Last news in Fakti

18 Юли, 2023 17:52 3 241 117

Д-р Ненков за Фрог: Ако надарен мъж, преследва със сексуални намерения жена, Радев ще каже ”Спри да тичаш и му се отдай” ли?

  • мирослав ненков-
  • румен радев-
  • руска агресия-
  • украйна

Зеленски ни подаде ръка в международен план, той ни направи услуга, идвайки в България

 Д-р Ненков за Фрог: Ако надарен мъж, преследва със сексуални намерения жена, Радев ще каже ”Спри да тичаш и му се отдай” ли? - 1
Снимка: БГНЕС

На срещата със Зеленски мен ме беше малко срам от нашия президент, обединителя. Върхът на тази безогледна руска наглост, изказването на нашия президент, че Украйна е настояла за тази война, аз нямам думи да изразя възмущението си за това. Дори и най-бесните ястреби, които се добират до националните медии, защитаващи руската агресия в Украйна, на никой от тях даже не му е дошло наум да каже, че Украйна настоява за войната.

Да кажем пак на читателите на Фрог, Украйна е нападната от агресор. За да бъде по-ясно за тези, които не си го представят какво значи да е нападната Украйна: Ако един добре надарен мъж, преследва със сексуални намерения една жена в тъмния парк, президентът Радев ще каже спри да тичаш и му се отдай ли, за да приключат тези писъци, това ли е? Или като мъж ще застане на защитната линия срещу нападната или нападнатия.

Това каза д-р Мирослав Ненков в интервю за ФрогНюз.

Ето го и цялото интервю.

Д-р Ненков, първо искам да ви попитам за интригите в дясното политическо пространство, свързани с местния вот. От последните дни има още един претендент за поста – Вили Лилков. Знаем, че "Демократична България" са в парламентарна коалиция с "Продължаваме промяната", СДС са в коалиция с ГЕРБ, но старите сини привърженици на дясното изглежда не харесват избраниците им. ПП вече обявиха, че издигат бизнесмена Васил Терзиев. Отношението на ДБ не е съвсем ясно. Как ви струват всички тези интриги, които се заформиха около местния вот в София и кой ще излезе победител от тях според Вас?

Според мен тече един процес, който не е невероятен за света. Всички искаме да сме начело и да сме лидери, да сме много влиятелни. Тази така наречена "градска десница", някъде прочетох тази мисъл, не е моя, но много ми хареса, тя направи и най-доброто, което може да направи - раздели се. Защото много ги разбирате нещата, защото сме много умни, най-оправните, не приемаме другото мнение, и накрая така става.

Това момче Васил Терзиев на мен ми е страшно симпатично. Точно тези десни хора, които твърдят, че са против комунистическия начин на всичко, те постъпват точно като най-долните комунисти, обвиняват децата за действията на родителите им. Не е хубава тази работа, накрая кмет на София ще стане някой, който няма да ни харесва.

Възможно ли е зад кандидатурата на Вили Лилков да се крие ГЕРБ, както много анализатори твърдят?

Няма как да знаем, но нищо чудно. Ако сега бях на мястото на Бойко Борисов щях да издигна Йорданка Фандъкова отново и тя като нищо отново да спечели, ей така, просто за да си направя майтап със софиянци, отворените софиянци от центъра. На предпоследните избори 5% или 15% от тях бяха гласували за Възраждане.

Не става добре така, коалиционните партньори да излъчват различни кандидати не е добър сигнал, макар че ДБ се увлякоха по проф. Лилков, не е готина тази работа, изглежда като торпилиране цялата тази история.

Дано проф. Лилков да се е оказал като невидим инструмент, да не участва активно в тази игра, но това няма как да го разберем.

Разбраха ли се според вас ПП-ДБ и ГЕРБ- СДС за регулаторите. В сряда ГЕРБ официално издигнаха бившия си депутат Димитър Главчев за председател на Сметната палата, а ПП-ДБ не възразиха. Миналата седмица се разбра, че ПП-ДБ са решили да подкрепят и предложението на ГЕРБ за още един мандат, на сегашния управител на БНБ Димитър Радев, вместо да издигат свой кандидат. Очакването е ПП-ДБ да имат думата за шефа на друг ключов регулатор - НЗОК, след като ГЕРБ благоволиха да се откажат от компрометирания си кадър Иванка Динева.

Очевидно се разбраха и си имат някакви договорки, но то в крайна сметка лошо-хубаво, те управляват заедно. Аз лично не съм “ок” с това правителство от една страна, но от друга страна няма по-добро. В никакъв случай не е по-добро служебното правителство на Радев и това го показа визитата на Зеленски в България, който дойде да почете България, а не ПП-ДБ или ГЕРБ. Както г-н Бойко Борисов се изказа в абсолютно негов стил, че ако не бил той, нямало да дойде Зеленски, това е несериозно.

Посещението на Зеленски показа, че това правителство е необходимо. Те като управляват заедно със сигурност ще имат някакви договорки и тук какво е лошото един прави едно, друг друго, въпросът е колко е голям компромиса.

Ще се получат ли нещата с т.н. сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС в крайна сметка?

Дотук се получават. Очевидно нито на едните, нито на другите им е лесно.

Думите на Радев от откриването на пилона на Рожен повдигнаха дебат относно това дали речта му на Роженските ливади е "тежка реминисценция към времето на сталинските репресии в СССР" . На Вас как ви стори тази реч?

Според мен той веднага трябва да смени човека, който му пише речите. Това е човек, който живее някъде през 60-те години на XX в., във времето на развития социализъм.

Искам да се върна и малко назад. На срещата със Зеленски мен ме беше малко срам от нашия президент, обединителя. Това беше ужасяваща среща. По-малка щета щеше да понесе Радев, ако не беше приел тази среща. Върхът на тази безогледна руска наглост, изказването на нашия президент, че Украйна е настояла за тази война, аз нямам думи да изразя възмущението си затова. Дори и най-бесните ястреби, които се добират до националните медии, защитаващи руската агресия в Украйна, на никой от тях даже не му е дошло наум да каже, че Украйна настоява за войната.

Да кажем пак на читателите на Фрог: Украйна е нападната от агресор. За да бъде по-ясно за тези, които не си го представят какво значи да е нападната Украйна: Ако един добре надарен мъж, преследва със сексуални намерения една жена в тъмния парк, президентът Радев ще каже "Спри да тичаш и му се отдай" ли, за да приключат тези писъци, това ли е? Или като мъж ще застане на защитната линия срещу нападната или нападнатия.

"Украйна настоява да води тази борба"... не мога да повярвам. Какво предлага той, каква е алтернативата? Украйна се предава и войната спира? Това е нечовешко изказване, даже не е и проруско.

Опита ли да се оправдае Радев в изявлението му на следващия ден, след визитата на Зеленски у нас, в което той казва, че не е знаел за това посещение и никой не го е съгласувал с него?

Това е несериозно, ако беше пуснал газ на тази среща президентът по-малко щеше да се изложи. След това изказване, че Украйна настоява за тази война и в крайна сметка плаща Европа, нямам думи, срам и позор е. Не знам дали някой го учи или дали са си му толкова възможностите, но наистина хората около него носят голям грях.

Професията връзки с обществеността, по-известна като PR, е много сложна и не е за всеки.

Какъв знак за България остави посещението на Зеленски у нас?

Зеленски ни потупа по рамото. Той от един комедиен актьор се превърна в световен лидер.

В нашето малко по-просташко съзнание, тукашното, човекът, който разсмива другите е комедиант, веселяк, не можеш да го възприемеш сериозно, а всъщност е много по-трудно да разсмееш някой, отколкото да го разплачеш. Можеш да разплаче веднага, всеки с един шамар, но да го накараш да се смее е много по-трудно. Това обаче е друга тема.

Зеленски ни подаде ръка в международен план, той ни направи услуга, идвайки в България. Направи ни и услуга като ни показа и истинското лице на президента.

Интервю на Констанца Илиева


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Докторе

    137 34 Отговор
    Много си прост

    Коментиран от #5, #7, #11, #37, #68, #81, #86, #110

  • 2 честен ционист

    94 19 Отговор
    Воайорът анестезиолог. Дали ги бара по сиските като ги приспи? Може даже и на гинеколог да се вживява.
  • 3 Емили с Тротинетката

    96 13 Отговор
    Ненков ги разбира тези работи.Много надарени са го гонили и са го хващали.хи хи хи хи
  • 4 Даммммм

    97 16 Отговор
    Тоя щом дава такива примери значи е "баш експерт"... Абе от къде се навъдиха такива"умници" бре? Толкова ли яко плащат нпо-тата ?

    Коментиран от #111, #116

  • 5 Демократ

    83 14 Отговор

    До коментар #1 от "Докторе":

    Яко прост

    Коментиран от #112

  • 6 съвипусник на Румен Радев

    28 81 Отговор
    Така и не разбрах кой, защо и как го командирова в САЩ – уж да бъде "НАШ" – уж Натовски генерал?!
    Като курсант Радев се отличи като подмазвач и натегач. Беше и кръшкач когато се касаеше за нещо по-сериозно и отговорно.
    Курсанта Румен Радев не блестеше с нищо сред останалите, дори беше бездарен, незабележим, неконтактен, необщителен, без интелект и авторитет.
    Страняхме от него защото беше доносник на ВКР и ДС, които пък за тия му „заслуги” го направиха „отличник” на випуска, въпреки некадърността и безотговорността му като военен летец.
    След серията опасни технически проблеми с „МИГ”-овете, като „вътрешен човек на тайните служби” вече не го пускаха да лети защото им трябваше за „други, по-важни, партийни” задачи.
    После като лоялен кадър на БКП, активен сътрудник на ВКР и ДС и отявлен русофил, го отличиха с обмяна на опит в Москва с руските колеги. Издигаха го по партийна линия, подготвяха го явно за номенклатурчик.
    Той е злонамерен, коварен и обигран провокатор, обслужващ интересите на Русия, което е предателство от най-високо ниво спрямо България

    Коментиран от #17, #24, #32, #33, #89

  • 7 др Гей Билтс

    60 11 Отговор

    До коментар #1 от "Докторе":

    Не прост, а простак.
  • 8 да де

    72 10 Отговор
    Не е лошо тоя да внимава да не попадне на някой надарен, аман от измислени лекари разбиращи и от политика.

    Коментиран от #113

  • 9 Надарен Доктор бе !

    57 11 Отговор
    Повече от половината му пациенти са на оня свят! Богат лекар!
  • 10 Хихихи..

    65 9 Отговор
    Тоя селски сурат пробва остроумие като мотика у асфалт,хич не става за жълти павета.Че пък и доктор..
  • 11 Мимчят

    46 7 Отговор

    До коментар #1 от "Докторе":

    Абе ,може да се каже-амерски ястреб ,тапунгел...
  • 12 Аре беги

    53 5 Отговор
    Клоуните се подкрепят!
  • 13 Абе жалък

    70 8 Отговор
    И ти ли си плю на името? Много ще лазите покрай Радев.

    Коментиран от #114

  • 14 ввввв

    54 6 Отговор
    ама вие направо се отдавате на надарената Фащ без да ви гони
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 "Всякога проклета русия" по Раковски

    11 53 Отговор
    “Украйна настоява да води тази война”. Това гордо заяви изпод пилона Румен Радев. По националната телевизия.
    Каква енергия събра с този пилон? Каква безчовечна шаманска сила придоби, че се изправи, уж целият в бяло, с оцапани от кървава омраза думи?
    Аз повече страх от това кремълско чучело нямам. Но няма и да му казвам Долу.
    Нека си стърчи, горе, на пилона си.
  • 17 честен ционист

    5 37 Отговор

    До коментар #6 от "съвипусник на Румен Радев":

    Само не разбрах на какъв език се е разбрал с руснаците на обмен опыта, понеже ме съмнява да върже едно изречение на руски.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Голата истина

    60 7 Отговор
    Тоя за свински доктор не става.По ниско от него са само сайтовете дето му показват простащината
  • 20 Ако беше

    19 8 Отговор
    червен, продал душата си или пък расъл след 90те, щях да те разбера, но не си. Единственото ми обяснение е, че имаш много голямо его.
  • 21 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    11 61 Отговор
    Радев е една гнусна рашистка подлога
  • 22 инж

    51 9 Отговор
    Ненков - явен боклук
  • 23 ЛИЛИ

    59 7 Отговор
    ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКЪВ ТЪП МИНИСТЪР СМЕ ИМАЛИ МАЛЕ МАЛЕ

    Коментиран от #115

  • 24 Голата истина

    49 7 Отговор

    До коментар #6 от "съвипусник на Румен Радев":

    Явно си завистлив неуспял мижав селянин със злобна душица

    Коментиран от #35, #44

  • 25 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    39 5 Отговор
    Този нЯнков май иска, него да го гони някой надарен мъж...
  • 26 Молитва

    54 7 Отговор
    Боже, опази ни от "доктори" с такъв интелектуален капацитет.
  • 27 Президента

    38 6 Отговор
    Няма как да е обединител....щото трябва да се разчекне. Той трябва да представлява мнозинството а отчитайки че само 20% са евроатлантици той правилно се изразява неподкрепяйки зеления. То и мен ме е срам как правителство с 20% подкрепа се опитва да вкарва България в нежелана посока или как референдума за еврото го пренебрегнаха уж демократите

    Коментиран от #30

  • 28 Истината

    6 46 Отговор
    Посещението на Зеленски в София не е просто признание за важността на България в усмиряването на съветските имперски амбиции, напоени с невинна кръв.
    Това посещение е символен знак, но важен. Ще се потвърди нещо, което порочните псевдо-герои, самопровъзгласили се за “миротворци”, “по-българите”, които чегъртат от съзнанието на българите всяко чувство за справедливост, емпатия и нормалност вече усещат с късите косъмчета на вратовете си.
    Няма да е лесно, защото десетилетия наред затриваха чувството ни за самостоятелност и правото да бъдем средно-голяма, модерно развиваща се европейска държава.
    Но контраофанзивата, в която най-накрая ще дръпнем България изпод ботушите на МОЧА, започна.

    Коментиран от #38, #42

  • 29 А бе,

    53 5 Отговор
    на тия некадърници само Радев им е виновен !
  • 30 Така ще да е

    36 17 Отговор

    До коментар #27 от "Президента":

    Президента изпълнява желанията на 80% от българите.

    Коментиран от #62, #69

  • 31 Сталин

    41 4 Отговор
    Дебилна торба с л@йна
  • 32 Излез

    26 8 Отговор

    До коментар #6 от "съвипусник на Румен Радев":

    си с името. Що се криеш. Или е като 4 хилядниците. Пък като кажеш а, кажи и б.
  • 33 ха ха

    28 4 Отговор

    До коментар #6 от "съвипусник на Румен Радев":

    това от посолството ли е ?
  • 34 Тапа Нар

    37 5 Отговор
    еееее на тези им се протъркаха езиците от лизане на атлантишки отверстия. То бива раболепие, ама тяхното минава всякакви граници. Гнъсни човечета
  • 35 Да знаеш

    20 2 Отговор

    До коментар #24 от "Голата истина":

    Може пък и да е някой много успял - сигурно работи в селскостопанската авиация
    и пръска нивите на хората за 200 лв. на час!
  • 36 киро

    43 4 Отговор
    Анестезиоложе заминавай при зеленското и не се връщай
  • 37 психиатър

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "Докторе":

    Не е прост, по-вероятно е вече да е изстрелял патроните !
  • 38 позеленял

    25 2 Отговор

    До коментар #28 от "Истината":

    крадците и лъжците дръпнахте , като грабите имоти , земи , и най вече работещите
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Чорапа

    5 38 Отговор
    Показа че е неподготвен за поста който заема защото се държи като селски кмет в стремежа си да не обиди Русия обижда Украйна типичен подход на мижитурките.
  • 41 Жорж

    40 4 Отговор
    Докторе, метафората ти е супер тъпа.
  • 42 Кен Еф

    27 2 Отговор

    До коментар #28 от "Истината":

    Пич, харесва ми колко старание си вложил в тролерията си. Имаш от мен половин долар, дай сметка. Съвет - ако използваш уменията си за нещо градивно, може да стигнеш далече
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 А най-вероятно

    32 4 Отговор

    До коментар #24 от "Голата истина":

    е виждал Радев само на телевизора и получава нещо за да клепе.
  • 45 Ангел

    19 1 Отговор

    До коментар #18 от "Къде сте бе копейки долни":

    Боклук е лоша дума. Много хубавите редактори от Факти, явно Ви симпатизират затова не Ви трият. И се научете да си пишете името!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 аахахахааа..

    7 38 Отговор
    Квичат на умряло русофилите ама това си е самата истина.Срам и позор с тоя "президентин" който иска да ни вкара в азиатските зони на влияние.Срааааам!!!!!
  • 48 БЪЛГАРИН

    33 6 Отговор
    НАЙ-МРАЗЯ КОЙТО НЕ Е ПОЛИТИК ДА СЕ ПРАВИ НА ТАКЪВ ИЛИ ПОЛИТИК ДА СЕ ПРАВИ НА ДОКТОР, ДОКТОР ДА ДАВА АКЪЛ НА ВОЕНЕН ПО ВОЕННИ ВЪПРОСИ И Т.Н.
    ДОКТОРЕ, НЕ Е ЛИ СРАМНО ДА ДАВАШ АКЪЛ, ТАМ КЪДЕТО СИ НЕКОМПЕТЕНТЕН?
    ТОВА ДОСТАТЪЧНО ГОВОРИ ЗА МЕН КАКЪВ ЧОВЕК СИ. НАЙ-ИЗЯВЕНИЯ ДОКТОР ДА СИ, НО КАТО ЧОВЕК ТИ ВЕЧЕ ЗА МЕН СИ БОК..ЛУК!
    РАДЕВ Е ПРАВ И ИСТОРИЯТА ЩЕ ДОКАЖЕ ТОВА! УКРАЙНА НАСИЛА НАКАРА РУСИЯ ДА Я НАПАДНЕ И НЕ СЕ ПРАВИ НА УЛАВ, ЧЕ НЕ ЗНАЕШ ТОВА. САМАТА МЕРКЕЛ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ КАЗА КАКВО СА ПРАВИЛИ ОТ 2014 Г. ДО 2021 Г. - ТРУПАЛИ СА ОРЪЖИЕ ЗА ДА ЗАСТАНАТ СРЕЩУ РУСИЯ, Т.Е. ДА Я НАПАДНАТ И ДА Я РАЗДЕЛЯТ НА КНЯЖЕСТВА. ПУТИН РАЗБРА И ГИ НАПАДНА ПРЪВ, ЗА ДА НЕ ВЛЯЗАТ В РУСИЯ.
    ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ ИСТИНАТА, ЗАЩОТО Е УМЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН, А УМНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ НЕ ЛЪЖАТ, ЛЪЖАТ!
    ТАКИВА НАВЕДЕНИ КАТО ТЕБ, КОИТО РАБОТЯТ ЗА ТЪРБУСИТЕ СИ И СЛУГУВАТ ДА СА БЛИЗО ДО ВЛАСТТА, ДА ИМА ОТ ПАЯ И ЗА ТЯХ, СЕ ИЗКАЗВАТ В УГОДА НА ТЕЗИ ОТ ВЛАСТТА.
  • 49 Лев Рублев

    5 21 Отговор
    Докторе,тия зелени фатмашки чорапи май станаха кърваво червени и се развуняха по селски
  • 50 ийкуасваз

    32 5 Отговор
    Ненко винаги е истинска трагедия да видиш падението на един учил човек какъвто е твоя случаи. Понякога си забавен но в случая с тези твои сравнения се оказва че си потенциално много прост човек. И в това е твоята голяма трагедия. Ненко вземи си купи злато от Господ Иисус Христос, че инак си беден и беден ще си отидеш от света. Трагедия твоето Ненко си е голяма простотия и трагедия.
  • 51 ненков

    34 3 Отговор
    не знам що за доктор си,ама за политик определено не ставаш.
  • 52 ФАКТ

    32 4 Отговор
    "ДОКТОРЕ",
    ТИ КАК И ДА ПЛЮЕШ ПРЕЗИДЕНТА, НИКОГА НЯМА ДА СИ СТИГНАЛ ДО НЕГО!
    КОГАТО НА 1 ЧОВЕК ШИРИНАТА МУ Е ПО ГОЛЯМА ОТ ВИСОЧИНАТА, ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ НА ОГЛЕДАЛОТО КЪДЕ МУ Е МЯСТОТО. ЩО ЗА ДОКТОР СИ КАТО ЗА СЕБЕ СИ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ГРИЖИШ, А СИ ТРЪГНАЛ ДАЖЕ И ДА ПЛЮЕШ ДРУГ НЕОСНОВАТЕЛНО?
  • 53 Никога не е късно, човек да стане

    26 3 Отговор
    КЕПАЗЕ, ето този е факт, беше много забавен и интересен, но откакто се превърна в краварска подлога(явно за пари, защото го изритаха като лекар), стана много противен и отвратителен. Все такива тъпи примери дава. Ако е истинска жена, а не джендър, естествено, че трябва да се подложи на мъж, но тъй като при краварите няма истински жени, затова мислят като джендъри!
  • 54 зрител

    26 3 Отговор
    и ти ли - ненков !? и ти ли броиш дребни акчета.....
  • 55 Хари

    27 3 Отговор
    На тоя докто у главата му е само секс. И много вицове се такива съм слушал. Е несериозно е да правиш паралел кво ще направи Радев ако някъв искал да такова няква ама му бил голям. Ми..... Изветрял е малко доктора.
  • 56 Много чувствителен

    32 3 Отговор
    Поредният наплюскан демократ. Когото го е срам да ходи в Украйна, фронтът го зове. Там и доктори им трябват.
  • 57 Докторе

    28 2 Отговор
    да та не е гонил накой такъв, че ги разбираш нещата?
  • 58 Никой

    33 3 Отговор
    Ненков, Мирославе. Какви са тези файтонджийски аналогии бе господин лекарю, с големите претенции за интелигентност?
    Я се занимавай с това за което си учил и не се занимавай с друго, че не ти се получава!
  • 59 1111

    32 4 Отговор
    Добре бе - имаше ли опити за преговори в началото на войната? Имаше. Имаше ли убит украински участник в преговорите веднага след завръщането му? Имаше. Искаше ли Зеленски ядрено оръжие за Украйна седмица преди войната? Искаше - има го в "медиите" даже. Иска ли Украйна и Крим, за да приключи войната? Иска. Крим беше ли украински преди 2014 г.? Не - беше автономна република и не напълно украински. Когато наливаш масло в огъня гасиш ли го? Не. Ако налееш повече масло, може ли и теб да изгори? Може. Украйна значи настоява за повече масло за да гори огънят. Пезидентът прав ли е? Прав е.
    Този изфирясал доктор Ненков да си приказва тъпите вицове по радиото и да не се занимава с неща, за които няма акъл. Още, като взе да агитира за ваксинация със стари ваксини, ми беше ясно, че му плащат доста допълнително. Изплю се на авторитета си отпреди "пандемията".
  • 60 Хахаха

    23 2 Отговор
    И тоя си повярва. Всичкото е таково тук- всякакви лаици по политически въпроси дават мнение за геополитиката. Може да си говори каквото си иска и където си иска, но защо точно по медиите трябва да се транслират негово мнение? Или новоизлюпилия се
    ,,Комик" реши да подкрепи , , колегата " си по жанра?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 За неграмотници

    5 21 Отговор

    До коментар #30 от "Така ще да е":

    Нещо си се объркал!Пъпката е избран за втори мандат с едва 23% от всички българи.Ограмоти се малко!
  • 63 Иван

    7 35 Отговор
    Браво докторе. Както винаги право в десятката.

    Коментиран от #76, #88

  • 64 есср

    28 3 Отговор
    Т.н. евроатлантици,разбирай ПП,ДЪ БЪ ЛГБ...и всякакъв отпадък узурпираха властта при реална подкрепа не повече от 10-12%(предимно от София и Пловдив)И сега много им е криво,горките,че има някой с авторитет и повече подкрепа от народа с различно от тяхното мнение,Ами свиквайте,бе не може посолството да заповядва на всички.Има и хора със собствено мнение.И вземете сменете малко репертоара по оплюването,вече почна да омръзва.

    Коментиран от #67

  • 65 Точен

    18 2 Отговор
    Само ,че жената забрави да добавиш че жената е проститутка и е тръгнала да търси
  • 66 Скафи

    28 5 Отговор
    КъФ е тия боклук че дава оценка на президента.
  • 67 Бъркаш

    6 28 Отговор

    До коментар #64 от "есср":

    Няма авторитет вече.
    3/4-ти от избирателите му се отрекоха от него. В момента с копейката са като 2 капки водка - руска водка.
  • 68 мдаа

    29 4 Отговор

    До коментар #1 от "Докторе":

    Сигурна съм, че този има диагноза, но не знам как точно се нарича. Почти всичките му изказвания се въртят около сексуалната тематика.
  • 69 Ами

    18 4 Отговор

    До коментар #30 от "Така ще да е":

    Не всеки се мрази за да се продава и да ходи да блее на платените протести на кръга капитал, в защита на националните предатели пп и дб.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ненков, гледай

    26 4 Отговор
    си упойките и реанимацията и не се бъркай и ти в тая тема. Достатъчно много maloумници се изказаха по темата и без това.
  • 72 нанайков да търси,

    15 2 Отговор
    д-р Баталов -отвяря дупки всякакви....
  • 73 факт

    24 3 Отговор
    Този доктор се мисли за много духовит, но всъщност не му се получава. Гледах го малко в Стани богат как се лигави и преместих канала, лигавенето не се издържа.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 По некоректната аналогия в заглавието

    21 4 Отговор
    Ако преследваната жена е убила децата на мъжа, целта няма да са плътски удовоствия... Избирателната амнезия на подлизурковците няма да спаси нацистите.

    Коментиран от #83

  • 76 ванко ванко

    8 1 Отговор

    До коментар #63 от "Иван":

    и ще го лапниш еий ...така ,без да си разбрал ....
  • 77 оня с коня

    27 4 Отговор
    ненапразно те изгониха от военна болница!!! клоун!!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Ненков

    20 4 Отговор
    Сега разбирам защо ви бият мург@вите, но явно е недостатъчно...то бива простащина, но Вашето е еталон.
  • 81 ТТТ

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Докторе":

    Ти пък си Ален Дилон.
  • 82 Доктор

    17 3 Отговор
    Боклук.
  • 83 Прокопий

    5 18 Отговор

    До коментар #75 от "По некоректната аналогия в заглавието":

    Да, няма, - всичките кремълски фашисти ще станат на сапун, най-интересното е, че това ще го направят други кремълски фашисти. Интересни следващи две години ни чакат, докато ботоксовият бъде положен до другата мумия в мавзолея, с любезното съдействие на ГРУ, ФСБ, и други кремянски организации, по старостилна оркска традиция...🤣🤣🤣
  • 84 СЕРИОЗНО ЛИ, БЕ

    22 3 Отговор
    ТОВА Е ИЗКАЗВАНЕ НА КОМПЛЕКСАР, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ!
  • 85 Такава простащина

    24 2 Отговор
    никога не е имало до сега! И тия"хора" искат да управляват държавата! Срам и резил!
  • 86 сноу

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Докторе":

    То дето много ,ами по много на един път.....от миро плямпалото само вициве са слушаш ,та и те едни блудкави ...Иначе се прави на доктор, ама дали е излекувал някого ...
  • 87 Мак лайн

    17 2 Отговор
    Доктор Ненков е капут
  • 88 сноу

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Иван":

    ..пак си сложил 0 и 1 наобратно...
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ Е ПРЕЦЕНИЛ

    2 14 Отговор
    МНОГО ИМ Е ПРИЯТНО НА УКРАИНЦИТЕ ДА ГИ БОМБАНДИРАТ, ДА ГИ УБИВАТ СЪС СТОТИЦИ ХИЛЯДИ, ДА ЕМИГРИРАТ С МИЛИОНИ СПОРЕД ГЕНЕРАЛ РУМИ ЗЕЛЕНОТО ЧОРАПЧЕ?
  • 91 ЛГБТ ВАГНЕР

    10 3 Отговор
    НАДАРЕНИЯ МЪЖ Е ГОНИЛ МИРО НАЙДЕНОВ И МАЙ ГО Е СТИГНАЛ? А ТИЯ КОИТО СА ГЛЕДАЛИ И НЕ СА МУ ПОМОГНАЛИ СА БИЛИ ОТ ПП ДБ НО ФЕНОВЕ НА ПРЕЗИДЕНТА .
  • 92 Перо

    16 1 Отговор
    Прав беше шефа на ВМИ да уволни тоя некадърник! По-тъп е и от Москов! Вече няма да злепостява институциятята с джендърска простотия!
  • 93 Без име

    10 1 Отговор
    Аман от тоя нахален Ненков с тъпото му чувство за хумор!
  • 94 Град Симитли

    5 1 Отговор
    Тъпо.
  • 95 Жалък

    8 1 Отговор
    На тоя доктор, жена му не му ли пуска, та мисли за това дори при сериозни теми.
  • 96 Гост

    2 5 Отговор
    Ватенкиии,вече станахте смешни.Големи гъби излезнахте,водят ви като овци на заколение.
  • 97 бай Иван

    6 3 Отговор
    Д-р Ненков за Фрог: Ако надарен мъж, преследва със сексуални намерения жена, Радев ще каже ”Спри да тичаш и му се отдай” ли?
    Винаги съм мислил Ненков за умен човек . Явно е обаче ,че в изказа си не може да надскочи нивото на "разказвач на кратки вицове" от радио рубката в "Да..рик". Докара един толкова тежък междудържавнически конфликт, до едно просто е..б.не и пускане на газ,кой кого гонил с какви намерения понеже не може да го обясни нормално. Жалко , този човек ме разочарова.Очаквах що годе смислен изказ.Доколкото разбрах са го изгонили и от болницата където работеше. Е поне ще има време да измисля и разказва кратки вицове и да им се смее като по.бъ.ркан.
  • 98 Тредстоун

    3 5 Отговор
    Простичко казано за да го разберат и подлогите на ватниците ... ,де да знам де те са достатъчно обли да оспоят истината дори да е смляна за да я преглътнат по лесно ... , интелектуални инвалиди с петолъчки в свинтекса
  • 99 Цялата краварска изм.

    6 1 Отговор
    На бокл...воглаве с тоя...Нема си гледа докторлъка ами хукнал на РУМЕН РАДЕВ акъл да дава ...некъдр...
  • 100 Д-Р НЯНКОВ НАИСТИНА ИЗГЛЕЖДА МАЛКО

    6 1 Отговор
    ГЛУПАВО И В ПРОФИЛ И В АНФАС - ТОВА ОПРАВДАВА ДОНЯКЪДЕ ЧЕ СЕГА В УСТАТА МУ ВЛЕЗЕ ПРЕЗИДЕНТА ........... ЗАТОВА ГО ИЗГОНИХА И ОТ РАБОТАТА МУ! СЕГА ВЕЧЕ ДОКТОРА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛОЖИ ! ДОРИ НЕ ВДЯВА ЧЕ ГО ИЗПОЛЗВАТ ЗАРАДИ ГЛУПОСТТА МУ !
  • 101 амон ра

    3 1 Отговор
    А мен ме е срам от теб - недоказан, набеден, простоват и арогантен "лекар" !!! Киснеш в Дарик сутрин и се хилиш по национален ефир като някакъв селски овчар, разказваш вулгарни вицове пред деца и блъскаш по масата. Набеден анестезиолог, който дори колегите му ненавиждат заради некомпетентността му. Политик - смешник ... какво още искаш да кажа за псевдо "докрора" Ненков ... ???
  • 102 Гуцанчо

    6 1 Отговор
    И ти ли Бруте ,що не си гледаш докторлъка!!!
  • 103 Радеф

    2 1 Отговор
    Даже щях да се намажа с новичок по кафявата точка
  • 104 НЯНКОООВ , ТИ КОЛКО ЗАПЛАТИ ДАРИ БЕ

    4 0 Отговор
    ЩОТО КИРЧО НИЩО НЕ ДАДЕ , САМО ПЛЯМПАШЕ КАТО ТЕБЕ !
  • 105 бълг. патриот

    3 5 Отговор
    ИМПИЙЧМАН за така наречения фатмак президент!
  • 106 Аз съм веган

    1 1 Отговор
    А копейкин като ги под гони с късия и само се кикотят
  • 107 Българин

    4 1 Отговор
    Гледай си медицината и недей обсъжда президента.Радев е истински българин и защитава българския интерес.
  • 108 Пею

    4 2 Отговор
    Д-р Ненков за нищо не ставаш.Запаьи си мнението за себе си.
  • 109 умен и образован

    0 1 Отговор
    добра аналогия на доктора...
    още по-добра е сталин да се съгласи на мир с хитлер, когато последният е на прага на москва!
    вечен позор за гумен гадев! Импийчмънт сега!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Мрън

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Даммммм":

    Няма нужда да си експерт , зада коментираш нещо очевадно . Друг е въпросът , че има много слепи пишещи тук
  • 112 456

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Демократ":

    Много си "УМЕН"
  • 113 456

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "да де":

    А бе то не е лошо и ти да попаднеш на някой надарен и черен
  • 114 456

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Абе жалък":

    Не се притеснявай ! Има и по-жалки от него -Фърчилото
  • 115 456

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "ЛИЛИ":

    Гледам тебе и си представям какви избиратели има в БГ
  • 116 Не знам

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Даммммм":

    какъв "баш" експерт е, но връща хора от мъртвите, жив и здрав да е. А тебе ще те попитам, когато едните отр.пки се биеха с другите отре.пки (разбирай нацистка Германия и СССР), как беше разпределението на жертвите и дали ти хареса :-) :-) :-). Щото и двете си ги заслужиха, изцяло.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове