Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 13:12 1 821 37

Борисов: Не трябва да сме спокойни. Имаме много общности тук, които се мразят, имаме и атентат в Сарафово

  • бойко борисов-
  • спокойствие-
  • общности-
  • омраза-
  • атентат

"Трябва да сме още по-внимателни в изказа и категорични с тези, които всяват терор”, коментира лидерът на ГЕРБ

Борисов: Не трябва да сме спокойни. Имаме много общности тук, които се мразят, имаме и атентат в Сарафово - 1
Снимка: БГНЕС

„Информацията, която обсъждаме, е конфиденциална. В никакъв случай не мога да кажа, че трябва да сме спокойни. Напротив – службите, МВР трябва да са бдителни. Имаме много общности тук, които се мразят, имаме и атентат в Сарафово. Трябва да сме още по-внимателни в изказа и категорични с тези, които всяват терор”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след заседанието на извънредния Председателски съвет в парламента, информират от Нова телевизия. Темата е националната сигурност в контекста на войната срещу Израел и войната в Украйна. Председателят на парламента Росен Желязков свика шефовете на парламентарните групи. Покани са отправени и към премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел.

Според Борисов службите ни проявяват бдителност и внимание. „Вярвам в тях, вярвам в „Гранична полиция”. Дано големите играчи в световната политика намерят мъдрост и доброта – заради всички. Това е хилядолетно тлеещ конфликт”, обясни Борисов.

По думите на Борисов и в Нагорни Карабах нещата станаха „набързо и силово”.

Запитан дали са се разбрали на Председателския съвет с партиите да бъде овладян популизма, който може да разгори огнището, той отговори: „В лошо време сме за подобно разбирателство, макар че в Израел управляващи и опозиция се разбраха, след като пет пъти се явяваха на избори, разградиха си държавата, компрометираха усилията на МОСАД и на контраразузнаването на Израел и се стигна до такава ситуация".

Ще подкрепим правителство, особено в условията на такава международна обстановка. Представете си служебно правителство и нови избори, плюс кметските. Това е едно време, в което опозицията може да изговори каквото има да казва, категоричен бе лидерът на ГЕРБ, цитиран от novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям

    34 2 Отговор
    "оптимизъм" от страхопъзльото , вечно с бодигардове навсякъде , към българските граждани !
  • 2 шо бре

    29 1 Отговор
    Тиквуне, що клатиш "стабилната" държавица на пеперастите бре, нали скоро ще ротираш, рулираш алабалата...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Азим

    16 2 Отговор
    В рамките на три дни властта направи 3 срещи за сигурността, вместо представителите на всички власти да се обединят в една среща. Власта е разединена, народът също, каква сигурност имаме не е ясно, ако някой тръгне да ни напада, ще ни превземе за един ден!
  • 5 Мутра-джендър

    5 8 Отговор
    Мъдри думи!
  • 6 гражданин

    19 1 Отговор
    събра ли мисирките, и пак нищо съществено не си казал, отново глупости, но ей така, трябва всеки ден да ти гледаме грозната селска физиономия, и дебелата фигура, дето знае как бързо да се изтърколи и изчезне, щом и се наложи
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БКП - румен пилона и буда ломоносов

    10 2 Отговор
    Бойче, какво става с патерицата ти ? Те съвсем лъснаха.

    Кандидат-кметът на Дупница, подкрепян от Възраждане, Методи Захаринов е осъден престъпник, който се е укривал от гръцките власти. Това съобщи прокурор Марияна Сиракова – говорител на ОП Кюстендил.
    Захаринов е задържан за 72 часа. Той е осъден на 6 години затвор през 2014 г. - за разпространение на фалшиво евро, за което е задържан през 2008 г.
    Това се е случило в близост до ГКПП Промахон. Мъжът е бил обявен за международно издирване едва през 2020 г. от мудните гръцки чиновници.
    Захаринов е промотиран от Възраждане, като дългогодишен служител на МВР. През 2009 г. издава детската книжка „Моята мечта е да стана пожарникар“, но и дума не обелва за фалшиви евра.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Варна

    7 4 Отговор
    Ах какъв мръснишки поглет има Десааа .... Браво !
    То за това като погледне оня разкикерчен максудец и от възраждане започват да гласува правилно с ГЕРБ.
    Гледам във Варна билбордовете на Красен Кралев пак са дадени на копейката, изтипосал е някакъв гологлав, никому известен и мязащ на ка.ут.
  • 11 Град Симитли

    13 1 Отговор
    Плаши с международното положение Толума!
    .... Международното положение винаги е било взривоопасно, ама се народиха политици - едЕ0ти, като Тлъстот0 Баце!
  • 12 Истината

    3 1 Отговор
    Ще се оправите само в заводите турски на Борисов, Радев, Теклас, Джебел, Шивашките Солмез ага. Няма да имате сили за стачки. Ще ви оправи и кирето с меверето, всичко се изнася посока гърция старите 20,40 годишни и нагоре от ДС ченгета с 85 г им родители, а вие яжте боб и леша и гласувайте за таратора на тяхвсички 78 години. Те са капиталисти от ДСигурност
  • 13 Деций

    9 3 Отговор
    Атентата в Сарафово е еврейска схема! Отделно сегашното нападение е вторият Пърл Харбър.Службите са знаели на 100%, Египет също им е казал 5 дни преди атаката,но те са изненадани! Нужен им е повод,а живота ма 100/500 или 5000 евреи не ги интересува!Не зная за толкова глупави ли ни смятат! Всичко е толкова прозрачно и съшито с бели конци,че се вижда от космоса!
  • 14 зле

    5 2 Отговор
    тиквооо ти стоиш зад всяко сплашване на населението вее такива са ви тактикето още от силовите групировки, ще не си в затвора не знам, след като след толкова мандата крадене прополя българия
  • 15 НАСАЖДАНЕТО НА СТРАХ И ПАНИКА

    8 1 Отговор
    СЕ ПРЕСЛЕДВА ОТ ЗАКОНААА ТИКВУН.... СИЧКО МРАЗЯТЪ ВАС...
  • 16 анализатор

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Внимавай какво си пожелаваш, че да не дойдат в твоето село !

    Коментиран от #27

  • 17 Имаме

    8 0 Отговор
    си и Тиква, която само простотии ръси!
  • 18 КАМУФЛИРАН С КОЛЕЛО

    8 0 Отговор
    ТЪРСЯ ЕДИН БИВШ И ДЕБЕЛ каратист-пажарникар От БАНКЯ...!
  • 19 СВОБОДА ЗА ПАЛЕСТИНА!

    5 2 Отговор
    ХАМАС, ЕЛАТЕ СПЕШНО И У НАС
    ДА Т Р Е П Е М нато дж€н д€ ра$т!

    УПРАВЛЯВАТ НИ Пр€дат€лит€-ци они $ти ,
    И Н€О- €вро-Комуни$ти!
    ДА СЕ СПРАВИМ НЕ МОЖЕМ САМИ,
    ПРЕВЪРНАХА НАРОДЪТ ВЪВ уФ$и!

    по$$ол$$твото РАБОТИ Д€НОНОЩНО,
    И ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРЕВОЖНО!
    УТРЕ СРЕЩУ СЪРБИТЕ ЩЕ НИ ИЗПРАТЯТ,
    ДА НИ ЗАТРИЯТ $М€ТКАТА $И ПРАВЯТ!
  • 20 Факт

    2 0 Отговор
    Бойко да те светна. Етносите три си живеят като бей, но ти с твоята проста явно си бил влюбен в нея, все пак е имало химия и явно продължава. Тя не бе за тоя пост, хиляди пъти да бе ипонеца инж ДД. Сериозен мъж, не залиташ по чуждо, гледа си жената, взел е без дрехи от дома на 18 г и си е вечно с нея. Много по качества имал е, сега се мразят българи с българи. Тукашните комунисти номенклатурата в смесените, мразят отвън, който има близък, викат им фашисри, бяха с гврб, сега се събират и са с радев, и си мълчат хората навън имащи близки, зашото ви говорят селяните на инат, искат земя, през живков са им давали жилища по няколко, в ивград иат къщи в центъра, на село къши, в друго село пчеларово къши, зении искат цяата вселена и пак бкп дс няма, а и напират етносите, искат без пари жилищата им, а те къде бг да отидат, изкупиха помаците от пимаци от мвр апартамент и ги дават на роми биещите пиянките, а е било и сега са от етносите в мвр, паспортна и утре ще ги продадат на ромите 1 етаж до 8. И кой остане от българите да му мисли. Всички около ще продават и каро останат турци пинаци цигани, за каква България ми говори Радева
  • 21 Анонимен

    2 0 Отговор
    Вие лично чрез Асен Христов от Варна рома от махлара, Цветанов, Караянчева разделихте с дпс и бсп народа, като всичко давахте на бкп дс, а убихте другите. Оставихте простите жени да управяват града и днес е на лице. Те ви казват в очите. Кво правите тука, не виждате ли, че бъгари няма, явно са им казали, а българите дават рушвети на дпс, подмазват се натях, за да им дават без пари недвижимости, крадат ви от продукцията българи или, но са бг, с тях на флава не се излиза, те са много, алчни, а децата им задочно са директори и са със самочувствие, нищо че са с вас горе и вие с тях, ниакви Демократи не сте. Алпни хора крадливи и с тежки думи, боклуци, децата ви, луди сте, не говорите с никой, с напаст не се спори, крадци на едро. Мразя кражбите, явно неправилно са ни възпитали, мразя курвалъците наразни мераккии старчета, много неща не одобрявам, но много сте и все така ще е, доато душата ни вземат те, за да ни отнемат и малкото, което ни е оставено, но вина има борисов, че сложи в твзи региони хора еподходяа, има си за нагона кабинина запад, но явно не ви се дават евро за час два
  • 22 Загрижен

    9 0 Отговор
    Белене, Белене за тиквата, шайката и сглобката му!!!!!!!!!
  • 23 Читател

    6 0 Отговор
    Едни и същи номера от тиквата 20 години,лъже плаши хората а в същото време граби.
  • 24 Общото

    6 0 Отговор
    между всички тези общности, е че всички те те мразят, да!
  • 25 Смех бате

    8 1 Отговор
    Идолът на простите, пак ръси тъпотиите си, наобиколен от мисирките си.
  • 26 Хамас

    3 1 Отговор
    Бойко ,ти не си наред с главата!!! В България различните етноси никога не биха го направили!!! А атентата в Сарафово си го спретнаха евреите като повод за война с Иран!!! Атентата в Буново го подготвиха натовските спец служби!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 6666

    1 0 Отговор
    Бойко Борисов, едва ли е знаел за танковите наредени и ако е знаел, защо допусна слаб лидер от ямболските села гвлмето в тези региони да ни мътите взаимно главите и лъжете гражданите. И кво като махна турчина и сложи българина. Спечели турчина и махнаха на колю от пожарната синчето му и днес колю азък му на образованието ходи като клошар вчера с джапанки подгърбен от пчеларово, а там са най върлините комунисти, като и най голяни националисти са, а турците в джебел и момчилград. Изнъкнахте се от града и си живеете като Царе в София. И сега ни в клин ни в ръкав. Всеки българин иска да напусне града, а за етносите добре дошло, всичко на безценица, а са и ти го каза, че са мюсюлмани, християни няма, утре ще ти дойдат отгоре на квартира ще ти спъкат пине си пожарникар, тръба и всичката вода в жилишвто и шеш не щвте ще ви принудят да напуснете града, и много ченгета от българите се изнасят в Гърция, но 78 пара държавна, що не и сега или на по късен етап 20 заплати, 300 хиляди и в София, а и на запад що не, затова 17 г не правите нищо и радев и кирчо са подобие на вас. Те поне селата имат 4,5.жилища и те реват, а син им в нвр славяново, зет им мвр пловдив, на радеви, цели сенейства са на държавна, а кики лъже като дърт ром. Все прави промени, реформи на думи.
  • 30 Анонимен

    1 0 Отговор
    Извода: 5 декара земя, работят и двамата по на 57 г, децата им на запад, върнаха се с дипломи айти, бабата над 70 гледа крави, имат внучета, земята от пиле и мляко имат, засято, пчели, кошери, дръвчета, до тях наредени братовчеди, върнали се от запад с коли с чужди и български номера, взаумно си помагат те, турците, по средата бизнесмен на 25 г с кола от 50 хил, с две деца, как е, а българина до тях продава зенята, но не може да вземе тия пари, как е, не са лоши хора, но един ден, много сте работливи на 5 дек зеня купена след 1979 от държавата, та той, нали викахте българите, отивайте в София на жълтите павета турците в Турция, ха да ви видим сега, отивайте. А помаците и те в Байкал, се оплаква самотбата жена на годините на бойко вдовица, няма с кого, само аз останах българка, децата ми са по морето и. Бармани сервиртьори, на 47 без деца, всеки си знае себе си. Байкал беше български тракийски квартал, но уви, много дида, са нагли, искат без пари къщата и я продадох на безценица. Никой за народа не мисли и затова не теябва бълфари за кмет. Искат да крадат и се махнат от кжли град. Бате и Банкя няма да подминат ромите със много злато. Хвтрлили са ти мерак, но ги няма, на запад са. Ша купя на бойко къщата у Банкя, щещщшшша видиш мааа
  • 31 Анонимен

    0 0 Отговор
    Бойко не е глупав, но отрезня геч, като го сгодиха отвън и отвътре, знаете, кои. Къде е малък пеевски. Хабер си няма от този край на веждичката под наем в хаскьой и делиормана, както и Пеевски и сега хасан го готвят арабията за Брюксел депутат. Пик чети.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Хахаха

    0 0 Отговор
    Посоката ще екъм Банкя, Асан
  • 34 Буби

    0 0 Отговор
    ти само от човека от запад се пази, че той вече е на свобода...
  • 35 гост

    1 0 Отговор
    А какви ТРЯБВА ДА СМЕ с КРАДЕЦ от крадливата ВИ партия !!!! Кмета в село Плачи дол Добрич Атанас ПЕНЕВ само за да бъде избран отново ПРОДАВА общински места като че са на баща му !!!!!! Бат Бойко ЕЛА СИ ПРИБЕРИ КРАДЛИВИЯТ КМЕТ !!!!! И НИ ВЪРНИ ОТКРАДНАТИТЕ ПОЛЯНИ който бяха продадени !!!!
  • 36 Граждани

    0 0 Отговор
    Бойче, турците някои се притесняват най много, че имат проблем голям с циганите. Децата им са в Германия и тамми викат всички са полудяли, верно е, с отклонения си дойдоха от там. Така че това е оттях самотните мъже. Но с ромите ще е трудно да ги превъзитат, който и да е. Да се молим на горния. Никой не иска даживее сред тях, а пп ни гинабутват чрез сащ и сорос. Объркани са хората, а на тия години 59 не им се купуват на турци и българи къщи, като децата им ги няма.
  • 37 1234

    0 0 Отговор
    Първо биха ни гръмнали борисов твоите милиционери от алчност селяните на теби сега на радев. Много крайни комунисти има. Само да знаят, че имате навън хора биха си отмъстили. Но всичко идва от вас политиците. Ще се върнат и те го казват отдолу и ще ви вземат работните места. Някой луд на годините на бойковата дъшеря да севърне в бг. Вие сте си горе виновни. Много крайни комунисти и сталинисти има. Те не са свинали да губят, а са свикнали цял живот да командват, да натискат младите, да се качват по женските тоалетни и да гледат младите по живково. До скоро бяха с герб, сега се събират и за радев и путин са. Бойко. Нека даса, но крадат и набеждат. Долни хора. Алчни и ненаситни българи. Много лоши. Не може да се опише, защото много са бкп дс всички. А тия др етноси българи нови гледат сеира. Бг срешу бг или тук срещу запада, русия срещу ес. А лично вие изгонихте преди 17 г младите хора. Няма милост тук, само вие комунистите искате всичко, навън било трудно, а налите близки им е ок. Така ли. Затова турците плачат, когато им заминава единственото им дете с внучето. Като дете мъж е плакал ми казва туркинята близка с турците и с нас. Цели родове и с колички от 2 хил бебешки, а за лена ми говорите. От бг има много богати, защото бойко радев вие вашите са знаете къде и затова 10,15 г не направихте нищо да ги разредите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол