Last news in Fakti

17 Юни, 2023 05:53 2 056 68

Яница Петкова: Опозиция е най-добрата позиция за "Възраждане"

  • яница петкова-
  • социолог-
  • нъзраждане

Там видяха, че акциите им срещу прайда работят и ще ги използват, заяви социологът

Яница Петкова: Опозиция е най-добрата позиция за "Възраждане" - 1
Снимка: Евронюз България

„Възраждане“ видяха, че акциите им насочени към прайда работят и ще го използват докато могат. Не се отключват сега тези проблеми. „Възраждане“ са по-скоро проявление на проблем, отколкото самия проблем.

Това каза в студиото на Euronews Bulgaria социологът Яница Петкова.

От времето на дебатите по Истанбулската конвенция в нашето общество се създадоха две не много големи, но поляризирани общности, които постоянно спорят. Огромната част от обществото не застава на нито едната от двете крайни позиции.

Това, което дава повод на „Възраждане“ да се активизира още повече е управлението, което се създаде само преди седмици. Когато имаме такова правителство, опозицията ще е „Възраждане“. Всеки един ден, в който това правителство е на власт „Възраждане“ ще търпят позитиви.

Всяко едно нещо, което властта не би могла да си позволи да подхване като тема и поради политическа, и поради външнополитическа, и геополитическа ориентация, всяка една чувствителна тема, ще бъде основна тема в посланията на „Възраждане“.

Създава се обществен дебат, който насочва обществото ни към спорове по тези теми, изостря чувствителността и дразни хората.

От 2021 г. насам „Възраждане“ постоянно увеличават своята електорална подкрепа, но в един момент ще стигнат тавана. Твърде крайните позиции стигат до предел на подкрепа, защото голяма част от обществото не са склонни на такива крайни позиции. Едва ли имат възможност да станат първа политическа сила.

Пътят, по който върви Костадинов вече е извървяван и знаем как завършиха тези политически проекти. Това, което убива тези партии е моментът, в който дойдат на власт. Защото когато дойдат на власт и с функциите, които изпълняват, им се налага да са по-умерени. В този момент тези партии губят всичко, което са спечелили.

Най-добрата позиция, в която „Възраждане“ би могла да бъде е тази, в която е в момента – опозиция на властта.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГолЕм смЕх

    26 45 Отговор
    Радев вече реди партия, на следващите избори всички копейки са негови, а възрожденците начело с Коста-субсидията ше останат безработни :) хахахахаха
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Последния Софиянец

    25 12 Отговор
    То и ПП и ДБ вече са опозиция.Извадиха щурмоваците от БОЕЦ пред парламента срещу истинските управляващи ГЕРБ и ДПС.
  • 5 Стига се лигави бе

    34 7 Отговор

    До коментар #3 от "Пасъмас":

    Освен компютър Правец и АЕЦ и две Българии на 3 000 язовира,а вие за 33 години,КАКВО?
  • 6 Човек

    27 64 Отговор
    Националните предатели от Възраждане, които ни тикат към руския ботуш с добре познатите празни магазини и режим на тока, могат само да рушат и нищо друго. Най-лесният начин да изчезнат е да им бъде дадена властта. За нула време ще направят куп мизерии и еврофондовете, на които се крепи икономиката ни, ще секнат. Следват масови фалити и уволнения, бум на безработицата и престъпността и масовите протести, този път във всички градове, са неизбежни. Костадинов ще си бие камшика в Русия и повече няма да го видим. Възраждане ще изчезнат, но раните ще ги лекуваме дълго време. Ние още сме излекували тези от комунизма...

    Коментиран от #7, #36, #53, #63

  • 7 Абе КОЙ

    20 37 Отговор

    До коментар #6 от "Човек":

    Ще ги допусне до власта тия подлоги бе?

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дърт Пърт

    45 5 Отговор
    Посолството с ала-балата да си обира крушите!
  • 10 Анонимен

    53 23 Отговор
    Възраждане печели все повече доверие с това, че не променя позициите си. Те не са излъгали избирателите си, както направиха други партии. Освен това само от тази партия имат смелостта да посочват истинските проблеми, назовавайки ги директно. Медийните атаки и откровени лъжи срещу тях отново се усилват.

    Коментиран от #13, #44, #66

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Човек

    19 31 Отговор

    До коментар #10 от "Анонимен":

    Възраждане гласуват винаги в синхрон с ДПС и ГЕРБ. Не помня да са обещавали на избирателите си подобно нещо. Кога точно им обещаха, че ще сложат Пеевски да пише новата конституция? На Възраждане избирателите са на толкова ниско ниво, че ги омайват със сладки приказки, докато делата са в синхрон с мафията.

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Последния Софиянец

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "хоууу":

    Аз служих на гаубица в Симеоновград Черния полк.На фронта нямам никакъв шанс.Ще изгоря като факла в гробницата.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Последния Софиянец

    12 5 Отговор

    До коментар #17 от "Начо":

    Така ли ти написаха от Козяк.Никакво въображение.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Любопитен

    21 5 Отговор

    До коментар #17 от "Начо":

    Щом къща за 100 000 лв за теб е палат съм любопитен ти в кашон ли живееш, все пак една панелка е над 150 000 лв?

    Коментиран от #40

  • 21 пламен

    11 22 Отговор

    До коментар #17 от "Начо":

    Няма по наивен и манипулируем от българина. Никъде не гласуват за такива мошеници, даже в измислени държави като Косово и Северна Македония. Копейката е тарикат, продукт на наивника и неудачника в живота, обвиняващ някой друг за собствените си неудачи.

    Коментиран от #22, #25

  • 22 даката

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "пламен":

    Аз па му правя евала. Винаги е имало тарикати, винаги е имало балъци. Такъв е живота.
  • 23 Хахаха

    18 6 Отговор
    Евроатлантиците как реват, че Възраждане са против третополовите и педофилите:)
    В тази връзка да попитам вярно ли е, че избирателите на ПП+ДБ подарявали за рождения ден на децата си оргия с тати №1 и тати №2:)

    Коментиран от #46

  • 24 Пешо

    11 5 Отговор

    До коментар #14 от "Хахаха":

    Факт е,че Възраждане не присъстват или гласуват много странно по възлови до решения в НС. Всеки с малко мозък в тиквата, независимо от пола си, ще си зададе въпросА ...защо.

    Коментиран от #28, #35

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 оня с коня

    7 3 Отговор
    Политоложката Петрова констатира че Опозицията е най-добрата Позиция на "Възраждане".Да каже обаче Петрова:ИМА ЛИ избор "Възраждане" ,или това е единственото което могат да бъдат?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Хахаха

    22 6 Отговор

    До коментар #24 от "Пешо":

    Например като искането за увеличение на МРЗ на 850 лв, лошите от Възраждане гласуваха "за", а умнокрасивите ПП с "не" защото били загрижени за българите:) И последно не разбрах Кирчо има ли канадско гражданство или не, Кирчо правил ли е машинации и ала бала по изборите, Кирчо роб ли е на Козяк или не, вече се чудя дали името му наистина е Кирил Петков:)))

    Коментиран от #62

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Човек

    10 5 Отговор

    До коментар #17 от "Начо":

    Да не забравяме, че жената на Костадинов е учредител на сдружение, което взима грантове от фондация Отворено Общество на Сорос. Възраждане внесоха законопроект, че такива хора трябва да се регистрират като чужди агенти. Ситуацията е просто комична. Невероятно е, че има висшисти, които кълват на този цирк.
  • 31 Човек

    7 8 Отговор

    До коментар #29 от "УжасТ":

    По-добре чисти хора, които не са били в България, отколкото изпечени престъпници, които са в местните схеми от 20 години. Имаме нужда от западен опит, а не от опит в корупцията и измамите по стар руски модел.
  • 32 Човек

    9 11 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    По времето на комунизма за 45 години една магистрала не можаха да построят. Комунистите каквото построиха беше защото времето беше такова и в цял свят се градеше индустрия и инфраструктура. Ако бяхме попаднали под западно влияние щяха да се построят 100 пъти повече и по-качествени неща. Почти всички предприятия фалираха на свободния конкурентен пазар, защото бяха неефективни и работеха на руски кредит със сигурен пазар, който се срина, защото беше неестествен. На запад ходил ли си? Знаеш ли какво имат построено без комунизъм? Знаеш ли, че в Холандия, която е 2,5 пъти по-малка от България, имат по-голяма пътна мрежа от огромната Русия? За качеството на пътищата пък няма какво да говорим.
  • 33 АУУУУУ

    5 10 Отговор
    ОПРЕДЕЛЕНО Е ВЯРНО !!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • 34 Демократ

    6 16 Отговор
    Докато такива поръчкови социолози пълнят главите на хората с хвалби за фашизоидната партия Възраждане, разделението в обществото ще расте и ще се нагнетява злоба,омраза,насилие, агресия,възхваляване на военнопрестъпника путин. Тази партия е опасна за България и трябва да бъде забранена , но фактът,че всичките им злодеяния не се забелязват и в Парламента, доказва,че е част от сценария на Кремъл за дестабилизиране на държавата, за хаос и беззаконие. Копейкин за първи път отива в чужбина в Германия за среща с обявената за екстремистка и противоконституционна партия "Алтернатива за Германия" с много арестувани членове. Социолозите са съучастници в тежкото положение на страната ни с поръчковите лъжи, които втълпяват на хората. Досега никой от тях не е казал "за каква България" е Възраждане. Копейкин иска народен съд,отваряне на политическия лагер Белене за политическите опоненти,внесе пропутинския закон за обявяване за чужди агенти непослушни журналисти и организации, казва кой да говори и кой да мълчи, проповядва диктатура от трибуната на Парламента. Това ли иска българския народ?

    Коментиран от #39

  • 35 Човек

    4 8 Отговор

    До коментар #24 от "Пешо":

    По ключовите въпроси Възраждане винаги гласуват с ГЕРБ и ДПС. Хазарта в едно интервю за някакъв блогър каза, че дори не се крият и в залата Десислава Атанасова инструктира Костадинов преди определени гласувания. А когато не се регистрират е винаги за да свалят кворума и да минат гласовете на ГЕРБ и ДПС, както вкараха Пеевски в конституционната комисия. Но хората нямат време да гледат парламентарен контрол и да следят гласуваната. Кълват на сладки приказки в кратки речи и толкоз.

    Коментиран от #45

  • 36 Минувач

    14 3 Отговор

    До коментар #6 от "Човек":

    Това ни е проблема - хората, като теб, безусловно вярващи на втълпената пропаганда, че ЕС ни е по презумция наша съдба, орисия и нямаме никакъв друг път освен тях. Самият ти дори споменаваш основния ни проблем, че без субсидии сме щели да фалираме. А не се ли питаш, защо е така и, как може да променим това? Според теб, колко дълго трябва да сме в това положение - ВИНАГИ? Това ли ще завещаем на децата ни - живот само и единствено под наем и благодарение само на подаяния? Ами, аз не искам да е така! Нашата някога съвсем добра икономика и стопанство трябва да се възстанови и това трябва да започне отнякъде, колкото и да е трудно да се започне. Не може да имаме перспектива само няколко години в бъдещето, не може да се радваме на малки чужди инвестиции в малки предприятия без особено голяма добавена стойност, а да не се опитваме да създаваме чисто български, държавни и частни, заводи и промишленост, тежка и голяма промишленост. А относно пазарите - лъжа е, че само ЕС трябва да ни е пазар, защото ние тяхната игра не можем да я играем. Морска държава сме, близкият Изток е на две крачки, там са стотици милиони население, нашата продукция ще е много добре възприета там - от храни до промишлени стоки, където ще сме конкурентни с цената. Но ти не се замисляш за тези неща, ти се радваш, че станахме икономически роби на ЕС и умишлено оставени и без армия, за да сме и военно зависими. А за Възраждане - и тук си се хлъзнал по пропагандата, че те щели да ни тласнат към Ру
  • 37 Минувач

    13 2 Отговор
    ...тласнат към Русия, хах! И как го определи това?!? Възраждане са побратимени с аналогични западни партии, които далеч нямат нищо руско в тях, а се борят за същите неща - независима и национално ориентирана политика, за семейните ценности. Гледай последното интервю на Карбовски с Н. Чомски, там старият американец обяснява много добре нещата, геополитически, а не захлюпеното селско мислене на индивида, борещ се за хляб, салата и ракия и до там, без мисъл за бъдещето няколко десетилетия напред.

    Коментиран от #41, #42

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 086

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Демократ":

    Прочетохте ли статията изобщо? Говорите като облъчен.

    Коментиран от #43

  • 40 Реалист

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "Любопитен":

    България не е само София ПИЧ:)
  • 41 Истината

    4 11 Отговор

    До коментар #37 от "Минувач":

    Сигурно не четеш,за да знаеш. Тази партия "Алтернатива за Германия" модел за Копейкин, е създадена през 2013 г. с подкрепата на Москва на територията на бившата ГДР,където има промити мозъци като твоя. Карбовски и Волгин са гласа на Москва в България и са прокремълски пропагандатори, които разпространяват руските тролове, създадени във фабриката им край Пловдив.

    Коментиран от #47, #49

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Демократ

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "086":

    Чета и мисля,за разлика от теб, защото зад всяко действие има замисъл, който се отчита по изпълнението му.

    Коментиран от #64

  • 44 Патриоти

    5 9 Отговор

    До коментар #10 от "Анонимен":

    Унижение е за истинските българи е да се приравняват с това недоразумение копейкин.празните дрънкала от неговата партия са антипример за поведение на политици с кауза.
  • 45 Въпрос

    9 2 Отговор

    До коментар #35 от "Човек":

    Твоя идол Хазарта не беше ли тоя дето си правеше селфита на средния си пръст докато "работеше" в Парламента? Или пък беше този, който беше паднал на колене пред Бойко да го моли за пари, че беше умрял от глад? Да ти имам и идолите и господарите ти!!!
  • 46 А пък

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Салавьов станал тъща.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Минувач

    8 2 Отговор
    ...думата Русия целенасочено се е превърнала в нещо лошо, а дори не се замисляш, защо и кой го е провокирал. И да, дори Русия да е подкрепила Алтернатива за Германия, това не е проблем, ако това би помогнало да направи Германия независима от САЩ. И забележи - САЩ се борят д направят Европа зависима от САЩ, а Русия се бори не да я направи зависима от себе си - от Русия, а да я направи независима от САЩ. Усещаш ли разликата? Едните искат да подчиняват, другите искат да правят независими държавите и сами да си решават, с кой и как да търгуват суровини примерно. А защо е така - ами защото Русия няма как и да иска да направи Германия своя колония или която и да е голяма европейска държава. И да с върна на Алтернатива за Германия - тази лоша, уж подкрепена от Русия партия гласува в полза на България по македонския въпрос, а управляващите - против България. Нещо по въпроса? Ами това, че нашите евро-атл. политици се опитаха да извъртят нещата, че едва ли техните германски партньори гласували против Македония, хах, за да замъглят очите на незаинтересувания българин и да не вземе да се обърне против тези начело на Европа, тези светци :-)

    Коментиран от #52

  • 51 Скъпа изглеждаш добре

    2 0 Отговор
    Изглеждаш добре, за това твоята най добра позиция е разкрачената, докато аз над тебе правя златен дъжжд 😍😍😍
  • 52 Минго

    3 6 Отговор

    До коментар #50 от "Минувач":

    Аха,шушляк, САЩ направиха Западна Германия най-мощната и богата държава в Европа.

    Коментиран от #57

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Бокаж

    2 5 Отговор
    Както е тръгнало , на следващите избори ще видим Възраждане като 2-ра сила. А след това......кой знае какво ще се надроби ,докато новите УЖреволюционери се прегръщат със старите и изпечени престъпници от ШАЙКАТА ?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Циба ма!

    1 8 Отговор
    Аман от вас бе, Израждане ли сте кви сте?!?Проруски ушанки!
  • 57 Минувач

    6 0 Отговор

    До коментар #52 от "Минго":

    Тук е малко игра на думи. САЩ не толкова са направили Германия тази голяма икономика, която е сега, колкото след ВСВ са я подкрепили яко чрез Маршал да се съвземе. Вкл. и опрощаване на репарации и вливане на много пари да се съвземе страната. И това си е с цел - да не би останалата разорена Германия да се хлъзне към приятелски отношения със СССР. Да, САЩ и помагат финансово изключително много, но все пак самите германци си правят силна икономиката. А това е с цената на многото американски бази и пълна военна зависимост от САЩ. Американците целенасочено виждайки огромния потенциал на германците, решават да ги напомпят финансово и да им помогнат да се изправят на крака, а те самите ще станат лидерите на Европа. така САЩ, държейки този лидер, ще държи и целия континент, защото Германия е с най-голямо население след Русия в Европа и най-техническата нация. Няма безплатен обяд, особено американски, запомни го и го приложи и към България!
  • 58 нннн

    12 1 Отговор
    Стига глупости! Даже Истанбул се отказа от Истанбулската конвенция, а кметът там забрани прайда. Позицията на Възраждане не е крайна, а е позиция на огромното болшинство българи.
  • 59 ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ Е НАШАТА МЕЧТА НО ЗАСЕГА Е

    8 1 Отговор
    ЕДИНСТВЕН ИЗХОД ОТ МОШЕНИЦИТЕ - АКО ДОКАЖАТ ИДЕИТЕ СИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ВСИЧКИ ЛОСТОВЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ !

    Коментиран от #65

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 “ Призовавам всички да гледат какво се

    5 0 Отговор
    прави не само преди изборите, а и след това. Изборите в България се превърнаха в циганска сватба „
  • 62 Те и

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Хахаха":

    "Атака" гласуваха за 1000лв. пенсии преди доста години. Това значи ли, че "Атака" мислят за народа повече от "Възраждане"?
  • 63 мммда

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Човек":

    Баце ти да не мислиш, че запада цъфти в момента? Тая седмица един от шефовете на Deutsche Bank заяви, че фалитите ще започнат да се увеличават, то и сега са много над нормата, има вече доста фалирали търговски вериги и центрове в Германия.
    Гледам от тоя месеца много оплаквания на пътува из ЕС, в пограничните райони и на останалите няколко редовни пунката, освен стандартна проверка на документи, ги и дж0бят(карат ги да вадят портфейлите). Ако имаш над 3000-4000 евра те карат да даваш обяснения от къде имаш толкова много, има много оплаквания за конфискувани такива. Гледам хората писали, че търсят адвокати които са се сблъсквали с това.
    Пълното преданно еднополюсно членуване на Бг към които и да е от съюзите до сега дали към СССР, дали към Нациския на времето, дали сегашния винаги е водел към катастрофа. Ако се погразгледа развитието където сме били с швабските мушанги заедно са били и най-тежките ни национални катастрофи.
  • 64 086

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Демократ":

    За мислене изобщо не говорех, очевидно не се справяте добре. Коментарът не беше във връзка със статията, а по-скоро със заглавието и.
  • 65 Стари номера

    0 2 Отговор

    До коментар #59 от "ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ Е НАШАТА МЕЧТА НО ЗАСЕГА Е":

    Какви са идеите на Възраждане освен заявените от трибуната на парламента- връщане на комунистическата диктатура в България и превръщането й в Беларус- пропутинска държава-концлагер? Всички,които харесвате това имате избор - заминете за Москва или Вилнюс, но не си въобразявайте, че можете да превърнете България в такава диктаторска държава.Освен това любимия ви водач Копейкин е доказан мошеник и лъжец,който от 15 години се търкаля от партия в партия,защото сценаристите антибългари са го определили за играч на насилието,което проповядва.
  • 66 Тази партия никога не е била

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Анонимен":

    на власт и затова обира голяма част от протестния вот.Ако някога влязат в управлението ще почнат да трупат много негативи и това ще доведе до естествено свиване на електората им.Те и затова сега трупат дивиденти като спрягат протести навсякъде,където могат.Целта им е местната власт и догодина изборите за ЕП.Нищо че много плюят срещу членството ни в ЕС и НАТО.И колкото се може по тлъста субсидия,че да могат да си организират протести на воля.Станат ли евентуално първа политическа сила някога въобще няма да знаят какво да правят с властта,а ако направят кабинет на малцинството той няма да просъществува дълго.Лесно е да се правиш на патриот,русофил,антиваксър и т.н. и да трупаш дивиденти.Да протестираш срещу разни прайдове и паради ,когато знаеш че българското общество е консервативно и много малък %от хората одобряват това открито манифестиране на различна сексуалност не е трудно.Трудно е да управляваш.Особено,когато има купища проблеми и в държавата ,и в света.А когато си се нагушил с тлъста партийна субсидия е много лесно да си в опозиция точно в тези смутни времена.Не мога да разбера симпатизантите на Възраждане толкова ли са лековерни,че си мислят,че партията Костадинов идвайки евентуално на власт,ще разреши някой от проблемите им.То бива наивност,ама чак пък толкова.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Прост народ слаба държава

    1 0 Отговор
    Абсолютно вярно казаното от социоложката. Но не разбирам как е възможно да има толкова заблудени хора, които да гласуват за партии като възраждане, атака, ИТН. При положение когато народът им гласува доверие те се крият и са неспособни, и недостойни да управляват. На какво се надяват тези избиратели, защо си хабят гласовете?? Много въпроси на които образователното министерство дължи отговори.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове