Last news in Fakti

26 Август, 2023 14:19 1 121 37

Корнелия Нинова обеща: Нито един социалист няма да подкрепи бърза промяна на Конституцията

  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • промени-
  • конституция

Партиите, които наричат себе си десни и евроатлантически, са представяни от деца и внуци на комунисти, припомни лидерът на БСП

Корнелия Нинова обеща: Нито един социалист няма да подкрепи бърза промяна на Конституцията - 1
Снимка: БСП

Искам днес да ви дам гаранции, че когато се опре в парламента до гласовете на БСП за бързата процедура за промяна на Конституцията, няма да се случи. Управляващите няма да получат нито един глас на социалист – депутат. Няма да се съгласим хора с двойно гражданство да ни управляват, а 3 март да бъде заличен като национален празник, както и да се направи псевдореформа в съдебната система. Ще срещнат най-силния отпор от БСП, каза в местността Жабокрек, под Рилския манастир, лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя участва в традиционния събор на социалистите от Кюстендилско и Благоевградско, където в края на август се отбелязва годишнина от акцията на партизаните от Рило-Пиринския отряд, воден от командира Васил Демиревски-Жельо.

Събираме се на това място, за да отдадем почит на антифашистите, дали живота си в борбата срещу кафявата чума. Но днес ситуацията е по-различна от всички други, когато сме били заедно тук - тече процес на подмяна на българската история, на заличаване на българската памет. Днешното поколение не знае що е българщина, що е родина, що е история и що е героичен български народ, каза пред събралите се социалисти Нинова.

"Ние категорично се противопоставяме на премахването на Паметника на Съветската армия. Знаете, че подменихме с наши средства счупената плоча, но това не спря онези партии, които не можейки да предложат бъдеще на народа си, го разделят и изправят едни срещу други, на база на миналото. Този процес получи своята кулминация в циничното предложение да бъде сменен националният празник 3 март", посочи още Нинова. В словото си тя изтъкна, че БСП е единствената партия, която е с история, идеология и със структури, и която може да се противопостави на този процес.

Партиите, които наричат себе си десни и евроатлантически, са представяни от деца и внуци на комунисти. Отказват се от бащи и майки, хулят семействата си. Човек, който може да се откаже от родителите си без срам, ще се откаже и от родината си, каза лидерът на социалистите.

Тя посочи, че "уж с цел промяна", в България се е върнал мутренският модел на управление на Борисов, "заедно с препирането и връщането му във властта". Не сме се борили седем години с този модел, за да се предадем сега, каза още Нинова. "Няма да се предадем срещу новата власт – стара, но добавена с "Продължаваме промяната" и "Демократична България". Излъгаха хиляди надежди за промяна, за да направят подмяна. "Барселонагейт" и "Чекмеджегейт" са закрити, започнаха показните разстрели по улиците. Всеки ден мигранти. Инфлацията върви нагоре, горивата растат. В това правителство няма нищо европейско, нищо народно, защото ако първите правителства на Борисов бяха корупционни, тези са антинародни, заяви от трибуната Нинова.

Тя призова симпатизантите си да не губят вяра и надежда, че това може да бъде променено и посочи, че то може да се случи през местните избори.

На събора присъстваха партийни структури от целия Югозапад, както и кандидати за кметове в района. Подготвена е музикална програма, официална част и курбан в местността Кирилова поляна, над манастира.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е ясно

    27 6 Отговор
    Ама ти кажи колко от социалистите те подкрепят тебе? И какви ги затвори с хартиената бюлетина?
  • 2 Хахаха

    25 3 Отговор
    А ти дадат кокала , Како , а си певарила дори Кирчовците !
  • 3 Таз

    28 3 Отговор
    Скоро не беше излизала на манежа
  • 4 Цар Долар

    30 6 Отговор
    Па тая кой я пита. Не може най богатата капиталистка в Източна Европа да определя наклона на антената на обикновените забуденисоциалисти.
  • 5 Въпросче

    14 7 Отговор
    А защо допусна джендърчето Явор Божиков да окепази БСП като депутат?
  • 6 Кочо

    13 8 Отговор
    Днес, 26.08.2023 година, БСП е най декомунизираната партия, след като Корнелия никога не е членувала в БКП и през годините Партията бе напусната от кариеристи и хамелеони, като Цецка Цачева, лидера Борисов и 60 % от Герб - 1, както и от колорити като Татяна, Мая и АБВ! Дори в пресните формации на Промяната бъка от наследници на ДС!
  • 7 ГЕРБ

    24 3 Отговор
    Кой ви пита бе вие сте никой и нищо не зависи от вас айде у лево
  • 8 Възкръсналият Залужний

    19 2 Отговор
    Да не съм чул лоша дума за Другарката Нинова- Спасителят на Украйна. Паметник ще им издигне признателният украински народ след войната насред Майдана. Благодарим за огромното количество оръжие, еееее всичко си има цена и то в милиони долари и евраци.
  • 9 Червени продажници

    28 4 Отговор
    Кури,Кури,вие и без това тежите като воденичен камък на врата на България затова трябва да ви натоварим на конски вагони и да ви изпратим при вашия господар в Сибир.
  • 10 Много

    18 2 Отговор
    важно ! И без петли съмва !
  • 11 така така

    23 2 Отговор
    Tи не си ли капиталистка??
  • 12 АУУУУУ

    24 3 Отговор
    КАКТО ИСКАТЕ......ЗНАЧИ КОНСТИТУЦИОННИТЕ ПРОМЕНИ ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ БЕЗ ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Що така

    22 3 Отговор
    Корнелка реди лъжа след лъжа. Очевидно е притеснена, че съвсем ще изпадне.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Майора

    17 5 Отговор
    Госожс Лъжа пак се изказа неподготвена! Може би трябвада и се напомни кой създаде мутрите иолигарсите , кой фалира банките и изнесе парите на хората , кой е уволнен за корупция и ръководи партия , кой приватизира предприятията и прочие? И като говори за децата на България защо не изпратихте вашите в Русия , а в "профмилия" Запад и САЩ срещу когпте сте?

    Коментиран от #18

  • 17 Кочо

    2 8 Отговор
    Ето, в този образ на Корнелия наш художник видя лицето на автентичната българка, както той си го представя! Нито мургава, нито изрусена, а точно Корнелия! Браво, момиче! Врага контрира, като я припозна с някаква Икебана, но това е истината!
  • 18 Кочо

    4 9 Отговор

    До коментар #16 от "Майора":

    Враговете на Корнелия сътвориха изброените от вас неща! Сетне се прехвърлиха в по актуални, създадени от тях партии и бизнеси, врътнаха се назад, сочат изаканите от самите тях работи, мръщят се и също като теб се възмущават - Уу-уууу, то многа о.с.рано там, бе! Гледай ти работа....! Станаха евроатлантици и вътрешни критици!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Просто човек

    18 3 Отговор
    Мнението на еднопроцентова партийка няма значение!
  • 21 Нито един патрон

    20 2 Отговор
    Че то има ли социалисти в партията на госпожа импексова?
  • 22 171717

    18 3 Отговор
    ЛЪЖЛИВА ВЛАШКА ЦИГАНКА!!!
  • 23 Българка

    18 3 Отговор
    Нинова е оцелила в десятката мястото, откъдете напоително да словоблудства -ЖАБОКРЕК!!!
  • 24 марш ма

    13 2 Отговор
    Той и нито един патрон не е изнесен за Украйна.
  • 25 мхааа

    18 3 Отговор
    И какво празнува крушовишката биволица в Жабокрек.
  • 26 Браво

    4 15 Отговор
    Нинова и Радев са с най-висок рейтинг и ай Кю . Аз ще слушам тях .

    Коментиран от #29

  • 27 инж. Ганчо Илков

    10 3 Отговор
    Корнелия, от СДС по формулата съставена с изкуствено създадените от БКП и ДС Десиденти ( Пленума на ЦК на БКП, Юли 1987 година) се намести при новопокръстените Комунисти в БСП. Макар и сменили името на Партията си (от срам, по скоро от страх пред гневният български Народ) продължава да се смята, че води над 100 годишна Партия (за съжаление, България единствена от Източно Европейските Държави не приложи Лустрацията). Възползва се единствено от упорката на Путиновият РЕЖИМ и сее омраза към всякакъв опит за Демократично Управление. Натяга се пред Митрофанова, че с гърдите си ще брани символите на болшевизма в България и подчертава колко е вярна на Руския Диктаторски РЕЖИМ. Само, че бърка. В нейното Политическо Пространство е и Възраждане (с Костадинов), Малинов и Президента Радев. Жертвите на украинците в Украйна, жертвите на българската Интелигенция от Репресията на БКП в установяването на просъветската Диктатура на Пролетариата нямат значение. Вместо примирение, срам и неудобство, тя развява болшевишката Агресия и преклонение пред Диктатора Путин.
  • 28 Кому НЕ

    8 3 Отговор
    Другарката Нинова, 12 години беше солов 73$7икул на ГЕРБ. И благодарение на БСП те ни "управляваха" толкова мандати. Сега плаща цената за това, с все по-слабо те изборни резултати на столетницата. На следващите избори на есен няма да види парламента. Голяма част от електората и, вече е на едно по-добро място,благодарение на нейното бездействие. А нови кадри няма, да не говорим за качествени такива...
  • 29 Предполагам..

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "Браво":

    Че няма да иззимиш....
  • 30 Вашта леля

    2 1 Отговор
    Скоро ще празнувате 40 то на памперса.
  • 31 Стига!

    5 2 Отговор
    Конституцията създава корупция и трябва да се промени, но не са тези, който могат и искат да го направят в обществен интерес! Съвсем други ще бъдат!
  • 32 ИНПЕКСА ИНФО

    6 2 Отговор
    От Корнелия не зависи нищо......трябва само да изпълнява.....
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ха,ха

    3 3 Отговор
    Нито един от всичките десет ли?Че,кой ви иска подкрепата?
  • 35 факуса

    2 3 Отговор
    Нема проблема са Ниновицом! Водиће нас у Русију и живеће срећно до краја живота!
  • 36 Русенец

    2 0 Отговор
    Тя обеща и нито един патрон за Украйна...
  • 37 баба Ванга

    1 0 Отговор
    НИТО ЕДИН СОЦИАЛИСТ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ ДЕБЕЛИЯ ТИ ЗА ДНИК, ЩОТО МИРИШЕ НА КОРУПЦИЯ!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове