Last news in Fakti

4 Август, 2023 21:53 3 220 52

Психиатър за насилието: Отгледахме си завършени психопати

  • д-р веселин герев-
  • психиатър-
  • насилие

Най-опасен е интелигентният насилник, предупреди д-р Веселин Герев

Психиатър за насилието: Отгледахме си завършени психопати - 1

„Положението е абсолютно брутално, моите наблюдения са от последните 20 г. това е така, защото ние като общество си отгледахме едни завършени психопати. Отгледахме хора, които са брутални, арогантни, у които няма никаква емпатия“. Това каза в ефира на bTV психиатърът д-р Веселин Герев във връзка многото оповестени през последните дни случаи на насилие.

Според него положителното в съобщаването за случаите е, че е показател, че обществото ни лека-полека се отърсва от страха.

Психиатърът обяви, че има и друга тревожна тенденция – все повече мъже стават жертва на насилие в дома от страна на жени. На тях пък им е неудобно да подават сигнали, уточни докторът.

„Най-опасен е интелигентният насилник, който упражнява психически тормоз върху жертвата си. Той може дори до толкова да я манипулира, че да я накара да се самонарани и да изпитва доживотно чувство за вина“, предупреди д-р Герев.

По думите му и насилникът мъж, и жертвата жена се възпитават и отглеждат – имали са такъв пример в семейството.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сталин

    62 4 Отговор
    Ами какво очаквате ,последните 30 години българския дебил беше възпитаван от чалгаря с голата кратуна,тулупи и мутропитеци,чалгашафрантии

    Коментиран от #7

  • 4 Българин

    43 9 Отговор
    За съжаление наред с истински случаи на насилие, коварните жени сега ще започнат да си измислят фалшиви, за да тормозят мъже. Защото ще са им пораснали крила от тези промени в законодателството. Накрая много мъже, които не са били осъдени по измислените обвинения, ще започнат да отмъщават на тези лъжливи жени. И насилието ще се увеличи в пъти. Законодателят не знае какво прави.

    Коментиран от #30

  • 5 Да живее мутро комунистич. аристокрация

    6 39 Отговор
    Промяната е виновна за 2 години ги отгледа тези изверги. Преди това при Бойко нямаше такива работи

    Коментиран от #10, #44

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Няма такава държава !

    27 1 Отговор
    Го.в.н.ьо...Мизерията и наркотиците са виновни и продажбата на алкохол по 24 часа в денонощието ! Ама,нали наши хора ги продават,нема ядове !
  • 9 Тапа Нар

    31 4 Отговор
    Внуците на демокрацията. Кой не скача е червен?

    Коментиран от #14

  • 10 Хорхе

    17 2 Отговор

    До коментар #5 от "Да живее мутро комунистич. аристокрация":

    Истинските "комунисти" са отдавна на сигурно място! Чалгизацията и циганизацията на нацията се скандира по чуждите стадиони в последните 10 години! Защо, ли!?
  • 11 Гориил

    7 13 Отговор
    Категорично не бих се съгласил с д-р Герев. И въпреки че имам повърхностни разбирания за живота в България, опитът ми казва, че българите, с които имах бизнес и приятелски отношения, са прекрасни, спокойни, самообладани и абсолютно здрави психически. Липсва ми тяхното искрено и сърдечно общуване. Такова приятелство никога не се забравя.
  • 12 Реалист

    26 6 Отговор
    От кой американски филм го гледал това с макетния нож май от всички
  • 13 Българин

    26 2 Отговор
    "Психиатърът обяви, че има и друга тревожна тенденция – все повече мъже стават жертва на насилие в дома от страна на жени. На тях пък им е неудобно да подават сигнали, уточни докторът." За първи път имаме статия, в която се говори за насилие и агресия от жени над мъже!
  • 14 Миладин Воеводата

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Тапа Нар":

    Са ке рипат на "слобода или death"! Как готино се получава- по програма...! А?
  • 15 Мими

    35 1 Отговор
    Хора колко години ни управляват мутри просто и агресивни хора, такова ни стана и обществото , говори ср неграмотно и жаргоннно , татуировки мускули пари дрога , простотия агресия се толерират , това е истината , отново върнаха мутрата на ГЕРБ , отвратително и гнусно!!!!’
  • 16 гост

    28 0 Отговор
    Прав е психиатъра за психопатите от двата пола:
    1. Тип БАТКА - Бръсната глава, зада изглежда челото високо. Брада по-дълга от на талибан. Напомпани със анаболи и стероиди бицепси. Татуировки от пръстите на краката до темето включително и "работи" ОХРАНА.
    2. Тип ПЛЕЙМЕТКА - Куха лейка със силикон от темето до дупето, за която велико постижение е колко килограма силикон си е сложила, какви пластики си е направила, да се хвали с колко "футболисти" и "бизнесмени" е преспала и да пуска разголени снимки в мрежата.
    3. Накрая като в воня старвиц: "На таХи вози ли? МетаХа пили? Сега като няма сеХ ще има боХ!"
  • 17 Матей преображенски

    8 8 Отговор
    Брутално ли,и такова е било преди стотина години,по време на балканските войни,дори много повече.Изглежда ,че историята се повтаря циклично,в навечерието сме на поредната война,значи и нравите трябва съответно да загрубеят,няма деликатни войници нали.Питаш ли ги укрите през какво са минали ,за да ги направят такива зве-ро-ве.
  • 18 ТАКА ЛИ ?

    9 3 Отговор
    Според него положителното в съобщаването за случаите е, че е показател, че обществото ни лека-полека се отърсва от страха.!!!Психиатърът обяви, че има и друга тревожна тенденция – все повече мъже стават жертва на насилие в дома от страна на жени. На тях пък им е неудобно да подават сигнали, уточни докторът. НАЙ-ПОСЛЕ . . . ДОБРО УТРО ! ДА ЖИВЕЕ ЖЕНСКОТО ПРАВО И ПРАВОРАЗДАВАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 19 Аааа не така

    15 4 Отговор
    Аааа.. да не ми говори в множествено число. Теорията и първите практики за създаване на психопати я създаде Алън Дълес , после последва секс,наркотици и рокендрол и накрая педофилите,инцестаджиите и жендърите. Никоя от тези теории и практики не се е пръкнала в България.
  • 20 Да, бе

    23 1 Отговор
    Не е страшно, че отгледахме психопати, страшното е, че ги избираме за депутати, министри... А най-страшното е, че ги търпим да хабят кислород...
  • 21 Ивелин Михайлов

    14 5 Отговор
    Според най-големия Исторически парк в света до Варна, това са децата и продуктите на демокрацията!
  • 22 ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е ИСТИНАТА

    18 5 Отговор
    ЕДИНСТВЕНИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЛАГЕР /лагер-какво име само/ НЕ ПРИЕХМЕ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА И ОСТАВИХМЕ ХОРАТА НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЗАЕДНО СЪС СТАРИТЕ КОМУНИСТИ , АНТУРАЖ И СЛУГИНАЖ ДА ОГРАБЯТ ДЪРЖАВАТА И ДА ИЗНЕСЪТ ЦЕЛИЯ ТРУД НА НАРОДА СЪЗДАВАЙКИ ПОКОЛЕНИЯ ОТ РОБИ БЕЗ АКЪЛ, АМБИЦИИ И КУЛТУРА.
  • 23 Българин

    9 2 Отговор
    Положението е кифлите в гроба, мутрите в затвора.. няма лошо 😉

    Коментиран от #31

  • 24 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 0 Отговор
    Изкривяват се нещата...Този бияч, 26 годишният Георги Николаев, е криминално проявен, а преди протестите, съдийката го е пуснала да си ходи, защо? Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи.
    Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.
  • 25 Милен

    5 3 Отговор
    Я па мисля,че едно време като нямаше толкуз психолози и психиатри нямаше толкуз насилие значи сега като се пръкнаха толкоз много те са виновни 😂
  • 26 питам се

    4 0 Отговор
    защо не признаете откъде тръгна всичко

    от виола - етката в троебуквената телевизия
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Проззз

    13 1 Отговор
    „Най-опасен е интелигентният насилник, който упражнява психически тормоз върху жертвата си. Той може дори до толкова да я манипулира, че да я накара да се самонарани и да изпитва доживотно чувство за вина“, предупреди д-р Герев.

    Герев какво си отгледал не зная но моето мнение е че всичките варварства които се извършват са плот на безнаказаноста която цари години наред . Престъпниците с безброй висящи дела се чустват недосегаеми .Герев наясно ли си колко престъпления в Бългатия не се регистрират от МВР и по този начин борят битовата престъпност и заблуждават обществито че престъпноста е намаляла
  • 29 Интелигентен НАСИЛНИК

    4 5 Отговор
    Аз казвам :: психолога психопат да го Д-У-Х-А
  • 30 бай Ставри

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Единствената ми забележка е, че този, който диктува на законодателя много добре знае какво прави.
  • 31 бай Ставри

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "Българин":

    Това с гроба не ми хареса. Трябват ни много затвори, без VIP килии.
  • 32 Трифон зарезан

    9 1 Отговор
    Ей, психиатъра кажи как полицай вади пистолет значка и кутия цигари и принуждава невинен 16 годишен да плати за кражба на друг крадец. Как да вярва в държавата,в закона,в администрацията,в депутатите. Нема начин. Това се нарича държавна репресия.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Нали жадувахте за банани

    13 6 Отговор
    5 евро килото, за западни таралясници на 30 години, свободия и психари? Що се жалвате сега? Няма комунизъм от 34 години, а свободна и дива демонокрация. За едни банани, в Родината вече нищо не се произвежда. Дори роби за западналите.

    Коментиран от #35

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ...

    12 1 Отговор
    Отгледахме ги по рецепта на Посолството. А та искат територията, без психиатрите. Та сега дойде ред да унищожават психиатрите и психарките.
  • 41 Име

    6 0 Отговор
    Знаем ги ние онези 240 интелигентни насилника. Добре ни карат да им плащаме куршума, с който ни застрелват.
  • 42 Ало, има ли държава?

    10 0 Отговор
    Как стана така, че в държавата отново се върна престъпността от началото на 90-те, че и по-лошо, убийства с изтезания, брутални кражби, бракониерство, измами.
    Нужен е Батман. Какво му каза злодеят:" гладните стават убийци..."
  • 43 Боят не възпитава, а разлага морала.

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    Бедна ти е фантазията, как загиват и изчезват хора в Русия. Само че за това не се говори. В Русия има закон, който разрешава боя на деца в къщи.

    Коментиран от #52

  • 44 Скумрия на ротация

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "Да живее мутро комунистич. аристокрация":

    Президентът е виновен !
  • 45 да бе, да

    9 0 Отговор
    Все някой ни е виновен, я америка, я русия, я политици. Истината е, че моралът се възпитава напърво място в къщи- " първите 7 години"- нали така казва народът. Казва го и психологията. А колкото по прости и неначетени са родителите, толкова по- първосигнални ще са и децата. Само за пари и печелене се мисли. Ама то на 1 нормален и морален човек в БГ по 3 ма тариката се падат. И тези 3 ма тариката откъде да вземат, като парчетата са малко. И почват с изява на агресията, простотията и всички онези поведения, присъщи за приматите, когато са гладни или борещи се за блага в стадото.

    Коментиран от #51

  • 46 Лансират тъпи, нагли

    3 1 Отговор
    и разголени, и после се питат, защо така се случва.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 1221

    2 0 Отговор
    Психопатите си отглеждат психопати.
  • 49 Цуца

    3 0 Отговор
    Домашното възпитание отдавна го няма. Родителите дават пари за цици, джуки, парцалки, чалготеки, татуировки и после олелееее....
  • 50 Гост

    0 1 Отговор
    Докторът говори и за мъжете - жертви на домашно насилие, а журналистките в рекламата говореха само за мъже, които насилвали жени. Това не е ли дискриминация?
  • 51 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "да бе, да":

    Все повече ученички се хвалят, че пушели пред родителите си. Какъв морал очакваме от такива?
  • 52 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Боят не възпитава, а разлага морала.":

    Познавам деца на насилници, които станаха престъпници. Познавам и деца, които са расли в свободия, без нито един шамар, и те не прокопсаха. Истината е някъде по средата. Крайностите не водят до нищо добро.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове