Last news in Fakti

14 Юни, 2023 09:10 38 376 77

Атанас Славов каза какво се е случило на изслушването на Гешев в Страсбург

  • атанас славов-
  • изслушване-
  • иван гешев-
  • страсбург

Попитан кой ще заеме функциите на Гешев той отговори, че ВСС трябва да определи кое ще е това лице

Атанас Славов каза какво се е случило на изслушването на Гешев в Страсбург - 1

Главният прокурор Иван Гешев имаше право първи да бъде изслушан в Страсбург. Той имаше около 30 минути да се изкаже, а приключи за 20 минути. Те бяха много изненадани, че при висяща процедура във ВСС, главният прокурор е избрал да отиде при тях. Негово е решението да отиде там. Това каза министърът на правосъдието Атанас Славов в ефира на Нова телевизия.

Попитан чул ли е притеснителни факти, изнесени от Гешев, министърът отговори, че двете изслушвания са били отделни и са били в закрито заседание. „Ако наистина е разполагал с такива факти да се изнесат и да има обвинителни актове“, призова Славов.

Правосъдният министър заяви, че най-големият проблем на прокуратурата е селективното включване или изключване. „Видяхме една свръх активност в последните седмица, А какво правиха последните години? Защо сега се сетихте? Този въпрос беше отправен към Гешев и на изслушването му в Страсбург. Нека той да дава отговорите. Няма разумен отговор на този въпрос“, каза Славов.

Попитан кой ще заеме функциите на Гешев той отговори, че ВСС трябва да определи кое ще е това лице.

„Не е моя работа да казвам кое да е това лице. Но не трябва да има съмнения за неговия професионализъм. Това ще върне доверието в институцията“, смята министърът. Славов смята, че има сериозни доказателства и обстоятелства, за да се вземе решение за неговото отстраняване.

„Има сериозни данни, които трябва да бъдат разследвани независимо и да се прецени дали има основание за разследване на Гешев“, заяви правосъдният министър.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 108 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роки

    130 43 Отговор
    Вижте му глупавата физиономия на тоя неадекват. Пълен калинко, нямащ изобщо знанията и компетентността за поста министър. Куха лейка, бутонче за натискане за изпълнение на команди от задкулисието на бай Доганя и бай Бойканя

    Коментиран от #4, #14, #20, #36, #50, #72

  • 2 Тити

    160 43 Отговор
    На фона на случващото се, Гешев стана позитивен герой ! Отвратителната коалиция ГЕРБ-ДБ-ПП-ДПС-КОЗЯК ще унищожат България

    Коментиран от #39

  • 3 сигурно

    139 17 Отговор
    ЕНП пазят боко ,защото той си плаща много милиони на шефовете и !!!
  • 4 Тити

    100 11 Отговор

    До коментар #1 от "Роки":

    Къде е раята ? На протести я няма

    Коментиран от #53

  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    71 6 Отговор
    Никой не пита кой е баща му и има ли връзка с кариерното му израстване ‼️
  • 6 Пич

    122 13 Отговор
    Стига глупости !!! Откакто Баце научи европейците на български номера , им стана любимец !!! Как ще позволят разследване на пачките , като накрая ще трябва да се стигне до ЕП ???!!!

    Коментиран от #13

  • 7 Срам и позор!

    58 16 Отговор
    Случили са се 2 неща:

    1. Питали са го какво са правили в прокуратурата 3,5 години под ръководството на Гешев и защо едва сега се е задействал, след като тази информация я има от години, защо сега се е сетил.

    2. След като не е било нужно лично да присъства на изслушването в Страсбург, защо е дошъл лично, хем сам е тръгнал по собствена воля, а после претендирал, че е нелегитимно и са ви съдили във ваше отсъствие.

    Затова излезе посърнал и набързо от изслушването там.

    Коментиран от #12

  • 8 Кочо

    89 5 Отговор
    Да, бе, да! Гешев бе добър прокурор за мафията, докато се занимаваше единствено с Нено Димов и Иванчева!?
  • 9 Предлагаме за главен прокурор

    31 4 Отговор
    Може Пинокио или Балтийския генерал

    Коментиран от #33

  • 10 махни гЕШЕВ СЕГА

    77 13 Отговор
    Славов смята, че има сериозни доказателства и обстоятелства, за да се вземе решение за неговото отстраняване.
    Защо сега се сетихте? Нека Славов също да дава отговорите. Няма разумен отговор на този въпрос!!!!
  • 11 дечо

    62 12 Отговор
    Ей голяма изненада че Геша отишъл в Страсбург! Тук е ясно че е сготвен. Там може да е останал някой необлажил се от кюлчетата.

    Коментиран от #17, #26

  • 12 Кочо

    63 7 Отговор

    До коментар #7 от "Срам и позор!":

    Те там едва ли знаят точно какво става в България последните месец и половина! Знаят, че има един главен прокурор, който пази мафията - власт и той трябва да бъде отстранен! И чак някъде към Коледа някои от тях ще разберат, че прокурора е отстранен от същата тази мафия! А повечето, начело с ЕНП, нямат и намерение да се задълбочават по въпроса!

    Коментиран от #22

  • 13 Говориш глупости!

    51 8 Отговор

    До коментар #6 от "Пич":

    Разследването на пачките и кюлчетата не е работа на ЕП, те имат други функции. Разследването е на Българската Прокуратура, която бездейства, а Гешев до вчера защитаваше Борисов със зъби и нокти, че пачките не били истински, че снимките не били истински.

    Коментиран от #18, #23

  • 14 Механик

    56 10 Отговор

    До коментар #1 от "Роки":

    Има умно-красива физиономия. Демек, изглежда изкуствено.
    По личицата им ще ги познаете хората на посолствоТО.
    Не знам Гешев виновен ли е, не е ли (по-скоро да е виновен, щото в тяхната гилдия няма невинни), но таквиа работи "на тагадък" когато се правят като тоя вой за отстраняване и неща правени на всяка цена, винаги ме настражават.
    Не знам и това дали Гешев е бил полезен или вреден за републиката, но съм определено сигурен, че някак си е станал много вреден за посолствоТО, щом има такъв натиск да го махат.
  • 15 Обективен

    30 26 Отговор
    След всичките врътки следва:
    ГЕРБ -350 000гласа
    ПП-ДП -300 000гласа
    Възраждане +200 000
    ДПС- постоянна величина
    БСП +50 000 гласа
    Сценаристите- около 4% или малко повече.
    Партия на Гешев- 100 000гласа/един от мен за сметка на ГЕРБ/
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Право на мнение!

    52 5 Отговор

    До коментар #11 от "дечо":

    Еми дойде и неговия ред да е сготвен. Каквото повикало, това се обадило. Сега герой ли да го направим този, който до вчера прикриваше престъпленията на мафията и умишлено бездействаше. Той не се е променил, променило се е отношението към него. Тойтрябва да бъде разследван!
  • 18 Пич

    14 2 Отговор

    До коментар #13 от "Говориш глупости!":

    Ако наистина не схващаш връзката , значи не си глупав ! Хич.....!!!
  • 19 дАаА

    46 5 Отговор
    Нищо не е разследвано по Барселонагейт. Само е държана папката. Няма как Гешев да е разследвал шефа си- ББ. И сега няма какви данни да изнесе. Пране на пари има, разследване няма.
  • 20 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "Роки":

    "Куха лейка" , ама ако я държи
    "Владислав Петров Славов, съдия в Конституционния съд на РБ в периода от 2003 до 2012 г."
    Ще дрънчи яко ‼️
  • 21 дАаА

    56 10 Отговор
    Да освобождават Иванчева и Петрова! Че ако се разрови някой как са я сготвили, ще го отнесе и Ваклин, и Гешев, и другите в тая постановка.
  • 22 Парадокс Бг

    40 0 Отговор

    До коментар #12 от "Кочо":

    Те там в ЕП знаят каквото им трябва и то е, че у нас съдебната система не работи или работи избирателно. Имали са данни за престъпления, но няма няма образувани производства!!! Няма осъдени по високите етажи на властта!!! Това че от прокуратурата имитират разследване, не е никакъв резултат! Резултат има в Румъния, където за 2 месеца близо 100 души са ОСЪДЕНИ за Корупция, ключително министри!!! Има разлика при нас уж ги разследват, но резултатът е в думата ОСЪДЕНИ!!!
  • 23 дАаА

    23 6 Отговор

    До коментар #13 от "Говориш глупости!":

    Прокуратурата и пачките, и кюлчетата, и шкафчетата не е разследвала. Не е разследвала, за да не излезе истината наяве. Затова сега няма какви разкрития да разгласи пред медиите и НС. Тия кюлчета не са от горски и ловни стопанства, от банки са.
  • 24 Мнение

    34 3 Отговор
    Като им гледам логиката само Пеевски става за нов главен прокурор. Така де - за шеф на ДАНС го гласяха, сега незаконния син на турчина Доган ще променя българската Конституция. Колко му е да го турят за началник на прокуратурата. После викаме "Само Левски"...Ама в живота ДПС командва държавата. Ей на и Борисов отказа Южен поток, за да вземе едни пари и руската газ да минава през Турция на Ердоган. В Кърджали българска реч едва се чува...Пълна трагедия.
  • 25 Българин

    22 8 Отговор
    Честито на всички членове и симпатизанти на герб, пп и дб, за дпс няма нужда и да споменава.Явно всички страдате от Стокхолмския синдром, или въобще в главите ви няма мозъчно вещество.
  • 26 Той отиде, но ЗАЩО ...

    21 12 Отговор

    До коментар #11 от "дечо":

    Това че отпътува предният ден за Страсбург за едно 15-минутно изслушване, на което НЕ беше длъжен да отиде лично. Можеше да прати замесници, като предните два пъти, когато се криеше от ЕП и не исщаше да дава отговори лично. Но сега понеже му запари под опашката и имаше важно изслушване у нас пред ВСС по повод отстраняването му, той реши да Шиканира това и да си бие камшика към Срасбург. Той се надяваше, че като отиде там, тук ще протака нещата и няма да могат да го отстранят. Но дълбоко се излъга. Там му натриха носа, а тук гласуваха отстраняването му и без неговото присъствие. С две думи: номерът му да шикалкави не мина!

    Коментиран от #29

  • 27 ВСС срам и позор!

    38 2 Отговор
    Ха-ха! ВСС и професионализъм! В този ВСС и морал нямат! Въпросът е, защо точно сега се разработиха и кой им натисна копчето. Те избраха Гешев, те го закриляха от общественото недоволство и стимулираха неработното му поведение. Това котило трябва да се разтури в името на минимум законност, защото се разбра, че професионализъм, справедливост и морал са думи, лишени от съдържание!

    Коментиран от #28

  • 28 По-точно

    27 1 Отговор

    До коментар #27 от "ВСС срам и позор!":

    Въпросът е: КОЙ изключваше копчето на ВСС и не им позволяваше да отстранят Гешев за по-големи нарушения миналата година?! КОЙ?
  • 29 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    29 4 Отговор

    До коментар #26 от "Той отиде, но ЗАЩО ...":

    Гласовете за неговото отстраняване бяха КУПЕНИ предварително ❗
    Неговото присъствие НЕ БЕШЕ от значение ❗
    Цял ден обсъждаха в какво емоционално състояние е бил и дали е бил под стрес, а накрая заявиха НЯМА ЗНАЧЕНИЕ в какво емоционално състояние е бил ❗

    Коментиран от #32

  • 30 срам

    33 2 Отговор
    Хората за 5 лв. в затвора ги вкарват, а за 5 млн. евро изпрани пари прокуратурата потулва нещата. Сега, когато е наложително да се изнесат разкритията, няма какви данни да изнесат, защото прокуратурата е бездействала с години за 5 млн. евро.
    Как може да се разследват и вкарват в затвора хора за 5 лв., а за 5 млн. евро- нищо. Та какви са функциите на прокуратурата, да попитам?! Отговор- функциите на прокуратурата са разследване на 5 лв. КОКОШКАРСТВО!
  • 31 Реформа ли?

    27 8 Отговор
    До този правосъден плужек: А бе, охлюв, ти ако имаше професионален поглед, щеше да измъкнеш всички сведения, документи, записи и да ги протоколираш. Ама ти или си подкупен от Бою, или не ти достига сиво в-во.
  • 32 Въпроси???

    5 20 Отговор

    До коментар #29 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Купени? Ти присъства ли на това Купуване? Или чу тази клюка от някъде? От пазара от една жена?

    Коментиран от #40

  • 33 Прогноза

    23 25 Отговор

    До коментар #9 от "Предлагаме за главен прокурор":

    Предлагам Бойко Рашков за Главен Прокурор! Ще разпердушини мафията за 1 година!
  • 34 Баш химик

    11 2 Отговор
    Интересно ми е няма ли редактор, който да чете и поправя написаното преди да се публикува, Чета и си мисля, че Марчето или е била пияна като го е писала това, или е получила инсулт. Неадекватна работа!
  • 35 И КОЙ ВЯРВА НА ТОЯ БОКЛУК СЛАВОВ

    23 10 Отговор
    СЕ ЕДНО КИРО ГОВОРИ

    Коментиран от #38

  • 36 А ти кой си бре плуж.к?

    13 24 Отговор

    До коментар #1 от "Роки":

    Атанас Славов е Доктор по право на Университета на Глазгоу и доктор по конституционно право на Софийския университет.

    Коментиран от #41, #69, #71

  • 37 Нормално...

    21 1 Отговор
    Ако беше дошъл в парламента...после щеше да се направи една парламевнтарна комисия...която след доста време... щеше да излезе със становище...и накрая едно нищо...ако искаш нещо да се покрие...просто правиш комисия...и всичко се потулва...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Разсъдлив,

    22 5 Отговор

    До коментар #2 от "Тити":

    И мен да се опитат да ме ликвидират, и физически, и политически, и длъжностно, в абсолютно враждебна атмосфера, и аз ще се разтичам. Всеки би го направил. Министърът на какво толкова се чуди?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Едното

    4 7 Отговор

    До коментар #36 от "А ти кой си бре плуж.к?":

    няма нищо общо с другото. Знанието възгордява, а любовта изгражда...Знанието не винаги върви ръка за ръка с морала и етиката. Примери бол.
  • 42 Генчо,Пенчо,Атанас и АЗ

    14 0 Отговор
    Едва ли ще се намери,или:Има ли такава личност с достойно човешко и професионално зачатие да бъде облечен в такава Тога(власт)?!.По наше мнение и мнението на такива като нас само Васил Иванов Кунчев-ЛЕВСКИ е достоен за тази позиция.Всички негови съвременници са само плява,гола вода и с по две баби в джоба(жопа).Доказано и Документирано!!!
  • 43 Ван

    4 13 Отговор
    Радев , който критикува Гешев , още от начало , трябва да го е подписал още преди да му го изпратят , ако държи на думата си.Ако го неподпише , дначи е съгласен за политическия боклук , избран от народа, значи и народа е такъв.Ако го бави , целта му е създава безредици и стачки.Гешев трябва да , бъде съден.и осъден за делата си.

    Коментиран от #47, #63

  • 44 Имам право на мнение

    19 4 Отговор
    Новият правосъден изглежда възпитан, уравновесен, диалогичен, дипломатичен, абе с две думи, не става.
  • 45 дежа вю

    21 1 Отговор
    Изведнъж си спомних как през 2020 г., при продължителни протести, в Брюксел бяха оглушали. Наложи се представители да отидат чак дотам, за да кажат срещу какво протестират.
  • 46 Боко чекмеджето

    16 2 Отговор
    Пак нищо не се казва по същество от Новия Франкенщайн- пп, дб герб, дпс. Как изпържиха Гешев преди да разкаже за мафията организирана и подкрепяна от Посолството... Най вероятно втория атентат ще бъде успешен...
  • 47 За хората и хлебарките

    8 0 Отговор

    До коментар #43 от "Ван":

    За народа незнам но за матряла от който си ти със сигурност сте с извинение боклуци
  • 48 Шишо

    16 1 Отговор
    Ако беше се задействал, когато му беше времето.Сега да е великан. В настоящия момент е популярно мушкато.

    Коментиран от #52

  • 49 Пешо

    18 2 Отговор
    Всички върви по план и никой не го интересува в ЕС какво става в тази загиваща територия.
    С Общаци е пълно в Европа , гледат се възрастни хора по еврохосписите да им се сменят памперси, домашни чистачки с образование, мазачи по строежи бол . Ай ти специалисти и лекари , засмукани без да участват в обучението им, което е било за чужда сметка .
    Вождове , които точат една страна и си плащат на тези хран.тут.ници от ЕС , да си затварят очите. И те го правят с удоволствие.
    Един техен съмишленик се сети за правосъдие, след като се усети, че е ненужен, а и няма да е на софрата.
    Даже може и да опере пешкира.
    Какъв смях е било в тази сбирка , не е за вярване. Всичко знаят в тази комисия и в този ЕП, но някои си мисли , че ги интересува! Пари и пак пари ,пари прим.

    Коментиран от #51

  • 50 Абсолютно!

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "Роки":

    Откъде ги изкопават подобни за министри и КАК решават, че стават, е въпрос с голяма питанка!!! Много мразя някой да говори с ЧАСОВЕ на зададен му въпрос, и като приключи - абсолютна ПРАЗНИНА!!! Празно, празно, та чак вакуумирана реч!!! Така говори и деса атанасова, така говори и бик томов, така говори и теменужка енергийная, също и бившата социалКа сачева, и кумецът делянчо добрев, и още много други... За съжаление... Безмислено е да им се дава думата, защото освен да разтеглят каучукова дъвка, друго НЕ казват. Хич да не ни губят времето!
  • 51 Да, 100% е вярно заключението ти.

    11 2 Отговор

    До коментар #49 от "Пешо":

    А ние пеем "Върви народе, възродени"? Накъде вървим? Възродени? Нито ние като нация сме възродени, нито онези Убавци зализани от израждане са нЕкви възрожденци!!! Някой дава ли си сметка, че трябва да пеем "Стани, стани, юнак балкански, от сън дълбок се събуди..."???
  • 52 Аха

    9 0 Отговор

    До коментар #48 от "Шишо":

    Уместна в случая ще е поговорката "Сетила се Мара да се .."
  • 53 Ей, това е трагедията

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тити":

    на един народ с дълга и епична история! Че стои в къщи на топло под климатика, налива джибромицин и мисълта му стига само до това. Затова и оредяхме като народ. Но и никого от напусналите страната, не виня. Всеки не може да се примири с вождове, с къщи за тъщи, с корупция, с крадене на европейски средства, с кметове местни дерибеи... Хора със стабилни професии не желаят да рискуват тук. И така постепенно се стопихме. Децата на напусналите, повечето от тях не знаят добре български. Говоримо до една степен. Но четимо, писмено, превод - не. И повечето от тях и не желаят да учат български. Да, има български училища доста в чужбина. Но те се посещават само от една малка част деца на емигранти 1-во поколение. И на тях не се сърдя. Човек има свободата да припознава сам коя е родината му и родния език... Насила хубост не става. А и да става, не трябва.
  • 54 Войводата

    15 0 Отговор
    Настъпиха влечугото по опашката сега почна да хапе....
    Гешев беше с тях, избран от тях сега срещу тях.
    Пазителят на руските интереси в България и олигархията в България.
    Сега търси закрила при евро атлантиците.
    Пропит в корупция и омазан с калта на съдебната система която извършва по голяма птестъпна дейнос от мутрите през 90те.
    Съдийски гилдии и олигарси смучещи икономиката на България и за съдебна реформа говорим. ..... Съд присъди и незабавно задържане на всички прокурори съдии и магистрати които са свързани със властта от 89г и преди това. Винаги има за какво да се обвиняват повярвайте,. Гаранция че са в далавери и пускане на престъпници и далавери за милярди долари евро, субсидии и бюджетни от 33г.
  • 55 Ха сега

    7 3 Отговор
    Малко говорел документи много дал влезе със документи излезе без тях туй видях е па не знам за говоренето
  • 56 1111

    9 0 Отговор
    Данчо ментата много го защитаваше Геше в във един момент го няма никакъв е затова е мента
  • 57 Сънчо

    8 2 Отговор
    Докато са го ,,изслушвали" са се разчекнали от прозявки...
  • 58 Руский Иван

    14 0 Отговор
    Всички сте нагазили в калта . Той Гешев ви го каза в прав текст. В БГ няма осъдени затова всички крадат
  • 59 Спас безделника

    12 0 Отговор
    Защо този тип Славов ми прилича в главата на пре.зер.ватив, не знам? Може би защото доста хлъзгаво защитава 🎃💰и своите награбили се колеги. Гешев бил УРОНВАЛ престижа на съдебната система! Мили боже! Та нима е останало нещо от този престиж? Всеки охлюв, който се покатери на този клон, започва да краде, къде непохватно, къде майсторски! ИМА ЛИ ОСЪДЕН МАГИСТРАТ? НЯМА! ИМА ЛИ ОСЪДЕН ПОЛИТИК? НЯМА! ИМА ЛИ БЕДНИ МАГИСТРАТИ И ПОЛИТИЦИ? НЯМА! ИЗВИНЯВАМ СЕ, ИМА ЕДИН! КАЗВА
    СЕ ЖАН ВИДЕНОВ, АМА ЕДНА ЛАСТОВИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ! Така че, нека Гешев каже това, което знае, колкото и да е грешен!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 притеснен

    11 0 Отговор
    Много ги е страх всички, дали Гешев не е казал "притеснителни" факти !!!!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Спас безделника

    12 1 Отговор

    До коментар #43 от "Ван":

    Не, глупако! Радев е реалист и много добре знае, че ако Гешев излети сега, много доказателствен материал ще отиде в канализацията, а това в никакъв случай не бива да става.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Иво

    12 0 Отговор
    Беше хубав , като им пазеше гърба да ограбват ,сега е лош! За всеки има видов ден, и той наближава!
  • 66 знаещ

    11 2 Отговор
    Висящата процедура нищо не значи единствено значение има указа на президента така че нещастници недейте да обработвате общественото мнение а боко тиквата и лъжеца кирчо да си дадат имунитета тия предатели на родината американски подлоги
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Ппп

    4 0 Отговор
    Този пъпеш е смешен и жалък. Ей това да изтъкваш ситуацията с висящата процедура при ВСС толкова тенденциозно, явно много им отърва.
    Този капацитет какво ще каже, защо простото Киро се запиля уж да създава структури някъде си, когато тук вреше и кипеше около заформянето на правителството Франкенщайн. Ама хайде малко по така, че вече не сте и смешни. Жалки, нагли и цинични сте бе. Той знае какво е стало на срещата. И как да знае. Да не би да е бил под масата в залата. Скоро и този ще е минал и забравен. Затова сега гони своя звезден миг.
  • 69 Пуфи

    4 0 Отговор

    До коментар #36 от "А ти кой си бре плуж.к?":

    И какво като е доктор на нечии чужди науки. Морал и доблест не се придобиват с доктор. И още повече чии интереси ще представлява този доктор и кой ще му натиска копчето. Айде малко покротко с хвалбите. Те и харваррдските шарлатани са учили някаде си. И какво показаха и направиха. Счупиха държавата и още се репчат.
  • 70 Цоко Боко

    3 2 Отговор
    Значи няма кой да го слуша в България, та отишъл дори в Страсбург. Господи, кога най накрая ще си прибереш вересиите та да има малък лъч светлина за тази РАЯ.
  • 71 Денколгу Молец вредител

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "А ти кой си бре плуж.к?":

    Айнсега доктор по право :))) хи хи . Атанас Славов роден в Усогорск , Коми АССР, СССР е доста момичен и е доста пресилено да се каже, че юрист. Иначе нямаше да се държи така непрофесионално . Славов е срам за правото . Ако бе на ниво нямаше да се изказва и в момента . Но нали е ужким политик, но го напъва отвътре да се изказа опорочава и тази процедура ,както и порочноя водеше
  • 72 Денколгу Молец вредител

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Роки":

    Вярноне че е нелицеприятен , какъвто е и говорния дефект, който при други е е ефект(Дилов). Неприятно е и лъщято му кубе, на такова на Гешев се подиграваха , точно те неговите ? Славов не блести освен с кубе и с правните си изяви и познания. Напротив отблъскващ е и сектатнстки пристрастен . С такъв човек не е възможен дебат или дискусия. Горко на малцината му студенти
  • 73 Прокурира

    1 1 Отговор
    Тая Съдия Атанаска Филева от Благоевградско,абсолютна комунистка и малоумна овца,ако такива са всички съдии,жална ни майка,само и слушайте разсъжденият и ще разберете за какво иде реч!Па после какво говорил в Страсбург при Кюстендилската селянка ,Елена Йончева!

    Коментиран от #75

  • 74 Прокурира

    1 1 Отговор
    Тая Съдия Атанаска Дичева от Благоевградско,абсолютна комунистка и малоумна овца,ако такива са всички съдии,жална ни майка,само и слушайте разсъжденият и ще разберете за какво иде реч!Па после какво говорил в Страсбург при Кюстендилската селянка ,Елена Йончева!

    Коментиран от #77

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Ейййй

    1 1 Отговор
    Млад човек, уж учИл, издигнал се, пък си плюе на физиономията. Няма срам да задава въпроси, на които и той и всички ние знаем отговорите. Защо Гешев чак сега се задействал ?! Ами той човекът си каза бе . Не го крие - бил е на каишка, ама излезе по- достоен от ей този намазан като пехливанин. Поне си признава и иска да си свърши сега работата, която не свърши досега, де от страх от банкята ( нали знаем всички как свършват онези, които не са му по гайдата ) , де от интереси лични...Той си знае. А господинът, припознал се като голям юрист, още не си дава сметка, че и него са го мушнали в казана и го държат на нежна верижка. Нека покъкри и се наслаждава на ,,успеха" си. Един ден и той може да проумее на кого се посветил в служба. Ако си мисли, че хората не забелязват или са глупави и не разбират, дълбоко заблуден е.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове