Last news in Fakti

23 Август, 2023 13:55 6 328 102

Асен Григоров предложи Варна да бъде отцепена от България, да има ГКПП на Шумен и движението да става с визи

  • варна-
  • проруски тролове

Причината-сборището от проруски тролове и изкривеното обществено мнение в някогашната морска столица, превърната в подобие на руски град от дълбоката провинция

Асен Григоров предложи Варна да бъде отцепена от България, да има ГКПП на Шумен и движението да става с визи - 1

Наблюдение: Троловете може да са откъде ли не, но 3 от 4 "полезни" руски идиота са от Варна. Отваряйте профилите, и ще ме разберете. Както неведнъж съм казвал - ГКПП при Шумен, и входни визи за влизане в БГ. Това написа в профила си във Фейсбук журналистът Асен Григоров.

Той е родом от Перник. Бил е продуцент и водещ на сутрешния блок на БНТ и продуцент на "Здравей, България" по Нова тв. От есента на 2011 г. е автор и водещ на съботното токшоу "Животът и други неща" по БНТ заедно със съпругата си Сибина Григорова.

Думите му съвсем очаквано предизвикаха силна реакция. Сред мненията се открояват тези, които говорят за съсипията, която сътвориха в някогашната морска столица на България икономически силни групировки и руски проксита.

Даниела Цонева написа: Цялото черноморие е пробито от малоумни путинофили. Онзи ден един спасител ми се жалва, как страдал за Росенец. Били сме го подарили на американците, край, ужас! Него много му било болно, как сме го продали! Заболяло го чак. А до оня ден, като беше на руснаците, викам му? Топлеше ли те? Като не плащаха Лукойл 30 години данъци, гот ли ти беше? Като 2022 г. герб преподписаха концесиите за плажовете на мутрите от дпс за 30 години напред не те боля, а! Що спа? Що не излезе да викнеш на площада, колко е болезнено, а?

А Георги Борисов добави: И аз се чудя отдавна с какво ги пръскат по това наше море, та са толкова изплеснали. А и главното котилото на рашистки партии е бургаската СКАТ. Естествено, това си има съвсем нормално обяснение. Освен масовото изкупуване на апартаменти, по черноморието ни и заселване на руснаци там, съвсем съзнателно се води и идеологическо вербуване на местното население. Плановете на Русия да ни завземе са от 300 г. и никога не са били ревизирани. Пък и не веднъж, видни руски политици, в прав текст са си признавали публично, че имат апетит ако не за цялата страна, то поне за до Стара Загора. Ако руснаците не си бяха счупили зъбите в Украйна, нямаше и да разберем, как един ден ще ни анексират 1/3 от страната, без един изстрел, по кримският сценарий. Добре, че късото психо се надцени и вместо с лесни цели, като Молдова, Казахстан, Туркменистан, Узбекистан, Таджикистан Грузия и Армения, се засили с твърде голямата и жилава хапка Украйна и му приседна.

А журнаистът Евгени Петров посочи: Правилно, те и без това искат Варненска народна република /ВНР/, ще ти приемат идеята от раз.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    120 23 Отговор
    И тоя е на тежки вещества, само некви не нормални в тази държава, то и за това сме на това дередже

    Коментиран от #20, #34

  • 2 Остава

    54 35 Отговор
    само Варна да я преименуват отново на Сталинград !

    Коментиран от #30, #77

  • 3 мухаха

    103 26 Отговор
    Само като му погледнеш физиономията и прическата на тоя ..... можеш да разбереш Подмяната колко ще издържат като партийка
  • 4 бай Дън

    110 14 Отговор
    Пернишки бастун

    Коментиран от #74

  • 5 Адолф

    115 15 Отговор
    По-големи простотии от толкова прости хора скоро не бях чел!
  • 6 АЛООООО

    114 18 Отговор
    АМИ УКРАИНЦИТЕ ДЕТО СТОЯТ ВТОРА ГОДИНА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО ЗА БЕЗ ПАРИ С ЛУКСОЗНИТЕ АВТОМОБИЛИ НИЩО НЕ КАЗВАШ ВИНКЕЛ ТАКЪВ

    Коментиран от #60

  • 7 5+5

    84 7 Отговор
    съвсем изтрещяхте...
  • 8 Бай Иван

    102 18 Отговор
    Всякакви малоумници взеха да се изказват.
    Честно казано от Григоров не съм очаквал такова изказване.
    Явно добре плащат от посолствоТО.
  • 9 зевзек

    77 6 Отговор
    това като се случи, жена ти, която е от Варна, на коя страна от бариерата ще се отзове

    Коментиран от #12

  • 10 Русофил

    45 27 Отговор
    Варна на българите. Руснаците - в русията.

    Коментиран от #29

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Русофил

    18 11 Отговор

    До коментар #9 от "зевзек":

    Жената заминава за русията. Елементарно.
  • 13 Фен"

    59 13 Отговор
    Григоров нека да знае, че освен руски граждани с недвижима собственост по черноморието имат и украинци, които са двойно повече регистрирани и всички те плащат данъците си и пазаруват в България. А този слаб журналист трябва да се учи още много на журналистика.

    Коментиран от #52

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Тоя се друса с новия наткотик

    45 13 Отговор
    И е в будна кома
  • 17 опаа

    38 7 Отговор
    Изкренно му пожелавам да реализира мечтата си и той да ръководи ГКПП-то от ДПБ - Царев брод, Шумен даже офиса му ще се заключва отвън за да не го притесняват
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Боби

    52 12 Отговор
    Тъп като гъбено семе🤦
  • 20 ха сега де,

    10 15 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    А ти си от Варна нали?
  • 21 Хмм

    28 8 Отговор
    Немога да разбера запада/европата/изтока ли искат да разделят България
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ууу3

    59 17 Отговор
    ЗАЩО ЛИ НИ ОСВОБОЖДАВАХА ОТ ТУРЦИ РУСНАЦИТЕ , СЛЕД КАТО ИСКАМЕ ЕВРЕИ ОТ АМЕРИКА ДА ИМАТ БЕЗПЛАТНО ВОЕННИ БАЗИ В БЪЛГАРИЯ !!! ХУБАВО ЛИ НИ Е ?????
  • 24 руски шпионин

    14 7 Отговор
    тогава да си върнат и старото име Сталин
  • 25 Одесос

    58 13 Отговор
    Всичко, което е далеч от морето е провинция- Хемингуей. Супер! Нека цяла Варненска и Бургаска област да се отцепят в автономия. Пристанища, туризъм, Нефтохим. Да видим после селянчетата, като тоя как ще драпат към морето. Ама визи ще има и за тези US тролове и Урсулоджендъри, които искат да влизат към морето. Честито!
  • 26 Горд Българин🇧🇬

    59 21 Отговор
    Колкото и да ревете русофоби няма да заличите признателността на българите към своите освободители от турско робство. Повтарям от турско робство, защото нашите "журналисти" от няколко години казват само думата освобождение, но от какво сме се освободили и от кого не смеят да кажат, ЗАЩО ЛИ?

    Сега се правят и опити да се премахне 3-ти март като национален празник, защото пак ще трябва да се каже, от какво и от кого сме се освободили, а днес явно това не е удобно нито на турците, нито на американците.

    Стъпка по стъпка се върви към заличаване на родовата памет, но това зависи само от хората дали ще им се получи на евроатлантиците или не.

    Коментиран от #89, #93

  • 27 Одесос

    31 9 Отговор
    Всичко, което е далеч от морето е провинция- Хемингуей. Супер! Нека цяла Варненска и Бургаска област да се отцепят в автономия. Пристанища, туризъм, Нефтохим. Да видим после селянчетата, като тоя как ще драпат към морето. Ама визи ще има и за тези краварскитролове и Урсулоджендъри, които искат да влизат към морето. Честито!
  • 28 СЪГЛАСНИ

    46 8 Отговор
    МОЖЕ БЕ БАТ АСАНЧО САМО ЧЕ НИЕ НЯМА КО ДА ПРАЙМ В СОФИЯ ИСТАМБУЛ Е ПО БЛИЗО ПА И БУКУРЕЩ ТА ВИЕ МУ МИСЛЕТЕ ИМАМЕ И ЗЪРНО И РИБА И ПРАЖОЛИ ТА И ГАЗ И ЦЕМЕНТ И КУРОРТ ТА ЩЕ ТРЯАА ДА ПЛЮЩИТЕ САМО КАРТОФИ ГАРНИРАНИ С ПРИКАЗКИТЕ НА ПП ДБ ГЕРБ МИСИРИТЕ ТА ГРАНИЦАТА БЯЛА РУСЕНСКО БЯЛА БУРГАСКО
  • 29 Кой разбрал, разбрал...

    23 24 Отговор

    До коментар #10 от "Русофил":

    Е то кое във Варна не е руско? Местната управа ли, Камчия ли или варненските мутри?
  • 30 Адрес 4000

    17 7 Отговор

    До коментар #2 от "Остава":

    Не е само Варненск
    В Бургаск е същата работа
  • 31 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    25 4 Отговор
    Нищо ново не са научили ❗
    Само да кажат кой ще раздава кифлички на площада ❗
    Сценария US.райна:
    Койт не скача е путинист.
    Събаряне на паметници.
    Сваляне Президент.
    Отделяне на ВНР и БНР.
    .......🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲.....
  • 32 явер

    29 47 Отговор
    От 20г. живея в Бургас и на истина около 95% са русофили. Кара мерцедес, а ми хвали Лада и колко са велики руснаците, а пък деца му учат на Запад. Като си голям любител на тъпите руснаци, защото аз тука умен руснак не съм видял и по принцип за мен са втора ръка хора, изпрати децата си да учат там, почивай и ходи на екскурзии там. Просто голяма част от българите са идиоти, харесва Русия, без да е ходил там и му е набито в празната кратуна нещо и няма избиване..

    Коментиран от #42, #45

  • 33 123456

    36 5 Отговор
    И асен почна да пише по поръчка - отдава му се , да вземе някой цент , но ако погледне в огледалото и се запита как България от 9млн стана 5 млн за 30 години , ще си отговори на много въпроси .... и то без война ....
  • 34 Хаха

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    А и другото за смях сме станали на балканите, защото всички около нас си гледат интереса, само тук или в едната или другата крайност. Те за това и държавите и живота им е по урден от тук. Станали сме като едно голямо гето от знаещи и много можещи хорица без никъкъв разсъдък
  • 35 Копейкин от Максуда

    14 20 Отговор
    Варна е руски анклав
  • 36 А аз предлагам

    26 5 Отговор
    на жълтопаветните лъвчета да им издадат жълти книжки. По-несериозни аргументи и по-плитки разсъждения не съм чел скоро. Поради подобни индивиди, журналистиката ни е такова ниво. Аз съм от Варна, нито харесвам Русия, а още по-малко харесвам другите престъпници. Факти са си факти, и едните и другите са престъпници! Никой от тях не мисли за България, но такива като този псевдо журналист знаят най-добре и са се навели толкова дълбоко, че чак се пъчат с либералните си характеристики…
  • 37 МИШО

    16 6 Отговор
    КАКВО ДА КАЖЕШ КОЗЯШКО МЕКЕРЕ
  • 38 Рубльов

    15 24 Отговор
    Отвратителен град, сборище на руснаци и мошео
  • 39 Хаха

    13 8 Отговор
    А и не на последно мога да се хвана на бас, че с тази наша политика до 2 години айде половината черноморие и къеджалийско и хасковско и част от старсзогорско, ще станат изконна земя на турция, колкото да се надат някой на нато и тем подобни глупости. Е тогава такива като тоя ще ми е интересно какво ще разправят.
  • 40 Гагаузов

    11 9 Отговор
    Гагаузи и руснаци
  • 41 Иван

    22 4 Отговор
    Асен Григоров е един послушен пудел, който стои на задните си крака и чака поредната зелена мръвка. Ненавиждам Русия, но най много не понасям новоизлюпили се защитници на хамериканската наложена със пари или меч тип демокрация. Подлоги навсякъде където е кокала.
  • 42 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 5 Отговор

    До коментар #32 от "явер":

    Ти всяко лято сигурно ходиш в САЩ ❗
  • 43 ЖЕКО

    20 9 Отговор
    ХУБАВО Е ЧЕ МЕСОМЕЛАЧКАТА РАБОТИ И СКОРО ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОИДЕ ПО МЕСТАТА И ДУМАТА РУСИЯ НЯМА ДА Е МРЪСНА ДУМА А НАТО И ЕС ЩЕ ОСТАНАТ ЕДИН ЛОШ СПОМЕН ЗА БЪЛГАРИТЕ
  • 44 Матей преображенски

    18 6 Отговор
    Видно се отваря апетита на българските фашисти да конфискуват всяка руска собственост.А другите не изкупуват ли,що не отнемат турските имоти или еврейските,англичаните и те закупуват къщи по селата на безценица.
  • 45 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "явер":

    Преди това в Трапоклово ли живееше ❓Като Коцето Коцев ❗
  • 46 БАРС

    19 7 Отговор
    Тоя се изучи без пари ,а сега плюе по тия дето го изучиха.Моля пишетего вече АСАН ТАКА ЩЕШЕ ДА МУ Е ИМЕТО АКО НЕ БЯХА ПОМОГНАЛИ РАШКИТЕ ДА СЕ ОСВОБОДИМ.Още един изтрещял.Ако не са рашките по морето сме жив зян с туризма и приходите от тоя сектор.Но с такива като тоя скоро и те ще престанат да идват.Като не му харесва да се изнася от БЬЛГАРИЯ

    Коментиран от #50

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 1302

    21 9 Отговор
    Хе, хе.
    България (вкл. Варна) се превърна в абсолютна кочина в резултат на 34 години отрицателна селекция на управленските кадри.
    През този период сме под влиянието на страните от т.н. „запад“, но нито един западен лидер не си е и помислял да развива потенциала на новите колонии. Те искат само да експлоатират ресурсите ни (природни, финансови, човешки и т.н.). Съответно – западняците промотират основно продажни послушници, които безпрекословно изпълняват поставените им задачи, като този процес доби особено уродливи форми през последните 15 години..
    Проблемът е, че населението в BG постепенно деградира в интелектуално отношение и почти няма съпротивителни сили да осъзнае и защити своите собствени интереси.
    Виновни сме всички ние, българите, които позволяваме това.
    А на тоя продажен послушник Путин му е виновен.
    Глупак.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 4 Отговор

    До коментар #46 от "БАРС":

    Шорош- джуниър намалява яко зеленото и пуделите започват да се надскачат и над.пи.ка.ват ❗
    тоА забрави ли, че това с бариерите го играхме вече❗
  • 51 Радиатор

    13 3 Отговор
    Изказването на тази примитивна форма на живот трябва да се разглежда като заплаха за националната сигурност, суверенитет и териториална цялост. В една паралелна вселена този/тази/това щеше да е осъдено, без дори да е нужно да ни го навират в очите мисирските медии.

    Коментиран от #53

  • 52 Радиатор

    13 5 Отговор

    До коментар #13 от "Фен"":

    Този е журналист толкова, колкото е журналист и кифлата Даниел Петканов. Добре че Милен го направи известен, иначе щеше да продава банички на централна гара.
  • 53 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 5 Отговор

    До коментар #51 от "Радиатор":

    Асенчо две години мамил жена си преди да се разведе и да я зареже с детето ❗
    И тоА ще ми морализаторства ❗
  • 54 Ам чи

    10 4 Отговор
    НЕ РАЗБИРАЛИ ЩО Е ТАКОВА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ПО МОРЕТО АМ ЧИ МНОГО ПРОСТО БЕ КАК МОЖЕ МНЕНИЕТО НА ЧОВЕК НА КОЙТО ПРАДЯДО МУ ЗАПОМНИ ПРАДЯДО МУ Е ОТ ГРАД ГРАД ОДРИН ДА СЪВПАДА С МНЕНИЕТО НА ЧОБАНИ ДОБРАЛИ СЕ ВЧЕРА СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ДО СОФИЯ САМО И САМО ДА ГО ДОКАРВАТ НЕ ОТ ГЛАВА А ОТ УСТА АБСУРД ТА ВРЕМЕ Е МАЙ ДА СЕ ОТДЕЛИМ ОТ ПРОВИНЦИАЛНИТЕ АСПИРИНИ ЦАПАЩИ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА А НА ИСТИНСКИТЕ СОФИЯНЦИ ДОБРЕ ДОШЛИ
  • 55 дрон

    6 3 Отговор
    Еваларка...хитра статия за преброяване и разкриване на троловете.
  • 56 Абе

    12 3 Отговор
    от къде ги намирате такива ненормалници!?Бил от Перник, тръгнал да бабува на Варна!?
  • 57 Мда

    2 3 Отговор
    Много точно е казано от Георги Борисов !
  • 58 Бургазлия

    6 4 Отговор
    Руснаците се държат нахално все едно те са местните а Българите гости на града Много нагли душици
  • 59 Ти си по жалък и от трол

    6 3 Отговор
    Бок лук !!!!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Сталин

    9 7 Отговор
    А тоя киртак Асан Григоров ще го депортираме в неговата родина Сащ да мие чинии там ,и без това за друго не става
  • 62 Аз вече

    9 5 Отговор
    Мисля, че Русия е създала някаква система за масово облъчване и манипулиране на човешкото съзнание ! Това е документиран факт, че много отдавна (още от съветско време) работят върху такова нещо !

    Коментиран от #65

  • 63 варненски пенсионер

    17 3 Отговор
    ехаааа ! отърваваме се от тикволандия ! няма да храним столичани и перничани ! свободна икономическа зона като Сингапур ! мечта на всеки варненец и тимаджия......
  • 64 Продажен политик

    18 2 Отговор
    Ами то и без това гледате само Шоплука а провинцията сте я отписали нали софиянци си направихте пътища да ходите на море до Гърция а пътищата към Варна и Бургас и между двата града са умишлено неподдържани и двупосочни защото ако се строи в посоката между Варна и Бургас и даде слеят може да стане един голям мегаполис и Шоплука ще залезе .Но и умишлено двата града да не ги развивате не забравяйте, че Букурещ е по-голям от София румънците ни са предостатъчни и те спасиха туризма по черноморието тази година.София от както е станала столица нищо хубаво не се е случило на България и това е факт така че на журналистчето центаджия мога да му кажа айде холан.Да живее България Слава на Плиска, Преслав, Търново градове столици при които България е благоденствувала!!!
  • 65 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "Аз вече":

    Кемтрейлс бяха обявени за спекула и фал.ши.ва новина ....❗
    А после правителството на С(р)АЩ издаде документ срещу....... кемтрейлс❗
  • 66 Хопър

    6 8 Отговор
    Вместо да затворите в лудница копейката, затривате цял град!?
  • 67 МаМ

    3 2 Отговор
    На фона на статията по-горе и цитираните джендърски мнения, някои "екстравагантни" идеи на варненски идиоти звучат абсолютно разумно и адекватно. Явно селяците и провинциалистите по софето са ги пръскали с LCD като бебета.
  • 68 От морето-поздрав най-сърдечен!

    11 4 Отговор
    Морските градове са отворени градове. Хората са други- широки души и широки възгледи. Много поети, артисти художници. По друг начин виждат нещата. Открай време, покрай корабите се срещат с хора от цял свят. Мислят различно, преценяват сами, по-трудно им налагат глупави решения. Независими са по дух. Навремето, когато Фердинанд поискал от бургаската управа да му подари остров " Света Анастасия", за да си направи там казино, бургаският кмет отсякъл: Не може! И не разрешил! Сам Иван Вазов описва случая! Харесвали по морето руснаците, какво престъпление! Ами ще ги харесват-руснаците умеят да се веселят и оставят много пари по курортите. За разлика от други туристи. Впрочем, българинът не прави разлика между руснаци и украинци, харесва ги и това е!
  • 69 Глигорофф

    18 4 Отговор
    Ела във Варна, на всяка крачка ще се препъваш в укри - нагли, натруфени, джиткат с джипки, плюскат като за световно докато техните роднини и близки са пушечно месо заложено за американските интереси на собствената им територия.
    Много станахте доларо-лапачите напоследък. До скоро бяхте скрити като мишоци и нито дума за
    Буда, Булдозера, Самоковеца, Маджо, Лайнаджо , само ТИМ ви е трън в очите.
    Ами софетата не можахте да завземете Варна и Бургас и затова си строите 15 години
    магистрала към гърчулята - с нашите пари , общите.
    И се обърни назад да се видишот къде си произлязъл, босяко !
  • 70 Никой

    8 4 Отговор
    На 14 октомври 1915 г. Варна е бомбардирана от руския флот. Руската ескадра съставена от 3 крайцера 3 броненосеца, 6 миноносеца и 5 помощни плавателни съда приближава бреговете на Варна. В 7.30 ч. над града прелитат два неприятелски хидроплана правят пълна обиколка на града и хвърлят няколко бомби а час по късно руските кораби започват артилерийски обстрел. Първите снаряди падат в пристанището и района на Галата и Евксиновград. Впоследствие снаряди започват да падат и в централната част на града и гъсто населените квартали. Настъпва масова " радост " и хората се крият по мазета или бягат извън града където да посрещнат с хляб и сол освободителите ". Това е Сталинград и неговите объркани жители така и да днес. "Братя били а пък дошли да си търсят роби ". Няма точни данни на жертвите тъй като архива по това нападение е конфискуван при " освобождението " през 1944г. и комунистите крият от гражданите на Варна последиците от това кърваво престъпление.

    Коментиран от #90, #95

  • 71 Справедлив

    7 1 Отговор
    Тоя и жена му не стават за мивки журналисти.Много зли и подли хора.
  • 72 Очакваме

    7 0 Отговор
    Предложение и за София . И да се разделим на източна Румелия и нещо друго.
  • 73 ти не си злато - Глигоре ти си аку

    5 5 Отговор
    "Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила
    на САЩ за измамване и оглупяване на хората от
    социалистическия свят. Незабелязано ще подменим
    човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим
    единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем
    грандиозна по мащаби разложителна работа, ще
    изтръгнем социалната същност на литературата, ще
    насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ
    към секса, насилието, садизма, предателството -
    тоест безнравствеността. Нужни са писания,
    осмиващи естествеността и почтеността като
    архаични отживелици. Простащината, наглостта,
    лъжата и измамата, пиянството и наркоманията,
    животинския страх сред хората, безсрамието,
    доносничеството и още много пороци заложени в
    човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме
    поколение след поколение, ще предизвикваме
    ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем
    човек с консумативна психика на елементарен
    потребител. Всичко това ще извършим под девиза:"

    "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
    Фостър Дълес 1956
  • 74 Стара чанта

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "бай Дън":

    бай .ъз. От лай.ян.те .
  • 75 Тома

    10 1 Отговор
    Този да дойде във Варна и да види какви кючеци пердашат укрите всяка вечер в кръчмите с пари от нас
  • 76 История

    5 1 Отговор
    Бяхме държава на три морета,а сега имаме няколко столици и сме с празни джобове,а някои са с празни глави.

    Коментиран от #84

  • 77 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Остава":

    Да уточним, била е град "СТАЛИН", а не "Сталинград"...
  • 78 ха ха хааа

    1 0 Отговор
    Тоя сипА яко на руснята ... 🤭😁
  • 79 Веска Тодорова

    1 2 Отговор
    Сменете хапчетата!!!
  • 80 Отговор

    2 2 Отговор
    Повече простотии на едно място отдавна не бях чела.
  • 81 Прав е

    1 2 Отговор
    Това е истината
  • 82 СДВ

    3 2 Отговор
    Този ръждясал крив пернишки винкел явно му изневеряват с всеки регистриран в избирателните списъци.Със сигурност е гледал картата на Ердоган за Б-я,ама е неориентиран по време и място,бас ловя,че никоя мацка,ама никоя не го е хвалила като мъж,направо си е другарка !!!
  • 83 бай Иван

    5 2 Отговор
    Мисля ,че в "Аф.ера" достойно са му отговорили в статия. Последно го гледах в някакво предаване и се пулеше като говори с някакви мимики на ол.гоф рен. Който не вярва да го гледа как се пули, ала Райчев. Какво е говорил не ми се е слушало, тъй като при някои хора трябва да имаш особено търпение и талант да ги слушаш.За такъв като него просто нямам.
  • 84 Бай Иван

    7 0 Отговор

    До коментар #76 от "История":

    "Бяхме държава на три морета,а сега имаме няколко столици и сме с празни джобове,а някои са с празни глави"

    .
    Искахме да станем държава на изкуственият интелект , а вече нямаме и естествен.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Мразя русофилите, национални предатели

    0 4 Отговор
    На 27 януари 1990 г. с указ Държавният съвет начело с Петър Младенов обявява 3 март за национален празник. И тогава станя ясно че, някои сили в Бългапия искат да има отново Княжество България.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Бандера

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "Горд Българин🇧🇬":

    А защо ви бомбардираха вашите братя през 1916 г.? Че и по тоя повод Вазов написа " На руските воини", а катедралният ни храм се казваше " Св. Св. Кирил и Методий" до 1921 г. Ама си тъп и няма как да асимилираш инфото!
  • 90 Бандера

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "Никой":

    Това го знае само 1% от наронаселението. За съжаление!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Демократ

    5 1 Отговор
    Варна се казваше Сталин,както си спомняме по-старите българи, което както виждаме все още съществува в манталитета на националните предатели русороби. Кремълският копейкин също е от Варна, Портних е бивш съветски гражданин, руското пристанище на Доган, руските села край Варна, предишния кмет Йорданов женен за рускиня, Марешки също, курортът слънчев ден и центъра на града са на руския консул гергов и още хиляди такива. Това е България на управниците "патриоти", които са ни обявили за колония на САЩ.
  • 93 Абе "Горд Българин🇧🇬"

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "Горд Българин🇧🇬":

    Какво е последвало след това "освобожденше" ? Явно не знаеш, да ти ги кажа, последва Съединение и след 30 години Независимоста на България. Я ми кажи гордия русжфилчо, що за освобождени е било със зависимост?
  • 94 Развеселен

    1 5 Отговор
    Изключително вярно!
    Обаче вместо да ги изолираме и да си направят Варненска Народна Република, трябва да се направи регистър на тези лица и да получават заплата си в рубли.
    Те няма да имат нищо против, защото мразят и еврото и долара!
    Бързо ще преосмислят позицията си!
  • 95 АДЕ ПО ПОДРОБНО

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "Никой":

    ОБСТРЕЛА Е ПОРАДИ ФАКТА ЧЕ ТОГАВА БЪЛГАРИЯ Е ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ УПРАВЛЯВАНА ОТ ПОДОБНИ НА ДНЕШНИТЕ АСПИРИНИ ТА АКО НЕ ИЗРИТАМЕ СЕГАШНИТЕ НИЩО ЧУДНО ТОВА ДА СЕ ПОВТОРИ
  • 96 Алооооооо

    6 1 Отговор
    АМИ ЧЕ ТОВА Е МЕЧТАТА НА ВСЕКИ ВАРНЕНЕЦ БЕ АСАНЧО ДА ТА СВЕТНА ИМА ПРИСТАНИЩЕ ДВЕ И ЕДНО В БАЛЧИК ЛЕТИЩЕ КОРАБОСТОИТЕЛЕН ЗАВОД ЦИМЕНТОВ ЗАВОД ХИМИЧЕСКИ ЗАВОД ТЕЦОВЕ ДВА ГАЗ ПРЕД ГАЛАТА С ГАЗОПРОВОД РАБОТЕЩ ФЕРИБОТНО ПРИСТАНИЩЕ ВЕТРОГЕНЕРАТОРИ 300 -400 МЕГАВАТА ПОКРАЙ КАВАРНА 80% ОТ ЗЪРНОТО В БЪЛГАРИЯ НЯКОЛКО МИЛИОНА ТОНА МОРСКА ИВИЦА СТОТИНА КИЛОМЕТРА С ДЕСЕТИНА КУРОРТА СВИНЕКОМПЛЕКСИ ЗА ПРАЖОЛИ РИБА ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ ВОЕННА БАЗА НА ФЛОТА ВОЕННА БАЗА ЗА КРИЛАТИ РАКЕТИ ЗЕМЯ ВОДА ВОЕННО ЛЕТИЩЕ БАЛЧИК СТАБИЛНО РАЗВИТИЕ НА ДЕМОГРАФИЯТА БЕЗ РЕЗКИ СПАДОВЕ И УВЕЛИЧЕНИЯ НИКАКЪВ СМОГ ЗАРАДИ МОРЕТО ТОПЛА ЗИМА И ПРОХЛАДНО ЛЯТО ТА АСАНЧО НАС НЕ НИ МИСЛИ СЕДИ СИ В ГЕТОТО В КОЕТО ТАКИВА КАТ ТЕБЕ НОВОПРИСТИГНАЛИ ЧОБАНИ ПТЕВЪРНАХТЕ СОФИЯ ДИШАЙ СИ СМОГА СТОЙ СИ В ЗАДРЪСТВАНИЯТА ТЪПЧИ СЕ В МЕТРОТО КОЕТО ВЕЧЕ ОКЕПАЗИХТЕ СЛУШАЙ СИ ДРЪНЧАЩИТЕ ТРАМВАИ И БЪДИ ЩАСЛИВ А МЕЖДУ ДРУГОТО АКО ПОПИТАМЕ ХОРАТА ИЗВЪН СОФИЯ ДАЛИ ДА ВИ ЗАХРАДИМ С ТЕЛЕНА ОГРАДА БЕЗ КПП ТА 80% ЩЕ СА ЗА

    Коментиран от #97

  • 97 И ОЩЕ НЕЩО

    3 1 Отговор

    До коментар #96 от "Алооооооо":

    АБЕ СЛАДУР КОЛКО ДЖАМИИ ИМАТЕ В СОФИЯ БЕ МАМИН ЩОТО ВЪВ ВАРНА Е ЕДНА МАЛКА ДРУГОТО СА КАТОЛИЧЕСКИ ПРАВОСЛАВНИ АРМЕНСКИ ЦЪРКВИ СИНАГОГА ПРОТЕСТАНТСКА И ДЕ ДА ЗНАМ ОЩЕ КВИ АЙДЕ СЛАДУР ЧЕ ЩЕ ПЕЕ ХОДЖАТА
  • 98 ОРОЗ

    2 1 Отговор
    Много боклуци се изказаха тук. Новия голям брат явно добре плаща .
  • 99 Горд варненец

    2 4 Отговор
    Аз съм от Варна и не мога да дишам рашистка сган. Не всички варненци са русороби, гласуващи за израждане. И аз лично нямам приятели русороби тук. Не може всички варненци да ни слагат под общ знаменател.

    Коментиран от #100

  • 100 Алооооооо

    5 0 Отговор

    До коментар #99 от "Горд варненец":

    А ДЯДО ТИ ОТ КЪДЕ Е ЩОТО СИ ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО Е ДЯДО ТИ А СЕ СЪМНЯВАМ ДОРИ И ЗА ТЕБЕ МОЖЕ ДА СИ ОТ ВЛАДИСЛАВОВО ЩОТО АКО СИ ПО КЪМ МОРЕТО ЩЕ СИ ЗАБЕЛЯЗАЛ ЧЕ ТУК ЖИВЕЯТ И РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ АМА НЕ МОЖ ГИ ПОЗНА ЩОТО И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ ГОВОРЯТ РУСКИ ТА ПОСЛЕДНО КОЙ ТИ Е ВРАГ ОСВЕН СОБСТВЕННАТА ТИ СЕЛЯНДУРСКА ОГРАНИЧЕНОСТ
  • 101 АРЕС

    1 0 Отговор
    Ася ку...... Ася ку.......
  • 102 Варненци,

    1 0 Отговор
    Не му се обяснявайте на това гъбено семе. Никой няма ясен спомен от "журналистическата му работа .

    Поредното мекере, което е по-католик от папата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове