Last news in Fakti

11 Септември, 2023 12:39 1 151 25

Нинова: Промяната и статуквото се сляха в безпринципна сглобка за пари и власт. Местните избори са възможност за промяна

  • корнелия нинова-
  • промяна-
  • статукво-
  • сглобка-
  • пари-
  • власт

Представители на столетницата регистрираха днес коалиция „БСП за България” в ЦИК за предстоящите местни избори, като внесоха 6000 подписа.  

Нинова: Промяната и статуквото се сляха в безпринципна сглобка за пари и власт. Местните избори са възможност за промяна - 1
Снимка: БГНЕС

„За нас местните избори са възможност да стане истинската промяна в България. Защото промяната на върха, в законодателната власт, не стана. Там промяната и статуквото се сляха в безпринципна сглобка за пари и власт и възможността това да бъде променено са местните избори. Затова призоваваме всички български граждани да излязат и да гласуват. Промяната е в техните ръце.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред медии, цитирана от пресцентъра на левицата.

Представители на партията регистрираха днес коалиция „БСП за България” в ЦИК за предстоящите местни избори, като внесоха 6000 подписа.

По думите на Нинова, БСП тръгва много сериозно към тези избори, припомняйки, че първа вчера е приела предизборната си платформа и одобрила 138 кандидати за кметове и общински съветници, като предстои следващата седмица да одобри още над 100.

„Нашата позиция остава принципна и последователна. Моделът на ГЕРБ, който управлява 12 години държавата, се премести в местната власт и създаде цели феодални имения в общини, където, чрез страх, натиск, назначения и зависимости, продължава да управлява в най-важната част на управлението на държавата – общините. Целта ни е това да бъде променено и промяната най-накрая да стане, след като избирателите, които я искаха, бяха излъгани след парламентарните избори”, каза още Корнелия Нинова.

Според нея това може да стане чрез гласуване на левите хора и на тези, които одобряват политиките, последвателността и твърдостта на БСП и я оценяват като единствената партия, която не е предадала избирателите си.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    10 4 Отговор
    Абе кво става с Лена,тя трябва да роди скоро внучка на дядо Петко,чухме щели да я кръстят Парапетка

    Коментиран от #12, #25

  • 2 Ужас безкрай

    10 2 Отговор
    Ха, ти остана назад този път.
  • 3 оня с коня

    10 1 Отговор
    Както на всички досегашни Избори,така и на Тези БСП неминуемо ще отчете "Успех" някакъв в сравнение с Минали провали защото иначе Нинова трябва да си ходи.
  • 4 Салимехмед

    12 1 Отговор
    И здника да си скъшаш няма да спечелиш повече от 6,7 процента.Подлага на ДПС.
  • 5 Червена Кукувица!

    11 1 Отговор
    Добре, че поне съсипа тази престъпна партия’
  • 6 гост

    9 1 Отговор
    В Шумен местните партийни организации избират в събота ЕДИНОДУШНО, ЕДИН КАНДИДАТ, в неделя Курнелия го замества с досегашния областен управител, бившо ВКР, човек на служебното правителство, респективно на Радев, срещу когото Нинова плюе. Публична тайна е, че това е по договорка между Нинова и ПП за да се борят срещу кандидата на ГЕРБ ! С 2 ДУМИ - НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА, а "противоборството" - ЗА ПАРЛАМА !!!
  • 7 Корнела

    7 1 Отговор
    да говори за принципи! МУАХАХААХА!

    Нищо, де, паметник ще й вдигмен, че утепа столетния труп! Ура, дрОгариииииии!
  • 8 Майора

    9 1 Отговор
    Каква подготовка заизборите правите щом нямате собствен кандидат закмет на София? И какво статукво ще разваляте следкато бяхте част от него? Нищо не става от вас и Корнелия ти впдиш тази партия към поредния провал на изборите!
  • 9 АГАТа Кристи

    9 1 Отговор
    "другарко", по бройката на коментарите се вижда, колко хората те "бръснат за слива"...
    Все ПО - БЕЗЛИЧНА и
    ПО - БЕЗЛИЧНА...
    Но, аругантността ти е във възходяща градация !

    Коментиран от #16

  • 10 БСП на Бунището

    9 1 Отговор
    Помним ограбения Техноимпекс от Нинова...Помним като зам ,министър на Недоосъдения Р.Овчсров и Сергей Станишев как подариха Пловдивския Панаир на председателя на БСП Пловдив - Георги Гергов,Подариха 800 декара на брега на Черно море на Руските Окупатори до Камчия...Десетки Заменки по Черноморието с гора и пущинак по България...Три милиарда в бетон в Белене стоят в калта...Червени Престъпници
  • 11 флипп

    3 5 Отговор
    И все пак е права, тия от Подмяната с приятелчетата си от СИК такива схеми въртят в момента, не е истина, лекичко - 2 милиона тук, 5 милиона там
  • 12 Бъркаш

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Ще я кръстят Сталинка !
  • 13 вярно ли е

    6 3 Отговор
    попитали димитър талев преди да почине кога ще се управи БЪЛГАРИЯ а тои отговорил когато умре последния комунист у нас така че горко ни скоро няма да се управи БЪЛГАРИЯ
  • 14 да се разберем като мъже

    7 2 Отговор
    госпожа ДЖЕНДЪРКАТА колкото и да се напъва да плюе по правителството няма да мине и 5%. Нека остане още малко начело на престъпната бсп, докато ги затрие напълно. Ще стане скоро.
  • 15 „За нас ...........

    6 1 Отговор
    „За нас местните избори са възможност да стане истинската промяна ." .............. и пти беше в сглобка с пп , и сега също сте в сглобката , нема разкачане ........ и тия избори вече са решени , ПАК СА СЪЩИТЕ БОКЛУЦИ !
  • 16 7те козякливи джуджета:

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "АГАТа Кристи":

    "... Но, аругантността ти е във възходяща градация !....
    .... Браво, наше момче, по почерка си личи!

    Коментиран от #20

  • 17 ЧЕРВЕНИ, ТОКСИЧНИ БОКЛУЦИ

    6 2 Отговор
    Червени боклуци! Че електората на БСП -БКП е толкова колкото са кандидатите й за кметове. Те сами ще гласуват за себе си. ЧЕРВЕНИ, ТОКСИЧНИ БОКЛУЦИ! НЕ ПОДЛЕЖИТЕ НА РЕЦИКЛИРАНЕ!
  • 18 Ива

    1 6 Отговор
    Пожелавам на БСП много кметски места. Засега те са най - нормалните.
  • 19 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 1 Отговор
    И ТИ ЛИ ЩЕ ПРАВИШ ......... ПРОМЯНА , ZAEДНО С "ПРОФЕСОР" ГУМЕН РЕЧЕВ......... ВЛАШКА ЦИГАНКО ........
  • 20 АГАТа Кристи

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "7те козякливи джуджета:":

    Та, кои а ВАШИТЕ "момчета", щото аз не съм от тях ? !

    Коментиран от #22

  • 21 Румен

    6 1 Отговор
    Кифлите не разбират защо комунизма си отива. Именно комунизма доведе мафията. Вземете си Мочовете и се махайте от 16 та ви република
  • 22 Васко Гаджуров

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "АГАТа Кристи":

    КурНелийо ,може и да си права , но с местни дерибеи като Черпоков от Забърдо няма да промениш нищо , просто ще задвърдиш статуквото на рекет и кражби в община Чепеларе. Па и от Вредни Малки Родни Обирджии (ВМРО) ако предложат дъщеря му за общински съветник и тя стане председател на ОС е тогава на чепеларци "желна хми майкя"

    Коментиран от #24

  • 23 Нали така?

    6 1 Отговор
    Нинова,и ти много лъжеш!
    ТИ ЗАБРАВИ,ЧЕ ОТ ТЕЗИ 12 ГОДИНИ ВИЕ УПРАВЛЯВАХТЕ С ДПС 2 ГОДИНИ,а Борисов управлява 10 години.
    С твоите постоянни лъжи и опити да манипулираш общественото мнение твоята т.рористична партия,която е на страната на световният терорист Путин вие ще отидете на дъното под 4%.
  • 24 АГАТа Кристи

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Васко Гаджуров":

    Явно си марсианец !
    Нещата, които описваш са толкова далечни от мен, колкото разстоянието до Марс .
  • 25 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    МИ СЕГА ЛЕНА СИ БРИЧИ МУСТАците ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол