Last news in Fakti

6 Август, 2023 13:21 2 397 32

Полицай е задържан за заплахи към бившата си съпруга и дъщеря си

  • задържан-
  • полицай-
  • заплахи

Директорът на ОДМВР в Благоевград Георги Кандев е разпоредил дисциплинарно производство по случая

Полицай е задържан за заплахи към бившата си съпруга и дъщеря си - 1

Служител на полицейското управление в Сандански е задържан за 24 часа в предварителния арест. Срещу него е подаден сигнал, че е отправял закани за убийство към бившата си съпруга и дъщеря си.

Директорът на ОДМВР в Благоевград Георги Кандев е разпоредил дисциплинарно производство по случая.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.144 от Наказателния кодекс, като разследването е под ръководството на Районна прокуратура-Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    18 3 Отговор
    СЪЗДАТЕЛ И ПЪРВОИЗТОЧНИК НА НАСИЛИЕТО Е СМЪРТОНОСНАТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩА ОРДА

    Тази банда вече повече от 80-години постоянно, с изключителен цинизъм и наглост брутално изнасилва българския народ . Тая орда (трите власти) в своята обща съвкупност представлява не повече от 25 % от народа (останалата част от народа изобщо не гласува вече за никой и това е правилно) , т.е. това е нищожното малцинство , представляващо не народа , а само себе си - това са самите властващи, които са откраднали нашата власт и техните криминални семейства, до едно преживяващи на държавната и общинската копаня.

    Ние не искаме, например да ни променят празниците, но мършите го правят въпреки несъгласието ни . Това е насилие над нас . Ние не искаме броят (над 800 000 е броят на паразитните безделници на държавна и общинска издръжка) и заплатите на властващите да са толкова голями и безсрамни, но властващите, въпреки нашето несъгласие правят обратното .

    Ние не искаме властващите да приемат едни или други закони, истанбулски конвенции, без да има референдуми за тях, но властващите приемат закон след закон, чиято цел е постоянното им забогатяване на гърба на ограбвания от тях народ .

    Т.е. начина на функционирането на тази криминална държава е постоянното насилие упражнявано от страна на власт-ползваща орда над българския народ .

    И ТЯХНОТО БЕЗНАКАЗАНО НАСИЛИЕ СЕ РЕПЛИЦИРА В ОТНОШЕНИЕТО НА ГРАЖДАНИ С ГРАЖДАНИ .

    Коментиран от #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЗАПОЧНА СЕ

    15 10 Отговор
    Това ще е началото, жени, които са мъжени за богати съпрузи , да искат развод, та да се облажат от мъжовите финансии.
  • 4 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    18 3 Отговор
    НЕ БОЙТЕ, СЕ НОЖЪТ Е ДЪРВЕН

    Противниците на една или друга конвенция (Инстанбулската) се притесняват какво щяло да стане след приемането им от страна на власт-ползващата банда . Нищо няма да стане, нищо няма да се промени .

    Няма да спре насилието. Ние сме приели още през 1987 г. Конвенцията ПРОТИВ ИЗТЕЗАНИЯТА И ДРУГИ ФОРМИ НА ЖЕСТОКО, НЕЧОВЕШКО ИЛИ УНИЗИТЕЛНО ОТНАСЯНЕ ИЛИ НАКАЗАНИЕ, пък както виждате тези гаври и издевателства с българския народ не само не спират , а даже се увеличават .

    Ние сме приели 10-на закона против корупцията, но тя не намалява, а се увеличава, включително, чрез разходите ни за заплати на чиновниците в новите органи и самото и тяхно корумпиране .

    Ние сме приели Хартата на Правата на ЕС, като и Конвенцията за защита правата на човека, които ни гарантират правото на справедлив процес от справедлив, безпристрастен и некорумпиран съд , пък съдиите стават все по-пристрастни и по-корумпирани .

    Та с конвенции или без тях, то пропагандата за гейове и лесбийки си върви, насилието се увеличава и те служат само за три неща :

    С тяхното раздухване власт-ползваща банда да оправдава смисъла от своето паразитно съществуване, да се преструва, че уж мисли за нашето добро, да ни разделя на противници и привърженици и така да отвлича народната енергия и вниманието ни от постоянно извършвания от бандата грабеж на духовните и материалните ни ценностти .

    Коментиран от #24

  • 5 На инспектор

    16 2 Отговор
    Страхил Антълавичев сина му е хванат с дрога и сега тормози полицаите
  • 6 Сатана Z

    14 7 Отговор
    По времето на Хитлер в Германия е било същото.Започва Неофашисткият терор в България.Следавщата стъпка ще е отнемане на децата ни.
  • 7 За сбиването

    15 0 Отговор
    Между полицаи в Разлог Батман Кандев кога ще направи проверка
  • 8 ХАХАХА

    22 5 Отговор
    Интересно дали действително се отправят такива заплахи и кой е свидетел на това? Случва се когато си вбесен да казваш неща ,които не ги мислиш по принцип, а просто от безсилие. Ако така се продължава ами то много хора мъже и жени могат да попаднат под дисциплинарно производство! Нещата според мен се преекспонират с цел отвличане на вниманието какво и как го върши правителството на глиста.
  • 9 Българка

    25 4 Отговор
    Много от полицаите са постъпили в МВР ,защото имат склонност към насилие, престъпно забогатяване и примамени от всички привилегии и защита за престъпни схеми, които им осигурява униформата и поста. Време е първо да се прочисти МВР, Прокуратура и Съд от мутрите и престъпниците в тези структури, а останалите читави ще прочистят държавата

    Коментиран от #13, #30

  • 10 То е ясно

    16 4 Отговор
    Явно е разбрал,че детето е от друг.
  • 11 Истината

    17 2 Отговор
    Според жалбата бил я псувал по телефона как ще се докаже ???
  • 12 мвр..

    12 3 Отговор
    Много сме..на глава на населението сме първи у европа,требват ни още ора за да станем номер едно и у свето..
  • 13 ХАХАХА

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Да имаш идея как да стане това? На приказки лесно да го кажем и напишем ,а в действителност ?

    Коментиран от #16

  • 14 Лукреция

    20 3 Отговор
    Полицаите са мутри и не само изглеждат като братките, а използват служебното си положение за да мачкат хората. Това е наследство в гена им още от време Христово.
  • 15 Стругар

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Браво колега!
  • 16 Българка

    12 5 Отговор

    До коментар #13 от "ХАХАХА":

    Като начало граждански натиск, протести и дори бунтове за приемате на законодателни изменения във всички закоми, касаещи личната отговорност на всеки на държавна заплата- полицаи, следователи, съдии, както регулатори, членове на надзорни съввети и т.н. Отговорност-административна, финансова и наказателн. Да има регресивни искове за осъдителите присъди срещу България от ЕС и виновниците лично и колективно да платят за нанесените щети. Така всеки ще се замисли дали да върши престъпления с действия и бездействия

    Коментиран от #21

  • 17 Милиционерите МВР

    16 2 Отговор
    Това офицялно е най пропадналата институция във България
  • 18 бармалей

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Съюз на Анти-Бандитските Сили":

    Завишил си процента - 25 %.......... около 6-8 % са , остатъка са покорни лакеи , опитащи да влезат в елита . Лакеите са между нас и елита - господарите , ако са усърдни , пълзят нагоре , ако не , ги връщат при нас .
  • 19 някой

    6 3 Отговор
    ЗАЩО не му показват физиономията ???
    ЗАЩО го крият тоз ??
    ......ръцете му са мръсни , мязат на ц............ски .......
  • 20 За тормоза от

    10 0 Отговор
    Страхил Антълавичев спрямо полицаите хванали сина му с дрога е вярно и на телефон 112 има сигнали срещу СИНЧЕТО
  • 21 бармалей

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    СЪГЛАСЕН съм с теб ................но прочети написаното от ,,никой№19 и ще разбереш , защо не ще се сбъдне твоето обръщение !
  • 22 асддасасддса

    11 5 Отговор
    Значи, вече всяка квра може да пусне оплакване срещу когото си поиска и да каже - "ама той ме заплашва", и хоп: виновен до доказване на противното.
    Милият ни съд и той винаги дава предимство на кврите и айде.... честио.
  • 23 Опа

    11 2 Отговор
    Този закон не действа за всички. Всеки един от нас получавал такива заплахи и се обръщал в полицията, дори да има записи и свидетели и до там... Този закон действа само срещу неудобните
  • 24 Поздравления!

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Съюз на Анти-Бандитските Сили":

    По-точен, по-смислен, разумен коментар отдавна не бях чела! Поздравления!!!

    Коментиран от #26

  • 25 МВР-ОПГ

    11 0 Отговор
    Всички милиционери в България са тежки криминали. Дилъри трафиканти крадци и сводници. Това работят те. Системата е продънена и вмирисана отвсякъде. Трябва да са направи както то сториха в Грузия преди години. Рязане до корен. Намаляване на бройката. Западни инструктори. Вдигане на заплатите три пъти. Който мръдне на криво веднага отива в затвора с тройна присъда. Само тогава тази кочина ще се оправи.
  • 26 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    6 0 Отговор

    До коментар #24 от "Поздравления!":

    Благодаря ! Те са части от последната ми книга : „ВСИЧКО ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЪРЖАВНО-ОРГАНИЗИРАНИЯ БАНДИТИЗЪМ !“ 674 стр., формат A 4 . Разпространява се безплатно на ПДФ.

    Коментиран от #31

  • 27 Минувач

    5 0 Отговор
    Тези престъпления ги е имало винаги и няма никога да изчезнат. Сега умишлено им се дава такава гласност, всеки ден новините гърмят с подобни сличаи с една единствена цел - да подготвят обществото и да не се дърпа при приемането на Истанбулската конвенция. Обаче лошото е едно - в тази конвенция защитата на жените е само няколко пасажа, а в по-голямата си част се говори и защитават джендъри и обратни. Всъщното това е идеята на тази конвенция и, за да се приеме от народите се замаскира, като се вкарат няколко пасажа за домашното насилие и цялата конвенция се агитира само с това. Другото се премълчава. Сега тези ежедневни новини се спускат с ясна цел, а вторична е и да се откланя вниманието от имунитета на ББ, от растящите цени на горива и стоки, от неудачната и лъжлива сглобка на уж противниците и т.н.
  • 28 дивака

    3 0 Отговор
    А бе защо изведнъж се показаха толкова биячи.по рано нямало ли е
  • 29 Венера

    2 0 Отговор
    От къде да знам, че това е истина със задържания полицай?! Това, че го пише не означава 100% истина.
  • 30 Шопо

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    МВР е ОПГ всички началници на ОД на МВР трябва да бъдат сменени.
  • 31 Благодаря

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Съюз на Анти-Бандитските Сили":

    Благодарности за насоката! Ще ви намеря!
  • 32 добруджанец

    0 0 Отговор
    Дали пък тези наистина са били за убиване? Човек не сипе безразборно такива заплахи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове