Last news in Fakti

28 Септември, 2023 14:22 2 554 95

Иван Костов: Службите нямат зад гърба си управляващите, опора им е президентът

  • иван костов-
  • служби-
  • президент-
  • опора-
  • управляващи

"Не разбирам изказванията, че не трябва да се пипат службите, защото наблизо има война. Службите са разбишкани, но не трябва да се оправят, защото има голяма опасност, която те (службите - б.р.) дори не вземат предвид и не си я възлагат като приоритет, по който да работят. С какво е помогнала ДАНС за защита на страната от руската хибридна агресия? С абсолютно нищо!", коментира бившият премиер 

Иван Костов: Службите нямат зад гърба си управляващите, опора им е президентът - 1
Снимка: БГНЕС

България още не е осъзнала през специалните си служби, че е обект на хибридна агресия на Руската федерация. Това заяви пред БНР Иван Костов, министър-председател на България 1997-2001 г., и добави, че службите нямат зад гърба си управляващото мнозинство, опора им е президентът Румен Радев, а той трябва да осъзнае, че управлението на службите не е вече негова функция.

По думите му "службите са в много незавидно положение":

"Това незавидно състояние се дължи на обективни причини. Първо - службите нямат зад гърба си управляващото мнозинство в парламента и правителството, опора им е президентът Радев, който обаче няма конституционно възложена функция, свързана с тяхното управление. Той придоби временно, по косвен път тази функция - през служебното правителство. Сега изглежда не желае да се раздели с нея. Но това вкарва в конфликт службите с управляващите. ... Правителството отговаря за националната сигурност и само то осъществява оперативното и стратегическото управление на службите. Сега правителството е препятствано да изпълнява тази своя функция. Обратното на това, че то е препятствано, е, че службите висят в безтегловност - загубили са смисълът да служат на държавата. Защото държавата в момента са управляващите, както повелява Конституцията".

Според бившия премиер службите за сигурност работят много слабо:

"Прегледах документи, но никъде в тях няма дефинирана основната заплаха за сигурността на страната, като част от приоритетите и задачите на годишната им работа, а тя е хибридната агресия на Руската федерация спрямо България. Никъде го няма това. Как може да изпълняват ефективно службата си, като си затварят очите за най-същественото".

Във връзка с казуса за експулсираните заради подозрения за шпионаж свещеници от известната като Руската църква в София, Иван Костов подчерта, че първо службите на Република Северна Македония ги е изгонила от територията си:

"Самият факт, че съседни служби са изгонили същите шпиони преди българските, означава, че те работят малко по-добре и са разчели ситуацията и щетите от работата на тези хора върху сигурността на страната им. ... Пет години е бил този човек (експулсираният предстоятел на Руската църква - Васиан Змеев - б.р.) тук".

В предаването "12+3" Иван Костов подчерта категорично, че службите трябва да пазят политически неутралитет, но задачите им ги определят политиците от управляващото мнозинство и "ако тези политици се сменят и сменят приоритетите си за националната сигурност, службите променят своите годишни планове и програми":

"Това е най-демократичната процедура и това трябваше да се случи веднага след речта на Путин в Мюнхен през 2008 г., защото се е сменила доктрината и по друг начин са прочетени рисковете. В други европейски страни това стана, при нас това не стана дори през 2014 г. (когато Русия анексира незаконно Крим от Украйна - б.р.). ... България още не е осъзнала през специалните служби, че е обект на хибридна агресия на Руската федерация. Това е крещящ факт, който целият свят знае".

Според Костов в момент на криза се правят големите промени:

"Не разбирам изказванията, че не трябва да се пипат службите, защото наблизо има война. Службите са разбишкани, но не трябва да се оправят, защото има голяма опасност, която те (службите - б.р.) дори не вземат предвид и не си я възлагат като приоритет, по който да работят. С какво е помогнала ДАНС за защита на страната от руската хибридна агресия? С абсолютно нищо!".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Фашкия от СДС

    73 21 Отговор
    Този ром откъде изпълзя?
  • 3 Ха ха ха

    77 18 Отговор
    Пак ли изпълзя този долен приватизатор и далавераджия , да бръщолеви кой каквото му нареди .....

    Коментиран от #6

  • 4 Демократ

    24 56 Отговор
    Трябва Костов да стане премиер още веднъж и да разпердушини петата колона за броени седмици.

    Коментиран от #8, #21

  • 5 Mавър, жив ли си бе?

    56 18 Отговор
    И тоя изпълзя от дупката. Требе да е гладен.

    Коментиран от #16

  • 6 любител

    64 16 Отговор

    До коментар #3 от "Ха ха ха":

    прав си пич не знам кой малоумник му даде трибуна на тоя дето разори разпарчоса и окраде Б-я. унищожи селското стопанство леката и тежка промишленост и всичко хубаво и работещо в тази страна. хиляди заводи месокомбинати мандри и какво ли немястото му е в ЦСЗ в единочка до живот на хляб и вода. предател мургав.

    Коментиран от #43

  • 7 маршшш бе .............

    53 14 Отговор
    от тази синя гнида тръгва всичко - този трябва да е пръв на пангара - шиш
  • 8 провинциалист

    15 9 Отговор

    До коментар #4 от "Демократ":

    Няма такова нещо като "пета колона". А т.нар. "разпердушинване" няма да е броени дни, а поне 30г. - по модела на "прехода" към демокрация.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Неприятен злобар

    33 14 Отговор
    Ганьовска интелигентна и крадлива мишка.Само еврейчето Паси го засенчва.С евреин наглава не се излиза..

    Коментиран от #14

  • 11 Кикимяу

    10 14 Отговор
    Службите служат на Натовските генерали от КГБ, Румен Радев и Бойко Тиквата. То и затова тия двамцата все още не се в затвора и продължават с номерата си.
  • 12 Лили Попова

    14 15 Отговор
    Къде бяхте, г-н Костов, когато Радев уволни шефовете на всички спец служби и назначи свои хора, повечето военни пенсионери? Досещам се къде бяхте! На сигурно място стискахте палци чегъртането да започне с всички сили, та ГЕРБ, дето не можете да го биете на избори, дори с машини, да изчезне! Е, не стана така, но си преизбрахте Радев, с надеждата все пак да успее! Не е проблем Борисов, проблем са гласуващите за него, известни още като мълчаливо мнозинство, което като нищо може да ви разгони партийно-котерийно-олигархична секта forever! Е този ден ще честваме като национален празник!

    Коментиран от #20

  • 13 Факт

    16 13 Отговор
    Ей тоя евроатлантик е продал Руската църква за няколко милиона евро подкуп на руското посолство!
  • 14 любител

    15 8 Отговор

    До коментар #10 от "Неприятен злобар":

    прав си пич ама и за тоя предател има свободна единочка при бай ставри. хахаха
  • 15 Ванчо е на 74

    16 8 Отговор
    Патладжанът се изчерпи.Сега отива към Изхода на магазина,а там пред касовата машина го чака касиерката и потропва с лакираните си ноктенца по плота..
  • 16 сноу

    4 7 Отговор

    До коментар #5 от "Mавър, жив ли си бе?":

    Че те гадините и мор не ги лови бе...Един кокоши трън разправяше преди години,че баба му го пратила в кратка командировка по някой командирски чепик и той нали млад -зелен току се лепнал за цър уанко ,че нали той се пъчел като най върлия...Поседял ден-два ,подскачал два-три ,послушал четири -пет но все едно чувал-туй за мене ,това пак за мене, а онова е цялото за мене,ей това ще унищожим ,па другото ще съборим и което остане е пак за нас ...Трънчо все се надявал поне от сапиото да остене някоя троха но...ядец..
  • 17 Бг още е колония на русия

    11 8 Отговор
    Тоя русофил и другия от Банкя ,харизаха милиарди на руските си господари
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Разглезено богаташче от БСП

    13 8 Отговор
    Въх, таз Русия лоша ,бе.....а кажи за загубения ни суверенитет ....как се превърнахме в колония на щатите. И ти си са бай Ставри
  • 20 любител

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "Лили Попова":

    права си как да го бият на избори тоя крадец боко тиквата като е промил мозъците на такива като теб които ще са му надупе-и до живот. но това време мина и сега боко и компания в ЦСЗ до живот на хляб и вода за геноцида който наложиха на българския народ.
  • 21 Виткоф бабаита

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Демократ":

    А що не я разпартуниши навремето ,а "умник"?
  • 22 Кременчуг

    10 6 Отговор
    Кой е аг. Санкин? Кой подари Нефтохима на руснаците? Да не би да е един човек от с. Драгалевци, Софийско....
  • 23 марш ве

    15 4 Отговор
    Синьозъбчатковия дарител на Нефтохим и Руската църква.

    Коментиран от #45

  • 24 Баце

    17 6 Отговор
    Точно пък црън Ваньо да критикува службите е гавра.
    - продажбата на Лук Ойл
    - САПИО
    - продажбата на БГА Балкан на Гад Зееви
    - Кремиковци
    - Масовата приватизация
    Само за един от тези "зулуми" на Ванката, ако службите си свършат работата до край и този дърт рмилянин отива при баай Ставри и му конфискуват всичко.
    П. П. Забравих за фондацията на жена му и там НПК има поле за изява.

    Коментиран от #31

  • 25 Боруна Лом

    17 6 Отговор
    ДА ЕВА И РИМЛЯНИНА! НЯМА ЛИ ЗАТВОР ЗА ТЕБЕ! ВА ША МАЙКА
  • 26 Този

    11 5 Отговор
    Този, защо не е зад решетките , долен крадец.
  • 27 с. Драгалевци, Софийско

    11 6 Отговор
    Докато бе на власт, този човек нищо не направи- нито декомунизира държавата, нито я откъъсна от Русия, нито у приближи към Запада, нито даде път на наистина честни и способни хора. Тъкмо обратното-комунистите стнаха капиталисти, дойдоха още руснаци, Запада се отдалечи от нас, честните хора ги изтикаха настрана разни мошеници- лимонададжии, кръъчмари, всякаква измет.Това е Ване Цигането- бивш преподавател по политикономия на социализма във ВМЕИ "Ленин".

    Коментиран от #46

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 о.з Андреев

    10 7 Отговор
    """"България още не е осъзнала през специалните си служби, че е обект на хибридна агресия на Руската федерация.""""" ......... Защото такава НЯМА зомбирана идиот Костов ! И хибридна агресия на Руската федерация има само в кухите ви глави. Аз жертва на подобна агресия категорично не се чувствам нито някой около мен се чувства агресиран. Но виж жертва на Нацистката Атлантическа Окупационна Власт в България категорично се чувствам и през цензурата и през ежеминутният медиен тероризъм от подобни на теб побъркани индивиди.....
  • 30 ЧАКА го

    7 2 Отговор
    НАРОДЕН Съд ! И изпълнение на присъдата . " ОГЪН !"
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 каунь

    8 2 Отговор
    сивия кардинал на Злото лаборанта по политикономия на социализъмъ
  • 33 Без НАРОДЕН СЪД

    8 2 Отговор
    Нищо няма да се промени а живота става все по- труден ! КРИМИНАЛНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ е като ГАНГРЕНАТА - лекувасе чрез СКАЛПЕЛ и рязане до ЖИВО !
  • 34 Теляк

    10 2 Отговор
    По голяма гад от тази не се е раждала през последните 1000 години.

    Коментиран от #49

  • 35 Васко Пържените яйца

    8 3 Отговор
    Този се подигра с целия народ, който мръзна на площадите заради него, психаря фильо- сега в Конст. съд, Стефчо хилещия се кмет, Бакърджиев мошеника, който пукна преди една-две години и още други подобни боклуци Да не забравяме и Васко Пържените яйца- Гоцев-дърт боклук и мошеник, реститут и измамник, човек на Ярослав Радев.
  • 36 УдоМача

    7 3 Отговор
    Бай Мангау жив????? А стиа бе!
  • 37 Аз искам да МУ изпълня присъдата

    5 2 Отговор
    От НАРОДНИЯ СЪД ! Без ЧИСТКА вътре у нас - нищо няма да се промени а живота става все по- труден ! КРИМИНАЛНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ е като ГАНГРЕНАТА - лекувасе чрез СКАЛПЕЛ и рязане до ЖИВО !
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Драгалевския мавър

    10 2 Отговор
    е проклятието на България.

    Коментиран от #91

  • 40 Алфа херинга

    11 2 Отговор
    Този за какво изпълзя? Вече не остана нищо са приватизира.
  • 41 мучич

    3 6 Отговор
    сладък вой от петата колона се носи на форума
  • 42 БЪЛГАРИЯ получава щедри ЗАЕМИ

    3 2 Отговор
    Заради АНТИРУСКАТА ПОЛИТИКА на Криминалните ни ПОЛИТИЦИ ! Как туй ще свърши ? Както в Украина и Полша !
  • 43 Българин

    3 7 Отговор

    До коментар #6 от "любител":

    Греда!
    Този дето разори и разпарчетоса България се казва Жан Виденов!

    Коментиран от #93

  • 44 о.з Андреев

    6 2 Отговор
    И като дефинирате (каквото и да значи това дефиниране) , че основната "заплаха" за сигурността на страната е мистичната "хибридната агресия" на Руската федерация какви са ви очакванията да питам Костов ? И другото... това "дефиниране" на "хибридност" дали няма да доведе със сигурност до доказване на липсата на такава а ?.... Не си ли се замислил Костов че точно за това се говори за "хибридност", "хибридната агресия" и прочие пръдни, но когато стане дума за конкретика, обосновка и доказателства, винаги липсват такива, ама винаги, защото на 99% от това което се обявява за "хибридна агресия" на практика са нормални и гарантирани и от конституцията и законите на страните общо-обявени демократични ценности ...ъхъ.......ми аре бре Костов, дефинирайте що е то "хибридност" по точки и наказанията за всеки вид хибридност по т.1-3 год. .....т.2-5 год ......т.3-8 години и после сравни това което сте написали с енциклопедичното описание на що е то нацизъм, и що е то фашизъм...... Осъзнавате ли, че точно тези които се прокламирахте за демократи на времето ударихте дъното и в момента сте дефакто радетели за Нацистката Атлантическа Власт по лоша и от комунизма даже.....
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Българин

    4 10 Отговор

    До коментар #27 от "с. Драгалевци, Софийско":

    Иван Костов се опъна и на американците, и на руснаците! Само при него изгонихме руснаци от държавата!
    Той изправи България на крака след погрома и от Виденов и БСП!!!
  • 47 ЗАЩО трябва да бъде ОСЪДЕН ?

    4 2 Отговор
    ПРОДАДЕ - душата, съвестта , бъдещето на народа и държавата ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ ЧРЕЗ КРАЖБА от народното притежание !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Българин

    3 8 Отговор

    До коментар #34 от "Теляк":

    Още докарва комунистите до бяс! 😂
    Рашибозука, шапки долу за най-големият ни държавник след Стамболов и Борис III-и!!!
  • 50 ЗАЩО трябва да бъде ОСЪДЕН ?

    5 1 Отговор
    ПРОДАДЕ - душата си, съвестта си , бъдещето на народа и държавата ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ ЧРЕЗ КРАЖБА от народното притежание !
  • 51 о.з Андреев

    5 1 Отговор
    Писал, писал, че чак се изписал писача. Па кажете ясно какво искате : 1. Да си създадем враг. 2. Да го обявим за враг. 3 .Да прекъснем всякаква връзка с новият враг 4. Да обявим война на новият враг 5. Да си тъковаме мамата със т.1,2,3 и 4 ..... 6. Да развеем флага на победата ......... Да въ в умниците ей, ама така света отдавна не работи, ако още ни си го разбрал Костов......
  • 52 ъйхедс

    6 1 Отговор
    Ами службите, защо не му изкарате досието на тоя и да видим дали са руснаците или марсиянците са виновни за грабежа. И защо ги търпите такива? Може да чука кмъни в затвора тоя че няма да му стигне и живота. Такава приватизация направи че и децата му няма да могат да излежат присъдата.

    Коментиран от #83

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ЗАЩО трябва да бъде ОСЪДЕН ?

    4 1 Отговор
    ПРОДАДЕ - душата си, съвестта си , бъдещето на народа и държавата ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ ЧРЕЗ КРАЖБА от народното притежание !
  • 56 Ангел лудия

    5 1 Отговор
    този ,, РОМ ,, е за публично обесване на центъра на София
  • 57 Иване кажи Иване??? Иван Мълчи??

    9 1 Отговор
    Твоето обкръжение Иване крадеше и"приватизираше" каквото му Падне!! Счупихте държавата Иване!! Бях активен член на СДС, но се оказахте половината ченгета и доносници, Меркантили и ликвидирахте мечтата на милиони Българи за по добър живот! Скрийсе Иване, Хората ви Проклинят, оказахте се Хайдуци!!
  • 58 ЗАЩО трябва да бъде ОСЪДЕН ?

    2 1 Отговор
    ПРОДАДЕ - душата си, съвестта си , бъдещето на народа и държавата ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ ЧРЕЗ КРАЖБА от народното притежание ! " В името на НАРОДА - ОГЪН !"
  • 59 ЗАЩО трябва да бъде ОСЪДЕН ?

    1 1 Отговор
    ПРОДАДЕ - душата си, съвестта си , бъдещето на народа и държавата ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ ЧРЕЗ КРАЖБА от народното притежание ! И живее в Италия ! " В името на НАРОДА - ОГЪН !"
  • 60 ЗАЩО трябва да бъде ОСЪДЕН ?

    2 1 Отговор
    ПРОДАДЕ - душата си, съвестта си , бъдещето на народа и държавата ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ ЧРЕЗ КРАЖБА от народното притежание ! И живее в Италия ! ПРЕШЪС МЕТАЛ и днес работи за CANADA - а ние мизерстваме ! " В името на НАРОДА - ОГЪН !"
  • 61 ххммм

    3 1 Отговор
    Тоя син комунист, производен от БКП започна да защитава пРезидента на БКП..... Ех.. какви хиени пак глозгат България!!
  • 62 хибридна агресия на Руската федерация

    8 2 Отговор
    Тъпанаааар..... А когато с години руснаците крепяха икономиката ни чрез закупуване на собственост от бетонната ни индустрия която единствено работеше, когато купиха над 200000 жилищни единици, построиха над 17 мола и един куп административни и многофункционални сгради включително и повече от половината на Цариградско шосе , когато с руски пари бяха построени над 86 затворени комплекса в България и прочие, и прочие тогава "хибридна агресия на Руската федерация" ли беше ? Когато ти лично подари Нефтохим Бургас на руснаците заедно с цялата прилежаща държавна инфраструктура тогава агресиран ли се чувстваше, много ли те агресираха руснаците Костов а?......плъх.....

    Коментиран от #77

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ха ха

    1 0 Отговор
    "ако тези политици се сменят и сменят приоритетите си за националната сигурност, службите променят своите годишни планове и програми":/ по голема дивотия от това нема . Службите трябва да защитават общочовешките ценности , както и да бият през ръцете крадливите политици , едва тогава можем да очакваме подобрение на обществените взаимоотношения и развитие .
  • 65 Яяяяяя

    4 1 Отговор
    И този откри топлата вода. А толкова разпродажби, подаръци,мизерии и предателства направи докато беше на власт.
  • 66 Алооо

    6 2 Отговор
    Долен боклук, мястото ти е в затвора.
  • 67 123456

    5 2 Отговор
    крадец продажен - зачерни ни живота , прокоба да тегне ...
  • 68 Яяяяяя

    5 1 Отговор
    И този откри топлата вода. А толкова разпродажби, подаръци,мизерии и предателства направи докато беше на власт.
  • 69 Справедлив

    5 3 Отговор
    Костоффффф е най големия продажник.
  • 70 Браво факти

    3 1 Отговор
    Вие можете и умни хора да пускате а не само Тошко и Славчо
  • 71 Гал

    2 3 Отговор
    Тоя трябва да гние в затвора..
    .
  • 72 Дърт Българин

    1 1 Отговор
    Според Костов в момент на криза се правят големите промени:

    Ако имаше служби според мен бащатата на ДДСточенето одавна трябваше да е затвора и да не приглася на фондациите който набута в България.
  • 73 Кво да го коментираш даже......

    2 1 Отговор
    ..... Ще дефинираш ти Костов що е то "хибридната агресия" на Руската федерация в България, ама дръжки. Един елемент даже на тази "хибридната агресия" съм сигурен че не можеш да дефинираш и да обосновеш наличието му като факт в България. Ама иначе много ви знаят устите мръсни. То ако можехте отдавна щяхте да сте го направили, а не с години само изпразнени от съдържание пръдни да лупате..... и на края до там да стигнете че попове хибридници да ви се привиждат.....ще дефинира той
  • 74 Дърт Българин

    4 1 Отговор
    Според Костов в момент на криза се правят големите промени:

    Ако имаше служби според мен бащатата на ДДСточенето одавна трябваше да е в затвора и да не приглася на фондациите който набута в България.
  • 75 Тома

    5 1 Отговор
    Най честния министър председател но само в носа
  • 76 ЗАЩО трябва да бъде ОСЪДЕН ?

    3 1 Отговор
    ПРОДАДЕ - душата си, съвестта си , бъдещето на народа и държавата ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ ЧРЕЗ КРАЖБА от народното притежание ! И живее в Италия ! Златото от ПРЕШЪС МЕТАЛ и днес работи за CANADA - а ние мизерстваме ! " В името на НАРОДА - ОГЪН !"
  • 77 Ами

    1 2 Отговор

    До коментар #62 от "хибридна агресия на Руската федерация":

    с една дума - ДА. Всичко това е хибридна агресия.

    Коментиран от #79

  • 78 Хаджиева

    5 1 Отговор
    Махнетего този Циганин? ! , цялата икономика на Страната, попиляха в комбинация със турцина- Доган ,
  • 79 На това му се вика, да ти кажа колега

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Ами":

    на всякъде по света "Преки чуждестранни инвестиции" !!!! А не хибридна агресия и т.н......
  • 80 Мънго Джери

    4 1 Отговор
    Добре че "службите" през деведесетте, се занимаваха предимно с това да приватизират търговията с наркотици, оръжия и горива и да забогатеят и не им се занимаваше с крадливи политици от ромски произход.
  • 81 Жалък човек

    2 1 Отговор
    Случайно изплувало недоразумение в резултат на турболенцията на новото време, както и повечето от СДС - то на времето .....
  • 82 Тази наша СМРАД трябва да се ЗАЧИСТИ

    0 1 Отговор
    ВРЪЩАНЕ назад и ЗАБРАВЯНЕ неможе и дума да става ! Обществото е РАЗДЕЛЕНО на КРИМИНАЛ БОГАТАШИ и МРЪСНИ БЕДНЯЦИ а това води до " КОЧ МАНЬОВЪР " между тях ! Бъди готов !
  • 83 Българин

    2 3 Отговор

    До коментар #52 от "ъйхедс":

    По нареждане на Филчев всички служби бяха впрегнати в търсене на доказателства за престъпленията на Костов. Девет месеца го разкарваха по съдилищата и нищо!
  • 84 бай Иван

    3 1 Отговор
    Иване , вземи се скрий ,че и след 20 години още си ни черен и външно и духовно. .
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Патладжан Синегалски

    3 1 Отговор
    Когато започнеш да гниеш жив и се молиш да те прибере дявола спомни си какво си сторил на тази обрулена държава.

    Дано никой не остане от тази проклета фамилия.
  • 87 Балъка БГ

    2 2 Отговор
    Тоя мавър хариза лукойл на раша.Преди това го изкара губещ.Народе......

    Коментиран от #88

  • 88 Румен Решетников

    1 1 Отговор

    До коментар #87 от "Балъка БГ":

    Я специалиста кажи, кой, кога и на кого продаде Плама-Плевен,другата ни рафинерия?
    Ще ти дам жокер-не е Костов!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Бай Иван 2

    1 0 Отговор
    Този от снимката направи продажния и изменнически Гном генерал.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Бинго

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Българин":

    Ох Боже, Боже и такива като този утрепан ветропоказател се определят като "Българин".
  • 94 Ний ша Ва упрайм

    0 0 Отговор
    тоя манг.л съвсем са е изцъклил!
  • 95 Путин

    0 0 Отговор
    Ти. Дето. Съсипа. Държавата. Не. Се. Обаждаи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол