Last news in Fakti
  Тема: Украйна

6 Юли, 2023 18:16, обновена 6 Юли, 2023 18:24 3 668 207

Зеленски: Русия е поробител и агресор! Тя трябва да бъде спряна! ВИДЕО

  • володимир зеленски-
  • украйна-
  • русия-
  • руска агресия-
  • путин

Благодаря на България и българите, че отвориха сърцата си за нас, заяви украинският президент в София

Зеленски: Русия е поробител и агресор! Тя трябва да бъде спряна! ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС

"Искам да благодаря на всички в България. Хората, които намериха убежище във вашето общество. Искам да аплодирате на себе си за всички, което направихте за нашите хора. Ние се стараем те да се върнат. Ние усещаме, че това е възможно. Всичко зависи от един фактор - мощността за тази важна подкрепа, която използваме за отбрана. Подкрепа за санкциите срещу Русия", каза украинският президент Володимир Зеленски на дискусия в НИМ.

"Абсурдни са твърденията, че помощта с оръжия ще удължи войната. Успяхме да намалим мащаба на тази война и заради оръжието, което получаваме. Близо 1900 града и села от украинската земя са вече освободени. Отбихме руските атаки против северните райони, осигурихме значителни територии на изток и юг, създаваме мощен въздушен щит, вече доказахме, че Русия вече няма такива ракети, които да не могат да бъдат свалени", категоричен е Зеленски.

"Сегашният руски режим е последният поробител в Европа. Той трябва да загуби, както на бойното поле, така и в политиката", каза още украинският президент.

"Винаги помнете за единството, единството е много важно. Съвременната Европа не може да си позволи разкоша на вътрешното разделение", допълни украинският президент.

Открита дискусия с украинския президент Володимир Зеленски, българския премиер Николай Денков и вицепремиера и външен министър Мария Габриел се провежда в Националния исторически музей в София.

Още новини от Украйна

По традиция Володимир Зеленски произнася речи пред парламентите на страните, които посещава. В България обаче тази традиция се нарушава и този формат я замества, отбелязва БНТ.

Не случайно ви поканихме именно тук сред безценни артефакти от българската история. Не случайно сме именно в Слънчевата зала, в която централно място заема едно от безспорните доказателства за стародавната връзка между земите на днешна Украйна и България - съкровището от гроба на Хан Кубрат в село Мала Перешчепина. Сред красотата около нас искаме да говорим не за войната, а за мира. За онзи устойчив и справедлив мир, към който се стремим всички. Който ще донесе спокойствие и по-добър живот, не само на украинския, но и на руския народ и на цяла Европа. Убеден съм, че той е реалистична цел, ако всички ние не само вярваме в него, но и полагаме необходимите усилия да го постигнем", каза в началото на дискусията премиерът Денков.

"Моля Ви, отнесете с Вас топлото посрещане, което всеки един тук в залата, ви изпрати, казвайки силата на сърцето, борещо се за свобода, да бъде с украинския народ. И нека тази сила на топлото посрещане да доведе вдъхновения на сърцата за добро бъдеще. За всеки един от нас е привилегия днес да бъдем с Вас. Този ден е от онзи тип дни, които се помнят цял живот, защото те изпращат много силно послание, не само за двустранните отношения между България и Украйна, а за Европа и целия свят. За това, че благодарение на Вас г-н президент, на украинския народ, ние повече от всякога изпълваме със съдържание тази толкова красива думичка - демократични ценности, свобода, равенство, уважение. Това е нещо, което Вие ни показвате как всеки ден не бива да приемаме за даденост, а да го устояваме и като право на избор", каза вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел.

"Убеден съм, че имаме много приятели и позволете да се обърна към вас именно като приятели. Всичките ни разговори в България бяха много важни и съдържателни", каза Володимир Зеленски.

Той благодари на всички в България за подкрепата към украинците.

"Надявам се колкото се може по-скоро всички украинци да се върнат в Украйна и това е в недалечно време. Всичко зависи от мощността на тази важна подкрепа, която използваме за отбрана. Преди всичко по отношение на въоръженията, но и подкрепа на санкциите против Русия. Не по-малко важна е мотивацията на хората. Те трябва да усещат, че светът вижда и чувства през каква болка преминават украинците, за да запазят за своите деца ценностите, на които се радва всяка свободна нация", каза още Зеленски.

Благодари на България, че е в светлата страна на историята.

Форматът ще бъде разговор между тримата, а след това присъстващите ще им задават въпроси. В дискусията участват както граждани, така и политици и дипломати. Сред присъстващите депутати са Даниел Лорер, Явор Божанков и Иво Мирчев от ПП-ДБ На място е и американският посланик Кенет Мертен.

Не е обявена предварителна тема на дикусията, но посоката на разговорите вероятно ще се ориентира около зададените въпроси. По традиция, когато украинският президент посещава чужда държава, прави и символичен жест към народа.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 102 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 007

    51 148 Отговор
    Най жалкото на тази война е че българи подкрепят завоевателните желания на една агресивна империя. Наследниците на единствената незавоевателна империя в историята. Империята на буквите и духовността, завладяли половин Европа. Наследниците на Боян Мага и Богомилите, на Петър Дънов и Бялото братство. Тези наследници се молят за Кинжали и Сармати, за атомни бомби, за разрушаване на свободна и независима страчна в средата на 21 век. Помислете какво биха казали за тази агресия Левски и Ботев, Каравелов и Раковски. Има видов ден дрогари!!! И той идва за всеки!🇧🇬🇺🇲🇪🇺🇺🇦🇧🇬

    Коментиран от #15, #91, #97, #137, #157

  • 3 Бивш русофил

    41 116 Отговор
    Филмът "Второто освобождение" ме излекува от дебилната ми руска обсесия .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 А ти главния виновник

    127 22 Отговор
    Палячо

    Коментиран от #151, #175

  • 6 Бесен-_ Язовец

    123 26 Отговор
    И Залужни и Буданов така говориха и тебе ше те открие Калибър споко руснаците не забравят.
  • 7 Факт

    38 132 Отговор
    45 години бяхме под руско робство !

    Коментиран от #44, #64

  • 8 Зеленски

    129 18 Отговор
    много плямпаш но не обявяваш война на Русия
    Защо ?

    Коментиран от #138

  • 9 Тото

    122 26 Отговор
    Ти и твоите съратници трябва да бъдете спрени!!! Само тогава украинският народ ще бъде свободен!!!!!
  • 10 Реалист

    143 22 Отговор
    Този фашист праща на фроната като пушечно месо бесарабски българи мобилизирани на сила, а ГЕРБ ПП-ДБ му се подмазват.

    Коментиран от #62

  • 11 Ачо

    124 22 Отговор
    Не-е-е.Просто си взема земята която е нейна .Ти искаш да я пропдадеш за долари на Американците.Путин е патриот и си брани деъжавата. По добре си мълчи и подпиши примирието
  • 12 Боби

    30 95 Отговор
    Пишкате ли газ, русофилченца?! 😀🤣🤣🤣

    Коментиран от #18, #43, #73

  • 13 БОК лук

    102 19 Отговор
    Прост но нагъл
  • 14 Опааа

    105 18 Отговор
    Не ми благодари вееее наркоман! Махай се от РБГ!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Олесия 🇺🇦

    120 26 Отговор
    Окрайна е агресора поддържан от ФАЩ и агресивния ЕС
  • 17 Последния Софиянец

    30 77 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите като Радев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор.

    Коментиран от #101

  • 18 Опааа

    43 10 Отговор

    До коментар #12 от "Боби":

    Ма Й ка ти е на “Околовръстното”! Питай я!
  • 19 Мишел

    30 84 Отговор
    Цяла България се срамува от радеф!

    Коментиран от #80, #189

  • 20 Госあ

    22 66 Отговор
    Няма по продажни и пошли от копейките!
  • 21 Професора

    79 17 Отговор
    Руснаците били агресора, а краинските фашисти се крия в хола на цивилните и после се оплакват, че имало цивилни жертви.
  • 22 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 65 Отговор
    резидента радеф е срам за България, импийчмънт‼️

    Коментиран от #104

  • 23 Не те искам Зелен фашист, краварските

    79 16 Отговор
    Марионетки назначени ни от Козяк като искат да ви дават собствени средства! Зелен наркоман - вън не си добре дошъл нагъл, пропаднал просяк, обираш залъка на нашите деца за задоволяваш ненормалната си мания за величие!
  • 24 ТаУмВзе

    12 54 Отговор
    Рабссия ке падне, е рекла Ванга! И те падна, Зеленски я унищожи!
  • 25 Грешката на императора

    34 17 Отговор
    Александър Втори е ,че не е прочел Законите на хан Крум за да му е ясно какво племе освобождава
    Даде Русия огромни жертви и плати Съединението и Независимостта за 82 млн.златми франка.
    Остави ги в потури и фесове да ги освобождават западняците които даваха генерали на Турската империя и владееха банка Отоман

    Коментиран от #63

  • 26 русия

    16 49 Отговор
    е последната колониална държава.
  • 27 Русия

    64 15 Отговор
    Не е агресор, но САЩ със сигурност са. Дани всички фалшиви демократи се мобилизират и се включат във войната ефективно!

    Коментиран от #142

  • 28 Делю Хайдутин

    17 47 Отговор
    Рублоподлогите трябва да на сметището
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 бляк

    64 14 Отговор
    Цял ден ни заливат със зеленапомия 🤮
  • 31 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    20 59 Отговор
    Зеленски направи за смях продажния фатмак!
  • 32 Лизач русовил

    16 50 Отговор
    Зеленски дефлорира Радеф

    Коментиран от #78

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Последния Софиянец

    14 37 Отговор
    Но най важното е агресора просия да бъде унищожена!
  • 35 Вие трябва да бъдете спрени.

    64 14 Отговор
    Кой гори живи хора в Одеса. Кой стреля в Киев Майдана. Кой забрани опозиционни лидери и партии. Кой забрани български, унгарски, руски в училищата. Кой гореше източно православни църкви и пребиваше духовници? Кой свали законно избран президент, подписал насрочване на избори с гаранти от Европа. Кой 8 г. безнаказано убиваше мирно цивилно население, бомбардираше със самолети и забранени от Конвенции снаряди. Над 170 убити деца преди началото на СВО. Алеята на ангелите. Истината е на страната на убитите деца, а те са рускоезични. Кой си татуираше по телата един с мустачки. На кой са национални герои Бандера и Шухевич, колаборационисти на нацистите. На кой дечицата ги учат да вдигат ръчичка от сърцето към слънцето и да изкормват руснаци.

    Коментиран от #40, #46, #102

  • 36 Механик

    16 40 Отговор
    kpaдеф е срам за България. Импийчмънт най-после! Всичките му гъълъбарници закопаха България.

    Коментиран от #82, #172

  • 37 Ългарите не отвориха сърцата си

    36 9 Отговор
    Посолствените марионетки разтвориха бузите си
  • 38 Диамантената ръка

    13 44 Отговор
    Долу Путин, слава на Украйна!
  • 39 ГОРСКИ

    44 11 Отговор
    Точно ти си фашист защото ти избиваше рускоговорящите във Донецката република!!!!!!!!

    Коментиран от #47

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Бургазлия

    36 11 Отговор
    "Близо 1900 града и села от украинската земя са вече освободени"
    Вие чувате ли се бе?то няма толкова градове в цяла Европа хахах
  • 42 Смъркача

    34 6 Отговор
    Има ли бело всичко е възможно иначе бегане му е майката към полската граница …
  • 43 Абе

    16 32 Отговор

    До коментар #12 от "Боби":

    Най-хубавото от цялата визита, е че се забавляваме с копейките и техния вой.
  • 44 Боруна Лом

    11 5 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    ОБОРСКИЯ КУПЕЛ
  • 45 йммъу

    10 32 Отговор
    дано се осъзнаят Радев и компания и застанат на страната на тези които са нападнати.
  • 46 опорката

    11 27 Отговор

    До коментар #35 от "Вие трябва да бъдете спрени.":

    Питай алчното кръвожадно КГБ джудже то знае отговора.
  • 47 Димитър Георгиев

    10 31 Отговор

    До коментар #39 от "ГОРСКИ":

    Яко са активирани копейките! Кажете на руските си господари да ви плащат в евро или долари,че рублата не струва нищо вече! Ще ви прецакат.
  • 48 Ъъъъ

    12 25 Отговор

    До коментар #15 от "Вашето Мнение":

    Траен и справедлив мир?? А на теб да не би НАТО да ти е донесло война? Аз като гледам, войната е единствено в държавите, които не са в НАТО!
  • 49 Делю Хайдутин

    12 28 Отговор
    В началото на първият си мандат нищожеството Радев се правеше на начетен и обичаше да цитира Гьоте. Но не знае, че немският поет е казал нещо, което напълно се отнася за него :"„Няма нищо по-страшно от активната глупост“.
  • 50 Кар

    24 6 Отговор
    Клоун
  • 51 БПФ

    43 8 Отговор
    Тая хлeбарка пак е друсана. Само да напомня, че ykpопските нацисти ТРИ пъти събарят паметника на хан Кубрат !!! Самият факт че пуснаха тоя в България вече е нечуван позор !!!
  • 52 Миро

    10 26 Отговор
    Ако руската ченгеджийска комунистическа олигархия изчезне от лицето на земята,то света ще стане много по-добро място за живеене! Няма такова лакомо и ма.л.о.умно племе като комунистите от КГБ!
  • 53 д-р Косев

    11 22 Отговор
    Копейките са срам за България.

    Коментиран от #58

  • 54 Махмуд

    29 7 Отговор
    Зеленски е убиеца на собствения си народ. Зеленски е виновен толкова, колкото и Путин.
  • 55 Алооу ,копейкитеее

    10 21 Отговор
    Колко метра останаха до Киев?А? Колко струва една рубла,беее?
  • 56 Прав е човека

    5 8 Отговор
    Кое не е така?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Това е безспорен

    1 7 Отговор

    До коментар #53 от "д-р Косев":

    Факт.
  • 59 Наглост

    37 6 Отговор
    Един фашист, наркоман, марионетка на САЩ унищожил и изгорил живи хиляди хора в Одеса говори за за справедливост.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Странно

    27 6 Отговор
    Нормално ли е да е облечен така? Президент е, все пак и не е седнал да пие кафе някъде. На официална визита е. Има протокол. Да не говорим, че тази тениска му е запазена марка. С нея ляга, с нея става. Разбира се, че не е най - важното облеклото, но то показва отношение към отсрещната страна. Иначе, по същество, за визитата .... Нямам думи
  • 62 Тото

    17 3 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    Какво можем да очакваме от тях!!!! Те са просто едни крадци а както знаем крадците нямат чест, достойнство и морал !!!
  • 63 Американците обаче са чели законите

    33 8 Отговор

    До коментар #25 от "Грешката на императора":

    на хан Крум
    Докараха ни кораб с изгнила царевица.
    Накараха ни да платим по чертежи 3 милиарда
    Продават ни два реактора за Козлодуй за за 30 млрд.д., докато АЕЦ Белене до ключ струва 10 млрд.д.
    Ще ни продават и гориво купено от Русия на тройна цена.
    Подписахме договор че не може да съдим техни военни и им издържаме 4 бази.
    Това е правилната политика към подобно племе.
    Всички видяха, влизат в цеха в Пловдив и всички роби по очи на земята
    Направиш ли добро на роб, той те псува
  • 64 оня с коня

    14 7 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    сега под хамериканско!!!
  • 65 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    11 21 Отговор
    Рублоподлогите трябва да на сметището
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Зеленски го използват за

    29 7 Отговор
    Военна хунта в Украйна това не е демокрация
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Махмуд

    28 7 Отговор
    Зеленски е убиеца на собствения си народ. Зеленски е виновен толкова, колкото и Путин.
  • 70 Ник

    19 8 Отговор
    Сега разбрахте ли защо македонците ни наричат фашисти ?!
  • 71 браво

    9 24 Отговор
    Зеленски е жив, държи се свободно и добронамерено не като кремълската мумия, с нейните театрални постсновки.
  • 72 Антъни

    26 9 Отговор
    Браво на Радев. Най - достойния президент е.
  • 73 оня с коня

    12 7 Отговор

    До коментар #12 от "Боби":

    пием си ракията,козиняк!!!
  • 74 Само питам

    27 7 Отговор
    Тоя дрогирания кой го пусна в България ?

    Коментиран от #114

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Като глупаци...

    12 23 Отговор
    Кадето има руснак има мизерия корупция или най лошото война. Е нашия случай , в България е корупция мафия и олигархия която смуче икономиката. В случая Украйна е война тоест най лошото. Това че най после украйнския народ се отскубна от руските пиявици олигарси и милярдери бифши милиционери на КГБ не ги прави да са, ,, фашисти,урки или ккато се изказват,, рускопоклоници и путинолюби,, СССР умря преди 33 години сега там в Москва са олигарси не братушките който ви целуваха и целувахте по т,.,ките в соца .. Слава на Украйна и дай боже с мир ис Европа и САЩ да се освободи е и ние от мазнината руска тлака ......
  • 77 Опа

    23 6 Отговор
    Българите не ни слагай под общ знаменател с фашягите в парламента! Моля моля!
  • 78 Мда

    5 13 Отговор

    До коментар #32 от "Лизач русовил":

    Както и всички русофили.
  • 79 нагъл и изискващ,

    20 6 Отговор
    както нацията му , която воюва по морето ни от година и половина!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Странно

    17 7 Отговор
    Нормално ли е да е облечен така? Президент е, все пак и не е седнал да пие кафе някъде. На официална визита е. Има протокол. Да не говорим, че тази тениска му е запазена марка. С нея ляга, с нея става. Разбира се, че не е най - важното облеклото, но то показва отношение към отсрещната страна. Иначе, по същество, за визитата .... Нямам думи

    Коментиран от #88, #96

  • 82 оня с коня

    11 5 Отговор

    До коментар #36 от "Механик":

    механик кравар!!!!
  • 83 Георги

    7 2 Отговор

    До коментар #40 от "Миро":

    Истината е не съвместима с понятие то срам. Тя засрамва. )))
  • 84 леле

    23 7 Отговор
    рептила Денков и филмовия наркоман се изказват ВЕЛИКО!Припадам от щастие, наводнените бедстващи баби, кой пък се сеща за ттях?!
  • 85 гласоподавател

    23 6 Отговор
    Радев, създавай партия, разпущай парламента, вкарвай 160 депутати и след 34 г най накрая да имаме едно пробългарско правителство.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Бесен- _Язовец

    6 12 Отговор
    Зеленски бастиса втаряя.

    Коментиран от #108

  • 88 Съвсем нормално

    7 25 Отговор

    До коментар #81 от "Странно":

    е да бъде облечен така. Страната му воюва за земята си, и този човек е един много истински воин, с много енергия и много сила. Бог да го благослови, както и целия украински народ! Браво, много достоен мъж!

    Коментиран от #195, #200

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 българин

    24 7 Отговор

    До коментар #2 от "007":

    100% за! Как може нормални хора, да подкрепят империята на злото, САЩ!?🤔
  • 92 рептилите

    16 4 Отговор
    са на първа линия, наводненията у нас с бедстващи хора, не е интересната тема, потресна държава!
  • 93 браво бе

    20 3 Отговор
    я лови самолета наопаки,и не се мяркай повече,издоихте целия сват за помощи,и ви въоръжиха за да си достигнете целите,вие сте фашисти,и не се знае до къде може да стигнете.
  • 94 Именит

    7 21 Отговор
    Украйна има истински лидер и президент обединител в лицето на Зеленски!
    ....а ние имаме един зелен чорапОГАЩНИК
  • 95 Евроатлантик

    6 25 Отговор
    Слава на великия лидер Зеленски!
  • 96 копейко

    6 13 Отговор

    До коментар #81 от "Странно":

    Той да не е ГЕНСЕК на ЦК на КПСС бе кастанет бастонски. Той е жив човек не е бункерна мумия с костюмче готов да го положат в саркофага. По дрехите посрещат шо ума изпращат/българска поговорка/.
  • 97 експерта от хоремага

    23 9 Отговор

    До коментар #2 от "007":

    Уважение за първата част от коментара ти ! Показва, че не си загубил отношение към Родината. Но по отношение на това кой е агресорът не съм съгласен. Путин е лидер на Русия повече от 20г. Не е трудно да се проследи какво е искал, какво е говорил и какво е правил. Защо е тази вечна алчност на запада към Русия, въпреки уроците на историята ? Защо е тази русофобия ? Светът щеше да е много по-добро място, ако САЩ, Европа и Русия работеха единно. Имаше шанс за това, за съжаление пропуснат заради пустата му алчност човешка, а можеби не толкова човешка !

    Коментиран от #198

  • 98 Естествен Интелект

    9 4 Отговор
    Като зелени мухи на л-но са го налетели.
  • 99 Същия

    20 5 Отговор
    ...да се радваме!!!!!!!!! - днес пак за пореден път предадохме нашите освободители - Русия - и то на кои?-Всъщност какво са украинците? Къде са и какво правят на тази уж украинска земя - ако им пречи езика, ако им пречи историята, ако им пречат паметниците, ако забраняват празници, ако им пречат названията на градовете и улиците – ДАЛИ ТОВА Е ТЯХНАТА ЗЕМЯ ИЛИ ТЯХНАТА ДЪРЖАВА?!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 100 Защо

    22 6 Отговор
    Радев приема наркомана,след като не го е канил?Да си го приемат Магарев и мижетурката Денков.Аз лично приемам посещението на Зеленски като обида.и не смени този зелен парцал с облекло по протокола.Това не е ли обида за ДОМАКИНИТЕ???Хак им е!
  • 101 Естествен Интелект

    8 1 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    МоРдераторите пишат от чужди никове
  • 102 Пор

    3 14 Отговор

    До коментар #35 от "Вие трябва да бъдете спрени.":

    Интересно ми е само защо не се събрахте и не излязохте на една публична демонстрацийка срещу Зеленски? Ат рускетьорското посолство ли не платиха, смели сте колкото мишки, или само зад клавиатурата, или ви е срам, че няма да се съберете и 20 души?

    Коментиран от #106

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Естествен Интелект

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    МоРдераторите пишат от чужди никове за да ги компроментират.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 какво да се каже

    8 5 Отговор

    До коментар #102 от "Пор":

    Козите слагачи не разрешиха .
  • 107 Българин

    6 13 Отговор

    До коментар #103 от "Българин":

    Доброволните руски роби не сте българи а само роби. Ненавиждани от българите и презирани от руснаците, защото знаят, че продалият собствената си родина ще продаде и господарят си.
  • 108 Естествен Интелект

    9 1 Отговор

    До коментар #87 от "Бесен- _Язовец":

    МоРдераторите пишат от чужди никове за да ги компроментират.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Човек от народа

    16 6 Отговор
    Тоя идиот преди да иска като просяк и преди да е запалил целия свят първо да обясни, защо Русия нападна именно Украйна, не България, не Финландия или Германия, а Именно фашистка Украйна избиваща от години рускоговорящи в Донбас и луганска. Кой беше агресор тогава. Тоя наркоман знае ли?

    Коментиран от #118

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Патриот

    7 13 Отговор
    Днес беше хубав ден за България. Дай Боже повече такива дни.
    Да живей България !

    Коментиран от #127

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Не само това

    3 2 Отговор
    Няма да има спокойствие, докато не бъде заличена от картата.
  • 116 Павел

    14 12 Отговор
    Всички българи подкрепят братята руси в битката им срещу възродения от евроатлантиците фашизъм и нацизъм и знаем че руснаците ще победят защото воюват на страната на справедливостта.

    Коментиран от #126, #133, #141

  • 117 Предатели

    7 4 Отговор
    И проститутки
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Само питам

    10 4 Отговор
    Защо го домъкнахте потника почти нелегално в България ? Другите държавни глави идват по покана и ги посрещтат подобаващо . А Тоя го довлачила котката .
  • 122 Гай Турий

    13 2 Отговор
    Измамният Запад, начело с Фашистгтон не спря своето агресивно навлизане все по-наизток в Европа. Държавите от Варшавския договор, те ги превзеха с лъжата "либерална демокрация". Москва вижда, че НАТО дойде с 1000 км. по-близко до нея. Предупредиха ги няколко пъти да спрат. Да си върнат нападателните оръжия в границите до 1997 г. След 2014 г. предупредиха и новите им пионки от киевската наркохунта да се вразумят, ама те поискаха и ядрено оръжие за да гърмят от 500 км. в Москва. Е, като не щете мира - на ви секира на 24 2.2022 г.!
  • 123 Българин 681

    12 5 Отговор
    Който си мисли, че може да победи ядрена сила номер 1 в света, то той има нужда спешно от.......
    Освидетелстване!!!!

    Коментиран от #134

  • 124 Така е

    2 1 Отговор

    До коментар #114 от "Закс":

    като чета, какво си написал. Това умен човек не може да го напише.
  • 125 Любо

    14 6 Отговор

    До коментар #105 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    Защото цяла София беше напълно блокирана заради зеления наркоман, не можеше да се припари до центъра заради този отпадък. Много ги беше страх от любовта на българския народ !

    Коментиран от #146

  • 126 Българин

    8 16 Отговор

    До коментар #116 от "Павел":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

    Коментиран от #131

  • 127 дървеняк

    5 1 Отговор

    До коментар #113 от "Патриот":

    Опрашиха ли те ?

    Коментиран от #145

  • 128 Мнение

    14 8 Отговор
    Наркомана си мисли ,че говори пред папуаси .
    Е да тези около него бяха такива, но нормалните българи знаят какво става на фронта и не понасят лъжите на този нашмъркан комик ,от когото нищо не зависи.
    Всички операции на фронта се водят от натовски военни "инструктори"
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 007

    6 7 Отговор

    До коментар #110 от "Българин":

    Понеже се мислиш за Българин да ти кажа че на БЪЛГАРСКИ се пише нацист. Като ка путин!!!🇧🇬🇺🇦🇪🇺🇺🇲🇧🇬
  • 131 скъсаняк

    6 5 Отговор

    До коментар #126 от "Българин":

    Бе то и ти няма да бъдеш краварин . Само муууу......
  • 132 Виктор

    3 2 Отговор
    Алабализми.
  • 133 500 убити украински деца

    8 8 Отговор

    До коментар #116 от "Павел":

    Коя справедливостпедал путлераски тейбаамата.
  • 134 Уточнение

    4 4 Отговор

    До коментар #123 от "Българин 681":

    Става дума за САЩ.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Ерор 404

    6 1 Отговор
    На правилното място :

  • 137 Аз....

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "007":

    Защото ........
    Я някои от плюещите да каже кой е цар Борис II
    и защо по великият ви соц. тази част от средновековната ни история липсваше в учебниците????
  • 138 Хахахаха

    5 10 Отговор

    До коментар #8 от "Зеленски":

    Защото той не е започвал нищо, защо той трябва да обявява война на Русия?
  • 139 Мръсен руски боклук

    7 9 Отговор
    каквото напиша за Украйна всичко се трие.

    Коментиран от #148, #153

  • 140 Уникални глупости

    11 1 Отговор
    На уникално прост човек
  • 141 Да ти е ясно

    5 13 Отговор

    До коментар #116 от "Павел":

    Първо, не са толкова много поддръжниците на Рашистан и второ, не са ми никакви братя тези крепостници!
  • 142 Хахахаха

    7 11 Отговор

    До коментар #27 от "Русия":

    Да. САЩ е агресор и реши да нападне и превземе Украйна! Русофили, стига с тези опорки. Ако Русия смята САЩ за агресор, да нападнат САЩ! Все едно да ти бия шамар, щот комшията ти ме дразни! Какво общо има?
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 стоян георгиев

    12 4 Отговор
    ПП-ДБ ГЕРБ са мър.ша

    Коментиран от #149

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Не Благодари на България шматкооо

    16 3 Отговор
    Благодари на шепата побъркани атлантици овладели с измама държавната ни администрация. Спри да дразниш хората и изчезвай на подскоци. Тук не си желан, не го ли разбра бе идиотиноооо
  • 148 Боримечков

    14 5 Отговор

    До коментар #139 от "Мръсен руски боклук":

    При мен е точно обратното каквото напиша против Украйна и Зеленски се трие на поразия та кой е буклука и какъв е боклука не знам но виждам че и други проруски коментари внезапно изчезват без да има нищо нецензурно в тях отдавна е ясно чий е този сайт но щом го има и в украински вариант е повече от ясно
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 12345

    16 6 Отговор
    Дано скоро има нови избори,че тия предатели в парламента след като оставиха милион пенсионери с 250 евро за месец,скоро ще продадат и децата ни за пушечно месо,като украйнчетата свършат..

    Коментиран от #164

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 не спряна

    4 15 Отговор
    Русия трябва да бъде унищожена веднъж за винаги.
  • 153 Мръсен украински боклук

    7 3 Отговор

    До коментар #139 от "Мръсен руски боклук":

    Така и трябва !
  • 154 Що за нагли същества са се събрали там

    11 2 Отговор
    """" Сред красотата около нас искаме да говорим не за войната, а за мира. За онзи устойчив и справедлив мир, към който се стремим всички.""""" Повръща ми се от тези нищожества ей........
  • 155 Механик

    5 8 Отговор
    А Мутрафана къде е ?
  • 156 Сбирщина

    14 4 Отговор
    От фашисти и атлантически боклуци на едно място. Гниди ! ....
  • 157 Абе я ми о говори

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "007":

    Как написа коментар и го побликува преди да е побликувана самата статия.
  • 158 пАри нЕма,

    1 1 Отговор
    действайте!
  • 159 хммм

    3 9 Отговор
    Защо го няма пингвинът там??? Покрил се е от очите на хората... крои зли планове заедно с Москва в кабинета си..
  • 160 Чичак

    16 3 Отговор
    Ако утре бяха изборите, дали вкупом атлантическите партии щяха да вземат и 10% ???? И впрочем всичко което се случва в момента има ли го в политическата програма на някой от тези партии ? Къде го пише и защо не го пише ? Защо народа позволява да го правят на маймуна ?

    Коментиран от #166

  • 161 Точно за това

    14 3 Отговор
    Навремето се е стигнало до народният съд 1/1
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Цитат на деня:

    13 1 Отговор
    Време е политическият боклук от Народното събрание да бъде изметен
  • 164 Аз....

    6 1 Отговор

    До коментар #150 от "12345":

    Неееее пенсийте си ги търсете на ул.Секвоя в к.в.Бояна, жк.Изток и жк.Красна поляна Iва част!!!
  • 165 Кен Еф

    4 1 Отговор
    ми спри я бе мошморок, какво само даваш акъл
  • 166 Коп Тор

    6 0 Отговор

    До коментар #160 от "Чичак":

    няма народ, има тълпа гъбари и тук там някой читав, който се чувства като...сред тълпа гъбари

    Коментиран от #171

  • 167 ермак

    7 1 Отговор
    Чакам с нетърпение да го видя в последната му роля - увиснал
  • 168 дядото

    11 1 Отговор
    какви сърца сме отворили за теб бе наглец.върви по дяволите с войната която сам предизвика и не говори от името на българите.
  • 169 Чичак

    11 2 Отговор
    Близо 1900 града и села от украинската земя са вече освободени. Отбихме руските атаки========= и подобни глупости и откровени лъжи трябва да се говорят в България ли ? Щото ние сме прости и не можем да проверим и да разберем че това няма нищо общо с реалността нали ? Чисто и просто станахме сцена за пропаганда. Пълен позор и падение
  • 170 ха ха

    11 2 Отговор
    колкото и да го излъсквате тоя си остава терорист , а нашите ;народни представители ; бандити , и не така е устроен света , просто нагли и крадливи се представят за държавници
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Цензура

    7 2 Отговор

    До коментар #36 от "Механик":

    И на какво основание? - Защото отказва да изпълнява капризите на укpoпонациcтите, които ще ни излязат през носа ли?

    Радев трябва най-после да поведе честните Българи - това престъпно правителство на държавната измяна трябва да бъде свалено, а всичките му членове, нахвърляни по затворите с доживотни присъди.
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 гневна

    5 0 Отговор
    Понеже не позволява да пейстна линк, просто напишете в ютуб търсачката: "Признанията за плановете на САЩ относно Русия и ролята на България в тези планове!" и изгледайте видеото. 12 минути е. Потресаващо е !
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Надежда

    2 0 Отговор
    Е възкръснала като феникс. Става въпрос за жената, заради която медицинските сестри бяха в затвор. Е, тя се упражнява да се връща в политиката. Интонацията й при разговор е отвратителна.

    Коментиран от #182

  • 178 !!!?

    3 6 Отговор
    Русия е османската империя за Украйна !
  • 179 ГеювИ

    4 1 Отговор
    Махай се бе, наркоман
  • 180 Соломон

    9 1 Отговор
    АГРЕСОРА е САЩ !

    През 2014 държавата-агресор, ФИНАНСИРА и ОРГАНИЗИРА в Украйна ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН ВОЕНЕН ПРЕВРАТ !

    С помоща на ПОЛСКИТЕ украинци, от северозападна Украйна САЩ свалиха от власт ЗАКОННИЯ ПРЕЗИДЕНТ на Украйна, който ОТКАЗА встъпването на Ускрайна в НАТО и ЕС, и започнаха ВОЙНА срещу Русия и РУСКОТА НАСЕЛЕНИЕ в Украйна !

    Артистът Зеленски, стана Президент, като ОБЕЩА МИР в Украйна, но, когато го избраха ИЗПЪЛНЯВАЙКИ нарежданията на САЩ разпали конфликта до гореща ВОЙНА !

    ПОДКРЕПЯМ БРАТСКА Русия във ВОЙНАТА им, срещу ДЪРЖАВАТА-АГРЕСОР САЩ!

    ДЪРЖАВАТА-АГРЕСОР САЩ се намира на континента Северна Америка !
    Какво правят ВОЙСКИТЕ им на границата на Русия ?!
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Естествен Интелект

    2 0 Отговор

    До коментар #177 от "Надежда":

    А преводачката сега троли тук. Какво падение!
  • 183 Скрий се

    0 0 Отговор

    До коментар #176 от "Пълна активация на руските":

    Младеж неориентиран. Смучи си биберона. Не си за тук
  • 184 Филип

    4 0 Отговор
    Дайте един пистолет на гнома да се гръмне и войната ще свърши.
  • 185 ссср

    6 2 Отговор
    и това скапано правителство с зелените си лъжи няма да издържи .
  • 186 Чичак

    7 0 Отговор
    В случая за жалост нищо не можем да направим..... Да са мислили тези които за атлантическите боклуци гласуваха. Уникално прости се оказаха верно.....против Бойчо, ... против Киро и после и двете партии на боклуците се обединиха и това е резултата сега.... Ще страдаме от собствената си глупост. А от Козяк се смеят на глас на глупостта ни
  • 187 Българин

    4 8 Отговор
    Българския народ е със страдаща демократична Украйна! Ще помагаме с каквото можем.

    Коментиран от #188

  • 188 Ще помагаме с каквото можем.

    5 2 Отговор

    До коментар #187 от "Българин":

    Едно дупе ще пуснеш ли ? Да помогнеш на един незадоволен украински герой "като мен".....

    Коментиран от #193

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Московийски пропагандатор

    3 2 Отговор
    Баба Мутрофанова днес е прекалила с водката.
  • 192 Нед

    7 3 Отговор
    Този сатанист кой го пусна в България?Тези,които го слушат и му помагат и са го поканили са нашето правителство.Аз като християнин ги предавам на Божия съд!!!Тук няма значение кой вярва или не вярва в Бога-следете за Божията съдба!!!Не само към тях,но и към сценаристите на войните!!!
  • 193 Българин

    2 2 Отговор

    До коментар #188 от "Ще помагаме с каквото можем.":

    Досега съм дал няколко хиляди лева и съм изпратил 2 камиона с продоволствия.

    Гадно ли ти е, че в демокрацията не са отишли за да нахранят и облекат мързеливата ти рода, а в защитниците на европейската свобода, а?

    И още много възнамерявам да изпратя, и не съм сам, много сме такива.
  • 194 Да така е

    1 0 Отговор
    Заглавието е вярно НО САЩ също са , та как разбра кой е по добрия поробител със преврат не звучи убедително и все пак съм против както е по план да се въвлечем в комфликта
  • 195 Ехааа

    4 0 Отговор

    До коментар #88 от "Съвсем нормално":

    Ти сериозно ли? Можеше тогава и с автомат да дойде и с пълно бойно снаряжение, според теб. Като е дошъл на официална визита, ще спазва протокола!
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    2 3 Отговор
    Зеленски си обикаля по жълтите павета с тишърката, а онова твойто с ботокса и токчетата се е заврело в бункера и даже и в талибания не го канят вече, даже и готвача си обикаля из рабссия и крои нови поставки!
  • 198 Пор

    3 5 Отговор

    До коментар #97 от "експерта от хоремага":

    Русия има право да се разпорежда в собствената си територия. Не в съседните държави, да решава кой каква политика да има и кой да е в НАТО и кой не. В крайна сметка ако смята Запада за враг, защо снабдяваше с деселителития същия тоя запад със суровини и газ? Ами за пари. Значи Запада е лош, даже когато плаща, но парите му са добре дошли. Ами сега вече няма пари, пак Запада е лош и е против Русия, защото не плаща.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #88 от "Съвсем нормално":

    Този е войн, колкото и Сталоун - само на филм.
  • 201 Гост

    5 0 Отговор
    Срещнах стотина коментара с обидни и неприлични думи, които странно защо не са изтрити, но пък са прозападно настроени. Моят коментар 199 беше изтрит, без нито една обидна дума в него, но пък си беше контра на гореспоменатите. Демокрацията снощи загина безславно. Днес, продължавате да трупате още отгоре й.
  • 202 Тя трябва да бъде спряна!

    5 3 Отговор
    Па спри я бре смотан, кво чакаш ....или да дрънкаш глупости повече ти се отдава. Тъпанар.
  • 203 Петко Войвода

    2 3 Отговор
    Русия не е поробител а Освободител.

    Коментиран от #205

  • 204 Зеленски е побъркано

    3 3 Отговор
    Нищожество. Очевидно неадекватно. Поне хората го видяха що за ненормалник е
  • 205 Ани

    3 2 Отговор

    До коментар #203 от "Петко Войвода":

    Левски не е мислел така. Нито Раковски или Захари Стоянов. Твоите твърдения са манипулации на НПО Русофили. Дори Иван Вазов който вижда погрешните послания които е изпратил с "Под Игото" се е опитал да изтегли книгата от обръщение.
  • 206 Слава! Слава! Слава!

    3 2 Отговор
    Очите на народа са се вперили с възхищение към славния Украински народ който се бори за свободата си. Той е светъл пример за останалите народи пъшкащи в Затвора на Народите.
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове