Last news in Fakti

3 Август, 2023 14:53 3 977 27

Гълъб Донев отговори на Денков: Това не са сериозни критики, а смешен плач за отвличане на вниманието от важните неща

  • гълъб донев-
  • николай денков-
  • смешен плач-
  • критики-
  • отвличане на внимание

„За тези два месеца редовното правителство се похвали с два законопроекта, които всъщност са разработени от служебното правителство. Всички останали законопроекти по Плана за възстановяване и устойчивост, които още Народното събрание не е разгледало и приело, са внесени от служебното правителство“, подчерта Донев

Гълъб Донев отговори на Денков: Това не са сериозни критики, а смешен плач за отвличане на вниманието от важните неща - 1
Снимка: Нова телевизия

Това не са сериозни критики, а смешен плач за отвличане на вниманието от важните за деня теми. Това каза бившият служебен премиер Гълъб Донев по повод критиките на настоящия министър-председател Николай Денков и министри от кабинета към работата на служебното правителство, предават от БТА.
„За тези два месеца редовното правителство се похвали с два законопроекта, които всъщност са разработени от служебното правителство. Всички останали законопроекти по Плана за възстановяване и устойчивост, които още Народното събрание не е разгледало и приело, са внесени от служебното правителство“, подчерта Донев.
Той коментира част от темите, свързани с договорите за поддръжка на пътищата с Агенция „Пътна инфраструктура“, хеликоптерната помощ и бюджета, които бяха засегнати на днешната пресконференция на представители на правителството. „Това са стари проблеми, които служебното правителство реши. Всичко това подлежи на контрол, но предполагам, че за всички тези въпроси ще има отговор от служебните министри“, каза Донев.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съгласен съм гугуткин

    36 22 Отговор
    Само реве тая шушумига
  • 2 Ами..

    35 14 Отговор
    Ротативки чудят се каква простотия в ущърб на България да направят.плазмодии
  • 3 да се чудиш

    54 21 Отговор
    Денков който два пъти е бил министър в служебните правителства критикува служебното правителство! Да се смееш или да плачеш какви и-д-оти ни управляват!
  • 4 Това

    30 20 Отговор
    не е никакъв отговор ! Типични клишета от другаря и нищо конструктивно !
  • 5 Цеца Устните

    21 10 Отговор
    Тоя мишок да каже бил ли е с "дама"
    в битието си въобще,и ако не,защо?
  • 6 виновни са

    15 7 Отговор
    И на този звездите са му виновни той не е... Боко му бяха виновни комунистите на този май звездите...
  • 7 007 /агент/

    26 19 Отговор
    Другарят Донев от любовта на народа ли се страхува, че около него коп.ой ?
  • 8 Донев, скоро положението ти

    28 19 Отговор
    ще стане сериозно. Безотговорните хора, харчили народна пара и сключвали крайно неизгодни договори в полза на други държави могат да бъдат обявени и в държавна измяна!
  • 9 Тоя

    30 16 Отговор
    на срещата със Зеленски гледаше като вкаменен , докато той ги направи за 2 стотинки !
  • 10 Ама разбирасе

    30 15 Отговор
    Радев им е виновен за всички кражби и схеми през последните 15 години. Само че той се появи преди 4 години. Най бруталните простаци дето се появиха 2007-ма година
  • 11 УРА,,УРА

    18 17 Отговор
    Няма как да се вярва на,доказан номенклатурчик от ерата на БКП и социализма.
  • 12 Нов €вроатлантик

    29 17 Отговор
    На тия некадърници само Президента им виновен !
  • 13 Бю джет

    18 14 Отговор
    От политически офицер до 10 ноември 1989 до служебен премиер! И все наведен!. И врътлив!!
  • 14 Власт за Мутро-Комунис. аристокрация

    12 18 Отговор
    Гълъб на мира от БКП най-достойния срещу военолюбеца акад. Денков
  • 15 Софиянски

    17 10 Отговор
    Гълъбът улетя в простотията си руска
  • 16 АЛООО ФАКТИ

    10 13 Отговор
    ЗАЩО НЕ ПРЕПЕЧАТВОТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ДАЙТЕ КРАЯ КЪДЕТО ДОНЕВ ГОВОРИ ЗА ПОДЛОЖКИТЕ НА ГЕРБ-ДПС ТОВА СА ПП-ДБ
  • 17 Напомням

    11 9 Отговор
    Това си е класика в жанра - да оплюеш предишните. Нищо не очаквам от тази "гарнитура". Дошли да бутнат два - три паметника, да променят празниците и ще си отидат оплюти и опозорени. Нищо не може да ги спаси. Това не са хора, а съдействащи колонизацията на България. Народът ще ви прокълне, помнете ми думата. Няма спасение за вас!
  • 18 хххх

    13 7 Отговор
    To сигурно пък б еше сериозен като беше премиер... Смешник!! Ще те запомним с уличните кучета по улиците...
  • 19 Не се хаби

    6 14 Отговор
    Няма смисъл да се занимаваш с тези промити мозъци, които са несподобни сами нищо да наоравят. Те чакат инструкаж, инструктирани от Посолството, с точно как да отвличат вниманието на хората от техните неадекватни промени и недоразумения. Този палячо непрекъснато се заяжда, избива комплекси. Сред тях няма нито един свестен мъж годен да бъде в управлението на страната. Виж да набират безмозъчни за протести с парите на Сорос започнаха да се справят, но държанието на ухилиния до уши бивш премиер, докарал цялото семейство все едно е на рок концерт още веднъж доказва, че не е с всички си акъл.
  • 20 Просто човек

    15 5 Отговор
    Гълъб нацвъкан... отлитай си за Масква!

    Коментиран от #24

  • 21 Артилерист

    8 14 Отговор
    Гълъб Донев се представи като компетентен, сериозен и уравновесен политик. За разлика от него академемикът Денков е на път да задмине Борисов по нарцисизъм и теманета на господарите. Нали си спомняте как Борисов подтичваше като абютюрент да му направят снимка с Тръмп. Денков пък изля всичкия си атлантизъм пред Зеленски. Да повтаря и че обиди мнозинството от българите, че имали САНТИМЕНТИ към източния съсед. Но най-унизителното е, че Денков оправдава колениченето си пред американците за оръжията с "решение на парламента", което не е коректно за учен като него, защото антагонистичните уж партии на войната се съюзиха в непрлична сглобка и направиха абсолютно атлантическо мнозинство, което може да гласува всяко предложение в угода на американците...
  • 22 Артилерист

    6 13 Отговор
    Гълъб Донев се представи като компетентен, сериозен и уравновесен политик. За разлика от него академемикът Денков е на път да задмине Борисов по нарцисизъм и теманета на господарите. Нали си спомняте как Борисов подтичваше като абютюрент да му направят снимка с Тръмп. Денков пък изля всичкия си атлантизъм пред Зеленски. Да повтаря и че обиди мнозинството от българите, че имали САНТИМЕНТИ към източния съсед. Но най-унизителното е, че Денков оправдава колениченето си пред американците за оръжията с "решение на парламента", което не е коректно за учен като него, защото антагонистичните уж партии на войната се съюзиха в непрлична сглобка и направиха абсолютно атлантическо мнозинство, което може да гласува всяко предложение в угода на американците...

    Коментиран от #25, #26

  • 23 Не и не

    12 9 Отговор
    Жалката гугутка изгука поредната глупост! Радевите паляци...каквото можаха - краднаха, който можаха - смениха го с Радеви човечета!
  • 24 Тупак

    3 12 Отговор

    До коментар #20 от "Просто човек":

    А ти отлитай за Козяк, за да не изтървеш трохите.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 реру

    13 3 Отговор

    До коментар #22 от "Артилерист":

    "Гълъб Донев се представи като компетентен..."


    Навярно знаеш кои ставаха и ги правеха З K П Ч...
  • 27 Именно

    0 0 Отговор
    Тоя гледа като гърмян гълъб
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол