Last news in Fakti

1 Юли, 2023 06:20 1 140 19

Нинова: Съдебната реформа приключи, но подмяната продължава

  • корнелия нинова-
  • съдебна реформа-
  • подмяна-
  • бойко борисов

Лодката на Христо Иванов акостира в прегръдката на ДПС, заяви лидерът на БСП

Нинова: Съдебната реформа приключи, но подмяната продължава - 1
Снимка: БГНЕС

„Съдебната реформа приключи, но подмяната продължава. Лодката на Христо Иванов акостира в прегръдката на ДПС. ПП, които бяха създадени за изчегъртване на Борисов, спасиха имунитета му”.

Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook, цитирана от NOVA. Преди това от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС поискаха ВСС да спре процедурата по избор на нов главен прокурор .

По думите ѝ: „Възраждане” се прегърнаха с ГЕРБ, за да прокарат отделянето на Следствието от прокуратурата и днес ГЕРБ гласува точно обратно. Прелъстени и изоставени”, написа лидерът на социалистите.

Нинова анализира и случващото се в парламента. „Борисов е спасен от разследване (засега). ПП и ДБ предадоха избирателите си и загубиха морал и достойнство. „Възраждане” оформиха новата тройна коалиция. И днес призовават да не се бърза с избора на нов главен прокурор. Наместиха се и статуквото вече ги устройва”, твърди председателят на БСП.

Според поста ѝ социалистите остават в опозиция. „Ние не предаваме хора. И ако не бързате с главен прокурор, побързайте с единственото смислено нещо в момента – бюджета”, призовава тя и припомня, че ще предложат алтернатива за България и за народа.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нинова да разкаже за бившия им

    12 3 Отговор
    коалиционен партньор ДПС, още много години преди ГЕРБ и ПП-ДБ да се появат, за вноса на петрол срещу оръжие за диктаторски режими
  • 2 Чочи

    14 5 Отговор
    Тази дрънка вече само глупости. Става противна
  • 3 Сода

    10 3 Отговор
    Корени стига. Риторика та на Костадинов почна да ни втръсва. Та сега станахте и двама.
  • 4 БОЦ - ко

    12 5 Отговор
    "На крак о парии презрени",
    "ДРУГАРКАТА" със бузките червени,
    Първо се ояде,
    После ви предаде ...
  • 5 Артилерист

    7 7 Отговор
    Нинова не казва и дума за оръжейната помощ за Украйна?!! Що за социалистка е? Тагарев се разбеснял по студията да предадем и последния си патрон и снаряд под диктовката на американците, а тя оригиналничи тука кой бил прелъстен и изоставен. Нинова, твоето е престъпление към идеите, традициите, съюзниците, същността на СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ! Нинова, поучи се от Орбан, макар и той да не е социалист.
  • 6 ухнафц

    11 3 Отговор
    Тая мазната лъжкина, е истинско удоволствие да я гледаш докато се гърчи да лъже. В очите и вадят факти какво е говорила преди 10 дни и как се извърта, а тя без капка срам вика че не е разбрана правилно. За лъжците от БСП няма да се гласува, за нищо не стават, освен да лъжат и да папкат.

    Коментиран от #13

  • 7 Агата Кристи

    9 4 Отговор
    Според комунистите червеното в знамето ни било "кръвта на загиналите комунистите в..." ...
    Та, питам - костюмчето на "другарката" и то ли е подгизнало от същата кръв ?

    Коментиран от #17

  • 8 Репертоарът

    10 3 Отговор
    ти се изчерпва тотално !
  • 9 Изчерпана

    12 3 Отговор
    тотално , само една злоба ѝ е останала !
  • 10 срам

    2 3 Отговор
    И като се замисля ти Нинова беше в комбина с тези национални предатели от ПП и ДБ . Това че има такива предатели не ме учудва защото в историята на България винаги е имало такива но какво общо може да има една лява партия с крайно десни ф@шистки елементи
  • 11 НЯКОЙ

    4 1 Отговор
    Както казва народът "Волът рие и калта пада на гърба му". Какво иска да скрие Нинова, та така грубо напада другите лидери - може би собствената си немощ и изолация ?
  • 12 ....

    3 1 Отговор
    Неразбрахте ли,че вие сте малки партии и нямате думата.

    Коментиран от #14

  • 13 ДА бе да

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "ухнафц":

    Ама ТЯ не е осъждана за ЛЪЖА. А ТОЙ е осъждан за ЛЪЖА и то 2 пъти от българският съд! А КОЙ е ТОЙ го знае всеки. Сутрин едно вечер друго!
  • 14 ДА бе да

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "....":

    ЗАЩО? България няма нужда от бюджет ли?
  • 15 Казуар

    2 0 Отговор
    Махленската скандалджийка Ниинова.
  • 16 гост

    0 0 Отговор
    Да бойкотираме Гугъл България,държавата да му наложи глоба и ще намерим пари за социалистически инвестиции,а не социални.Гугъл да ни построи например Беляне,по строежа ще има хиляди работни места.
  • 17 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Агата Кристи":

    С червено се означава ел.ток и топлата вода,а не газените лампи и лилавия спирт за горене и судената синя вода.
  • 18 Ани

    1 0 Отговор
    Колкото и да я е яд, БСП остана за пенсионираните комунисти, а ПП за младото поколение на ДС. Да се задоволява с намаляващия брой пенсионери в нейните редици и да не гледа в чинията на младото поколение ДС.
  • 19 Нафталин.бенет

    1 0 Отговор
    Ами да корнелче твоето синче работи в Голдман Сакс евряйска банка за хиляди долари а ние тук загиваме и емигрираме.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове