Last news in Fakti

22 Юли, 2023 19:45 3 594 26

Методиев: Президентът има маниакална страст за управление чрез служебни кабинети

  • калоян методиев-
  • румен радев-
  • управление-
  • служебен кабинет

Борисов и Радев са се концентрирали да ликвидират ПП

Методиев: Президентът има маниакална страст за управление чрез служебни кабинети - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев има маниакална страст и желание за управление чрез служебни кабинети. Няма правителство, програма, идейна група, която да не бъде разбивана отвътре и инженерстване от страна на президентството. Това каза за "Офанзива с Любо Огнянов" политологът Калоян Методиев.

"Президентът може да е краен евроатлантик, а в другия русофил. Той винаги ще е обратното, на това, което може да стои на пътя му към властта. Радев четеше от листчета и се оплете пред Зеленски, когато излезе от предварителния си сценарий, беше смачкан. Предполагам, че сега ще се опита да направи пак по-рязък ход и да се изкара евроатлантик. Цялата инфраструктура на служебния кабинет в момента се е прицелила в местната власт, за да се изгради база за партия или да разклати държавата", коментира той.

По думите му в момента патриотизмът е изкривен, а има и вкопчване в миналото. "Епитетите в политиката няма да спрат. Борисов и Радев вече не говорят един срещу друг, двамата са се концентрирали да ликвидират ПП, но те вече сами го направиха, влизайки в коалиция с ГЕРБ", заяви политологът.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голата истина

    50 16 Отговор
    Тоя поръчков човечец си взе извънредно някой лев от журналята з
  • 2 12343211

    45 14 Отговор
    За тая истина кой ви плаща?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Град Симитли

    30 13 Отговор
    Ачик ТЪЛПАННАР!
  • 6 ЧЕСТНО

    35 15 Отговор
    ИДИ И СЕ ЛЕКУВАЙ! ИМАШ ЗАВИСИМОСТ ОТ НИНОВА! ТОВА Е П-ЗЛЕ И ОТ НАРКОМАНИЯ!
  • 7 !!!?

    39 48 Отговор
    В Кремъл възкръсна Хитлер който нападна беззащитна Украйна, а Радев застана на страната на агресора Русия, отказа военна помощ на жертвата, а отгоре на това поиска от Президент Зеленски да капитулира ! Това е най-позорният акт на български държавен глава за всички времена!!!?

    Коментиран от #10

  • 8 Нещастен

    31 14 Отговор
    Некадърник ...най позорно изгонен за непригодност и нелоялност...
  • 9 Българин

    26 19 Отговор
    Тези, които говорят че Радев е Русофил са платени от Козяк да повтарят тази мантра, та да може някак хората да забравят какво говореше Радев и как се обяви първо за натовски генерал, а после да българин.
    Забравил ли е народа, че препоръките от ЦРУ за Радев бяха, че е подготвен за Лидер в Лангли; забравиха ли как изведнъж кариерата на Радев започна да лети с голяма скорост и за кратко време стигна до Генерал, започна някак странно да бъде постоянно в медиите, да се появява навсякъде, Борисов го направи министър, а после като по учебник се разделиха с "лошо"; Радев започна да опонира Борисов и да се прави на политик; след това по някаква незнайна причина, Нинова замина за Сащ като каза, че ще обяви номинацията на БСП за Президент след като се върне; върна се и обяви, че БСП "номинира"( сещай се Сащ) Радев; след това Борисов номинира от Герб Цецка Цачева; странна номинация при положение, че 3/4 от народа вече мразеше Цецка поради глупавите и прояви та да може и тези, които не искат да гласуват да отидат, за да не стане сакатлък и номинацията на Сащ Радев да изгуби.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 007

    28 23 Отговор
    Резидента има страст путлер да го погали по главицата и да му даде кокълче!!!🇧🇬🇪🇺🇺🇦🇺🇲🇧🇬
  • 12 Мосад

    10 16 Отговор
    Путин обяви БСП и Радев за съответно партия атлантическа, и Президент който подписа документ, че Русия е ВРАГ, като в същото време това го обяви на глас на Запад, а България всичко това беше премълчано.
    Изрично е обявено от Козяк, че ако платените им слуги по някакъв начин изпортят легендата за Радев, която му създадоха от ЦРУ, че Радев е русофил, ще имат трагични последици за парите, които са получили.
  • 13 Под опашката на коня

    18 7 Отговор
    Нивата опорка на грантаджиите, за слабите парламенти и правителства, е виновен... президента.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Турчина

    20 9 Отговор
    Методи е слънчасал.
  • 16 С.П.

    20 6 Отговор
    Изгониха го, защото лъсна, че прост и сега злобата га яде....сигурно накрая ще го изяде...
  • 17 Коко

    25 8 Отговор
    Какво сте се втренчили в Президентът ни бе мишоци?!

    Коментиран от #23

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    18 4 Отговор
    Ей, господинчо, колко пъти ходим на избори, щото партийте не могат да се договорят на коя по колко
  • 20 Друго не можеш

    18 8 Отговор
    А бе нещастник, Радев се бил оплел пред Зеленски? Такива като теб са трагедия. А вземи погледни 15 минутното видео на Euroactiv и виж как на втория ден след срещата имаше 5 хил. коментара от цяла Европа с възхищение от българския президент!
    Ниска топка си! И Нинова не те иска вече.
  • 21 някой

    10 1 Отговор
    Докато има такива тъпаци като теб и шефката ти Корнелия БСП е обречено на провал.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 12345

    9 1 Отговор
    Не се притеснявай. След края но мандата му, той ще си направи партия и ще има 150 депутати. Тогава ще управлява с редовен кабинет.
  • 25 нормален

    11 0 Отговор
    Кой си ти бе Господин Никой Как си позволяваш да говори срещу президента когото подкрепят повече от половината от българите вземи та се занимава и с нещо друго
  • 26 Ники

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Спете още":

    Ако е така се радваме а ти си грабвай багажа и заминавай за Норвегия при мъжът си
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове