Last news in Fakti

27 Септември, 2023 18:48 2 038 73

И Хекимян е против доносниците на Асен Василев

  • хекимян-
  • бизнес-
  • доноси-
  • герб-
  • софия-
  • кмет

Да пускаш доноси в НАП срещу конкурентите си се нарича рекет, а не подобряване на условията за бизнес

И Хекимян е против доносниците на Асен Василев - 1
Снимка: Фейсбук

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Антон Хекимян отправи критики срещу плана на Министерство на финансите да се награждават граждани, издаващи хора, които укриват данъци.

"Днес се срещнах с представители на бизнеса в индустриалната зона в "Илинден". Тук работят над 50 фирми, като част от тях са инвеститори от клас А и имат над 3500 служители. Запознах ги с абсурдното предложение на Министерство на финансите държавата да плаща 10% на всеки, който разкрие укрит данък над 3000 лева. Подобна идея буквално ни връща към времената на доносничество", написа Хекимян във Facebook профила си.

"Донос срещу бонус е добре познатият маниер на Държавна сигурност. С тези ли решения идват за София, с тази ли "промяна"? Да пускаш доноси в НАП срещу конкурентите си се нарича рекет, а не подобряване на условията за бизнес. Търговията, ресторантьорство и хотелиерството формират над 1/5 от икономиката на София и не може с лека ръка да се взимат подобни екзотични идеи, които касаят хилядите работещи в сектора хора", допълва той.

Хекимян твърди, че разговорът с представители на бизнеса в индустриалната зона в "Илинден" е бил много конструктивен и ползотворен.

"Като основно затруднение хората откроиха инфраструктурата в рамките на индустриалната зона. С кандидата за районен кмет на район "Илинден" Иван Божилов и кандидатите за общински съветници Георги Валентинов Георгиев и Татяна Георгиева/Tatyana Georgieva поехме ангажимент да облекчим трафика, като бъде изградена нова улица, която да свърже водещата за бизнеса ул. "Кукуш" в кв. "Захарна фабрика" с изходите към съседния район "Надежда" и основните булеварди в района", обяснява още той в поста си.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хамстера

    30 3 Отговор
    Той Хекимян ще говори това дето му се каже иначе няма да е кмет!
    Така стават нещата слушаш и изпълняваш всичко на тоя дето те е турнал на власт.
    Иначе - сещаш се!

    Коментиран от #18

  • 2 Бум

    31 4 Отговор
    Така,така,а Хекимян против лъжците и крадците не е ли ? Няма ли да каже нещо за мутрата Борисов,който го номинира...
  • 3 Тва армйенче е по-смешно,

    27 3 Отговор
    дори от онзи Лорел
  • 4 Красимир Петров

    23 5 Отговор
    Хекимянка е любовница на тиквата
  • 5 Мнение

    24 6 Отговор
    В цивилизованите страни ги Съдят тези, които укриват данъци, независимо дали си син на президента на сащ! А в Бг Хекимянчовци-делянчовци се борят за укриване на престъпниците укриващи данъци. Тие сме страната на абсурдите!
  • 6 Град Симитли

    19 0 Отговор
    Отвратителна гледка
  • 7 Истината!!!

    22 4 Отговор
    Антон Хекимян започна да се излага брутално, откакто влезе в ГЕРБ!

    В Западните държави, ако подозирате укриване на данъци, всеки може да съобщи за това на данъчната служба. След това данъчните власти са законово задължени да разследват доклада, ако съдържа достатъчно доказателства за данъчно престъпление. Уведомяването е възможно неофициално.

    Коментиран от #71

  • 8 6нтщ5ж

    18 4 Отговор
    Сигналите за Измамници, които укриват Данъци НЕ са "доноси", а Сигнали! И хората, които ги подават НЕ са "доносници", а будни хора с гражданска позиция! Това са Сигнали за Данъчни Престъпления!!! И Антон Хекимян, и Делян Пеевски, и Бойко Борисов нещо бъркат понятията или умишлено внушават неверни твърдения, за да защитят данъчните престъпници!
  • 9 Укриването на данъци е престъпление!

    16 3 Отговор
    Умните и успели хора нямат от какво да се страхуват, ако спазват законите, плащат си данъците и съвестта им е чиста! Тук става въпрос за Сигнали за Измамници, които укриват Данъци!
  • 10 Мдаа

    21 1 Отговор
    Двамата мошеници Боко и Шиши се уплашиха, че хората може да подават сигнали срещу тях и решиха да дамгосат хората с будна гражданска позиция и съвест с обидния епитет "доносници". Не, такива хора не са доносници! Доносник е, който лъже, за да злепостави някого! В Германия затова не карат Бентлита и Ламборджинита, защото веднага може да има сигнал срещу тях, че стандарта на живот, който водят не отговаря на доходите им!
  • 11 Бамбука

    13 2 Отговор
    Този явно не е дорасъл сам да разсъждава. Мога да го попитам как е например в Швейцария, където дори за превишена скорост се обаждат в полицията, за укриване на данъци в САЩ гонят до дупка и ползват официално информация от всякакви източници. НО нали е храненик на ББ, как няма да писка момчето.
  • 12 И Хекимян подкрепя данъчните престъпници

    15 1 Отговор
    Пеевски и Борисов наричат "доносници" хората, които трябва да са с будна гражданска съвест?! Хората трябва да са непримирими към Измамите, Укриване на данъци, Мошениците-работодатели!!! Зоносник е човек, който клевети някого, който казва неистини за него! А това да подадеш Сигнал за Измамник, който укрива данъци НЕ е "доносник"!!!
  • 13 Размисли

    8 1 Отговор
    Нашите престъпници до последно ще се борят с това да не ги разследват за укриване на данъци. Ей ги на и Шиши и Боко са против сигналите за престъпници, които укриват данъци. Те искат да запазят данъчните престъпления у нас и те да не се разкриват от сигнали на граждани? Защо?! Ами защото данъчните пресъпления ги устойват. Дори лепнаха обиден етикет на хората, които могат да сигнализират за такива престъпления "доносници". Не, не са доносници, а хора, които не търпят престъпниците, пък било и то данъчни! Лошите в случая са тези, които укриват данъци, а не тези, които сигнализират за тях!!!
  • 14 Ирония

    9 1 Отговор
    Остава ГЕРБ и куклата им на конци Хекимян да внесат Закон за защита данъчните престъпници !!!?
  • 15 Право на мнение

    7 1 Отговор
    Днес вече магнитсщия престъпникът Шиши, който вместо да се срамува, че е в списъка Магнитски, дава акъл на финансовия министър, който иска да въведе ред и финансова дисциплина в България както е в Германия! Престъпникът иска да дирижира вместо интелигентния харвардски възпитаник и финансов министър. БГ дъно - БГ парадокс. Всичко е наопаки. А Хекимян е позор за журналистите!!!
  • 16 Възмутен

    4 1 Отговор
    Абе Хекимянчо, остава да измислите от ГЕРБ Закон за защита на данъчните престъпници! Срам и позор! Този на кой свят си мисли, че живее?! Или мисли българите за прост народ?! Наглост е безобразие!
  • 17 Истината

    4 0 Отговор
    На Запад, за да разкрие укриващите данъци, данъчната служба използва данни от банки, социалноосигурителни компании, власти и ДРУГИ ДАНЪКОПЛАТЦИ. Данъчните власти получават информация и от чужбина, например чрез „CD с данни“ от офшорни зони, от които се страхуват особено укриващите данъци.
  • 18 пппп

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хамстера":

    То по тая логика само безпартийни трябва да се кметове, хора с особени заслуги към Столицата, квартални бохеми и хора с позиция и пари - демек чорбаджии. Откакто партийте издигат представители, нещата са ясни, представителите обслужват партийни интереси.
  • 19 Хекимян е позор!

    3 1 Отговор
    Укриването на данъци се извършва от всеки, който: предоставя на данъчните власти или други органи невярна или непълна информация относно данъчни факти, не предоставя на данъчните власти информация за данъчни факти! Този, който сигнализира не е доносник, а човек, който сигнализира за данъчно престъпление!
  • 20 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор
    Хикимената станал май като Кокорчо?
    (Хикименъта чатна ли го някой досега?
    От химена 😏)
  • 21 Данъци, данъци ...

    3 1 Отговор
    В Германия - Укриването на данъци може да доведе до глоби или лишаване от свобода от 5 до 10 години. Освен това данъчните задължения трябва да бъдат платени с лихвите за укриване!!! При определени обстоятелства доброволното разкриване може да доведе до безнаказаност.
  • 22 Арменска мишка

    3 0 Отговор
    Некъде четох че тоя се плашил от мишки или нещо подобно,ако бъркам,поправете ме.Ми той е хлапе още бе,наш Боко като иска да се скатае от проблеми и все такива като него и Цецка предлага,щото са неизбираеми отвсекъде.Бокоо,лисунгер дрът и изпечен!
  • 23 Емигрант

    1 1 Отговор
    Това което иска да приложи финансовия министър Асен Василев, се прилага също и тук на Запад! При нас тк процентът не е 10, а 12 % !
  • 24 Кво

    6 1 Отговор
    След това изкзване Вота вече му е купен . Новия кмет на укриващите данъци
  • 25 Цивилизованите страни

    5 2 Отговор
    Какво се случва, ако укриете 1000 евро данък?

    Санкцията за укриване на данъци от 1000 евро в Германия е от порядъка на леко укриване на данъци. В такива случаи съществува риск от глоба или лишаване от свобода до 5 години. Точното наказание зависи от преценката на властите за сериозността на престъплението.

    Антон Хекимян иска България да е престъпен Рай!
  • 26 Важно!

    4 2 Отговор
    Хекимян се изказва в подкрепа на данъчните престъпници!!! Позор!!!
  • 27 Сигнализирайте, не мълчете!

    3 1 Отговор
    Какво да направите, ако подозирате укриване на данъци в Германия?

    Ако подозирате укриване на данъци, всеки може да съобщи за това на данъчната служба. След това данъчните власти са законово задължени да разследват доклада, ако съдържа достатъчно доказателства за данъчно престъпление. Уведомяването е възможно неофициално.
  • 28 Съд

    3 1 Отговор
    Колко време ще сте в затвора за 1500 евро укрити данъци в Германия?
    Ще платете глоба от 1500 евро или ще останете в затвора 104 дни в т. нар. отворена затворническа система!
  • 29 Право на мнение

    4 2 Отговор
    Разбрахте ли сега чий избиратели крият данъци? На ГЕРБ! Затова не искат да се въвеждат стимули за граждани, които подават сигнали за данъчни престъпници! Но в Западните страни има такива стимули, затова има данъчна дисциплина! А нашите мошенници си вихрят далаверите. Затова западните страни са подредени, модерни и красиви, а България не може вече 30 години да направи инфраструктурата си, да подмени тротоарите, да строи мостове, детски градини ... всичко става с данъци!
  • 30 Кога и в България?!

    4 1 Отговор
    Система за анонимни сигнали в Германия!
    Със системата за анонимно подаване на сигнали за нередности на данъчната администрация можете дискретно, сигурно и анонимно да докладвате съобщения за данъчни престъпления или други нарушения на данъчните закони до данъчните служби! Освен това имате възможност да комуникирате анонимно с отговорната служба за данъчно разследване чрез пощенска кутия дори след като сте изпратили своя доклад.
  • 31 Ян БибиЯН

    5 1 Отговор
    АНТончо се активизира нещо ! Явно Бойко му е навил пружината и го е пуснал да сее БОЙКОВЩИНАТА по медиите !
  • 32 ЗЕЛЕНчук

    5 1 Отговор
    А Хекимина против ли е журналистите да се наричат МИСИРКИ ? А хората да бъдат ТУЛУПИ ? А Цвета да е Проста Кърджалийска П-тка ? А ЗА ли е Тиквата да ни го набива с 200 ? Просто питам за неговото мнение , че да ГЛАСУВАМ за него после !

    Коментиран от #35, #72

  • 33 модулен модуС

    5 2 Отговор
    Бойко казваше преди - и магаре да сложа , ще го изберат ! Ант Хекимян явно е по-зле и от магаре , защото НЯМА НИКАКЪВ ШАНС да бъде избран и то точно , защото Тиквата - Простак го подбутва !
  • 34 ЧАЕ ШУКАРИРЕ

    1 4 Отговор
    Нашите Бонев и Григорова немат шанс пред Тонката.
  • 35 Ески Заара

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "ЗЕЛЕНчук":

    Тъп,хаха
  • 36 Важно!!!

    6 2 Отговор
    Подаване на сигнали за нередности до данъчната администрация не е "донос", а СИГНАЛ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!
    Хекимянчо да си го начука в простата кратуна!

    Коментиран от #38, #39

  • 37 ЕВАЛА БОКИЧ

    2 4 Отговор
    С Тонката ша покорите София.
  • 38 АКО СИГНАЛА Е МАНИПУЛАТИВЕН

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "Важно!!!":

    Си е чист ..РЕКЕТ.

    Коментиран от #42

  • 39 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "Важно!!!":

    С тия сигнали до НАП ша ни закопаят....
  • 40 ИНПЕКСА

    4 2 Отговор
    Стига сигнали бре.....ша ми провалят бизнеса....
  • 41 РОМА ООД

    2 0 Отговор
    Кво мислят за сигналите към НАП нашите отрочета Григорова и Бонев.
  • 42 Напротив

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "АКО СИГНАЛА Е МАНИПУЛАТИВЕН":

    Те данъчните проучват нещата, не започват разследване на всеки манипулативен сигнал и преглеждат доказателствата. Така, че НЕ е Рекет! Ти не ги мисли за просте данъчните служители! За всичко си има документи!

    Коментиран от #44

  • 43 Истината

    3 2 Отговор
    Който укрива данъци, той се страхува от сигналите за данъчни престъпления! Ако един бизнес е чист, няма място за притеснения!
  • 44 СТИГА БРЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Напротив":

    Нали затова е манипулативен....щото е недоказуем и нема документи...

    Коментиран от #46

  • 45 Мнение

    2 2 Отговор
    В Германия има цифрова пощенска кутия за анонимни сигнали за данъчни престъпления, където граждани могат да подават сигнали!

    Антон Хекимян защитава данъчните престъпници и лепи обиден етикет на съвестните български граждани!
  • 46 Напротив

    3 3 Отговор

    До коментар #44 от "СТИГА БРЕ":

    Как няма документи бре?! Който му е чист бизнеса ИМА документи за всичко! Щом няма документи, да го съдят!

    Коментиран от #55, #56

  • 47 Хахаха

    3 2 Отговор
    Данъчните измамници ревнаха срещу Асен Василев!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Иванчко+Марийка

    3 2 Отговор
    Защо да няма награда за това ? Та те най-големите мошенници укриват данъци.
  • 50 Каскет

    3 2 Отговор
    А бе МИСИРКЯН, ти знаеш ли че на запад можеш да пуснеш анонимен сигнал до властите и те са длъжни да проверят. Дали за данъци или други нарушения няма значение. А тук всички сигнали се разглеждат само ако си се подписал с ИМЕТО СИ. Айде не говори глупости моля те.

    Коментиран от #52

  • 51 Фактите не лъжат

    3 2 Отговор
    Такова законодателство за бонус при сигнал за данъчно престъпление има в почти всички европейски държави, в САЩ, в Англия и то е изключително ефективно.
  • 52 Позор!

    3 2 Отговор

    До коментар #50 от "Каскет":

    Хекимян защитава престъпниците и данъчните престъпления! И очаквате от такъв със сбъркани ценности и без морал да става кмет? Той ще ви окраде и ще каже, че вие сте престъпници!
  • 53 Не си за кмет

    3 1 Отговор
    Слушай кандидат кмет ,когато виждаш че някой извършва престъпление трябва да мълчиш защото е доносничество много тогава си се объркал тогава нямаш място в управата на общината .Ама Боцко все такива ви намира

    Коментиран от #60

  • 54 Яворов

    2 1 Отговор
    Ти си антитеза на моето стихотворение АРМЕНЦИ
  • 55 ИМЕННО

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Напротив":

    Ша топят хората пред НАП за неизвършени прегрешения, ше ги маскарят,ше им стъжнят живота.....ше ги клеветят и рекетират психически.....

    Коментиран от #59

  • 56 НА ТЕБ ВИНАГИ ЛИ ТИ

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "Напротив":

    Дават...КАСОВ БОН....

    Коментиран от #58

  • 57 Разлика между "донос" и " сигнал"!

    4 2 Отговор
    Протежето Хекимян на Мутрата Бока, да не се прави на луд, че не прави разлика между "донос" и "сигнал"!
    Целта на този закон е са се преустановят данъчните измами, които неговите строители правят! Ако намеря пари на улицата и ги върна в полицията пак ли ще бъда доносник?! Какво лоша има в това да помогна на държавата (част от която съм и аз) да събере законно изискуемите данъци? ГЕРБ не харесват такива работи явно...
  • 58 На мен

    3 2 Отговор

    До коментар #56 от "НА ТЕБ ВИНАГИ ЛИ ТИ":

    Винаги ми дават касов бон! Аз си го искам!
  • 59 Напротив

    2 1 Отговор

    До коментар #55 от "ИМЕННО":

    Ако имаш притеснение, че хора ще започнат да подават недобросъвестни сигнали, това се случва и сега, без да има награда за подаването на сигнали!!!И сега се подават недобросъвестни сигнали. НАП обработва доста голямо количество такива, но започва истинсща проверка само ако има нередности, а не при всеки сигнал. Така, че аргумента ти издиша.

    Коментиран от #64, #65

  • 60 Прав си!

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "Не си за кмет":

    Хекимян се изложи брутално! Кандидат за кмет, който насърчава престъпленията и обижда съвестните граждани с обидния етикет "доносник", за това, че са сигнализироли за данъчно престъпление! Кажете го това във всяка друга Европейска държава и този Хекимянчо няма да помирише кметски стол!!!
  • 61 Да правиш

    2 1 Отговор
    Да правиш доноси и рекети това и да вкарваш опонентите си в спец съда е специалност на Борисов.А ти,който използва медията Би Ти Ви да си слугинаж на Тиквата и да ни показваш глупостите,които дрънка дори в събота и неделя си жалък.Колко бяха твоите бонуси?Когато става въпрос за кражби нормално е да се сочат.
  • 62 ФИНЦИ

    2 1 Отговор
    АСЕНЧО ---- МАИ ЩЕ ТИ СЕ ВИДИ ТЯСНА БЪЛГАРИЯ ПЕНДУЛЧО ТОВА НОСЛЕ ЩЕ ОСТРО МАИ ЩЕ СТАНЕ НА ХУБОТ
  • 63 ФИНЦИ

    3 1 Отговор
    ПП И ДБ ВИИ СТЕ ПО ДОЛНИ И ОТ ГЕРБАДЖИИИ

    Коментиран от #66

  • 64 И КАК НАП ША УСТАНОВИ

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Напротив":

    Нередности без сигнали......сигнала е уведомление към НАП за укриване на приходи....по документи УКРИТИ ПРИХОДИ трудно се установяват....после се чудим що българи с дребен бизнес , имат палати за милиони....и си живеят спокойно....
  • 65 80 % ОТ СИГНАЛИТЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Напротив":

    Ша бъдат с цел омаскаряване и унищожение на конкурента....то и сега е така...
  • 66 6нтщ5ж

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "ФИНЦИ":

    Не ти се отдава да разсъждаваш явно.
  • 67 Знаещ

    0 1 Отговор
    Нали следвате американската политика. Вижте там как е уреден този начин на докладване на укрити данъци.
    ,,Elements of an IRS Whistleblower Case
    To be eligible for an award, whistleblowers must provide specific and credible evidence that a taxpayer is avoiding or underpaying a tax obligation to the federal government, whether fraudulently or otherwise, and that information must substantially contribute to the government’s recovery of at least $2 million, including interest and penalties.

    Because whistleblower rewards are only available when the amounts recovered are substantial, most successful claims have involved large tax avoidance schemes, corporate tax fraud, and fraud by high net worth individuals.,,
  • 68 13675

    3 0 Отговор
    Това, означава едно НАП НЕ РАБОТИ, връщат ни във, времето на ДС Коцев, Гецо и тн. Пълен смех
  • 69 Аз съм щастлиив

    0 0 Отговор
    След 43 години ми подновяват градинката!!! Ами браво! Смогнали са хората! И много хубаво става, но работещите нямат условия, на жегата са без шапки, обядват на обекта, за дъжд съшо не са подготвени, жалко....И ако се санира София, ще е чудо!!! Де е Лиляна Павлова?! Чакаме санировката и!!! Наистина!
  • 70 чакаме с нетърпение

    0 0 Отговор
    Кога ще пускат закона в действие да сигнализираме за депутати,политици и родните им нон стоп?Всеки сигнал ще трябва да го разглеждат.Дано не се бъгнат!
  • 71 Бат Жоро

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Истината!!!":

    В западните държави живеят "западен тип хора". Тук е друго, най-обичаме за де топим един друг. "Що оня ще краде повече от мен", питам се аз, и..... веднага пиша доносче в НАП. Па нека оня да се оправдава и да доказва, че нямал сестра.
  • 72 Нема да хленчиш

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "ЗЕЛЕНчук":

    Аааа, пиятелю, тия като теб много обичат да им го набиват с 200. Нема да хленчиш! И като класува за ПП на изборите, сега те ти го набиват с 400-500, че дори и повече. Ама ти така обичаш.
  • 73 ганю

    0 0 Отговор
    вързан е с мафията тоз онтон,пламен......
    абе боклуци
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове