Last news in Fakti

25 Юни, 2023 12:26 3 580 184

Иван Сотиров: Да пропагандираш престъпен режим, който е обявил България за вражеска, е национално предателство

  • русия-
  • путин

На председателката на СЕМ Соня Момчилова, колкото и факти да ѝ изкарате за Буча, тя ще си мисли, че това е постановка на Холивуд, каза Петко Георгиев

Иван Сотиров: Да пропагандираш престъпен режим, който е обявил България за вражеска, е национално предателство - 1

"Големият губещ е Путин. Първият голям резултат е, че много сериозно е разклатен образът на Путин. Да го спасяват Лукашенко и Кадиров - не изглежда добре дори в очите на най-правоверните руснаци. За една държава, която е централизирана и се управлява по диктаторски начин, каквато е Русия, лидерът да изглежда слаб - това е началото на този лидер. Какво ще дойде след него е още много рано да се прогнозира, както и кога ще дойде този край. Без съмнение е, че Путин излиза от този еднодневен опит за метеж, постановъчен, ако щете, в изключително слаба позиция".

Това каза пред БНР журналистът Петко Георгиев в коментар на т.нар. поход за справедливост към Москва на частната армия "Вагнер".

Iпоред журналистът предстои Пригожин да бъде обявен, че е "агент на световния империализъм, на либерастите, на гейропа".

"Важно е да се знае, че в тази картинка няма добри. Има главорези и техни поръчители", подчерта той и коментира, че не може да се очаква, че след Путин ще има демократична Русия с върховенство на правото и спазване на човешките права.

Според Иван Сотиров, политически наблюдател и анализатор, бивш заместник-председател на СДС и бивш депутат, случилото се в Русия е "естествен процес на разпад на системата".

"Фактът, че кагебистът Путин е принуден да помилва един национален предател, какъвто е Пригожин, е голяма репутационна щета. ... Това е шамар за Путин, очевидно има бунт на неговите наемници. ... Това, което лъсна, е, че става въпрос за сблъсък между корпоративни интереси, олигарси, наемници, които са си чисти престъпници и не веднъж са амнистирани".

Неговата прогноза е, че ако Путин се задържи на власт още време, ще трябва да ликвидира Пригожин, за да минимизира репутационните щети:

"Дали Александър Лукашенко ще бъде принуден да му поднесе главата на Пригожин на тепсия, или - не, ще видим".

Според анализаторите рухва митът за великите стратези в Кремъл, "които едва ли не определят кой ще е президент на САЩ, Германия и т.н.":

"Русия ни е обявила за вражеска държава и да подкрепяш и пропагандираш един престъпен режим, който е обявил и страната ти за вражеска държава, това е съизмеримо с национално предателство", заяви Иван Сотиров.

Петко Георгиев припомни, че Пригожин е създател на т.нар. фабрика за тролове:

"Той е един от основателите на системите за тролове в цяла Европа и в България. Затова не съм оптимист по отношение на мисленето и на поведението на петата колона на Москва в България, защото за тях фактите нямат никакво значение. На председателката на СЕМ Соня Момчилова , колкото и факти да ѝ изкарате за Буча, тя ще си мисли, че това е постановка на Холивуд. Това, което има значение, е, че такива хора са на ръководни позиции в държавата. Има значение, че президентът Румен Радев повтаря опорката, че се мобилизират български мъже да ходят да се бият в Украйна".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 116 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България

    118 6 Отговор
    бъка с предатели на всички нива !
  • 2 Минкова

    60 152 Отговор
    Да си го кажем честно в очите - тези, които не искат да бъде изпращана военна помощ и военен контингент в Украйна, са гласоподавателите на БСП и Възраждане. Това са предимно възрастни хора, комунисти, галените деца на онзи режим, от който не можем да се оттърсим. Моите уважения, но аз не искам някакви ходещи ковчези да определят бъдещето на децата и внучетата ми.

    Коментиран от #6, #7, #24, #25, #32, #41, #46, #55, #62, #67, #68, #73, #74, #118, #138, #143, #144, #157, #173

  • 3 1945

    89 20 Отговор
    За Великобритания и САЩ ли става дума?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Минкова

    47 120 Отговор
    Соня Момчилова трябва да бъде отстранена незабавно и подведена под наказателна отговорност. Ние сме член на НАТО и ЕС, недопустими са подобни изказвания. Това, което си позволяват някои хора напоследък, е криворазбрана свобода и демокрация. Нужна е чистка в медиите, но това е твърде дълъг процес, нужна е и политическа воля.

    Коментиран от #13, #40, #56, #125

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сух

    102 37 Отговор
    Да наложи санкции, да изгониш дипломатите, да скъсаш всякакви отношения с държава, която 80% народа смята за братски е национално предателство! Така както вървят нещата няма как да не минем през народен съд.

    Коментиран от #52

  • 9 РЕАЛИСТ

    97 22 Отговор
    Ама не сме забравили, как едни протестиращи превзеха Капитолия, как Сикрет сървиз беше напълнил гащите и един пич се беше настанил в стола на вещицата Пелоси. Байдън къде беше избягал ме помня. Та Петко да не прави такива глупави умозаключения.

    Коментиран от #49

  • 10 12345

    88 22 Отговор
    КОЙ е този и защо сде изказва - помни КОЙ бобарддира ССофия???? КОЙ ни помогна да отхвърлим ттурското робство??? КОЙ после раздели държавата ни на части на един конгрес???

    Коментиран от #29, #180

  • 11 Бгг

    76 22 Отговор
    Запада ще се моли Путин да е президент на Русия.
  • 12 КОТарАК

    14 25 Отговор
    на мен са ми изтрили поне 500 коментара/ имам праотец в армията на цар Калоян!! стотник..щот пиша като патриот ме трият сигурно)))

    Коментиран от #174

  • 13 А кой искаш да го определя?

    70 17 Отговор

    До коментар #5 от "Минкова":

    Обратните фашисти от ппдб, бивши комунета, които са национални предатели и не ги е еня за България?

    Коментиран от #181

  • 14 А този

    70 15 Отговор
    Анонимник правещ се на експерт кой е
    Явно поредния слугинчо на посолството
  • 15 Къде живее

    49 15 Отговор
    този фашист?

    Коментиран от #162, #182

  • 16 Фактите за Буча ги видяхме

    91 22 Отговор
    продажно грантаджийско мекотело. Кмета на града снимаше при влизането. После същите улици, два дена след това, в трупове. Дали трупове или статисти, друг въпрос. Та кой си ти нещаст нико, че ще забранявате на Соня момчилова да си каже мнението и да не иска да ви разпространява лъжите и пропагандата? Диктатура ли, фашизъм ли, какво правите мекотели продажни?
  • 17 Теляк

    59 12 Отговор
    Запазвайте си или колесници на американските самолети или осветителни стълбове на софийските улици!
  • 18 46789

    50 5 Отговор
    Какво правим с националните предатели- съдим ги и в затвора.

    Коментиран от #23

  • 19 Калпазанин

    56 9 Отговор
    Предпочитам враг зашлевил ме с истината, отколкото "приятел" дори не са ми приятели които ми се мазнят учат ме на димокрация за да ме крадат и доят пс и ме дресират
  • 20 Иване, Иване,

    59 16 Отговор
    национално предателство е да покажеш, че напиращата, така нарекла се дясна партия не направи почти нищо добро за държавата, а все се пъне за власт. ДАЙТЕ ПРИМЕР: стройте един батальон от заклети защитници на окраината на Русия и бЕгайте да помагате, барабар с отрасналите си деца-
  • 21 пешо

    40 8 Отговор
    оди да се обесиш гнидо
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 гака ли правите?

    17 7 Отговор

    До коментар #18 от "46789":

    Я кажи конкретно кого сте осъдили и кои сте вие? Защото нещо звучи смешно за нашите условия.
  • 24 Да си го кажем честно

    76 19 Отговор

    До коментар #2 от "Минкова":

    Който не иска да праща оръжие, е просто мислещ с акъла си! Останалите са, стадо което го водят с манипулации, лъжи и пропаганда, да блее, без да се замисля, как го използват.

    Коментиран от #30, #54

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Историк

    13 40 Отговор
    Браво за коментара на г-н Георгиев.
  • 29 Путинодебил

    15 36 Отговор

    До коментар #10 от "12345":

    Разбира се пуси ни е спасил от турско робство. Само дето той има общо само с уенин който всички знаем каква свърши.
  • 30 Хммм

    9 4 Отговор

    До коментар #24 от "Да си го кажем честно":

    От фабрикантите или от фийленсърите?
  • 31 Буха ха

    52 14 Отговор
    България стана предателски след шпионската афера. Изгонихме 70 души. Някой да ми обясни как се прави шпионаж от посолството, без да имат съучастници измежду гражданите на страната. Ние открихме ли българските граждани които са помагали в шпионажа? Имена, разследване, обвинение, съд, затвор? И за неострите стана ясно че това е политическа пунта мара в угода на посолствоТО и посолатваТА. Е как да сме приятели?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бай Курти

    28 4 Отговор
    Тихо бе, подлоги!
  • 34 Демократ

    22 44 Отговор
    Това е трагедията на България, бетонните глави са на властови позиции ,в тях не влиза нищо друго освен кремълската пропаганда. Колко пъти им предлагаме да си заминат от България и да ни освободят от присъствието си, за да можем да освободим Родината си, но сигурно много им плащат много да тровят хората с отровите на Кремъл.
  • 35 А бе

    13 25 Отговор

    До коментар #6 от "+-+-+":

    Ти май изобщо не знаеш какво искаш и пропагандираш престъпен режим който ни обяви за вражеска държава!! Изобщо не си и въобразявай, че ще ти се размине!!
  • 36 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    32 4 Отговор
    "Това, което лъсна, е, че става въпрос за сблъсък между корпоративни интереси, олигарси, наемници, които са си чисти престъпници и не веднъж са амнистирани". А това, което стана напоследък в България, какво е? Онези поне не са мишоци като нашите престъпници и сблъсъка им е открит!

    Коментиран от #44

  • 37 въпросче

    37 3 Отговор
    а дали управлението на България избрано със скромна етно-електорално и коропративна подкрепа не е вражеско за хората в страната ?
  • 38 Русия

    38 14 Отговор
    Е обявила проамериканските правителствота за вражески а не България или българите!!!моля да не се приравняват продажбите ни политици като България която те продават на чужди държави

    Коментиран от #66

  • 39 Азззз

    44 11 Отговор
    Национално предателство е, когато се гордееш с това,че ти казва някакво посолството кой и как да управлява. Национално предателство е когато български села и хората бедстват, а обгрижваш богати украинци, българите не те интересуват. Национално предателство е да погубваш българската енергетика защото си продажен евроатлантик. Най вече национално предателство е да си българин безродник. За съжаление почти всички лъснали по медиите сте такива.
  • 40 Пешо от панелката

    22 6 Отговор

    До коментар #5 от "Минкова":

    А да отворим ли отново Белене и Скравена?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ЧОВЕК

    31 9 Отговор
    ТОЗИ РЪФ..ЛЯК ЗАЩО НАРИЧА ИСТИНАТА ПРОПАГАНДА? ИСТИНАТА СИ Е ИСТИНА И ЛЪЖАТА Е ЛЪЖА! ИСТИНАТА ЗА БУЧА ВСИЧКИ Я ЗНАЕМ, НИЩО ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ КРИЕ. ЕВРОПА НЕ Е САМО БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕДИИ КАЗВАТ ВСИЧКО. ТОЗИ НЕ ГИ ЛИ ЧЕТЕ? ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ЛЪЖЕ!

    Коментиран от #47

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Там

    22 9 Отговор

    До коментар #36 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Там краварското посолство няма как да им набива каските като у нас...
  • 45 Българин

    35 9 Отговор
    Умират от мъка натовските мекерета в България!!!Вчера лаеха от радост ,а днес вият на умрело . Д една дума истински европомияри.

    Коментиран от #84

  • 46 Агата Кристи

    29 7 Отговор

    До коментар #2 от "Минкова":

    Не само, че са "галени", комунистите бяха мързела на обществото ни, дошли на власт и укрепени на постовете си благодарение на обявилият ни война Съветски съюз 1944г.
    1989 година направиха вътрешно партиен преврат и овладяха икономиката....
    От ПОП - пот и от КОМУНИСТ - мазоли на ръцете....
    Сега на власт са децата и внуците им.
    Типичен пример - внука на Петко Таков... Ами снахата на "др. " Пръмов, дето ни затвори АЕЦ-а... Защо се преименова на Кунева .....

    Коментиран от #72

  • 47 Българин

    9 19 Отговор

    До коментар #42 от "ЧОВЕК":

    Добре, че не съм се родил руснак.

    Коментиран от #57

  • 48 Естествен Интелект

    11 8 Отговор
    Меншевиките с ала-бала да мълчат!
  • 49 бай Иван

    21 5 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    Те тия като Петко тия неща не ги виждат щото противоречи на правата линия на господарите им
  • 50 ха ха

    20 5 Отговор
    тия със свинските очички скрити зад очила без диоптър се оказват освен много крадливи но и супер нагли , но пък ги инструктират постоянно защото бързо забравят , абе маймуни с чип
  • 51 Обикновен човек

    11 22 Отговор
    Добре,че България е в ЕС и НАТО.
  • 52 Айде бе...

    8 13 Отговор

    До коментар #8 от "Сух":

    Тия проценти Путин ли ти ги каза или сам си ги измисли?
  • 53 Как да не се омерзи човек

    29 9 Отговор
    от такива журналисти. За които не е водещо търсенето на истината, а политическата идеология. Изобщо опорката на този господин и подобните му е, че трябва сляпо да вярваме и да следваме повелите на от никого неизбраното ръководство на ЕС и това на НАТО, без да си задаваме въпроси. И с какво се различава от комунистическия режим? А по повод "фактите" - не мога да си позволя да казвам какво точно е представлявала трагедията на Буча, но за целта трябваше да се проведе независимо международно разследване, за което Великобритания наложи вето. Иначе е пълно със съмнителни обстоятелства, като как така кметът на Буча /който между другото си строи в момента огромна къща, която показа местна украинска журналистка/ се хилеше като пача на камерата два дни след предполагаемото избиване на цивилни в града му, редом с Еленски, оттам мина екип на тяхното СБУ и улиците бяха празни /за което имаше тяхно си видео/, а четири дни след това беше осеяно с трупове и ореваха света за руските изверги. Да не говорим за трагедията в Краматорск, за която вече никой не говори, защото стана категорично ясно, че си е дело на киевския режим, което, по ирония на съдбата, беше запечатано от западни медии, озовали се "случайно" там за 10 минути. Тоест, щом сме с ЕС и НАТО, трябва да си затваряме очите какво представляват украинските власти и да ги славословим от сутрин до вечер като "демократи", които бранят с кръвта си "европейските ценности". За мен няма нищо общо с журналистиката, единстве

    Коментиран от #60, #78

  • 54 Даа бе

    12 9 Отговор

    До коментар #24 от "Да си го кажем честно":

    "Който не иска да праща оръжие, е просто мислещ с акъла си!" Съмнявам се, че тези изобщо имат акъл. Много съм любопитен да разбера, с какво точно мислят!

    Коментиран от #85

  • 55 Донки Хот и Сан Чопанса

    18 4 Отговор

    До коментар #2 от "Минкова":

    Ами точно вашите другари, бивши синове на Партията са първи нятовци.
    Нали,другарко?
  • 56 Аха

    24 7 Отговор

    До коментар #5 от "Минкова":

    Същото беше и в оня 45 годишен режим. Кажеш ли истината, гонитба до дупка. Разликата със сегашните е, че явно тогава са имали повече чест и достойнство да се наричат комунисти, спрямо вас жалките лъжци, пропагандиращи и лъжещи, че сте демократи.

    Коментиран от #59

  • 57 Донки Хот и Сан Чопанса

    6 5 Отговор

    До коментар #47 от "Българин":

    Сигурен ли си че въобще си се родил?
  • 58 Поп

    16 6 Отговор
    Толкова злоба, лъжи и мръсотии в един текст, какъв е тоя идиот и защо го цитирате?

    Коментиран от #70

  • 59 Любопитен

    6 10 Отговор

    До коментар #56 от "Аха":

    Я дай пример с някоя "истина" която си казал и заради която те "гонят" в днешно време? :)

    Коментиран от #81, #114

  • 60 Даааа

    14 23 Отговор

    До коментар #53 от "Как да не се омерзи човек":

    РУСИЯ ГУБИ ВОЙНАТА!! АГРЕСОРА ВИНАГИ СИ ПОЛЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО!!
  • 61 007 /агент/

    5 7 Отговор

    До коментар #41 от "бай Иван":

    Бай Иване,
    Смени си пам.перса, че не може да се мине по улицата

    Коментиран от #83

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 А50

    15 8 Отговор
    Соросоиден рев. Значи Путин им е разбил плановете и надеждите за разко.
  • 64 Коментар

    7 17 Отговор
    Аз съм за прилагането на Путински закони спрямо тези, които оправдават и защитават Русия. Това харесват и подкрепят, това да им се случи тогава. Лесно е да живееш в най-свободната държава в Европа и да пляскаш кремълски опорки и да зомбираш населението. Щом държат да се правят на опозиция, да им се случи това което се случва с опозоцията в Русия.

    Коментиран от #158

  • 65 ⚜️Просветен⚜️

    26 8 Отговор
    Ква е тая козяшка партенка бе? Не изглеждало добре в очите на руснаците, че Лукашенко и Кадиров помогнали на Вова? А вие плазмодии, какво си представяте? Че народа обича Вова защото когато има трудности, сам излиза и набива всички с шамари Ли? Нали именно това, че има до себе си лоялни лидери и хора, показва колко е голям? Човека потуши цял преврат без нито един патрон с два разговора ! И бе подкрепен както от християни, така и от Кадиров и чеченския народ! Изобщо няма да обсъждам , че самия опит за преврат беше постановка, за да се провери в реално време кой е с него и кой не е! Така че, козяшки слуги, моля координирайте с посолството и помолете за по качествена пропаганда , защото с тази само засилвате симпатиите към Русия, неможачи!

    Коментиран от #69, #93, #94

  • 66 Факт

    11 15 Отговор

    До коментар #38 от "Русия":

    Русия е обявила БЪЛГАРИЯ за вражеска ДЪРЖАВА. Факт.

    Коментиран от #90

  • 67 Ценов

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "Минкова":

    Минкова, Минкова, галените деца отдавна окрадоха соц България и живеят във Виена, комунисти те са върли демократ, а пожарникари, шофьори и ресторантьори я довършват, като за децата подготвят самоопределение на пола и няма и да те питат! Ще имаш право само да казваш йес

    Коментиран от #145

  • 68 А50

    19 7 Отговор

    До коментар #2 от "Минкова":

    Изпрати твоите деца и съпруг в Украйна или като стане напечено сте сигурни че сте се спасявате с бягство в чужбина иначе сте готови да хвърлите чуждите деца за соросоидните ви интереси

    Коментиран от #76

  • 69 Абе

    7 14 Отговор

    До коментар #65 от "⚜️Просветен⚜️":

    Кое не разбра, че се налага един престъпник да варди режима на Пус ьо от друг престъпник ли? Кое не ти е ясно защо за руснаците това е срам? Или вече толкова свикнахте с мисълта, че Русия се управлява от подивяла орда фашисти, че вече приемате по подразбиране това, че действат на принципа на наркокартелите, и то не ви прави никакво впечатление?

    Коментиран от #96

  • 70 Даа бе

    8 8 Отговор

    До коментар #58 от "Поп":

    И попа вече се загрижил за престъпния мафиотски режим в Русия? Попе, вече си бетонира мястото в Ада!
  • 71 С.П.

    19 5 Отговор
    Инженерчето Иван Сотиров с кариера на един средностатистически гражданин преди 10.11.1989 г. - инженер „Пътища и съоръжения“ – София, в зората на демокрацията се ориентира в правилната посока и постъпва в редиците на СДС, където се издига до депутат и кмет на район Средец по време на управлението на Софиянски. Една достойна за уважение кариера, завършила с доволно харчене на "заработеното", което стига и за внуците...
  • 72 Бай Иван

    22 2 Отговор

    До коментар #46 от "Агата Кристи":

    Който иска и има време да се запознае с родословието на сегашните евротлантици. Минимум 75 процента произтичат от старата номенклатура,а част от тях като верни кадри са пратени да се обучават в Москва . Но сега верни евротлантици. Аз едно знам,че предател винаги е предател и е по жесток към тези които е предал и от враговете.Защото му знаят биографията
  • 73 Какоооо

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Минкова":

    Ти фам една 100тачка за един час....
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Иване проста краварска слуга си

    18 5 Отговор
    Всеки сам преценява кой е престъпен режим и кой не! Предатели сте всички вие продали те се на краварите и съсипали България! Да те няма измисления!

    Коментиран от #87

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Азащо

    11 7 Отговор
    Този режим е обявил България за вражеска?

    Коментиран от #167

  • 78 Отговор

    9 17 Отговор

    До коментар #53 от "Как да не се омерзи човек":

    Нищо от това нямаше да се случи, ако самозабравилия се диктатор не беше нападнал съседна държава. Жертвите са ужасно много, дали са били убити на една и съща улица, дали са обикаляли и са ги убивали по целия град, няма значение. Русия направи тази война и самия Пригожин го каза оня ден, как всичко е започнало още през 2014.
  • 79 зайко байко

    10 6 Отговор
    Защо се дава трибуна на подобни разбирачи?

    Коментиран от #82

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 позеленял

    2 4 Отговор

    До коментар #59 от "Любопитен":

    дали ще ти понесе ?

    Коментиран от #86

  • 82 Констатирал

    2 3 Отговор

    До коментар #79 от "зайко байко":

    За да не се чува вашия продажен, предателски глас!!
  • 83 бай Иван

    5 3 Отговор

    До коментар #61 от "007 /агент/":

    Ти за моя не се грижи.Аз ще си го сменям, но ти ще сменяш чужди.само да не те карат и да ги пробваш на вкус
  • 84 Умен по цялата глава

    9 13 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    Вчера се бяхте снишили под клавиатурите,че оставате " сираци"...И тва ше стане,ама по- натам .Няма оцелял тоталитарен режим.Рано или късно центробежните сили го запращат в Историята.!!!Кой е предполагал,че Комунизма ще се разпадне в един ден,без стрелба и Революции....????Обречени сте!!
  • 85 Мисли се с главата

    24 4 Отговор

    До коментар #54 от "Даа бе":

    А не преди две години да те изкарат да блееш срещу ГЕРБ и ДПС и да ги наричаш мафия и най голямото зло, а сега да си с мафията и злото и да те изкарат да блееш срещу президента и нищо да не ти щракне в онова на раменете, че одиш като стадо, без грам мисъл. Овтсете правят същото. Свирва овчаря и тръгват. Ама дали ще ги хранят или колят не стига до там мисълта. Същото е и с оръжието. Обслужваш овчаря САЩ, щото ти каза, че "помагаш" и ще победиш Русия. А че Русия е една от най въоръжените държави в света, не стигаш до там да се замислиш какво правиш с 50-100 танка срещу 20 000 или 10, 20 самолета, срещу няколко хиляди. Кой ще победиш? Оня ден столтенберг рева, че в Европа са празни складовете с оръжия и боеприпаси. Вас ви лъжат от година как на Русия са свършили за да блеете, че трябва да давате. Оръжието единствено удължава войната и носи жертви, което е интереса на САЩ, печелещи трилиони от тази война и съсипващи Европа, която в зора си да угоди на овчаря зад океана, си затяга сама примката. Принципно не си заслужаваше писането, щото отсреща най вероятно е поредният драскач, за лукчето на овчаря зад океана.

    Коментиран от #92, #100

  • 86 Онзи

    3 4 Отговор

    До коментар #81 от "позеленял":

    Дай пример бре, кво се правиш на ни чул ни видял?
  • 87 Мне

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "Иване проста краварска слуга си":

    Мне, не си "преценява всеки сам". Всеки сам може да се САМОЗАБЛУЖДАВА, ако реалността не му харесва, но не може да си ПРЕЦЕНЯВА. ПРЕЦЕНКАТА се основава на ОБЕКТИВНИ КРИТЕРИИ, САМОЗАБЛУДАТАТА - на онези факти или скриването им, които позволяват на човека да ВЯРВА, дори да не е истина.
  • 88 Ала бала на

    12 5 Отговор
    петко сотировци, дай да видим кои са истинските предатели на интересите на България - едно новоизлюпено тиквено-харвардско правителство, изпълняващо декретите на посолствоТО

    Коментиран от #104

  • 89 Запознат

    10 13 Отговор
    "Големият губещ е Путин. Първият голям резултат е, че много сериозно е разклатен образът на Путин. Да го спасяват Лукашенко и Кадиров - не изглежда добре дори в очите на най-правоверните руснаци."

    Четете родни ватенки, четете и се помъчете да вденете с малкия си мозък.
  • 90 А не бе

    12 3 Отговор

    До коментар #66 от "Факт":

    Ти и прави лошо под чужди нареждания, пък чакай за приятел да те обяви. Тая опорка е с интелект на първокласник.
  • 91 В прав текст го казаха

    8 12 Отговор
    Долното джудже вчера го каза
    1917 година ни забиха нож в гърба
    Чудното е че 30 години Хитлер потаряше същото
    1918 година ни забиха нож в гърба
    ЯСНО ЛИ ВИ Е ЧЕ АЗИАТСКИТЕ ДИВАЦИ СА 100 ГОДИНИ СЛЕД ХОРАТА ИЛИ НЕ?
  • 92 Даа бе

    7 7 Отговор

    До коментар #85 от "Мисли се с главата":

    НЕ ЖЕЛАЯ НЕМИСЛЕЩ ДА МЕ ПРИКАНВА ДА МИСЛЯ!!

    Коментиран от #97

  • 93 Стършел

    7 12 Отговор

    До коментар #65 от "⚜️Просветен⚜️":

    Костя, сопри се бре! Нямаш нито капацитет, нито интелект. Слугата си остава слуга, само обира копейките и трохите под масата.
  • 94 Как

    6 11 Отговор

    До коментар #65 от "⚜️Просветен⚜️":

    Абе не е точно така. Путин се обадил на Лука шенко и казал : Абе бах Шенко помагай че онзи келеш иска да ми пръсне г......! И Лука шенко казва : бай путине пак ли трябва да те вадя от батака бе ! Сега ще говоря с келеша да не те закача да се види кой е шефа. И казал също Тук се слуша мойта воля, аз съм капитана,с гол в ръката нож пред Кадир Кадиров.
  • 95 оня с коня

    8 7 Отговор
    Тролът е много упорито същество и няма какда бъде надприказван защото в брътвежите си се ръководи не от реалността и логиката ,а от това ЗА КАКВО МУ ПЛАЩАТ .хубавото е че от него изобщо не зависи Резултатът от Изборите,защото Количеството Тролове е Нищожно в общата избирателна Маса,отделно пък че принципно Тролът НЕ ХОДИ ДА ГЛАСУВА щото знае че който и да е на Власт,пак ще си остане беден Трол-наемник.А колкото до това че Тролът Гръмогласно обявява че е "Целият бълг. Народ" - нормално,то си влиза в Правилата на Играта.

    Коментиран от #141

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Тогава

    3 2 Отговор

    До коментар #92 от "Даа бе":

    не стой пред огледалото. Проста математика.

    Коментиран от #148

  • 98 Ихтиандър

    6 10 Отговор
    Тази Соня Мочилова е толкова грозна, че само заради това не би трябвало да бъде избрана на този пост...Да не забравяме, че външната грозота често върви с вътрешна такава!!!
  • 99 Козела

    15 4 Отговор
    Всъщност хора като този Сотиров правят най-голямата пропаганда за Русия и антипропаганда на Запада. Първо Русия не е разклатена ни най- малко.Пригожин се оттегля в Беларус, а по-голямата част от Вагнер ще остане да се бие в Украйна. Второ, този "пуч" ще развърже ръцете на Путин допълнително. Нищо добро не чака петата колона в Русия. Ще бъдат изчистени напълно. Войната ще продължи с пълна пара до капитулацията на Украйна и завземането на нейната територия, вероятно без само западната й част.Това не е война за престиж, а за съществуването на Русия, така че компромиси няма да има. Европа ще обеднее и ще се сгромоляса, а САЩ ще се съсредоточат за новата им война срещу Китай, която пак ще изгубят. Доларът ще престане да бъде резервна световна валута и това ще е катаклизъм за САЩ.

    Коментиран от #105, #117

  • 100 А бе

    3 9 Отговор

    До коментар #85 от "Мисли се с главата":

    Ти също мисли с главата си!! Изобщо и представа нямаш какво те чака, за това което си написал!!

    Коментиран от #102

  • 101 България от 30 години се държи вражески

    15 3 Отговор
    Не само с Русия но И със собствения си народ, ако не беше така щеше ли половината българско население да я напусне, това емигрира е не е за удоволствие и случайно

    Коментиран от #113

  • 102 Видно имам

    5 1 Отговор

    До коментар #100 от "А бе":

    Не блея и не се мраза да се гърча за лукчито. Но всеки има избор да ходи или да лази.
  • 103 Хаха

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "+-+-+":

    Тотално незапознати хора с БА тръгнали да коментират за всичко …
    Хайде стойте си на задните части и си мълчете всезнайковци
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Продължавай да мечтаеш

    6 14 Отговор

    До коментар #99 от "Козела":

    В грешка си приятелю
    Руските фашисти ще бъдат смазани благодарение на голямата уста на другаря Путин..и понеже явно не можете да се самоуправлявате Русия ще бъде разделена на окупационни зони и резервати
  • 106 Сиси Кеч

    13 3 Отговор
    И този Иван Сотиров го виждам още от сега, как ще се вози на американският колесник.
  • 107 Мухаа,хаа!

    12 2 Отговор
    Седсесар,след това одесар! Кукувица снася яйцата винаги в чужди гнезда
    .Да припомня ,че същия беше" монтиран от седсесари в СД- Електрокари през 97- ( ако не ме лъже паметта) С негова помощ унищожихме" отрасъл който носеше и щеше да продължи да носи във фиска стотици милиони.България до тяхното идване,с техния Преход беше втората по производство и износ на кари,електрокари и мотокари в света.Този гъ,нсурат унищожи и завода за електрокари в Лом- втори по мощност след столичния.Само този отрасъл осигуряваше заетост на хиляди семейства.Защото освен прякото производство,имаше десетки придружаващи производства,до краен продукт .В този отрасъл всички получаваха много добро заплащане.Един обикновен бояджия , на отделните части на карите,през 80-те прескачаше нетна заплата над 750 лева.Ако се изчислява по ППС- към момента,това се равнява на 3,5 средни работни заплати,или към 4,800 лева.
  • 108 Така така

    13 3 Отговор
    Според мен има защо да ни е обявил за вражеска държава. И по сйоро предателство когато Правителство се назначава от Посолство. Това е опееидно и наказуемо Предателство
  • 109 Град Симитли

    9 3 Отговор
    "... Това каза пред БНР журналистът Петко Георгиев..."..
    .... С ученически прякор от 21ЕСПУ--
    "Бай Петко Дръвника"
  • 110 А за

    14 1 Отговор
    теб Русия приятелска ли е? Не само сме я обявили за вражеска а всячески работим срещу нея. От нея декларация а от нас вражески действия.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Абе

    6 11 Отговор

    До коментар #96 от "⚜️Просветен⚜️":

    Ако не се беше "образовал" от комунистическите пропагандни материали, щеше да знаеш, че Сталин и Хитлер са били съюзници и заедно са започнали ВСВ. Нищо чудно, защото в реалността двете идеологии са еднакви. ЗАТОВА и путинизма, който е всъщност сталинизъм примесен с държавен тероризъм, има всички белези на фашистка идеология.

    Коментиран от #123

  • 113 Димитър Георгиев

    7 14 Отговор

    До коментар #101 от "България от 30 години се държи вражески":

    Нали България е на този хал заради влиянието на руската олигархия и мафия бе тъпанар!Кога ще го проумеете. Нашата олигархична структура е по модел на тяхната. Нашите олигарси и мафия работят с руската! Доган, Валентин Златев, Георги Гергов,Ковачки и др. всичкото това племе комунистическо обслужва и политически Кремъл!Руснаците цепят целите Балкани. Ако успеем да се откачим от червената мафия има шанс за България.С любов към Москва няма да стане! Използват ви като най големите глупаци!

    Коментиран от #116, #119

  • 114 Какви са ценностите на демокрацията

    17 2 Отговор

    До коментар #59 от "Любопитен":

    Я ги прочети. И после погледни какво правим. Свобода ма словото, гониш журналисти, заради тяхната гледна точка. Свобода на словото, а спираш всички медии, различни от "истината" зад океана. Срещу наливане на грантове на медиите и показващи им "правилната гледна точка". Плащане за лъжи. Репресии и гонитба на спортисти, певци, артисти, щото се водят руснаци. Запориране на сметки, имущества движими и недвижими, стоки, щото се водиш руснак. Така едно време негрите бяха виновни, че са черни. Виновен без съд и присъда, само защото така е изгодно на зад океанският съдник. И хиляди подобни примери, дето те водят в онова време на ония 45 години, но май изглеждащо и по страшно от тогава, че е премесено и с фашизъм. Блейте, че сте демократи, но не сте. Факт!

    Коментиран от #126, #152

  • 115 Към националните предатели

    9 2 Отговор
    Иване кажи си!
  • 116 Българин

    7 1 Отговор

    До коментар #113 от "Димитър Георгиев":

    Верно ли бе? Ти да видиш! До това прозрение ли стигна мозъчнатат ти клетка?! Хаххахаха

    Коментиран от #147

  • 117 Агата Кристи

    8 3 Отговор

    До коментар #99 от "Козела":

    "Козел"
    Обръсни си брадата, че да проумнееш !
    Между другото - твоята физиономия използват, когато става дума за РОГАТИЯ...
    Нострадамус Л... А да яде пред теб...
  • 118 Минкова,

    13 4 Отговор

    До коментар #2 от "Минкова":

    и ти беше с партиен билет и се ползваше от вс блага на една добре уредена страна в топ 20 по развитие...с
    + образование на 2-ро място
    + здравеопазване в десятката
    + развита промишленост и селско стопанство
    + боеспособна армия
    + спорт в десятката...

    Какви са тези метаморфози в слугинството ти!
  • 119 България е на този хал

    15 3 Отговор

    До коментар #113 от "Димитър Георгиев":

    заради продажници, подлеци, лицемери. С тях, дали ще са руснаци, американци, пакистанци, марсианци, няма никакво значение. Всеки ще се оправдава с предишният, за да те лъже, краде и продава с новият.
  • 120 🇺🇸🇮🇱🇬🇧🏳️‍🌈🚾

    13 4 Отговор
    Порвдното сороско жълтопаветно л..йно напазарено от посолствоТО
  • 121 жоро

    15 6 Отговор
    А защо ни обявиха за неприятелска държава?
    Що не кажеш?
    А боклук продажен.
    Кабинета на Киро лъскавия и лично той оплескаха нещата и ни скараха а Русия.
    Мога само да кажа Слава на Русия и руската армия!

    Коментиран от #127, #129

  • 122 Хи Мен

    10 2 Отговор
    Как е, атлантизма, ще разпадаме ли днес Русия или да почакаме още малко бляхахахахахахохохоооо
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Сипиро

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Минкова":

    Минкова,Магарев обяви,чв ще праща в уКрайна на фронта медицински сестри,така,че к,во чакаш заминавай да помагаш
  • 126 Любопитен

    7 15 Отговор

    До коментар #114 от "Какви са ценностите на демокрацията":

    "Свобода ма словото, гониш журналисти, заради тяхната гледна точка" Бъркаш "гледна точка" с разпространяване на лъжи и подкрепа за престъпления. Като на Волгин за т.нар. Народен съд, който е ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на комунистическия режим. В Демокрацията подкрепянето на престъплния не само не е част от "правата", ами е НАКАЗУЕМО. ЗАТОВА Волгин сега ще плаща.

    Не са запорирани сметки на никой руснак, само защото е руснак. Запорирани са сметки на хора, които финансират престъпленията на режима на Путин или са придобити от него.

    Никой спортист не е спрян да се състезава, ако е съгласен да се състезава под неутрален флаг или държавата му е съгласна да го акедитира като такъв. В момента знамето на Русия е знамето на терористична държава, тъй че никъде няма "права" които да гарантират нейната "позиция".

    Коментиран от #133

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 77777

    7 2 Отговор
    Пешо пешооо.. ти колко си малък и колко си зле
  • 129 Факт

    4 12 Отговор

    До коментар #121 от "жоро":

    Всеки, който вместо да е възмутен от това, че някой ни е обявил за вражеска държава, търси начини да обяви, че "сме си го заслужили", е национален предател.
  • 130 Хи хи хи

    14 4 Отговор
    Тоя УмНиК от къде скочи. ?????? Много мозък бееее много му са наливали във банковата сметка за да кудкудяка така !!!!!
    Я сега да каже и нещо лошо за оня призрак отвън океана дето се здрависва със призраци ......дали му е яко дупето ???
  • 131 бай дън е престъпно корумпе примерно

    9 2 Отговор
    Тарикат , въпросът е кой дава историческата присъда , а я дава винаги победителят , независимо той самият какъв е и каква лична кауза отстоява . За мен лично точно толкова , че и повече са престъпни режимите на неолибералите , ама не се изцепвам като теб , без да съм станал " побенител " , защото няма никаква тежест и е просто плямпотене и натегачество .
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Бъркам ли

    7 1 Отговор

    До коментар #126 от "Любопитен":

    Гледам ти потвърди всичко написано в коментара ми! 😀 Аз написах случващото се, ти го доказа д примери. 😀

    Коментиран от #160

  • 134 Ми то ......

    8 1 Отговор
    Папагали всякакви има ! Само да им дадат малко трохи и повтарят едно и също .......дресират ги веднага !
  • 135 Грогорян

    4 11 Отговор
    Русофил и на снимка го бий.
    Бой,бой и още много,много бой

    Коментиран от #142

  • 136 Марчето съм Гаргамел бе...

    2 4 Отговор
    Не ме ли помните???. От танцов състав "Чибурашка"!!!. Танцувам само казачок, при това от съвсем малка, и забележете върху празна кофа, сетихле се????. Марчето съм бе.....
  • 137 Дон Калверо

    12 2 Отговор
    Според то9зи дърдорко ,всеки българин ,който не е (О)краински патриот,значи е национален предател!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Крак

    11 3 Отговор
    “демократична Русия с върховенство на правото и спазване на човешките права”
    Каза Сотиров. И сега да видим нашата родина.
    Управлява партия спечелила 7% от гладовете на българите. Това демокрация ли е? Гешев Бате и Д Пеевски как се съвместяват с върховенството на закона Сотире. За правата на човека не ми се говори че говори че много дълго.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 продукт на разума не винаги е разумна де

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Минкова":

    Обаче па ти аресва да се криеш зад невинните бебешки дупенца и да откриваш мотив и основание в тях. За сметка на това пък можеш доста основателно да им осигуриш мъртва и заразена планета рееща се свободно на леко изместена орбита .
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 А да те

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Ценов":

    Дундуркат не искаш ли бре?
  • 146 Ха ха ха ха

    11 3 Отговор
    Петко, Петко, правоверни Петко, кой ти внуши лъжата, че си титан на мисълта? Класика за правоверен джендарианец. Главният херой от баснята на Михайловски за охлюва и орела.
  • 147 Димитър Георгиев

    6 9 Отговор

    До коментар #116 от "Българин":

    Какво от това ,което съм написал не е вярно! Коментирай по същество. И като защитаваш престъпния Кремълски режим не се пиши българин! Измисли нещо друго копейка, матрьошка, путинка, давам ти сламка! Обиждаш иначе българите!
  • 148 Даа бе

    1 0 Отговор

    До коментар #97 от "Тогава":

    Съвета ти е ялов! Ти, и като мислиш стоиш пред огледалото, но от това нищо не произхожда!

    Коментиран от #150

  • 149 А бре

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "бай Иван":

    Измий си устата, не се трае.
  • 150 Така е

    5 0 Отговор

    До коментар #148 от "Даа бе":

    Всеки има избор да ходи прав и да си купи достойно лукче или да лази и да се гърчи жалко в лъжи и простотии за него. :))
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 А бе

    7 10 Отговор

    До коментар #114 от "Какви са ценностите на демокрацията":

    Най малко можеш да обвързваш руснаци с демокрация. Те са един век назад от цивилизования свят! Да неговорим за това, че имат общности, които живеят още в края 19 век!

    Коментиран от #154, #155

  • 153 ТрампЛин

    2 4 Отговор
    Има у нас хора които наистина “чуват петела”. Има и такива като шопа пред клетката с жирафа-Е па такова животно нема!
  • 154 ТрампЛин

    2 6 Отговор

    До коментар #152 от "А бе":

    Един век назад, че и един етап от развитието си!
  • 155 Коментара не е

    4 1 Отговор

    До коментар #152 от "А бе":

    за демокрацията в Русия. Четете бе хора. 😀
  • 156 Аз съм от ссср

    6 5 Отговор
    Личи си че единият не никакъв журналист а другият никакъв анализатор.Нормалните хора си мислят че е някаква постановка този бунт във Русия. Със 10 000 човека да превземеш Русия е доста смешна.Украина със доста повече войници втора година се мъчи и никакъв резултат.
  • 157 Аз съм от ссср

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Минкова":

    Бегаи за Америка какво чакаш.

    Коментиран от #166

  • 158 Ха ха ха ха

    7 3 Отговор

    До коментар #64 от "Коментар":

    Въобще като снасяш такива перли, знаеш ли какви са путинските закони? На 100% не. Значи си против законите в образованието, където "бакалавър" не се признава, а трябва да имаш магистратура? Против забраната на НПОтата на сорос и др. подобни? Против си забраната на всякакви ГМО и "протеина" от червеи и буболечки? Голем демократ си, личи си. Само дето "демократ" се ревърна в професия за лузъри, малоумници и всякакви функционери на храносмилателния си тракт.
  • 159 Жалки те български помяри отгледани

    13 4 Отговор
    От САЩ и ЕС, и съответно работещи за тях а не за България като този трябва да бъдат арестувани и съдени справедливо и според тежестта на престъпност ако трябва и обесени, докато останат само българи мислещи първо за България а не за САЩ, ЕС,Русия или други

    Коментиран от #164

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Много скоро пълната победа на Русия

    9 4 Отговор
    И нормалния свят над полумъртвия и зомбиран но все още опасен запад ще е факт и влечуги като този анализатор ще се приберат в дупките си

    Коментиран от #163

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Димитър Георгиев

    7 6 Отговор

    До коментар #161 от "Много скоро пълната победа на Русия":

    Кажи ми само дали спестяванията си ги държиш в рубли? Ама честен отговор!

    Коментиран от #168

  • 164 Миро

    6 7 Отговор

    До коментар #159 от "Жалки те български помяри отгледани":

    Приличаш ми на поддръжник на фашистка или комунистическа партия,няма голяма разлика.Като Възраждане например!
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Димитър Георгиев

    5 7 Отговор

    До коментар #157 от "Аз съм от ссср":

    Ти като си от СССР отивай там, и паричките в рубли!
  • 167 На този въпрос

    6 1 Отговор

    До коментар #77 от "Азащо":

    най - добре ще ти отговори твоят кумир Кирчу Про100т0.
  • 168 Хи Мен

    4 2 Отговор

    До коментар #163 от "Димитър Георгиев":

    Ако са ми в левове ще колабираш ли от злоба, атлантиче?
  • 169 дядото

    4 0 Отговор
    а да лишаваш хората от основните им демократични права,залегнали и в хартата-право на избор,на изказване,на пътуване,на сдружаване,и т.н. как би го нарекъл.нещо замирисва на груба диктатура.
  • 170 пацо

    4 1 Отговор
    Минкова на едно хвърчило и за украйна сигурно има къща в чужбина и ще бъде първата прелетна сврака
  • 171 попич

    11 1 Отговор
    Сотиров сдс крадлив бок--- като дадохте танкове на северните макета много ни признават сега,че и украйнците ползват пътища безплатно,курортни бази продават си реколтата,а за Българина минимална заплата
  • 172 НЯКОЙ

    3 2 Отговор
    „И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист"-Димитър Талев. Няма спасение от комунистическата тиня, братя българи и ще ни държи още дълго на дъното!
  • 173 факуса

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Минкова":

    да бяхте отишли всички умни на фронта,че да беше свършило вече
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 иван сотиров

    4 2 Отговор
    а ти иване какъв беше на времето - беше ли комунист , беше ли комсомолец мръснико ! И СЕГА СИ СЪЩИЯ МРЪСНИК ИВАНЕ !

    Коментиран от #183

  • 176 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "+-+-+":

    До 6 ком - руснаците сигурно ви мобилизират тук путинофилите за войната - за нас дето сме със ЕС няма призовки
  • 177 пенко

    3 1 Отговор
    ЗА БУЧА : - НА ЕДИНИЯТ МАНЕКЕН МУ БЯХА ВЪРЗАЛИ РЪЦЕТЕ С БЯЛА КЪРПА - ЗАЩОТО " МИША ОПАШКА " НЕ ИЗЛИЗА В КАДЪРА --ВЪРНЕТЕ И ГЛЕДАЙТЕ !!!!!!!! КАКВО ГУБИ ПУТИН -КАТО ВИ ПОБЪРКВА ?
  • 178 Да се радват

    3 2 Отговор
    От цялата патаклама се разбра, че военните ефективи на Русия се консолидират. Шорошчетата да се радват, че продължава Путин, щото ПОварът щеше да проведе брутална пълномащабна война с укропците докато Путин ги пожалваше досега и предизвикваше основателно недоволство.
  • 179 Голем смех

    4 4 Отговор
    Тукашните путлерасти са побеснели бе?!
  • 180 Офф

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "12345":

    Ти и като пишеш ли пелтечиш бре?
  • 181 Пфф

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "А кой искаш да го определя?":

    Иж бивши комунисти, па фашисти? Май всички комунета сте такива.
  • 182 Охх

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Къде живее":

    Защо питаш? Ще ходиш да го биеш с бастуня ли😁
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове