Last news in Fakti

27 Май, 2023 12:24 6 096 86

Бащата на убитата съпруга на Къро: Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди

  • съпруга-
  • убийство-
  • къро

В България от неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край.Ще го разграбят, твърди тъстът на Красимир Каменов - Къро

Бащата на убитата съпруга на Къро: Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди - 1

През седмицата стана ясно, че четирима българи са застреляни в Кейптаун. Сред тях е издирваният с червена бюлетина на Интерпол Красимир Каменов - Къро и съпругата му. Специално пред NOVA говори бащата на убитата Гергана Кочанова - съпругата на Красимир Каменов-Къро. Това е големият български плувец от миналото Петър Кочанов, който сега живее в Съединените щати.

Петър Кочанов е един от най-добрите български плувци през 70-те и 80-те години на миналия век. Научава за смъртта на дъщеря си от служител в дома на дъщеря си.

"Тя беше най-добрия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е огромна. По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа", споделя той.

Гергана Кочанова е била модел. През 2007-а година заминава на снимки в Чикаго, където се ражда първият ѝ син Красимир – кръстен на баща му.

"Сега внучето ми изпраща снимки. И казва "Най-добрата майка на света". Не мога да спра да плача…за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-добрият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прекрасни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам само една дъщеря. Нямам 2,3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов. Мъката е огромна", категоричен е Кочанов.

Съкрушеният баща е шокиран от жестокостта на убийствата и погазването на неписани закони дори за мафиотските среди. "Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власти и пари. Както и в политиката, така и в това".

Тази година Петър Кочанов отпразнува 60-и юбилей. Издържа се като шофьор и сега се притеснява как ще се грижи за трите деца, останали сираци. "От бизнеса нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край.Ще го разграбят. Да. Ненапразно казвам, че всички около него предатели. Всички. Той беше сам срещу всички. Това беше. Но беше голям мъжкар. Голям мъжкар. Много си обичаше децата", твърди Кочанов.

И допълва: "Защо жена? Защо жена? Какво общо има тя? Какво може да направи тя? Тя е един красив и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото посягат на нея? Все пак в последните 100 години не вярвам да има такъв случай в историята, не само в България, но и в Африка, Русия, Италия, в Америка. Няма такъв случай. От нея нищо не зависи. Абсолютно. Той си решаваше всичко сам".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истина

    144 0 Отговор
    Къро и Таки бая народ изтрепаха в България през годините.Такава е играта.Днес ти тях утре те теб.

    Коментиран от #42, #64, #69

  • 2 Само да попитам

    144 2 Отговор
    Тази не е ли знаела за кого се омъжва .Че рискува живота си и на децата си

    Коментиран от #5, #68

  • 3 Мммммм

    30 36 Отговор
    Не, че не може и да е планувано, но действието се развива в ЮАР където нападения, грабежи и убийства са ежедневие! Дали просто не са попаднали на такъв удар от колкото на нещо планирано срещу него?

    Коментиран от #15

  • 4 Германов

    44 4 Отговор
    Попитайте шефовете на Бригади на Смъртта - Юлиян Борисов Георгиев от Перник и Румен Николов-Пашата които бяха приятели на лицето Гешев!
    Тези действа ха в целият Европейски Съюз, опитаха да ме убият в Белград Сърбия през 2021г. Но за ЮАР не съм сигурен че са те! Германов
  • 5 Ъъъъ

    101 1 Отговор

    До коментар #2 от "Само да попитам":

    Такъв е материяла. Българките обичат да се женят за "лошите момчета" и след това се чудите, защо сме на това дередже.

    Коментиран от #19, #30

  • 6 почвам да рева за мутресата

    105 0 Отговор
    и мафиота ѝ дето са грабили от бедния народ
  • 7 Aлфа Bълкът

    41 1 Отговор
    Къро е бил женен за Пеньо от Биг Брадър!
  • 8 дон

    82 2 Отговор
    Принципно е така, но не винаги.

    Моите съболезнования за загубата. Съмнявам се обаче дълбоко че тази жена не е знаела на кого е съпруга. Дали е участвало или не в дейностъа му няма никакво значение.

    Когато се жениш за такъв човек носиш риск и то съзнателно.

    Понякога и жените и децата го отнасят за съжаление, но изборът е осъзнат и личен.

    Коментиран от #18

  • 9 123456

    70 1 Отговор
    Съчувствам на бащата за загубата , но едва ли ще скърбя за тези мафиоти ... Съжалявам , че не разкри информация , която можеше да вкара по затворите много други от свинските чревца ...
  • 10 Гаглей

    29 6 Отговор
    Абе то по принцип в ЮАР президента на един пълен стадион подканваше тарамбуки те да избиват бели, та убийството на бели е нещо нормално, и ежедневие. Аз кви истории съм чувал
  • 11 Преди години беше..

    33 7 Отговор
    Някъде в чужбина,сестрата на Илия Павлов беше жестоко убита заедно с детето си.От някаква ревнива украинка.Жестоки мъки за бай Павел и близките,за останалите - повод за хапливи коментари.Нищо не се е променило оттогава..

    Коментиран от #33, #83

  • 12 25334

    69 1 Отговор
    И кво да напрайм че била добра хубава ама глупава? Имала последен Айфон и скъпи дрехи ама...
  • 13 Дедо

    84 1 Отговор
    Бил "голям мъжкар" ...
    А колко майки е разплакал този боклyk ?
    Сега на него като му дойде злото - реве, а га жени хубавата си дъщеря за него се хвали какъв голям "бизнесмен" демек главорез бил.
  • 14 Последния Софиянец

    32 17 Отговор
    Тиквата заплашваше и моите деца по време на протеста.
  • 15 Гаглей

    30 5 Отговор

    До коментар #3 от "Мммммм":

    Тук този контингент коментатори няма да те разберат, те повечето табелата на Севлиево не са виждали. Аз знам хора, които са избягали от ЮАР а разказите им са повече от потресаващи.
  • 16 съдията Дред

    60 0 Отговор
    Жалко за жената, но като толкова години е яла кървави пари, няма нищо неочаквано. Едва ли за нея ще заплача тия, дето Къро и останалите им съсипаха живота. И това за семейството отдавна не се спазва , най вече от азиатци, мексиканци, колумбийци. Факт е , че преди убийството най вероятно е имало бърз разпит. А какво е казал....
  • 17 Реалист

    31 3 Отговор
    Да не бе до къро стояла, да не бе хора изяла:)
  • 18 Последния Софиянец

    33 12 Отговор

    До коментар #8 от "дон":

    Тиквата е убил и жена му понеже може да е оставил някакви доказателства на нея.

    Коментиран от #23, #54, #65

  • 19 Алооо

    57 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ъъъъ":

    Не слагай етикет на "българките"! Всяка жена е различна, независимо дали е българка!!! Тази е избрала да свържи живота си с престъпник, знаела е рисща, но го е поела в името да си живее богато и задоволена с пари и имения!
  • 20 ПСР

    55 1 Отговор
    Натъжен баща.Нормално.
    Само че,когато застанеш до мутра,наркотрафикант и пр.престъпник,си носиш и последствията .Къщи,кинти,яхти,коли и долче вита-всичко си има цена в тоз прекрасен живот.
    Хайде,да не сме прочели с кого е била преди,та са се не сещаме,какво е била всъщност.
  • 21 Сталин

    66 0 Отговор
    Абе хайванин,изрод е къро ,дето изтрови сума и деца с дрога,а твоята ш@франтия ,наплоди още криминали,га ядохте кифтетата не ревахте
  • 22 Софиянец

    28 0 Отговор
    На ортака бивш таки му е време
  • 23 дон

    16 7 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Не е изключено, но мирише повече на радевите хора от Масонската Ложа в Пловдив.
  • 24 Гошо

    36 1 Отговор
    Що ли нещо ,ама хич не ми е мъчно за тая ,а си мисля че си го е заслужила
  • 25 ЮАР

    33 0 Отговор
    Какви са му притесненията на тъста?! Бизнеса на зет му е бил напълно законен! Кофти че са утрепали и щерка му, ама сигурно и тя е влязла в бизнеса!
  • 26 ами не

    40 0 Отговор
    няма да рева за новите ви герои - мафиоти, бандити, мутри и мутресите им
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ветеран от Протеста

    36 1 Отговор
    Га ядахте кифтетата ни ривахте ,ам ся що ривете?В тези среди това се нарича нищо лично,просто бизнес или риск на професията .Народа отдавна е казал покрай сухото гори и мокрото.Няма да влизам по надълбоко в директните и косвени жертви на този "герой".
  • 29 АБВ

    28 0 Отговор
    Щом делят парсата се посяга.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Зеленски съм - дай паре, серсемин

    35 1 Отговор
    Посяга се, посяга се...мафията най-добре посяга.
    По заповед на Риина, Джовани Бруска държи в плен 800 дни 12-годишния Джузепе ди Матей, за да не пропее пред властите баща му Сантино. Детето е измъчвано през това време, а накрая е удушено...и изгорено в киселина. Кошмар.
    Същият този Бруска е главен изпълнител на атентата срещу Фалконе, а след това - и на Борсалино.
    Голямата гадост е, Джовани Бруска- Прасето, днес е на свобода.

    Лошо за бащата та Гергана, но добре е знаел щерка му с какъв "убав" човек се е захванала...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 СРИВАНЕТО на СОЦА и днешният БАРДАК

    14 2 Отговор
    Е дело на КРИМИНАЛЕН ЕЛИТ от Gya URI ! Чувства , душа, сърце, вяра и човечност при тях НЯМА !
  • 35 Госあ

    31 3 Отговор
    Отново да напиша, в много случаи мутресите са още по големите изчадия, тъй като подтикват едноклетъчните си мъжлета към много от престъпленията. Според мен, децата трябва да се чистят - също, ако са минали първите седем години 💁
  • 36 Французин

    25 0 Отговор
    Стига сте ни занимавали с тия драми! 33 години "преход" и безкрайни мутрински времена. Хората ви го казаха, в страна със закони от Дивия Запад, важат правилата на играта от Дивия Запад. Толкоз. Който иска повече от това и да живее по-достоен живот, не основан на далавери, има си решения, те се взимат докато си млад, а не ако минат още едни 33 години!
  • 37 Потребител

    36 0 Отговор
    Когато грабят от народа - добре им идва, живуркат си по света и у нас, но после следва време разделно, това са законите на природата - Бог бави, но не забравя...
  • 38 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 19 Отговор
    ТЕРОРИСТИ НА "ВАГНЕР" ИМА И ...... В ЮЖНА АФРИКА ...... ПУТЛЕР СЕЕ СМЪРТ В ........ ЦЯЛ СВЯТ ...... ФАКТ ! ........РУСКАТА МАФИЯ Е ...... СЪЩАТА И В УКРАЙНА .......
  • 39 Гешев

    32 0 Отговор
    Много добре е знаела,че е бандит-маймуняк, но парите и охолният живот са сладко нещо. Каквото направили, такова се обадили.
  • 40 Механик

    41 0 Отговор
    От нея нищо не зависело?!
    Тя като е знаела, че живее с международен ганстер и като е един "красив и мил човек", защо е продължавала да живее с този?
    Начи, да харчи кървави пари е мил и добър човек, а сега "ох, ама каква стана тя"?
    Тя не е ли знаела, че съпругът е разплакал хиляди хора? Че с "бизнеса" си е унищожил хиляди мечти, хиляди надежди...
    Така че, господин Кочан, аз разбирам мъката ви, но не ме карайте да се чуваствам виновен за това че не ми е мъчно за дъщеря ви, защото не съм.
    За Вас също не ми е мъчно. Когато България инвестира във Вас и Ви отгледа и изгради като спортист, всичко бе добре, нали? А при първия удобен момент се пръждоса в САЩ да слугуваш на янките.
    Ръчкай си там таксето и не ни напомняй за себе си!

    Коментиран от #77

  • 41 Бас Тун

    30 0 Отговор
    Този каро не е ли наемен убиец, или сега ще го правим национален герой
  • 42 ккк

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "Истина":

    Прав си. Точно така е в сериозните мафии на запад - няма деца, няма жена, няма родители. Само в БГ смешната мафия се води за сблъсък да се замерят с чаши в заведение и да си пускат статии за жените в смешни сайтове. Ония другите идват режат крака, ръце, киселини, изтезания и после убиват.
  • 43 Бегай !

    31 0 Отговор
    Изрод беше и тоя отпадък,Къро .
  • 44 Така е но...........

    31 0 Отговор
    Зет ти колко майки и бащи е почернил ?
  • 45 Минго

    33 0 Отговор
    А да се продава дрога на децата от която умират, какво е? Или това не са деца на плувци и модели, обикновено простолюдие, разходен материал. Светът стигна до тук от всякаква липса на приличие.
  • 46 Раданч Татлъту

    23 1 Отговор
    Кочанов,не ти съчуствам!
    Ръката му отдава,всекиму дължимото!😎👹😎
  • 47 Да беше овчар си вземала

    21 0 Отговор
    Не бе чудо видяла
  • 48 Демократ

    13 0 Отговор
    Точно на такива се посяга на всичко
  • 49 И АЗ СЪМ САГЛАСЕН С АВТОРА НА СТАТИЯТА

    5 8 Отговор
    ЧЕ Е НЕЗАКОННО ДА СЕ УБИВАТ ЖЕНИ , НО ТАКА ЩЕ Е КАТО НЕ СМЕ ПОДПИСАЛИ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ..................... СЕГА НОВОТО КОАЛИЦИОННО МАФИОТСКО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ Я ПОДПИШЕ И ПОВЕЧЕ ЖЕНИ НЯМА ДА БЪДАТ УБИВАНИ ОТ КЪРО КОЙТО КАЗВАТ ЧЕ Е УБИЛ РУЖА ИГНАТОВА !
  • 50 Селянин

    8 16 Отговор
    Съжалявам за смъртта на дъщеря ти, но ти и зет ти като всички русофили в България как се радвате на същото на други хора. Това носи Русия и за нас и за вас. За нас ще има прошка от бога, но за вас......
  • 51 Живанши

    21 0 Отговор
    Чичака знае, че зет му е пълен престъпник и набляга на престъпната чест с това изказване. Един вид, давайки щерка си на тоя чакал е разчитал на престъпната чест... която в толкова надеждна колкото престъпници. Замина щерка му, а угризенията имат нужда от оправдаване.
  • 52 Само руски килъри убиват така масово!

    4 8 Отговор
    Дядото сигурно не го знае!
  • 53 Мъро

    27 0 Отговор
    Бащата пропуска факта, че Къро, за когото е омъжена дъщеря му, е същият изрод и злодей като убийците му!!!
  • 54 Стършел

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Ако е умен би трябвало да остави доказателства на няколко места и само той да знае къде са. Да знаят за това и потенциалните му "недоброжелатели"! Не бих се учудил ако има такива, но дали на някой ще му дойде смелост да ги разкрие и кога, е друг въпрос.
  • 55 НА КЪРА....☝

    8 0 Отговор
    СТАРИЯ ТЪСТ....
    ГЛЕДАШЕ УЖАЗСЕН...
    СНИМКИТЕ НА БЕЛЧО И СИВУШКА...
  • 56 Све

    12 0 Отговор
    Справедлив край. Колко семейства е разплакал тоя индивид.
  • 57 Мислещ

    10 0 Отговор
    Б.Г политиците използват престъпниците да се обогатиавят и после ге елеминират да не говориат.Следващиа е Божков.Организираната престъпна група е на жълтите павета.Бг политик влиза в политиката с Анцунг и става милионер.
  • 58 Църо пуро

    4 1 Отговор
    Аз съм на Малдивите какъв Кейптаун 🤣
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Умен по цялата глава

    13 0 Отговор
    Била е Свидетелка ..Видяла е кой го убива.Бил е завързан - разпитвали са го...И ще я оставят жива да ги разпознае...
  • 61 Фройд

    18 0 Отговор
    Един бокклук по малко , не е лошо .
    Лошото е че не са повече .

    Никакво съчуствие за мутри и мутреси !
  • 62 Къро каза пред БТВ

    6 0 Отговор
    че българите са б.о.клуци, слуги и п.рестъпници! Вижте видеото с последното интервю на Къро по БТВ!
  • 63 Тая на снимката горе

    15 0 Отговор
    ми изглежда на типична бг шаф рантия!)
  • 64 Бай Оня Дедовия

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "Истина":

    Не си прав. Тя каква вина има. Сега кой ще й гледа децата? Млада и красива остави деца сираци заради грехове на мъжа си.
  • 65 Вярно

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Си за психиатър
  • 66 Защо занимавате народа с разни

    15 0 Отговор
    отрепки, паразити и родителите им.😹
  • 67 Дългия

    7 0 Отговор
    А другата ти дъщеря къде работи?
  • 68 Мунчо юмручето

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "Само да попитам":

    Много добре е знаела какъв е тоя ама нали е мутреса пари и да са много силни когато са събрани много на едно място
  • 69 Да се ужасиш

    3 14 Отговор

    До коментар #1 от "Истина":

    От коментари от 1 до +70, само злорадство и злоба. А хора да са останали? Да злорадстваш върху чуждото нещастие не ви прави повече хора, ставате като тези, срещу които злорадствате!
    И утре, ако, не дай Боже, някой дойде за вас? Ще злобеете ли пак?! Колко е тъжно

    Коментиран от #72, #76

  • 70 123

    12 0 Отговор
    Оти не знае за кой се жени ле той що народ е разплакал са са наред тия да рева мръши
  • 71 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    15 0 Отговор
    Тъста се притеснява, че ще западне мафиотския бизнес на зет му, а не съжалява за затритите съдби и живота на много хора от него! Няма как да не е знаел, че зет му се занимава с нечисти работи и че има риск в това. Сигурно много се е радвал на охолния живот на дъщеря си. Е, не може да избираш зет. Даже и да ти е набор!
  • 72 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    16 1 Отговор

    До коментар #69 от "Да се ужасиш":

    Как прочете 70 , като си 69? Как да съжаляват хората този, който преди това е вършил същото, което го сполетя?
  • 73 Ингобогобо

    5 6 Отговор
    Защото това е убийство поръчано от мутрата Борисдов, като е казал всички в къщата да бъдат убити.
    Децата не са пострадали, защото полицията не влиза със взлом( за проверка) и затова са чакали вратата да бъде отворена!
  • 74 стоян георгиев

    2 0 Отговор
    Бащата не е виновен.няма баща дето да не желае щастието на дъщеря си и внучетата си.наистина убииството на жената и охраната не е трябвало да се случи само че бащата индиректно си отговори защо е убита.заради наследствените и претенции и възможност да отърве част от бизнеса.сега на убииците ще е лесно да прилапат всичко,щото непълнолетните деца и дядото шофьор от сащ няма как да имат претенции.

    Коментиран от #85

  • 75 дядото

    0 3 Отговор
    доколкото съм чел,по неписаните закони на мафията не се посяга на-семейството,на журналисти и полицаи
  • 76 Дългия

    7 0 Отговор

    До коментар #69 от "Да се ужасиш":

    Боклуци като тоя трабва да го съживят и пак да го убият и така колкото злини е направил !
  • 77 Харесах този коментар

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Механик":

    Така е господине.Случва се.Щом са хванали кривия път,няма да са и първите.Имаше пак семейство убито и пак в Кейптаун и пак българи и пак с трафик намесени.Ами ония юнаци,дет ги арестуваха в по-малък град пак в Капската провинция,или пака там и пак преди време,близко време.
  • 78 7372727727263

    2 0 Отговор
    Жени и деца умират навсякъде където има престъпност,войни и дори и при мафиотските войни.Не си правете илюзии ,че никой няма да посегне на тех на децата и жените , дори и жените и децата убиват,човек е способен на всяко зло ,които дори и животно не би сторило .Ако не вярвате питайте криминалните психолози за това
  • 79 каскета

    4 0 Отговор
    Не трябва да се посяга на никого но не се знае той на кого е посягал
  • 80 НУРС

    4 0 Отговор
    Най-добре този "добър" родител възпитал мутреса да се свърже с майките на деца наркомани.
    Ще имат обща тема - да жалят децата си!
  • 81 Бачо Киро

    3 0 Отговор
    Трябва медиите да престанат да жалят всички боклуци и да ги представят като нормални хора и семейства. Тези изроди са разрушили толкова животи, да ги чистят всичките... Тая невинната нали обясняваше как нищо не превели там, сигурно живеят на социални услуги...
  • 82 Кроасан

    0 0 Отговор
    Ох, миличкия, ти като баща къде беше докато щерка ти живееше с убиец и международно издирван престъпник? Като шофьор се издържал, верно ли? Малката не ти ли е помагала с някой нарко долар? Айде у лево!
  • 83 Дански

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Преди години беше..":

    Който и да убият от родата на Илийчо Павлов все ще е малко. Как е Илийката тези дни, добре ли е?
  • 84 Чистач на мутреси

    0 0 Отговор
    Абе, Коч ли си, Кочан ли си, дъщеричката ти е била долен боклук и си е получила точно това, каквото е заслужавала!
  • 85 На Стоянчо мамата

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "стоян георгиев":

    Стоянчо, мама, пак ма излагаш пред хората с твоите бръщолевения бе, хайванче малко!
  • 86 Ал Тъпоне

    0 0 Отговор
    Пичага, съболезнования ама говориш за ценностна система на престъпния свят от миналия век. Зависи колко е затънал, но сигурно не толкова, че да стигнат и до теб. Правилото е че правила няма, а мярката я знаеш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове