкането на експерта по всичко Безлов е интелектуална пауза и мисловна немощ присъща на въргалящите се по всички телевизии едни и същи "експерти"!
  • 3 Пич

    26 1 Отговор
    А де.....!!! Боце пак сам си сложи моркова , но кой го врътна , с този " гениален " съвет ?!
  • 4 гражданин

    45 0 Отговор
    Лъсна голата истина за Боко , и сега и на местните избори ще падне много в канала !!Не влезе ли този индвид в затвора ,промяна не вярвам да има !!

    Коментиран от #10

  • 5 Язовиро

    27 0 Отговор
    В случая е прав ревизоро.
  • 6 УРА,, Ура

    39 0 Отговор
    Тепърва ГЕРБ ще берат много ядове с Гешев.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Именно

    9 5 Отговор
    "нормална коалиция ще е ГЕРБ, БСП и ДПС"
    в смисъла, че е нормално ОПГ-та да управляват дружно, както поне последните 32 години.
  • 9 Aлфа Bълкът

    20 0 Отговор
    Слушах вчера Георги Марков по ВМРОтв, завалията се побърка, не знаеше на кой да се мазни повече на Бойко ли, на Гешев ли.
  • 10 Последния Софиянец

    21 0 Отговор

    До коментар #4 от "гражданин":

    Тази истина за Тиквата я говорим на площада от три години.
  • 11 Пунта Мара

    13 0 Отговор
    Габриел
  • 12 Абе нещо за щрауса що не пишете?

    13 10 Отговор
    Росия е по силна от Германия
    Росия е По силна от Франция
    Росиия е по силна от Италия
    Росия е по силна от САЩ
    Росия е по силна от Япония
    Русия е по силна ..........
    Росия е по силна от г7
    Украйна са за сажаление дано да им дойде умът

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Пловдив

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Абе нещо за щрауса що не пишете?":

    Той и лъва е по силен от хиената ама 99%му изяжда плячката. Справка втората световна война, Германия беше по силна ,от тези които нападна,справка междусъюзническата война,и България беше по силна от Сърбия, Гърция и Румъния по отделно,но като се съюзиха и ни смачкаха, много много примери има
  • 15 Въпрос

    24 0 Отговор
    Още ли има някой заблуден да не е разбрал, че докато толупа е някакъв фактор в тази клета държава, оправия няма и не може да има. Та той е глава на мафията. Тази Габриел да не би сама да е решила, след като се е събудила една сутрин, че първото нещо, което ще направи, е да поиска оставката на Гешев??? Докато това зло Борисов и ГЕРБ не се изпепели, ще затъваме все повече и повече и може да станем свидетели и на мафиотски убийства по върховете на държавата. Банкянския "умник" е способен на всичко. Около 160 не разкрити убийства има по негово време като главен секретар на МВР.
  • 16 С Щатите да не свършва светът бе?

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Да не па само там да връй азилиумът?Навсякъде прибират,стига да има причини.
  • 17 така е

    4 0 Отговор
    Щут на мисирките....
  • 18 Гост 73

    2 0 Отговор
    Борбата е безмилостно жестока.
    Борбата както казват е епична.
    Аз паднах. Друг ще ме смени и ...
    толкоз.
    Какво тук значи някаква си личност?!

    Разстрел, и след разстрела - червеи.
    Това е толкоз просто и логично.
    Но в бурята ще бъдем пак сьс ......
    МАФИ....ТА ГЕРБЕРСКА,
    БОЙКО мой, защото те обичахме!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове