Last news in Fakti

2 Юли, 2023 10:55 5 364 170

Военната помощ за Украйна ще се върне като бумеранг на евроизборите догодина

  • украйна-
  • русия-
  • война-
  • иво христов

Христов: България е част от войната, защото е основен доставчик на боеприпаси

Военната помощ за Украйна ще се върне като бумеранг на евроизборите догодина - 1
Снимка: БГНЕС

„Партиите в Народното събрание внушават, че с нищо даването на оръжия на Украйна не повишава риска за България. Седмица след това гръмна складът на Гебрев. Но ние не забелязваме, че войната е вече тук. Войната пълзи и все по на запад. Вече има ядрени оръжия в Беларус. Предстои среща на НАТО, в която Зеленски ще настоява Украйна да е част от Алианса.“

Това коментира в студиото на „Добро утро, Европа“ по Euronews Bulgaria евродепутатът от БСП / ПАСД и бивш съветник на президента Иво Христов. Според него НАТО е реално ангажирана с войната и сега.

Аз работя в Европейския парламент, всеки месец гласувам против за тези помощи, но парламентът гласува със „за“. И това с тези пари, които европейският дънъкоплатец плащат на Украйна, ще се върне като бумеранг догодина, когато са европейските избори. Европейците ще покажат на партиите за какво иде реч след обедняването, което им се случва заради тези пари, които раздаваме на Украйна, но тогава ще бъде късно.

Според Христов България е част от войната, защото е основен доставчик на боеприпаси.

„Понятието „сглобка“ е пропагандно. Това е една позорна коалиция, те се събират и назначават администратори заедно, които делят на квотен принцип“, смята евродепутатът.

Колко дълго ще остане не знам, може да остане и цял мандат, тъй като тя се крепи на външна подкрепа, не на ентусиазма на българските граждани.

„Съвсем реална е перспективата да бъдем засмукани във водовъртежа на войната“, предупреди Христов.

Той изключва вариант, при който президентът да основе партия и да влезе в политиката.

„Фактът, че има национални размирици, вследствие на инцидент в един квартал, а криминалният епизод е само детронатор на огромно обществено напрежение“, коментира Христов ситуацията във Франция.

„Докато ние обсъждаме пилона на Рожен, в Европа протичат процеси, които могат да доведат до разпада на съюза. Франция е на прага на извънредно положение, а Германия навлиза в рецесия. Всичко това поставя на изпитание европейските институции“, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 100 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не ме три те

    98 23 Отговор
    Първо да започна с това че Орбан има много интересно интервю в тубата , мисля че от немска медия . Гледайте го, интересно е ! Второ искам да попитам докога ще лекуваме в прекия смисъл на думата не причините а последствията в медицината а и в политиката . Какво имам в предвид ? И в медицината и в политиката нещата към днешна дата са сходни , т.е в много да не казвам в повечето от случаите се използват болкоуспокояващи които разбира се не лекуват а притъпяват болката и в политиката е същата работа като и там "лекуваме" последствията като било то политици , било то ситуации (война , конфликти , стачки ) все последствия а не причинителите им . Днес ние под натиска на диригента САЩ , дружно критикуваме войната И участниците в нея (и с право , разбира се ) но никой не казва причините за нея или ако ги казва то са и смешни и глупави . Трябва все някога да се научим да лекуваме това което наистина пречи на обществото да е здраво и да , може би ще е много трудно (трявба човек да умее и да анализира ) но друго спасение като цяло няма . Кой разбрал , разбрал на другите весело съществуване !

    Коментиран от #156, #157

  • 2 Ха ха ха

    62 127 Отговор
    Путинофилноизкривения , какво да го четеш , само болшевишки опроки спусната от резидента ....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    70 33 Отговор
    Откак се провеждат избори за евро бюрократи и разбойници, никога досега не съм гласувал на тия избори. Препоръчвам още много хора да се откажат да гласуват на Евро изборите и да избираме бюрократи с високи заплати които не правят нищо и са напълно безполезни и там и у нас!

    Коментиран от #93, #167

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 койчо от койнаре

    107 22 Отговор
    "Партиите в Народното събрание внушават, че с нищо даването на оръжия на Украйна не повишава риска за България."

    Същото нещо или същата ситуация като през ВСВ , пак бяхме съюзници с Хитлер макар и не гласно но се "принудихме" в края на войната да преминем на страната на младоженеца . Казват че колелото на историята се въртяло , май и с право го казват!

    Коментиран от #76

  • 7 АУУУУУ

    44 120 Отговор
    ЕВРОДЕПУТАТ, РАШИСТКА ПОДЛОГА....КАТО СИ ПРОТИВ ЕВРОПА....ЗАЩО СЕДИШ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА.....НАПУСНИ ГО , ЗАЩОТО СЪВЕСТТА ТИ НЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ДАВАТ АМУНИЦИИ СРЕЩУ ЛЮБИМАТА РУСИЯ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #83, #97

  • 8 Историк

    39 100 Отговор
    "Партиите в Народното събрание внушават, че с нищо даването на оръжия на Украйна не повишава риска за България. Седмица след това гръмна складът на Гебрев."

    Ако логиката е такава, значи Русия отдавна води война срещу България, защото от 10 години в България гърмят складове.

    Не, че не е така, но защо тогава това да се разглежда като нова заплаха - руЗия винаги е била враг на България и българската държавност.

    Коментиран от #18, #47

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 да питам

    38 99 Отговор
    На тоя "евродепутат" май му плащат у рубли , а ?🤭

    Коментиран от #31

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Историк

    32 86 Отговор
    "„Съвсем реална е перспективата да бъдем засмукани във водовъртежа на войната“, предупреди Христов"

    Ами, отивай да протестираш пред пасоля на агресора.

    Или те е страх да не слезе шефа ти да ти се скара или да ти намали 4 хилядите лева?
  • 13 Русофил

    33 76 Отговор
    Бумерангът ще е ударил до тогава Пу 100 пъти по главата, а Иво ще трябва да обяснява
    за получените пари от русията.
  • 14 факти

    78 16 Отговор
    Европейците ще покажат на партиите за какво иде реч след обедняването, което им се случва заради тези пари, които раздаваме на Украйна, но тогава ще бъде късно.

    Коментиран от #23

  • 15 ЕС ще се

    62 16 Отговор
    разпадне, паричките ще секнат и кво ше краднат комунетата от гербппдб? Нема пари за майбаси.

    Коментиран от #20

  • 16 ТаУмВзе

    74 12 Отговор
    Геноцида на крадливия слугинаж на посолството ни е малко, са и във Война ни набутаха! Трайте си още.

    Коментиран от #166

  • 17 абсолют

    90 23 Отговор
    АДМИРАЦИИ ЗА КАЗАНОТО ОТ ИВО ХРИСТОВ
  • 18 до ибри- ка

    65 17 Отговор

    До коментар #8 от "Историк":

    Не знам от 10 години колко и какви складове гърмят но от 33 години такива тиквеници като тебе носите кухи лейки вместо глави на раменете си
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ще ,ще , ще

    16 32 Отговор

    До коментар #15 от "ЕС ще се":

    ЩЕ минеме на новия Москвич 3 ...🤭😁
  • 21 Историк

    18 52 Отговор

    До коментар #19 от "ти да видиш":

    Няма да има Червена армия, другарю, тъй че и масово убийство "народен съд" няма да има.

    Свиквай.

    Коментиран от #130

  • 22 Тото

    66 14 Отговор
    Всеки който помага на едната или другата страна е част от войната!!!! Всичко което е изпратено във Украйна отива там със подписите на коромпирани евро чиновници които са държани на къса каишка със компромати от ЦРУ!!!!! НИКОЙ ОТ ЕС НЕ ДАВА ПЕТ ПАРИ ЗА ВОЙНАТА!!!!!!

    Коментиран от #43

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Тредстоун

    20 64 Отговор
    Антибългарското племе на руските подлоги неистово лопат менчето , колко ще сме зле ако помогнем на Украйна , как не трябва да сме с всички други демократични и свободни държави а да сме застанали до сатрапа и да го чешем по гърба, Е няма да му правим кеф подлого , ще се придържаме към по нормалните , демократични и независими държави , тези които ценят свобода и зачитат правовото на независимост и неприкосновеност на родината , смешник на хранилка ....

    Коментиран от #30

  • 25 брюксел е сбирщина от психопати

    52 11 Отговор
    Ами и не само като бумеранг ще е , като посягате на човешката ми същност и я извращавате , тези престъпления не се прощават .
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ПЛАЧЕТЕ

    56 14 Отговор
    ЕВРОЛАЙНАРНИКА. СЕ. РАЗПАДА
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 смотльо

    55 12 Отговор

    До коментар #24 от "Тредстоун":

    Бъди с когото си щеш , но не ме обливай с глупостите за " демократични и свободни държави " , защото ми идва в повече от поносимото .
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 бай Иван

    76 12 Отговор
    Орбан попита "Къде са 70 милиарда евро от европейският бюджет" .Ще кажете в Украйна, но той твърди ,че и там не са отишли .Унгария не иска да дава повече пари за Украйна ,защото не са получили с Полша нищо от ЕС по плана за възстановяване и развитие. Сега вижте Урсулата за какво иска да даде на Украйна 50 милиарда ".Според Bloomberg предложеният пакет има за цел да комбинира помощта, използвана за изплащане на заплати, пенсии и някои обществени услуги с разходи, свързани с възстановяване на основната инфраструктура. " . ЗА ЗАПЛАТИ,ПЕНСИИ И НЯКОИ ОБЩЕСТВЕНИ УСЛУГИ . Значи гражданите на ЕС ще изплащат заплати , пенсии и обществени услуги на Украйна. А за нашите баби и дявовци и работещи НЯМА. ХАРЕСВА ЛИ ВИ ?

    Коментиран от #44, #79

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 хммм

    60 9 Отговор
    Чудя се, защо Европа играе по свирката на САЩ? Всички ли европейски лидери са американски агенти или просто са се вързали на приказките, че като победим Русия и ще има евтини ресурси за всички от сърце?
    Иначе САЩ много успешно ще си решат икономическите проблеми като изсмучат индустрията, капитала, и активите на Европа.

    Коментиран от #41, #42, #147

  • 39 Б.Б

    11 20 Отговор
    Като видиш човек с брада, бягай надалеч !
  • 40 Ами...

    11 37 Отговор
    Типичният лапач+мрънкало на западна трапеза. Чий го дири в Брюксел, да иде в Москва. Ааа, там не се лапа толкоз, забравих.
  • 41 Войната в започна Русия.

    9 34 Отговор

    До коментар #38 от "хммм":

    Ще свърши, когато реши САЩ.
  • 42 защото са

    13 6 Отговор

    До коментар #38 от "хммм":

    Специално селектирана и отгледана порода .
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Оне

    9 33 Отговор

    До коментар #32 от "бай Иван":

    Орбан каза, че всяка страна, която разчита на външно финансиране, е загубила суверенитета си, тъй че не го интересува какво става с парите, които не са негови :) Да си гледа "суверенната" Унгария, нещата в ЕС не са негова работа. :)
  • 45 НЧИ ЩЕ ПРАЩАМЕ БОЕПРИПАСИ НА УКРИЯ

    10 14 Отговор

    До коментар #36 от "Хан Ауспух":

    И СЛЕД ПОБЕДАТА НА УКРИЯ - ТОЕСТ ИЗБИВАНЕТО НА РУСНАЦИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С НАША ПОМОЩ ! ТАКА ЛИ Е ?

    Коментиран от #60

  • 46 Ядосан

    11 37 Отговор
    Иво Христов е един комунистически тъпанар без мозък!

    Коментиран от #49

  • 47 бай Иван

    32 7 Отговор

    До коментар #8 от "Историк":

    "Ако логиката е такава, значи Русия отдавна води война срещу България, защото от 10 години в България гърмят складове".
    А някъде така чежду другото да си чул ,че от десет години Гебрев се явяваше основен доставчик на военна продукция за Украйна? Поинтересувай се къде е отивало производството от тези складове.Така между другото Гебрев обясняваше , "Ама те твърдят ,че снабдявам Украйна" И това дали не е било предупреждение, ама няма кой да го разбере? Пък после имало взривове !

    Коментиран от #55, #56, #161

  • 48 Със сигурност

    7 32 Отговор
    Ще отворим Белене за българските рашисти.А може направо да храним прасетата с тях.
  • 49 Това е безспорен

    3 11 Отговор

    До коментар #46 от "Ядосан":

    Факт.
  • 50 Орбан е човек

    7 30 Отговор
    От миналото.

    Коментиран от #67

  • 51 Купейкин

    7 29 Отговор
    В Белене!!!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 И що бе миме, що го триеш... кво лошо им

    30 6 Отговор
    Значи и през ВСВ нашите 0правници се целунаха с Хитлер и му станаха ортаци пък после олеле защо народен съд!!!
    И ей за такива решения днес на военолюбците утре НЕгласуващите ще станат над 80%!!!
    Но все някога ще прогледнат и прогласуват и ще ви изметат, че и народен съд могат да спретнат!!!

    Коментиран от #57

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Историк

    8 27 Отговор

    До коментар #47 от "бай Иван":

    Само потвърждаваш това, което казах, което означава че:

    1) Русия води война срещу България и то много отдавна
    2) това събитие не е нещо ново, че да си правим нови изводи от него

    Жалко, че другаря Христов толкова се пъне.

    А това, че одобряваш терористични актове срещу родината ти, е показателно за това какво представляват всички русофили - национални предатели.

    Коментиран от #58, #74

  • 57 Джджджмтц

    7 18 Отговор

    До коментар #54 от "И що бе миме, що го триеш... кво лошо им":

    Той и Сталин беше се разцелувал с Хитлер . Как са те изтървали с такива ограничени знания да стигнеш до осми клас ?

    Коментиран от #80, #107

  • 58 Да изселим циганона

    6 31 Отговор

    До коментар #56 от "Историк":

    Купейкин от България! Изключително противна личност.
  • 59 Казуар

    8 25 Отговор
    Другарю Иво Христов, Русия води хибридна война срещу България. И на теб не ти е мястото в Европа.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Стоян

    10 23 Отговор
    със заплата от 20 000 евро,плюе Европа, чист комун.БОКЛУК

    Коментиран от #94

  • 64 Прокопий

    9 20 Отговор
    ПУ Синската подложка Христов работи в европарламента...
    Позор за България!
  • 65 Бъдещето

    9 23 Отговор

    До коментар #61 от "бай Иван":

    Виждаме, че си падаш по руския путлеризъм, но и той, както братчетата му, сталинизма и нацизма, ще бъде обявен за човеконенавистна идеология, и тогава на такива като теб ще ви остане само скришом да му се кланяте. Прави си тайник с портретите на Путлер!

    Коментиран от #155

  • 66 Бегай у русия бе приятелю

    10 24 Отговор
    СтрАнна порода са това комунягите…все са с русия, където не стъпват, много я обичат, ама една рубла бямат, мразят америка и запада, ама са пълни с евро и долари!!!

    Коментиран от #75

  • 67 бай Иван

    27 7 Отговор

    До коментар #50 от "Орбан е човек":

    Орбан е човек от миналото така ли , а ЛГБТ общностите ли са бъдещето? Перадесите ли ще командват обществото дето са около 10 % от него? Ако е така, аз съм на фронта срещу ЛГБТ-то със сигурност .

    Коментиран от #77, #125

  • 68 Нито глас за партиите на войната!

    29 7 Отговор
    Партиите на войната трябва да бъдат наказани на следващите няколко избора. Ако не влязат в пътя, наказанието да продължи.

    Коментиран от #69, #70

  • 69 Историк

    9 22 Отговор

    До коментар #68 от "Нито глас за партиите на войната!":

    Партиите на войната са тези, които явно или тайно подкрепят агресора Русия.

    Коментиран от #103, #104

  • 70 Само партия Израждане

    5 23 Отговор

    До коментар #68 от "Нито глас за партиите на войната!":

    Подкрепя самоизбиването на два братски народа.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ужас(истински)

    8 4 Отговор
    Съмнявам се, че Иво Христов е коментирал използувайки думата детРонатор", но нищо - вЕрвам ви!
  • 73 Мута

    12 7 Отговор
    Русия е готова да даде. Оръжие на французите които участват във въстанието и се борят за своите права.
    Русия не участва във въстанието но е готова да помогне на всеки които се сражава за свобода и справедливост.
  • 74 бай Иван

    24 6 Отговор

    До коментар #56 от "Историк":

    Никъде не съм прочел ,че до момента има установено взривяване на склад от Русия или техни служби в България . Ако има такова моля да ми кажеш къде е това дело и кои са обвиняеми по него? Не говорим за руският възпитаник и нов евроатлантик Бойко Ноев дето плещи неща по телевизиите. Иначе си пишеш глупости.Аз само ти казах какъв би бил повода за такива техни действия и мисля ,че е основателен .И не аз, Гебрев го каза.

    Коментиран от #81, #84

  • 75 А пък

    7 2 Отговор

    До коментар #66 от "Бегай у русия бе приятелю":

    Синът на Цомчо не тря а работи.
  • 76 А бе

    9 20 Отговор

    До коментар #6 от "койчо от койнаре":

    Койчо, всички по възрастни знаят, че 45 години бяхме от страната булката! Ако не беше това и соц управлението през последни те 33 години ,нямаше да сме толкова изостанали!!
  • 77 И ти си от миналото!

    8 17 Отговор

    До коментар #67 от "бай Иван":

    Миришеш на подгизнала вата.Пръдливец.
  • 78 Абе този,ако е депутат

    8 14 Отговор
    В Русия каква заплата ще получава?
  • 79 Казуар

    7 19 Отговор

    До коментар #32 от "бай Иван":

    Орбан никой не го държи насила в Европа. И от такива като него с дебели вратове човек трябва да се пази.

    Коментиран от #90

  • 80 Ееееее.....

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "Джджджмтц":

    Ти явно НЕ СИ УМЕН... знаеш си, нали!!!
  • 81 Историк

    1 11 Отговор

    До коментар #74 от "бай Иван":

    Щом не си прочел, тогава защо изобщо се ангажираш в разговор с такива твърдения? Няма нищо, никой нищо не прави, не доставя и не е проблем.

    Хайде пали към пасоля.ю

    П.С. Ясен си.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Даа бе

    5 8 Отговор

    До коментар #74 от "бай Иван":

    И руснаците, за да няма съмнения от такива като тебе, веднага ще кажат: "Да ние сме, ние взривихме склада" Ха ха ха ха ха ха.....хи хи хи хи хи хи......

    Коментиран от #89

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 копейките

    8 13 Отговор
    се чуждите пари броят
  • 89 Историк

    9 15 Отговор

    До коментар #84 от "Даа бе":

    Те са доста по-нагли от това.

    Все пак, два месеца след като бяха нападнали Украйна, Лавров каза, че не са нападали Украйна.

    Близо 50 години СССР лъжеше, че армията на Хитлер е извършила клането в Катинската гора. Едва през 1991г Горбачов позволи да се отвори архива на НКВД от който стана ясно, че е извършено от СССР.

    Затова и другаря путлерист Бай Иван просто прави това, което всички руско-съветски другаре преди него са правели.
  • 90 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 9 Отговор

    До коментар #79 от "Казуар":

    ОРБАНА е доТУК
  • 91 стоян георгиев

    7 5 Отговор

    До коментар #86 от "ако русия бе друг полюс":

    Тва дето си писал е пълна щуротия.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Сссссссссс

    5 6 Отговор

    До коментар #4 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Лого то ти вече се използва като средство за повръщане.
  • 94 Гост

    5 5 Отговор

    До коментар #63 от "Стоян":

    По голям комунист от те има ли веГей противен? FO
  • 95 Факт

    6 12 Отговор

    До коментар #92 от "МАРКСИСТ":

    "Ванга" е доказан прект на ДС, създаден от режима да конролира масите. Поредния инструмент за тази цел.

    Чадо, дай тук бучката захар ....
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 невий

    11 12 Отговор

    До коментар #7 от "АУУУУУ":

    Вие сте краварски подлоги по финаенсови причини, но от тези пари не давате на народа . Дай една причина тези 60% които не гласуват , да подкрепят краварите ....доводът , че вие сте богати не е от полза нито на държавата нито на голямата част от обществото, също така и мантрата , че Русия е агресор , също не върши работа, защото краварите обсаждат с военни бази Русия ,а не обратното .

    Коментиран от #111, #164

  • 98 Механик

    12 14 Отговор
    Крайно време е проруската пропаганда и дезинформация да бъдат третирани като заплаха за националната сигурност на България с всички произлизащи от закона последствия.
  • 99 Пешо

    10 13 Отговор
    След като Русия разположи ядрено оръжие в Беларус, защо тоя пуяк не поиска НАТО да разположи съответно ядрени ракети и в България .
  • 100 Aлфа Bълкът

    5 2 Отговор
    Служебният кабинет доставил оръжие за 3млрд на Украйна. За 3млрд и имат очи да говорят?
  • 101 Aлфа Bълкът

    7 7 Отговор
    Служебният кабинет доставил оръжие за 3млрд на Украйна. За 3млрд и имат очи да говорят?
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Нито сантиметър

    6 7 Отговор

    До коментар #69 от "Историк":

    НАТО няма да се разшири нито сантиметър на Изток! Честна американска дума!

    Коментиран от #109, #121, #122

  • 104 Нито сантиметър

    6 8 Отговор

    До коментар #69 от "Историк":

    НАТО няма да се разшири нито сантиметър на Изток! Честна американска дума!

    Коментиран от #116, #117

  • 105 АРЕС

    6 9 Отговор
    Тъпанареф,плъха избран за Мин.председател и цялото правителство са нац.предатели и престъпници.

    Коментиран от #113

  • 106 Димитър Георгиев

    13 8 Отговор
    Комунистическите мекерета като Иво Христов освен да насаждат страхове в хората друго не правят!
  • 107 А бе

    4 4 Отговор

    До коментар #57 от "Джджджмтц":

    Дядо му е бил партизанин, сина ОФ пердседател, чичо му бкп активист, колко му е един осми клас?
  • 108 Васил

    9 9 Отговор
    Ама чакайте бе Полша Литва Естония Латвия даже и Финландия са до границата на рашистите а не раздуват този въпрос и даже не се страхуват от тях. Отдавна скъсаха с рашистите и нищо не им се случило. А такива пенкилери да ни разтягат такива локуми няма нужда вече никой не се хваща на тези лъжи.

    Коментиран от #110, #153

  • 109 А бре

    11 7 Отговор

    До коментар #103 от "Нито сантиметър":

    Разширяването на НАТО не е поради желанието на самия Алианс, другарю, а поради факта на увеличаване желаещите да членуват в него, другарю? Държавите искат сигурност, другарю !! И най вече заради глупостите на РФ,другарю!!!
  • 110 Не съм съгласен!

    7 7 Отговор

    До коментар #108 от "Васил":

    Във всяка страна на планетата има по около10,15% боклуци,които се хващат на рашистките подлоги.
  • 111 Димитър Георгиев

    12 8 Отговор

    До коментар #97 от "невий":

    Значи е мантра,че Русия е агресор ! Пък аз съм се объркал,че руснаците са нападнали Украйна.Също сигурно е някаква грешка,че руснаците убиват всеки ден деца и възрастни мирно хора! Разрушават гражданска инфраструктура. И сигурно е заблуда, че го правят за да заграбват, територии и ресурси с единствената цел да се обогатява червената върхушка в Москва! Как съм се заблудил само заедно с целия свят! Правилно са разбрали позицията на Кремъл само Северна Корея.

    Коментиран от #154

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Шопо

    5 2 Отговор

    До коментар #105 от "АРЕС":

    аре арестувай го бре оно таа работа с лозунги не става
  • 114 !!!?

    10 11 Отговор
    Ама всяка война близо до границите ни е осезаема ! Този какво иска да ни каже, че Путиновата варварска война в Украйна трябва да аплодираме ли та да сме миротворци ! Аман от съветски лицемери и продажници !!!?

    Коментиран от #118

  • 115 Скоро този в Белене

    7 9 Отговор
    .Йончева в Сливенският.Да реже краставиците на ситно.
    А копейкин в клетка на входът на Исторически парк Варна.За атракция на чужденците.
  • 116 Само питам

    11 8 Отговор

    До коментар #104 от "Нито сантиметър":

    Стига с тая елементарна руска пропаганда! НИКОЙ не е обещавал, че НАТО няма да се разширява. И защо си мислите, че руските мръсни свине са толкова наивни и не са написали това свое условие в договорите?
  • 117 Всеки иска защита от руското Zло

    8 9 Отговор

    До коментар #104 от "Нито сантиметър":

    Агресията на Русия срещу Украйна доказва, че решението на Източна Европа да се защити, като стане част от НАТО е било правилно. Ако Меркел беше пуснала Украйна в НАТО през 2008г. сега нямаше да има война.
  • 118 В България няма русофили..

    11 5 Отговор

    До коментар #114 от "!!!?":

    В България има руски подлоги
    Русофил е бил капитан Петко войвода.
  • 119 Бля бля бля

    7 7 Отговор
    Рошавата ушанка се тревожи за ЕС...пък другарчетата му от едно радио постоянно повтарят колко е добре да сме независими

    Коментиран от #127

  • 120 НЯКОЙ

    5 2 Отговор
    Плюещият срещу България - има ги много такива като него, които поставят чуждите интереси над българските и злото пред човещината !
    Що се касае до мнението на №1 - прав сте, но понякога нещата се случват, въпреки анализите и превантивните мерки, защото светът е сложен и интересите в него - много и разнообразни и спешно трябва да се спасява това, което заслужава да бъде спасено!
  • 121 Историк

    8 6 Отговор

    До коментар #103 от "Нито сантиметър":

    Международните ангажименти на държавите се поемат с договори и други официално признати форми на споразумения.

    Това, че руските фашисти те лъжат, че така стават нещата, е възможно, само защото преди това са си дресирали такава аудитория, която е готова да им повярва на ВСЯКА лъжа, която изръсят, и още по-унизтелно, готова е да разпространява всяка лъжа казана им от въпросните им руски гсподари, дори когато ЗНАЕ, че е лъжа.
  • 122 А бе

    12 9 Отговор

    До коментар #103 от "Нито сантиметър":

    За разширяването на НАТО е виновна РФ!! Тя е атакувала :

    1991 - Северна Осетия
    1991 - Литва
    1992 - Молдова
    1992 - Грузия
    1992 - Ичкерия
    1992 - Таджикистан
    1992 - Молдова
    1994 - Абхазия
    1994 - Ичкерия
    1999 - Ичкерия
    2008 - Грузия
    2014 - Украйна
    2015 - Сирия
    2022 - Украйна

    Коментиран от #124, #135

  • 123 Пустиняка

    5 4 Отговор
    Къф е тоа пунгер че го не знам
  • 124 Това е безспорен

    6 6 Отговор

    До коментар #122 от "А бе":

    Факт.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Много вярно казано

    10 10 Отговор
    Който иска да си затваря очите, но фактите са това. Европа слугувайки на САЩ, върви към разпад.

    Коментиран от #129, #132

  • 127 Даааа

    4 1 Отговор

    До коментар #119 от "Бля бля бля":

    И да си продаваме оръжието на посредниците като независими, защото оръжейната промишленост е под наш контрол?
  • 128 Българин

    7 11 Отговор
    Близо месец петата колона на Москва от национални предатели и българофоби развива темата, че България ще участва във войната в Украйна с "жива сила". Причината е, че се формира редовен кабинет, който сложи край на управлението
    на руската болонка Радев. Първи подхвана опорната точка бившият президент Първанов, който в началото на юни ни в клин ни в ръкав се изцепи, че "ако бъде изпратена жива сила ще бъде един от първите, които ще излязат на площада". От тогава темата за "живата сила" не е слизал от русофилския дневен ред а днес Ивчо просто я притопля!
  • 129 Само питам

    7 6 Отговор

    До коментар #126 от "Много вярно казано":

    Нали откакто е на власт психопата Путин все това иска, ЕС да се разпадне, какво си се загрижил тогава?

    Коментиран от #133

  • 130 Източна ромелия

    5 8 Отговор

    До коментар #21 от "Историк":

    Ще, ще ще има и Червена армия и Китайска Народно Освободителна Армия, а Иса армията дали ще я има един господ знае

    Коментиран от #134

  • 131 Коментаторите

    6 3 Отговор
    И този клакьор се изцепи.
  • 132 А бре

    6 7 Отговор

    До коментар #126 от "Много вярно казано":

    Ти само гледай, докато чакаш и се надяваш на разпада на ЕС, ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ НЕЩО ДРУГО!! Светът е многообразен, докато чакаш едно, то друго се случва!!

    Коментиран от #136

  • 133 Учи си уроците

    7 1 Отговор

    До коментар #129 от "Само питам":

    Простотията и без теб ще я има
  • 134 Даа бе

    4 4 Отговор

    До коментар #130 от "Източна ромелия":

    Ще има, ама кога баба ти пусне хвърчилото!!
  • 135 Историк

    8 7 Отговор

    До коментар #122 от "А бе":

    Русия е атакувала ВСИЧКИТЕ си съседи, които не са под неин директен контрол.
  • 136 Кукли нямаш ли

    7 1 Отговор

    До коментар #132 от "А бре":

    че си седнала да се гърчиш и лазиш за пусто лукче!

    Коментиран от #137

  • 137 Оне

    7 7 Отговор

    До коментар #136 от "Кукли нямаш ли":

    А, руския принтер се появи! Сега чакаме приказките за "предатели", "марули", "лазене" и целия репертоар, който ти е зачислила Мутрофанова.

    Коментиран от #139

  • 138 Българин

    7 7 Отговор
    Още от самото си създаване БКП /БСП е била партия на национални предатели, за които руските интереси са били на първо място. Повече от век това положение не се е променило и БСП продължава да бъде лидер на Московската пета колона а всеки неин представител звучи като говорител на Кремъл.
  • 139 Ко да се появява

    5 6 Отговор

    До коментар #137 от "Оне":

    Той зеленчука на козяк е все тук. Лази и се гърчи жално.

    Коментиран от #140, #141

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Невен

    6 6 Отговор

    До коментар #38 от "хммм":

    Всички са продажници,с изключение на Виктор Орбан!

    Коментиран от #149

  • 148 Само питам

    5 2 Отговор
    Защо е този цензура?
  • 149 Кокиче

    8 9 Отговор

    До коментар #147 от "Невен":

    Орбан е най-мръсната руска подлога!
  • 150 !!!?

    10 5 Отговор
    Г. Димитров - И. Христов...две съветски души, но на различна хранилка !!!?

  • 151 Тодор Живков

    8 7 Отговор
    Руския учен Мичурин е кръстосал обикновена маруля с троскот и е нарекъл сорта Русофилска маруля! Култивира се и се разпространява от руската пропаганда из цяла България и е много вреден бурен. Но ще вземем мерки да го ограничим и премахнем.
  • 152 Само питам

    6 5 Отговор
    Тоя плужек какво прави в Европа? Като пуски троянски кон ли е там? Са заминава за Москва и да не се връща!
  • 153 Димо

    5 6 Отговор

    До коментар #108 от "Васил":

    Много точен пример.Всеки,който е в руска орбита е беден. Историята го доказва вече толкова години! Ако успеем да намалим руското влияние в България ще имаме възможност да се развиваме като цивилизованите страни! Примерите са много!
  • 154 невий

    2 7 Отговор

    До коментар #111 от "Димитър Георгиев":

    Ами с такива едностранни доводи , може да “ожалиш“ и Хитлеристка Германия и там руснаците влязоха с армия . А в Окрайна се опитват да сложат руснаците на мястото на евреите и това е стратегия на краварите и стана стратегия на правителствата в европа , а не на Света

    Коментиран от #159

  • 155 Къде ми е нощното шкафче?

    8 6 Отговор

    До коментар #65 от "Бъдещето":

    Нацизмът вече е на почит и се подкрепя от цял ЕС +краварите!

    Коментиран от #160

  • 156 Людмила

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "не ме три те":

    Повече хора като теб трябва да има в България!

    Коментиран от #158, #163

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Даа бе

    3 2 Отговор

    До коментар #156 от "Людмила":

    За твое голямо съжаление и за наше щастие, ГИ НЯМА!! Или са твърде малко, което пак е радостно!
  • 159 Даааааааа

    6 6 Отговор

    До коментар #154 от "невий":

    РУСИЯ НЕ Е СВЕТА И НИКОХА НЯМА ДА БЪДЕ!! РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВОДЕЩА ГЛОБАЛНА СИЛА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ!!
  • 160 Даа бе

    5 6 Отговор

    До коментар #155 от "Къде ми е нощното шкафче?":

    Нацизмът е в Кремъл другарю!! Украйна не е ссср!! РУСИЯ НЕ Е СССР!! Трудно здравомислещ може да проумее, какво очаквате от Русия?!?
  • 161 ДАЛИ Е ИСТИНАТА ЧЕ РУСНАЦИТЕ ВЗРИВЯВАТ

    3 4 Отговор

    До коментар #47 от "бай Иван":

    ВОЕННИ СКЛАДОВЕ ИЛИ ВОЕННИТЕ ПРИКРИВАТ КРАЖБИТЕ СИ ? КОЕТО ОТДАВНА Е ДОКАЗАНО , АМА КВО ОТ ТОВА !
  • 162 😠😠😠.....

    0 4 Отговор
    Абе тебе кой те бръсне за слива в Европарламента, руско мекере, нищо няма да се върне на Европейските избори, само че на вас руски подлоги много работи могат да се върнат.
  • 163 😆....

    0 4 Отговор

    До коментар #156 от "Людмила":

    Защо му се връзваш на този, повтаря като папагал руски пропагандни клишета, забелижи това, едни и същи опорки и едни и същи лозунги, и големият проблем на България е че има доста такива полезни идиоти които разпространяват безпрепядствено руската пропаганда, и още по лошото е че има хора да вярват натова, както и на този лузър, вярват къде от наивност, къде от глупост.
  • 164 ужас(истински)

    4 0 Отговор

    До коментар #97 от "невий":

    Не се хаби да доказваш каквото и да е, на някой който вместо "муниции" е писал "Амуниции". Не си струва...
  • 165 Наблюдател

    0 2 Отговор
    До коментар 7

    Сега разбрахте ли ние не даваме на Украйна муниции
    А. :
    "СЪВЕСТТА ТИ НЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ДАВАТ АМУНИЦИИ АМУНИЦИИ АМУНИЦИИ СРЕЩУ ЛЮБИМАТА РУСИЯ "
  • 166 Капиталист

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "ТаУмВзе":

    Аз си купих вече билет за Русия Москва там ще става все по хубаво Яд ми. Е че комунистите не отиват към Русия а към гнилия и пропаднал капитализъм Так където им учат децата Явно са много задръстени
  • 167 Полицай

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Явно Иво мыслишься да живееш в Русия Трябва да те арестуваме та да не направил тази глупост Карай Мерцедес а хвали Москвича хубава тактика
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Българин

    0 0 Отговор
    ТОВА Е ЧЕРВЕНА ГАД И РУСКА ПОДЛОГА !!!!
  • 170 Лаврентий Берия

    0 0 Отговор
    Жалко! Твоята заплата от Европейския парламент е пари хвърлени на вятъра. Още по зле - пари дадени на Путин.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове