Last news in Fakti

4 Септември, 2023 20:25 1 961 110

Искрен Митев: Радев се е провалил като президент, защото основната роля на президента е да обединява

  • президент-
  • партии на омразата-
  • национален празник

Виждаме, че партиите на омразата в България имат своето място. Аз се питам какво може г-н Радев да даде на политиката повече от това, което е дал, каза депутатът

Искрен Митев: Радев се е провалил като президент, защото основната роля на президента е да обединява - 1

Цялото твърдение, че ние атакуваме 3 март е невярно. Ние не го атакуваме, той ще си остане празник. Ще отдаваме почит към хората, които са жертвали живота си в името на свободата на нашата страна. Но това няма нищо общо с намерението ни да направим национален празник 24 май - като ден, който прославя може би едно от най-големите постижения на българите - да дадем просвета, да дадем писменост и азбука. Това заяви Искрен Митев, депутат от ПП-ДБ в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS.

"Ние сме дошли да слушаме хората. Ако се организира референдум за това, аз ще го подкрепя. И ще се съобразя с мнението му, ако той успее да събере нужното мнозинство", добави Митев.

Относно войната между институциите депутатът заяви мнението си, че когато е писана Конституцията и е планирано устройството на България най-вероятно не е предполагано, че институция, която трябва да обединява българите ще бъде използвана за лични цели. И добави: "Виждаме, че партиите на омразата в България имат своето място. Аз се питам какво може г-н Радев да даде на политиката повече от това, което е дал. Той се е провалил като президент, защото основната роля на президента е да обединява. Той определено не го прави, така че като един провален президент, как може да бъде успешен политик оттук нататък."

"Ще направим така, че България да бъде една нормална европейска държава, в която когато не управлява редовно правителство, управлява редовното в оставка. А не самолично, без възможност за контрол от обществото, президента да назначава хората, които да управляват", каза Митев.

"Проблемите в тази управляваща "некоалиция" са много. Моята победа е, че на тази маса на силите, които управляват България, има място и за "Продължаваме промяната". Като партия, която представлява обществото. И все повече хора, ще стават част от българската политика. Аз се радвам, че ние сме част от тази промяна", посочи депутатът от ПП-ДБ.

На въпроса каква е била ролята на Алексей Петров, за да съществува "сглобката", Митев отговори: "Аз нямам нищо общо с мафиотските кръгове в България. Голямата част от хората, които аз познавам в "Продължаваме промяната" са също такива хора. И опитът към нас да се "пришие" взаимодействие с мутренските кръгове е много смешен".

Когато разберат хората, че всеки път когато не ти издадат касова бележка и когато парите минават в кеш - улицата им няма да бъде оправена, тогава България ще се оправи. Ние трябва да изсветлим българската икономика и това е такъв опит. Ще правим поправки в закон докато те заработят. Това добави Митев.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    25 45 Отговор
    Радев видя какво се случи с обединителят на Сглобката Алексей Петров и затова не смее да се прави на обединител.хи хи хи
  • 2 Радев е подлец и крадец

    12 95 Отговор
    Радев ни зароби с още 3,8 млрд. (след 3 млрд. от Боко) за да угоди на Путлер и неговите рашисти !
    "Булгаргаз" ще плаща на "Боташ" по 300 млн. лв. на година независимо дали ползва газ
    Булгаргаз" не получава достъп до турската преносна мрежа, а само право да разтоварва танкери на конкретно посочен терминал и да получи същото количество природен газ на границата си, в точка Странджа/Малкочлар.
    За тази "услуга" държавната компания се ангажира да плати 3.8 млрд. лв. само за такси на "Боташ" за периода на споразумението, което е за 13 години, независимо дали внася газ или не. Не е ясно как е определена тази цена.
    За разлика от "Булгаргаз", турската "Боташ" получава пълен достъп до българския газов пазар и преносна мрежа, като дори ще има право да доставя на крайни клиенти, като може да измести изцяло "Булгаргаз".
    Компанияте ще заплати на българската страна само 138 млн. евро (14 пъти по-малко) за целия 13-годишен период, като не е ясно как се формира и тази цена.
    При прекратяване на споразумението "Боташ" има право на неустойка, равна на пълния размер на дължимите такси за целия оставащ срок, или 3.8 млрд. лв. към момента. "Булгаргаз" няма право на неустойки.

    Коментиран от #64

  • 3 Помак

    65 3 Отговор
    ти заштиштаваш мафията ...прозираш митев..поне да са ти платили добре ...поне 500 леа

    Коментиран от #89

  • 4 Верно ли бе мишок

    105 12 Отговор
    С теб ли да ме обединява президента бе льольо? Мен ме е гнус от жалки лъжци, крадци и национални предатели като ПП, ДБ и ГЕРБ! как да ме обединява с тази смет бе мишка? Пред президента излеглеждаш и изглеждате като едно жалко нищо!

    Коментиран от #59

  • 5 съвипусник на Румен Радев

    14 74 Отговор
    Така и не разбрах кой, защо и как го командирова в САЩ – уж да бъде "НАШ" – уж Натовски генерал?!
    Като курсант Радев се отличи като подмазвач и натегач. Беше и кръшкач.
    Курсанта Румен Радев не блестеше с нищо сред останалите, дори беше бездарен, незабележим, неконтактен, необщителен, без интелект и авторитет.
    Страняхме от него защото беше доносник на ВКР и ДС, които пък за тия му „заслуги” го направиха „отличник” на випуска, въпреки некадърността и безотговорността му като военен летец.
    След серията опасни технически проблеми с „МИГ”-овете, като „вътрешен човек на тайните служби” вече не го пускаха да лети защото им трябваше за „други, по-важни, партийни” задачи.
    После като лоялен кадър на БКП, активен сътрудник на ВКР и ДС и отявлен русофил, го отличиха с обмяна на опит в Москва с руските колеги. Издигаха го по партийна линия.
    Той е злонамерен, коварен и обигран провокатор, обслужващ интересите на Русия, което е предателство от най-високо ниво спрямо България.

    Коментиран от #11, #17, #43, #102, #106

  • 6 Булпсихопатъ

    83 7 Отговор
    Митев ,Митев... Ти си се провалиш като личност. И каква си ти мижитурки да критикуваш президента? Скрий се плужек без Роден!
  • 7 Плешо е нашият президент!

    66 5 Отговор
    А вие сте фашистки лилипути със 7% подкрепа от страна на феодали, олигарси и турски шпиони, които не са никакви българи!
  • 8 3 март

    81 7 Отговор
    Президентът много хубаво обединява хората. Срещу вас.
  • 9 Румен

    55 7 Отговор
    Да обединява мафията ли?
  • 10 Реалност

    8 43 Отговор
    Радев да внимава !

    Радко Димитриев -Наполеончето, посветил живата с на службата на Русия - гробарят на българщината в последните три века.
    Която Русия му се отплати със зверското му убийство /заедно с неговия син /точно заради неговата вярност към руския император.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Град Симитли

    19 2 Отговор
    Като "Локтайд"?
    .. глупав Тук!
  • 13 Мунчо крадеф

    11 47 Отговор
    си беше провален още щом Кака кури от бкп го лансира! Тогава още не знаехме официално, че е руска подлога!!!!!!!!!!
  • 14 Някой

    42 4 Отговор
    Този кой е???
  • 15 Ха Ха ХА

    53 8 Отговор
    е с кой да обидинява....с хомо канадско -банкянкса дружинка ?
  • 16 Мръсен долен лъжец!

    60 8 Отговор
    Отхвърлихте референдума за еврото, ще отхвърлите и този за 3-ти март! Вън от властта продажници!
  • 17 Плашимир

    64 14 Отговор

    До коментар #5 от "съвипусник на Румен Радев":

    Не е важно какъв си бил! Важно е какво си сега. Сега президента е Румен Радев. И е нашият президент. И го подкрепяме.
  • 18 А ПО ЛЕКО

    46 5 Отговор
    А ТОЯ УСЕЩА ЛИ СЕ КАК ЩЕ МИНЕ БЕЗСЛАВНО В ГРФАТА НА НЕФЕЛНИТЕ ОТПАДЪЦИ..!!!!

    Коментиран от #79

  • 19 А50

    49 5 Отговор
    Чакай да се разберем, с мижитурки като вас няма как да се обединяваме. Жълтопаветниците къде се слагат при мнозинството нормални българи, малко ли ви е че ни разигравате, като взехте власта с измами и сглобки ами сега пък трябва и да ви се радвам. Не се обединявам с хора който искат да премахнат 3ти Март , като национален празник, българският и кирилицата да не са официални, бутате паметници унищожавайки историята ни, вдигате ръка срещу Русия... Вие сте прозападни еничари и няма как да седнем на една маса, вървете назапад, но и там не сте канени и драги, защото сте безпринципни продажници и сте сложени там именно защото сте продажници, а не защото имате качества, погледнете само кикорчо и сие, това ли ви е най-доброто

    Коментиран от #28, #48

  • 20 Делю Хайдутин

    48 5 Отговор
    С Прайда ли да се обединява Президента?
  • 21 Горд българин

    10 49 Отговор
    Редно е да се сложи КРАЙ на този измислен съветски "празник".
    Избран лично от граф Игнатиев по случай изкачването на престола на руския цар Александър на тази дата.
    Същият граф, който иска смъртна присъда за В. Левски, понеже отказва да е роб и да работи в полза на Русия.
    Те смятат България за създадена от руския цар, тоест - за ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ.
    В Санстефанския договор е писано и подписано, че Русия ОКУПИРА България и България плаща масрафа на окупационните войски.
    И този ЗАРОБВАЩ "мирен" договор от 03.03.1878г. е превърнат в "светъл" национален празник,
    на който се веят РУСКИ знамена.
    Няма друга държава в света, която да развява чужд флаг на националния си празник и да свежда глава в знак на благодарност!
    Това е ден, в който всяка нация се гордее преди всичко със себе си! А ние имаме такива дати в историята!
    И 6-ти Септември, който е чисто българско дело и 22-ри, когато сами обявяваме своята независимост!
    Ако днес все пак много ви се празнува, 3-ти Март сипете си едно, защото наистина е славна дата.
    През 1918 Русия капитулира пред България и нейните съюзници и капитулацията е подписана именно на 3 Март и то по настояване на Царство България!
    Честит празник - с гордо вдигната глава, че някога в нашата история Империята на Злото е капитулирала пред нас!
    🙏Бог да пази България!🇧🇬

    Коментиран от #41, #63

  • 22 пИскрен

    40 5 Отговор
    Да се обединява, но елементарната хигиена трябва да се спазва. За такива като Митев, само дезинфектант!
  • 23 Баце ЕООД

    41 4 Отговор
    Тези аматьори, само плюят по президента. 1 нещо не са свършили в интерес на България.. Да не говорим какво грозни мафиоти излязоха.
  • 24 Пено

    33 2 Отговор
    Кой е тоя дето е казал това-някакъв авторитет, уникален мозък или обикновен помияр.
  • 25 Вени

    32 5 Отговор
    Какъв е този тънко.пишок мишок, че се изказва за президента? Някакъв продаженик народината. За първи път хо виждам и чувам, дано и за последно.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 байгън с колелото

    31 4 Отговор
    Искренчо харвардско соросоидно шарлатанче коп--е смо---о не можеш с малкият му пръст да се мериш отр---
  • 28 Излъган от Копейкин

    2 16 Отговор

    До коментар #19 от "А50":

    разликата между виртуалното и реалното

  • 29 БЪЛГАРИН🇧🇬

    28 4 Отговор
    По-добре Искрен Митев, да отиде в цирка и с глупостите си, да забавлява децата.За друго не става.
  • 30 Този съсел

    31 1 Отговор
    Кой го познаваше преди да стане депутат!?!? Тъп,ограничен и продажен..това е ПП,ДБ......скрий се в дупката си подлого долна
  • 31 Гошето

    29 2 Отговор
    Как да обединиш бедните работещи и пенсионерите с милионерите . Как да обединиш зомбираните с тези, които още разсъждават. Омразата и злобата се сеят от медийте и това се заплаща в долари. Цялата дандания с паметниците и с празниците няма нищо общо с проблемите на хората. Тя е провокирана от ам. посол, който реве да ни освободи от руската ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. Само Русия има шпиони, англичаните имат разузнаване. Живеем в адско време, когато лъжата и оглупяването на трудовия народ тече с адска сила.
  • 32 Хаха

    24 1 Отговор
    Ай стига с това обединяване като някоя грамофонна плоча сте всичките. НЕКЪДЪРНИци, които принадлижите на мафията всичките и гледате само да папката разбрахме ви и вас. Вече нямате полезен ход и скоро ще отидете там от където се появихте. И то точно този където срещу него мрънка те ви даде хляба. Такива мекотели скоро не сме имали.
  • 33 Ей, кльомак

    25 2 Отговор
    С тоз кистюм си като куче в рокличка. Гледай генерала и хем, че си изпуснал момента да станеш мъж на място, надеждата умира последна!
  • 34 Мдам

    23 1 Отговор
    Тия фашистки лекенца, много смели от домът на БКП.. Кога шги палим вече?!
  • 35 позеленял

    19 1 Отговор
    а тоя кой беше ? поредния мутро фашист който иска % от залъка на българите за личната си сметка криейки се зад държавата , айде смири се малко
  • 36 КОСТОВ ,ЦАРЯ,СЕРГЕЙ, ТИКВУН ,КИРО

    22 3 Отговор
    Е имали някой който да не крал ? Или да мисли за народ и България?
    Всички са крадци
  • 37 така ли

    19 2 Отговор
    пикльо !Ти си не обрана шушулка хаймана..Бягай при Гацо-бичкията да ти оправи фасона ,а бялата кърпича си измии таковато...
  • 38 История с документи

    7 28 Отговор
    Как пРезидента Радев стана Президент.
    - никому известния ген. Радев за първи път беше представен от слаФчо в неговото шоу. Направиха едно авио шоу, слаФчо го качиха на изтребител. (мутрата Борисов също беше популизиран от слаФчо)
    - ген. Решетников поръчва на шпионинът Малинов изследване за профил, който да заблуди българския избирател, че е евро-атлантик, а всъщност да е лесен за управление безгръбначен съветофил .
    - агент Гоце номинира Радев от партия АБВ.
    - привикват агент Гоце и Нинова в Москва и льотчика от шеста позиция при вътрешното гласуване на БСП става първи.
    - Решетников се среща с носителя на орден Ломоносов за опазване на МОЧА Бойко Борисов
    - агент Буда издига срещу радев неизбираемата Цецка Цачева
    - .....
    ....
    Инициативен комитет, съставен от ДС-КГБ агенти го издигат за втори мандат ....
    Следват месеци на пагубна за България еднолична власт на националния предател и служител на посольството - румен решетников
    Та слафчо и бойко винаги са слугували на ДС-КГБ мафията , а пРезидента е поредния и инженерен клоун

    Коментиран от #44, #45

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Сатана Z

    21 1 Отговор
    Краварите инсталираха ПП (поредните подлоги) във власта ,а Радев ги легитимира пред българите,което го прави съучастник.Тиквата от своя страна направи цялата партия ГЕРБ в заложник на своите интереси сключвайки безпрецедентен и безпринципен съюз(сглобка) по поръчка на Козяк чрез Алексей Петров
    Две краварски лобита са се хванали за гушата
  • 41 Абе и Аз да ти кажа

    20 1 Отговор

    До коментар #21 от "Горд българин":

    Като ти чета глупостите, се питам отКарлково ли излизаш, или от Козяк ти плащат?

    Коментиран от #75

  • 42 Гай Турий

    17 3 Отговор
    А козите мекерета ни омръзнаха отдавна. Цялата кавалкада от интриги на намигащия с едното око и останалите кози пръчове, Галката .балката, завличащи наивниците и слепите в подлите си игрички на "разделяй и владей" няма да свършат добре за авторите им. Радев е достатъчно умен и правдата е на негова страна, народът ще го поддържа. Мръсната игра на Козяците, Фашистгтон и Лондон е ясна и разгадана. Всички пръчове ще загубят.
  • 43 А50

    9 4 Отговор

    До коментар #5 от "съвипусник на Румен Радев":

    "След серията опасни технически проблеми с „МИГ”-овете, като „вътрешен човек на тайните служби” вече не го пускаха да лети защото им трябваше за „други, по-важни, партийни” задачи. "
    Мога да знам, че това е абсолютна лъжа, така че си правя извода и за всичко останало, което си написал. Сещам се за двама, които биха го написали това донесение единият е К.Попов другият си ти
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 БЪЛГАРИН🇧🇬

    12 0 Отговор

    До коментар #38 от "История с документи":

    НЕ, НЕ, НЕ,няма как да си нормален.
  • 46 Не може всеки да дава акъл на Президента

    16 3 Отговор
    Тоя дебил като какъв критикува Президента! Кого да обединява бе, малоумник - крадците и престъпниците с нормалните хора, мене и мутрите ли?
  • 47 1020

    14 3 Отговор
    Румен Радев обединява недоволството на над 70% от българския народ, както и обединява важните за българския народ въпроси. Изразява и мислите, които имат вероятно 90% от българите. Така че си е напълно обединител. Нищо, че на някои обединението не им хресва.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Овен

    19 3 Отговор
    Като чуя за обединение с вълците, ми настръхва вълната. Искрен Митев само глупости ли може да приказва? Комай друго не съм чувал от него.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Напълно съгласен

    7 16 Отговор
    С Искрен Митев. Провален президент.
  • 52 Мдаааа....

    12 3 Отговор
    Педелеските илюминати масони по всички медии се целят по един достоен човек @

    Коментиран от #56

  • 53 Фатмака не се е провалил като президент

    4 14 Отговор
    Руменчо винаги е бил Резидент от посолствоТО на московиеТО.
  • 54 Политик или Мошеник

    8 0 Отговор
    А основната роля на политиците, е да лъжат избиратилите си???
    Това всичко що е политик, все е боклук.
  • 55 Защо ме изтрихте?

    1 2 Отговор
    До "горд българин" 21
    Изселвана, с роднини в Белене , с наематели на Софжирфонд!
  • 56 Абе мдаааа,кащия

    0 4 Отговор

    До коментар #52 от "Мдаааа....":

    Все му расте гагата като на Пинокио.
  • 57 кой си ти,

    11 1 Отговор
    бе охлюв
  • 58 Гост

    12 1 Отговор
    Да, да, да.... Президента трябва да обединява, докато другите прибират и пълнят джобове. Колко надъхващо, само. Колко поучително.
  • 59 1302

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Верно ли бе мишок":

    Взехте ми думите от устата / клавиатурата
  • 60 На Радев

    16 3 Отговор
    можете да му духате супата само .
    Нещастници
  • 61 Малко грозен е

    9 2 Отговор
    Тоя освен да го наебеш, за друго не става.

    Коментиран от #70

  • 62 Милен

    10 1 Отговор
    Тоя явно си мисли, че като сме от село ядем доматите с колците😂 щом основната роля на президента е да обединява то значи и всички досегашни президенти са тотален провал, щото никой от тях не се е доближил поне малко до обединяването народа ни 😉
  • 63 Гост

    6 4 Отговор

    До коментар #21 от "Горд българин":

    Откога слугите на султана станахте горди българи? Колкото повече плюете свободата на България, толкова повече противници ще имате. България не плаща на Русия, за свободата си. Това е приравнени репарации, ако знаеш какво означава термина.Турция дължи репарации на Русия. България дължи на Турция. След приравняването остава разлика, която България директно прехвърля на Русия, за да не се правят два трансфера, а само един. Знам, че го знаеш и че разчиташ на това, че младите не го знаят, за да им тровиш главите с лъжите си. Винаги ще има някой, който да ти запАши 0ста та.
  • 64 Коко

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Радев е подлец и крадец":

    Май през животът си не си прочел нито една книга?!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Българин

    7 1 Отговор
    Май не. Успя да обедини българите. Тези, покорните на посолствата да се считат за ненужни
  • 67 Гост

    9 1 Отговор
    Не ща да ме обединяват с ония, които ме крадат и лъжат вече 33 години.
  • 68 Българин

    13 3 Отговор
    Ти си едно нищожество.От злоба плюеш по президента.Радев е дал много повече на българския народ,отколкото вие управляващите.Единство и обединение може да има когато паднете от власт,защото вие сте платени продажници от американското посолство,вредни сте за народа.Малко ви остава още и народа ще възтържествува.

    Коментиран от #78

  • 69 Пази Боже България

    4 9 Отговор
    Молех се да няма по не кадърен от плевнята а сега сега се моля, да няма по голям предател от фатмака.

    Коментиран от #73

  • 70 Лошо Седларов!

    6 0 Отговор

    До коментар #61 от "Малко грозен е":

    Лошо! Ще те излезнат прижки на инструмента от тово Квазимодо!😂🤣😅
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Иван

    13 2 Отговор
    Обединение с мафията не може да има.Президента е прав.
  • 73 Пази Боже България

    8 1 Отговор

    До коментар #69 от "Пази Боже България":

    От алабаладжиите

    Коментиран от #82

  • 74 А ти си

    9 0 Отговор

    До коментар #65 от "мунчо е":

    Цървул
  • 75 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "Абе и Аз да ти кажа":

    От конака го напъват.
  • 76 Гръч

    9 0 Отговор
    Тоя народ никога няма да се обедини с предатели и фашисти,каквито са 17% от боклуците в България трансове и друга исмед
  • 77 Ти пък

    12 1 Отговор
    Кой си?
    Чист като Капка рода!
    Я се разкарай’
    Смешно е когато червея коментира лъва!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Капитан фон Клинкерхофен

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "А ПО ЛЕКО":

    А ти усещаш ли се,че докато той мине в "графата" аз и ти вече ще сме го направили мултимилионер и на него въобще няма да му пука ..?
  • 80 Пенчо

    7 1 Отговор
    Радев - " мутри вън" и Радев е пич
    3 години по-късно: Радев пак - "мутри вън" и Радев вече не е пич, а разединител
  • 81 А вие с Тиквата какво направихте?

    11 2 Отговор
    Прах за пране ПП изпира всичко! Спецов ще го уволнявате ли или леля Асена не дава?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 мдааа

    11 0 Отговор
    И кой пък си ти да даваш оценка бе... оня как ти беше името!!!
    Що не одиш на избори да те видим поне 1% можеш ли да събереш... жмугльо!!!
  • 84 Иван

    12 0 Отговор
    Роденият да пълзи не може да лети!
  • 85 Абе ей плужек

    10 2 Отговор
    Ти който си роден да пълзиш никогиш не можеш да полетиш кат Президента...
  • 86 Вие...

    10 2 Отговор
    Вие може и да се обединихте с Бойко, който открадна милиардите от ЕС за развитие на България и Румъния напреднаха с тези пари до ниво Португалия. Вода и олио не може да се смесят, а мафиотското препържено олио е за кофата и повече да не управляват и крадът България.
  • 87 Курд Околянов

    11 2 Отговор
    И как президента да ме обедини с айдука, който ми открадна фаровете на колата?
  • 88 Христо

    8 1 Отговор
    Кого да обединява, лъжецо! Крадците с лъжците? Или честните с крадците? На всяка цена?
  • 89 ХПХ

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Помак":

    Този би се продал и за 5 лева.
  • 90 истина е

    12 3 Отговор
    Ама ти не си достоен и обувките на Радев да лъскаш !!
  • 91 Дими Дм.Минева

    11 1 Отговор
    Още е бил с биберон когато 1989 дойде демокрацията в България. Изучил се за предприемач - няма лошо. Като депутат, т.е.представител на народа не ме кефи как хаотично се изказва, защото е и млад човек. Не би трябвало да копира от по-възрастните. Трябва да се чете и мисли. 24 май празник на солунските! братя Константин-Кирил и Методий-Михалис не ми идва за подходящ за Национален празник на българите в България. Що се отнася до функцията "обединител" на Президента на РБ, то тя е за обединител на народа, а не на партиите или политически субекти. По третия въпрос - свалено правителство в оставка да управлява до редовни избори - това надали ще ни направи европейски граждани. Значи засегнал е в изказването си точно 3 ключови теми, които са свързани, но следва да се разглеждат поотделно.
  • 92 Тривката

    9 0 Отговор
    се изтърка с тия лафове за обединяване, не педя човек, лакът брада, функцията на президента е представителна и не му е ролята да обединява, т.е. да му вменявате неприсъщи функции чиито носител еобикновенно Мин. председателя който обединява министрите и тяхната отговорност в ролята на водач на правителството да преставлява народното събрание което му е гласувало доверие.
  • 93 Пешко

    12 4 Отговор
    А кой е Искрен Митев? Мекере на посолството
  • 94 Ювигии кхан

    11 3 Отговор
    Народа обича Радев и ненавижда евроатлантическата сган в лицето на Съюза на демоничните сили , Борисов и производните му дерибеи.
  • 95 ТЪПАНАРА МИТЕВ

    10 2 Отговор
    ТОЙ КАЗВА КОЙ СЕ Е ПРОВАЛИЛ
  • 96 КОЙТО ЛАЕ ПРОТИВ РАДЕВ ,

    13 2 Отговор
    ТОЙ СЕ Е ПРОВАЛИЛ ПОМИЯР !
  • 97 Гого

    11 1 Отговор
    Пълният провал не е президента Радев, а вие - от ПП-ДБ. И ако в момента обществото е разделено за това сте виновни същите. До момента в който не повдигнахте въпроса за промяна на националния празник (за да угодите на чичо Джо - по негови указания) никой нямаше нагласата за промяна на празника. Сега това не е така. И 3 Март е важна дата защото след 500 години робство България отново се появи на картите на Европа и стана държава. После беше съединението и независимоста, но това стана после. Преди това беше 3 март. Ето затова тази дата не бива да се пипа. Още повече от мръсните ви ръце. А що се отнася до това каква е ролята на президента? Ами поне прочетете конституцията. Ако я прочетете, че президента няма функциите на обединител на нацията. Не му е вменена тази роля. Така, че не се опитвайте да манипулирате. Няма да успеете. Вие сте пълен провал. Отивайте си по скоро и не се връщайте никога. Ако иската всички в купом заминавайте за Америка, щом толкова ви харесва, но се махайте.
  • 98 Здравомсилещ

    8 1 Отговор
    Кое каквво да се обединява? -- шепаподбрани политици избрани и утвърдени от вън, които играят чужда игра с останалия народ . И да вкара цял народ в чужда иггра, против себе си
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Пет пари

    6 1 Отговор
    Как може да се казваш искрен и да си такъв лъ жец?!
  • 101 Бачо Киро

    3 0 Отговор
    Аман от тая мантра ... Да обединява, че да обединява.... Кого? Пеевски и Боко? Харвардския и Тиквата? Ми обедини ги, кво ревете...

    Работата му е да удря спирачки на гълмуците като прекалят с глупостите, не да ги обединява....
  • 102 Бачо Киро

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "съвипусник на Румен Радев":

    Нещо не се връзват твоите приказки с реалността. Малко трудно да изкара школата в САЩ и да е некадърен. Да не говорим за наказанията му точно за щуротии висш пилотаж. Вземете да се координирате какво дрънкате, щото сте смешни.
  • 103 Име

    2 0 Отговор
    За какво се хванаха точно за 3-ти март, имаме вече над 150 годишно съзнание, това е невъзможно да се пренапише - Иван Вазов пише, много са се изказали.

    Вика - било предварителен договори и ни занимават с подробности. Все някой щеше да ги знае тези работи и преди - има хиляди паметници на руснаци - главно по времето на Царството ни - а не след 9-ти - което значи - че се почитат. Батак, Стара Загора - нищо не били.

    Това ли е най-важното, то - наистина е смешно. Ами - има и книги и филми за онези години.
  • 104 Петко

    2 0 Отговор
    Я се прибирай , от където си излязъл бе умник.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Четец

    0 0 Отговор
    Излъга ююмрука. И той като герб си оправи приятелите, и една старица комшийка, как така не може да..., а нашите внучка с конкурс в нои, а мъжа, зетя в мвр с конкурси. Явно бойко и радеви не са ми комшии, ако бяха, а като гледам, колко е прост у мвр.. Аз съм полицай и зная законите, е, и, ако насреща разговаряте с юрист все пак завършил с отличие су, право, но прости им на нахъсани млади и простовати с връзки. И кво като си полицай или нои, утре ще сте след 10,15 години сами, о, в Пловдив сте вече. То от вас селяните, може ли гражданите да се уредят, но както и да е. Не ме интересува България. Да се оправят, но без българи християни
  • 108 Б.М.Б.*

    0 0 Отговор
    Абе това заекващото и трудно изговарящо български слова, завършили училището за политици?!
  • 109 Кирил

    0 0 Отговор
    Не разбирам кой точно е този виден депутат Митев и с какво точно е известен, освен с липсата на елементарно възпитание и познания по редица проблеми, на дава оценки кой се е провалил и кой не.
  • 110 Хайл 14/88

    0 0 Отговор
    Това момченце Искренчо много глупости говори,накрая ще го пратят на лечение в Курило а дали там ще има лекар да се заеме с него не е ясно
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове